Találatok a következő kifejezésre: Miért csak lehet (1220 db)

Miért nem vonzódik egy lány sem egy alacsony, vékony fiúhoz, miért csak a magas vagy nagy darab fiúknak lehet barátnõje?

Legjobb válasz: Miért nem vonzódik egy srác sem a csúnya, kövér lányokhoz, miért csak a szép, csinos lányoknak lehet barátja?

Miért nem vonzódik egy srác sem a csúnya, kövér lányokhoz, miért csak a szép, csinos lányoknak lehet barátja?
Mondom, kezdj el sportolni, és akkor jobban is fogsz kinézni, és lesz önbizalmad.E nélkül nem is fog sikerülni..
Én meg mindig vékony :S Most is épp arra gyúrok :D
A kérdező hozzászólása: 5-ös, úgy cserélnék veled! Mindig magas és férfias alkatú akartam lenni!:D
A kérdező hozzászólása: Nem nyafogok, de mindeki azt mondja, hogy ronda vagyok, akinél bepróbálkozom és mindegy hogyan néz ki, legutóbb egy kövér lány rondának nevezett, pedig tök kedves voltam vele, nem értem miért ilyen gonoszak a lányok velem!
Én hasonló képp vagyok ezzel csak 180 cm vagyok és 88kg és az problémám hogy a 45 kg-os 160cm es fiúkat viszik :D
Ez fõleg nem azon múlik, hogy kicsi és vékony vagy(amin sportolással lehetne segíteni), hanem azon, hogy mennyire férfi belülrõl az illetõ.A nyafogós fiúk egy lánynak sem kellenek, testalkattól függetlenül.De ez persze csak az én véleményem..
Olvasd el a többi 3245678901 ugyan ilyen picsogó kérdést hátha rájössz.
Ordas qurva mind, amiért nem tetszel nekik. Ugye, kérdezõ?
Ameddig egy pasi magasabb nálam (163 cm) és nem égi meszelõ (180+), és nem egy kigyúrt vadállat -még összetör- addig nekem pont jó. :)

Ebben a témában miért csak kioktató válaszokat lehet kapni?

Általában a kutyák témakörre vonatkozik, a többit nemigazán olvasom. De itt, kis túlzással, de kizárólag csak olyan válaszokat lehet kapni,hogy rosszul csinálod a te hibád stb...tehát itt elvileg mindenkinek haptákba vágja a kutyája ha szól neki egyet. Ennek ellenére én még ilyennel sosem találkoztam a valóságban, sõt volt,hogy egy rendõrkutya jött oda hetyegni a kutyámhoz, pedig a gazdája többször is rászólt, és nem hallgatott rá. Pedig egy rendõrkutya volt...egy rendõrkutyánál melyik kutya lehetne fegyelmezettebb? Nekem semmi bajom a kutyáimmal, nem bántanak se embert, se másik állatot és számomra ez a legfontosabb, még ha nem is csak ennyibõl áll a "jó kutya", de itt mégis megtudtam,hogy nekem nem való a kutya. Vagy egy másik példa: a szomszédom kutyája ül,fekszik,mindent csinál amit mondanak neki, barátságos, kedves, nem bánt senkit, de elkergeti a betörõt is ha kell.Be van tanítva, ennek ellenére egyszer ugyan, de elõfordult,hogy a kapun kirontva rátámadt egy arra sétáló másik kutyára.Pedig errõl a kutyáról nem csak a gazdája, de még én is elhittem,hogy tökéletesen "idomított" Hát mégsem...de attól még jó kutya, viszont ami megtörtént az megtörtént Vagy gyakran olvasni,hogy a kutya nem ember, nem lehet emberi tulajdonságokkal felruházni és azokat nem lehet elvárni tõle, de ugyanakkor mégis csak emberi tulajdonságokat várunk el tõle...(pl. hogy ne menjen oda egy idegen nõstényhez meghágni azt, pedig ez csak emberi tulajdonság, az összes állat szó nélkül megmássza a nõstényt, kivétel az ember.Akkor nem emberi tulajdonságot várunk el a kutyánktól azzal,hogy ne tegye? -persze értem én miért nem lehet, nehogy megmagyarázza valamelyik féleszû, csak szemléltetésként mondtam egy itt gyakran elhangzó ellentmondást) A lényeg,hogy azt mondják, ne várjunk el tõlük emberre jellemzõ viselkedést, de mégis csak azt várjuk el tõlük. De majd a különbözõ, sõt még az egy embertõl származó válaszokban is lesz ellentmondás bõven, ezekre felhívom majd a figyelmet.

Legjobb válasz: Persze, valamilyen szinten emberként viselkedik. De nem kell még inkább felruházni ezzel. Pl. Puszika nem szereti ezt a futtatót, mert egyszer egy roti felborította játék közben. Ilyen nincs. Tény, hogy sokan már kivannak hegyezve ebben a témakörben, de megértem õket. Amikor naponta már a századik olyan kérdés van, hogy mikor szülhet a kutya, 3 napja véreset pisil, de a gazdájának eszében sincs elvinni orvoshoz, az ágyban alszik a kutya, és közben miért akarja meghágni a lábámat, stb. Ilyenkor már nincsen türelme az embereknek. És valljuk be, ezek abból (sem) értenek, ha jól odamondod, bicskanyitogató stílusban. Pl. itt van egy kiscsaj, aki naponta 2-3 kérdést tesz fel, hogy mit csináljon a 4 vagy 6 hetes huskyjával. Eleve, ebben a korban az anyja mellett a helye. Én elhiszem, és aláírom, hogy a husky egy gyönyörû kutya, de van is egy olyan személyisége, amit csak nagyon kevesen képesek kezelni. Szerintem az itt kommentelõ husky gazdák közül, 10-bõl 1-2-nek való tényleg ez a kutya. A többinek meg csak tetszik. És akkor jönnek ide a hülye kérdéseikkel, hogy miért nem falkavezér. Ilyenkor borul a bili. Egy szónak is száz a vége, tényleg sokszor bunkók vagyunk, de ezek az emberek ebbõl értenek. Vagy ha nem értik meg, legalább úgy vannak vele, hogy nem írnak ide ki még 50 kérdést, mert csak lehurrogjuk õket.

