Találatok a következő kifejezésre: Miért esnek hónapok múlva (10 db)

Miért esnek egyesek hónapok múlva csak teherbe, valaki meg már szinte rögtön az lesz?

Ma hajnalban sajna megjött a nem várt mensim.

Legjobb válasz: szia.amit mindenképp tudnod kell hogy menzi alatt is lehet egy nö terhes hisz én 3 honapig menzisztem..utána derült ki a baba..hogy miért nem tudom..miota probálkozol?

szia.amit mindenképp tudnod kell hogy menzi alatt is lehet egy nö terhes hisz én 3 honapig menzisztem..utána derült ki a baba..hogy miért nem tudom..miota probálkozol?
Sajnos ez így van.Nem mindenki olyan szerencsés, hogy rögtön terhes legyen.Én biztos vagyok benne hogy soksat számít hogy mi van az agyadban, mármint mire gondolsz.Az agy sokmindent képes befolyásolni.Én is annyira szeretnék babát, már 8 hónapja próbálkozunk, de semmi.Pedig rendszeresen járok orvoshoz, minden rendben van, és mégsem esem teherbe. Kitartást elõbb utóbb mindenkinek összejön.
Na ezt én sem értem!!! ((((-: Miért van az, hogy a munkatársam a 3. babáját szüli, pedig védekeztek, mert nem akartak már többet? Ez nem igazság! Rám miért nem bíznak egy babát "odafent"?
Szia! Ez egy nagyon jó kérdés!! Elsõ gyermekemmel úgy lettem terhes, hogy nem terveztük. 30 nap alatt csak egyszer voltunk együtt a párommal mégis sikerült, most, hogy szeretnénk második babát is, nem sikerül, pedig már 5 hónapja próbálkozunk. Erre sajnos nem lehet tudni a választ, hogy miért van így ...
A kérdező hozzászólása: Még csak 2 hónapja próbálkozunk...
Ez egy nagyon jó kérdés volt amire szerintem sokan szeretnénk tudni a választ és ami sokáig rejtély marad!!Mi is nagyon szeretnénk babát nem régóta próbálkozunk de ez már örökkévalóságnak tûnik(3 hónapja)!!!Ma volt elvileg p.é.-em ma együtt is voltunk a párommal de nem tudom hogy lesz-e v.mi!!Már nem is merek rá gondolni ez a hónap is baba mentes lesz az életemben :-((((((Szorítok mindenkinek aki ilyen cipõben van!!!Nekünk is kijárna már ez az érzés, hogy milyen kismamának lenni!!Bár mindenki azt mondja hogy jön majd ha akar!!Csak ezzel az a baj hogy könnyû mondani!!!!!
mi 8.honapja probálkozunk és semmmi.én sem értem és kezdek kicsit idegess lenni hogy nincs semmi baj és mégsem. ????!!!!
amikor én elsõre engedtem meg hogy bennem élvezzen el a férjem, egybõl teherbe estem.pedig nem akartunk babát.

Februárban vettünk egy hím papagájt és rá 2 hónap múlva egy tojót. Az első 2-3 hónapban szépen elvoltak egymással, de azt tapasztaljuk, hogy a tojó zaklatja a hímet. Miért lehet ez? Sürgős választ várok!

A zaklatást az alatt értem,hogy nem hagyja enni,nem játszhat kedvére.Igaz a hím az kezes míg a tojó az vad.

Legjobb válasz: Ebben én sem vagyok biztos,de lehet hogy a kalitka nagyon kicsi vagy pedig a tojó szeretne valamit a hímtõl.

Ebben én sem vagyok biztos, de lehet hogy a kalitka nagyon kicsi vagy pedig a tojó szeretne valamit a hímtõl.
Mert a nõk már csak ilyenek. bocs, de nem tudtam kihagyni.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy a tojó úgy közeledne hozzá mert csak 8 hónapos és tudtommal a papagájok 1 évesen ivarérettek.
1 hullámos papagáj átlagban 5 hónaposan lesz ivarérett.
Ácsi-bácsi!!! Mielõtt még elkezdenénk mindenféle hülyeséggel tömni a kérdezõ fejét jobb, ha megtudja, hogy az ivarérettség egy dolog. Más a tenyészérettség, ami fontosabb. A nimfák 1.5 évesen ivarérettek és 2 évesen tenyészérettek, ami azt jelenti, hogy csakis 2 évesen állítható párba, vagy helyezhetõ fel neki odú. a mai nimfáknál már annyi színváltozat létezik, hogy ránézésre nem lehet megállapítani mindnél, hogy melyik hím és tojó. Általában a viselkedésük dönti el. A hímek hangosabbak é sokat énekelnek már 3 hónapos koruktól. A tojók csöndben vannak, fõleg egy hím mellett. Nekem is volt egy olyan tojóm, amelyik nem fogadta el a párját és szét kellett szedni, mert állandóan veszekedtek. Õket sem lehet úgy összerakni mindig, ahogy mi elképzeljük. Náluk is kialakulhat ellentét és vonzalom.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, hogy akkor õk nem is egy pár hanem egynemûek?Hogyan tudjuk mi ezt meg állapítani.
Lehetséges. Elég nehéz lehet megállapítani, de egy próbát tehetünk. Tölts fel képet valahová és linkeld ide be. Megnézem és megmondom, hogy mit gondolok.
Nekem havonta kell visszamennem.
Nekem 4-5 hónapig 3 hetente kellett, aztán már most egy hónapja havonta járok..
1, 5-2 havonta járok én is.

