Találatok a következő kifejezésre: Miért csak keresztül (47 db)

Miért csak kisgatyán keresztül engedi, hogy megfogjam a péniszét?

Pettingelés közben ? a kezével kielégít engem, azt viszont nem engedi, hogy én is megpróbáljam... Tény, kicsit félénk vagyok, de meg merem simogatni ott is. S?t, néha még ? teszi oda a kezem, hogy csináljam. Szeretném, hogy neki is olyan jó legyen mint nekem, de amikor a nadrágja alá nyúlnék, finoman eltolja a kezemet... Miért csinálja ezt? Talán fél, hogy azt már "nem bírná ki"?

Legjobb válasz: Vagy fél, hogy egybõl elmenne, vagy pedig szégyenlõs megmutatni a péniszét. De finoman kérdezz rá, nem kell leharapni a fejét, csak mondd meg neki, hogy szeretnéd, hogy ugyanolyan jó legyen neki, mint neked, de észrevetted, hogy nem engedi, hogy benyúlj a gatyája alá. Ha látja, hogy jóból kérdezed, és nem letolásként, akkor tuti el fogja mondani, hogy miért nem engedi.

Vagy fél, hogy egybõl elmenne, vagy pedig szégyenlõs megmutatni a péniszét. De finoman kérdezz rá, nem kell leharapni a fejét, csak mondd meg neki, hogy szeretnéd, hogy ugyanolyan jó legyen neki, mint neked, de észrevetted, hogy nem engedi, hogy benyúlj a gatyája alá. Ha látja, hogy jóból kérdezed, és nem letolásként, akkor tuti el fogja mondani, hogy miért nem engedi.
Nálunk is ugyanez volt a helyzet, hogy csak boxeren keresztül csinálhattam neki. De 2-3 alkalom eltelt, és akkor már hagyta, nem vette el a kezem. Nem kérdeztem tõle sohasem, hogy mié, de szerintem ez attól lehet, hogy szégyenlõs, vagy gátlásos, hogy talán nem olyannak képzeled el, mint amilyen, vagy esetleg attól fél, hogy nem megfelelõ mérettel rendelkezik. Szerintem szépen, lassan kezd hozzászoktatni, és akkor hagyni fogja.
Egyetértek. VAgy fél, vagy kicsinek véli magát, vagy hamar elélvezne, vagy fél, hogy a sperma a kezedre kerül és terhes leszel. Kérdezz rá nyugodtan, szépen, és mondd neki, hogy te is szeretnéd kényeztetni. Biztos hagyni fogja, ha látja, hogy szeretnéd.
Szerintem is ez lehet. Amúgy elég bolondok, mert boxeren keresztül is érezni/látni lehet a méretet... :)

Google Playről miért csak akkor tölti le az appokat a telóra PC-n keresztül, mikor bekepcsolom a wifit rajta?

Összekötöm a géppel, google playről keresek appokat, telepítés gomb, teló kiválasztása és elméletileg el kéne indulnia a letöltésnek, de nem.. Csak akkor, amikor bekapcsolom a wifit a telomon.. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mert hiaba kotod ossze ugy egesz egyszeruen nem mukodik. Csak ha wifit benyomod. Mert telon tudod csak letolteni. Ott max gyorsabb ha ott keresel es a telefonod kivalasztasaval elinditod a tottest.

Mert hiaba kotod ossze ugy egesz egyszeruen nem mukodik. Csak ha wifit benyomod. Mert telon tudod csak letolteni. Ott max gyorsabb ha ott keresel es a telefonod kivalasztasaval elinditod a tottest.
A kérdező hozzászólása: Bocs a helyesírási hibákért..
Ha nincs a telefon interneten összekötve a Play Áruházzal, akkor honnan tudja a telefon, hogy neki le kell egyáltalán töltenie valamit? Illetve hogyan töltse le, ha nincs internet-kapcsolata? Az USB-s összekötés nem tesz internetet a telefonra.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, de ha gépre letölti és onnan fel rakja telóra, azt miért nem tudja megoldani?:D
Csak kétféle módszer van: - vagy bekapcsolod a wifit és letöltöd azon keresztül, bár ez a legkönnyebb ha már van otthon is - vagy letöltöd gépre az apk-t (esetleg a data-t is) és azt teszed rá USB-n keresztül Van persze olyan is, hogy programmal USB-n keresztül a gép internetét használja a telefon csak a Google Play nem mûködik azon pont. Egyébként most ha van otthon wifi akkor mi a gond?
A kérdező hozzászólása: Az h gépen 50 megás a netem, wifin meg épp h van jel, mivel szomszédé:'D De én úgy emlékszem h mikor elõzsör raktam rá appokat akk így csináltam. csak összedugtam , rámentem a telepítésre, érzékelte a telom, ki is írta a típust meg minden, és arra töltötte le egybõl.
A kérdező hozzászólása: Akk már megvan. újra jó lett, usb-n keresztül töltöm rá géprõl wifi nélkül az appokat, csak futnia kell a Google Play Szolgáltatásnak.:)