Persze, valamilyen szinten emberként viselkedik. De nem kell még inkább felruházni ezzel. Pl. Puszika nem szereti ezt a futtatót, mert egyszer egy roti felborította játék közben. Ilyen nincs. Tény, hogy sokan már kivannak hegyezve ebben a témakörben, de megértem õket. Amikor naponta már a századik olyan kérdés van, hogy mikor szülhet a kutya, 3 napja véreset pisil, de a gazdájának eszében sincs elvinni orvoshoz, az ágyban alszik a kutya, és közben miért akarja meghágni a lábámat, stb. Ilyenkor már nincsen türelme az embereknek. És valljuk be, ezek abból (sem) értenek, ha jól odamondod, bicskanyitogató stílusban. Pl. itt van egy kiscsaj, aki naponta 2-3 kérdést tesz fel, hogy mit csináljon a 4 vagy 6 hetes huskyjával. Eleve, ebben a korban az anyja mellett a helye. Én elhiszem, és aláírom, hogy a husky egy gyönyörû kutya, de van is egy olyan személyisége, amit csak nagyon kevesen képesek kezelni. Szerintem az itt kommentelõ husky gazdák közül, 10-bõl 1-2-nek való tényleg ez a kutya. A többinek meg csak tetszik. És akkor jönnek ide a hülye kérdéseikkel, hogy miért nem falkavezér. Ilyenkor borul a bili. Egy szónak is száz a vége, tényleg sokszor bunkók vagyunk, de ezek az emberek ebbõl értenek. Vagy ha nem értik meg, legalább úgy vannak vele, hogy nem írnak ide ki még 50 kérdést, mert csak lehurrogjuk õket.
Nem csak kioktató válaszokat lehet kapni. Érdekes módon normális kérdésre, normális kérdezõnek normális válaszok érkeznek. De az ezredik "hogyan szoktassam szobatisztaságra", "miért hágja a lábamat", "mi az a falkavezérség" típusú kérdésre nem, a "másfél hete nem áll lábra/vérzik/nem eszik/nem iszik/gennyedzik a sebe, mit csináljak?" típusúakra pedig - nekem legalábbis - kinyílik a zsebemben a bicska, és párszáz kérdés után az ember egy fokkal talán érzékenyebb lesz az életképtelen szinten idiótákra is. A kérdések nagy részében azért mondjuk, hogy a kérdezõ hibája, mert mindig minden a gazda hibája (elenyészõen kicsi azoknak a kutyáknak a száma, akik "nem mûködnek jól"). "Vagy gyakran olvasni, hogy a kutya nem ember, nem lehet emberi tulajdonságokkal felruházni és azokat nem lehet elvárni tõle, de ugyanakkor mégis csak emberi tulajdonságokat várunk el tõle...(pl. hogy ne menjen oda egy idegen nõstényhez meghágni azt, pedig ez csak emberi tulajdonság, az összes állat szó nélkül megmássza a nõstényt, kivétel az ember." NEM. Egy stabil falkában csak az alfa párnak van utódnemzési joga, így minden más kan lapít tüzelõ szuka mellett, mint szar a fûben, különben az alfa letépi a pici tökét :) Tökéletes kutya meg egyszerûen nincs (és attól, hogy az adott kutya épp "rendõrkutya", a felvezetõje még ugyanúgy lehet totál töketlen).
Szerintem a kérdezõk legnagyobb hibája, hogy nem ismerik a fent, jobb oldalon lévõ keresõt, hanem már regisztrálnak és képesek kiírni a 23.564. kérdést ugyan arról ami már 23.563x meg lett válaszolva. Csak annyit kéne beírni hogy "szobatisztaság", "falkavezérség", stb, de hát ennyi IQ sem szorult bele egyesekbe, akkor mégis mit várjon tõlük az ember? :/
Nagyon sokszor azért azt is leírták már itt, hogy a kutya élõlény, állat. Nincs 100 %-ban "tökéletes" kutya. A válaszok nagy része pedig egyszerûen egy valahol sokat olvasott, hallott sablonszöveg. Mindig az aktuális trendnek megfelelõ.
az, hogy b*szni akar, az nem emberi tulajdonság, hanem ösztön minden élõlényben benne van egyébként ebben a témakörben sok is a beképzelt majom, aki megtanítja a tacskó keverékének az alapdolgokat és odaáig van magától, hogy õ milyen jól tud kutyát nevelni és mennyire ért hozzájuk pedig egy komolyabb kutyánál azt sem tudná, hogyan kell hozzányúlni...
ma 11:20 Ez nem csak a kutyás részre vonatkozik. Lustaság, vagy bármi, de még a guglit sem használják sokan. ha ezredszer jön egy kérdés ugyanarról, max átlépi az ember, ha idegesíti.
És számodra az a jó megoldás, ha lebarmolva a kérdezõt elérik, hogy inkább nem kérdez? Hát kérdezzen, akár 100x is. És normál hangnemben elõbb-utóbb valamit fel is fog a válaszokból. Ha valakinek meg elszáll a türelme, számoljon akár ezerig és utána írjon olyan választ, amelybõl talán tanul is a kérdezõ. Az említett huskys kérdezõnél már ott a kutya. A helyzet adott. Akkor mi értelme elõadást tartani arról, mit kellett volna csinálnia ?
Ha tényekrõl beszélünk, akkor a "jókat ír" és az "igaza van" ugyanazt jelenti. Itt pedig általában nem szoktak túlzottan magas röptû kérdések lenni, talán csak a "mi a véleményetek errõl meg arról" kezdetû kérdéseket nem lenne szabad pontozni, hisz a magánvéleményt valóban csak "likeolni" lehet. Ellenben a többi választ lehet hasznosság alapján értékelni. Szerintem is a százalékok mutatnak vmit, és én is 70%-nak lõném be a határt.
