Találatok a következő kifejezésre: Miért eszik gyorsan (8 db)

Miért eszik napról-napra kevesebbet? 1hónapos csak tápszeres babám, 3kg-val született. Gyorsan 3hét alatt felhízott 4kg-ra. Jó sokat evett. Most meg 3napja napi 20ml-vel eszik kevesebbet.

már nem is éri el a neki "szükséges" adagot.amúgy szépen alszik, kiegyensúlyozott,nem síros ,aranyos baba.de most miért eszik ilyen keveset?

Legjobb válasz: ne parázd túl, te se eszel mindig pont annyit, 20ml azért nem olyan sok egy napra elosztva :)

ne parázd túl, te se eszel mindig pont annyit, 20ml azért nem olyan sok egy napra elosztva :)
A kérdező hozzászólása: csak fura, eddig mindig éhes volt, most meg....
Ne aggódj! 20 ml semmi. Bár én szoptattam, az én babám is az elsõ két hónapban sokkal többet hízott, mint utána. Sõt volt, hogy három hetesen megevett 100 ml-t, 4 hónaposan csak 50-et. Ne aggódj.

Miért eszik olyan gyorsan a kutyám? Nem tesz neki rosszat?

4 hónapus kutyám nagyon gyorsan eszik, borzasztóan habzsol. Nem is rágja meg az étlet, csak nyeli. Hogy lehetne leszoktatni róla?

Legjobb válasz: nem lehet hogy azért, mert nagyon éhes? talán többször kéne neki enni adni... de ha eleget kap, szerintem rendben van, tud magára vigyázni

nem lehet hogy azért, mert nagyon éhes? talán többször kéne neki enni adni... de ha eleget kap, szerintem rendben van, tud magára vigyázni
Én írtam a kérdést: eleget kap enni. De amúgy mindig éhes, és mindig enne. Napi 4-szer is kap.
Nekem is szinte fal a kutyám, és állandóan enne.Nem férges, orvos látta.Igaz az enyém már 6 éves, de mindig ilyen falós volt.Nem tudok mit tenni, csak annyi, hogy soha nem adok neki falatonként, mert akkor teljesen mohó lesz.Eléteszem az adagját, és rábízom a tempót.
Különösebb baja nem lehet.Esetleg ha valami tényleg nagy falatot habzsol be rágás nélkül akkor a torkán akadhat :S

17 hetes kismama vagyok. Úgy érzem odafigyelek arra, hogy mit eszem, mégis folyamatosan hízom. Azt mondják nem látszik, mégis a mérleg már 5 kg-mal mutat többet. Miért van ez? Mit csináljak, hogy ne hízzak ilyen gyorsan?

Legjobb válasz: Sztem semmi baj nincs azzal az 5 kg-al.Hidd el majd leadod.Ha nem vagy eltíltva tornázgathatsz, sétálgass,de csak amíg nem érzed, hogy elég, ne erõltess semmit!Többször kell keveset enni, nem gyorsan szépen megrágni a falatokat.És ha sokat ég a gyomrod,kerüld amég több savat okozó gyümiket.De sztem ne aggódj,majd lemegy.

Sztem semmi baj nincs azzal az 5 kg-al.Hidd el majd leadod.Ha nem vagy eltíltva tornázgathatsz, sétálgass, de csak amíg nem érzed, hogy elég, ne erõltess semmit!Többször kell keveset enni, nem gyorsan szépen megrágni a falatokat.És ha sokat ég a gyomrod, kerüld amég több savat okozó gyümiket.De sztem ne aggódj, majd lemegy.
Szia. majd lemegy, ne aggódj rajta.Én sem szerettem volna sokat hízni, mégis 25kg van rajtam.Egye´l sok gyümit, és sok folyadék.A hízás alkati kérdés is. 40hetes kismama.
Én 14 hetes múltam és 4 kg-ot híztam, pedig pl. édességet egyáltalán nem eszek. Próbáld meg a szénhidrátokat elkerülni a zsíros dolgokat is, nagyon sok zöldséget egyél, fõzeléket. Persze ez egy más állapot, ha valamit kívánsz, szerintem azt a baba is kívánja, sanyargatni semmiképpen nem szabad magad. Nekem diétázni kell, mert kicsit duci vagyok, de azért pl. durumtésztát eszem, ha nem bírom már a fõzeléket.
Szia! Én 18 hetes kismama vagyok, 53 kilóval kezdtem a terhességem, most 56 vagyok. Ezt a 3 kilót az elmúlt 1 hónapban szedtem magamra, addig mindent kirókáztam. A dokim szerint, ha igy folytatom nem fogom bírni akkora leszek. Nem eszem többet mint terhesség elõtt. Reggeli, ebéd, vacsi, közte gyümi, zöldség Édesség, csoki nem, nem szeretem. Enni pedig muszáj, mert a pocaklakó nem éhezhet. Majd szülés után lemegy.


