Találatok a következő kifejezésre: Miért csak embernek (417 db)

Kecskeméten miért nincsenek magányos emberek? Miért csak társasági emberek vannak akik nem érnek rá egy magányos emberrel ismerkedni?

Az, hogy képtelen vagyok saját nememmel (F) bármiféle kommunikációt létesíteni, mégjobban behatárolja a lehetőségeimet.

Legjobb válasz: Társaságból kiszakadt egyéneket én se találok helyileg... ( egy lány egy Kecskemétnek fele lakosságú településrõl)

Társaságból kiszakadt egyéneket én se találok helyileg... ( egy lány egy Kecskemétnek fele lakosságú településrõl)
A kérdező hozzászólása: De nem Kecskemét közelébõl, ugye? :(
Mindenhol sokan vagyunk, csak pont az benne bökkenõ hogy a magányos embert nem láthatod mert elvonultan éli a kis életét.
Hozzám jöhetsz betonozni... ;-))
Járj el kocsmába, ha fiatalabb vagy diszkóba. Vannak ott! :)
A kérdező hozzászólása: Sem a diszkó sem a kocsma nem érdekel, meg egyedül rossz lenne. Múltkor egymagam beültem pizzázni, végig baromira unatkoztam és még a szakács is elrontotta a pizzámat. Megbántam, hogy beültem. Pedig évekkel ezelõtt sikerült egy személlyel beülnöm ugyanarra a helyre. Nagyon jó volt, kellemes emlék maradt.
Tudom hogy nem ma írtad ki a kérdést de ha akarsz akkor írhatsz privátot mellesleg én nagykõrösi vagyok 20/f

Miert csak azt tartja a legtobb ember jo hazassagnak, amiben a felek nyaljak-faljak egymast es folyton egyutt vannak?

A hazassagom nagyon jo, mind a ferjem, mind en nagyon boldogok vagyunk. Van egy gyerekunk is, de van par ember, aki ugy gondolja, hogy a mi hazassagunk furcsa es nem ertik, hogy hogy birjuk. A ferjem sokat dolgozik tolunk tavol es sokszor honapokig nincs velunk es akkor jonnek a kerdesek, hogyha valakit szeretunk, akkor ezt hogy lehet birni stb. Mikor meg az ember parja nincs ott, epp, hogy ezek a buta beszolasok nem hianyoznak. Persze, hogy gondolok ra, de nem ertem, hogy miert kellene ebbe belehalnom, ha egyszer epp az a cel, hogy kibirjuk? Sosem voltunk sulve-fove egyutt olyan ertelemben, hogy nem tudtunk volna onalloan letezni es szenvedelyes szerelem nincs annyira testi ertelemben. Lelkileg nagyon is, gondolom, hogy jobban, mint a hazassagok nagy reszeben, mert nagyon ossze illunk. Nekunk ez igy jo, nem veszekszunk, minden fo dologban egyetertunk a hasonlosagunk miatt es 100%-ig boldogok vagyunk, mikor egyutt vagyunk es kulon is tudunk letezni, ha muszaj. Ez talan nem eleg jo? Miert kell leszolni? Azert mert nem nyaljuk-faljuk es hivogatjuk egymast a nap szinte minden orajaban, meg szerethetjuk egymast, nem? Nem minden szerelem, hazassag ugyanolyan, vagy ez lenne az elvaras? Szoval szerintetek mi jatszodik le az olyan emberekben, akik leszolnak engem, hogy hogy jol birom, hogy egyedul nevelem a gyerekemet, amig a ferjem nincs itthon honapokig?

Legjobb válasz: Ez engem is dûhít már napok óta.Egyáltalán nem értem,hogy minek kell az ilyenekért leszólni az embereket.Ti nagyon is jól csináljátok!Én az olyanokat nem bírom nagyon,akik nyalják-falják egymást és sülve-fõve együtt vannak,de a gyereket nem tudják nevelni(mivel csak egymásra van idejük),és mindig küldözgetik egymásnak az sms-eket,meg hivogatják egymást,meg msnen beszélgetnek(ha a férfi épp külföldön tartózkodik).Arról meg ne is beszéljünk,hogy amikor vendégek nálunk(a két jó madár,meg a kiscsaj-de amúgy bírom õket,ha külön-külön vannak),akkor a feleség meg a férj állandóan "tapizzák" egymást.Tök gusztustalan.Én sem értem,hogy miért olyan nagy baj ez,meg kibirhatatlan..én simán kibírnám..persze gondolnék rá én is,de akkor is..ki lehet ezt bírni:D és lehet ettõl boldognak lenni:)

