Találatok a következő kifejezésre: Miért csak nap (442 db)

Miert csak napi 800 kcal + 40 perc sport mellett sikerul lefogynom?

Ha 1000-1200 kcalt eszem, nem mozdul a sulyom....de nem jo igy ez a napi 800 raadasul csak 50-60 g feherjet szoktam bevinni...egyebkent nem ehezem. max a suliban de ott szerencsere nem tudok vele foglalkozni. 14/L 167 cm/54 kg oke, inkabb latvanyra megyek de a combomon nem latazik semmi valtozas, max a hasamon de az mar igy is lapos volt. pedig mar lassan 3 honapja futok (de ezalatt a 3 honap alatt csak par kilot fogytam, pedig nagyon fihyeltem mit/mennyit eszem)

Legjobb válasz: Lehet azért, mert nincs mibõl fogynod? Így, amikor kevesebbet eszel (nem kapsz elég tápanyagot), akkor a tested elkezdi lebontani az izmot, mivel valamibõl ki kell nyerni a tápanyagot. Inkább sportolj valamit, hogy formásabb legyél, a fogyással szerintem csak rosszabb lesz, mivel úgy fogsz kinézni, mint egy anorexiás.

Lehet azért, mert nincs mibõl fogynod? Így, amikor kevesebbet eszel (nem kapsz elég tápanyagot), akkor a tested elkezdi lebontani az izmot, mivel valamibõl ki kell nyerni a tápanyagot. Inkább sportolj valamit, hogy formásabb legyél, a fogyással szerintem csak rosszabb lesz, mivel úgy fogsz kinézni, mint egy anorexiás.
57 kg-nek kellene lenned. Hagyd a fogyókúrát...
Szerintem se fogyózz, én 14/L 160 cm és 52 kiló vagyok, és nekem kell a fogyókúra meg a sok mozgás nem neked!! xd

Székesfehérvárról miért csak napi 2 személyvonat jár Veszprémbe?

Eddig ha jól emlékszem óránként járt személy Veszprémbe, aztán egyszer csak meglepetten láttam, hogy napi 2. Talán már ez is mellékvonalnak számít? Mert ott járatnak napi 2 vonatot a látszat kedvéért.

Legjobb válasz: Kérdezd meg a minisztert, mert a minisztérium "zseniális" ötlete volt ez! Gyorvonat most is van. Sok megállóba meg nem volt utas. Jövõre más menetrend lesz, addig meg a kisebb helyekre marad a busz.

Kérdezd meg a minisztert, mert a minisztérium "zseniális" ötlete volt ez! Gyorvonat most is van. Sok megállóba meg nem volt utas. Jövõre más menetrend lesz, addig meg a kisebb helyekre marad a busz.
Személyvonat valóban csak kettõ jár, viszont gyorsvonat van kb. kétóránként. A miértekrõl pedig kérdezd pártunk és kormányunkat.
Már lehet tudni milyen menetrend lesz jövõre?
Lehet tudni? Hát van már menetrend, de a nyári verziók egyrészt nem publikusak, másrészt még sokat változhatnak. A gyors miért nem jó? Hová utazol?
Hát a vonatosok helyébe én se állnék meg Pétfürdõn:S

Miért csak egyszer lehet 1 nap tejpépet adni a babának?

Legjobb válasz: Mert szénhidráttal és cukorral van tele nyomva. Kicsit sem egészséges, csak elteríti, és hízlalja, ha ezzel etetnéd egész nap csak zsír lenne rajta izom nem. Ez olyan mint ha megkérdeznéd, hogy egy 2 éves gyerek miért ehet csak naponta 1x pudingot? Pont ez miatt, mert az édesség, nassolni való dolog.

Mert szénhidráttal és cukorral van tele nyomva. Kicsit sem egészséges, csak elteríti, és hízlalja, ha ezzel etetnéd egész nap csak zsír lenne rajta izom nem. Ez olyan mint ha megkérdeznéd, hogy egy 2 éves gyerek miért ehet csak naponta 1x pudingot? Pont ez miatt, mert az édesség, nassolni való dolog.
A kisfiam hetente 1-2 szer kap uzsira tejpépet. Jó súlyban van lehet ezért mondta a dokinõ hogy ne kapjon minden nap. De tényleg sok a cukor benne!!

Milyen teát igyak hogy fogyni tudjak egy 4-5 kilót? Alapból nem eszek sokat és mégis úgy érzem hízok? Ez miért van? NApi 2szer eszem, délben és délután. Sok gyümölcsöt eszem. És csak jönnek fel rám a kilók.

