Találatok a következő kifejezésre: Miért esik mégis (482 db)

Szerintetek az miért van, hogy én egy ronda fiú vagyok, ki sem vagyok gyúrva, nem is vagyok magas és mégis folyton megnéznek szép lányok személyesen, facebook-on meg főleg a átlagos külsejűek írnak rám, hogy tetszem nekik?

Legjobb válasz: Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenõbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szõke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...

Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenõbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szõke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...
Az a neved, hogy Big Cock Joe.
Sztem csak az egód nagy, és azért néznek meg mert beképzelt vagy, nem a kinézeted miatt.
Vagy pont azért néznek meg, mert egy ronda törpe vagy.
Lehet, a Csányi Sanyi bácsi unokaöccse vagy.
AZT... Hogy egy rohadt mázlista vagy >.< Én is ilyen vagyok ám csak engem a lányok le se köpnek mert még a köpet is sírva futna el a gyönyörû fejem láttán! :)

Miért szemetelnek az emberek? És mégis ki szemetel?

Mert ugye mindenki azzal van, hogy jajj védjük a környezetet, meg milyen undorítóan néz ki egy mocskos szemetes utca, de ha tényleg mindenki úgy viselkedne, ahogy beszél, nem lenne szemét az utcán, de mégis van... Most akkor ki szemetel és miért?

Legjobb válasz: Sziasztok! Nyáron 2 hónapig Japánban voltam, képzeljétek, Tokióban még annyi szemetes sincs közterületen, mint itthon, mégis tiszták az utcák és senki nem szemetel. Mindenki zsebre tudja rakni a szemetet és otthon eldobni, és senki nem hal bele. Úgyhogy talán nem kéne arra fogni, hogy nincs elég szemetes. Engem úgy neveltek, hogy ne dobáljam el mert bunkóság, de ma már olyanokat látok, hogy a kb 2 éves gyerektõl az anyja elveszi a cukor papírt és a szeme láttára dobja el az utcán, vagy mondja neki hogy dobja le a földre! Tényleg büntetni kéne a szemetelõket, az duplán hasznos lenne, mert plusz bevételi forrás és tisztább lenne a környezet is!

Sziasztok! Nyáron 2 hónapig Japánban voltam, képzeljétek, Tokióban még annyi szemetes sincs közterületen, mint itthon, mégis tiszták az utcák és senki nem szemetel. Mindenki zsebre tudja rakni a szemetet és otthon eldobni, és senki nem hal bele. Úgyhogy talán nem kéne arra fogni, hogy nincs elég szemetes. Engem úgy neveltek, hogy ne dobáljam el mert bunkóság, de ma már olyanokat látok, hogy a kb 2 éves gyerektõl az anyja elveszi a cukor papírt és a szeme láttára dobja el az utcán, vagy mondja neki hogy dobja le a földre! Tényleg büntetni kéne a szemetelõket, az duplán hasznos lenne, mert plusz bevételi forrás és tisztább lenne a környezet is!
Egyetértek az elõttem lévõ két hozzászólóval. Büntetni kéne szigorúan a szemetelést. Nekem sohasem jut eszembe, hogy bármit is eldobjak az utcán, de sajnos azt látom, hogy nagyon sokaknak ez teljesen természetes. Jólöltözött emberektõl is látom, hogy abszolút nyugalommal dobja el a csokipapírt, vagy a csikket a földre, amikor öt méterre ott a szemetes. Le tudnám törni a kezüket :)
Amíg valamit nem büntetnek kõkeményen, addig nem is fogják figyelembe venni. Ha minden egyes szemetelõt megbüntetnének, akkor nem lenne szemetelés. Ám mivel a szemetelõ tudja, hogy következményektõl nemigen kell tartania, így inkább eldobja a szemetet ahol van, ahelyett, hogy megkeresné a kukát(ami mellesleg ki tudja hol van, olyan ritkán vannak).
Milyen jó, hogy nem dohányzom, így amiatt nem kell aggódnom, ha nincs hol elnyomni - sokan erre fogják, tényleg van, ahol nincs lehetõség, ott a cigi esetében mondjuk aláírom félig, ha valaki nem bírja ki -, a többi szeméttel én pl. azt csinálom, hogy ha nincs kuka, elrakom zsebbe vagy táskába addig, amíg találok egy szemetest - na, pl. égõ cigit nem lehet zsebre vágni, ezért az még éppen a közterületfenntartók felelõssége. No, de nem mindenki csinálja így, de van olyan, hogy tele a szemetes, és nagy a szél, és lefújja a tetejét, vagy volt már olyan szél, hogy a szelektív gyûjtõt felborította, de láttam már olyant - ezt mondjuk büntetném -, hogy a szelektívben kukáztak.
Én így is viselkedek, nem szemetelek. :D 4-5 éves lehettem, mikor a kis barátnõmre rákiabáltam, mert eldobott egy nyalókás papírt. Sõt, bárki a közelemben el akarja dobni a szemetét, inkább elrakom zsebre. Persze volt, hogy idegenre szóltam, jól leteremtett, hogy mit képzelek magamról... Pfff... 20/N
Egyrészt ezt megszokták sokan.De a szeméttartókból is kevés van.Egyszerûbb eldobni, mint zsebre rakni.A cigit pedig lebobhatok a földre, eltaposod a tüzet, és akkor beteheted a zsebedbe is, nem kell otthagyni a földön.