Ez engem is dûhít már napok óta.Egyáltalán nem értem, hogy minek kell az ilyenekért leszólni az embereket.Ti nagyon is jól csináljátok!Én az olyanokat nem bírom nagyon, akik nyalják-falják egymást és sülve-fõve együtt vannak, de a gyereket nem tudják nevelni(mivel csak egymásra van idejük), és mindig küldözgetik egymásnak az sms-eket, meg hivogatják egymást, meg msnen beszélgetnek(ha a férfi épp külföldön tartózkodik).Arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor vendégek nálunk(a két jó madár, meg a kiscsaj-de amúgy bírom õket, ha külön-külön vannak), akkor a feleség meg a férj állandóan "tapizzák" egymást.Tök gusztustalan.Én sem értem, hogy miért olyan nagy baj ez, meg kibirhatatlan..én simán kibírnám..persze gondolnék rá én is, de akkor is..ki lehet ezt bírni:D és lehet ettõl boldognak lenni:)
Egyébként meg nem jó nagyokat dugni egész éjjel, csókolózni, együtt sétálni kézenfogva és ilyen romantikus dolgok? Mondjuk azért nyalják-felják egymást, mert tufják, hogy rövid az élet, egyszer élnek és 70 évesen nem lesz olyan orgazmusod, mint ami 25évesen volt.
Azért mert ezt nevezik házasságnak nem? Te azt hiszed, hogy õ kefél félre, õ szt hiszi, hogy te kefélsz félre. Vagy nem hiszed? Mert egy csók, egy szex egy valami fizikai kapcsolat kell legyen köztetek, mert ha csak úgy vagytok akkor mi értelme a házasságnak nem? Azt jhelképezi, hogy ti együtt vagytok. Igaz ha nem lennétek házasok, akkor is lehetne együtt élni, meg dugni de gondolom ezért házasodtatok össze.
Mert az emberek képmutatóak, és a legtöbbet csak a látszat érdekli. Mert maguk se tudják milyen egy normális kapcsolat (a tied szerintem az), mert nekik maguknak ilyen soha nem volt. Azt hiszik, hogy csak azért, mert szexeltek már x emberrel x alkalommal, már van fogalmuk a meghitt, bensõséges, összetartozáson alapuló párkapcsolatról. Amúgy ezek a nyaló-falók csak a külvilágnak mutatják, hogy mennyire imádják egymást, de aki igazán szeret, az mindig csendben szeret. Én amúgy lenézem a nyaló-falókat, nem tisztelik se a saját párkapcsolatuk intimszféráját, se a többi embert, akinek az undorító cuppogásukat és nyálaskodásukat végig kell hallgatniuk/nézniük - mi van pl. ha valaki éppen akkor szakított/vált el, erre miért nem gondolnak.
Ma a vízcsapból is az folyik, hogy egy házasságban a legfontosabb a minél több szex! Az önuralom, a másik iránti szeretet, tolerancia ismeretlen számukra! Mivel ez a felfogás az uralkodó trend, képtelenek megérteni azt, akinek a belsõ értékek a legfontosabbak. Egyedü neveled a gyereketeket? Igaz, de ma nagyon sok elvált nõ is ezt teszi. Csdak neked ott van a háttérben támaszul a férjed. Ha szükséged van rá, a távolból is tud segíteni. Az elvált asszonyok pedig teljesen egyedül vannak, és sokuk egyik férfitõl a másikig sodródik, mert keresi az igazit. Ne törõdj a beszólásokkal, örülj, hogy a ti házasságotok boldog. Akinek az értékrendje nem olyan, mint a tiétek, az úgy sem tudja felfogni, hogy mi az igazi érték.
Én sem hiszek abban, hogy az az igazi szerelem, amikor óránként hivogatják egymást, repkednek az sms-ek és még társaságban is folyamatosan csókolgatják, taperolják egymást. Ettõl függetlenül nem bántom az ilyen embereket, bár úgy gondolom, ezzel szinte megfojtják, gúzsba kötik a párjukat. Az én férjem nincs ilyen hosszú ideig távol, mint a tiéd, de gyakran elõfordul, hogy 1-2 napra el kell utaznia. Ha egynapos az út, nem is beszélünk estig (hacsak éppen nincs valami sürgõs közlendõnk), többnapos úton esténként megeresztünk egy max.5 perces telefonbeszélgetést. Mindketten tudjuk, hogy a másik szeret, bízhatunk benne, vigyáz magára, helytáll a mindennapi feladatokban, számunkra felesleges ezt óránként megerõsíteni. Te se törõdj a titeket bírálókkal. A ti életetek, ti házasságotok. Amíg mindkettõtök maradéktalanul boldog, addig - csupán mások kritikái miatt - semmin se változtassatok!
Szerintem az nem leszólás, ha valaki megkérdezi, hogy hogy bírod ezt. Mellesleg itt csak a 2végletrõl olvasok és azt "szóljátok" meg. A ti kapcsolatotok nem átlagos, én nem kérnék az ilyenbõl, de attól még elhiszem, hogy így is lehet boldog valaki, hiszen nem vagyunk egyformák. A nyilvános helyen nyalakodós, taperolós embereket én is ízléstelennek tartom, de azért szerintem nem csak ez a 2 véglet van, hanem a sok idõt együtt töltõ, de nem egymás agyára menõ párok vannak legtöbben. És szerintem mindenki válassza a neki megfelelõ kapcsolatot, mert az a lényeg, hogy õ boldog legyen és nem az hogy mit szólnak mások.
A kérdező hozzászólása: Mi tudtuk, hogy sokat leszunk egymastol tavol, mert a ferjemnek ilyen a munkaja. Persze, hogy nehez, de ha ezt nem fogadtam volna el, akkor nem is lennek a felesege (szerintem aki ugy megy hozza ilyen emberhez, hogy ezt nem veszi szamitasba, ott tuti, valassal vegzodik a tortenet). Mindemellett annyi pluszt kapok tole, mikor velem van, hogy nem tudnek massal lenni. Nem tudnek mast ugy szeretni, mint ot soha. O is igy van ezzel. Ezt szoktam mondani azoknak, akik ilyen megallapitasokat inteznek felem eloben. Es akkor huzzak a szajukat, pedig en csak az igazat mondom. Nem tudom, hogy miert faj ez masnak. Ha nekunk igy jo, nem kell beleszolni. Bar biztos, hogy kivetelesnek tartanak minket, hogy meg ilyen korulmenyek kozott is ilyen peldasan jo a hazassagunk. Lehet, hogy igy ertik, nem tudom, de nekem inkabb negativ kicsengese szokott lenni a mondandojuknak.
Én is rácsodálkoztam arra, amit írtál, noha egyáltalán nem vagyok elõítéletes, vagy olyan ember, aki bármilyen ítéltete alkotna mások magánéletérõl. Számomra is furcsa az a helyzet, amiben élsz, ismeretlen tõlem az az érzelem, amit megélsz. Nálasm a szerelem azt jelenti, hogy majd minden pillanatban a páromra gondolok, és természetesen kibírnám, ha sokáig távol lenne, de lelkileg nagyon megviselne, és én így nem szeretnék élni. Ezért furcsa számomra (meg gondolom mások számára is), hogy ti így boldogok vagytok. Pláne, hogy ha hónapokig nem találkoztok, a gyermekedet tulajdonképp egyedül neveled hónapokig - más ezt nembírná. Szerintem aki csak kérdezi, hogy te ezt hogy bírod, arra ne haragudj. Nem hinném, hogy rossz szándékból kérdezik, egyszerûen csak ismeretlen nekik egy ilyen fajta kapcsolat, mint a tiétek, és ezért kíváncsiak. Egyébként az ellenkezõ oldal sem jó szerintem, a sülve-fõve együtt, nyilvánosan taperolni a másikat (elvégre ez magánügy, nem másra tartzik) De akik leszólnak, azok saját "intelligenciájukról" tesznek tanúságot. Nem is érdemes velük foglalkozni. Nem értem, miért ütik bele az emebrek más dolgába az orrukat.
Szerintem is ez van: nem tudják elképzelni, hogy lehet ez, mert õk máshogy vannak ezzel, ezért csodálkoznak. Nincs emögött rosszindulat szerintem.
Mindenki másképpen éli meg az érzelmeit, csak van, aki ezt nem tudja felfogni, és emiatt [email protected] másokat.
A kérdező hozzászólása: "Én pl azért nem nézem jó szemmel az ilyet mert elitélem azokat akik szerelem nélkül vannak együtt (elég az pár tíz év múlva). " Epp ez a lenyege a mondanivalomnak, amit az emberek felreertenek, ahogy te is tetted. Az nem szerelem, ha valaki meg tud lenni a masik nelkul 24 oranal tovabb? En nem nezem le azt, aki maskepp tesz, csak osszehasonlitaskent muszaj voltam felvazolni a masik oldalt is, akik tamadnak. Nem szolom meg oket, de ok nyilvanosan leszolnak, ami szerintem elegge mutatja, hogy ki szol meg kit es ki nem...
Én pl azért nem nézem jó szemmel az ilyet mert elitélem azokat akik szerelem nélkül vannak együtt (elég az pár tíz év múlva). Vagy azt hiszik testiség nélkül is tökéletes lehet. Abban sem bíznék hogy egyesek hónapokig kibírják egymás nélkül "úgy".... És te is eléggé lenézed azokat akik nyalják-falják egymást, ez érzõdik rajtad. Akkor meg mit vársz?
A kérdező hozzászólása: Mikor egyutt vagyunk, nagyon boldogok vagyunk es nem a szex az elsodleges, mert mas dolgok altal is boldogok tudunk lenni. Szoval nem, nem azon gondolkodunk, hogy a masik felrelep-e, mert tudjuk, hogy ennek nincs alapja. Lehet, hogy valakinek nagyon fontos a szex, de nekunk nem ez all az elso helyen es szerintem az nagyon jo dolog, ha valaki nem ettol fugg, hanem egy mely beszelgetes, finom vacsora, a csaladjaval toltott ido, jatekok, hobbik boldogga teszik ugyanugy, mert ettol csak sokszinubb lesz az elete.

