Találatok a következő kifejezésre: Miért eszi a (1458 db)

Miért esznek a kutyáim füvet, ha Acanával etetem őket (vagyis elvileg nem lehetne hiánybetegsége)?

Nem rossz szokásból eszik.

Legjobb válasz: Hiánybetegség tünete, ha egy kutya füvet eszik? Ha igen, mire utal? Kérdés: Van egy 3 éves juhászkutyám, aki rendszeresen füvet eszik. Valami hiányzik az eleségébõl? Válasz: A fû evése a kutyáknál teljesen normális viselkedésnek számít. A kutya õse a farkas is eszik füvet a zsákmányállatai mellett. Ügyeljen azonban arra, hogy ha a fû evése közben túl sokat törõdik a kutyájával, akkor a kutya a fûevést olyan módszernek fogja használni, amivel felkeltheti érdeklõdését. Ez után figyelmének felkeltése céljából is füvet eszik majd. Ne törõdjön sokat ezzel a viselkedéssel. Ha jó minõségû eleséget etet, biztos lehet benne, hogy minden vitamint és ásványi anyagot megkap kutyája, amire szüksége van. Ha saját maga állítja össze az eleséget, ügyeljen arra, hogy kiegyensúlyozott legyen a vitamin és ásványi anyag ellátás. Kérjen tanácsot a Fressnapf-ban, a megfelelõ eleség összetételrõl. (Tessék itt egy állatorvos válasza.)

Hiánybetegség tünete, ha egy kutya füvet eszik? Ha igen, mire utal? Kérdés: Van egy 3 éves juhászkutyám, aki rendszeresen füvet eszik. Valami hiányzik az eleségébõl? Válasz: A fû evése a kutyáknál teljesen normális viselkedésnek számít. A kutya õse a farkas is eszik füvet a zsákmányállatai mellett. Ügyeljen azonban arra, hogy ha a fû evése közben túl sokat törõdik a kutyájával, akkor a kutya a fûevést olyan módszernek fogja használni, amivel felkeltheti érdeklõdését. Ez után figyelmének felkeltése céljából is füvet eszik majd. Ne törõdjön sokat ezzel a viselkedéssel. Ha jó minõségû eleséget etet, biztos lehet benne, hogy minden vitamint és ásványi anyagot megkap kutyája, amire szüksége van. Ha saját maga állítja össze az eleséget, ügyeljen arra, hogy kiegyensúlyozott legyen a vitamin és ásványi anyag ellátás. Kérjen tanácsot a Fressnapf-ban, a megfelelõ eleség összetételrõl. (Tessék itt egy állatorvos válasza.)
Enyémek is Acanát esznek, meg füvet is. Ez teljesen normális, ne aggódj miatta.
22:30-as válasza tudomásom szerint a legpontosabb. Azért eszik egyébként a füvet, amiért mi is esszük a növényeket(részben): a rostok miatt. Segíti a rendes bélmûködést, pl kitisztul a szõr a belekbõl, és nem okoz elzáródást. Teljesen oké, ha néha füvet is eszik egy kutya, akármivel eteti is az ember (igaz, nem vagyok állatorvos, "csupán" egyetemen tanulok biológiát)
Gyomorégés, sokat ettek, szórakozás, unatkozás, bármi... Ha nem alkalmi a dolog, keresd fel az állatorvost, õ többet tud. :]
Én úgy tudom akkor esznek füvet, ha ég a gyomruk. (Nekem mindenki ezt mondta) De enyém csak úgy is szereti rágcsálni, olyan aranyosan eljátszik vele. Nem hiszem, hogy bármi baja lenne.
Általában a kutyusok akkor esznek füvet ha ég a gyomruk.
Mindenki egy véleménye van. Mit ragozod!? Ha meg ennyire szkeptikus vagy, akkor miért nem mentél már ezzel orvoshoz! Majd õ ad PONTOS választ!
Mostanában minden kérdést kétféle képen tesznek fel a kérdezõk?! A válaszok attól ugyan azok maradnak!!! Unalomig nem kéne a semmit ismételni! A pontozás nem érdekel! Szóval, tessék csak...:)
A kérdező hozzászólása: Akkor rendben. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszoló hozzászólásait nem értem. " féle képpen? És mi akkor a válasz? Miért kellene orvoshoz vinni? Egy állatorvos azt mondta, hogy baktériumokat, és ezt, azt is ehet meg a fûvel, vagyis le kellene róla szoktatni, de hogyan?
Úgy tudom, hogy egyes fûfajtákat a cukortartalmuk miatt eszik. Az én kutyám egyébként ritkán eszik füvet, pedig Acana-t kap.

