Találatok a következő kifejezésre: Miért csinálja a 2 (115 db)

A kérdező hozzászólása: nem :) én már azért idõsebb vagyok pár évvel ja és nõ :) )
Talán rájött, hogy szeret és megbánta, csak nem tudja hogy is kezdjen hozá ezt bevellani. Szerintem kerek, perec álj elé és kérdez meg.
A kérdező hozzászólása: nem merem :( én szeretném vele újrakezdeni, de félek a pofára eséstõl
Ha már egyszer komoly kapcsolatotok volt, akkor mitõl félsz nem egy idegen. Ez olyan hülyeség hogy pofára esés. Egy életed van lehet hogy ilylen hülyeségen bukna a boldogságod. Ahogy meg kivettem a szavaidból felnõtt nõ vagy. hajrá!

Miért csinálja? Kislányom 2 hónapos, ha függölegesen a vállamra fektetem, akkor az arcát dörgöli a vállamhoz. Anyukám szerint a fogcsírák mocorognak. Lehetséges?

Legjobb válasz: Én kislányom is csinálta, de semmi köze a fogzáshoz. Õ is 2 hónaposan már csinálta, de csak 9 hónaposan lett foga.

Én kislányom is csinálta, de semmi köze a fogzáshoz. Õ is 2 hónaposan már csinálta, de csak 9 hónaposan lett foga.
Valószínû! Nekem is régóta csinálja már a kicsi és most fél éves (foga még nem bújt ki, de már igen küszködik vele :) )
Nekem akkor csinálja ezt a lányom, ha álmos. Nagyon édes ilyenkor :)
Igen nálunk is az álmosság jele az arcdörgölés:)
2hósan még elég gyanus, hogy a foga jön....álmos inkább, nekem a mai napig csinálja, most héthós.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Miért nem csinál a 2 ország vmit az Aral-tóval?

Azért írtam ebbe a kategóriába, mert ez elég komolyan Kazahsztán és Üzbegisztán érdeke, mégsem csinálnak semmit. A nemzetközi szervezetek miért nem fegyelmezik meg ezt a 2 országot, hogy ne hagyják kiszáradni a tavat? Csak azért kérdezem, mert Mo.-t mindenért megregulázzák, meg ha mi szárítanánk ki a Balatont, már itt lenne a fél világ. Tényleg hagyják, hogy a tó végleg, és örökre kiszáradjon? Vagy Kazahsztán és Üzbegisztán le se tojja az egészet?

Legjobb válasz: Az a probléma, hogy az 50-es években ugye elkezdték elöntözni a folyó vizét, és a 90-es évekre egy egész nagy területen több millió ember életben maradását (ivóvíz, öntözõvíz) biztosítja az akkor kiépült csatornahálózat. Én voltam Üzbegisztánnak a dél-nyugati részén, elég durva, hogy Híva környékén a sivatag egyszer csak átvált zöldellõ mezõkbe, végeláthatatlan megmunkált földekbe, és bizony a települések is besûrûsödnek. Az itt élõ emberek egyszerûen éhen- és szomjan halnának, ha a vizet a tóba vezetnék. Ráadásul a két folyó vizét nem csak ez a két ország használja, hanem Türkmenisztán és Tádzsikisztán is, õket is rá kéne venni az önkorlátozásra úgy, hogy nekik semmilyen közvetlen hasznuk nem származik az Aral-tóból.

