Találatok a következő kifejezésre: Miért engedi a (855 db)

Miért engeded a kutyádnak hogy nyalogasson, amikor tudod hogy előtte más kutya fenekét nyaldosta?

Talán szereted a xar helyzeteket?

Legjobb válasz: én csak azért engedem mert nincs kutyám :D

én csak azért engedem mert nincs kutyám :D
az én kutyám nem nyalogatja más seggét, a sajátja pedig tiszta xD
Inkább az a baj, hogy ott se engedik! Bár mégis ott vannak:D
Jaj már, most még éjszaka is üldözni kell õket? Akkor nincs mise, nincs iskola, miért kellene már akkor is bántani szerencsétleneket. Nem elég, hogy nem tartja be velük szemben a törvényt az állam és nem jelöl ki türelmi zónákat nekik?
Jól jön a zsaruknak a "védelmi pénz"
Mert korruptak a rendõrök, szerintem külföldi mintára nem a prostikat kellene büntetni hanem azt aki igénybe veszi a szolgáltatást, és szabadságvesztéssel sújtani... Sokan meggondolnák, északon bevált.
A kérdező hozzászólása: Szerintem engedélyezni kellene. Évszázadokkal ezelõtt is igény volt rá, lesz is. Én az M0-s parkolóiban létesítenék házakat, oda csak kocsival tudnak kijárni felnõttek. Ott oda lehetne figyelni rájuk, alig zavarnának valakit.

Miért engedik a fekete, szürke gazdaságot?

És ez alól semelyik kormány nem kivétel,ami eddig volt.

Legjobb válasz: Nem. Sokkal egyszerûbb az adókat emelni. Amúgy a politikusok is ezt csinálják - csak nagyban. Akkor meg miért tiltanák be?

