Találatok a következő kifejezésre: Miért csipi a (160 db)

Miért csíp a Canesten?

Hüvely gombám van, az orvos azt mondta, hogy naponta 2szer -reggel és este - kenjem Pimafucort krémmel. Napközben pedig, ha mondjuk pisilés miatt letörlöm a krémet használjak canestent. A pinamufocrttól nincs semmi bajom, de a Canesten csíp amikor felkenem, utána 5-10 mpen belül el is múliik. Ez lehet baj vagy természetes, hogy egy kicsit csíp?

Legjobb válasz: Természetes, hogy csíp. Minden, ami fertõtlenít, egyben csíp is.

Természetes, hogy csíp. Minden, ami fertõtlenít, egyben csíp is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :)

Miert csípi a mandulamat a mez?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de torokfájásra a mézet javasolni szokták, és én olyankor olyan köhögési rohamot kapok tõle, hogy csak na. Csíp és viszket tõle, ha meg vagyok fázva.

Azt nem tudom, de torokfájásra a mézet javasolni szokták, és én olyankor olyan köhögési rohamot kapok tõle, hogy csak na. Csíp és viszket tõle, ha meg vagyok fázva.

Miért csíp a shiazo ásvány vízipipázás közben? (részletek lent)

Kb. 30-35 perc lassú pipázás után már kaparni, csípni kezdi a torkomat. A szénnel mit csináljak az lehet a probléma? Vagy az, hogy nincs melegítő sapka a pipán? Talán, hogy teljesen megtömöm az egyiptomi kerámiát? Vagy jobb kerámia kellene? :D

Legjobb válasz: Azért csíp mert túl sok hõt kap próbálj meg "játszani" a szenekkel esetleg több felet rátenni,vagy kihúzni a kerámia szélére.

Azért csíp mert túl sok hõt kap próbálj meg "játszani" a szenekkel esetleg több felet rátenni, vagy kihúzni a kerámia szélére.

Miért csíp a szemem ha sírok vagy bekönnyezek?

Eddig nem csípett de mostanába nagyon, olyan szinten hogy kinyitni sem birom a szememet. Lehet ezzel valamit csinálni az orvosi vizsgálatokon kívûl?

Legjobb válasz: Lehet hogy az összetételben van változás (pl:magasabb a sótartalom esetleges kevesebb folyadékfogyasztás miatt), vagy valamilyen új kozmetikumot használ, ami a folyadék hatására esetleg valamilyen illóanyag szabadul fel és ez csípi? Igazából nem vagyok a szakértõje, csak tippelek...

Lehet hogy az összetételben van változás (pl:magasabb a sótartalom esetleges kevesebb folyadékfogyasztás miatt), vagy valamilyen új kozmetikumot használ, ami a folyadék hatására esetleg valamilyen illóanyag szabadul fel és ez csípi? Igazából nem vagyok a szakértõje, csak tippelek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát akkor majd megpróblok több vizet inni, mert kozmetikumokat nem igazán használok :)

Miért csíp a bőröm?

Olyan,mintha valaki megcsípne és megcsavarná a bőröm.Főleg a lábam és csípőm területén szokott ilyen lenni,ritkán a felkaromon és a könyökömnél.Baromi kellemetlenIlyenkor masszírozom vagy picit ütögetem,aztán elmúlik.Próbáltam testápolóval hidratálni,de akkor is csíp.

Legjobb válasz: Én mondjuk shea vajat használtam. Tágul a bõröd, azért csíp. Igyál sok vizet is, dehidratált lehet a bõröd, akkor is szokott csípni, és kevésbé rugalmas, nem úgy bírja a tágulást.

Én mondjuk shea vajat használtam. Tágul a bõröd, azért csíp. Igyál sok vizet is, dehidratált lehet a bõröd, akkor is szokott csípni, és kevésbé rugalmas, nem úgy bírja a tágulást.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam. :/ Pedig sok vizet iszom, úgytûnik nem eleget. Köszönöm a választ.

Miért csípi a barátom spermája a hüvelyemet?

Évek óta együtt vagyunk, néha eljön ez a probléma, aztán elmúlik.

Legjobb válasz: Kidörzsölõdik szex közben, vagy kicsit durvultok, vagy nem vagy elég nedves, vagy némi gombás fertõzés is okozhatja. Akkor csíp, mikor maga a dörzsölés irritálja a bõrt, és kisebesedik.

