Találatok a következő kifejezésre: Miért csak pózban tudok (7 db)

Miért csak misszionáriusban tudok elmenni? Milyen pózok vannak ahol a lány van felül?

Lovaglóban próbáltuk, de nem érzek semmit vagy csak nagyon keveset.

Legjobb válasz: akkor ne lovaglóban nyomjátok, ennyi:)

akkor ne lovaglóban nyomjátok, ennyi:)

Miért van az, hogy csak egyféle pózban tudok elélvezni?

Amikor én vagyok felül. (L)

Legjobb válasz: Ne izgulj, nekem is csak így megy. Lovagló póz+csiklóingerlés+G-pont ingerlés. Hogy mi az oka, még én sem jöttem rá...

Ne izgulj, nekem is csak így megy. Lovagló póz+csiklóingerlés+G-pont ingerlés. Hogy mi az oka, még én sem jöttem rá...
Mert gondolom csak akkor ingerli azt a pontot, aminek hatására el tudsz élvezni! Azt hallottam, hogy a lovagló pózban lehet a legmélyebbre hatolni...
Biztos igy éri a legtöbb inger a hüvelyedet, örülj neki, van aki sehogy nem tud:-)
Szerintem örülj, hogy el tudsz menni:) De valószínû, hogy ezt szoktad meg. Én 10 év szexuális tapasztalattal a hátam mögött most jutottam el odáig, hogy a misszionárius pózban is sikerült, nem is egyszer:) Bár ezért inkább a páromat dícsérem, hogy volt benne annyi kitartás ezt is kivárni...illetve összehozni. Ne görcsölj rá, élvezd csak úgy a szexet, menni fog másként is majd, hidd el!
Azért mert nálad van az irányítás és te érzed igazán hogy jó! Tudatalattilag is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Szerintem is..inkább örülj hogy te eltudsz menni így is..és nem csak csiklóizgatástól...:D
MErt vannak olyan lanyok akik huvelyben élveznek el ez a nehezebb, és aki csiklonál!Lovaglo pozban a csiklod hozzá ér a hasához és ahogy mozogsz az neked jo. Én is igy vagyok vele. De ugy is eltudok menni, ha o van felul és ramsimul a lábamat pedig felhuzom magam mellé. UGy is a csiklomat éri nagyobb ingerlés. De huvelynél is el lehet menni, csak gyakorolni kell és koncentrálni! De az a jo, hogy eltuds menni, van sajnos olyan lány aki egyáltalán nem :-( vagy csak nagyon nehezen!

Miért csak egyféle pózban tudok elmenni?

Már férjes vagyok, vele pedig már 7 éve lesz, hogy együtt vagyunk. Miért csak egyféle képpen tudok elmenni, még pedig amikor én vagyok alul?

Legjobb válasz: Mert ezt szoktad meg, vagy mert vallásos vagy más tabu gátol. Szerintem idõnként próbáld a többi pózt is - úgy, hogy nem foglalkozol vele, hogy "elmész"-e? Csak engedd el magad, élvezd - és, majd elõbb-utóbb meglesz az eredménye is.

Mert ezt szoktad meg, vagy mert vallásos vagy más tabu gátol. Szerintem idõnként próbáld a többi pózt is - úgy, hogy nem foglalkozol vele, hogy "elmész"-e? Csak engedd el magad, élvezd - és, majd elõbb-utóbb meglesz az eredménye is.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg ezt szoktam meg, de próbálkoztunk más pózzal is, csak lehet, hogy nem vagyok túl türelmes ahhoz!
Nekem is eddig csak egyféle pózban sikerül a hüvelyi orgazmus. A csiklós pedig csak akkor amikor a párom oréisan kielégít. :( szerintem vagy a megszokás, vagy alkati kérdés lehet.
inkább örülj annak h 1 pózban is el tudsz menni már bocsi:$mi éppen azon dolgozunk h eltudjak mennni mert nekem sehogy se megy sajnos:((((lány vagyok) de sztem is megszokásból lehet a dolog.próbáljatok ki pár pózt és gyakorljátok.aztán te is bele fogsz jönni sztem:)

Miért csak úgy élvezek el ha én vagyok felül? Az összes többi pózba nem tudok elélvezni. Miért van ez? L