Az a probléma, hogy az 50-es években ugye elkezdték elöntözni a folyó vizét, és a 90-es évekre egy egész nagy területen több millió ember életben maradását (ivóvíz, öntözõvíz) biztosítja az akkor kiépült csatornahálózat. Én voltam Üzbegisztánnak a dél-nyugati részén, elég durva, hogy Híva környékén a sivatag egyszer csak átvált zöldellõ mezõkbe, végeláthatatlan megmunkált földekbe, és bizony a települések is besûrûsödnek. Az itt élõ emberek egyszerûen éhen- és szomjan halnának, ha a vizet a tóba vezetnék. Ráadásul a két folyó vizét nem csak ez a két ország használja, hanem Türkmenisztán és Tádzsikisztán is, õket is rá kéne venni az önkorlátozásra úgy, hogy nekik semmilyen közvetlen hasznuk nem származik az Aral-tóból.
Ne felejtsük el, hogy a tómeder alatt komoly ásványkincskészletek vannak, és ha teljesen kiszárad a tó, akkor ki lehet õket termelni. Szóval senkinek, de senkinek a világon nem érdeke, hogy a tó ne tûnjön el. Sajnos ez van, a gazdasági érdek az gazdasági érdek, a természet önmagában SOHA nem érték.
A kérdező hozzászólása: AZ egy dolog, hogy egyik sem gazdag ország, de akkor is....a Holt-tenger ellen is tesznek, Izrael és Jordánia közös csatornát akar, amely feltölti vízzel. (legalábbis nem tudom eddig mennyi valósult meg belõle)
Csinálnak azzal locsolják a sivatagot... illetve az Aral-tóba folyó folyókkal.
A kérdező hozzászólása: Sivatagot aztán nagyon kell locsolni. De az Amu-darja és a Szír-darja miért nem elég már a tó feltöltéséhez?
valamibõl el kell tartani az éhes szájakat, helyi hagyományos növények helyett, inkább táj idegen nagy víz igényû fajokat termesztenek. ott is átalakult a gazdaság.
Kapzsiság ami a világ betegsége és fertõzött vele mindenki aki érintkezik a kényelemmel.

MSZP-sek! Ha szerintetek az Mszp mindent jó csinált 8éven keresztül, akkor 2010ben miért nyert a Fidesz 2-3-dal?

Illetve mért gondolják sokan úgy h azért amilyen rissz helyzet van az a Fidesz 3éves kormányzása miatt van?

Legjobb válasz:
Most akkor én kérdezek: Miért nem lett egy kicsikét sem jobb mint volt? Amikor a környezõ országok magasabb szintrõl is tudnak növekedni, mi a béka hátsója alól se tudunk növekedést elérni? Amivel most verik a mellüket az a 1% se, az kb az idõjárás miatt van, meg a stadionépítés miatt. Ezek 1-2 éven belül eltûnnek. Na akkor tehát miért? Hiába volt rossz az elõzõ kormányt, a mostani se csinált semmi olyat, amivel jobb lenne az embereknek ÉREZHETÕEN. Pedig ott volt a 2/3-ad, meg 4 év. Meg a lehetõség, mert a többi ország már lábal kifele a válságból.. Mi mit csináltunk? (vagyis õk), még jobban belementünk. És mi a magyarázat? "AZ ELMÚTNYÓCÉV" Teljesítmény sehol. Na erre mi a válaszod?