Miért csak fehér ember lehet rasszista?

Én még nem láttam volna, hogy cigányra azt mondják, hogy rasszista, mégis nyíltan ócsárolja a Magyarokat!

Legjobb válasz: Kérdezõ el vagy tájolva.A fehér ember a legkevésbé rasszista.Én éltem Dél-Afrikában és a feketék úgy gyûlölik a fehéreket hogy csak na,és ne hidd hogy a cigány nem gyûlöl jobban téged mint te õt. Ezt az egész rasszistázást azok találták ki,akik betolakodtak valaki hazájába,semmibe vették annak szokásait,hagyományait és ezért joggal utálva lettek és mit lehet okként felhozni,hogy biztosan azért utálják õket,mert szemét rasszisták....Pedig nem,csak nem szeretik ha idegenek oda sz arnak ahol õk esznek.

Kérdezõ el vagy tájolva.A fehér ember a legkevésbé rasszista.Én éltem Dél-Afrikában és a feketék úgy gyûlölik a fehéreket hogy csak na, és ne hidd hogy a cigány nem gyûlöl jobban téged mint te õt. Ezt az egész rasszistázást azok találták ki, akik betolakodtak valaki hazájába, semmibe vették annak szokásait, hagyományait és ezért joggal utálva lettek és mit lehet okként felhozni, hogy biztosan azért utálják õket, mert szemét rasszisták....Pedig nem, csak nem szeretik ha idegenek oda sz arnak ahol õk esznek.
A cigányok a legnagyobb rasszisták, félelmet próbálnak kelteni az emberekben, szándékosan zavarják õket buszon, vonaton, belédkötnek, ócsárolnak, nekem volt hogy barátnõmmel ültünk egy plázában vártuk a mozifilmünket mire odaült a szomszédos székre 2 kissebbségi és minden ok nélkül , elkezdték mondogatni hogy legszívesebben kiírtanák a magyarokat satöbbi, nem sok konfliktusom volt életem során, soha nem kerestem a bajt mégis amikor belém kötöttek összesen 3 alkalommal azok mind cigányok voltak, többen voltak és azért mert én vagy akikkel voltam magyarok...ennyit a nagy rasszizmusról, és ott van a gond hogy õket védik pedig minket kéne...
Még valami:D Ez azért függ egy kultúra általános mûveltségétõl is, nem sok roma származásút látok az egyetemi elõadások során...talán itt van a legnagyobb baj hogy baromira nem is akarnak fejlõdni, mert jó nekik ez a barbár életvitel, ugyanis még támogatva is vannak ebben...sajnos:/
Szerintem bárki lehet rasszista.
A kérdés magyarázó mondatában foglalt állítás igaz. Annak azonban, hogy cigány rasszizmusról beszélni tilos, a nemzetközi/nemzetek feletti politikából levezethetõ okai vannak.
Jah viszont azt nem tettem hozzá hogy bõrszíntõl függetlenül lehet mindenki egy szemét sz*r erõszakos, korlátolt b*rom, nem jobbak azok sem azért mert más bõrszínük van, ezeknek mind a Tajgetoszról kéne fejeseket ugrálnia:)
És a katedrán sem...

Miért csak a show, -Mónika, Joshi- műsorokban vannak cigány származású emberek? Figyeltétek már, hogy az Áll az ALkuban csak szépséges emberek kapnak lehetőséget?