Miért van az h a hasamon, combomon, fenekemen és az arcomon is van némi felesleg ha 18 éves vagyok és mégis a koromhoz megfelelő a súlyom 75 kg és 188 centi vagyok?

Legjobb válasz: sajnos én is, 14éves vagyok 160cm és 47kg, de a hasamon , combomon és arcomon van. arcomon nem annyira izé, de a hasamon eléggé. emiatt régóta nem járok félmeztelenül (fiúvagyok) és ha itt kérdeztem mindenkitõl ezt kaptam válaszra: diéta - BASSZUS elfogyjak vagy miafranc? szerintem is elég lenne a sport, de miután ilyen válaszokat kaptam hát akkor felesleges mert úgyse sikerül-vagy mégis? énis kérek választ légyszi köszi

sajnos én is, 14éves vagyok 160cm és 47kg, de a hasamon , combomon és arcomon van. arcomon nem annyira izé, de a hasamon eléggé. emiatt régóta nem járok félmeztelenül (fiúvagyok) és ha itt kérdeztem mindenkitõl ezt kaptam válaszra: diéta - BASSZUS elfogyjak vagy miafranc? szerintem is elég lenne a sport, de miután ilyen válaszokat kaptam hát akkor felesleges mert úgyse sikerül-vagy mégis? énis kérek választ légyszi köszi
Mivel az izom nehezebb, mint a zsír az edzésprogram elején elõfordulhat súlynövekedés is, fõleg ha erõsítõ edzést is beiktatunk. Ne kedvetlenedjünk el: a súlynövekedés ellenére elképzelhetõ, hogy éppen a fölösleges zsírtól szabadulunk meg. Ne a súlyunkra koncentráljunk, hanem azt próbáljuk megítélni, hogyan állnak rajtunk ruháink és milyen a közérzetünk. Az is elõfordulhat, hogy izmaink elõbb indulnak növekedésnek, mint ahogy a zsírmennyiség csökkenni kezdene, ilyenkor ruháinkat kissé szorosnak érezhetjük. Legyünk türelemmel, és adjunk magunknak legalább néhány hónapot, mielõtt bármiféle következtetésre jutnánk. A kitartás elõbb-utóbb lenyûgözõ változásokat eredményez.
A diéta ne kell, azzal csak tönkreteszed magad. Sportolj, futás, uszás is már sokat segit, de a gimnasztikával tudod az alakodat formálni. Hiába fogynál, ha nincs rajtad izom, akkor sose lesz normális alakod.
Mert hiányzanak az izmok - a zsir nehezebb, mint az izom. Jót tenne, ha valamit sportolnál, egyböl szebb lenne az alakod és feszesebb a böröd.

Miért van, hogy levágom a hosszú hajam töredezés miatt. Nem vasalom és károsítom semmivel. és mégis 2hónap után ugyanolyan?

