Találatok a következő kifejezésre: Miért csak kérdést lehet feltenni két (1 db)

Miért csak egy kérdést lehet feltenni két óra alatt?

Oké, tudom, azért, hogy ne egy ember kérdéseivel legyen tele az oldal, de miért lett módosítva, régebben nem így volt ez szabályozva. Nekem pl. általában egyik kérdésemb?l gyakran születik egy másik. De két óra múlva sokszor elfelejtem, és ha megint felteszek egy kérdést, akkor arról ismét eszembe jut, de megint csak nem kérdezhetem meg :(

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járok, egy fél órája gondolkozok a kérdésemen, pedig akkor olyan fontosnak tünt. Most nem jut eszembe. Legközelebb felírom. :)

Hasonló cipõben járok, egy fél órája gondolkozok a kérdésemen, pedig akkor olyan fontosnak tünt. Most nem jut eszembe. Legközelebb felírom. :)
Most már csak 1 óra :) Hát igen ez a rossz, hogy ha valaki csak hétvégén tud feljönni az internetre, és akkor lehet hogy egész héten összejött benne vagy 5 kérdés, akor itt ülhetsz egész nap hogy fel tudd tenni. Elég zavaró.
Sajnos a legtöbben ugyanannak a kérdést háromféleképpen vagy három különbözõ kategóriába is kiírták a múltban egymás után, nem várva arra, hogy egyáltalán valaki válaszoljon rá. Ezt szerettük volna ezzel visszaszorítani.
Ez szerintem nem jó. Vissza kéne állítani, de persze a modik tudják...
A kérdező hozzászólása: Ja, pl. ezt a kérdést is már egy hete fel akartam tenni.
pontosan így vagyok ezzel én is ::(


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nők vagy férfiak vannak többen a gykn?

4

Kitiltottak egy felhasználót. Hogyan tudnám visszahozni? Fontos!

Azt vettem észre,hogy már nem ír vissza. Szerintem kitiltották.
Írjak a moderátoroknak,hogy tegyék vissza az "x" nevű felhasználót? Csak a nicknevét tudom...

4

Miért kérdezik meg minden nap, hogy "hogy tudják kitöröli a kérdéseiket az oldalról? "?

1

Hányan értékelnek egy választ, mire megjelenik a százalék?

1

Honnan tudhatom meg hogy hány pontos a kérdésem?

2

Miért van az úgy, hogy van egy kérdésem, és normálisan indul, de mindig akad egy troll, aki vitázik velem, és rossz irányba tereli a kérdést?

3

Az míért van, hogy a kérdésemet tegnap írtam ki, nem csináltam semmit és törölt kérdés lett belőle? A válaszokat sem tudom megnézni.

12

Mire jó ez a pontozásos izé?

Na, nem mintha ez olyan fontos lenne, de már több, mint egy fél éve itt vagyok, és most naponta zuhannak a %-jaim. Szerintem ez eléggé vicces, mert emelkedni akkor sem emelkednek, ha pár válaszom mellett ez áll: "Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik." Pedig nem is szoktam trollkodni, vagy ilyesmi. :D
Igazából nem ez a lényeg, mert engem nem ez érdekel igazán. Csak látom, hogy sokan hisztiznek, amiért lepontozzák őket, vagy mit tudom én. Szerintem nevetséges ezért mérgelődni, de ha ez csak kiakaztja az embereket, akkor mire jó? :D

8

Miért nem tudok választ értékelni?

Megnyomom a zöld/piros/akármilyen kezet, és akkor kiírja, hogy köszönjük a szavazatot vagy mi, de utána ha visszanézem, nem írja hogy már szavaztam, és nem is számítja a szavazatomat. Mi lehet a gond?

10

«»Benne lennétek egy "spontán" összejövetelbe? Mindenki? «»

Ha lenne rá igény, és ember...össze lehetne hozni egy találkozót a GYK-sek között! Ismerkedés, hülyülés, szabadidő eltöltése, piknikezés... Mondjuk akár a Margit szigeten, valahogy augusztus végén...

Lenne rá igény? Fel mernétek vállalni? :) Eljönnétek? :)

46

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!