Elsősorban kamaszok írjanak! Ha egy lánynak (korotokbéli) szinte tökéletes alakja van, szóval látszik az eredmény. Zavar titeket az, ha ezért nem eszek-iszik cukros étleket, italokat gyors kaját, és rendszeres eljár edzeni? Ha igen miért?

Legjobb válasz: Úgy alapból nem zavar, egyrészt mert én is próbálok egészségesen étkezni, másrészt mert nem nagyon szoktam nézni ki mit eszik. Persze ha ezzel elrontja a szórakozást pl. egy szülinapi buliban csak fanyalog, elveszi mindenki étvágyát, vagy rám szól ha néha fagyit akarok enni, akkor már zavar. De ez szerintem mindenkitõl elvárható, hogy nem pfujolunk a másik ételére, akármit is egyen. Vagy pl. ha egy nagyobb társasággal van ami bemegy a mekibe, max egy salátát vagy egy vizet rendel, és jól eldumál a többiekkel. Míg ha beülni se hajlandó, hangosan panaszkodik a kajára, elrontja a hangulatot, senki se tudja tolerálni.

Úgy alapból nem zavar, egyrészt mert én is próbálok egészségesen étkezni, másrészt mert nem nagyon szoktam nézni ki mit eszik. Persze ha ezzel elrontja a szórakozást pl. egy szülinapi buliban csak fanyalog, elveszi mindenki étvágyát, vagy rám szól ha néha fagyit akarok enni, akkor már zavar. De ez szerintem mindenkitõl elvárható, hogy nem pfujolunk a másik ételére, akármit is egyen. Vagy pl. ha egy nagyobb társasággal van ami bemegy a mekibe, max egy salátát vagy egy vizet rendel, és jól eldumál a többiekkel. Míg ha beülni se hajlandó, hangosan panaszkodik a kajára, elrontja a hangulatot, senki se tudja tolerálni.
Engem akkor sem érdekel mit eszik ha nincs tökéletes alakja. Nem hiszem hogy bárkinek köze lenne hozzá. Maximum akkor szólnék, ha tudom, hogy van valamilyen betegsége és egy bizonyos étel bajt okoz neki. Egyébként nem hiszem hogy bárkit zavar, hogy nem eszel cukros ételeket meg gyors kaját.
Nem, ez az õ dolga.
dehogy zavar, sõt örülök is neki, mert én is ilyen életmódot élek, vagyis próbálok
Nincs olyan, hogy egészséges étel. Legfeljebb csak kevésbé mérgezõ. :) Az elefánt is csak növényeket eszik, viszont nem tud ugrani. :) Sõt Adolf Hitler is vegetárius volt. Vagyis amiért valaki csak zöldségeket eszik attól még lehet õrült. :)
A kérdező hozzászólása: én nem szoktam semmi rosszat mondani a másik kajájáról, max akkor ha mondják, hogy egyek már csokit akkor van egy olyan dumám h:"egészségtelen, függõséget okoz, hizlal, ehhez képest me drága"
A kérdező hozzászólása: nem olyan edzés...alakformáló torna
A kérdező hozzászólása: pl: pár osztálytársammal egyszer étteremben kajáltunk...õk pizzát ettek..én meg egy csésze teát ittam. Nagyon zavarta õket.
A kérdező hozzászólása: meg néha már "rám erõszakolják" a chipset meg az ilyen mûkajákat:S
nem zavar, csak eddzeni ne járjon, az olyan fiús és a fiús csajok nem jönnek be :) 15/F
még szerencse, hogy a barátaim fõleg ilyenek, mint én (meg te): próbálunk rendesen kajálni, nem szemetet, eljárunk edzeni stb
Engem érdekel már mit eszik ha szép. 14/f
Figyelj mekiben is van saláta :D 14/f (elsõ válaszoló)
A kérdező hozzászólása: pedig engem állandóan ezzel b*sztatnak...
A kérdező hozzászólása: úgy értem, hogy ha lenne egy barátnõd aki szép meg jó az alakja, de nem lehet vele pizzázni, vagy mekizni, állandóan gyümölcsöt meg salátát meg egészséges ételeket enne el tudnád viselni?
06 26 17:32 2011 Hitler nem õrült!!!!!! SIEG HEIL!!!!!!

