Találatok a következő kifejezésre: Miért eszi a kutya a (96 db)

Miért eszi a kutyám a földet? Mások azt mondták hogy vitaminhiányra utal de a kutyatáp és a kutyakonzerven kivül kapni szokott emberi táplálékot is meg fokhagymát is szoktam néha a kajájába vágdosni de mégis eszi. Normális dolog ez?

Legjobb válasz: Ilyen táplálás mellett simán lehet vitaminhiányos is akár, bár a földevés kétlem, hogy abból fakad. Az emberi táplálék nem jó a kutyának, tele van fûszerrel, és az összetétele sem az igazi, a konzervnek 80%-a víz, az csak ízesítésnek jó, tápláléknak nem, és gondolom tápból is valami nagyon olcsót kap. Válasszatok egy legalább közepes minõségû tápot (amit élelmiszerboltban kapsz, azt felejtsd el, azok a tápok legaljai), és azt etessétek vele, vagy konzultáljatok állatorvossal, hogy ha fõzni akartok neki, akkor mit milyen arányban kell keverni, hogy mindent megkapjon. Milyen körülmények között eszi a földet amúgy, csak egy helyen, vagy mindenütt, milyen sûrûn, és mióta? Mennyit foglalkozol vele, napi séta, tanítás, mozgatás megvan, vagy csak úgy létezik a kertben?

Ilyen táplálás mellett simán lehet vitaminhiányos is akár, bár a földevés kétlem, hogy abból fakad. Az emberi táplálék nem jó a kutyának, tele van fûszerrel, és az összetétele sem az igazi, a konzervnek 80%-a víz, az csak ízesítésnek jó, tápláléknak nem, és gondolom tápból is valami nagyon olcsót kap. Válasszatok egy legalább közepes minõségû tápot (amit élelmiszerboltban kapsz, azt felejtsd el, azok a tápok legaljai), és azt etessétek vele, vagy konzultáljatok állatorvossal, hogy ha fõzni akartok neki, akkor mit milyen arányban kell keverni, hogy mindent megkapjon. Milyen körülmények között eszi a földet amúgy, csak egy helyen, vagy mindenütt, milyen sûrûn, és mióta? Mennyit foglalkozol vele, napi séta, tanítás, mozgatás megvan, vagy csak úgy létezik a kertben?
Szerintem azért eszik a kutya földet, mert sok a gyomorsava és azzal akarja felitatni azt. Szerintem is álljatok rá egy monoton étkezési szokásra, nem kell össze-vissza mindent adni neki. A kutya számára jobban fekszik, hogy minden nap ugyanazt kapja.
A kérdező hozzászólása: nagyon nem a tápok legaljár kapja !!! de nem mindenki teheti meg azt hogy hogy 10 ezerért vásárol kutyatápot... és minden eggyesnap van vele foglalkozva és egyáttalán nem igaz az hogy csak van a kertben !!! :@ kutyasuli sok sétáltatást erdöbe mindenhol simogatás szeretöcsalád jutalomfalat nagyon jo dolga van és képzeld volt már konzultálva állatorvossal és ö mondta hogy az emberi táplálék igen is jó! csak egy helyen eszi a földet ás egy kis lyukat és a lyuk szélét eszi nem mindennap egy héten 3-4 szer
Na, akkor azt a részt zárjátok el elõle, és meg van oldva a probléma. Ott valamiért finom lett a föld, és eszi, de ha nem fér hozzá, nincs gond. Nem kell mérgesnek lenni egyébként, meg tízezerért kutyatápot venni sem, azért mondtam a középkategóriát, mert az nem tízezer, de mégis jó. Az állatorvosotok meg idióta, ha azt mondta, hogy az emberi táplálék jó neki. Amit megeszünk, az sokszor nekünk sem jó, de a kutya meg aztán végképp nem zsírra, fûszerekre és töménytelen szénhidrátra lett kitalálva, amikbõl a mi kajáink általában állnak.
Mi járunk kutyaoviba a vizslámmal, és most hétvégén a tápokról beszélgettünk! az a legfontosabb, hogy minél több hust tartalmazzon. Furcsa volt, mert édesapám majdnem 20.000ft-os tápot vett a kutyámnak, mégis csak 19% bárányhus volt benne és semmi más!!!!! és 13 kilós volt a zsák.... emlitették az ACANA kutyatápot, ami a TOP 3 ban benne van 60% vegyeshussal és a 18 kilós 18.000Ftba kerül..., olcsóbb több és még nimõségben az egyik legjobb!!..... a konzerv ful mûanyag, hagyd el. arra figyelj, ha tápot váltasz, h elöször keverve add a régit és az ujat, h mindig egy picit több legyen az uj a végleges cseréig, mert fosni fog a kutyi!!!