Nem. Sokkal egyszerûbb az adókat emelni. Amúgy a politikusok is ezt csinálják - csak nagyban. Akkor meg miért tiltanák be?
Hatékonyabb ellenõrzés kellene, és tisztességesebb vállalkozók.Némelyikük, legalábbis felénk, panaszkodik a sok adóra, a melóst nem jelenti be, vagy csak minimálberre, de az egész család drága autókon jár, egzotikus országokban nyaral stb.Nálunk az adótörvényeket senki nem tartja be.Azonkívül, aki munkanélküli, örül ha valahol dolgozhat, nem fog feljelentést tenni a munkmáltató ellen.
Egyszerûbb felszámolni? Hogyan lehet azt egyszerûen felszámolni? Amelyik országban sikerül csökkenteni, az sehol nem volt könnyû. Én nem ismerek erre egyszerû megoldást, és láthatólag az eddigi Magyar kormányok sem. Ez olyan kérdés, mint miért engedik a buszon az utasok lopni a zsebtolvajokat. Nem engedik, csak nem sikerült megakadályozni õket.
Hova jelented be? Nekem is lenne bejelenteni valóm, barátnõm munkahelye is csal az adóval.
18:45 - Minden papír alapú irat másolatával, ami bizonyíték lehet, egy levél mehet az APEH-nek a helyzet részletes leírásával. Mehet egy levél a Munkaügyi fõfelügyelõségnek is, de ez kevésbé fontos, mivel közös adatbázissal dolgoznak. És esetleg rá lehet kérdezni az OEP-nél, mi a helyzet a bejelentésekkel. Kérni kell a helyzetrõl információt, hogy õk mit tudnak, és ha nem egyezik az, amit õk tudnak azzal, amit te tudsz, akkor ellenõrzést tartanak, esetleg tanúkat hallgatnak meg (lehetséges tanúkat a levélben meg lehet nevezni legalább 2-t).
"És persze fizetni hetek hónapokig nem hajlandóak" Most már tudom miért van elõzetesben a helyi TÉSZ vezetõje majd két hete.
Kedves 21.06! Én õstermelõ vagyok! Az elõírt járulékokat megfizetem, napszámosakat nem foglalkoztatok, gázt nem lopok, nem februárban palántázok, mint a többi lopós banda. Semmilyen támogatást nem veszek igénybe, nem búzát stb. termelek, hanem kétkezi munkát igénylõ paprikát amit jelenleg 150Ft-os áron vesznek át, az extra minõségû paprikámért. A kereskedõk meg most tömik meg a zsebüket, mert a boltban nem csökken az ár.És persze fizetni hetek hónapokig nem hajlandóak, kamatoztatják a pénzünket addig is.
Az õstermelõ mind adócsaló, luxus életkörülmények, illegálisan foglalkoztatott napszámosok minimálbér alatt idényjelleggel. Több mint alulszituáltak, a hûbéreseiket rabszolgasorban tartják. Mivel jövedelmük nem látható, szociális segély, ingyenes tankönyv és iskolai étkeztetés az opció, már ha szaporodtak. És még az uniós támogatás:alkalmazottak, minimálbérbõl élõ kizsákmányoltak:kiknek segít az állam, csak azért, hogy legyenek. És még ezt is keveslik! Ahol élek látom, miképp gyarapodnak õk mindannyiunk, az adófizetõk pénzébõl! Adórevíziót nekik, meg börtönt, ha arra érdemesek! Nem csak a romakérdés kérdés!
Nem engedik, hanem félig-meddig eltûrik (nem lehet felszámolni). Ha felszámolnák, az katasztrófa lenne, kb. 1 millió ember vesztené el az állását, az ország jelentõs részén megállna az élet (fõleg az építõipar és bizonyos mezõgazdasági ágazatok). Az adók csökkenésével és a gazdaság növekedésével a gazdaság "fehéredhet" majd valamikor, egyszer. Egyébként nyugaton is van fekete- és szürkegazdaság, ez egy elég általános jelenség.
kérdezd meg az ápolód
ja, inkább tartanák õket leláncolva... Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Gondolkozz el a kèrdéseden még1x..
Te nagyon hulye az elmegyogy intézetben nem bolondok vannak!!! Hanem pszihés , mentális betegek. A "bolondok" otthonokban vannak, sajnos a sok politikus meg kozszereplo es mások is , ilyenekben dugja el a nyilvánosság elol a fogyatékos gyermekét magyarországon.
A kérdező hozzászólása: Poén, hogy a kérdést eddig még senki nem értette meg...
Én értem a kérdésed. Szerintem nem engedik meg, csak van mobiltelefonjuk, és ugye a mai telefonokon internet is van. Telefon meg csak lehet a bolondoknál nem? mert ha valami családtag vagy más keresi öket.

Az Orbán - kormány miért kesztyűs kézzel bánik a bankokkal, miért nem mer nekik odacsapni, miért engedik a forint leértékelődését?

Legjobb válasz: Néha jó tudni, hogy NEM a farok csóválja a kutyát. És ebben a szituációban bizony a banktõke a kutya, és a kormány a farok... Bár ehhez az utóbbihoz még a banktõke sem kell. :-D Pedro