Miért nem esznek a vendégeim? Gyors segítség kellene.

Még soha nem fogadtam egyedül vendégeket, de ma nagyon kitettem magamért. Többfogásos vacsorát készítettem. Szerintem mindent a receptes könyv szerint csináltam, de csak hümmögnek, s a kanalukkal játszanak. Vettem egy kiló borsot, abból levest főztem. A receptben az van, hogy ki kell fejteni a hüvelyéből, de ezeket kis papírtasakban találtam. A pénztáros is csodálkozott, s hogy ilyen sokat veszek. Szerintetek is sok egy kiló bors hat emberre? A második fogás rántott hús permetezett burgonyával és salátatörvénnyel. Nem tudom ugyan, hogyan kell rántani a húst. Nektek is leesik a kövezettre? Rigó Jancsi lesz a desszert. Sárgarigót tudtam szerezni, de csak egyet. Ez biztos kevés lesz. Este nyolckor tálaltam be a levest, de még semmit nem ettek. Minden kihűl és tönkremegy. Csinálok fagyalt, azt talán megeszik.

Legjobb válasz: A borsó mellet tettél még mást is a levesbe? Remélem a burgonyát nem B58 permetezted!? A hús felvágod kb 1,5-2cm vastagra ezt klopfolod sózod ,de nem ám a kövezeten hanem csak a tányéron! Majd ha kicsit pihent lisztbe forgatod majd felvert tojásba (kicsit sózzad ,borsozzad,és vegetát)majd zsemlemorzsában is megforgatod.Ha kész jöhet a sütés Jó tanács ne hirtelen süsd hanaem csak kis lángon vagy alacsonyabb fokozaton ,mert akkor megfog "szíjasodni" keményedni ha hirtelen sütöd. Remélem tudtam segíteni ! A salátatörvény --->az nekem kicsit gyanús

A borsó mellet tettél még mást is a levesbe? Remélem a burgonyát nem B58 permetezted!? A hús felvágod kb 1, 5-2cm vastagra ezt klopfolod sózod , de nem ám a kövezeten hanem csak a tányéron! Majd ha kicsit pihent lisztbe forgatod majd felvert tojásba (kicsit sózzad , borsozzad, és vegetát)majd zsemlemorzsában is megforgatod.Ha kész jöhet a sütés Jó tanács ne hirtelen süsd hanaem csak kis lángon vagy alacsonyabb fokozaton , mert akkor megfog "szíjasodni" keményedni ha hirtelen sütöd. Remélem tudtam segíteni ! A salátatörvény --->az nekem kicsit gyanús
Kóstold meg és megtudod. :D
A kérdező hozzászólása: Nem tettem mást a levesbe, csak 50 zacskó borsot, vegetát, vizet. Meg csipkedtem közben magam, de hogy az miért jó a levesnek, nem tudom.
#2: Ez nagyon hasznos volt, azonban megfeledkezel róla, hogy ez a Humor kategória, itt senki se vár segítséget/komoly választ. Azért értékelendõ a szándékot, kapsz egy zöldet. :D
én is adtam egy zöldkezet 2. kérdezõ! ez nagyot ütõt fõleg hogy Szakácsnak tanulok úgy lefárasztott hogy ma már nem csinálok semmit :D
adj nekik nyers tevehúst. Imádni fogják.