Vajon oda nem jelentkeznek, vagy nem is engedik ?ket? :o)

Legjobb válasz: mert fizetik oket s ezekbe a fosokba csak ezek mennek be

mert fizetik oket s ezekbe a fosokba csak ezek mennek be
igen fizetik õket azért
A Balázs show t kihagytad :D
Volt már cigány pl a párbajban, ha jól emléxem. De kevés roma van, akire egy adást lehetne úgy építeni, hogy ne égjen be. A lófejû mónikasóóban a szájukba adják azt az ostoba történetet, és megmondják nekik, kezdjenek veszekedni, rikácsolni, az amúgy is megy nekik. PÉNZÉRT fõleg.
Figyelj, a Mónika show az egy vicc, viszonylag normálisnak indult, de most már direkt ilyen hülye aljanépeket válgoatnak be, szerintem nem is igaz, amit mondanak, csak pénzért csinálják, mert ezt szeretik nézni... Azt hallottam amúgy, hogy ha valaki bevallja, hogy b*zi, akkor kap 20.000-et...
nahát biztos van oka, hogy a kultúrálisabb vetélkedõkben nincsenek romák... :D
Azért mert a nevüket is nehezen írják le?
A kérdező hozzászólása: :o)))))) Köszönöm a válaszokat! Nem tudom...elhiszem, hogy direktbe megy a szöveg, de az áll az alkuhoz sem kell ész. Szerintem annyit egy roma ember is tud mondani, hogy nyissuk ki a kettes táskát. :o))) Valamiért azt gondolom, persze lehet, hogy nincs igazam, hogy szándékosan teszik õket olyan helyre, ami alapján azt érezhetjük, amiket érzünk is, ha õket nézzük. Az egész média hülyére veszi õket, direktbe kiröhögtetik, majd ha egy nem roma csúnyán néz egy romára, akkor meg a roma mellé áll. Nem azt mondom, hogy nem tehetnek arról, amilyen vélemény kialakult róluk, de hogy szítja a tûzet a média ellenük, s mind ezért a nem romákat teszik felelõssé, az biztos. Vagy nem?

Falun az öreg parasztok miért csak a férfira mondják hogy "ember", amikor a nő is az emberi fajhoz tartozik?

például egy részeg paraszt a kocsma előtt azt mondta nekem hogy ő nem nő hanem ember. Úgy elcsodálkoztam ezen, hogy köpni nyelni nem tudtam, ráhagytam és eljöttem onnan.

Legjobb válasz: Mégis mit vártál egy részegtõl? Egyébként egyszerûen így alakult ki a nyelvben. Ha belegondolsz hívtál már valaha nõt fiatalembernek? Nincs semmilyen szándékos mögöttes tartalom ma már, egyszerûen így szokták meg az emberek.

Mégis mit vártál egy részegtõl? Egyébként egyszerûen így alakult ki a nyelvben. Ha belegondolsz hívtál már valaha nõt fiatalembernek? Nincs semmilyen szándékos mögöttes tartalom ma már, egyszerûen így szokták meg az emberek.
Ez valahol mélyen gyökerezik. Pl az arab népeknél a nõknek nincsenek jogaik, de sok más helyen is a nõket semmi beveszik. Régen is mi volt? A férfiak csatáztak, vadásztak, dolgoztak, míg a nõk otthon voltak, szültek, gyereket neveltek, fõztek, rendezték az állatokat a háztartást. Csak ezt annak idején nem értékelték. Van az az erdélyinek titulált mondás is: A sör nem alkohol, az asszony nem ember, a medve nem játék. Amúgy ezek az emberek ebben nõttek fel, ezt látták, ez nekik a természetes
Akkor mi a lány, ha nem gyerek? Család, mint a gyerek. Hány családod van? Nyelvjárásban beszélt, ott az ember jelentése férfi, a gyerek jelentése fiú, a családé gyerek. Õ is hasonlóan idegenkedve hallgatná, ahogy azok ott fenn Budapesten beszélnek.
Ilyenek és kész, falun így mûködik. Amikor kisbaba születik, akkor sem azt kérdezik, hogy fiú-e vagy lány, hanem "gyerök vagy jány?". Ez van.
Ez engem is nagyon idegesít. Bár én férfi vagyok, de gyûlölöm, amikor csak a férfiakra mondják, hogy ember.
Az ember szónak a jelentése hamarább volt férfi, mint egyetemesen mai felfogásban ember. Az aszony az aszony volt, esetleg asszonyi állat, (most jönnek a emancipuncik átkai fejemre ☺) amikoris az állat nem négylábú lényt jelentett (az a barom volt), hanem egyáltalán lényt - lelkes állat, a marha pedig kincs volt nem mai állat. Szóval ez a régi idõkbõl maradt a népnyelvben és egyáltalán nem alá vagy fölérendeltségrõl szól. (az erdélyi közmondásban sem). Például a hermafroditát azaz máskép népiesen csirát "emberasszonynak" nevezték. Asszonyembernek pedig a (valamilyen oknál fogva) gazda szerepét viselõ asszonyt mondták.
Szabolcsból. Amúgy igen, mustafának jó bõven elmagyarázta a dolgot.
A pad az pad, a lóca az lóca. Magyarul. Nem pestiül ☺. Palócul is.
Utolsó, te honnan írsz? Mert nálunk, itt Hajdú-Biharban, mi is pandák meg lócának hívjuk :)
Hallottál már a nyelvjárásokról? Mifelénk padnak mondjuk a padlást, amin ülsz, az meg a lóca. Ez kb. ugyanilyen. Amúgy férfi eltûnésnek jobban utána kéne nézned, mert esetleg 5 millió év múlva történhetne meg, de már most is elég sok dolgot tud manipulálni az emberiség, addigra meg aztán...
A kérdező hozzászólása: *Y kromoszóma
A kérdező hozzászólása: Minden estere kiderítettem, hogy hivatalosan a nõ is ember és emberi jogai vannak, és ezeket a jogokat meg is lehet sérteni. A köznyelv lassabban éri utol az ember tudatos fejlõdését ami azt jelenti kb. 100 év múlva amirõl mi most beszélünk már el is felejtjük, 450 év múlva pedig csak a nõkre fogják mondani hogy ember, mert a tudósok szerint az emberekbõl el fog tûnni az kromoszóma, egyre kevesebb fiú születik.
A kérdező hozzászólása: A "fiatalember" megszólításnak utána néztem, az más. Ha fiatalember akkor férfi, de ha fiatal ember így külön, akkor lehet nõ is és férfi is.
A kérdező hozzászólása: Ha a kislány nem gyerek, akkor mi??????
A kérdező hozzászólása: Én is férfi vagyok, és meggyõzõdésem hogy emberi lény szült meg, nem egy svábbogár, vagy molylepke, vagy valamilyen más faj. Ha más faj szült volna meg akkor félig lennék csak ember, és félig más faj (nõ). Mert ha a nõ nem lenne ember akkor férfi és nõ keresztezõdésébõl csak félig lennék ember félig pedig nõ. Ez elvileg lehetetlen lenne, ezért nem értem én ezt.
A biblia így említi az emberi faj két nemét: Ádám az ember, és Éva az asszonyi állat...