Legjobb válasz: pont az a baj, hogy keveset eszel. napi két étkezés nagyon kevés inkább ennél többször de kevesebbet. hidd el , én voltam kövér úgy hogy napi 1x vagy 2x ettem. most napi 4-5x eszem és vékony vagyok. a reggeli nagyon fontos azt ne hagyd ki ,még ha csak pár falatot is eszel már beindítod az anyagcseréd, gyümölcsöt szénhidrátot inkább csak délelõtt egyél , vacsorára pedig fehérjét. ha még mozogsz is mellé akkor tuti a fogyás.

pont az a baj, hogy keveset eszel. napi két étkezés nagyon kevés inkább ennél többször de kevesebbet. hidd el , én voltam kövér úgy hogy napi 1x vagy 2x ettem. most napi 4-5x eszem és vékony vagyok. a reggeli nagyon fontos azt ne hagyd ki , még ha csak pár falatot is eszel már beindítod az anyagcseréd, gyümölcsöt szénhidrátot inkább csak délelõtt egyél , vacsorára pedig fehérjét. ha még mozogsz is mellé akkor tuti a fogyás.
Van egy ilyen herbária Elhízás elleni tea, nekem az bevállt, a múltkor véletlenül emésztés serkentõ teát vettem helyette, az nem volt jó semmire. És tényleg egyél többször keveset, rostosat fõleg és sovány húst, tojást többet. És nekem még nagyon jól rendbe tette az emésztésemet a svéd csepp és Protexin Balance szedése, azóta nem vagyok olyan éhes-falánk sem.
A sok gyümölcs egészséges, de ha "nasinak" eszed, akkor hízlal. Ha kevesebb kaját eszel és gyümölccsel helyettesíted, akkor nem hízlal és egészséges. És az sem mindegy, MIT eszel. Csak attól, hogy "valamilyen" teát iszol, nem fogsz lefogyni.
Naponta többször kell enni keveset, mert szükség van az energiára a mozgáshoz. Mozgás nélkül meg hatásosan fogyni nem lehet. Ha naponta csak egyszer eszel vagy kétszer, akkor a szervezeted raktározni fog, mert tudja, hogy csak soká jut legközelebb megint ételhez. Amúgy én a zöldteát ajánlom és az ananászt, de nem konzervként, hanem, mint friss gyümölcs.
Joshi tea v kammilla tea
Sima zöld tea cukor nélkül=) De egyébként én vettem ilyen fogyi teát a DM-be, és finom cukor nélkül is:D

Ha a Napba nézek, akkor 1-3 másodpercen belûl tüsszentek. Ezt 2x tudom eljátszani, harmadjára már csak inger, negyére semmi. Miért van ez? Mitõl tüsszentek? És miért csak kettõt?

Legjobb válasz: Gondolom valamilyen összeköttetésben van az emberi szem és nyálkahártya, de nem vagyok biológus vagy orvos. A tüsszentések száma meg egyénfüggõ, ennek is az elõbbihez lehet köze. Azt viszont komolyabb optikusi végzettség nélkül is megmondom, hogy ha még párszor belenézel a Napba, akkor utána nem sokat fogsz nézelõdni. Alapszabály, hogy primer fényforrásba SOSE nézzünk szabad szemmel.

Gondolom valamilyen összeköttetésben van az emberi szem és nyálkahártya, de nem vagyok biológus vagy orvos. A tüsszentések száma meg egyénfüggõ, ennek is az elõbbihez lehet köze. Azt viszont komolyabb optikusi végzettség nélkül is megmondom, hogy ha még párszor belenézel a Napba, akkor utána nem sokat fogsz nézelõdni. Alapszabály, hogy primer fényforrásba SOSE nézzünk szabad szemmel.
[link]
nem muszáj napba nézni, bármilyen fény kivátja, igaz? én is így vagyok vele...

Fogamzásgátlót szedek, épp a szünetbe voltam mikor megjött, de egy napra. Előtte pár nappal volt szexuális kapcsolatom, miért csak egy napig jöhetett meg, terhes lehetek vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Miért csak azoknak jár ünnepekkor a hosszú hétvége akik egyébként is csak heti 5 napot dolgoznak, a szombat és vasárnapjuk szabad? Hova kell fordulni és hány aláírás szükséges ennek a törvénynek a módosításához?