Miért van az hogy amit eszek valamit rá egy 30-60 percre rögön megyek wc-re, ennyire gyors lenne az anyagcserém?

Sziasztok!! Amit eszek valamit rá egy 40-60 percre mennem kell wc-re és nem tudom miért van ez. Barátnőim azt mondták hogy azért mert gyors az anyagcserém. Ebben lehet van valami mert mostanában nagyon sokat eszek minden ételből és mégsem hízom pedig sokak szerint rám férne 10/15 kiló.. Előre is köszönöm a válaszokat!! (168cm,45kg,14éves,lány)

Legjobb válasz: Lehet lisztérzékenység is,ha más tüneteid is vannak...

Lehet lisztérzékenység is, ha más tüneteid is vannak...

Fiúk, miért hiszitek azt, hogyha gyors pillantasokat vettek a nők mellére, akkor azt nem vesszük észre?

simán észre veszi az ember,ha a másik nem,nem a szemünkbe néz;)

Legjobb válasz: aj bakker lebuktunk. Pedig ez titkosított volt... :S

aj bakker lebuktunk. Pedig ez titkosított volt... :S
Ha kirakod megnézik, miért ne néznék meg? 16L
Ha annyira zavar, menny a vakok iskolájába és keress ott magadnak pasit.
Tökmindegy milyen melleid vannak, a pasik úgyis a melltartó jótékony hatásait látják meg.
A kérdező hozzászólása: bocsi, gyorsan irtatok 2.nak üzenem, hogy lehet nem tapasztaltad, de ha szép melleid vannak, akkor bármilyen felsoben megnezik;)
A kérdező hozzászólása: én eszre szoktam venni, de lehet nem mindenki...:)
Épp fordítva.Azért vetünk rá egy-két pillantást, mert mi nem hisszük azt hogy Ti észreveszitek.De ezek szerint bukta...
mert egy fiút izgat egy nõi mell, nem sokszor lát olyat amilyet szeretne.kielégítettelek?:D 16F
HAhahaha!!!!!! 12-es voltam!
Utcán mégis kiteszitek a melleiteket, ott nem zavar ha vadiedegenek lesnek?
A kérdező hozzászólása: 12: verd ki másra!!! ez csak egy kérdés, biztos nem mutogatom magam vadidegeneknek
Láthatnánk mit bámulnak? Csak azért , hogy miért csak gyors pillantást vetnek rá és nem bámulják folyamatosan! Ha imponál akkor muti!!!
"Hol van helyesírási hiba?" Helyesen így lenne: Ha kirakod, megnézik. Miért ne néznék meg?
A kérdező hozzászólása: helyesírás, fogalmazás-mission failed
amúgy meg ahogy írod imponál, és még nagyon sok nõ van ezzel így. Na meg nekünk is jó, és nektek is jó :D
A kérdező hozzászólása: a sajátomra írtam, hogy megint hülyén fogalmaztam :)
Nem kérkedek vele, de jó melleim vannak. És már megszoktam, hogy bámulják - sõt néhányan nem is gyors pillantással. Igazából nem érdekel, néha még örülök is neki, hogy tetszik nekik, amit látnak. Ne keresd az okokat, hogy miért. Fiúk!
Hol van helyesírási hiba?
"ez csak egy kérdés, biztos nem mutogatom magam vadidegeneknek" "Utcán mégis kiteszitek a melleiteket, ott nem zavar ha vadiedegenek lesnek?" Ráadásul arccal együtt... A nõi logika... Mint itt is: http://www.ezmiez.com/wp-content/uploads/2011/10/noilogika.jpg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!