Legjobb válasz: mert nem az a szép haj titka hogy nem vasalod/fested figyelj arra hogy miket eszel,ha szép hajat szeretnél bízzál az otthoni ápolásban,inkább magadnak csinálj pakolásokat és ne a boltban vedd meg,ha nincs idõd vagy kedved az ilyenekre az is sokat segít ha hetente eszel egy kevés élesztõt,ez a körmödnek és a bõrödnek is jót tesz én festem és vasalom is a hajamat,a megfelelõ ápolás miatt mégis alig töredezik

mert nem az a szép haj titka hogy nem vasalod/fested figyelj arra hogy miket eszel, ha szép hajat szeretnél bízzál az otthoni ápolásban, inkább magadnak csinálj pakolásokat és ne a boltban vedd meg, ha nincs idõd vagy kedved az ilyenekre az is sokat segít ha hetente eszel egy kevés élesztõt, ez a körmödnek és a bõrödnek is jót tesz én festem és vasalom is a hajamat, a megfelelõ ápolás miatt mégis alig töredezik
Milyen típusú a hajad? Száraz? Vagy zsíros? Mivel ápolod? Eszel elég fehérjét, vitaminokat? Hogy hordod a hajad? Szorosan felkötöd vagy lazán felcsatolod? 1001 dolog van amiért ez bekövetkezhet.
Attól is lehet hogy dörzsölõdik a hátadhoz/válladhoz. Nekem attól volt ilyen.
nekem 1 hónap múlva volt ugyan ez a helyzet..
Szerintem ha vitaminban dús lenne akkor lehet hogy nem lenne olyan töredezett.Szerintem minden nap egyél gyümölcsöt.De erre vannak gyógyszerek is de azt nem érdemes szedni szerintem.Aztán lehet hogy hülyeséget mondok de nekem ez a véleményem.:DDmeg a hajmosásnál az is számít hogy ne csak a fejbõrõdet maszírozd hanem a hajnak a végét is mosd meg jó alaposan.
A kérdező hozzászólása: világos barna hajamat sötét szõkére festettem ez kiszárította.a hajammal csak az a baj hogy száraz.attól eltekintve szép fényes.milyen pakolásokat tudtok ajánlani?
hajvégápoló OLAJAt (nem szérumot)

Mitõl lehet ez a lány annyira morbid és mégis vonzó? Mégis miért keresem a társaságát mégha félek is tõle? (többi lent)

Van a suliban egy 8.-os lány! válig érõ feket haja van, hófehér bõre, és kék szeme mindig feketében jár és szinte sosem beszél, vagy nevet! sosem láttam boldognak mindig olyan komoly és látszik h tele van fájdalommal. Akartam egyszer vele beszélgetni de csak rám nézett komoran megfordult, és elment! nem beszél szinte senkivel, mindig egyedül van, olyan rideg és fehér kicsit ilyesztõ is mondhatjuk egyfajta energiavámpir de mégis annyira vonz! tetszik valamiért, inteligensnek tûnik, de normális ha valaki ennyire komoly 14 évesen? és sohasem nevet? mint valami horror filmbõl szállt volna ki!a szeme pedig szinte hipnotizáló és ijesztõ! miért vonz ennyire ez a lány?

Legjobb válasz: Csak egy átlagos lány,aki depis szerintem.Persze lehet komoly vagy kevésbé komoly dolog miatt is.Beszélgess vele, majd kiderül, milyen valójában.Ne add fel szerintem.

Csak egy átlagos lány, aki depis szerintem.Persze lehet komoly vagy kevésbé komoly dolog miatt is.Beszélgess vele, majd kiderül, milyen valójában.Ne add fel szerintem.

Megállás nélkül egész nap eszek és mégis fogyok miért?

160 cm vagyok és 40 kg:S akármit csinálok csak fogyok még jobban. voltam minden féle vizsgálaton de semmi bajom. esetleg hormon probléma lehet de annak az eredménye is meg lesz jöv? héten. reggelt szalonnával kezdem és tölött káposztával fejezem be akor?

Legjobb válasz: Nálam is a pajzsmiriggyel vannak gondok. Meg mióta 3 kávét iszok azóta még rosszabb a helyzet, az is felspannolja a szervezetet és még több kalóriát éget mint alapból. Én egész nap ülök alig mozgok valamit mégis fogyok. Mi lenne ha 12 órában fizikai munkáznék? Már elfogytam volna szerintem... Bár azt mondják a hízás kulcsa is a rendszeres testmozgás.