Azok akik szombaton is dolgoznak már eleve többet dolgoznak egy héten. Az ünnepnap el?tti vagy utáni napot teljes munkaid?ben ledolgozzák, de mégis be kell menni szombati nyitvatartással. Szerintem ez nagyon igazságtalan!

Legjobb válasz: Általában a profitorientált cégek nem engedhetik meg maguknak, hogy ne dolgozzanak (gondolok pl. a boltok nyitva tartására). Egyébként én mindig együtt érzek az alkalmazottal, amikor nekem szabadnapom van, neki pedig nincs, és azt remélem, hogy ezekre a napokra több pénzt kapnak. Vagy miért nem vesznek fel több embert a munkáltatók, és akkor mindenkinek kijönne az 5 napos munkahét. Tényleg nem igazgaságos, mindenkinek van családja, és kellene a szabadidõ.

Általában a profitorientált cégek nem engedhetik meg maguknak, hogy ne dolgozzanak (gondolok pl. a boltok nyitva tartására). Egyébként én mindig együtt érzek az alkalmazottal, amikor nekem szabadnapom van, neki pedig nincs, és azt remélem, hogy ezekre a napokra több pénzt kapnak. Vagy miért nem vesznek fel több embert a munkáltatók, és akkor mindenkinek kijönne az 5 napos munkahét. Tényleg nem igazgaságos, mindenkinek van családja, és kellene a szabadidõ.
Hidd el utolsó hozzászóló, nem kapnak több bért ezért. Azért nem vesznek fel több embert, mert akkor több járulékot kell fizetni. A munkáltatók általában kihasználják az alkalmazottakat.
Múlt héten szombaton mi bedolgoztuk a mai napot és ezért lehet hosszú hétvégénk! Ha nem tetszik, akkor ne dolgozz a szolgáltatóiparban!
A kérdező hozzászólása: Mi is bedolgoztuk az október 24-ét teljes munkaidõben!!!!!! Éppen ez a bajom, hogyha már úgy is dolgozni kell 24-én is, akkor a ledolgozós 18-i szombati nap a szolgáltatóiparban teljesen felesleges. Ezen kellene változtatni. Ahogy annak sincs semmi értelme és felesleges kínzás fõleg a családanyák részére, hogy december 24-én is dolgozniuk kell. Én embertelennek tartom azokat, akik ilyenkor is vásárolni mennek. Tisztelni kellene az ünnepet és egymást. Én szerencsére nem a kereskedelmben dolgozom, de tuti, hogy a Tescoba nem azért megy valaki mondjuk vasárnap éjjel 12-kor mert fontos beszerzendõje van, hanem mert megteheti. Régen vasárnap semmi nem volt nyitva mégis ment minden. Röhögõgörcsöt kapok minden ünnepnap elõtt, mert úgy viselkednek az emberek (akárhova nézek), mintha másnap már semmi nem nyitna ki.
Ez nem csak a törvényen múlik, hanem legfõképpen a munkáltatón. Hozhatnak akármilyen törvényt a munkáltató ugyis azt csinál sajnos amit akar különben mehetünk amerre látunk, majd vesz fel uj embereket..:(

Miért kell az 5-6honapos kutyát már csak napi 2x etetni? Mi az ok, h lecsokentjuk a napi gyakoriságot?

persze akkor a napi adagot márcsak 2felé osztjuk!

Legjobb válasz: Miért kéne? Ha szobatiszta akkor az úgy oké!De ha udvari kutyus akkor miért kéne? Annyiszor kap kaját ahányszor van maradék neki!

Miért kéne? Ha szobatiszta akkor az úgy oké!De ha udvari kutyus akkor miért kéne? Annyiszor kap kaját ahányszor van maradék neki!
Egy 5-6 hónapos kutyát igazából még naponta 3x kéne etetni, de ha nem akar3x enni, akkor 2x is lehet. A mennyiséget kell elosztani 2 részre. Azért hozzáteszem, nem rendszertelenül kell ennie, mindig ugyan abban az idõpontokban. Meg azért nem konyhai maradékon kéne tartani. Biztos nem azért vetted a kutyádat, hogy a konyhai maradék a kuka helyett az õ gyomrában landoljon. Egy kutya az nem szemetesláda, az a világ már rég véget ért. Úgyhogy nem a legjobb tanácsokat adta az elõzõ hozzászóló. Mindenféleképpen prémium tápot kell neki adni. Lehet összeállítani neki otthon ennivalót, de elõtte kérd ki az állatorvos tanácsát. A prémium táp anyagilag is sokkal jobban megéri, mintha minden nap fõzõcskéznél neki. De igaz te döntöd el.
mert már elég nagy a gyomra hogy kétszeri evéssel ne éhezzen meg félúton a két evés között, így ha marad a háromszori etetés, a második etetésre még nem lesz elég éhes és csak vacakol a kajával, válogat. Egészségesebb embernek, állatnak ha annyiszor eszik egy nap ahányszor megéhezik. egyébként mi nem életkorhoz kötjük az átállást, hanem észre lehet venni hogy már a második etetésnél játszik a kajával, eljárkál, ekkor váltunk 2x-i étkezésre. sok probléma megelõzhetõ vele, pl. a válogatósság kialakaulása.