Sok embernek miért csak elvárásai vannak a másik emberrel szemben, de maguk semmit nem akarnak tenni?

NEM ítélek el senkit! Csak nem értem ezt a gondolkodás módot. Rengeteg ilyen emberrel összefutottam már, és sok ilyenről hallottam. Miért van az, hogy (most mindegy, hogy nő vagy férfi, mindegyikbe van ilyen) egyeseknek hatalmas elvárásai vannak a társkeresés terén, és egyáltalán nem látják be, hogy irreális. Barátnőm (én 21/L vagyok) is így járt: Elhívta őt randira egy kövér srác (nem, nem ítélem el a kövéreket), a barátnőm meg nem akarta megbántani, így elment vele szimplán 1 kávéra. És ott esett le az álla. A srác részletezte, hogy a bnőmnek nem elég nagy a melle, nem elég karcsú, stb stb, tehát úgy, mintha a srác maga lenne a tökéletesség. Barátnőm nem jutott egy ideig szóhoz, majd megkérdezte tőle, hogy ő mit lenne hajlandó "feláldozni magából" egy kapcsolatért. Válasz: semmit, így fogadjon el mindenki ahogy vagyok. Barátnőm (szerintem jogosan) otthagyta. De ismerek ilyet nőbe is, szóval nem csak a fiúkra/férfiakra jellemző...45 éves igénytelen nő (ismerem, és sajnos tényleg az, nem bántásból akarom mondani) olyan elvárásokkal, hogy 300ezer FT feletti nettó fizetés, minimum BMW, a nőnek ne kelljen dolgozni, stb. Azt nem értem, és azt szeretném megtudni, hogy egyeseknek miért,m vagy mitől vannak ilyen irreális, vagy hatalmas elvárásaik a másik fél felé, de mindeközben úgy, hogy elvárják, hogy őket senki se változtassa meg, mert ők így jók ahogy van? A srácot, akivel a barátnőm találkozott, is minimum 20 ember utasította már el, pontosan emiatt a tulajdonság miatt. Nem provokálásnak szánom a kérdést, csak érdekelne! Ismertek hasonló eseteket? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Aztán persze azok az emberek jönnek ide rinyálni, hogy nem kellenek senkinek, akik maguk sem hajlandóak kompromisszumra, és önmagukat tökéletesnek tartják. Szükséges a saját önismeret is ehhez, én mindenben úgy vagyok, hogy ha valamit elvárok valakitõl, azt én is tudjam teljesíteni. Szeretném, ha többen tudnának magukba nézni ahelyett, hogy másokat hibáztassanak.

Aztán persze azok az emberek jönnek ide rinyálni, hogy nem kellenek senkinek, akik maguk sem hajlandóak kompromisszumra, és önmagukat tökéletesnek tartják. Szükséges a saját önismeret is ehhez, én mindenben úgy vagyok, hogy ha valamit elvárok valakitõl, azt én is tudjam teljesíteni. Szeretném, ha többen tudnának magukba nézni ahelyett, hogy másokat hibáztassanak.
Sok ilyen van! Én másik oldalról tapasztaltam ezt, a nõ elvárta volna, hogy menjünk hetente étterembe moziba, szórakozni, vásárolni, keressek eleget, namost ehhez képest õ teng leng lusta munkát keresni nem is akar, szóval mit vár?? Igen sajnos pasiban és nõben is sok ilyen van. Habár én nõknél nem azt tapasztalom, hogy külsõre lennének velem szemben igényeik hanem az életemmel kapcsolatban. Pl: anyagiak, lakás házikó, meg minden egyéb. Szóval ezért jutok el ujjabban csak 1 szex erejéig.
A kérdező hozzászólása: Azért hetente ilyeneket csinálni, miközben õ nem akar dolgozni, durva :S Én úgy vettem eddig észre, hogy férfiaknál a külsõséggel, nõknél meg az anyagi dolgokkal vannak így. Aki nem dolgozok, nem is akar, az miért várja el, hogy a párja eltartsa?
Hát igen így vagyok ezzel. Persze ezt sem mondhatjuk hogy a nõknek a ugymond a belsõ és az anyagiak, nekünk pasiknak meg csak a külsõ, mert vannak nõk akiknek meg inkább csak a külsõ vagy mindkettõ. hát kinek mi :) Nekem nincs bajom magammal, és úgy érzem nõnek sem nagyon és ezért tapasztalom valószínûleg a dolgok anyagi oldalát. lényeg a lényeg! Igen oda-vissza elvárható ugyanúgy az igény.
Ezért fordul fel a gyomrom, ha a randizás jut az eszembe. Ennek jó dolog kellene lenni, közben meg olyan mint egy állásajánlat. mutasd mid van, mennyire bírod a terhelést, testileg megfelelsz e, agyilag ott vagy e, stb.
17:05 veled az élen!
Fogalmam sincs, honnan szûrted le ezt a következtetést a hozzászólásomból, de váljék egészségedre.
19:34 abból hogy te tökéletesnek képzeled magad, és osztod az észt ebben a fórumban, ahova szerinted mindenki csak sírni jön. Kérdés csak az, hogy te, aki tökéletes lény vagy mit keresel itt?
A kérdező hozzászólása: Az ilyeneknek amúgy nem esik le, hogy így sajnos sose lesz senkijük?

Miért csak úgy lehet gazdagnak lenni, hogy valahol csal az ember?

Van egy ismer?söm, akinek van több hotelja, meg sok cége. És eléggé gazdag. És néha mikor beszélgetünk olyanokat mond, hogy nem lenne haszna, ezért csalni lehet itt-ott, nem fizet rendesen, adót, meg alkalmazottaknak.(Szóval nem vallotta, be, hogy Igen, nem fizetek adót, vagy ilyesmi, csak mondta, hogy nem lenne haszon, csak kiadás, ha nem "segít" magán...) Beszéltem egy-két emberrel aki dolgozott neki, és mondták, hogy mindent megcsináltak egy ember csinált mindent, és tök keveset kaptak.