Néha jó tudni, hogy NEM a farok csóválja a kutyát. És ebben a szituációban bizony a banktõke a kutya, és a kormány a farok... Bár ehhez az utóbbihoz még a banktõke sem kell. :-D Pedro
anyámborogass! még egy közgazdász zseni... mert, ha a kormány "odacsap" a bankoknak, akkor aztán olyan stabil lesz a forint, hogy a fal adja a másikat :)
látom, egész pénzügyi tagozat gyülekezett itt össze :) azzal a rengeteg ésszel, ami van errefelé egyeseknek, igazán el lehetne árulni, hogy mit is jelent az az "odacsap" és ettõl hogyan és miért lesz a forint erõsebb? (majd kétharmaddal megszavazzák, hogy ezután a frank, vagy az euro igazodjon a forinthoz?)
Még egy kis bankadót a nyakukba kell rakni, amit aztán tiltás ide, tiltás oda, végülis mégiscsak nekünk kell megfizetni. Ugye milyen jól odacsaptunk a bankoknak? :-D Pedro
ne adj nekik tippeket pedro, mert a végén még megfogadják...
"Elég régóta, és a svájci frankhoz, meg az eurohoz képest... Mi van, nem itt laksz?" Tavaly május-június környékén, amikor megalakult a Fidesz-kormány 275 körül volt az EUR. Most 275 körül van az EUR. Ez aztán a hatalmas leértékelõdés! Mivan, nem itt laksz? Tavaly május-június környékén kb 0, 6EUR volt 1CHF, most 1CHF=1EUR. Tavaly május-június környékén 180Ft körül volt 1CHF, most 260Ft. Ez szintén kb hasonló arányú CHF erõsödés. Nem a Forint gyengült, hanem a CHF erõsödött. Mindenhez képest... Ezt persze logika nélkül mûködõ agy nélkül elég nehéz lehet felfogni. Folytassam a dollárral vagy más pénznemmel? A burkot ledobhatnád magadról és az egyoldalú félelmet keltõ tájékozódási csatornáidat elfelejthetnéd végre. Olvashatnál tényeket is végre.
"hitelkárosultak" beazsrok miben károsultak a drága hitelfelvevõk amikor a hitelt felvették, nem kapták meg a pénzt? kit rérdekel a román lej a CHF adóst meg érdekelje csak a CHF erõsödése, uyganis neki CHF-et kell visszafizetni egyébként a CHF amit felvettél, szerinted honnét van? télapó tojta? nem. az bizony a CHF megtakarításból. és mivel boldog boldogtalan erõsen bizik a svájciakaban, azért egyre nagyobb a kereslet egyre kisebb kinálat mellett. mert a CHF megtakarítások sem végtelenek ezzel együtt jó sokáig a chf hitel lényegesen olcsóbb volt mint a forinthitel, ennyire szar volt szegény hitelkárosultaknak
08:53 Tudom, tudom, dögöljön meg a szomszéd tehene is... Csak valahogy ettõl a hozzáállástól kellene már megszabadulni, sokkal élhetõbb lenne ez az ország!
Mivel nem szeretné Orbán sem, hogy csödbe menjen az ország.
Az nem Orbán döntése, hogy a Ft leértékelödik. Maradj inkább a kubikus talicskánál! Annak kezeléséhez esetleg értesz valamit!
hgy kell a bankoknak odacsapni?
nandras Na látod, még azt is elhiszem, hogy igazad van. De (bevallom õszintén) nekem ez tulajdonképpen teljesen mindegy. OK, elfogadom, hogy ilyen vagy olyan gazdasági tényezõk, meg nemzeti bank, meg minden... De ebbõl számomra, laikus számára csak az látszik, hogy a forint egyre kevesebbet ér a többi valutával szemben. És számomra, aki néha át akarom váltani a jó magyar forintomat, vagy netán vissza akarom fizetni a bedõlt kölcsönömet, EZ AZ EGYETLEN ami érdekes. Nem értem, és nem is érdekel, hogy ezt most leértékelõdésnek hívják, vagy nem. Engem az érdekel, hogy mit kapok a forintomért. És azt látom, hogy egyre kevesebbet. Akár leértékelõdött, akár nem.
nem kellene összekeverni a piaci árfolyammozgásokat a nemzeti bank eljárásaival. az, hogy egy adott valuta pillanatnyilag milyen árfolyammal fut, jórészt a tõzsdei mozgások határozzák meg, erre pedig édeskevés ráhatása van egy kormánynak. (amúgy pedig, az mnb, amennyire megteheti, védi a forint árfolyamát, pl. árfolyamjavító felvásárlásokkal, de az eszközei végesek...)
Igazad van, nem értékelõdött le a forint. Csak a többi valuta lett drágább... :-)
23:09- nek látom te sem vagy tisztában azzal, hogy mit is jelent a "leértékelés"... (2008 óta a forint ún. lebegõ valuta, így sem le, sem felértékelni nem lehet)
Elég régóta, és a svájci frankhoz, meg az eurohoz képest... Mi van, nem itt laksz?
"miért engedik a forint leértékelõdését?" Mióta és mihez képest értékelõdött le a Forint?
a jobbik átlátja a banki terrorizmust hallgatni kéne parlamenti közvetítést rogonyi ernõ, z. kárpát dániel, lenhardt balázs elmondják mindig hogy jegybankkal stb.-vel van a gond
Te tényleg elhitted, hogy a fidesz nemzeti párt? Komolyan azt gondoltad, hogy nem a banktõke áll mögötte is? Naiv... nagyon naiv. Én itt most elmondom neked, hogy ameddig egy párt nem fogja a saját nemzeti bankunkat visszatenni a saját kezünkbe, addig Pedro hasonlatával élve csak "farok" lehet. És sajnos ilyenkor szégyellem, hogy a Jobbik is csak zsidózni tud, és nem látja át ezt a pénzügyi terrorizmust.
amúgy meg ezek is pont ugyanolyanok, mint a többi, csak a saját érdekeiket nézik (lásd munka tv. könyv)
Majd ha Orbánt megválasztják a Svájci Jegybank elnökének, akkor számon kérheted, hogy miért ilyen erõs a svájci frank. A forint amúgy így is kicsit túlértékelt, mert nincs mögötte gazdasági teljesítmény, nincs fogyasztás. És miért? Mert az összes devizadzsentri a fizetése nagy részét kifelé lapátolja az országból törlesztõrészlet címén a maradék kis pénzébõl meg csak minimálisan tud fogyasztani, de akkor sem a sarki magyar boltból vásárol, hanem, a tescoban veszi az akciós egérszaros kiflit, a tesco meg szintén kifelé lapátolja a pénzt. Ilyen helyzetben tényleg nincs könnyû dolga Orbánnak, de nem is rajta múlik az ország felemelkedése, hanem rajtunk magyarokon. Nem kell hitelt felvenni, és nem kell multinál költeni a pénzt, hanem jó minõségû magyar terméket kell magyar kereskedõtõl vásárolni. Ilyen egyszerû a recept.