hát épp az a gond, hogy az igaza van és jókat ír között elég komoly különbség van, mert ugye a jó egy szubjektív dolog, az igazság pedig objektív (mondjuk az sem mindig) és az is igaz, hogy mindig csak az egyik tábor pontozgatja le a másikat én például még sosem pontoztam le senkit, pedig még személyesen is sértegettek egyszerûen nem látom értelmét, nem tartom ezt egy fegyvernek amit használni lehet a másik ellen ha kiírok egy kérdést, sosem nézem meg, hogy a válaszolóknak milyen a statisztikájuk egyébként a hasznos válaszokat kéne pontozni, nem azt ami tetszik, mert a kettõ között (mint már leírtam) óriási a különbség aki lájkolgatni akar menjen facebookra...
Az a helyzet (meg a tapasztalat), hogy akinek általában igaza van/jókat ír, annak bõven megvan a 70-80% - nézz meg akumit, vagy engem, nem egy olyan válaszunk van, ami pusztán a név miatt lett lepontozva, mégis állunk azért valahol; ezzel szemben kispalikee-nek nem is olyan rég lett elege, és vette le a nevét, érdekes módon azóta jópár százalékkal feljebb került, pedig nyilván ugyanaz az ember ír, ugyanazokkal a gondolatokkal.
én nem akarok beszállni ebbe a vitába, de ehhez az utolsó válaszhoz csak annyit, hogy nehogy már a százalékokkal jöjjünk vitathatatlan tény, hogy ebben a kategóriában pontozgatják le a válaszolókat a legszívesebben és nem azért, mert értelmetlen választ írtam vagy hülyeséget, hanem mert ellen mertem mondani a nagy állatvédõknek, akik onnantól kezdve tartalomra való tekintet nélkül pontozták le az összes válaszomat kb 5 kérdéshez írásom után 20%-al le is rontották a statisztikám és tényleg nem arról volt szó, hogy bunkó voltam, csak éppen nem tetszett nekik a válaszom volt, hogy pl. azért lepontoztak a vegetáriánus barátaim, mert én úgy vélekedtem, hogy inkább húst ennék... szóval csak ennyit akartam, hogy nehogy már a százalékokkal jöjjünk, mert kevés olyan témakör van itt GYK-n, ahol annyira pontozgatnak le embereket, mint itt
Vagy mert az õ meglátásuk szerint ha már kutyát szereztél magadnak, kötelességed rendõrkutyát nevelni belõle, ha tetszik, ha nem, a napod 99%-át vele tölteni, eljáratni kutyaiskolába, stb... Ezek már mindentõl a plafonon vannak, érthetõ okokból, mivel nem emberek között szocializálódnak. Lásd Sippara válaszait, kb olyan szinten kommunikál itt mindenkihez, mintha valami parlamenti politikus lenne. Jó lenne nagyon, ha elhúznának ezek innen a fenébe, hogy akik tényleg szeretni akarják a kutyájukat, állatukat, azok normális közösségre találjanak itt. Én is tettem fel már itt kérdést, de én is csak lekezelõ, kioktató választ kaptam, nagyon bunkó, lekezelõ, alpári stílusban.
Mert ezek az "emberek"-nek nevezett maximalista kutyásoknak másfajta kommunikáció nem fér a kis fejükbe, csak az kb, ahogy a kutyájukkal kommunikálnak. Nyilván ezért is tartanak kutyát, mert rajtuk ki tudják élni a beteg perverzióikat. Mert emberileg nem sokat érnek. A kutyájukat sajnálom nagyon. És sajnos az ilyen okostóbiásokból van tele ez a kutyás oldal, én is hiányolom azokat, akik emberien állnak hozzá mindenhez, nem a begyökeresedett kutyakiképzõ keménycsávó szerepében akarnak tetszelegni. Ezek lelki sérült emberek fõképp, mint mondtam, szerencsétlen kutyájukon élik ki azt, amiket embereken a való életben szerencsére képtelenek. Vagy itt ugye.
A sok "buta" kérdezõhöz csak annyit.... Ha valaki éppen fiatal, vagy eldugott kis faluban él és nem irodalmi nyelven kérdez, akkor már buta? Annak is örülni kellene, hogy sokszor olyanok kérdeznek, akiknek idáig teljesen más volt a környezetében a kutyatartási kultúráról az ismerete. De hallott, olvasott némi új dolgokat, hát idejön kérdezni. Vonatkozik ez némely orvosi kérdésre is akár. Ha kérdez és megfogadja a tanácsokat, már eggyel több ember tanult valamit. Fõleg, ha valóban hasznos tanácsot kapott.
Azért, mert túl sok a buta ember/kérdezõ itt, és már sokszor unjuk azt, hogy szépen megfogalmazzunk dolgokat. Én legalábbis.
Szerintem sokunknál olyankor szakad el a cérna (nálam legalábbis), amikor olyan alapvetõ egészségügyi kérdések jönnek, amikre nemhogy a Gyakorin, de még a neten sem kellene választ keresni, hanem ezerrel rongyolni az állatorvoshoz. Nem az idõt kellene vesztegetni fölöslegesen az interneten, hanem szakemberhez fordulni, aki tényleg tud segíteni. A másik, amit sokszor nem bírok megállni szó nélkül, amikor valaki a kérdést sem bírja normálisan, érthetõen feltenni. Mégis, olyankor milyen választ vár? Azért a normális kérdezõnek normális válaszok szoktak jönni, természetes, hogy egyszer mindenki volt "elsõ kutyás", vagy olyan problémája van, amivel még nem találkozott, ilyenkor azért a legtöbb tapasztalt gazda szívesen segít.
igazad van, de mikor éljük már meg, hogy tényleg azt pontozzák, hogy mi a hasznos és mi nem? meg hogy egyáltalán nem pontoznak magánvéleményeket?