Miert sarga a kiszokitett hajam? Szoke voltam 10 evig majd barna hajam lett, es 3 honap mulva meguntam, visszaszokultem amit ugy tudott a fodrasz elerni hogy leszivatta. De azota nem szep termeszetes szoke vagyok hanem sarga.

Most legutobb 6°%ossal szivatott es nagyon sarga vagyok. Miert?

Legjobb válasz: Logikus,ha egy sötét szinre rákened a szokét,az még nem lesz rögtön szépszinû.Többször kell festeni mielõtt a kivánt eredményt eléred,de természetesen ne egymás után

Logikus, ha egy sötét szinre rákened a szokét, az még nem lesz rögtön szépszinû.Többször kell festeni mielõtt a kivánt eredményt eléred, de természetesen ne egymás után
használj hamvasító sampont
A kérdező hozzászólása: Mar azthiszem harmadjara szivattuk.. Legkozelebb mar eleg a festek? 3vagy 6%ossal?

Miért van az hogy egy hónapban kétszer is megjön a menzesz? Tehát megjött és amikor elmúlik akkor 21 nap múlva megint megjön?

Legjobb válasz: Akárhogy is számolom, ha elmúlik és 21 nap múlva megjön, az sehogy sem kétszer egy hónapban.

Akárhogy is számolom, ha elmúlik és 21 nap múlva megjön, az sehogy sem kétszer egy hónapban.
A kérdező hozzászólása: nembaj de közelvannak egymáshoz és ez baj??
nem baj. egy normális ciklus, amikor nem szed fog. gátlót az ember, 21-32 napos közt normálisnak tekinthetõ. Mikor én nem szedtem tablettát voltak sokszor egymást követõ 21 napos ciklusaim, volt mikor egyik hónapban 25 napra jött meg a következõben 32 napra.... Ha zavar, irass fel fog. gátlót igy garantált a 28 napos ciklus minden hónapban.
A kérdező hozzászólása: mert akkor annak a jele h terhes vok??
A kérdező hozzászólása: meg amm is számoltam és csak kb17 nap volt a kettõ között szóval?? és csak 14 vok...:S

Fogamzásgátlót szedek már 4 hónapja, és eddig mindig rendben, időben volt a mentruációm, kivéve az elején pár köztes vérzést, de azt mondta a doki, hogy az normális. De most pedig megjött úgy, hogy kb 2 hét múlva lenne esedékes. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Ez nekem megint nagyon egy köztes vérzésnek tûnik, hiszen pont a közepén jársz a ciklusnak, ha kb. két hét múlva kellene megjönnie rendesen. Talán mégsem elég neked a gyógyszer hormontartalma, szerintem már be kellett volna, hogy álljon a rendszeresség. Én elmennék orvoshoz, ha a következõ ciklusban is ilyen lenne, mert ilyenkor azért nem árt egy vizsgálat, hogy nincs-e más oka a dolognak, és nem csak a gyógyszer kavart be.

Ez nekem megint nagyon egy köztes vérzésnek tûnik, hiszen pont a közepén jársz a ciklusnak, ha kb. két hét múlva kellene megjönnie rendesen. Talán mégsem elég neked a gyógyszer hormontartalma, szerintem már be kellett volna, hogy álljon a rendszeresség. Én elmennék orvoshoz, ha a következõ ciklusban is ilyen lenne, mert ilyenkor azért nem árt egy vizsgálat, hogy nincs-e más oka a dolognak, és nem csak a gyógyszer kavart be.
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam még, hogy esetleg megfázás miatt nem e lehetséges, mert ilyenkor fájni, görcsölni szokott a hasam , és ez most is így van.Bár abban reménykedtem, hogy a gyógyszer ezen is segíteni fog, hogy ne legyenek ájulásig tartó görcseim..
Felfázásra gondoltál, nem megfázásra (náthára), igaz? Mert attól lehet, esetleg szedsz valami más gyógyszert is? A görcsökre pedig általában jó szokott lenni a gyógyszer, én tényleg elmennék orvoshoz és megbeszélném vele ezeket a gondjaimat. Lehet, hogy gyógyszerváltást fog javasolni.
A kérdező hozzászólása: igen felfázásra.

Miért van az hogy néha tudjuk mit álmodtunk és még hónapok, évek múlva sem feletsük el?

