Találatok a következő kifejezésre: Miért döglik a teknősbéka a kerti (1 db)

Miért döglik meg a teknősbéka a kerti tóban?

Már a 2. tekn?sbékánk döglik meg a teleltetés alatt, pedig 180cm mély a tó, tehát simán át kellene, hogy vészelje.

Legjobb válasz: Nem írtad,hogy milyen fajta a teknõsöd.Mert ha vörös fülû ékszer,akkor az nem tud kitelelni,csak a sárga fülû

Nem írtad, hogy milyen fajta a teknõsöd.Mert ha vörös fülû ékszer, akkor az nem tud kitelelni, csak a sárga fülû
Az ékszerteknõsöket nem kell teleltetni!!!! (Ha azok...) Há' meggyilkolod õket, így csak megfáznak megpuhul a páncéljuk, és ezért pusztulnak el.
A kérdező hozzászólása: Vörösfülü volt szegénykém, és állatorovossal való eggyeztetés után mertük teletetni.Kiben bízzon az ember, ha nem egy állatorvosban....
Szegény tekik...Buta doki...
Hát a vörösfülû az nem telel át, inkább a szakkönyveknek kellett volna hinni....amúgy sajnos már nincs mit tenni, de szerintem teknõsökkel kapcsolatba azt az állatorvost többet ne kérdezzétek.
Olyan butaságokat bezséltek, hogy nem igaz:S Az ékszerteknõsöket lehet teleltetni, nem igaz, hogy csak a sárgafülüt, krédezzetek meg egy tenyésztõt egész nyugodtan.A teknõsöknek nagyobb a párzási kedvük egy teleltetés után.A páncélja nem puhul meg ahidegtõl.
sztem azéért mert nincs megfelelõ talaj
Egy teknõs nem tud megfulladni a víz alatt! Hibernálódik, és a fõ szerepet a légzésben a diffúz, bõrön keresztüli légzés veszi át. Nekem az 50 cm-s tóban is kibírta a tekim. Él és virul. Pedig kemény tél volt idén.
mivel a teknõs nem lélegzik viz alatt ezért ha télen befagy a kertitavad akkor egyszerüen megfullad


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tudok adni a gabonasiklómnak (30-35cm) enni ha nem kapok sehol a környéken bébiegeret?

Kutasok lakom és sehol nem lehet kapni a környéken....

5

Vörösfülű ékszerteki. Lehet szaporítani az enyémet?

Van egy kb. 5-6 éves nőstény vörösfülű tekim.Nem teleltetem.Tud szaporodni?Egyáltalán Magyaro.-n lehet neki találni párt?

2

Két db sisakos kaméleonnak elég egy 80×30×80 as terrárium?

4

Imádom a Dinoszausruszokat. Mi lenne ha hirtelen megjelenne pár kert alatt egy két triceratopsz? Vagy egy Brontoszaurusz elkezdené legelni a borsót?

Aztán mondjuk jönne egy T-Rex és megtámadná őket,de így mittomén alszol és hajnali kettőkör arra ébredsz fel:DAz úgy laza lenne nem?

4

Hogy kell megölni egy egeret?

ha élve veszek egeret és el akarom rakni későbbre vagy nem akarom hogy élve egye, akkor hogy ölöm meg? agyon csapom vagy mi, és ha megöltem akkor hogy kell berakni a fagyóba, egyből vagy várni kell míg ki hűl

9

Mit vegyek? Egyelőre van szakállas agámám leopárd gekkóm madagaszkári tarka gekkóm mindből 1agáma fiú madagaszkári lány Leó lány mindegyik mellé veszek egyet melyik hez a legfontosabb vennem?

2

Most hogy is van ez a kétfejű kígyóknál?

Az két kígyó 1ben vagy cssak 2 feje van, és hogy döntik el merre akarnak menni, mi van ha az egyik balra a másik jobbra akar menni

2

Algásodás ellen mit tegyek?

Van egy 1 éves sárgafülű ékszerteknősőm aminek a páncélja kb 30% algás ,már mindent kiprobáltam kivéve a kémiai cucokat . Azok milyenek,nem tesznek kárt a teknösömben?

2

Milyen gekkót tarthatnék ilyen mértű terráriumban?

30 cm hosszú,30 cm mély és 40-50 cm magas.
Nappali életmódú állatkát keresek és ha lehet ne igényeljen iszonyú magas páratartalmat(de ez nem annyira lényeges)

8

Egy kifejlett zöld leguánra menyit kell költeni havonta?

áram,égők (ha kimerülnek),kaja stb

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!