Nálam is a pajzsmiriggyel vannak gondok. Meg mióta 3 kávét iszok azóta még rosszabb a helyzet, az is felspannolja a szervezetet és még több kalóriát éget mint alapból. Én egész nap ülök alig mozgok valamit mégis fogyok. Mi lenne ha 12 órában fizikai munkáznék? Már elfogytam volna szerintem... Bár azt mondják a hízás kulcsa is a rendszeres testmozgás.
5. válaszoló, tanulj még. Például leírhatod, hogy mi a hízás, és akkor tudni fogom mik a tévképzeteid, és akár segíthetek. Nem tudom nálad hogyan okoz a szalonna (zsír) inzulinszint emelkedést, tehát hízást. Évszázad vicce, az a mai táplálkozási modell :D Kérdezõ, tehát PM vizsgálatod volt, de várd meg a többi eredményt is.
Akkor valószínûleg Pajzsmirigy túlmûködésrõl van szó. Én is így kezdtem 4 éve 160cm 39.kiló Most 161cm 44kiló nem sok a változás de mostmár nem hisznek anorexiásnak legalább.
1 Izomban vagy zsírban szeretnél hízni? 2 Ha zsírban ajánlom a banánt a szénhidrát dús kajákat és a csokit, süteményt. 3 Ha izomban fuss+ aerobik edzés 4 Jó lenne ha írnál választ mert anélkül kicsit nehéz.
Hmm, általában rendben van. A zsírfogyasztás nincs összefüggésben a koleszterinszintünkkel. Illetve, röhögve élnek egészségesen emberek magas koleszterinszinttel. A koleszterin-betegség összefüggés csak alapokon nem nyugszik, egyébként jó megtévesztõ elmélet. Ilyen elméletekkel szépen el lehetett érni a mai egészségügyi helyzetet.. a lakosság nagyobbik része beteg, elhízott. Ez valakiknek nagy biznisz, sajna nem nekem.
TáplálákHARCmuves! A magas koleszterinszint rendben van? Jó dolog? Nem lehet hogy a túlzott zsír fogyasztás okozza?
A kérdező hozzászólása: Hát 19 vagyok és anyagiaggal nincsen problémám hál istennek... bármit eszek de semmi értelme :S A párom azt mondja igy jo vagyok neki de engem azért idegesít! ja és magas a koleszterinem is:) szoval ezt nem értem:)
9. hát jó, igazából nincs olyan ami ne engem igazolna. - vadászó-gyûjtögetõéknél nem létezik elhízás, csak gabona és tejevõéknél. - terápiás alkalmazással a gabona és tejmentes táplálkozás mindig gyógyulással, fogyással jár. Csókollak! (de csak pocira) :D 8. Ne hidd. Sokan esznek úgy mint a lisztérzékenyek, elõrelátó gondolkodás miatt. Hússal és zöldségekkel, gyümölcsökkel és olajos magvakkal 100% egészséges testzsír arány tartható fenn. Izomzatottal pedig még a vegánok is rendelkeznek, tehát egy húsevõnek efelõl sem lehet problémája. Valójában egy lisztérzékenynek sincs szüksége különösebb, speciálisabb táplálékokra mint ami egy székelykáposztába is benne van.. hús, zöldségek. Ezek megfizethetõk. Egyébiránt minden ember lisztérzékeny, csak sokaknál még nem okoz egyértelmû tüneteket, vagy a tüneteket nem kötik össze a gluténfogyasztással.
7-eszerintem neked vannak súlyos lexikális hiányosságaid a táplálkozástudományok tekintetében. IQ Harcosokkal meg nem társalgok.
A lisztérzékenység tényleg esélyes mert ha el vannak cseszõdve a bélbolyhaid tök mindegy mit eszel töredéke szívódik csak fel.. Isten óvjon tõle a mai világban mikor sok embernek kenyérre sincs pénze azokat a speciális igényeket, étrendet amit õk kívánnak én tuti nem bírnám anyagilag... Na szerintem ha valakik akkor õk tényleg úgy néznek ki mint egy anorexiás hisz a zöldségtõl és hústól nem lehet hízni. Én tuti fõbelõném magam ha az lennék... igy is alig birom a havi kajámat elõteremteni pedig hála égnek nincs semmi bajom.
Hany eves vagy?
Na ne mondd már, hogy a szalonna meg a töltött káposzta nem hízlal!! Ez az évszázad vicce!! Nem csak a cukortól lehet hízni hanem a sok zsíros ételtõl is.
PM - tehát glutén. Egyébként valami óriási hiba van.. BAKKER, szalonnától és töltöttkápitól nem lehet hízni! Konkrétan szénhidrátot, tejterméket kell enni zsírosodáshoz. A fogyásnak meg meg kell találni az okát, ritkán a kevés evés a magyarázat.. a leglényegesebbre, azaz a hormonvizsgálat eredményére vársz, hát az segíthetne megtudni mi is van. Glutént eszel?
A kérdező hozzászólása: Voltam pjzsmirigy vizsgálaton is minden redben van:) és mégis. Nem dolgozok, itthoni házi munkát végzem csak el. valamilyen gyogyszert kéne szednem szerintem. kb engem is ugy néznek mit az anorexiásokat:S
A kérdező hozzászólása: ZSÍRBAN:) )) hát én mindenféle ennivalót megeszem nem vagyok válogatós, kivéve a palacsintát, meg a halászlét egyébként jöhet minden.