Miért engedi a Honfoglaló, hogy egyesek 2.3. vagy 4. nicket nyissanak ugyanarról az IP-ről?

A Gyakori Kérdések ismeri ezt a problémát. Magyarország legjobb Weboldala nem ismeri? Nem ismeriíííííí, tényleg nem ismeri?

Legjobb válasz: például azért,mert egyeseknél (pl nálunk) csak egy gép van, ergo egy IP, mégis külön szeret játszani minden családtag..

például azért, mert egyeseknél (pl nálunk) csak egy gép van, ergo egy IP, mégis külön szeret játszani minden családtag..
Más e-mail cím - más ember is lehet. Honnan kéne tudni a Honfoglalónak, hogy ugyanaz az ember van mögötte?
azért, mert nem biztos, hogy egy ember játszik csak az adott IP-rõl -.-"
S miért ne engedné???
Szerintem valamit elirtál. Biztos lehet 2. nicket is "nyitni" ugyanarról az IP-rõl. Öcsém ellen is szoktam játszani, és õ kintrõl ugyanarról az IPrõl látszik. Ha leírod pontosan, "érthetõen" a problémádat akkor lehet hogy tudok válaszolni
A kérdező hozzászólása: Hülyén tettem fel a kérdést, hiszen ez e-mail függõ! Ennek ellenére köszi a válaszokat. Nem pontoztam.

Miért áll a budaörsi Tesco parkolójában egy csomó új rendszámos Ford? Egy cég tárolja ott őket? Miért engedi a Tesco?

Legjobb válasz: jaaaaj, a múltkor mi is nagyon meglepõdtünk. mondom, nézd már, mennyi ford, aztán ahogy mentünk egyre hátrébb, egyre több lett belõle. fõleg focusok meg fiesták. vagy mondeok? nem is tudom... nekünk c-maxunk van, odaálltunk, árnyaljuk egy kicsit a képet. mondjuk pont ugyanolyan sötétkék a miénk is :D ingyenes ott a parkolás, persze feltûnõ, hogy egy halom dettó ugyanolyan kocsi áll ott, de hát lehet véletlen egybeesés is :D

