Találatok a következő kifejezésre: Miért csinálja a (3275 db)

Miért csinálja a kisfiam?

Ha nagyon álmos, nyűgös, állandóan a fülét tépkedi, néha kis vér csíkocska is megjelenik, pedig igyekszem óvatosan máshová terelni a kezét. Néhány hete vette fel ezt az idétlenséget. 3 hónapos

Legjobb válasz: szegény kínjában csinálja :( sok gyereknek van ilyen vagy ehhez hasonló szokása. vagyis inkább jelzés. próbáld meg megelõzni ezt az állapotot és kicsit elõbb tedd le aludni :)

szegény kínjában csinálja :( sok gyereknek van ilyen vagy ehhez hasonló szokása. vagyis inkább jelzés. próbáld meg megelõzni ezt az állapotot és kicsit elõbb tedd le aludni :)
Az én kislányom 16 hónapos és még mindig ezt csinálja, igaz már nem csikarja csak dörzsöli.
rossz szokás, valamit fognia kell, a füle épp kéznél van. Õ még nem tudja hogy magának okoz fájdalmat nekünk az segít ha elalvásnál simogatom a keze fejét, közben fogja az ujjamat, ha nagyon jár a keze akkor óvatosan tartom a mellkasánál, hogy ne tudja vagdosni a kezecskéit, aztán amikor már félálomba kerül abbahagyja és el is engedem neki. Ha újrakezdi újra simizem neki. de jó lenne ha annyira nem fáradna ki, nálunk is csak akkor van ha egyébb okok miatt nem tudjuk idõben aludni tenni
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sajnos nem csak este csinálja, hanem majdnem minden szopizáskor, mert akkor mindig beájul kicsit, de elaludni nem tud, aztán jön a fül ciba, és ahogy az utolsó írta, ha beájul abbahagyja, de, amint felriad vami miatt kezdi elõröl még vadabbul :( csak kinövi. a kézsimit én is kipróbálom :)
utolsó vagyok, írd meg hogy segített e a simi keresztfiamnál pedig az segít az elalvásban ha a hüvelykujját morzsolják, persze csak nyengéden. Igaz õ már 5 éves
A kérdező hozzászólása: alakul a dolog, nem is a simi jön be neki, hanem inkább, hogy a hüvelykujjamat gincsolhatja :)
örülök neki, a lenyeg hogy ne tepje magat :)

Miért csinálja a 3 hónapos fiam, hogy néha annyira elbambul, hogy még arra sem figyel ha szólok neki vagy ha megfogom?

Csak néz el?re,aztán persze rögtön elkezd nevetni meg gagyogni

Legjobb válasz: Lányom még 10 hósan is csinálja néha:-) Természetes... Néha kicsit elbambulnak:-)

Lányom még 10 hósan is csinálja néha:-) Természetes... Néha kicsit elbambulnak:-)
Én a biztonság kedvéért megnézetném neurológussal, mert van az epilepsziának egy ilyen formája is.
A kérdező hozzászólása: Ez most komoly? Volt már olyan ismerõsöd akinél így kezdõdött? vagy honnan vetted? Hol nézhetnék ennek utána?
Még nagyon pici a babád, természetes, ha néha bambul.Neki még tovább tart a szemeivel rád vagy bármire fixálni, mint egy nagyobbnak.

Miért csinálja a kutyám?

Úgy dörgölődik hozzám, mint egy macska és nagyon bújik, Miért csinálja?

Legjobb válasz: Mert utál. Szerinted miért?!?!?!

Mert utál. Szerinted miért?!?!?!
Ha eddig is ilyen volt, valószínûleg ragaszkodásból, figyelemfelkeltésbõl, vagy csak simán azt szeretné, hogy foglalkozz vele.Ha hirtelen lett ilyen, lehet, nem érzi jól magát vagy beteg/fél valamitõl és nálad keres menedéket.Én a kutyám betegségét pl abból vettem legutóbb észre, hogy szokatlanul bújt, vagyis, a szokásosnál is jobban fúrta magát az ölembe.
Miénk is csinálja, nagyon vicces :D bár õ kistestû, de mamámék német juhász keverékje is csinálja csak kicsit nagyobb erõvel mint a miénk.Szerintem szeretetbõl csinálják:)
Na neked aztán tényleg nem való kutya, ha nem tudod, a dörgölõdés mit jelent...


Miért csinálja a blackberrym, hogy fogja magát elfehéredik a kép és kikapcsol és csak akkor kapcsol be újra ha töltőre rakom?

úgy, hogy tele van az aksi szoval nem azabaj hogy lemerül. érdemes megcsináltatni, vagy jobban járok ha veszek egy másik telefont?