Legjobb válasz: Egy kis elõzetes, mielõtt a kérdésedre választ adnék: Akkor álmodunk, ha kimerültünk és nem tud kikapcsolni az agyunk. Valószínûleg veled is ez történhet.. kimerült vagy s nem tudsz kikapcsolni rendesen ezért álmodsz. És hogy miért emlékszel még mindig rá? Ez attól is függ mondjuk, hogy mit álmodtál.. ha ennyire emlékszel rá nézz utána mit jelent (bár erre nem nagyon lehet adni). Talán azért emlékszel rá még mindig mert fontos számodra az az álom.:) Ja és kijavítom helyesírásod: nem feletsük hanem felejtsük*

Egy kis elõzetes, mielõtt a kérdésedre választ adnék: Akkor álmodunk, ha kimerültünk és nem tud kikapcsolni az agyunk. Valószínûleg veled is ez történhet.. kimerült vagy s nem tudsz kikapcsolni rendesen ezért álmodsz. És hogy miért emlékszel még mindig rá? Ez attól is függ mondjuk, hogy mit álmodtál.. ha ennyire emlékszel rá nézz utána mit jelent (bár erre nem nagyon lehet adni). Talán azért emlékszel rá még mindig mert fontos számodra az az álom.:) Ja és kijavítom helyesírásod: nem feletsük hanem felejtsük*

34 hetes terhes vagyok, első babám. Mostanában állandóan fáradt vagyok, vagyis álmos. Reggel felkelek és 2 óra múlva már aludnék. Vasat szedek már 3 hónapja, meg egy csomó vitamint a kezdetektől. Nem értem akkor miért lehet. Más is volt így?

Készül már a szervezetem a szülésre vagy mi lehet?

Legjobb válasz: Szia egyszerûen jelez a szervezeted, hogy állj...pihenj sokat mert szükséged van rá és terhesen ez természetes, hogy fáradt vagy...pihenni, pihenni, pihenni...utána úgy sem lesz rá idõd! :)

Szia egyszerûen jelez a szervezeted, hogy állj...pihenj sokat mert szükséged van rá és terhesen ez természetes, hogy fáradt vagy...pihenni, pihenni, pihenni...utána úgy sem lesz rá idõd! :)
igen, itt az ideje lassítanod :) mostmár csak magaddal és a születendõ piciddel törõdj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Normális, hogy fáradt vagy, hiszen a terhesség vége felé jársz. Pihenj, amennyit csak tudsz!
Szia! Én 35 hetes vagyok, kb 2 hete érzem ugyanazt amit te. Nem rég vettünk lakást, és felújítás volt, 2 hete végeztünk azt gondoltam az fárasztott ki, de már volt idõm azt kipihenni. Este 8-kor már alszom, de mikor reggel felkelek, pár óra múlva már újra aludni tudnék. Nekem is megfordult a fejemben, hogy ez a szülés elõjele, de remélem még pár hetet kihúzunk! Hogy állsz a készülõdéssel, babaszoba, kórházi pakk, összeraktad már?
A kérdező hozzászólása: Szia!Gratulálok a babához:) Látom akkor nem vagyok egyedül ezzel a fáradtsággal.A ruhákat kimostam, babaszoba kész, már csak a pelenkát kell megvennünk, meg a babaápoló szereket a gyógyszertárból.Nem akartam az utolsó pillanatra hagyni ezeket, elég elõvigyázatos vagyok mindenben.

Több hónapja szedek Minuletet, és mostanság mikor beveszem a gyógyszert tudom, h bevettem, de pár perc múlva nem vagyok bene biztos, h bevettem! Miért van ez? :' (

Talán azért,mert nagyon félek attól,h teherbe fogok esni,bár tudom,h gyógyszer mellett kizárt!

Legjobb válasz: Csak akkor nem leszel terhes, ha nem fekszel le senkivel!:D A gyógyszer sem nyújt tökéletes védelmet, én már csak tudom!:D Jó ideje szedtem, és most mégis van egy két éves gyerkõcöm:D;)

Csak akkor nem leszel terhes, ha nem fekszel le senkivel!:D A gyógyszer sem nyújt tökéletes védelmet, én már csak tudom!:D Jó ideje szedtem, és most mégis van egy két éves gyerkõcöm:D;)
Elsõ vagyok ismét Ha meg attól félsz, h beleesik az üvegbe miközben iszol, akkor vedd be folyadék nélkül.Úgy is könnyû lenyelni. De ha nem tudod, akkor pedig pohárból igyál, de csak kevés vizet tölts bele, így látni fogod, h beleesett-e véletlen. De sztem ne parázz ennyire!!!
Ez már szerintem kóros:) Tabletta mellett is teherbe lehet esni, hisz semmi sem 100%-os, de kicsi az esély. Ha ennyire félsz, akkor használj óvszert is.
Lehet hogy félsz az miatt hogy gyereked lessz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!