Miért eszik a kutyánk füvet? Vitamin hiány?

Két kutyánk van, és észrevettem h gyakran mindkett? eszik egy bizonyos f?fajtát. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Az enyém is eszi, pedig prémium táppal van etetve, szóval kétlem, hogy vitaminhiány lenne.

Az enyém is eszi, pedig prémium táppal van etetve, szóval kétlem, hogy vitaminhiány lenne.
Én úgy hallottam, hogy azért mert ég a gyomruk..
Nem vitaminhiány, hanem a gyomrukat hozzák rendben vele. Az enyém is eszi, van hogy utána hányni is szokott.:-( De ez nem gáz, minden kutya eszik több-kevesebb füvet.
A kutyák azért esznek füvet, mert felgyûlt a gyomorsav.
elsõsorban a rostanyag miatt ami tisztítja a beleket és a gyomrukat, lehet savlekötõ szerepe is + némi ásványi anyag is van benne amit hasznosítanak....(+némelyik fûféle pl. lándzsás utifû, vagy pántlikafû félék ezeket szeretik fõleg, elõbbi enyhe nyugtató utóbbi pedig kicsit stimuláló hatású)
Az enyémek imádják a frissen kihajtott még zsenge füvet. Sosem hánynak tõle.
ég a gyomra. az enyémnek most hasmenése van, és minden sétakor eszik füvet. fajtatiszta, és azoknak ez a bajuk, h sokszor van hasmenésük, és hanynak.
szerintem is csak a fajtiszta kutya szokott füvet enni, hányni és f...sni. Amelyik meg nem fajtiszta, az nyávog. Marha
A kérdező hozzászólása: Marha?????
Miért ne?
mert van miböl!!!


Miért eszi a babám csak a bolti üveges kaját?

Persze cukor,só...mentes,de nem eszi meg amit én f?zök.14hós,pedig eleinte megette,aztán kipróbáltuk az üvegest/úgy adódott/és azóta csak az kell neki,abból is csak 4 féle.,ami ráadásul 6hós babáknak való.

Legjobb válasz: lehet nem vagy elég kitartó. Mit csinálsz ha nem eszi meg a te fõztödet? megeteted az üvegessel? Én pl sosem adom fel rögtön, hanem próbálkozom akkor késõbb ugyanazzal a kajával. a helyedben pedig azokat a kajákat amiket most eszik, úgy ahogy van mellõzném. Elõbb utóbb éhes lesz és megeszik mást is. De lehet ezt csak azért gondolom így, mert nálunk még sosem fajult így el a helyzet. Nem tudom, én biztosan ezt csinálnám.

lehet nem vagy elég kitartó. Mit csinálsz ha nem eszi meg a te fõztödet? megeteted az üvegessel? Én pl sosem adom fel rögtön, hanem próbálkozom akkor késõbb ugyanazzal a kajával. a helyedben pedig azokat a kajákat amiket most eszik, úgy ahogy van mellõzném. Elõbb utóbb éhes lesz és megeszik mást is. De lehet ezt csak azért gondolom így, mert nálunk még sosem fajult így el a helyzet. Nem tudom, én biztosan ezt csinálnám.
Legjobb út, hogy ráneveld a válogatósságra .Elvileg cukor, só, ízfokozó mentes, ahogy a te fõztöd is. Mibe különbözik akkor ? Megkóstoltad ? Tovább kell erõltetned, ne add fel, meg fogja enni ha éhes.
Próbáld ki, hogy adsz neki a fõztödbõl. Ha nem eszi meg, ne add egybõl a boltit. Késõbb próbáld meg újra a fõztödet. Ha éhes lesz, meg fogja enni, fõleg, hogy már régebben is ette.
Próbálkozni kell!!Ha végképp nem megy próbáld meg azt, hogy az általad fõzött hamit beleteszed egy üres baba-kajás üvegbe (úgy, hogy Õ ne lássa) aztán a szeme láttára nyisd ki és abból add neki a hamit.Nálam Anya ezt csinálta és azt mondta, hogy bejött.A fiamnál nem kellett kipróbálni, mert bármit megeszik. (14 hós)
Az én 14 hósommal is ez van, rácsúszott az üvegesre. Tegnap fõztem neki, nem ette. Ahogy írták a többiek, eltettem, és óránként kínáltam, de semmi. Végül gyõzött az üveges, mert nem akartam úgy elmenni vele itthonról, hogy üres a gyomra. Biztos az pedig a megoldás, hogy kitartóak legyünk....
Nálunk is a bolti a király:-( Néha megeszi az én fõztömet is pl.:húsleves, vagy fözelék, de abból se mindet(most dolgozom az ügyön). Nem eszi meg 2x ugyanazt, egymásután. Azt szoktam csinálni, hogy trükkösen kettészedem a bébiételt és bele keverem a saját fõztömet. Elöszõr picit kavartam bele, most meg már a fele:-) Most is ebédelt:-) És mindent megevett:-))))Szóval bízom benne, hogy haladunk a házi koszt felé:-) Próbáld ki, hátha Nektek is bejön:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Kipróbálom, belekeverem a bébiételbe a saját fõztömet.