Miért nem lehet a legtöbb nővel jót beszélgetni? Miért csak a közhelyes dolgok érdeklik őket? Miért ilyen felületesek?

Legjobb válasz: Megfordíthatjuk a dolgot, lehet, hogy veled nem állnak szóba az intelligensebb nõk :) Vagy csak simán rossz helyen próbálkozol. F/29

Megfordíthatjuk a dolgot, lehet, hogy veled nem állnak szóba az intelligensebb nõk :) Vagy csak simán rossz helyen próbálkozol. F/29
héjjhéjjhéjj! ne általánosítgass, mert megsértõdöm
Nem igaz, hogy nem lehet. Csak éppen nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon sok pasit nem is érdekel, mit gondol a nõ, csak a megszokott, sablonválaszokat akarja hallani, és ha a nõ valami eredeti gondolatát elmondja, akkor a pasi egyrészt azt gondolja, hogy "na ez a csaj sem komplett" vagy meg sem érti az elhangzottakat, vagy átvált "nézek és bólogatok de közben tök másra figyelek" üzemmódba. Ezért aztán akinek vannak ugyan eredeti gondolatai, azok is megszokták, hogy ezeket nem kell rögtön bedobni, maradnak a közhelyek, és az egyéni meglátásaikat csak akkor merik elõhozni, ha erre külön kérik õket, illetve ha pasi is mond valami érdemlegeset, amire lehet reagálni. Különben azt azért hozzátenném, hogy nem lehet mindig csak komolyabb, vagy mélyebb témákról beszélgetni, sokszor jólesik "csak úgy" csevegni vagy viccelõdni. Másrészt, a fentiekbõl kiindulva, nekem meg az a tapasztalatom, hogy sok pasival szintén nem lehet jót beszélgetni, mert vagy nem nyitottak semmire, amibõl kialakulhatna egy jóféle beszélgetés, vagy pedig nem képesek beszélgetni, csak szónokolni, azt meg nagyon utálom, ha nem hagynak szóhoz jutni.
Tévedsz, velem lehet jókat beszélgetni.
De lehet, édesem...smink, rucik, mûköröm, ..hallgass nagyanyádra xD
Ne általánosíts. :OO
Ha neked a jó nõ a szõke, felfújt szájú-mellû cicababa, akkor ne csodálkozz.
Mert te is közhelyes vagy, így idomul hozzád!
Én még a buszmegállóban a 90 éves nagymamival is jól eltudok beszélgetni. Imádom ezeket az idõs embereket. Aki meg olyan mint te, talán inkább elkerülöm.
jó lenne nem általánosítani.attól hogy neked ilyen a tapasztalatod!!!!!!:@ L 18
Ugyanígy vagyok, csak én a fiúk terén. Egyszerûen nincs olyan fiú-eddig csak eggyel találkoztam-akivel normálisan, értelmesen el lehet beszélgetni a világ dolgairól. Úgyhogy a fiúk sincsenek toppon ami a beszélgetést illeti. Mégsem általánosítok, hogy ezek a fiúk csak "azt" akarnák.. Kevés a valóban intellignes ember, sajnos nagyon ki kell fogni. Teljesen megértem, hogy nálad is egy emberi kapcsolatot a beszélgetés tesz teljessé. Ez az alapja mindennek. L/19
kezdem azt hinni hogy az emberek keményen elmennek egymás mellett... nem vagyok egy iq fájter, meg elég sajátos nézõpontom van a legtöbb dologban, talán ezt tudtam volna felhozni eddig indoknak...de azthiszem szimplán elbeszélnek egymás mellett. nekem voltak ugyanilyen problémáim férfiakkal. Most persze, felhoztátok példának az olvasást. ez egy dolog, én ugyan szeretek olvasni, de értem azt is, hogy van akit más érdekel és egyszerûen nem köt le egy érdekes könyv vagy novella. de egy csomó olyan férfival találkoztam akikkel ugyanúgy ahogy tileírtátok a nõket, egyzserûen nem lehetett beszélgetni, semmirõl. az alapvetõ kommunikáción túl egyszerûen nem értették hogy mit akarok mondani, persze lehet hogy nem tudom átadni gondolataim lényegét. szeritnem viszont ez nem nemek kérdése, mert tényhogy beszéltem már olyan nõvel is aki buta volt mint a s*ggem. talán csak gondolkodásmódok, embertípusok kérdése. Van aki sokkal jobban bonyolítja a kérdéskört, és van aki csak a szimplán kimondott szavakat értékeli. Szeritnem oda nem vezethetõ le hogy a barátaiddal persze milyen jókat bezsélgetsz, ez szerintem fordítva alakul. Azért elsz valaki a barátod, mert vele éppen megértitek egymás gondolkodását. nekem legalábbis az összes barátomban van valami "közös", leginkább az ahogy kifejezik magukat és ahogy a világot látják. de egyébként gondoljátok el...ha nem lenne nehéz megfelelõ partnert találni egy normális kapcsolatra, semmi szép nem lenne abban ha megtalálod azt az egyetlen nõt/férfit, akivel végre megértitek egymást :)
Nem hinném, hogy ez azért van, mert "nõk". Szimplán azért, mert emberek, és az emberek nagy része felületes és átlagtémákról tud csevegni... Én nõ vagyok, és csak igen kevés emberrel tudok mélyebb dolgokról beszélgetni, amikhez háttértudás és saját gondolatok kellenek... A többit meg leginkább csak hallgatom, vagy közhelyekre közhelyekkel válaszolok. Vagy csak helyeselek, mert a legtöbbjüket fikarcnyit se érdekli a véleményem, csak fújják a sajátjukat. Ez van, kutatni kell azok után az egyének után, akikkel hasonló az érdeklõdési köröd, és akkor majd tudsz jókat beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként részben vissza kell vonnom a kérdésemet, mert én is beszélgettem már jókat nõkkel, de azok mind 35 felettiek voltak, szóval lehet, idõvel megjön az eszük, csak gyõzzem kivárni :)
Én már beszélgettem jókat nõkkel is, de azokkal nem kerültem közelebbi kapcsolatba. Viszont ha a társat keresed a nõben, akkor az nem elsõsorban beszélgetõpartnert jelent. És fordítva. Ha jókat akarok beszélgetni, arra vannak a haverok. A nõ mint társ nem azért van, hogy filozofálj vele.
A kérdező hozzászólása: Jaj, ne is mondd, sajnos én is kénytelen voltam megtanulni, hogy metaforával kár próbálkozni :D Amúgy 24 éves vagyok, szóval tényleg kicsit korai még megkeseredett vénemberként siránkozni, de ez van.
én 22évem alatt csak 1 lánnyal találkoztam akivel tudtam beszélgetni normálisan, értelmes témákról... bár õ nyelvésznek tanul szal nem mondhatjuk azt, hogy "átlagos" lány, kommunikáció terén. és nagyon jó érzés volt, hogy végre jött egy lány akivel ütközhettek a nézeteim, gondolataim, felfogásom és mindezek szavakba öntve történtek. marha jó volt beszélgetni vele:) mintha elvesztettem volna a kommunikációs szüzességem:D f*sza így utólag belegondolni, hogy mennyi magasröptû filozofálgatást nyomtunk le együtt, mindenféle témáról:D csak ugyebár a legtöbb "átlagos" lány már ott elakad ha egy olyan kérdést teszek fel amiben metafóra van-.-" akkor most innentõl kezdve mit kezdjek egy ilyen emberrel? - szíjja, fhú mizu, milyen filmet szeretsz??.. jaa oké.. csumíí... pf.. na igen.. igényes beszélgetés.. és ha valami IQ témát, vagy gondolatot_szavakba_öntõset hozok fel akkor pislog hogy mi a f*szt akarok... sajnos ez van:) bele kell törõdni, hogy a fiúk és a lányok nagyon ritkán tudnak jól kommunikálni egymással és itt most tök8 melyik felet "hibáztatjuk"..
A kérdező hozzászólása: Nincs amúgy rossz véleményem a nõkrõl. Sokukat tudom tisztelni és szeretni, mert szorgalmasak, kitartóak, hûségesek, gyakorlatiasak, aranyosak, kedvesek, melegszívûek és a többi. ÉS utálom magam, hogy ez nekem nem elég.
Elárulod, hogy hány éves vagy? Meg az is érdekelne, hogy azok a hölgyek, akik miatt kialakult benned ez a vélemény, õk milyen korosztályba tartoznak.
"Érdekes" felfogásod van, hogy a legtöbb nõrõl ez a véleményed. Szerintem minden nõvel el lehet értelmesen beszélgetni, aki vevõ a társalgásra. Olyan típusú nõkkel kellett volna beszélgetést kezdeményezned, akin mondjuk kívülrõl nem az látszik, hogy a sminkjén, a ruháján, és a pénzen kívül más is érdekli.
Kíváncsi vagyok rád, hogy téged mi érdekel. Mennyi idõs vagy? Írhatsz nekem e-mailt is.
én azt látom, hogy a legtöbb férfi ugyanúgy megpróbálja ráerõltetni a nõre az õ f*szságait... mikor órákon át hallgatom a számítógépek belsõ tulajdonságait, és mg mindig intelligens mosollyal bólogatok, próbálom rédeklõdni felé, holott abaszolute lesz*rom a memoriakártyákat...na látod, ezt nem tudják megcsinálni a pasik. õk nem figyelnek oda. közös témát kéne tlaálni, egyébként. ha sikerült, és mindkét fél meghallgatja, figyeli a másikat akkor simán lehet jókat beszélgetni. azért arra figyelj oda, hogy van néhány olyan ismerõsöm akikrõl kiderült hogy azért nem kedvelnek mert "felszínesen" beszégetek velük, ami pedig szándékos volt, méghozzá azért, mert úgy véltem õk nem "kiváncsiak" az én személyemre. ezt a jelet adták. akárhányszor belekezdtem valami komolyba, megpróbálátam elmagyarázni, õk buta félvigyorral az arcukon bólintottak kettõt és már másról beszéltek...ezért úgy gondoltam nem érdekli õket, hát nem erõltettem a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nehéz nem általánosítanom (bár a kérdésben "a legtöbb nõ", nem "minden nõ" szerepel), ha egyszer a rengeteg nõbõl, akit közelebbrõl megismertem (és itt nem csak párkapcsolatra gondolok), egy-kettõ talán, aki tényleg értelmes volt. Ehhez képest meg csomó olyan (férfi) barátom/haverom van, akik rendkívül intelligensek. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy az igazán szép nõk sajnos mennyire üresek belül... Nem kell több olyan kapcsolat, ahol a csaj tankönyven, Twilighton meg Harry Potteren kívül mást nem olvasott életében, ahol csak a disney-mese meg a romantikus komédia a film, ahol értetlenül néznek rám, ha nem a jobban fizetõ, hanem az érdekesebb állást választom, ahol esténként a mindennapi teendõkön/pletykákon kívül másról nem lehet beszélni... pedig szeretni nagyon tudnak ezek a nõk is (nem félreérteni), de mit tegyek, ha nekem az kevés?
meg ha ez a véleméyned a nõkrõl keress pasit õket úgyis megérted meg intelligensek.na hajrá!!! L 18