Kidörzsölõdik szex közben, vagy kicsit durvultok, vagy nem vagy elég nedves, vagy némi gombás fertõzés is okozhatja. Akkor csíp, mikor maga a dörzsölés irritálja a bõrt, és kisebesedik.
A nõvéremmel is ez volt. Kiderült, hogy allergiás volt a spermájára.
A növéred a spermájára???Az jo:) :) Tö..kös csaj volt???:) :)
ilyet még nem hallottam, de nõgyógyász biztos tudja

Miért csípi a lányt a síkosító? Lehetséges hogy ahogy bedugom megsérül a hüvely és azért?

Legjobb válasz: nem ...engem is csipett az egyik fajta...mert ott lenn vekonyabb,erzekenyebb a bor...probaljatok olyant ki amin azt irja h sensitiv,vagy valami ilyesmi,ami gyengebb. Ugyanolyan lesz az eredmeny,kiveve,h az nem kellene csipje :)

nem ...engem is csipett az egyik fajta...mert ott lenn vekonyabb, erzekenyebb a bor...probaljatok olyant ki amin azt irja h sensitiv, vagy valami ilyesmi, ami gyengebb. Ugyanolyan lesz az eredmeny, kiveve, h az nem kellene csipje :)
Mi a francnak a lány hüvelyébe sikosító??? Tudtommal egy normális nõ szexuális inger hatására magának megtermeli a szükséges sikosítót, külsõ sikosításra csak seggbedugás esetén van szükség (kivéve hasmenéssel kombinált seggbedugás). A saját hüvelyváladéka nem fogja csípni, mert pH 5.5 meg mittudomén. Úgy kell vele kefélni, hogy kellõ mennyiségû termelõdjön, aztán passz. Teccikérteni?
Igazi gyógyszertári síkosítót használjatok, és ne krémeket, különösen ne olajosakat (az óvszer miatt, ha használtok)
Hmm, érdekes, ilyenrõl még nem hallottam. Elképzelhetõnek tartom hogy van mondjuk egy kis sérülés a hüvelyében és ott csipi õt, de hogy mitõl van azt nem tom. Hogy lehetséges, hogy miattad sérült meg ? Nem hinném, kivéve ha nagyon vastag és esetleg kidörzsölöd neki a bört de ezt sem hinném. Kettõvel elöttem szólónak válasz: nem mindenki ugyanúgy nedvesedik, szóval elképzelhetõ hogy kell egy csajnak síkosító... ez nem jelent semmit
Szia. Én is jártam már így nem volt kellemes, mi azóta a durex (kék) vizes alapút használjuk és az bevált, és egyáltalán nem gáz hogy használtok, szerintem sokkal jobb így, és nem mindenki nedvesedik eléggé, valamint szüzeknél, kezdõknél megkönnyíti a behatolást.
jaj..am nekem is van olyan h fél óra szex után már nem vok nedves!nem mki termel egy literrel...

Miért csíp a dió, és van-e valami házipraktika ez ellen?

Legjobb válasz: A diónak a vékony belsõ megszáradt hártya-héja csípi a nyelvet. Én úgy szoktam leszedni, hogy sütõben nagyon kis lángon pirítom, utána le lehet morzsolni és még finomabb az íze is.

A diónak a vékony belsõ megszáradt hártya-héja csípi a nyelvet. Én úgy szoktam leszedni, hogy sütõben nagyon kis lángon pirítom, utána le lehet morzsolni és még finomabb az íze is.

Miért csíp a barátnőmnek ha szeretkezünk?

Kérlek segítsetek! A barátnőm szűz volt mikor le feküdt velem. Már az első alkalommal se fájt neki hanem csípett. Azóta próbáltuk párszor és még mindig csíp neki . Miért ?

Legjobb válasz: hüvely gyuszi nõgyógyász

hüvely gyuszi nõgyógyász
Valami nemi betegség.
Nem lehet, hogy szúnyog vagy?
A kérdező hozzászólása: És ezt csak orvos tudja kezelni ?
Talán allergiás a kotonra.
Gumi kidörzsöli neki.Használjatok sikositót is.

Miért csípnek a modellek hajára ilyen papírt, miközben készülődnek? (+link)

a href="http://www.youtube.com/watch?v=rTnvQ35wK-Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rTnvQ35wK-Q

Legjobb válasz: Azért, hogy megálljon úgy, ahogy kell. Ha kontyban lenne, nem csinálná.

Azért, hogy megálljon úgy, ahogy kell. Ha kontyban lenne, nem csinálná.
ja, a papír azért kell, hogy a csipesz nyoma ne látszódjon.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm szépen! Erre soha nem gondoltam volna :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!