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most akkor én kérdezek: Miért nem lett egy kicsikét sem jobb mint volt? Amikor a környezõ országok magasabb szintrõl is tudnak növekedni, mi a béka hátsója alól se tudunk növekedést elérni? Amivel most verik a mellüket az a 1% se, az kb az idõjárás miatt van, meg a stadionépítés miatt. Ezek 1-2 éven belül eltûnnek. Na akkor tehát miért? Hiába volt rossz az elõzõ kormányt, a mostani se csinált semmi olyat, amivel jobb lenne az embereknek ÉREZHETÕEN. Pedig ott volt a 2/3-ad, meg 4 év. Meg a lehetõség, mert a többi ország már lábal kifele a válságból.. Mi mit csináltunk? (vagyis õk), még jobban belementünk. És mi a magyarázat? "AZ ELMÚTNYÓCÉV" Teljesítmény sehol. Na erre mi a válaszod?
2006-ban körülbelül 2, 3 millió szavazatot kapott a Fidesz, míg 2010-ben 2, 7 milliót. Ez nem olyan nagy különbség ahhoz képest, hogy az MSZP 2010-ben 2, 3 millió szavazatot kapott, míg 2010-ben mindössze 900 ezret. A 2010-es kétharmad tehát nagyobbrészt függött attól, hogy az egykori MSZP-sek inkább nem mentek el szavazni, mintsem attól, hogy a Fidesz olyan sokkal növelte volna a szavazóbázisát. Tény, hogy nagyon sokan csalódtak az MSZP-ben, s ezek után azt gondolták az emberek, hogy bármi és bárki jobb lehet a szocialistáknál, de bebizonyosodott, hogy ez nem feltétlenül van így. A nyugati országrész szerencsésebb helyzetben van, s volt mindig is (még az MSZP-kormányok idején is), hiszen ott van a közelben Ausztria, ami alapból generál valamilyen szintû fejlõdést, ezzel szemben a keleti országrészeknél nincs meg az a külsõ segítség, ami beindíthatná azt. Mindemellett ott van a cigányság is, ami szintén feszültségeket generál, s ezekre a problémákra a Fidesz sem tudott kellõ megoldást találni, így az emberek egy része szépen lassan rájött, hogy az MSZP nem volt annyira rossz, mint amennyire hitték. Ettõl függetlenül szerintem nagyon sok olyan település van, ahol a fideszes városvezetés korrekt munkát végez, ezek például a már említett nyugati városok, de ide sorolhatnám akár Budapestet is. Tapasztalataim alapján 2010 óta sokat fejlõdött a város sok téren (pl. a jármûpark fejlesztése, az 1-es és a 3-as villamos felújításának megkezdése), de ez nem azt jelenti, hogy 1990 és 2010 között nem történt semmi jó itt. A gond szerintem azzal van, hogy egyik oldal sem képes elismerni a másik érdemeit (pedig mindkét oldalon akadnak ilyenek is), s a saját hibáikat képtelenek beismerni. Németországban már harmadik alkalommal jött létre jobboldali-baloldali nagykoalíció, mert nagyrészt félre tudják tenni az ellentéteiket, sajnos ez itthon nem nagyon valósulhatna meg a közeljövõben, pedig úgy vélem, hogy egységben az erõ, s egy sikeres ország mûködéséhez mind jobb-, mind baloldali elemekre szükség van.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Már ne haragudj, kedves kérdezõ, de olyan iszonyatos nagy butaságokat beszélsz... Én sem szeretem/támogatom az MSZP-t, de az elmúlt négy évben konkrétan a családom és rengeteg ismerõsöm lecsúszott a mélyszegény rétegbe itt a keleti régióban. Pedig tanult, dolgozni akaró emberek vagyunk, de sokan már ott tartunk, hogy csak kétnaponta fürdünk és hétvégente eszünk meleg ételt, mert egyszerûen semmilyen lehetõségünk nincs - sem munkahely, sem támogatás, miközben az árak folyamatosan nõnek, és a békas*gge alatti rezsinken meg sem látszik a csökkentés. Mindeközben egyre rosszabb a hangulat, elég végignézni a facebook-on vagy az utcán, mindenhol a trafik-, föld-, és egyéb mutyikról beszélnek, szidják a kormányt agyba-fõbe és esküszöm neked, hogy én az elmúlt egy évben még nem találkoztam Fidesz-pártival, pedig szeretek a politikáról diskurálni. Te meg inkább tanulj egy kis közgazdaságot, ha elhiszed, hogy a túlzottdeficit-eljárás egy olyan fantasztikus lépés volt. Azért, hogy még a választások elõtt meg lehessen lépni, több százezer ember kemény munkával megtakarított magánnyugdíját vették el, rengeteg új adót bevezettek és baromi sok állampapírt adtak ki, amit nagy kamattal kell majd visszafizetni. EZ igen, éljen Orbán...
Gondoltam hogy erre a kérdésre nem fog érdemi válasz érkezni. A fidesz csak az mszp eltakarításáért kapta meg a hatalmat, nem azért mert õ olyan jó lenne. Az mszp 8 éve alatt elindultunk lefele a lejtõn, a fidesz hiába vette át a gyeplõt, csodát nem tudott tenni (és nem is akart) és ugyan úgy beleszálltunk az árokba, csak kisebbet koppantunk. Na most a mai helyzetért csak a fideszt hibáztatni gusztustalan demagógia. Én inkább azt mondom az elmúlt 8+14 évért az eddig hatalmon lévõ politikai elit tehet közösen. Aki meg mégis újraszavazná õket az csak magának köszönheti ha vágóhídra kerül.
az mszp egy szabadkõmûves páholy
Ne feledkezzünk meg a feketepiac fellendülésérõl....méterenként szólítanak le hogy kell e cigi....nem dohányzom, így nem, de ha dohányoznék, majd hülye lennék 3-szor annyiért tömni a felesleges stadiont meg a külföldi jött menteket...Mert konkrétan, jönnek viszik a pénz, jól bevásárolnak olcsón, hazamennek....
Pozitívabb légkör? Ember te hol élsz? Rohadt negatív...elveszik emberek megélhetését, hogy a haverok keressenek a trafikon? Nevetséges mûsorszámként bedobnak ilyen rezsicsökkentõsdit? a pénzt stadionokra, meg most ideszabadult kettõsállampolgárok hamis bérbizonylatos nyudíjaira költik....rohadt pozitív...