Rendszertelen a mensim. Ebben a hónapban nem jött meg (19. -én kellett volna). Csináltam tesztet 3napja ami negatív lett. Lehet mégis baba? DE AKKOR MIÉRT NEM MUTATJA A TESZT? Volt olyan akinek nem mutatta a teszt és mégis baba volt?

A h?met néztem,minden nap 37-37,3.a cicim nagyon be van keményedve,fáj a bimbóm.

Legjobb válasz: ha rendszertelen a mensid és negatív a teszt akkor valszeg nem elõdszõr a mensidet kellene rendbe rakni mert így hiába nézed a hõdet nem lehet kiszámolni h kb mikor van esélyed a fogantatásra

ha rendszertelen a mensid és negatív a teszt akkor valszeg nem elõdszõr a mensidet kellene rendbe rakni mert így hiába nézed a hõdet nem lehet kiszámolni h kb mikor van esélyed a fogantatásra
A kérdező hozzászólása: álltalában 30napos a mensim.évente 2-3 van olyan hogy kimarad vagy késve jön meg.csak most én "tünetnek"vettem a cici duzzadást mert már kb 3hete ilyen.még a párom is megjegyezte hogy nõttek a cickóim.
Valószínû, hogy nem vagy terhes. Ha rendszertelen menzeszed, akkor azért késik. Persze rendszertelen menzesszel is teherbe lehet esni, csak így ha mondjuk késõbb volt peteérésed, akkor a teszt is csak késõbb mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Létezik ilyen de ritka. Kikéne vizsgáltatnod magad?

Miért van az, hogy valaki alig tart pihenőnapokat és mégis nő mint a gomba?

Ismerek olyat aki versenyszerűen kajakozik már legalább 6-7 éve. Ami azt jelenti hogy heti 7 kajak edzése van, amikor tízen, húszon kilométereket eveznek minimum. E mellett kb heti 5ször, 6szor még kondizik is, de ez általában nem szokott hosszabb lenni 45 percnél alkalmanként. Edzés utáni fehérjén kívül nem szed semmit. Mégis folyamatosan nő, viszont szálkásan nő. Szóval a testzsír százaléka minimális, és mégis folyamatosan nő, pedig az izmainak szinte nincs is ideje regenerálódni, a kondit a kajak mellett vagy 2 éve csinálja, azóta látványos a fejlődés. Hogy van ez?

Legjobb válasz: Vagy genetikai csoda, vagy mégis van valami cuccos és persze jól is kajál hozzá. Mindenkinek csak a szomszédja koxol. :)

Vagy genetikai csoda, vagy mégis van valami cuccos és persze jól is kajál hozzá. Mindenkinek csak a szomszédja koxol. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is az a gyanúm hogy valamit még biztos szed, csak nem akarja elmondani.
Szokott így lenni.:)

Szerintetek miért ilyen undokok, gonoszak a lányok a nekik nem tetsző kedves, de csúnya fiúkkal és mi fiúk miért vagyunk mégis kedvesek még a nekünk nem tetsző, csúnya lányokkal is? Miért ilyen szívtelenek a mai lányok, mi okozta ezt?

Például jégkorizni voltam haverokkal és ismeretlen lányoknak csak bemutatkoztam, de látszott, hogy undorodnak t?lem vagy nem is tudom elmagyarázni, de észrevettem, hogy haverommal tök kedvesek voltak meg örültek neki, nekem meg csak a flegma, undorral átitatott, távolságtartó fejet mutatták. Megértem, hogy nem jöttem be nekik, de azért ennyire nem kéne kimutatni, eléggé megbántottak vele, most ha én is fujjogknék egy csúnya lánytól, mert az bemutatkozik nekem és odajön hozzám én is úgy bánnék vele, biztos neki is rosszul esne. Elég kiábrándító, hogy a mai lányoknak csak a küls? számít, persze az én esetemben fiatal 14-16 éves lányokról van szó, de szerintem az id?sebbeknek is csak a küls? számít, úgy tapasztaltam eddig.