Legjobb válasz: gondolom úgy találja el azt a bizonyos pontot, ahol neked a legjobb

gondolom úgy találja el azt a bizonyos pontot, ahol neked a legjobb
valószínûleg olyan pózban ingerel úgy hogy neked is jó
fejenálva se?:)
Én azért tennék próbát más pózokra is!
A kérdező hozzászólása: 4. : próbáltuk... meg igazából csináljuk is más pózba, de úgy nem élvezek el.
Valószínûleg azért, mert olyankor a csiklód is ingerelve van. Sok nõ csak úgy tud hüvelyi orgazmust elérni, ha közben a csiklóját is izgatják. Próbáljátok meg azt, hogy más pózokban is izgatja neked kézzel közben a csiklódat a párod, hátha úgy elélvezel :)

Miért csak 2féle pózban tudok elélvezni?

Legjobb válasz: nem tudom XD egyéb kérdés?

nem tudom XD egyéb kérdés?
valaki meg csak 1 pózba tud elélvezni..:DxD nem baj az ha csak 2 pózba tudsz elélvezni:D
Mert olyan egyszerû vagy!
:) gondolod a pornószínészek mindegyik pózt élvezik?:) )
A kérdező hozzászólása: nem nem gondolom..de totál zavar. a barátnõm (osztálytársam) aztmondja, hogy mindenhogy élvezi..bár nemtudom, hogy nem-e kamuzik..
Örülj neki, van aki egyáltalán nem tud elélvezni.
Szerintem örülj neki tényleg, hogy két pózban sikerül:) Nézd pozitívan, én is úgy próbálom. Nekem egyetlen pózban sikerül, de inkább boldog vagyok, hogy sikerül egyáltalán:D

Egy pózban tudok csak elmenni! Ez miért lehet? 24/L

Legjobb válasz: ez már a korral jár

ez már a korral jár
Az elsõ válaszoló csak kekeckedett.De 24 évesen már tényleg nem illik szexelned.Az unokáknak kéne kötögetni, a sparhet melett :-P
máshogy ér hozzád vagy nem tom :S én meg csak akkor, ha a pasi elég domináns
Bal oldalomra feküdve és hátulról csak ugy érek el az orgazmusig , szeretnék én is más pózban orgazmust elérni.
én csak akkor ha én vagyok felül de akkor sem mindegy, hogy csináljuk. már elég unalmas, hogy ha el akarok menni akkor ezt a pózt felvesszük és igy megy csak. 26/L
mindenkinek meg van a bevett testhelyzete. én fiú vagyok, és nekem is. esetleg kipróbálhatnád, hogy felülsz egy asztalra, és õ úgy nyal ki, vagy ott szexeltek. akkor egyrészt meg van a hanyatt testhelyzet, de mégis kicsit más, és õ is hozzáférhet a csiklódhoz
Mert langyi már a kapcsolat. :-) Ha Banderas tolna, vagy Brad Pitt, nem hiszem , hogy lenne ilyen problémád. :-)
"A misszoránius pózban sikerült eddig, de nem hüvelyi volt." Akkor what the fuck volt? Anális? Elég egy brainless egy csaj vagy! Nem véletlenül utálják már a nõket a férfiak. Az ilyenek miatt!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Akkor te b*zi vagy! A normális férfiak nem a szexet nézik egy nõben, hanem mást elsõsorban!
én lassan 1 éve vagyok a pasimmal, milliószor szexeltünk már, sõt mostanában majdnem minden este, és eddig mindössze 2x tudtam elmenni. Az egyik a hagyományos póz volt, a másik a lovagló. Vagy ha ujjazott akkor még esetleg. De az sem sûrven. Ezen már énis gondolkoztam h miért nem sikerül ha egyszer nagyon kívánom. Van olyan h én mászok rá mert nem bírom nélküle.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kettõ egy nagy bunkó! Figyelmen kívül is hagyom õket! Orálisan is ki szokott elégíteni, de azért az nem ugyanaz!
gyártási hiba
Persze hogy idõs voltál azokhoz képest, akik már 14-15 évesen túl voltak az elsõ intim perceken :*
Nõknél nem ritka. Örülj, hogy egyben is el tudsz menni, sokan egész életükben nem jutnak el idáig.
és melyik az?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszok! A misszoránius pózban sikerült eddig, de nem hüvelyi volt. Pedig nekem ez a legkényelmetlenebb póz, mégis így sikerül elmennem. Jó lenne máshogy is.
Kutyapózban sem sikerült?
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg, kedves elsõ! Túl öreg vagyok? Akkor ezek szerint 18 évesen is már elég idõs voltam..
Nekem lovaglóban sikerül a legtöbbször. Más pózban elég ritka. :/ Ezvan
A kérdező hozzászólása: kutyapózban talán max. 2-szer a 6 év alatt. Nálatok hogy van ez?
Orálisan ki szokott elégíteni?
Én meg csak felegyenesedve tudok elmenni. Mondjuk visszafele jöttem már kutya pózban...
gondolom magadban megy. miért nem próbáljátok ki pl egy vibri bevonásával a csiklódra? vagy az nem fér bele a kettõtök kapcsolatába?