Wowban taurin miért csak egy DK-nk lehet?

Legjobb válasz: Mert az eredeti szervereken is csak egyetlen darab halállovagot birtokolhatsz világonként. Ha csak nem engedtek a Pandária köde kiegészítõben ebben is a kazuár játékosoknak. Pandária ködéig nem lehet két halállovagod egy világon, ha hóviharszerû szerveren játszol. És még kiakadnak egyesek, miért használunk ennyi idegen szót :) Ez így jobban hangzik?

Mert az eredeti szervereken is csak egyetlen darab halállovagot birtokolhatsz világonként. Ha csak nem engedtek a Pandária köde kiegészítõben ebben is a kazuár játékosoknak. Pandária ködéig nem lehet két halállovagod egy világon, ha hóviharszerû szerveren játszol. És még kiakadnak egyesek, miért használunk ennyi idegen szót :) Ez így jobban hangzik?
Mert a dk un. hero class... Eredetin is így van/volt.
Minek neked egy szerveren 2 dk? Vagy bármely más kasztból 2...
A kérdező hozzászólása: Csak kérdeztem..:) 1. és 2. válaszoló, köszönöm!
Nekem például egy szerveren 3 druidám és 2 hunterem van. Igazából ez a kettõ nyerte el a tetszésemet a legjobban, akármennyit fel tudnék húzni belõlük. Kb. ilyen logikával lehet többet egy kasztból, vagy ha esetleg valaki régóta játszik és már mindent kigearelt mindenre. Bár annak orvos segítségét ajánlom, vagy csak ügyes, ért a játékhoz és könnyen megoldja a felhúzást és a gearelõdést.

A középiskolai irodalom órán miért nem lehet a diákoknak egyéni véleményük, álláspontjuk egy versnél? Miért csak az a helyes, amit a tanár annak gondol?

Azt tapasztalom, hogy az irodalom órán a középiskolák túlnyomó részénél a gyerekek nem lehetnek kreatívak, szabadak, azt kell elfogadniuk és gondolniuk amit a tanár mond, ha másképpen értelmezel egy verset az "helytelen". Miért, mégis ki tudja, hogy a költő mit akart üzenni versével? Nem az lenne a lényeg, hogy mindenki azt szűrje le belőle amit akar, helyesnek vél? Nem az lenne a cél, hogy a gyerekek szabadon fantáziálnak ahelyett hogy dogmatikus módon az az elfogadott, ha 100%-osan egy véleményen vagy a verselemző tankönyvvel, tanárral? Én szeretem a verseket, írni is szoktam magam is, de utálom az irodalom órát (szerintem) szánalmas filozófiája miatt. Ti mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: Ezen már én is hányszor gondolkoztam... én is ugyanígy vagyok. A magyar egy elég szubjektív tárgy, ezért is nehéz egy esszét jól megírni belõle. Nekünk volt egy tanárunk 9-10.-ben, aki teljesen szabad szellemû volt, imádta mindenki, sosem volt olyan, hogy ne tanuljunk az óráin, követelt is, de meg is tanított mindent, elfogadta a véleményünket és csak 5-ösöm volt nála szinte. Mióta másik tanárunk van másfél éve, még egyetlen 5-ös esszét nem írtam nála, mert nála is csak az a helyes, amit õ gondol és ez a legtöbb tanárnál így van. Jó kérdés, hogy miért...