Legjobb válasz: Sajnos kielégítõ választ énsem tudok adni, csak annyit tudok mondani hogy az enyém is dettó ugyan ezt csinálja...

Sajnos kielégítõ választ énsem tudok adni, csak annyit tudok mondani hogy az enyém is dettó ugyan ezt csinálja...

Miért csinálnak a férfiak vaszektómiát?

Akkor már nem is élvezetes a szex. A n?knek igen...

Legjobb válasz: Miért ne lenne élvezetes?...

Miért ne lenne élvezetes?...
A kérdező hozzászólása: mert nem élveznek
Talán volt ilyen mûtéted? Attól, hogy az ondóvezetékét elkötik, ugyanúgy elélvez. Sõt, még váladék is jön...
ilyen hülyék valóban léteznek mint a kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: anyucid a hülye

Miért csinálja a kis Defy hogy mikor rádugom gépre usb-re folyamatosan ledobálja és a telefon is ujra meg ujra megrezzen, h csatlakozik?

Legjobb válasz: Nemt'om. Velem is csinálta 2.1-en,aztán frissítettem 2.2.2-re és azóta nem csinálja.

Nemt'om. Velem is csinálta 2.1-en, aztán frissítettem 2.2.2-re és azóta nem csinálja.

Ilyen jelenséggel még nem találkoztam, miért csinálja a kutyánk?

Életünkben elõször van benti kutyánk, vagyis félig benti, mert napközben sokszor kint tartózkodik éjjel viszont bent alszik. 4 hónapos labrador. Már kétszer észrevettem, hogy jóval kajálás után visszaöklendezi a kaját, aztán újra elkezdi enni. Elõször azt hittem, hogy a székletét eszi, de jobban megnéztem és hányás volt. Miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Gyorsan ehette az ételt és azért hányta ki. Régebben sõt néha most is csinál ilyet a kutyánk.Undorító,szerencsére észre vesszük ha hányni akar és akkor eleve kizavarjuk a szobákból az elõszobába hányjon ott csempe van.Így nem tudja megenni,ha megakarná.

Gyorsan ehette az ételt és azért hányta ki. Régebben sõt néha most is csinál ilyet a kutyánk.Undorító, szerencsére észre vesszük ha hányni akar és akkor eleve kizavarjuk a szobákból az elõszobába hányjon ott csempe van.Így nem tudja megenni, ha megakarná.
Én is a földre szórom, mert különben úgy eszik, majd' megfullad. Ezek a habzsolásgátlók szerintem nem érnek semmit, ugyen úgy kis helyen van a kaja, fel tudja falni nagyon hamar. Azt is kiróbálhatod, hogy több részletben etetsz, ilyen idõs korban egyébként is jobb két-három részletben odaadni neki a napi adagot.
Esetleg azt is megpróbálhatod, hogy nem tálba szórod a kaját, hanem a földre, így nem tudja egybe betolni az egészet, mert össze kell csipegetnie.
Lehet venni habzsolás gátló kutyatálat, szerintem próbáld meg azt. Az ilyen tállal az a jó hogy lelasitja a kutya evését, igy nem fogja visszahányni amit már megevett.
Náluk ez természetes. Ösztönösen gyorsan eszik, annyit, amennyit bír, majd ha biztonságos, konkurenciamentes helyre ér, visszaöklendezi, és megeszi nyugodtan. Adj neki többször, kissebb adagokban, de amúgy errõl késõbb majd leszokik. Nekünk undorító, de sokszor a szuka is így eteti a kölykeit, mikor kicsit nagyobbak lesznek. Elmegy, teleeszi magát, és hazamegy a kölykökhöz, visszaöklendezi, és a kicsik megeszik.
Szia, próbáld több kis részletben adni neki a kaját, idõigényes, mert elhúzódik az etetés, de akkor talán nem jön vissza a gyorsan befalt kaja.amúgy jellemzõ, nekem is csinált már ilyet.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem parázok
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon köszönöm a gyors válaszokat. Kicsit megijedtem
Szia! Nyugi nincs semmi gond, az enyém is csinált már ilyet nem is egyszer. Hát tényleg nagyon undorító, rá kell szólni de amúgy baja nem lesz tõle. Hirtelen ette aztán ez vissza köszönt kb ugyanolyan formában ahogy elé adtad.
Önts vizet a kajájára, akkor nem tudja olyan gyorsan befalni.

Miért csinálja a norton?