Akkor olvasgass a politikai kategóriában. A fideszes megölné azt aki mszpben bármi jót lát, az mszps meg gyûlöli a fideszt. Az utcán mindenki csak panaszkodik így nem jó úgy nem jó, és most már bele lett nevelve mindenkibe, hogy ezért az elmúltnyócév meg a csúnya EU a felelõs. És megint csak annyit tudok mondani: Az ország nem csak Pestbõl áll.
A kérdező hozzászólása: düh és utálat?lehet és sajnálom azokat akiknek ezzel meg kell küzdeni, de én pl nem mondom h pont az ellenkezõjét de ilyen szinten ezt nem érzem...
*olyannal
Nem, nem írtam ilyet. Csak olyannak érvelsz mindig, ami KEVÉS. NAGYON KEVÉS. Mert az ország nem abból a 2-4 városból áll. És mi többen vagyunk. Ez a lényeg. Nem jó az mszp, nem jó a fidesz se! Mikor fogom ezt hallani? Mert mindig azt hallom, hogy a fidesz az isten, mindenki minket fog utánozni meg hasonlók. Pedig a nagy büdös igazság az az, hogy nem különb, sõt, az emberek menekülnek szó szerint. Düh és UTÁLAT van az utcákon. És a fidesz nemhogy tenne ellene, hanem még USZÍT is. Féreg egy hozzáállás és ezt sajnos a szavazói is bebizonyítják.
A kérdező hozzászólása: attól hogy nyugati város attól még fejlõdött, sajnálom azokat a kelet és délen nem találnak munkát, aláírom h kevés!de nem csak ott élnek emberek!és ha ott nincs elég munka akkor baj h itt van és fejlõdik a város?
És melyik város az kérdezõ? Gyõr? Székesfehérvár? Gondolom nem déli város. Fõleg nem keleti. A hangulat az meg nem lett jobb, pont, hogy rosszabb lett, nagyobb lett a gyûlölködés.. Pont a fidesz generálja ezt, mindenkit utálnak, de fõleg a baloldalt. Egy politikus nem lehet ennyire tapló. Láttad már miket írkálnak az mno.hu-n? 4 cikke van, azokat más megfogalmazásban irkálja ki naponta. 4 cikk: elmúltnyócév, gonosz eu, kamuinfáció és hatalmas növekedés, meg végül a rezsicsökkentés. Más nincs. 4 év alatt ebbõl kb semmi se jelent meg a VALÓÉLETBEN amit érezne is az ÁTLAGember. Rezsi? max havi 5k mindennel együtt. Infláció? 40%-os élelmiszer árnövekedés. Egy átlag embert nem érdekli az, hogy lement a TV-k meg a hasonló már luxusnak számító termékek ára. Mert ugyebár az infláció az egy átlagérték. A gond az, hogy pont amibõl a legtöbb fogy, annak bõven emelkedett az ára. Ebbõl kifolyólag rezsicsökkentésbõl származó haszon kinullázva MINIMUM, hanem még minuszba jövünk ki. Növekedés? Errõl meg már írtam. Tehát marad a nagy SEMMI. Ja még az, hogy van ezek mellé 20 másik adó. Bocs. Elsõ voltam. Ja és nem vagyok mszp-s se jobbikos.. ez is ilyen fideszes reakció, ha valaki nem NEM ÚGY TAPASZTALJA, ahogy a tündérmesekönyvben le van írva.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elsõnek! érezhetõen jobb, még ha nem is a pénztárcánk miatt de vhogy a légkör kicsit pozitívabb.túlzott deficit alól is kikerültünk, de szerinted azért mert nem csináltunk semmit? amúgy oké én mondtam az elmúlt8évet, de erre te is csak azt reagáltad h a fideszeseknek mindig ez a válasza az"elmúlt8év", de annak a 8év érdemeirõl sose beszéltek, mondjuk azért mert nincs!! Második: az mszp azért nem csinált semmit mert a fidesz lejáratta? az öszödi beszédnél meg már lassan ott tartunk h a fidesz rendelte meg!!! a 2/3addal való visszaélés meg nagy hülyeség mivel ezért lett megszavazva a 2/3.emberek azért adtak ekkora hatalmat h megcsináljanak amit akarnak.a visszaéléssel számolnia keleett mindenkinek aki rájuk szavazott! korrupció:nem tudom most mi az a nagy korrupció de arra pl emlékszem amikor2008-2009ben 1hónapon keresztül mindennap vittek vkit böribe a bkv székházból!az ugye nem volt probléma?!! a munkanélküliség az én megyémben pl folyamatosan csökken, és nem a foglalkoztatottak számára gondolok, az én városom egyre épül szépül, a környezõ településeknek is egyre több jut, több mint pár éve
Amúgy látom szépen le lettem pontozva, bár indokot egyiktõl se kaptam... Jellemzõ.
Azt még hozzáfûzném, hogy szerinted az egészséges ország, amelyikben munka csak az egyik városában található, és a többiben nincs semmi? Szerinted az normális? Olvasgatom a karrier kategóriát, és jönnek a pesti emberek, hogy aki nem küld el 10 önéletrajzot 1 hét alatt, az nem is keresi igazán a munkát... Fogalmatok sincs, mi megy "vidék"-en. Sõt... ottani nagyvárosokban. Nincs semmi. Nagyon nagy gondok vannak itt... Egy egészséges országban nem egy városban lehet találni munkát, hanem legalább 8-ban. Elsõ voltam.
Igaza van az elsõnek. De a Fidesz azért nyert, mert a 8év alatt mindent megtett, hogy lejárassa az MSZP-t. Az öszödi beszédbõl kiragadott részletek is megtették a magukét. Sokan nem azért szavaztak a Fideszre, mert õt akarták, hanem az MSZP ellen. A Fidesz pedig a 2/3-al csúnyán visszaélt. 20 év alatt nem volt annyi korrupció, országrontás, mint az elmúlt 4 évben.
Utolsó az hogy a Bkv dolgait ezer éve óta elõször felújítják leginkább a cégnek köszönhetõ. De én nem fogom dicshimnuszt énekelni se a fidesznek se a bkv-nak mert végre bepótolta azt a hiányát amit már évtizedek óta megkellet volna már tennie. A jegyárak sem indokolják az alacsony színvonalat, épp ellenkezõleg. És teszem hozzá hogy pl az "új buszok" is használtak, és talán lízingelve vannak, csak úgy mint az új rendõr autók. Tehát hosszú évtizedek óta, amióta semmit sem költöttek a gépparkra, helyszínekre, csak használt lízingelt dolgokra telik? Pedig van nekünk saját buszgyártásunk is elvileg. De hát Magyarország a mutyizásban is jobban teljesít.