Ezen már én is hányszor gondolkoztam... én is ugyanígy vagyok. A magyar egy elég szubjektív tárgy, ezért is nehéz egy esszét jól megírni belõle. Nekünk volt egy tanárunk 9-10.-ben, aki teljesen szabad szellemû volt, imádta mindenki, sosem volt olyan, hogy ne tanuljunk az óráin, követelt is, de meg is tanított mindent, elfogadta a véleményünket és csak 5-ösöm volt nála szinte. Mióta másik tanárunk van másfél éve, még egyetlen 5-ös esszét nem írtam nála, mert nála is csak az a helyes, amit õ gondol és ez a legtöbb tanárnál így van. Jó kérdés, hogy miért...
Pont az lenne a lényeg egy verselemzésnél, hogy gondolkodj el rajta, hogy formálj róla véleményt. Ha én magyartanár lennék, biztos, hogy arra biztatnám a gyerekeket, hogy legyenek kreatívak, beszéljük meg a verset, ki mit gondol róla... Elég gáz, hogy vannak olyan tanárok, akik csak lediktálnak egy verselemzést aztán tanuljátok meg, gyerekek, nem baj, hogy esetleg nem is értetek belõle semmit... Szerencsére nálunk az irodalomórák eléggé "szabadok" voltak ebben az értelemben.
Azt gondolom hogy az oktatás sz.r.Legalábbis Magyarországon.
A mi iskolánkban mindenkinek a véleményét szívesen meghallgatja a tanár és elfogadja a saját álláspontot is.
Teljes mértékben egyetértek veled, kérdezõ :) Nekem szerencsére volt már olyan irodalom tanárom, aki kiváncsi volt véleményünkre, és mindig megahallgatta az álláspontunkat a mûvel kapcsolatban - függetlenül attól, hogy az pozitív vagy negatív. A verselemzések is oszályszinten történtek, tehát teljesen interaktívak voltak az órák, vagy nem is tudom hogy hívják ezt :)
Saját tapasztalat: - Mi a véleményed a versrõl? + Semmi sem jut eszembe. - De valami csak eszedbe jut. + Na jó, *ez meg az* - Nem, az nem lehet a véleményed, mert nem erre gondolt a költõ, mikor megírta a verset. Még jó, hogy elárulta nekem, hogy mi a saját véleményem. :P

Miért csak a 35. héten lehet el kezdeni kenegetni a gátat? Lehet tőle baj, ha előbb?

Legjobb válasz: Konkrét okot nem értem miért csak a 35.hét után lehet alkalmazni a gátmasszázst, ami nem egyenlõ a kenegetéssel. Nem leányálom. Ezt kérdezd a dokitól, esetleg szülésznõtõl. Amúgy 5hét, ha rendszeresen csinálod elégnek kell lennie ahhoz, hogy elõkészítsd a terepet a gátvédelemre. Ha alkatilag engeded megúszod a gátmetszést, ha nem akkor meg mindegy, ez ott a szülészeten derül majd ki.

Konkrét okot nem értem miért csak a 35.hét után lehet alkalmazni a gátmasszázst, ami nem egyenlõ a kenegetéssel. Nem leányálom. Ezt kérdezd a dokitól, esetleg szülésznõtõl. Amúgy 5hét, ha rendszeresen csinálod elégnek kell lennie ahhoz, hogy elõkészítsd a terepet a gátvédelemre. Ha alkatilag engeded megúszod a gátmetszést, ha nem akkor meg mindegy, ez ott a szülészeten derül majd ki.
A kérdező hozzászólása: Brendonban vettem rá krémet, csak azért kérdeztem mert el kezdtem volna elõbb, ha lehet.Azt tudom, hogy úgy is majd szülésnél derül ki, hogy mi lesz, de azért megpróbálom megvédeni, ha lehet!Köszönöm a válaszokat!
Nem értem mivel akarod kenegetni? Én ilyet még nem hallottam de persze ez nem azt jelenti, hogy nem létezik de kíváncsi vagyok!
Így már értem a gátvédelem miatt! Nekem képzeljétek el a második szülésemnél nem is beszéltük meg de annyit hallottam a szülésznõtõl, hogy olyan jó a gátja , hogy õ megpróbálja gátvédelemmel és sikerült:)

Miért jó, ha két éves kora után bölcsibe jár a kicsi és miért jó, ha otthon van anyával amíg csak lehet?

Mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Bölcs: gyerekközösség, megtanulja, hogy nem csak õ van egyedül, toleranciát, lemondani tudást tanul. De együtt még nem tudnak játszani, még a 3 éves sem képes összedolgozni egy másik gyerekkel! Otthon: nem kell kiszakadni a megszokott környezetbõl, marad a napirend. Az anyával is megtanulhatja ugyanazokat a mondókákat, dalokat, ami miatt sokan favorizálják a bölcsit, sõt mivel csak vele egyedül foglalkoznak, lehet, hogy hamarabb... bn Emellett az anya közelsége biztonságérzetet ad... Ha bölcsibe járt elõzõleg, általában könnyebben veszi az óvodai beszoktatást (bár volt nem egy bölcsibõl érkezõ 3 évesem, akit ugyanúgy megviselt!). Szóval nagyon múlik a gyerek személyiségén is, hogy melyik jobb neki (persze, ha az anya választhat).