Miért eszi a kutyám a földet? Mások azt mondták hogy vitaminhiányra utal de a kutyatáp és a kutyakonzerven kivül kapni szokott emberi táplálékot is meg fokhagymát is szoktam néha a kajájába vágdosni de mégis eszi. Normális dolog ez?

Legjobb válasz: Ilyen táplálás mellett simán lehet vitaminhiányos is akár, bár a földevés kétlem, hogy abból fakad. Az emberi táplálék nem jó a kutyának, tele van fûszerrel, és az összetétele sem az igazi, a konzervnek 80%-a víz, az csak ízesítésnek jó, tápláléknak nem, és gondolom tápból is valami nagyon olcsót kap. Válasszatok egy legalább közepes minõségû tápot (amit élelmiszerboltban kapsz, azt felejtsd el, azok a tápok legaljai), és azt etessétek vele, vagy konzultáljatok állatorvossal, hogy ha fõzni akartok neki, akkor mit milyen arányban kell keverni, hogy mindent megkapjon. Milyen körülmények között eszi a földet amúgy, csak egy helyen, vagy mindenütt, milyen sûrûn, és mióta? Mennyit foglalkozol vele, napi séta, tanítás, mozgatás megvan, vagy csak úgy létezik a kertben?

Ilyen táplálás mellett simán lehet vitaminhiányos is akár, bár a földevés kétlem, hogy abból fakad. Az emberi táplálék nem jó a kutyának, tele van fûszerrel, és az összetétele sem az igazi, a konzervnek 80%-a víz, az csak ízesítésnek jó, tápláléknak nem, és gondolom tápból is valami nagyon olcsót kap. Válasszatok egy legalább közepes minõségû tápot (amit élelmiszerboltban kapsz, azt felejtsd el, azok a tápok legaljai), és azt etessétek vele, vagy konzultáljatok állatorvossal, hogy ha fõzni akartok neki, akkor mit milyen arányban kell keverni, hogy mindent megkapjon. Milyen körülmények között eszi a földet amúgy, csak egy helyen, vagy mindenütt, milyen sûrûn, és mióta? Mennyit foglalkozol vele, napi séta, tanítás, mozgatás megvan, vagy csak úgy létezik a kertben?
Szerintem azért eszik a kutya földet, mert sok a gyomorsava és azzal akarja felitatni azt. Szerintem is álljatok rá egy monoton étkezési szokásra, nem kell össze-vissza mindent adni neki. A kutya számára jobban fekszik, hogy minden nap ugyanazt kapja.
A kérdező hozzászólása: nagyon nem a tápok legaljár kapja !!! de nem mindenki teheti meg azt hogy hogy 10 ezerért vásárol kutyatápot... és minden eggyesnap van vele foglalkozva és egyáttalán nem igaz az hogy csak van a kertben !!! :@ kutyasuli sok sétáltatást erdöbe mindenhol simogatás szeretöcsalád jutalomfalat nagyon jo dolga van és képzeld volt már konzultálva állatorvossal és ö mondta hogy az emberi táplálék igen is jó! csak egy helyen eszi a földet ás egy kis lyukat és a lyuk szélét eszi nem mindennap egy héten 3-4 szer
Na, akkor azt a részt zárjátok el elõle, és meg van oldva a probléma. Ott valamiért finom lett a föld, és eszi, de ha nem fér hozzá, nincs gond. Nem kell mérgesnek lenni egyébként, meg tízezerért kutyatápot venni sem, azért mondtam a középkategóriát, mert az nem tízezer, de mégis jó. Az állatorvosotok meg idióta, ha azt mondta, hogy az emberi táplálék jó neki. Amit megeszünk, az sokszor nekünk sem jó, de a kutya meg aztán végképp nem zsírra, fûszerekre és töménytelen szénhidrátra lett kitalálva, amikbõl a mi kajáink általában állnak.
Mi járunk kutyaoviba a vizslámmal, és most hétvégén a tápokról beszélgettünk! az a legfontosabb, hogy minél több hust tartalmazzon. Furcsa volt, mert édesapám majdnem 20.000ft-os tápot vett a kutyámnak, mégis csak 19% bárányhus volt benne és semmi más!!!!! és 13 kilós volt a zsák.... emlitették az ACANA kutyatápot, ami a TOP 3 ban benne van 60% vegyeshussal és a 18 kilós 18.000Ftba kerül..., olcsóbb több és még nimõségben az egyik legjobb!!..... a konzerv ful mûanyag, hagyd el. arra figyelj, ha tápot váltasz, h elöször keverve add a régit és az ujat, h mindig egy picit több legyen az uj a végleges cseréig, mert fosni fog a kutyi!!!