Miért eszi a kutyám a követ?

2 hónapos kölyök. Azt vettük észre hogy amióta elhoztuk eszi a követ. Le is nyeli. Játéka van, rágcsálni valója van bõven, mozgatva van, kutya játszópajtása van.

Legjobb válasz: Az én kutyám kiskora óta ilyen és már 2 éves.Egyszer elvittük Orvoshoz de azt mondták hogy semmi probléma nincsen vele.Bár az én kutyám még a vasat is rágta... :D

Az én kutyám kiskora óta ilyen és már 2 éves.Egyszer elvittük Orvoshoz de azt mondták hogy semmi probléma nincsen vele.Bár az én kutyám még a vasat is rágta... :D
A kérdező hozzászólása: A kõevés bélelzáródástól kezdve mindent okozhat. Veszélyes dolog, így minden erõnkkel azon vagyunk hogy leszoktassuk róla.
Lehet azért, mert tú sok a felesleges energiája, nincs megfelelõen lemozgatva, nem megfelelõ kaját kap. A legvalószínûbb, hogy csak szimplán unatkozik. Az én németjucim pl. olyan szinten meg van õrülve a labdákért, hogy amikor kölyökként elkezdtük a "nincs játék a kutya elõtt" szabályt, rászokott a kövekre (kocsibeálló fel van szórva), és amikor kimentem hozzá, rögtön hozta, hogy dobjam el neki. Késõbb már ha kint hagytam a labdáit, akkor is néha inkább kõvel játszott. Soha nem nyelte le, csak széthordta õket, meg tartotta. Sajnos ez már így maradt, próbálok vele minél többet játszani, hogy kevesebbet jusson eszébe a kavicsozás, de ennyi...
Az enyém szerencsére csak játszott vele. Nem tesz jót a fogainak, tiltottam róla és abbahagyta. Ezt javasolnám nektek is. :) Mit kap enni egyébként? Sz.
A kérdező hozzászólása: Royal Canin giant puppy + kálcium és izületek védelmére is kap kiegészítõt. Kiegészítõket csak a mai naptól kap. Eddig nem kapott, úgy voltunk vele hogy elég a táp. De sokan javasolták. Ami viszont nálunk gond hogy van még egy kutya aki lehet nem engedi eleget hogy rágcsáljon mert egybõl ellopja a játékát. Együtt szoktak sokat játszani. Így nem hiszem hogy unatkozik. Mert akkor minek nyeli le? De igyekszem én is lefoglalni minden nap.

Miért eszi a kutyám a füvet?

Legjobb válasz: mert sok ször kerül gyomràba,és ha füvet eszik,akkor a ször azzal együtt tàvozik majd belöle.ez normàlis

mert sok ször kerül gyomràba, és ha füvet eszik, akkor a ször azzal együtt tàvozik majd belöle.ez normàlis
Mert ég a gyomruk!!
az nem tûnt még fel, hogy milyen fehér a kutyák foga, ahhoz képest, hogy nem mossák?? a fûtõl!
Ilyenkor a kutyának ég a gyomra. ezt így szokták mondani.esznek egy kis füvet és pár óra(vagy egy kis idõ múlva) az távozik is belõle. nem kell félni ez teljesen normális;)
mert fáj a hasa vagy pedig ég.tehát semmi baja nem lessz a kutyádnak még ha visszaöklendezi még akkor sem
Hello, igen én is azt hallottam, hogy ég a gyomruk bár azt is mondják sokan, hogy kiszagolják a fûszálakban lévõ vitaminokat és azt tépdesik ki, megfigyelhetõ sokszor, hogy szagolgattja a füvet és nem izlik neki ...akkor tovább megy megint megszagol egy másik fûcsomót és azt már megeszi, mindazért mert az utóbbiban már érzett olyan anyagokat amibõl kiszagolja a vitaminokat, rostokat.
Én is ugy hallottam hogy ég a gyomra.De csak kedvtelésböl is eheti.
Segíti a emésztésüket is, de ahoy elttem írták ha hányni akarnak, egészben nyelik leg a fûszálakat, és ettõl kiürül a gyomruk...A macskákis ugyanezt teszik...
A friss tavaszi füvet szeretik a kutyák, és egymástól is látják, megtanulják, hogy füvet kell enniük.Egyszerüen szeretik. Ha több rostra van szükségük, ha szomjasak ( nincs víz a közelben)vagy ha stresszes a kutya, akkor is eszik füvet, úgy mint mikor az emberek rágyújtanak egy cigarettára. A fû csillapítja a szájüregben és a torokban (garatban) is kialakult kellemetlenségeket. Ha a kutyák ki akarják üríteni gyomruk tartalmát, akkor is füvet esznek.
én úgy hallottam, hogy ég a gyomra.
Leggyakrabban rost-, ásványianyag vagy vitaminhiánya van a kutyának , de emésztési problémákkal kapcsolatosan is megfigyelhetünk fûrágást. A fûevés segíti az emésztést, étvágyjavító hatású és persze közben némi rostot is fogyasztanak az állatok. Kétségtelen, hogy némely állat tetemes mennyiségû növény elfogyasztására képes, de ezt rendszerint rövid idõn belül ki is hányja.


