Találatok a következő kifejezésre: Miért csinálja ennyi idő (2 db)

Miért csinálja ezt ennyi idő után? Mit tegyek?

VAn egy barátom már lassan fél éve és most egy pár dolog megváltozott igaz részben miattam mert szerinte mindig veleakarok lenni!(gondolom megfolytom a szeretemmel)

Legjobb válasz: Beszeld meg vele hogy szoljon amikor ugyerzi hogy mar sok vagy!De ha o is ugy szeretne teged mint te ot akkor o is enyit szeretne veled leni!

Beszeld meg vele hogy szoljon amikor ugyerzi hogy mar sok vagy!De ha o is ugy szeretne teged mint te ot akkor o is enyit szeretne veled leni!
Igaza van az elõttem szólónak. Mond meg neki, hogy nyugodtan szóljon, ha sok vagy. De tényleg nem kellene így lennie, ha õ is ugyanúgy szeretne.
Ez érzelmi zsarolás részérõl. Tudja, hogy mindent megteszel a kedvéért és ki is használja. Ha elég erõt érzel magadban akkor menekülj a kapcsolatból mert késõbb még rosszabb lesz. Vagy mondd meg neki, hogy akkor õ is tartsa tiszteletben a te érzéseidet és a te igényeidet. Mert te viszont igényled az együttlétet és mivel ketten vagytok, neki is kell engednie néha. Természetesen létezhet kompromisszum, de ha nem követeled te is a magadét akkor elõbb-utóbb ez lesz az oka a szakításnak.

Az idő miatt csinálja ezt a kisbabám, vagy miért ennyire nyűgös?

3 napja csak a kezemben fogom,semmit nem tudok csinálni.Ha leteszem üvölt torka szakadtából.Eddig lekötötte a babatornázó,pihiszék,mese de most ha megpróbálom letenni azonnal sír.2 napig alig aludt,éjjel is nagyon sokszor volt fent,ma meg aludna egész nap.Nem tudok rajta kiigazodni :) 4hós

Legjobb válasz: Ez engem is érdekel, mert a lányom is ezt csinálja. Alig alszik, ha ébren van, nem lehet letenni. Pedig eddig bárhol elvolt, szõnyegen, hintában. Már nagyon fáradt vagyok, szóval remélem, hogy csak az idõjárás. Ráadásul 3 napja 5-kor kel az eddigi 6-fél 7 helyett! :(

Ez engem is érdekel, mert a lányom is ezt csinálja. Alig alszik, ha ébren van, nem lehet letenni. Pedig eddig bárhol elvolt, szõnyegen, hintában. Már nagyon fáradt vagyok, szóval remélem, hogy csak az idõjárás. Ráadásul 3 napja 5-kor kel az eddigi 6-fél 7 helyett! :(
hát vagy az idõ vagy a foga vagy a hasa vagy fejlõdési ugrás elõtt van ha a foga akkor nézd meg az innyét mennyire látszik a foga ha áttörik akkor nem lesz ilyen ha a hasa pl mert kóstolgatok akkor hagyd abba pár napra ha elmúlik akkor az volt :-) pl az alma tudd ilyent tenni a kicsik hasával az idõ akkor nem tudsz mit tenni megszokja majd de ált érvényes h a jobban érzékenyek a frontra lehet h most fog elkezdeni valami újat amit eddig nem csinált de lehet h ezt nem látod mert szellemileg fejlõdik elõtte is szoktak nyûgösek lenni és 4 hónaposan aktuális is nekem is ennyi idõs (4, 5hó)de egyetlen tünet h többet és rendszeresen alszik de valszeg ez a légnyomás változás miatt van
Szia! Nekem 10 hós a babám, eddig délelõtt és délután aludt 1-1 órát. Ma 10 órától negyed egyig aludt, kimentünk egy kicsit és úgy jöttem vele haza mert üvöltött, nyûgös. Szomjas volt és álmos már megint alszik. Szerintem az idõ, jó lenne, ha fejlõdne és valami újba kezdene, pl elindulna: pár lépést már tud egyedül, úgy hogy fogom az egyik kezét már szépen megy. Kiváncsi leszek.
Dettó ugyanez a lányom, de nekünk reggelre kibújt a fogacska(6, 5hós)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma már egy mintagyerek a kisfiam :) /kis túlzással :D/ Ma elõször átfordult, sõt vissza is!Nagyon boldog vagyok!!! Lehet ez volt a baja?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!