Miért eszi a kutyánk a virágföldet?

Volt egy cserépben száraz virágföld, már a növényt kiszedtük bel?le, mert kihalt. Azt kezdte enni pár napja, kikaptam a szájából...

Legjobb válasz: Mit eszik a kutya alapból? Lehet, hogy van valami vitamin a földben, ami az étkezésében nincs benne, és így próbálja pótolni azt.

Mit eszik a kutya alapból? Lehet, hogy van valami vitamin a földben, ami az étkezésében nincs benne, és így próbálja pótolni azt.
mennyit mozgatod és hogyan a kutyát?
A kérdező hozzászólása: Hatalmas udvaron rohangálhat egész nap, kergeti a galambokat, labdázunk néha és van, hogy elmegyünk vele sétálni utcára. Az evése sem egyhangú. A szokásos kutyakajákon kívül (szárazeledel, konzerv, szalámi) kap házikosztot, meg csirkelábat, csirkehátat, változó. Nem értem miért fanyalodik rá néha a virágföldre.

Miért eszik a gépem 2gb - ramot úgy, hogy semmit nem csinálok?

Az asztalon van egy kis minialkalmazásom, ami azt mutatja hogy a 8gb ram-ból 2gb használatban van, de semmi nincs elindítva. Egy másik problémám, hogy néha szaggat a videónézés, egy kis lagg néha.. stb. Windows 7 64 bit, i7 proci, 8gb ram, 2gb vga.. nemtom ebből a kis infóból mire jöttök rá?

Legjobb válasz: Meg kellene nézni a Feladatkezelõben,hogy milyen folyamatok futnak és melyik mennyi memóriát eszik.Nem kell,hogy elindíts külön bármit is,mert ha sok program van telepítve,és ezek közül van olyan,amelyik memória igényes,akkor már meg is van a vétkes.

Meg kellene nézni a Feladatkezelõben, hogy milyen folyamatok futnak és melyik mennyi memóriát eszik.Nem kell, hogy elindíts külön bármit is, mert ha sok program van telepítve, és ezek közül van olyan, amelyik memória igényes, akkor már meg is van a vétkes.
Minek van 8 giga a gépben, ha fáj, hogy használ belõle kettõt. Vegyél ki belõle és akkor kevesebbet használ. Az enyém 2 gigából 500MB körül használ. Ugye milyen jó nekem?

Miért eszi a laptopom a fülhallgatókat?