Miért eszi a kutyám a macskaürüléket a macskának az almából?

Kérlek válaszoljatok sürg?sen!

Legjobb válasz: Azért, mert a kutyák nem emberek. Õk nem találják undorítónak. Számukra az is táplálék, a túlélési ösztönük vezérlik õket ilyenkor. Megpróbálhatod leszoktatni, ha odafigyelsz rá, és rászólsz, mikor csinálja. A gyorsabb, elegánsabb, és egyben ördögibb megoldás, ha kiszeded a cicakakit, bekened erõspistával, és aztán visszateszed. 3-4 ráfutás után remélhetõleg nem fog újra próbálkozni az eb. :)

Azért, mert a kutyák nem emberek. Õk nem találják undorítónak. Számukra az is táplálék, a túlélési ösztönük vezérlik õket ilyenkor. Megpróbálhatod leszoktatni, ha odafigyelsz rá, és rászólsz, mikor csinálja. A gyorsabb, elegánsabb, és egyben ördögibb megoldás, ha kiszeded a cicakakit, bekened erõspistával, és aztán visszateszed. 3-4 ráfutás után remélhetõleg nem fog újra próbálkozni az eb. :)
Vagy mondjuk kiszeded a cicakakit és vissza se teszed. Ne mondd, hogy nem veszed észre amikor csinál a macska, mert azt messzirõl ki lehet orrontani!
És ezt 7/24-ben? Hihetõ...
Tök praktikus a kutyád, mert nem kell a macska után takarítanod õ eltünteti és végülis az utcán kiadja magából:D

Miért eszi a kutya a szenet?

az a fura hogy nekem csak a spániel kutyáim eszik,a többi nem,bár nekik se hagyom

Legjobb válasz: Talán ásványi anyag hiánya van, így próbálja pótolni.

Talán ásványi anyag hiánya van, így próbálja pótolni.
az én ó.Schnauzerem is szokta enni

Miért eszi a kutyám a tyúkszart? Hogyan szoktassam le róla?

megvan érte ?rülve érte teljesen..

Legjobb válasz: mész hiánya van!

mész hiánya van!
Olyan ásványi anyag hiánya van, amit a másik szarban megtalál.
Az enyém a macskáimét eszi, meg még minden másét is, ha nem veszem észre! Szörnyû!
Vagy kalcium vagy kálium hiánya van. Elõbbi esetben -ha nem akarsz külön vitaminra költeni- porrá zúzott tojáshéjat (amit természetesen ajánlott megmosni, fõleg ha bolti, a festék miatt) keverhetsz az eledelébe, a második esetben meg banánnal pótolhatod a hiányzó anyagot. A tyúktrutyiban mind a kettõ megvan.
Úgy lehet leszoktatni, hogy adsz neki egy puszit az orrára.
A kérdező hozzászólása: tojáshéjjal már próbálkoztam de hozzáse nyúlt. a csirkeszar meg a köpedék nála a favorit.
nyami :D
A kérdező hozzászólása: abbahagyta a tyúkszarevést mert ellett különítve. most földet, téglát nasizik..
Mit szokott kapni enni és mennyit? Azért ez már nagyon nem normális. Ez alapján nekem majdnem olyan érzésem lett, mintha kb. éheztetnétek. Vegyél neki multivitamint, meg csonterõsítõ tablettát. Vagy az van, hogy valami baromira hiányzik a szervezetének és azért zabál össze-vissza mindent, v. nem elég tápláló számára a kaja, amit kap.