jaaaaj, a múltkor mi is nagyon meglepõdtünk. mondom, nézd már, mennyi ford, aztán ahogy mentünk egyre hátrébb, egyre több lett belõle. fõleg focusok meg fiesták. vagy mondeok? nem is tudom... nekünk c-maxunk van, odaálltunk, árnyaljuk egy kicsit a képet. mondjuk pont ugyanolyan sötétkék a miénk is :D ingyenes ott a parkolás, persze feltûnõ, hogy egy halom dettó ugyanolyan kocsi áll ott, de hát lehet véletlen egybeesés is :D
Lehet, hogy az lesz a TESCO új céges flottája!
Ez már nekem is feltûnt. Megkérdeztem egy környéki ismerõsömet aki nem messze lakik onnan, õ sem tudja mi ez a sok ford ott szerinte csak úgy vannak hogy pontosan miért az kérdéses:D
Lehet, hogy a TESCO céges flottája lesz, hiszen Budaörs a Mo.-i központja a tesconak.
utolsó (mostmár elõtti) jól mondja mivel ott a központ, azok az irodisták kocsijai, gondolom még a rendszámok is egymás után vannak

Miért engedi a vörösre festett hajam a színét?

Garnier Olia 4.6 mélyvörössel festettem, de folyamatosan engedi a színét, a ruháimat is teljesen beszínezte már, ha elmegyek futni vagy edzeni és megizzadok, akkor is folyik belőle a festék és abba kell hagynom mert mindenhol vörös leszek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem mostad le rendesen... Hajmosásnál nekem is enged kicsit minden vörös festék, de izzadástól nem.

Hát szerintem nem mostad le rendesen... Hajmosásnál nekem is enged kicsit minden vörös festék, de izzadástól nem.
Color sampon kellene....na meg egy minõségi (pl. majirel) hajfesték.
nem mostad meg rendesen. Addig mosd, míg már nem lesz vöröses a víz, mikor mosod
mosd át újra, öblítsd ecetes vízzel(elvileg fixálja a festéket), meg válts festéket nekem a garnier kb2hétig maradt a hajamban, hiába használtam hajszínvédõ festéket és balzsamot nem kell hú de minõségit venni, próbáld ki hogy neked mi marad a hajadban(nekem sokan ajánlották ha habállagú festékeket, hogy az milyen tartós, erre meg 2mosás után pápá volt a színének, az olcsóbb viszont simán benne maradt)

A polgármesterek miért engedik a lomisok sátrazását?

Felháborító, hogy egyik kerületben sem tudnak rendet tenni Budapesten. Lomtalanítás el?tt már 2 héttel a házak között sátraznak meg "piknikeznek" a cigányok, családostól ?rzik a szemétdombokat, ott alszanak éjjel-nappal, f?ben, bokrokban végzik el a dolgukat, ordibálnak, szemetelnek.

Legjobb válasz: Nemcsak Budapesten van így...Bár nálunk csak egy két nappal elõtte jönnek.

Nemcsak Budapesten van így...Bár nálunk csak egy két nappal elõtte jönnek.
Ez már évek óta így van.
A kérdező hozzászólása: Nálunk a napokban pont egy óvónõ panaszkodott, hogy régebben körbejárták anyukákkal a telepet, amikor lomtalanítás volt, jó kis fa anyagokat szedtek össze, székeket, szépen lecsiszolták, újrafestették, csináltak a gyerekeknek bábszínházat, most meg ezek úgy õrzik a kupacokat, mintha a saját tulajdonuk lenne, ember nincs, aki oda merne menni.
Legalább meg lehet ismertetni az óvodásokat a cigány kultúrával élõben.

Miért engedi a hajam a színét? Tehetek ellene?

fekete hajam van,az alapom sz?ke.akár milyen festéket használok,barna színig kiengedi a festéket.lehet ez ellen tenni valamit?

Legjobb válasz: Festett hajra való termékcsalád (pantene,loreál nagyon jók) És 2 hajmosás között használj ammónia mentes színezõt( Bes Hi-Fi nagyon jó,nem káros) Én másik véglet vagyok,ezüstszõke de 2 hajfestés között nekem is színezni kell,mert lekopik:)

Festett hajra való termékcsalád (pantene, loreál nagyon jók) És 2 hajmosás között használj ammónia mentes színezõt( Bes Hi-Fi nagyon jó, nem káros) Én másik véglet vagyok, ezüstszõke de 2 hajfestés között nekem is színezni kell, mert lekopik:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!