A cicám du. fél 4-kor lefialt, a kölykeit megtisztította majd reggel otthagyta őket. Már 2-ik alkalommal csinálja ezt. Nem nyúltam hozzá mégis morog rájuk. Miért csinálja ezt?

Ivartalanítsam?Ha igen hol kell és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Az jó kérdés, hogy miért hagyja le a kölykeit. Van olyan cica, aki azért hagyja el a kölykeit, mert nem akar velük foglalkozni, "újra teherbe akar esni". Pl. ezért is "bántják" a kandúrok a kiscicákat, hogy az anyjuk újra tüzeljen. Az ivartalanítás jó ötlet, állatorvos csinálja meg, és kb. tízezer forintba kerül.

Az jó kérdés, hogy miért hagyja le a kölykeit. Van olyan cica, aki azért hagyja el a kölykeit, mert nem akar velük foglalkozni, "újra teherbe akar esni". Pl. ezért is "bántják" a kandúrok a kiscicákat, hogy az anyjuk újra tüzeljen. Az ivartalanítás jó ötlet, állatorvos csinálja meg, és kb. tízezer forintba kerül.
Szerintem mindenképpen ivartalaníttasd, hidd e, mindketten jobban jártok ( te is és a cica is)(ja, meg a meg nem született kicsik is) . A tízezer forintos ár magas egy kicsit, én nemrég ivartalaníttattam a cicám, a lányokat mondjuk nálunk 6000 forint körül ivartalanítják. Attól függ, merre laksz. Én a nyugati határszélen. De hidd el, sokkal jobb lesz neki is és nem kell állandóan az újabb és újabb kicsikkel foglalkozni, gazdit keresgélni, arról nem beszélve, hogy mi lesz velük, ha nem találtok nekik gazdit...
Igen, valószínû hogy direkt.A lányom köhécsel és darts védert játszik, másfél évesen is.
Igen, lehet akaratlagos. Fõleg, ha látja, hogy emiatt több figyelmet kap, ha elõször megrémített a dolog. Próbálj magára irányítani a figyelmet vagy csupán tetszik az ezzel kiváltott reakciótok :)

Hogyan szoktassam le a hajtekergetésről 2, 5 éves lányomat, és egyáltalán miért csinálja?