Legyen drága, olcsó, márkás vagy gagyi, mindegyik pár hónapig bírja. Vigyázok rá, nem gy?röm, nem tekergetem, mégis mindig ugyanaz van: el?ször az egyik fele kezd el nem szólni (de ha mozgatom a vezetéket, akkor sikerül bel?ni, hogy jó legyen), aztán megy az egész a levesbe. Tényleg mindenféle min?séget kipróbáltam már, de mindegyik tönkremegy, így már nem is éri meg többezer forintosra beruházni, mert dobhatom ki. Lehet a laptoppal van a baj? Mit lehetne tenni, megnézni?

Legjobb válasz: nem a laptop eszi meg. ebben biztos lehetsz. sajnos ez van, a kábelek ilyen szär minõségûek

nem a laptop eszi meg. ebben biztos lehetsz. sajnos ez van, a kábelek ilyen szär minõségûek
Megkockáztatom: Te nem tudsz vigyázni rá. Egyébként mindig elõször az egyik fele szakad el, aztán meg a másik.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de sajnos nem tudom, mit csinálok rosszul. Óvatosan használom, nem tekergetem, persze lehet, hogy én rontom el.
Nincs mit tenni, mind ilyen xyr minõségû. Korábban én is próbálkoztam jobbfélékkel, hátha tovább bírja, aztán rátértem a Tesco Gazddaságosokra. Meglepõ, de átlag tovább bírja ebbõl egy 800 forintos (kb 1 évig), mint a 4000 forintos Sony, és nem viccelek.
Persze TG-bõl az a nagyon ronda, nagyon masszív fajta, amirõl az én esetemben szó van.
akkor te a drágábbik fajtát vetted a tacskósból. én csak 400 forintot adtam érte. és már 2 éve nyúzom....
Nem is tudom, hogyan gondolod, hogy a laptopod eszi a fülhallgatókat? Talán belülrõl rágja a drótot? Szerintem nagyon rövid madzagosat veszel, és ahogy hirtelen felállsz, vagy megrántod a fejeddel, annyi. Én a nokiám fejhallgatóját használom, az jó hosszú, még táncolhatsz is vele.

Miért eszi a kutyám a füvet?

Legjobb válasz: mert sok ször kerül gyomràba,és ha füvet eszik,akkor a ször azzal együtt tàvozik majd belöle.ez normàlis

mert sok ször kerül gyomràba, és ha füvet eszik, akkor a ször azzal együtt tàvozik majd belöle.ez normàlis
Mert ég a gyomruk!!
az nem tûnt még fel, hogy milyen fehér a kutyák foga, ahhoz képest, hogy nem mossák?? a fûtõl!
Ilyenkor a kutyának ég a gyomra. ezt így szokták mondani.esznek egy kis füvet és pár óra(vagy egy kis idõ múlva) az távozik is belõle. nem kell félni ez teljesen normális;)
mert fáj a hasa vagy pedig ég.tehát semmi baja nem lessz a kutyádnak még ha visszaöklendezi még akkor sem
Hello, igen én is azt hallottam, hogy ég a gyomruk bár azt is mondják sokan, hogy kiszagolják a fûszálakban lévõ vitaminokat és azt tépdesik ki, megfigyelhetõ sokszor, hogy szagolgattja a füvet és nem izlik neki ...akkor tovább megy megint megszagol egy másik fûcsomót és azt már megeszi, mindazért mert az utóbbiban már érzett olyan anyagokat amibõl kiszagolja a vitaminokat, rostokat.
Én is ugy hallottam hogy ég a gyomra.De csak kedvtelésböl is eheti.
Segíti a emésztésüket is, de ahoy elttem írták ha hányni akarnak, egészben nyelik leg a fûszálakat, és ettõl kiürül a gyomruk...A macskákis ugyanezt teszik...
A friss tavaszi füvet szeretik a kutyák, és egymástól is látják, megtanulják, hogy füvet kell enniük.Egyszerüen szeretik. Ha több rostra van szükségük, ha szomjasak ( nincs víz a közelben)vagy ha stresszes a kutya, akkor is eszik füvet, úgy mint mikor az emberek rágyújtanak egy cigarettára. A fû csillapítja a szájüregben és a torokban (garatban) is kialakult kellemetlenségeket. Ha a kutyák ki akarják üríteni gyomruk tartalmát, akkor is füvet esznek.
én úgy hallottam, hogy ég a gyomra.
Leggyakrabban rost-, ásványianyag vagy vitaminhiánya van a kutyának , de emésztési problémákkal kapcsolatosan is megfigyelhetünk fûrágást. A fûevés segíti az emésztést, étvágyjavító hatású és persze közben némi rostot is fogyasztanak az állatok. Kétségtelen, hogy némely állat tetemes mennyiségû növény elfogyasztására képes, de ezt rendszerint rövid idõn belül ki is hányja.