Legjobb válasz: Sajnos azért, mert következmények nélkül megtehetik. Nem tudsz ellene mit tenni, vagy próbálod feltuningolni magad amennyire csak lehet (testépítés, öltözködés, hajviselet megfelelõ megválasztása), vagy eleve olyan csúnya és kövér lányoknál próbálkozol, akik örülnek, ha egyáltalán kellenek valakinek. Más kérdés, hogy nekik is a jó (jobb) pasik tetszenek, de farok nekik is kell (csak nem jut), így megdönthetõk.

Sajnos azért, mert következmények nélkül megtehetik. Nem tudsz ellene mit tenni, vagy próbálod feltuningolni magad amennyire csak lehet (testépítés, öltözködés, hajviselet megfelelõ megválasztása), vagy eleve olyan csúnya és kövér lányoknál próbálkozol, akik örülnek, ha egyáltalán kellenek valakinek. Más kérdés, hogy nekik is a jó (jobb) pasik tetszenek, de farok nekik is kell (csak nem jut), így megdönthetõk.
13:17-nek van igaza. Mert öntelt, beképzelt libák jórészt, és azt képzelik, mindent megtehetnek. Bezzeg fordított esetben egybõl hõbörögnének, hogy möörrrr börrrr de szemét a pasi stb. Ezeket meg kell alázni, el kell tiporni, másként nem lehet velük.
Apa kezdõdik!
Csak.
Spontán nem jöttél be nekik, nem volt megnyerõ a stilusod. Kész, vesszõ, pont.

Ha "mindennek úgy kell lennie, ahogy van", és "már úgy tökéletesek vagyunk, ahogy vagyunk", akkor miért hajt mégis minket a vágy a változásra, miért törekszünk a fejlődésre?

Legjobb válasz: A tanítás lényege, õsi kínai mondás szerint: "Tanuld meg elfogadni azt, amin változtatni nem tudsz. Tanuld meg megváltoztatni azt, amin változtatni tudsz. Tanuld meg a kettõt megkülönböztetni." Tehát: amit nem tudsz megváltoztatni, vagy a megváltoztatásnak nem akkor jött el az ideje, azt fogadd el úgy ahogy van, és ne borzold a saját lelked nyugalmát amiatt, hogy olyan, amilyen. Ha valami nem tetszik, változtass rajta. Ha nem sikerül, lehet, hogy nem jött el az ideje, vagy éppen az is lehet, hogy úgy, és olyannak kell elfogadnod, amilyen. A tanítás utolsó mondata szerint a bölcs ember már eleve látja, hogy mi az, amin tud változtatni, ha akar, és mi az, aminek a megváltoztatására semmi esély, tehát különbséget tud tenni. (Amíg nem vagyunk ilyen bölcsek, marad a tanítás elsõ két mondata)

A tanítás lényege, õsi kínai mondás szerint: "Tanuld meg elfogadni azt, amin változtatni nem tudsz. Tanuld meg megváltoztatni azt, amin változtatni tudsz. Tanuld meg a kettõt megkülönböztetni." Tehát: amit nem tudsz megváltoztatni, vagy a megváltoztatásnak nem akkor jött el az ideje, azt fogadd el úgy ahogy van, és ne borzold a saját lelked nyugalmát amiatt, hogy olyan, amilyen. Ha valami nem tetszik, változtass rajta. Ha nem sikerül, lehet, hogy nem jött el az ideje, vagy éppen az is lehet, hogy úgy, és olyannak kell elfogadnod, amilyen. A tanítás utolsó mondata szerint a bölcs ember már eleve látja, hogy mi az, amin tud változtatni, ha akar, és mi az, aminek a megváltoztatására semmi esély, tehát különbséget tud tenni. (Amíg nem vagyunk ilyen bölcsek, marad a tanítás elsõ két mondata)
Nagyon tetszett az elso valasz!!
Egyet értek az elõttem szólóval...
Köszi! De hogy van az, hogy mindketten 44-esek vagytok? (Vagy 404?)
Ez egy egész világra kiterjedõ összeesküvés része. Nem mondhatjuk meg, mert akkor meg kéne hogy öljünk... :D Heil 44!
Nem vagyok én annyira kíváncsi, inkább élek még egy kicsit. :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!