Találatok a következő kifejezésre: Miért csikorgatja fogait éjszaka a (2 db)

Miért csikorgatja a fogait éjszaka a párom, álmában?

Éjszakánként átcuccolok a nappaliba mert nem bírom hallgatni. Van ennek valamilyen pszichés oka? Mit lehet tenni ellene, hogy abbahagyja?
Most kezdte az ovit?
Szia!Az én lányom most kezdte az iskolát, és az elsõ héten éjjel mintha kavicsot ropogtatott volna.Szörnyû volt.Nem történt valami ami lelkileg megviselhette, stresszel valamin, valami változás?
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdte, februárban. Viszont tegnap vették ki az orrmanduláját és éjjel ugy csikorgatta a fogát nem tudtam elképzelni mi az. Lehet a stressztöl akkor? De férjem szerint máskor is csinálta már.
Semmit. Fogják stresszre stb, de nem jelent semmit. Az én lányom amióta fogai vannak csikorgatja. Megvizsgálták, boldog kiegyensúlyozott. Elvileg ahogy nõ úgy fogja elhagyni. A napközbeni eseményeket dolgozza fel álmában, megszorítja az állkapcsát és már csikorog is. Nem kell túlmisztifikálni, csak kellemetlen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!