Állatorvosok! Miért eszik a tyúkok a tojást?

Van itthon 11 tyúkunk. Nagyon jó körülmények között tartjuk őket: van egy nagy baromfiudvar kifutóval és óllal, tiszta vizet kapnak naponta többször, kényelmes és nagy tojóládáik vannak, sok és egészséges biokukoricán élnek ( mi termesztjük ), kapnak gazt is. Ennek ellenére minden héten 1 tojást megesznek, pedig rendes ennivalót kapnak és nem is keveset. Mit tehetnénk ez ellen? Sajnos nem tudunk minden alkalommal kimenni hozzájuk, amikor tojnak, hogy gyorsan kivegyük alóluk a tojást. Az egészségük tökéletes, de akkor mi a baj? A tyúkok pár évesek csak. Nagyon féltem őket!

Legjobb válasz: Szia! Ugyan én nem vagyok állatorvos, de nekem is több évtizede vannak tyúkjaim. Nálam már vagy két éve nem fordult elõ tojásevés. Akármennyire is jó táplálékot kapnak, mégis a vitaminhiány az ok. Én szoktam nekik a kifutóba tenni egy nagy tál sódert. Hidd el, kicsipkedik belõle a meszet és kis kavicsokat. A mész miatt eszik a tojást legfõképpen. Vagy próbálkoztam már azzal is, bevált, hogy az ivóvizükbe konyhasót szórtam. Ahogy itták a vizet kielégítették a só iránti vágyukat. Próbáld ki ezt a két dolgot, nekem sikerültek!

Szia! Ugyan én nem vagyok állatorvos, de nekem is több évtizede vannak tyúkjaim. Nálam már vagy két éve nem fordult elõ tojásevés. Akármennyire is jó táplálékot kapnak, mégis a vitaminhiány az ok. Én szoktam nekik a kifutóba tenni egy nagy tál sódert. Hidd el, kicsipkedik belõle a meszet és kis kavicsokat. A mész miatt eszik a tojást legfõképpen. Vagy próbálkoztam már azzal is, bevált, hogy az ivóvizükbe konyhasót szórtam. Ahogy itták a vizet kielégítették a só iránti vágyukat. Próbáld ki ezt a két dolgot, nekem sikerültek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenképpen kipróbálom! Mennyi vízhez mennyi só kell? Jódozott vagy jód nélküli a só? Tengeri vagy sima?
Mészhiányra tippelek... Gondolom nem a belsejét, hanem a héját eszik tojásaiknak, ugye??? Esetleg ha van a házatokban valami építkezés-egyéb munkálkodásból megmaradt mész... Elég egy üres meszes zsák is, amibe beleszáradt a maradék...! Na azt összetöröd, és kiszórod nekik! Lehet segít!
Az elsõ válaszoló jót írt, én is ugyanezt tapasztaltam a csirkéimen. Tényleg mészhiányuk van ilyenkor, ezt akarják a tojásból pótolni. A sóder meg a só jó ötlet, meg néha engedjétek ki õket a fûbe kapirgálni, hogy onnan is összecsipegethessék, amit szeretnének.
A mész biztos nem válik be! Mi mindig adunk nekik meszet, mégis eszik a tojást.
PuriZeo-Gritt. Takarmányboltban vesszük, 5 kg-os csomagolásban van, és az ára 300-400 Ft között van. Nálunk csak ez vált be.
Pffff, nem vagyok nagy csirketartó, de én úgy tudom, hogy ez sokszor nem is hiánybetegség, hanem egy rossz szokás, és egymástól tanulják el =S Ha az egyik elkezdi, a többi ellesi a trükköt, és a büdös életbe nem lehet róla lebeszélni õket, csak kapkodni a tojást alóluk.
Én is úgy tudom, ahogy a 7-es írja. Mi is adtunk már nekik mészgrittet, próbáltunk mindent, de ugyanúgy eszik.
mi lenne ha tojáshéjat zúznátok nekik? mi azt szoktuk, nekünk bevált


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!