Találatok a következő kifejezésre: Miért csak kérdést lehet feltenni (8 db)

Miért csak 1 kérdést lehet feltenni 1 órában?

Legjobb válasz: Hát, nekem eddig csak 6 kérdésem volt, és köztük kettõ volt olyan, ami éppen akkor volt aktuális, a többi pedig már régóta foglalkoztatott. De eddig nekem nem jelentett problémát. Viszont tényleg elõhozza a hasonló kérdéseket, és meg is néztem azokat, de az én kérdésem valahogy mégis kicsit másabb volt, bõvebb, vagy egyedibb, és számomra nem volt kielégítõ válasz a hasonló kérdésekben. De az engem is idegesít, hogy böngészek, és minden 2. kérdés ugyanaz, talán annyi a különbség benne, hogy a kérdést a végére teszi, nem az elejére... Szóval szerintem sem ezzel van a legnagyobb gond. Meg aztán ha gép elõtt ülsz úgyis, van jegyzettömböd, vagy microsft word-öd, ahova rögvest fölírhatod a kérdést, és elmentheted, amint eszedbe jut! :)

Hát, nekem eddig csak 6 kérdésem volt, és köztük kettõ volt olyan, ami éppen akkor volt aktuális, a többi pedig már régóta foglalkoztatott. De eddig nekem nem jelentett problémát. Viszont tényleg elõhozza a hasonló kérdéseket, és meg is néztem azokat, de az én kérdésem valahogy mégis kicsit másabb volt, bõvebb, vagy egyedibb, és számomra nem volt kielégítõ válasz a hasonló kérdésekben. De az engem is idegesít, hogy böngészek, és minden 2. kérdés ugyanaz, talán annyi a különbség benne, hogy a kérdést a végére teszi, nem az elejére... Szóval szerintem sem ezzel van a legnagyobb gond. Meg aztán ha gép elõtt ülsz úgyis, van jegyzettömböd, vagy microsft word-öd, ahova rögvest fölírhatod a kérdést, és elmentheted, amint eszedbe jut! :)
Ha tobb kerdesed is van, ird fel oket egy darab papirra! Szerintem felesleges lenne tobb kerdest megengedni orankent, igy is rengeteg az olyan kerdes ami ismetli magat, es 0 vagy 1 valasz erkezik ra. Akkor minek???
egyetértek az elõttem szólóval...:) nem utánozni akarom, de pont erre gondoltam..
Illetve el lehet kerülni a floodolást és a tömeges reklámozást.
Szerintem jó hogy nem lehet folyamatosan kérdéseket kiírni.MErt ha megfigyeled így is vannak akik tök hülyeségeket kérdeznek.MEg gondolom így nincs úgy megterhelve a rendszer.De mondjuk ha fél óránként lehetne az egész jó volna.(egyébként régebben lehetett kiírni kérdéseket bármikor)
ezt a kérdést már én is fel szerettem volna tenni, ez a szitu veelem os elõ szokott fourbulni. Írd fel õket egy papírra-ahogy az elsõ Válaszoló is írta-vagy csinálj magadnak több e-mailt, és mindegyikkel csinálj 1-1 felhasználónevet. Igaz így kicsit macerásabb, de felteheted egyszerre a kérdéseidet. :DD

Óránként miért csak 1 darab kérdést lehet feltenni?

Legjobb válasz: Már valaki feltette a kérdést, de SE GÁZ... Hogy gondolkodj, mielõtt írsz. Ha mindenki összevissza felteszi az összes, éppen eszébe jutó kérdést, már több ezer felesleges kérdés volna. Így megkell gondolnia, melyik a legfontosabb, amelyikre tényleg kiváncsi! Szerintem ennyi (:

Már valaki feltette a kérdést, de SE GÁZ... Hogy gondolkodj, mielõtt írsz. Ha mindenki összevissza felteszi az összes, éppen eszébe jutó kérdést, már több ezer felesleges kérdés volna. Így megkell gondolnia, melyik a legfontosabb, amelyikre tényleg kiváncsi! Szerintem ennyi (:
ez engem is érdekel:D
A kérdező hozzászólása: ó, azt a röhelyes választ törölték, óóóóóó:(
mi volt az a röhelyes válasz?
A kérdező hozzászólása: arra emlékszem: "...mert mindenki telerakná az oldalt babinénis meg kakipornós hülyeségeivel..." moderátorok, komolyan vettem!
Például mert így hatékonyan lehet védekezni a botok ellen.
igen, az az enyém volt. innen látszik, hogy a modiknak semmi humoruk. úgy gondolom, semmi sértõ nem volt a válaszban, de már megszoktam, hogy mindent cenzúráznak. na, ennyit a szólásszabadságról...

Egy IP címről miért csak egy kérdést lehet feltenni óránként?

Mi például ketten használjuk ezt a gépet, két felhasználóval.

Legjobb válasz: Az idióták miatt akik percenként irnának ki hülye kérdéseket

Az idióták miatt akik percenként irnának ki hülye kérdéseket
Volt már ilyen kérdés, és akkor is az volt a fõ érv, amit az elsõ írt, vagyis hogy a hülye kérdezõk sok hülyeséget kérdeznének. De ha ritkábban kérdezhetek, akkor nem lesz hülye a kérdésem? Szerintem az a jó, ha minél több kérdés van. Talán nem kellene ezt korlátozni.
De kell korlátozni mert gondolj bele... -Hülye vagy? -Hány óra? -Hány apád van? Ilyenek szaporodnának el...-.-"
azért néha találni 'értelmes' hülyekérdést. vagyis legalább humorost.
Az elsõ leírta :D

Miért csak egy kérdést lehet feltenni két óra alatt?