A norton állandóan küld os attack figyelmeztetést behatolási kisérletre. Mit tudok tenni hogy helyre álljon , korábban sose küldött

Legjobb válasz: azért csinálja, mert az a nagy büdös valóság! uezt észlelem, az Outpost Firewalnál is, 10-15 másodpercenként, ver vissza támadást. Utánna nézve az IP címeknek, 95%-ban feketelistás, kiemelt vörös veszélyjelzésû kínai, orosz, fülöpszigetek, stb IP-krõl van szó! http://postimage.org/image/god6o5nuz/

azért csinálja, mert az a nagy büdös valóság! uezt észlelem, az Outpost Firewalnál is, 10-15 másodpercenként, ver vissza támadást. Utánna nézve az IP címeknek, 95%-ban feketelistás, kiemelt vörös veszélyjelzésû kínai, orosz, fülöpszigetek, stb IP-krõl van szó! http://postimage.org/image/god6o5nuz/
mondjuk, oka is szokott lenni a GÉPEN is, ezeknek a támadásoknak. Jelenleg 5 órája fut a Kaspersky on-lin víruskergetõje, 38%-os aránynál tart, eddig 109! veszélyes alkalmazást talált, részlet a jelentésbõl: http://imagerz.com/QEESDEtvAwMGUQ5LEgVQ ...úgy tûnik, valós a fenyegetettség jelzés!!
23-án este nagyon komoly támadás volt a neten (miért nem írnak róla?), az ESET SS5 (valódi kódos) folyamatosan frissitette magát (Felhõ alapú: azonnal frissiti magát, ha új kártevõt észlel). Öt percenként szakadt meg a netkapcsolat. Végül újratelepítettem a mobilnetet és cseréltem a Java Freet (jelezték). Azóta semmi gond nincs, az ESET SS5 is szépen, csendben dolgozik a háttérben.

Miért csinálja a szoba társam? Rendszeresen olyan lányokkal jön össze egy éjszakára, akik be vállalják, hogy úgy kefélnek hogy én is bent vagyok! De a srác végig engem néz, amíg el nem élvez!

ha ketten vagyunk, akkor naponta maszíroz (inkább simogat), ha boxerben vagyok birkózni akar, meztelenkedik! Reggelente álló cerkámat nézi!

Legjobb válasz: Na vajon miért csinálhatja?:D

Na vajon miért csinálhatja?:D
Akkor mond meg neki hogy te a lányokat szereted és ne nézegessen téged plusz ne akarjon veled birkozni mert te azt nem szereted
A kérdező hozzászólása: Cuki: nem érdekeknek a cerkák :)
A kérdésben benne a válasz, ezzel nem is foglalkoznék, de azért az felvet bennem egy másik kérdést, hogy te miért nem húztad már meg azokat a lányokat, akiket õ felvisz. Ha már egyszer ott vagy.... S te miért nem viszel fel egyéb lányokat? Hm....
gondolom a fûtés számla télen is alacsony. a szobatársad pedig inkább mennyen el egy erõmûbe fûtõnek...
Miért nem jöttök össze?????
A kérdező hozzászólása: ez nem kamu
Szuper jó, hogy tele az oldal kamu kamu idióta kérdésekkel.
KAMU
Szòval mind a ketten ratyik vagytok! Gratiiiiii! Szép pár lennétek1
A kérdező hozzászólása: reggelente álló cerkával kel és elég feltûnõ
nocsak te is szoktad nézni az övét?
A kérdező hozzászólása: de full heteronak tûnik! Naponta más csaja van! Neki ugyan ekkora és vastagabb is
mert úgy látom a te cerkád 21 cm, és õ meg bevállalná, de nem meri kimondani! :)
Mert te jobban érdekled, mint az aktuális partner...
Mekkora kamu vagy nyomi kis bisex vagy aki kamuzik ez gááz!!

Miért csinálja a notebookom?

ha vezérl?pultban beállítom, hogy a fedél lecsukásakor ne helyezze magát alvó állapotba, majd kikapcsolom a gépet vagy csak újraindítom, elfelejti ezt a beállítást, tudok csinálni valamit, hogy ne felejtse el?

Legjobb válasz: Nem nagyon vagyok ilyenekben jártas, de próbáld azt ki, hogyha beállítod, utána ki is próbálod.. Ha mûködik( márpedig miért ne), utána kikapcsolod/restart, és nézd meg, hogy maradt-e a beállítás. Sajnos jobb ötletem nincs :)

Nem nagyon vagyok ilyenekben jártas, de próbáld azt ki, hogyha beállítod, utána ki is próbálod.. Ha mûködik( márpedig miért ne), utána kikapcsolod/restart, és nézd meg, hogy maradt-e a beállítás. Sajnos jobb ötletem nincs :)
A kérdező hozzászólása: mikor beállìtom, akkor müködik, csak restart után felejti el ezt az egy beállítást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!