Legjobb válasz: mert szar a rendszer sajnos. amúgy gondolj bele. egy átlag ember vagy középosztályból. el akarsz indulni vállalkozni. kell hozzá kezdõtõke. gyûjtögetsz sokat, valszeg feketén, hogy meglegyen. az már csalás, hivatalosan. a fizetés téma sajnos kétes dolog, két oldalú, mind2 oldalt meg lehet érteni. ha bejelentesz valakit 130k Ft-ra, akkor az neked összesen 240k Ft-ba fog fájni. ergó az, hogy az embered kapjon kézbe 130k Ft-ot, akkor a 240-et alapból ki kell termelje a cégnél, de annál sokkal többet, mert különben nem éri meg. ebbõl jön az, hogy legálisan minimálbér és a többi kézbe. ez is csalás. sajnos nem egyszerû.

mert szar a rendszer sajnos. amúgy gondolj bele. egy átlag ember vagy középosztályból. el akarsz indulni vállalkozni. kell hozzá kezdõtõke. gyûjtögetsz sokat, valszeg feketén, hogy meglegyen. az már csalás, hivatalosan. a fizetés téma sajnos kétes dolog, két oldalú, mind2 oldalt meg lehet érteni. ha bejelentesz valakit 130k Ft-ra, akkor az neked összesen 240k Ft-ba fog fájni. ergó az, hogy az embered kapjon kézbe 130k Ft-ot, akkor a 240-et alapból ki kell termelje a cégnél, de annál sokkal többet, mert különben nem éri meg. ebbõl jön az, hogy legálisan minimálbér és a többi kézbe. ez is csalás. sajnos nem egyszerû.
az nem csalás, ha mondjuk sokat örökölsz. VAgy nyersz...a lottón pl
Mert nincs munkahely, se pénz.
Szerintem az a baj, hogy mindenki, vagy sokan gazdagok akarnak lenni. Így mivel van akinek sikerül, a többi embernek kevesebb jut. Mivel ha pénz lenne is korlátlanul, de javak pl. ház nincsenek. Így ha pl. valakinek van 2-3 háza, amibe esetleg albérlõk élnek valakinek nem jut. Vagy ugyanígy bármivel. Én nem akarok gazdag lenni, csak szeretnék jól élni. Szeretnék egy otthont magamnak, illetve családot, akit el tudok tartani. Szeretném, ha a fizetésembõl, ha lesz, biztonsággal ki tudnám majd fizetni a rezsimet, kajámat, és félre tudnák tenni probléma esetére, ha a majdani gyerekemet biztonsággal tudnám taníttatni, és emellett lenne pénzem egy két egyéb dologra, pl. magyarországi kirándulás, néha málna, néha egy finomabb sajt. E mellé már autóra nem vágyok, meg külföldi nyaralásra. De ha valaki a fentebb kettõt még szeretné is. Szerintem többre már nincs nagyon értelme vágyni anyagilag. Így ha senki nem vágyna többre több pénze lenne mondjuk az államnak, vagy civil szervezeteknek. Pl. ha senki nem csalna adót, lehet kevesebb lenne a munkára rakódó adó, mert mindenki kivenné a részét belõle, és több pénze lenne az államnak.(persze ha az állam se akarna csalni és meggazdagodni) Így hogy viszont valakik mások rovására gazdagodnak meg. Én is ismerek olyat, aki bár ki tudná fizetni az adót, de nem akarja, ezért ügyeskedik. Én ha tehetném, és saját cégem, illetve több pénzem lenne nem csalnám el az adót, mert fontosnak tartom, azt, hogy abból az állam fentartsa az iskolákat, kórházakat, megvédjen a bûnözõktõl, árvizektõl stb. De ez, hogy mások is így gondolják, illetve az állam is ezt akarja úgy tûnik, csak egy álom.
Szerintem sem kell feltétlenül csalni ahhoz, hogy meggazdagodj. Unokaöcsém például gombát termeszt. Elõször kicsiben kezdte, majd egyre többet és többet termelt és adott el. Rengeteg munkája van benne de elég jól él. Sok ember máról holnapra akar meggazdagodni, és ehhez nem biztos hogy a legális út a legegyenesebb.
A kérdező hozzászólása: Nem gyár, hanem hotelek, és nem ajánlom, mert sok embert kirúgott már, mert sok volt a kifizetendõ dolog...
bocsi az offért!ez az ismerösöd hol dolgozik ill. hol van ez a "gyár"?nincs esetleg munkafelvétek nála?
Az úgynevezett gyártó sori munkára 160 ezret kapnak havonta. Nincs értelme vitatkozni, Én tudom, hogy igazat írtam Te meg nem hiszed el. Ennyi, nem egyformán vélekedünk dolgokról.
nos ebben az esetben ha õ neki soha nem kellett csalnia, akkor valszeg gazdagon született. tudod kezdõ tõkét nem lehet csak úgy elõállítani amivel elindulhat. nem mindenkit támogatnak meg a szülei pl. De amúgy kötve hiszem, hogy tudod, hogy hogyan szedte össze az induló pénzeket. az alkalmazottak pedig. ne röhögtess, gyártómelóra jóindulattal se adnak többet minimálbérnél általában, max picikével, ergó neki nem kell alapból se pluszba csalnia a bérekkel.
Aki becsületes munkával szerzett vagyont nem kérkedik vele, akiket Én ismerek nem híres emberek. Van ilyen ismerõsöm elmondom azt is mivel foglalkozik. Házi készítésû tésztát gyárt, az ott dolgozó emberek rendesen be vannak jelentve és nem minimál bérre, a dolgozói szeretik, mivel jó minõséget termel a vállalkozása sikeres és virágzó. Ki sem néznéd belõle, hogy gazdag.
noh mondj párat aki sosem csalt és támasszad is alá.
Lehet anélkül is gazdagnak lenni, hogy nem csalsz, de az emberek fejében a gazdagság egyenlõ a csalással. Az olyan ember aki nem csalással gazdag, az tudja honnan indult és aszerint is viselkedik, aki meg csal az elszáll magától és azt hiszi a pénztõl valaki.
Sõt, nem hogy nulszaldósra, hanem veszteségesre. Adót nem csak a nyereségre kell fizetni, hanem mindenféle jogcímen. Egyébként azt senki se gondolja, hogy csalással olyan könnyû meggazdagodni. Az akkor sem könnyû, ha esetleg ezt-azt elsumákol az ember.
Azért, mert olyan szar helyzetben vannak a vállalkozók , hogy ha minden szabályos lenne 100%-ban akkor kb. kijönne nullszaldósra a buli.. Az meg nem a legjobb..
Mindig van pozitív példa. Havonta 140.000.-nettót utalunk 18 embernek, mindenki teljes munkaidõben van bejelentve, van cafeteria, ezen belül kérhet üdülési csekket, kajajegyet, internet hozzáférést, adunk iskolakezdési utalványt, közeli hozzátartozó halála esetén 30.000.-gyorssegélyt, fizetett szabi is van, és a havi tiszta hasznom meghaladja az 5 millát.