Az utóbbi napokban éjjel arra ébredek, hogy erősebb feszülést érzek a hasamban. Van, hogy teljesen kitapintható a méhem. Ez méhösszehúzódás? És miért csak éjszaka érzem? 18 hkm

Legjobb válasz: A méh állandóan dolgozik, sosincs teljes nyugalomban. Még nem terhes állapotban is rendszeresen összehúzódik, majd elernyed. csak olyankor kicsi, így nem érzed. Ezek a méhösszehúzódások, ha nem járnak fájdalommal, teljesen normálisak. azért érzed éjjel jobban, mert olyankor nincs semmi, ami elterelné róla a figyelmed. Nappal teszel-veszel, dolgozol, rohansz, így fel se tûnnek ilyen dolgok. Épp úgy, mint a fájdalom: a nappal még elviselhetõ fogfájás éjjel iszonyatos tud lenni. ezért, mert ilyenkor nincs ami elterelné a figyelmet, általában az elsõ mozgásokat is este vagy éjjel, fekve érzik meg a kismamák. ha nagyon kellemetlen ez az érzés, szedj magnéziumot, ez ellazítja a simaizmokat!

A méh állandóan dolgozik, sosincs teljes nyugalomban. Még nem terhes állapotban is rendszeresen összehúzódik, majd elernyed. csak olyankor kicsi, így nem érzed. Ezek a méhösszehúzódások, ha nem járnak fájdalommal, teljesen normálisak. azért érzed éjjel jobban, mert olyankor nincs semmi, ami elterelné róla a figyelmed. Nappal teszel-veszel, dolgozol, rohansz, így fel se tûnnek ilyen dolgok. Épp úgy, mint a fájdalom: a nappal még elviselhetõ fogfájás éjjel iszonyatos tud lenni. ezért, mert ilyenkor nincs ami elterelné a figyelmet, általában az elsõ mozgásokat is este vagy éjjel, fekve érzik meg a kismamák. ha nagyon kellemetlen ez az érzés, szedj magnéziumot, ez ellazítja a simaizmokat!
Nem a hátadon fekszel olyankor? Nekem mindig akkor keményedett a pocim. Próbálj oldalt aludni, lehet, hogy megoldja a problémát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat.Próbálok oldalt feküdni, mert úgy kényelmesebb már.

Ha 1 ovu kalkulátor szerint, meg amúgy is jún.12-én van a peteérésem, akkor miért csak jún.10-11-ig írja a termékeny napokat?

nem értem szerintem 10-14-ig leszek termékeny. de ahány ovu kalkulátort csináltam,szinte mind mást írt. miért? az adatok pedig mindig ugyanazok

Legjobb válasz: Ha mondjuk 12-én van ovud, semmiképp sem leszel termékeny 14-én. Ennek nagyon egyszerû oka van, a pete a kilökõdéstõl számítva max 12-24 órán át él, addig termékenyítheti meg a sperma. Azért "termékenyebbek" az elõzõ napok, mert a sperma tovább él, akár 2-4 napig is, ez is nyilván változó. Szóval a sperma ott várja akár több napon keresztül is a petét, viszont a pete nem fogja ott várni a spermát, mert korán elhal.

Ha mondjuk 12-én van ovud, semmiképp sem leszel termékeny 14-én. Ennek nagyon egyszerû oka van, a pete a kilökõdéstõl számítva max 12-24 órán át él, addig termékenyítheti meg a sperma. Azért "termékenyebbek" az elõzõ napok, mert a sperma tovább él, akár 2-4 napig is, ez is nyilván változó. Szóval a sperma ott várja akár több napon keresztül is a petét, viszont a pete nem fogja ott várni a spermát, mert korán elhal.
A kérdező hozzászólása: Értem...köszönöm a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!