Miért eszi a kutyám a földet? Néha homokot is.

Kiás egy gödröt valahol és eszi a földet... régebben nem csinált ilyet.

Legjobb válasz: Valamilyen ásványi anyag- vagy nyomelemhiánya van. Milyen állateledelt kap?

Valamilyen ásványi anyag- vagy nyomelemhiánya van. Milyen állateledelt kap?
A kérdező hozzászólása: Mindig másfajtát kap, szárazat, egyébként házikoszton él nem konzerveken.
A bolti kajákban van vit. és ásványianyag.Ha nem térsz át arra, akkor vegyél állateledelboltban kapható vitamintablettát neki.

Miért eszi a kutyám a saját kakiját? Baj? Hogy tudnám leszoktatni?

Legjobb válasz: hát ne engedd neki, amint kakil úgyis felszeszed,mikor van ideje megenni? Vagy még nem szobatiszta? Ebben az esetben lehet a táp rossz amivel eteted,vagy vitaminhiány,vagy emésztetlen anyagok lehetnek a székletében ezért fogyasztja el,ebben az esetben táp váltás lehetõleg prémium minõségût.

hát ne engedd neki, amint kakil úgyis felszeszed, mikor van ideje megenni? Vagy még nem szobatiszta? Ebben az esetben lehet a táp rossz amivel eteted, vagy vitaminhiány, vagy emésztetlen anyagok lehetnek a székletében ezért fogyasztja el, ebben az esetben táp váltás lehetõleg prémium minõségût.
Elég nagy baj. Ha táppal eteted akkor általában a kakija is olyan szagú mint maga a táp ezért eszi meg. Próbálj változtatni az étkezési szokásain, hátha akkor a kakiját sem kívánja meg.
Ez sok mindentõl függ. Ha kiskutyus akkor nem kell vele foglalkozni ez benne van a génjeibe majd le fog szokni róla hisz ez által vitaminokhoz jut.(tudom undin hangzik) Ha felnõtt a kutyus akkor lehet hogy így próbál jelezni hogy valami féle vitamin hiánya van. Lehet kapni kálciumot ilyen kis tabletta. De én a kiskutyusnál is javaslom a csont erõsítöt és kálciumot!
Valószínûleg hiánya van valamibõl. Csak orr-ra csapással szokik le, na, és ha idõben összeszeded elõle. Itt olvashatsz róla. http://www.haziallat.hu/kutya/viselkedes/urulekevo-kutyak/32..
A kérdező hozzászólása: hajaj, és mit csináljak vele?
A fûevés gyomorégésnél, gyomorrenyheségnél van.
A kérdező hozzászólása: ja, igen, meg azt is csinálja néha, nagyon ritkán, hogy füvet eszik, aztán meg kiöklendezi. Ez is attól van? Más tápot adjak neki?
Úgy tudom annak a kutyának eszik meg a kakiját amelyiknek nem jó az emésztése és érzi rajta az ételt!Rá kell szólni erélyesen!Enyém egyszer tette meg mehettem vele az orvoshoz hányás miatt 5 napig gyógyszert szedett!
Milyen tápot kap?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Nem szobakutya, kinti, amikor látok kakit, persze, összeszedem, meg rászólok, de nem mindig vagyok ott vele
Kiskutyáknál sem normális! Az enyém sem ette soha a kakiját, ez hülyeség szerintem.
A kérdező hozzászólása: két éves múlt, szóval nem kicsi már :S
A kérdező hozzászólása: száraztápot szoktam neki adni, néha házi kaját, joghurtot, szóval vegyesen. Konzervet nem kap.
Igazából semmit. Ha ténylegesen a táp miatt van, akkor érdemes váltani. Az enyém gyakran "füvezik", van h tápot kap, van h mást, és a fû után se mindig hány. Segíti az emésztést is.

Miért esznek a kutyáim füvet, ha Acanával etetem őket (vagyis elvileg nem lehetne hiánybetegsége)?

Nem rossz szokásból eszik.