Bölcs: gyerekközösség, megtanulja, hogy nem csak õ van egyedül, toleranciát, lemondani tudást tanul. De együtt még nem tudnak játszani, még a 3 éves sem képes összedolgozni egy másik gyerekkel! Otthon: nem kell kiszakadni a megszokott környezetbõl, marad a napirend. Az anyával is megtanulhatja ugyanazokat a mondókákat, dalokat, ami miatt sokan favorizálják a bölcsit, sõt mivel csak vele egyedül foglalkoznak, lehet, hogy hamarabb... bn Emellett az anya közelsége biztonságérzetet ad... Ha bölcsibe járt elõzõleg, általában könnyebben veszi az óvodai beszoktatást (bár volt nem egy bölcsibõl érkezõ 3 évesem, akit ugyanúgy megviselt!). Szóval nagyon múlik a gyerek személyiségén is, hogy melyik jobb neki (persze, ha az anya választhat).
Szia! A bölcsõdében gyerekek közt van, szocializálódik, sokkal könnyebben, gyorsabban tanul meg dolgokat, mert ott egymást is tanítják. A barátnõm kislánya egyidõs az enyémmel (1, 5 évesek). Neki vissza kellett mennie dolgozni, így 1 évesen bölcsibe adta, nagyon sok dolgot tud már, amit az enyém még nem, pedig foglalkozok vele sokat, és valahogy a bölcsiben rájuk ragadnak a dolgok, egymást 'tanítgatják' :D A kislányomon is sokszor észre veszem, hgoy teljesen másképp játzsik / viselkedik a gyerekekkel, mint velem (jó értelemben). Én is 2 évesen viszem bölcsibe, mert sztm annyi idõsen már jobb lesz neki gyerekek közt lenni, mint egész nap összezárva velem. Az az anyuka, aki úgy marad otthon, hogy tényleg foglalkozik a gyerekkel, fejleszti, neveli, az tényleg ok. De itt nálunk pl. a játszótéren ott vannak a 2, 5-3 éves gyerekek, neveletlenek, rosszak, és olyan nyulak fiúk létére, hogy csak na. De nem adják õket bölcsibe, mert õk a jó anyák. Csak azt nem veszik észre, hogy a jó anya nem ott kezdõdik, hgoy 5 éves koráig a szoknyáján hordja a gyereket, hanem tanítgatja, stb. Ráadásul ezek a gyerekek durvák, hisztisek, látszik, hgoy nagyon el vannak kapatva, otthon õk hordják a nadrágot... Ráadásul, általában akik nem járnak bölcsibe, utána 3-4 évesen már sokkal nehezebben szoknak be az oviba. 1, 5 éves kislány anyukája
a másik és nem utolsó szempont , hogy átesik minden féle betegségen és nem az óvodából kell hiányozni!
A keresztlányom két évesen kezdett bölcsibe járni, napról-napra javult a magatartása, fejlõdött a szókincse, megtanult alkalmazkodni a társaihoz, igazodik az elvárt viselkedési normákhoz... Szerintem nagyon jó hatással van rá, közösségfejlesztõ hatása van a bölcsinek. Késõbb könnyebb lesz beilleszkednie a gyereknek az óvodába, és majd az iskolába is.
Fiam 21 hónaposan ment, lányom 2 évesen fog. Fiamnál semmi hátránya nem volt, csak "annyi", hogy bnagyon hamar szobatiszta lett és elkezdett beszélni, az addig mondottakhoz képest. Hamar beszokott, oviba szinte csak átment. Most már iskolás, monduk õs olyan nyílt, nagyon könynen barátkozós típus.

Miért lehet ez? Miért csak ennyie kellenék mindenkinek?

15/L vagyok és nemtudom mit csinálok rosszul,minden pasi aki rámhajt csak leakar fektetni..mindíg mire vkit kezdek megszeretni nemfoglalkozik velem,egyszer?en hanyagol és utána már énse foglalkozok azzal a sráccal mert sztem ilyenkor leakar vele rázni...miért lehet ez? nemlátom magam szépnek semmi különleges nincs bennem de mások azmondják szépvagyok aztmondják látszik h semmi önbizalmam..lehet h ez a gond velem?de miért akar mindenki megfektetni??

Legjobb válasz: nomost: fiatal vagy ne akadj ki a hülye pasikon.azok mindig lesznek körülötted. ha a korodbeliek ezek akik csak lefektetni akarnak akkor ne törödj velük. vedd bóknak, de mondj nemet. igy elkrülöd a csalódásokat. a lányok hamarabb érnek, ha veszünk egy korodbeli srácot(15), az agyilag még kb 11-12 körül van. és tényleg... nem kell törödni velük. érezd jól magad. ha sokan mondják h szép vagy akkor valszeg az is vagy:D légy magabiztosabb, és igenis utasitsd vissza a pasikat. tartsd inkább barátnak öket, mert akkor derül ki hogy mienek is igazán és hogy a bajban is lehet e számitani rájuk. és hidd el a felzselézett hajú b*zigyerekek nem mindig olyan jópasik mint ahogy ök érzik... mindig van valami bibi velük, és magukat jobban fogják szeretni mint mondjuk téged... barátokat keress, és csak aztán pasit magadnak... :D és még valami: nem feltétlen kell látnia hogy neked mennyire bejön. érezze de ne legyen benne biztos. csábitó mikor elérhetetlennek tünsz, és ha mégis "megadod" neki magad, biztos nem fog elengedni:D ne gondolkozz butaságokon. :D 16/L bocsi h regény lett:S