Csak bal oldalon, tekergeti a mutató ujjéval. Olyan gyakran csinálja,hogy az össze hajszál eltöeredezett, megritkult látványosan a haja, és ráadásul fejb?rnél is kikopott már. Fül alá ér? haja van egyébként. Szerintem le kéne kopaszra vágni..de jön a tél most nem szeretném. Van más praktika esetleg? Csatot hajgumit nem t?r a hajában.

Legjobb válasz: Szia! Ez nem más mint potcselekvés. Kifogja nõni ha pedig este csinálja akkor így altatja magát esetleg találjatok ki közösen valami más módszert az elalváshoz.

Szia! Ez nem más mint potcselekvés. Kifogja nõni ha pedig este csinálja akkor így altatja magát esetleg találjatok ki közösen valami más módszert az elalváshoz.
Hajpánt vagy fond be neki.
Az jutott még az eszembe lehet ideges típus.
Mikor csinálja ?? Így altatja magát? Azért kopaszra ne vágasd de rövidre igen hátha akkor nem tekergeti.
szia én 34 éves vagyok és tekergetem a hajam, pici korom óta - általában akkor csinálom, mikor ideges vagyok vagy valami miatt aggódom. És így is, hogy tudom miért tekergetem, gyszerüen tekergetem, ez nyugtat meg - Sajnos tekergetem:( de ennek lelki oka van:(
A kérdező hozzászólása: Teljesen változó hogy mikor csinálja, nem csak elalvás elõtt. Sõt, már én is gondoltam rá hogy lehet hogy olyankor idegeskedik valamin, de aztán láttam hogy a kedvenc meséje közben is csinálja. Bogyó és babóca a mese, az nem egy stresszes dolog. :-)

Letöltöttem házakat a sims 2-höz, de mikor belépek, benne van a ház, és ki szeretném rakni, akkor elkezd akadozni, majd pár másodperc múlva lefagy. Miért csinálja ezt?

Többféle helyr?l, többféle házat letöltöttem már, és mégis mindig lefagyott!(nekem csak a sims 2 lapjáték van meg, de figyeltem is, hogy csak olyat töltsek ami alapjátékos.)

Legjobb válasz: Nekem is mindig ezt csinálja. Kb. a letöltött házak 20%-át rakja be, a többi lefagy. Sajna nem tudom, miért. :(

Nekem is mindig ezt csinálja. Kb. a letöltött házak 20%-át rakja be, a többi lefagy. Sajna nem tudom, miért. :(
A kérdező hozzászólása: :S

10 honapos kisfiam 2 napja utogeti finoman a fejet a kisagy racsaba, falba vagy epp ahol eleri. Ezt miert csinalja? Valakinek ilyesfajta tapasztalata?

Amugy teljesen egeszseges vidam boldognak tuno baba. Arra gondoltam hogy faradt ilyenkor de epp ma ebredes utan is csinalta szoval ez kilove. Esezleg szenved unatkozik ilyenkor? De igy?

Legjobb válasz: Azt olvastam, hogy akkor csinálnak ilyesmit, ha fáradtak, ez segíti õket az elalvásban. Akkor van probléma, ha annyira erõsen csinálja, hogy már fáj neki. Ilyenkor azért okoz magának fájdalmat, hogy az elterelje a figyelmét valamirõl, ami nagyon idegesíti. (fény, hang, bármi) Ilyenkor ki kell tapasztalni, hogy mi zavarja. Ezt csak olvastam, nincs tapasztalatom. Remélem, hamar elmúlik, minden jót!