Oké, tudom, azért, hogy ne egy ember kérdéseivel legyen tele az oldal, de miért lett módosítva, régebben nem így volt ez szabályozva. Nekem pl. általában egyik kérdésemb?l gyakran születik egy másik. De két óra múlva sokszor elfelejtem, és ha megint felteszek egy kérdést, akkor arról ismét eszembe jut, de megint csak nem kérdezhetem meg :(

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járok, egy fél órája gondolkozok a kérdésemen, pedig akkor olyan fontosnak tünt. Most nem jut eszembe. Legközelebb felírom. :)

Hasonló cipõben járok, egy fél órája gondolkozok a kérdésemen, pedig akkor olyan fontosnak tünt. Most nem jut eszembe. Legközelebb felírom. :)
Most már csak 1 óra :) Hát igen ez a rossz, hogy ha valaki csak hétvégén tud feljönni az internetre, és akkor lehet hogy egész héten összejött benne vagy 5 kérdés, akor itt ülhetsz egész nap hogy fel tudd tenni. Elég zavaró.
Sajnos a legtöbben ugyanannak a kérdést háromféleképpen vagy három különbözõ kategóriába is kiírták a múltban egymás után, nem várva arra, hogy egyáltalán valaki válaszoljon rá. Ezt szerettük volna ezzel visszaszorítani.
Ez szerintem nem jó. Vissza kéne állítani, de persze a modik tudják...
A kérdező hozzászólása: Ja, pl. ezt a kérdést is már egy hete fel akartam tenni.
pontosan így vagyok ezzel én is ::(

Miért csak 2 óránként lehet kérdést feltenni ezen az oldalon?

Engem személy szerint idegesít, hogy csak 2 óránként lehet kérdést feltenni. Miért nem lehet például negyedóránként? Van úgy, hogy nincs idõm megvárni 2 órát mert dolgom van- Késõbb pedig már eszemben sincs mit akartam kérdezni.

Legjobb válasz: Éjszaka két óra a sok troll miatt, ebben az idõszakban a kérdések valódisága már nem éri el a korábbi órák szintjét. Napközben fél óra, nehéz elképzelni hogy valakinek annyi megoldatlan problémája lenne hogy azt 15 percenként megkérdezze. Ha pedig el is felejted, nem lehet komoly dolog. Azt is megpróbálhatod hogy a hasonló témakörbe tartozó kérdéseket, egy kérdésben fogalmazod meg. A szabály kitér arra hogy ne csináld, de nem feltétlenül fogják ezt törölni vagy egyáltalán jelenteni. Még mindig jobb 3 kérdést egyben feltenni mint szinte ugyanazt háromszor, fõleg ha egymásra épülnek. Akkor a válaszadónak is könnyebb, mert õ látni fogja ha még írtál, míg egy új kérdést lehet átfut vagy nem is látja

Éjszaka két óra a sok troll miatt, ebben az idõszakban a kérdések valódisága már nem éri el a korábbi órák szintjét. Napközben fél óra, nehéz elképzelni hogy valakinek annyi megoldatlan problémája lenne hogy azt 15 percenként megkérdezze. Ha pedig el is felejted, nem lehet komoly dolog. Azt is megpróbálhatod hogy a hasonló témakörbe tartozó kérdéseket, egy kérdésben fogalmazod meg. A szabály kitér arra hogy ne csináld, de nem feltétlenül fogják ezt törölni vagy egyáltalán jelenteni. Még mindig jobb 3 kérdést egyben feltenni mint szinte ugyanazt háromszor, fõleg ha egymásra épülnek. Akkor a válaszadónak is könnyebb, mert õ látni fogja ha még írtál, míg egy új kérdést lehet átfut vagy nem is látja
Régebben én úgy volt, hogy 1 óránként írhat az ember új kérdést? :O Amikor elõször regisztráltam, akkor úgy emlékszem, mintha így lett volna. Bár ritkán írok ki kérdést, inkább csak válaszolgatok, ezért nem is tûnt fel. :)

Miért csak 1 óránként lehet kérdéseket feltenni?

Legjobb válasz: szerintem ez egy hülye szabály engem is zavar egy gyerejket sok minden érdekel televan kérdésekkel miért nem tehetnek a gyerekekkel kivételt?ez engem nagyon idegesít!együtt érzek azzal akit ez idegesít sok türelmet a gyakorikérdésekre!

szerintem ez egy hülye szabály engem is zavar egy gyerejket sok minden érdekel televan kérdésekkel miért nem tehetnek a gyerekekkel kivételt?ez engem nagyon idegesít!együtt érzek azzal akit ez idegesít sok türelmet a gyakorikérdésekre!
mert akkor mindenki minden hülyeséget kiírna, nem is lennéének normális kérdések, mondjuk most se nagyon vannak..
Mert nagyon elszaporodnának a kérdések. :)
azért mert igy sem tudják figyelemmel kisérni a moderátorok
A kérdező hozzászólása: Jó azt tudom!!De miért?
Gondolom azért, hogy aki nagyon vicces kedvében lenne és egy tucat értelmetlen kérdést szeretne elküldeni, az ne tudja megtenni.
már egy ideje így van.....
Régebben naponta csak egyet lehetett. Én régen direkt listáztam egy papíron a kérdéseimet, hogy ne felejtsem el, mire újra tudok feltenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!