Legjobb válasz: Hiánybetegség tünete, ha egy kutya füvet eszik? Ha igen, mire utal? Kérdés: Van egy 3 éves juhászkutyám, aki rendszeresen füvet eszik. Valami hiányzik az eleségébõl? Válasz: A fû evése a kutyáknál teljesen normális viselkedésnek számít. A kutya õse a farkas is eszik füvet a zsákmányállatai mellett. Ügyeljen azonban arra, hogy ha a fû evése közben túl sokat törõdik a kutyájával, akkor a kutya a fûevést olyan módszernek fogja használni, amivel felkeltheti érdeklõdését. Ez után figyelmének felkeltése céljából is füvet eszik majd. Ne törõdjön sokat ezzel a viselkedéssel. Ha jó minõségû eleséget etet, biztos lehet benne, hogy minden vitamint és ásványi anyagot megkap kutyája, amire szüksége van. Ha saját maga állítja össze az eleséget, ügyeljen arra, hogy kiegyensúlyozott legyen a vitamin és ásványi anyag ellátás. Kérjen tanácsot a Fressnapf-ban, a megfelelõ eleség összetételrõl. (Tessék itt egy állatorvos válasza.)

Hiánybetegség tünete, ha egy kutya füvet eszik? Ha igen, mire utal? Kérdés: Van egy 3 éves juhászkutyám, aki rendszeresen füvet eszik. Valami hiányzik az eleségébõl? Válasz: A fû evése a kutyáknál teljesen normális viselkedésnek számít. A kutya õse a farkas is eszik füvet a zsákmányállatai mellett. Ügyeljen azonban arra, hogy ha a fû evése közben túl sokat törõdik a kutyájával, akkor a kutya a fûevést olyan módszernek fogja használni, amivel felkeltheti érdeklõdését. Ez után figyelmének felkeltése céljából is füvet eszik majd. Ne törõdjön sokat ezzel a viselkedéssel. Ha jó minõségû eleséget etet, biztos lehet benne, hogy minden vitamint és ásványi anyagot megkap kutyája, amire szüksége van. Ha saját maga állítja össze az eleséget, ügyeljen arra, hogy kiegyensúlyozott legyen a vitamin és ásványi anyag ellátás. Kérjen tanácsot a Fressnapf-ban, a megfelelõ eleség összetételrõl. (Tessék itt egy állatorvos válasza.)
Enyémek is Acanát esznek, meg füvet is. Ez teljesen normális, ne aggódj miatta.
22:30-as válasza tudomásom szerint a legpontosabb. Azért eszik egyébként a füvet, amiért mi is esszük a növényeket(részben): a rostok miatt. Segíti a rendes bélmûködést, pl kitisztul a szõr a belekbõl, és nem okoz elzáródást. Teljesen oké, ha néha füvet is eszik egy kutya, akármivel eteti is az ember (igaz, nem vagyok állatorvos, "csupán" egyetemen tanulok biológiát)
Gyomorégés, sokat ettek, szórakozás, unatkozás, bármi... Ha nem alkalmi a dolog, keresd fel az állatorvost, õ többet tud. :]
Én úgy tudom akkor esznek füvet, ha ég a gyomruk. (Nekem mindenki ezt mondta) De enyém csak úgy is szereti rágcsálni, olyan aranyosan eljátszik vele. Nem hiszem, hogy bármi baja lenne.
Általában a kutyusok akkor esznek füvet ha ég a gyomruk.
Mindenki egy véleménye van. Mit ragozod!? Ha meg ennyire szkeptikus vagy, akkor miért nem mentél már ezzel orvoshoz! Majd õ ad PONTOS választ!
Mostanában minden kérdést kétféle képen tesznek fel a kérdezõk?! A válaszok attól ugyan azok maradnak!!! Unalomig nem kéne a semmit ismételni! A pontozás nem érdekel! Szóval, tessék csak...:)
A kérdező hozzászólása: Akkor rendben. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszoló hozzászólásait nem értem. " féle képpen? És mi akkor a válasz? Miért kellene orvoshoz vinni? Egy állatorvos azt mondta, hogy baktériumokat, és ezt, azt is ehet meg a fûvel, vagyis le kellene róla szoktatni, de hogyan?
Úgy tudom, hogy egyes fûfajtákat a cukortartalmuk miatt eszik. Az én kutyám egyébként ritkán eszik füvet, pedig Acana-t kap.

Miért imádja a kutyám a macskakonzervet, de a kutyakonzervet nem eszi meg?