Miért csak ruhán keresztül tudok elmenni?

Amikor maszturbálok, csak ruhán át élvezem. Mit?l van ez?

Legjobb válasz: Túl érzékeny vagy a közvetlen érintéshez.

Túl érzékeny vagy a közvetlen érintéshez.
Jol gondolom, hogy L vagy? Picit irhatnál arrol, hogy pontosabban hogyan masztizol? (Akár priviben, ha nem akarsz ilyen nyilvánosan erröl irni.)
Nem tudom, detto...

Ha szülészeti osztályra megyek látogatóba miért csak üvegen keresztül lehet megnézni a babákat? Mi ennek az oka?

Legjobb válasz: Gondolj bele: ott vannak azok a pici babák, akik még nagyon érzékenyek minden fertõzésre. Ki tudja, ki mit cipel be az utcáról. Én sem örültem volna, ha valaki utcai ruhában, amin esetleg buszon utazott és tele van mindenféle kosszal, esetleg bacival, testközelbe került volna a babámmal az elsõ napokban.

Gondolj bele: ott vannak azok a pici babák, akik még nagyon érzékenyek minden fertõzésre. Ki tudja, ki mit cipel be az utcáról. Én sem örültem volna, ha valaki utcai ruhában, amin esetleg buszon utazott és tele van mindenféle kosszal, esetleg bacival, testközelbe került volna a babámmal az elsõ napokban.
A fertõzésveszély miatt.
Gondolj bele: az a pici baba pár órával azelõtt még a teljesen steril méhben volt. Én olyan helyen szültem, ahol bejöhettek a látogatók (szerencsére a kórterembe nem), de még azt az alapvetõ szabályt sem tartotta be néhány észlény, h' legalább kisgyereket ne hozzanak be az újszülöttekhez. A nõvéreknek kellett állandóan figyelmeztetni õket. Én egyébként különösen érzékeny vagyok erre a témára, mert a 10/10-es Apgarral született babámról a harmadik napon kiderült, h' a szülés során - feltehetõleg valamelyik eszköztõl (ami elvileg steril) - egy kórházi baktériumot szedett össze, amibe majdnem belehalt. Két hétig voltunk kórházban, õ az intenzíven. Szóval ez nem játék.
A balassagyarmati kórházba is az jött-ment aki akart egész nap.
Bpen, a Szent István kórházba nincsen üvegfal, ott a kórterembe BÁRKI bejöhet, a kutya sem kérdezi meg, hogy kihez mész, így akár "rögtön" láthatod a pici babát! Én tavaly dec. végén szültem ott, és ezek a dolgok NEM tetszettek!!
A 9.24-es vál.nak üzenem, h a bababarát khzhoz ez is hozzá tartozik...akinek nem tetszik, választhat "hagyományos"khzat is.Semmi bajuk nem lesz a babáknak, valsznleg nem lenne elfogadott, ha a babáknak ártanának ezzel.Különben én is a Szt.Istvánban szültem, pont azért, h a férjem bármikor velünk lehessen, és ne csak üvegen keresztül nézze a fiát.
Én nagyon örültem, hogy olyan helyen szültem(Sote II.)ahova nem jöhetnek be a látogatók.A baba egész nap velünk volt, valamelyik mindig szopizott, vagy az anyuka fejte a tejcsit.Ráadásul néhány anyukának fájt a cicije, így melltartó nélkül hagyta a mellét, hogy levegõt kapjon.Ráadásul nem beszélve arról, hogy az emberbõl folyik a vér stb...Es tényleg a fertõzésveszély!mindenki fogdossa össze azt a csöpp babát?Szerintem azt a 3 napot ki lehet bírni anélkül, hogy valaki megdajkálná! Szóval ilyen okai vannak!Ja és azért ha be lehetne menni minden újszülött osztályra akkor mikor pihennének az anyukák, vagy mikor lenne egy kis nyugalma?Mert szülés után ez azért nagyon fontos!