Magyarországon miért olyan töketlen a rendőrség? Miért csak azután járőröznek a falvakban mikor már több idős embereket kiraboltak és brutálisan megöltek a romák?

Legjobb válasz: Nem tudom, de mi is egy kis faluban lakunk, viszont a 8-as fõút mellett! És hírbõl sem látni sosem rendõrt erre. Ja, néha kiállnak mérni, de azonkívül fél évben egyszer látok itt rendõrautót. Bárkit kirabolhatnak, bárkit megölhetnének, nem dugják ide a képüket sem. Szerencsére "csak" rablások fordulnak elõ, de az jó számmal: minket 4x raboltak ki, 2x a házat, 2x az üzletünket. A rendõr annyit kérdezett: van biztosításunk? Volt, erre elkezdik, akkor örüljünk, hogy nem keresik meg a tettest, különben nem fizetne a biztosító. A tolvajok meg ólálkodjanak csak tovább errefelé.

Nem tudom, de mi is egy kis faluban lakunk, viszont a 8-as fõút mellett! És hírbõl sem látni sosem rendõrt erre. Ja, néha kiállnak mérni, de azonkívül fél évben egyszer látok itt rendõrautót. Bárkit kirabolhatnak, bárkit megölhetnének, nem dugják ide a képüket sem. Szerencsére "csak" rablások fordulnak elõ, de az jó számmal: minket 4x raboltak ki, 2x a házat, 2x az üzletünket. A rendõr annyit kérdezett: van biztosításunk? Volt, erre elkezdik, akkor örüljünk, hogy nem keresik meg a tettest, különben nem fizetne a biztosító. A tolvajok meg ólálkodjanak csak tovább errefelé.
Ja és nem említettem a motivációt. Kaphat egyet a fejére aztán elítélik rendõri brutalitásért, kívülrõl meg mást se hall hogy milyen sz*r a rendõrség. Ez nem igazán az ami aktívkodásra sarkall egy embert.
Mert alulfizetettek, túlterheltek és nem kapnak támogatást más szervektõl. Forrás az unokabátyám, aki maga fizeti a szolgálati kocsiját, a kerületi ügyészség szrik rá, az állam meg elõírja neki a kötelezõen behajtandó bírságokat de a bûnügyek nem érdeklik.
A gárdáknak legalább van annyi hasznuk, hogy ha megjelennek, akkor ott feltûnnek a rendõrök is. A cigány nem megy el hetvenezerért dolgozni, a rendõr meg nem megy nyolcvanezerért járõrözni. Csak a szegény tûzoltók vonulnak kilencvenezerért oltani, meg a macskákat lepiszkálni a fákról.
Fejétõl bûzlik a hal. A sündõrök azt az utasítást kapják hogy a cigánybûnözéssel ne foglalkozzanak, és aki nem akar hirtelen munkanélküli lenni, az kénytelen engedelmeskedni a lakosságellenes parancsnak. Valakik szeretnek a zavarosban halászni, és az az érdekük hogy félelem és káosz uralkodjon a lakosság körében. Természetesen nem a cápázóhorog-orrú bipsik tehetnek errõl, meg nem is a Fityesz....a csúnyarossz náci Magyar Gárda meg Freddy Krõger! Õk a felelõsök!
... mert közel van a nyugdíj, addig fél lábon is kibírja, minek erõltess magát. Ezért lenne jó, ha eltörölnék a nyugdíjkedvezmény, és dologra fognák õket 50éves kor után. Legalább csináljon valamit.
*könnyebb dologra
Pintér is mondjon le!Jöhet a következõ , hetenként váltják egymást nem is akarnak rendet!!
Amúgy a nyugdíjukat régen elvettek. Az szerintem ne írjon ide aki csak negatív dolgokat mond. Errõl meg nem konkrétan az a rendõr tehet aki nem megy ki idõben hanem a központ akit ha felhívnak a bûncselekmény miatt sza..ik megadni a rendõröknek

Miért csak az embernek alakult ki a tudata?

Más él?lény szerintem nem tudja, hogy ? létezik, csak él, és egyszercsak elpusztul.

Legjobb válasz: Nem biztos hogy csak az embereknek van tudata. A delfinek pl felismerik a fajtájukat képrõl és felfogják hogyha pl tükröt tartanak eléjük, akkor azok õk.