nomost: fiatal vagy ne akadj ki a hülye pasikon.azok mindig lesznek körülötted. ha a korodbeliek ezek akik csak lefektetni akarnak akkor ne törödj velük. vedd bóknak, de mondj nemet. igy elkrülöd a csalódásokat. a lányok hamarabb érnek, ha veszünk egy korodbeli srácot(15), az agyilag még kb 11-12 körül van. és tényleg... nem kell törödni velük. érezd jól magad. ha sokan mondják h szép vagy akkor valszeg az is vagy:D légy magabiztosabb, és igenis utasitsd vissza a pasikat. tartsd inkább barátnak öket, mert akkor derül ki hogy mienek is igazán és hogy a bajban is lehet e számitani rájuk. és hidd el a felzselézett hajú b*zigyerekek nem mindig olyan jópasik mint ahogy ök érzik... mindig van valami bibi velük, és magukat jobban fogják szeretni mint mondjuk téged... barátokat keress, és csak aztán pasit magadnak... :D és még valami: nem feltétlen kell látnia hogy neked mennyire bejön. érezze de ne legyen benne biztos. csábitó mikor elérhetetlennek tünsz, és ha mégis "megadod" neki magad, biztos nem fog elengedni:D ne gondolkozz butaságokon. :D 16/L bocsi h regény lett:S
19:48 vok most olvastam el az elözö komidat ha megkérdezik vagy megmondod h ilyet nem illik kérdezni vagy mosolyogsz és terelsz. semmi közük hozzá. és ha az vagy? nehogymár te érezd sz*rul magad... ameik megkérdezi azt ki is löheted a listádról. mert gyerekes. én is az voltam 16 évesen. összejöttem egy sráccal imádom, soha nem kérdezte meg, mert nem érdekelte. tök mindegy volt. 8 hónapja vagyunk eggyütt. és minden jó vele:D megéri várni:D
Gondold szépen végig a dolgaidat! Nem öltözködsz túl kihívóan? Nem viselkedsz kissé könnyelmûen? Milyen pasik jönnek be? A vagány, trendi srácok? Sajnos õk még ebben a zsenge korban inkább trófeára vágynak, nem párkapcsolatra. Sajnálom, de ez van. Viszont ha türelmes vagy, találsz normálisat is.
Keresd az igazit és te dobd azokat, akik ilyenek, nem érdemelnek meg.
Mégis mit akarsz már? Eljegyzést ennyi idõsen?
hívj fel :D
Szerintem nyugodtam mondd meg, hogy szûz vagy. Ebben semmi szégyelni való nincs SÕT!! És ha ettõl bármelyik pasi visszariad, akkor nem is érdemelnek meg!! Nem attól lesz szép vagy kívánatos egy lány, ha már minél több pali ágybavitte. Légy szép, de azért mert az vagy és annak érzed magad és nem azért mert azt mondják a srácok rólad. Ez lehet egy módszer arra, hogy ágybacsavarják a fejed. Légy okosabb és ügyesebb és oda ne add magad olyannak akit nem szeretsz. Még rengeteg idõd van, és egy rosszul elsült szeretkezés (ami a srácnak csak egy dugás és arra neked nincs szükséged) megpecsételheti a jövõben bármilyen jó párkapcsolatodat. Én sem öltöztem soha kihívóan, igaz bulizni imádtam, de nem a pasizás miatt. Egyszerûen imádok táncolni és szeretem a jó zenét. Nem tartom én sem magam szépnek, pedig jöttek nekem is a jó pasik, aztán mikor megtudták, hogy nem vagyok partner a szexhez, vagy éppen szûz vagyok lekoptak. Volt idõ mikor engem is megzavart a dolog, de aztán ahogy telt az idõ megtanultam kezelni az ilyen helyzeteket és az ilyen pasikat. Buliztam velük, és max elmentem smárolásig, aztán továbbálltam, mikor rájöttem, hogy CSAK egyet akarnak. Hadd essenek õk is pofára néha. Igaz volt olyan, hogy csak 2-3 nap múlva jöttek rá, hogy nem lesz ebbõl egyhamar ágybabújás velem, és csak akkor léptek le, de soha nem bántam meg, hogy nem bújtam az ilyen nagymenõk ágyába. Persze volt mikor csalódtam, mert reméltem lesz kapcsolat némelyik sráccal, akik jobban bejöttek nálam is, de végül mindig túléltem. Így tanul és edzõdik az ember szíve :-)) Légy büszke arra, hogy szûz vagy és hagyd a fenébe a sok hûlye se**fejet. Nem könnyû, de ne add fel. Miután kisírod magad egy-egy pasi miatt akitõl többet reméltél, de õ lelépett, máris megkönnyebülsz és napról napra könnyebb lesz nélkülük. Várd meg azt aki nem hanyagol, és figyel Rád!! Megéri :-D Mint mondtam a többiek meg sem érdemelnek és kár rájuk pazarolni az idõd, esetleg a szüzességed. Kitartást és türelmet!! :-)
Mondok egy jót taktikát: ha olyanok, mint az eddigiek, dobd te õket, és mindjárt nem érzed magad megbántva. Esetleg ne valld be, h szûz vagy, vagy érvelj úgy, hogyha senki se lenne hajlandó szüzekkel kezdeni, kizárólag szüzek alkotnák a világot... Csak keményen!
A legtöbb pasi olyan mint a f*sz nagy a feje semmi esze, és ez a nagy fej bizony húzza õket :S Nem más felé mint a lányok legbecsesebb kincse felé. Na ezeket a fejeket kell idézõjelesen levágni... Vissza ültetni a földbe és várni hogy egy éretten gondolkodó párkapcsolatra képes férfi nõjön ki. Várj az igaz szerelemre. 22/F
A kérdező hozzászólása: az elsõ 3nak pedig köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: utolsónak: lefogadom h te is csak megfekteted a lányokat és h 1beképzelt alak vagy..majd az élet 1szer pofán vág:)
A kérdező hozzászólása: nemöltözöm lengén..és mégcsak a viselkedésem sem [email protected] ezért nemértem ráadásul még bulizni se járok h olyan kis bulizósnak tartsanak..de az igaz h az olyan vagány srácok jönnek be:$ mindíg rámmásznak aztán mikor megtudják h szûz vagyok..onnantól le se [email protected]:S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

1-LG42LA620s tv miért nem lehet 3d filmeket lejátszani pendiverröl? Vagy csak a hdmi csatlakoztassam a lettophoz? 2-Müholdvevönél miért nem tudom forgatni a parabolát a tévén keresztül, és miért nem lehet törölni a fizetös tévéket csatornákat?

LED 3D tv kérdései!

Legjobb válasz: A leírásában nincs benne hogy vinné az mkv-t tehát nem fogja lejátszani a 3d filmeket. Ha csatlakoztatod laptophoz akkor le kéne tudnia játszani. Forgatni nem tudja a parabolát.

A leírásában nincs benne hogy vinné az mkv-t tehát nem fogja lejátszani a 3d filmeket. Ha csatlakoztatod laptophoz akkor le kéne tudnia játszani. Forgatni nem tudja a parabolát.

Miért csak egyszer lehet 1 nap tejpépet adni a babának?

Legjobb válasz: Mert szénhidráttal és cukorral van tele nyomva. Kicsit sem egészséges, csak elteríti, és hízlalja, ha ezzel etetnéd egész nap csak zsír lenne rajta izom nem. Ez olyan mint ha megkérdeznéd, hogy egy 2 éves gyerek miért ehet csak naponta 1x pudingot? Pont ez miatt, mert az édesség, nassolni való dolog.

Mert szénhidráttal és cukorral van tele nyomva. Kicsit sem egészséges, csak elteríti, és hízlalja, ha ezzel etetnéd egész nap csak zsír lenne rajta izom nem. Ez olyan mint ha megkérdeznéd, hogy egy 2 éves gyerek miért ehet csak naponta 1x pudingot? Pont ez miatt, mert az édesség, nassolni való dolog.
A kisfiam hetente 1-2 szer kap uzsira tejpépet. Jó súlyban van lehet ezért mondta a dokinõ hogy ne kapjon minden nap. De tényleg sok a cukor benne!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!