Találatok a következő kifejezésre: Miért esett a hőm Mi lehet (2 db)

Miért esett le a hőm? Mi lehet?

17-én "menetrend"szer?en megjött! a h?m eddig 36,6 és 36,5 között volt! Ma pedig 36,4 volt! Miért esett le? A kalkuláltorok szerint pé jöv? hét elején kell, hogy legyen! Pontosan 2 án vagy 3-án. De akkor miért esett le a h?? Várom a válszokat nagyon! A h?met egyébként már hónapok óta vezetem!

Legjobb válasz: szerintem ez nem olyan nagy leesés. Nekem a ciklus elsõ felében 36,3 és 36,5 között van a második felében pedig akár 37,2-ig is felmegy. Ha nem csökken tovább akkor szerintem ennyi belefér.

szerintem ez nem olyan nagy leesés. Nekem a ciklus elsõ felében 36, 3 és 36, 5 között van a második felében pedig akár 37, 2-ig is felmegy. Ha nem csökken tovább akkor szerintem ennyi belefér.
Az az 1 tized nem jelent semmit. Lehet a melegtõl, a hormonoktól, sok mindentõl. 36, 2 és 36, 6 között nyugodtan ingadozhat.
ez nem nagy leesés...kb 3-4 tized az már jelezhet pé-t
A kérdező hozzászólása: nem lehetek. bocsi az elirásért.
Az, hogy leesett a hõd még semmit se jelent!Ha csak ilyen rövid volt, akkor csinálj 1 tesztet, az a biztos!Lehet mégis terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De a hõm ma reggel is csak 36.1 volt, és ma tartok a 4. napon. De bizom benne hogy mégis csak baba lehet, csinálok egy tesztet.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!