Ha a macskáim hagynak a táljukba egy kis konzervet azonnal kinyalja a kutya, de a kutyakonzervére rá se néz. Már többféle kutyakonzervet adtam a kutyámnak, de egyiket se szereti.

Legjobb válasz: se macska konzervet se macska tápot ne adj neki!!! a konzerv tényleg 80% víz szóval ha néha néha kap nem gond, de napi rendszerességel ne adj neki!! ja és akkor is inkább kutyáknak valót!! mi havonta-2 havonta egyszer adunk a kutyáinknak konzervet az íze miatt,de amúgy minõségi tápot esznek!!

se macska konzervet se macska tápot ne adj neki!!! a konzerv tényleg 80% víz szóval ha néha néha kap nem gond, de napi rendszerességel ne adj neki!! ja és akkor is inkább kutyáknak valót!! mi havonta-2 havonta egyszer adunk a kutyáinknak konzervet az íze miatt, de amúgy minõségi tápot esznek!!
ne ajd neki konzervet mert a legtöbb (kivéve a suuper prémium) szemétbõl van. A macskakonzerv pedig árt neki pláne hogy kölyök. SOkkal többene a fehérje mint ami egy kutyának egészséges.
Ezt a kérdést én is írhattam volna szinte szó szerint:) A macskáink maradékát azonnal kinyalja a nagy böszme kutyánk (õ nem fiatal már, 11 éves), de kutyakonzerv terén iszonyat válogatós. Nem tudom, hogy árthat-e a kutyádnak a macskaeledel, nem hinném, bár a tied még kölyök, inkább ne adj neki. Ki kell kísérletezni, melyik kutyakonzervet szereti, ez viszont idõ és pénz kérdése sajnos. A mi kutyánk legjobban a Winstont szereti (Rossmannban lehet kapni), abból is a marhásat:)
14:51 vagyok Annyit még, hogy kutyát nem szabad csak konzerven tartani. Ha nem is mindig, idõnként adni kell neki csontot is, csirkefarhát, csirkeláb, ilyesmik. Az állatpatikában nálunk egy fiatal pár panaszolta az eladónak (aki elismert állatorvos, csak évek óta már ez a vállalkozása van), hogy ilyen meg olyan baja van a kutyájuknak, sorolták a tüneteket. A fickó a tünetek alapján megkérdezte, szoktak-e csontot adni a kutyának, mondták, hogy nem. Na akkor tessék neki néha csontot is adni, mert nagy valószínûséggel ez a gond - volt a válasz. A konzerv, azon kívül, hogy "szemétbõl" készül, valószínûleg nem tartalmaz a kutya szervezetének nélkülözhetetlen anyagokat, lehet, hogy a dobozra rá van írva, de az egy dolog. Kell a csont néha.
Ez mindenkinél így van, aki egyszerre tart kutyát és macskát is. Nálunk is ez a helyzet, csak épp a száraz táp terén. Valahogy az, amit a macsek kap mindig finomabb, mint ami a kutyáé. Ez egyszerû irigység és féltékenység. :) Teljesen természetes viselkedés. És konzervet tényleg ne adj lehetõleg egyik állatnak sem, mert 80%-a csak víz és tele van ízfokozóval, színezékkel, állagjavítókkal és cukorral. Fõleg egy kölyöknek premium vagy super premium tápot kell adni mindenképp, ez tartalmaz mindent, amire csak szüksége van a normális fejlõdéshez. Ne tescos vagy sparos, pedigree, chappi és hasonló ócska, szar tápot használj. Ezekbõl rengeteg, a kutya szervezetének szükséges vitaminok, sók, zsiradékok, fehérjék hiányoznak. Hiába drágábbak a szaküzletben kapható jó tápok, de sokkal több tápanyagot tartalmaznak, emiatt csak töredék menyiségre van szüksége belõle a kutyának, mintha valami szeméttel etetnéd. És semmi káros, fölös anyagot nem tartalmaznak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! nem szoktam macskakonzervet adni neki, csak nem tudok a macska háta mögött állni amíg eszik, így ha nem veszem idõben észre h megette a kaját, akk mindig kinyalja a tálat a kutya... de akk majd fent vmi asztalon fogom etetni a macskákat h ne tudjon a kutya enni a kajájukból... jah... és amúgy ritkán kap konzervet a kutya, mert nem nagyon szereti, és a 2 hónap alatt /amióta nálunk van/ 2x kapott összesen konzervet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!