Találatok a következő kifejezésre: Miért dagad a torkom, (2 db)

MIert dagadt meg a torkom csak ugy?

Legjobb válasz: Gégerák?

Gégerák?

Miért dagad meg a torkom, a nyelvem és a szám belső része amikor almát, vagy más csonthéjas gyümölcsöket eszem?

Legjobb válasz: Ez tipikus allergias tunet.El kell menni az orvoshoz,hogy teszteljek ki mire vagy allergias.Ha az allitasom beigazolodik,akkor ezeketa gyumolcsoket mar nem lehet fogyasztani estleg meg lehet probalni kompot formajaban,de kis mennyiseggel kell kezdeni.Az orvos pontos utasitast ad.

Ez tipikus allergias tunet.El kell menni az orvoshoz, hogy teszteljek ki mire vagy allergias.Ha az allitasom beigazolodik, akkor ezeketa gyumolcsoket mar nem lehet fogyasztani estleg meg lehet probalni kompot formajaban, de kis mennyiseggel kell kezdeni.Az orvos pontos utasitast ad.
Allergia
allerghia! kerüld ezeket a gyümölcsöket, amugy az alma magas hisztamin tartalmú.lehet hisztamin érzékeny vagy, de allergologus meg fogja állapítani!! ás mivel dagadsz , lehetsz anaflaxiás sokkot kapsz, ami sokszor végzetes lehet, mindig legyen nálad calciummusk, azonnal megtudod inni vész esetén, nem kell várni mig feloldodik, ca pezsgõtabik, amugy is naon lassan oldodnak...allergiûs reakciónál idd meg..
ivólevek, gyümiitalok formájában is kerüld ezeket a gyümölcsöket, és mindig nézd meg ha valami veszel, nincs-e az összetevõjében


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!