Találatok a következő kifejezésre: Miért csipi a fülét a (2 db)

Miért csipi véresre a fülét a légy a 9 éves németjuhász kutyámnak?

Már nagyon régotta nincsenek bezárva!De még is véresre csipi a fülüket a légy!

Legjobb válasz: Ezért talán el kellene vinned egy állatorvoshoz mielõtt elkap valamilyen fertõzést vagy megbetegszik

Ezért talán el kellene vinned egy állatorvoshoz mielõtt elkap valamilyen fertõzést vagy megbetegszik
Szia azt nem tudom, hohy miért, de az állatorvosnál tudsz olyan ampullába töltött folyékony "kencét" venni, amitöl elmúlik, és késõbb sem támadják majd a legyek... én is pár napja vettem ilyet, sajnos a nevét nem tudon (neo... valami) még nem próbáltuk ki, de remélem használni fog... üdv.: TPB
Nagyon sok jó szer van a legyek ellen, én mostanában egy csepegtetõs szert használok, ami egy hónapig távol tartja a legyeket, ezt a kutya nyakánál közvetlen a bõrére kell csepegtetni az egészet, és nagyon jó, sajnos a nevét én se tudom, de van még erre a sebolaj, ami rettentõen büdös de hasznos, mert fertõtleniti a sebet, és erre se mennek a legyek, csak ezt naponta töbször kell alkalmazni, de egy idõ után az eb már nem igen tûri, ezért tértem át a csepegtetõsre, az állatorvos meg tudja mondani a nevét ennek a klassz dolognak. Kérdezd meg, és alkalmazd!!!
Eleve, ha legyek vannak a fülénél, nem tisztítod a fülét... haha, itt kezdõdik. És lehet, hogy rühesek is, ezt az állatorvos tudja megállapítani. Már rég el kellett volna menned orvoshoz. Tudniillik a legyek minden [email protected] belelépnek, utána felsértik a kutyád fülét, aztán megint csak odamennek. FERTÕZÉS VESZÉLY. Meg a por és minden más szennyezi. ÁLLATORVOS - UTÁNA PEDIG HETENTE TISZTÍTOD A FÜLÉT ÉS NEM KELL SEMMI GYÓGYSZER.
ez egy nagyon gyakori dolog, mi õszi légynek hívjuk ezeket a dögöket, ne tudom, máshol minek hívják. ez nem jelenti, hogy nem tartod a kutyádat megfelelõen (illetve õ magát). nem kell dokihoz menned, egy állatpatikában is tdnak kencét adni, ez segít a költségek csökkentésében. nekem is ó németjuhászaim vannak.
A mi németjuhászunknak is volt ilyen baja, évente elõjött nyáron/õsszel. Kentük, kötöztük, csepegtettük, akkoris elõjött a baj. Állatorvost nem árt megkérdezni errõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítsgéteket !!Megpróbálom majd megszerezni azt szert!
Szia! Nekünk is ilyen bajunk van a kutyánkal nekünk a FEDEROL bevált.Állatorvosnál lehet kapni, marha büdös de jó. Ezek a nyakra csepegtetõs kencék szerintem semmit nem érnek.

Kislányom hetek ota csip turkál az oromban huzza a füemet a hajam na meg a z ö fülét meg haját. Miért teszi? Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: szia! Nálunk is ezt csinálná, ha közel hajolok hozzá...de nem teszi már...a mamákat és hugomat mindig marcangolja még, meg apát is. Nem szoktam neki engedni, meg lefoglalom mással- a hajamat összefogom általában, mert hosszu.

szia! Nálunk is ezt csinálná, ha közel hajolok hozzá...de nem teszi már...a mamákat és hugomat mindig marcangolja még, meg apát is. Nem szoktam neki engedni, meg lefoglalom mással- a hajamat összefogom általában, mert hosszu.
7 hós fiam is ezt csinálja. szerintem ismerkedik mások arcával. a kezemet pl ha hanyatt fekszik, akár negyed óráig is fogja két kezével, nézegeti, nyitja, csukja az ujjaimat. én néha hagyom neki, hogy egy egy kis karmolást csináljon, az orromat tekerje, vagy a hajamat meghúzza, de mindig mondom neki, hogy jajj, ez fáj, óvatosan. és próbálom mutatni neki, hogy kell finomat megsimizni az arcomat.
Hogy miért csinálják ezt a bébik nem tudom, de valószínû teljesen normális dolog mert az én 3 gyerekem is ezt csinálta és körülöttünk minden csecsemõ is. A barátnõm kisfia rendszeresen tépi a fülét a haját miközben cumisüvegbõl eszik. Ja! és ha álmos akkor is ezt csinálja.
Az en fiam is ezt csinalja, 6 honapos. O a sajat fulet/arcat nem piszkalja, csak az enyemet. Ismerkedik :) Mennyi idos a lanyod?
Mennyi idõs a kislányod? Ha még baba, akkor hagy fedezze fel a testét és a tiedet. Ha már nagyobbacska akkor meg miért hagyod, ha neked nem esik jól? Állítsd le, ne hagyd magad, te vagy az erõsebb, nem?
A kérdező hozzászólása: 7 honapos
9:26 vok kislányom pont 9hos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!