Freemailon keresztül csak egyszerű levelet tudok küldeni (11454), fotóval már nem megy el. Miért? Nagyon sok szabad memóriám van még.

Legjobb válasz: A freemail 5mb felett nem küld fájlokat, hanem linken keresztül letölthetõvé teszi a küldeményt. (max 1gb) Lehet, hogy az óriáslevél csak az oldalán keresztül mûködik, de az is lehet, hogy a netkapcsolatoddal van valami baja. 11454 az mi?

A freemail 5mb felett nem küld fájlokat, hanem linken keresztül letölthetõvé teszi a küldeményt. (max 1gb) Lehet, hogy az óriáslevél csak az oldalán keresztül mûködik, de az is lehet, hogy a netkapcsolatoddal van valami baja. 11454 az mi?
A kérdező hozzászólása: Ezt írja ki hibának. De nem óriás levél, néztem a méretét is.
Mert mivel probáltál huvelyen keresztul elélvezni?
A kérdező hozzászólása: Hát szted:) ?!
Szoval megbsztak és te nem tudtál elmenni akkor menj nõgyogyászhoz
Mert még nem tudtad teljesen elengedni magad.Illetve az ikerlángjánál van olyan az embernek, hogy elmegy simán.
Vannak akik nem képesek hüvelyi úton orgazmusra. Ami azt illeti nem oly rég olvastam, hogy a hüvelyi-nek nevezett is valójában pusztán klitorális... Bár ez még alátámasztásra vár... Vagy a srác nem tudta mit merre, hogyan kell odabent... :)
A kérdező hozzászólása: Kedves "szóval megba.. Nem kell " sajnos nem tudom leírni minek lenni" !El lehet innen húzni melegebb éghajlatra.....
A legtöbb nõ sokkal könnyebben éri el az orgazmust a csikló izgatásával. Én is pl. A hüvelyi orgazmushoz szerintem olyan párkapcsolat kell, ahol el tudja magát engedni a nõ teljesen és élvezi a szexet. Meg kell találni azt a pózt, ahol olyan szögben ingerli a hüvelyt a pénisz, hogy orgazmust okoz. Ehhez ismerni kell a másik testét...nem egyszerû, de erõltetni nem lehet, csak türelem :) Nekem pl erõs ujjazással sikerül nagy ritkán, akkor a legjobb. 27N
Pontosan hol tölt több órán keresztül?
Lehalhatott az oprendszer vagy valamelyik alkatrész. Ennyibõl nehéz konkrétabbat megmondani.
A kérdező hozzászólása: Annál a résznél áll meg, amikor az a csík tolt be. Windows XP-rõl van szó.
ha ott áll meg a betöltés hogy bost dvd-rom valami ilyesmit csinál (most fejbõl nem tudom) akkor zárlatos vagy hibás optikai meghajtód.de jó volna tudni több adatott.
A kérdező hozzászólása: Rendesen induláskor csipog 1-et. Az elõbb szétszedtem, kitisztítottam, még csak az sincs, hogy valami elmozdult volna.
Ha a windows töltõ képernyõnél akad be, akkor a legegyszerûbb megoldás egy oprendszer újratelepítés lesz.
Virus?
Frissít valamilyen program vagy egyszerûen szar a neted.
A kérdező hozzászólása: Idáig nem volt semmi baja, azt meg hogy vírus nem tudom, írtam, hogy tök hülye vagyok hozzá.
Torkig lesz netes szeméttel. Startmenû/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Lemezkarbantartó. Ezt futtasd le.
Milyen interneted van? T-mobil mobil internet? Én is hasonló gondokkal küzdök!
A kérdező hozzászólása: Nekem vezetékes internetem van és idáig nem volt vele semmi gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!