Miért csak lovagló pózban tudok elmenni?

több mint másfél éve vagyunk együtt, és max. 3x mentem el máshogy (misszionárius). eléggé sokáig tart, és nagyon nagyon kell koncentráljak, hogy sikerüljön. egyszer?en nagyon élvezem a szexet,csak más pózba nem jutok el odáig, hogy elmenjek. jó fél éve folyamatosan próbálkozunk. és már már úgy vagyok, hogy mindjárt... de mégse. És egy-egy póznál úgy érzem hogy nagyon kell pisilnom, és nemtudom hogy ez normális-e és másnál is van-e így, de volt hogy 2x is elmentem wc-re (10 perc alatt) mert úgy éreztem abba a pózba kell.. és tudok is mindig pisilni ilyenkor. szóval nemtudom hogy mivel lehetne próbálkozni, esetleg ötletek?:S

Legjobb válasz: mert elõzõ életedben ló voltál

mert elõzõ életedben ló voltál
Ha pisilni kell szex elõtt, akkor menj el. Ha közben jön rád a pisilhetnék, akkor nem kell pisilned. Az természetes velejárója, mivel a hugyhólyagot nyomkodja a pénisz - és ezzel együtt a G-pontot is. Valószínû azért mész el csak úgy, mert a barátod pénisze görbe. Helyezd máshogy a csípõdet, hogy elérje a g-pontodat. Miközben misszionáriusban vagytok, ingereld a csiklódat a kezeddel, vagy kérd meg a barátodat, hogy tegye õ ugyanezt. Ne teljesítménykényszerbõl szeretkezz, hanem élvezetbõl! Ha folyton arra figyelsz, hogy "na mileszmá" akkor nem tudsz kikapcsolni. Zárjátok be az ajtót, legyen gyertyafény, csókolózzatok hosszan, simogassátok egymást, és ne figyeljetek semmi külsõ ingerre, csak egymásra. Menni fog az! CSAK ENGEDD EL MAGAD! Legyél állat arra a pár percre-órára!
A kérdező hozzászólása: köszi:) volt már ilyen gyertyafényes dolog is, de akkor se igazán sikerült. szeretkezés elõtt mindig elmegyek wc-re, de közbe is úgy érzem, és azért nem merem tovább úgy csinálni, nehogy tényleg pisilés legyen belõle.:S de ha szeretkezés közben, én a csiklómat izgatom, vagy akár a párom, akkor nagyon kellemetlen, túl érzékeny:S
Nemi izgalom alatt nem lehet bepisilni. Kizárt dolog. A pisi megölné a spermiumokat, így a természet biztos védekezést talált ki, hogy ne engedje a pisit szex közben. A záróizom olyankor blokkolva van.
Lovagló pózban sokkal könnyebb elérni az orgazmust mivel így ingerled közben a csiklódat is. Misszionáriusban például kevésbé szûk a hüvelyed, így nehezebb. Az, hogy pisilned kell pedig jelenheti azt, hogy ingerli a húgyhólyagodat, de sok esetben az orgazmus követi(nálam legalábbis). Más pózokat próbáljatok ki, ahol nem tud annyira behatolni hogy nyomja a húgyhólyagod de mégis szûk legyél. interneten keresgélhetsz, szerintem nem lenne károdra.:) remélem segítettem kicsit
Ebben a pózban egyszerre izgathatod a csiklódat a hüvelyedet. Ha pisilési ingered van, akkor a G pontot is eléritek. Engedj ennek az érzésnek és olyan orgazmusod lesz, ami még nem volt. Csak egy vastag törölközõt, plédet tegyetek magatok alá! És majd számolj be az eredményrõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!