Azt olvastam, hogy akkor csinálnak ilyesmit, ha fáradtak, ez segíti õket az elalvásban. Akkor van probléma, ha annyira erõsen csinálja, hogy már fáj neki. Ilyenkor azért okoz magának fájdalmat, hogy az elterelje a figyelmét valamirõl, ami nagyon idegesíti. (fény, hang, bármi) Ilyenkor ki kell tapasztalni, hogy mi zavarja. Ezt csak olvastam, nincs tapasztalatom. Remélem, hamar elmúlik, minden jót!
A kérdező hozzászólása: koszonom:(
Az én babám is 10 hós és ugyan ezt csinálja néha. Nála az egyik kedvenc a radiátor amikor nem fût. Szerintem ezt azért csinálják mert tetszik nekik a hang amit produkálnak vele. Most van náluk az az idõszak amikor minden hang érdekes és tetszik nekik. Nemsokára el fog múlni és abba fogják hagyni ne aggódj.
a családunkban az unokatesóm is és az öcsém is ezt csinálták kiskorukban, elég sokáig. Mindkettõ szembetegséggel született, azt mondta a gyerekszemész, hogy ez nagyon gyakori szembeteg gyerekeknél. Ez csak a személyes tapasztalat, lehet más oka is.
Az én kisfiam is szokta néha ezt csinálni. (Õ még csak 8 hónapos.) Elõször én is meglepõdtem és aggódtam egy kicsit, de azóta olvastam, hallottam mástól is.
A kérdező hozzászólása: Koszonom! Nyugtato hogy mas baba is produkal ilyet:) Mindjart a legrosszabbra gondoltam...:(

Nem tom miért de a barátnőmet nem tudom kielégíteni már többször is közösültünk de 1-2 sikerült csak és nem 5 perces sexekről van szó! A régebbi barátnőimet ki tudtam elégíteni de őt nem én csinálok nála vmit rosszul vgay mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem haggyuk a régi barátnõket és beszéljünk a fontosabb mostaniról. Jó volna tudni hány éves vagy. Azt is jó volna tudni, hogy vajon a barátnõd volt e már fiúval, tudja e hogy mi és hogy jó neki a szexben. Lehet vaginálisan nem tud elélvezni csak csiklón át ha izgatja, viszont az meg lehet ciki neki, hogy csinálja elötted. Ki tudja? Ez egy bonyolult kérdés.Próbáltátok megbeszélni, hogy neki miért nem megy? Hogy hogy lenne jó neki? Mi fél évig csiszolódtunk míg sikerült a férjemmel egyrõl a kettõre jutnunk. Ha van kérdésed még szívesen megválaszolom ha tudom.

Szerintem haggyuk a régi barátnõket és beszéljünk a fontosabb mostaniról. Jó volna tudni hány éves vagy. Azt is jó volna tudni, hogy vajon a barátnõd volt e már fiúval, tudja e hogy mi és hogy jó neki a szexben. Lehet vaginálisan nem tud elélvezni csak csiklón át ha izgatja, viszont az meg lehet ciki neki, hogy csinálja elötted. Ki tudja? Ez egy bonyolult kérdés.Próbáltátok megbeszélni, hogy neki miért nem megy? Hogy hogy lenne jó neki? Mi fél évig csiszolódtunk míg sikerült a férjemmel egyrõl a kettõre jutnunk. Ha van kérdésed még szívesen megválaszolom ha tudom.
Nem mindenkinél megy ez egyik napról a másikra.Nem kell keresni se magadban a hibát...se a barátnõdben...ez csak összeszokás kérdése. A párommal az elején nekünk sem ment minden simán...de aztán sikerült összeszoknunk. Nálunk ez ugy mûködött, hogy folyamatosan kérdezgettük egymástól hogy jó a másik félnek, és akkor az alapján próbálkoztunk..nekünk ez bevált...
http://www.durex.com/hu/positions.asp?id=350&intMenuOpen=6 http://mobilpictures.freeweb.hu/2005/pozok/pozok.htm http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060329variaciok.html Tanulj!Minden nõ más, mindegyiknek más kell, mi jól tudunk színlelni és 10-8 nem élvezi a hüvelyi szexet csak az orálisat.Röviden ennyi.
Pl. ne közösüljetek, mint az állatok, hanem szeretkezzetek.
A régi barátnõid lehet hogy csak megjátszották az orgazmust.
Szerinted ha a régebbi barátnõidet ki tudtad elégíteni, akkor merre fele kell keresni a problémát?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!