Nem biztos hogy csak az embereknek van tudata. A delfinek pl felismerik a fajtájukat képrõl és felfogják hogyha pl tükröt tartanak eléjük, akkor azok õk.
Igen.Azért vannak inteligens állatok is.Pl.bebizonyították a tudósok hogy a házsertésnek az inteligenciája megeggyezik egy 2 éves gyerekével, és ezért a sertések a kutyáknál is okosabbak.És ahogy az elõttem szóló mondta a delfinek is okos lények.
Ja igen, arról nem is beszélve, hogy nem egy majmot tanítottak már meg jelbeszédre, akivel aztán jókedvûen elbeszélgettek. :) Nem ugrik be a neve, pedig híres volt, ráadásul a kölykét is tanította saját maga a jelbeszédre. Asszem nemrég pusztult el.
"õ létezik, csak él, és egyszercsak elpusztul" Hát mi, mi mást csinálunk?Az ember életének értelme is csak ennyi nem de?Azzal a különbséggel hogy nekünk az életben maradáshoz dolgozni kell (hogy pénzünk legyen).Utódot nevelni és meghalni.Nem? Kipacsolódás, szórakozás?Egye fene...de , melyik állat nem szórakozik(például hempereg a mocsárban, vagy játszi egy egérrel stb...)akár az ember, csak másképp.Szóval nem is vagyunk ám sokkal különbek mint az állatok!
Ha olyan okosak a delfinek, akkor miért laknak igluban?? XD Komolyra fordítva: szerintem minden élõlénynek van tudata (kivéve TALÁN az egysejtûeket), csak mivel mi nem tudunk velük kommunikálni, így nincs is róluk sok fogalmunk. Szerintem minden élõlény tud a saját létezésérõl, bár nem biztos hogy úgy fogja fel az életet, mint az emberek. (Zárójelben megjegyezném, hogy a jelenlegi emberi létezéstudat kialakulásáig sok féle filozófiai megközelítésben hittek az emberek, a mostani kb. az eddigiek keveréke. Hiszem, hogy az emberi létnek nincs értelme, mindent csak belemagyarázunk. Talán az állatok is bele tudnának magyarázni mindenfélét, csak tudják, hogy semmi értelme)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
"Más élõlény szerintem nem tudja, hogy õ létezik, csak él, és egyszercsak elpusztul. " Ezt rögtön megcáfolnám az ételét védõ kutya esetével. Tudja, ha nem védi meg, nem lesz mit ennie. Éhes lesz, emiatt elpusztul. Tehát, félti az életét! A másik példa: tipikus kutya viselkedésforma, ha "érzi" hogy meg fog halni, elhagyja a gazdáját (anno a falkát). Hogy pontosan miért teszi, utána kellene nézned, de az biztos, hogy tudatosan csinálja, elpusztulása elõtt.
Ez most talán kicsit off lesz, de azért megkérdezem. Szerintetek a vírusok élõlények egyáltalán ?
"Ez most talán kicsit off lesz, de azért megkérdezem. Szerintetek a vírusok élõlények egyáltalán ?" Mint az egyik kommentelõ mondta hogy tudja hogy meg kell védenie az ételét... Ez esetben a vírus arra törekszik hogy legyõzze a szervezetet és "átvegye az irányítást a test felett". De ez csak az én véleményem.(Lehet nem igazxd)

Miért csak több hét múlva rendelnek vissza a dokik? Miért nem lehet hetente járni, hogy az ember megnyugodjon?

Olyanokról van szó f?leg,akiknek már volt vetélésük,problémájuk.

Legjobb válasz: Hátõõõõ szép lenne ha hetente kéne a 10e ft-ot kifizetnem neki :D Viccet félretéve. Hinned, és hinniük kell a kismamáknak, hogy egy életképes magzat, és egy komplikáció mentes terhesség meg fog maradni. Akkor is ha csak havonta lát a doki. A baj egy nap alatt is megtörténhet sajnos. Illetve nem szabad túllihegni ezt a témát. Pont azért lesznek depisek a kismamák mertg beképzelik maguknak a problémákat. És ezt nem bántásból mondom. Nyugodj meg, biztosan minden rendben! 23hkm

Hátõõõõ szép lenne ha hetente kéne a 10e ft-ot kifizetnem neki :D Viccet félretéve. Hinned, és hinniük kell a kismamáknak, hogy egy életképes magzat, és egy komplikáció mentes terhesség meg fog maradni. Akkor is ha csak havonta lát a doki. A baj egy nap alatt is megtörténhet sajnos. Illetve nem szabad túllihegni ezt a témát. Pont azért lesznek depisek a kismamák mertg beképzelik maguknak a problémákat. És ezt nem bántásból mondom. Nyugodj meg, biztosan minden rendben! 23hkm
Mert a túl gyakori vizsgálgatásnak, ultrahangnak sincs semmi értelme és túlzásba víve az is árt ám a babának és a mamának is. Sajnos ha egy terhesség megszakad, akkor annak oka van... Persze ha baj van, akkor orvos azonnal (pl. elestél, vérzel, görcsölsz stb.), legtöbb esetben tudnak segíteni vagy mégsem olyan komoly a baj. De hetente vizsgálgatni ha nincs panasz, annak semmi értelme. Szerintem.
Tudom, hogy akiknek problémás a terhessége, azt nem vigasztalja, de nálunk még gyakoribb a terhesgondozás és a vizsgálatok gyakorisága, uh, vérvétel stb, mint a nyugat európai országok nagy részében. Normál esetben semmi szükség gyakoribb vizsgálatra, nálam úgy osztottuk be a havi nõgyógyászati vizsgálatot és a védõnõi látogatásokat, hogy 2 hetente valamelyikõjükkel találkoztam. Ha valami nem stimmel, akkor úgyis rohan az ember azonnal. Az orvosomat bármikor hívhatom. 37 hetes kismama
Sajnos a baj azzal is megtörténik, aki bent fekszik a kórházban, állandó felügyelet alatt. Amúgy a méhszájat nem vizsgálhatják gyakran, keneteket felesleges lenne levenni minden héten, szívhang miatt meg a védõnõhöz is elugorhatsz. Nem tudna az orvos minden héten "érdemben" vizsgálni.
Igazából van amikor a gyakori vizsgálgatás, ellenõrizgetés rosszabb, mintha nyugodtan lehetnél otthon. Nekem például az elõzõ terhességem is problémás volt, a mostani is az (vérezgetés, görcsök...). A dokival viszont rájöttünk, hogy amikor a rendelõben várok a soromra (SZTK), akkor a vérnyomásom hihetetlenül felmegy, pedig egyébként alacsony, szédülök, fáj a fejem, elkezdek gyakrabban keményedni és görcsölni... Szóval engem nem megnyugtat, hanem kikészít az orvosi légkör (pedig legtöbbször nem is vizsgál, csak megkérdezi, hogy vagyok), ezért csak havonta egyszer megyek hozzá illetve akkor ha problémám van.
Ha mindenki az elsõ kimaradt vérzéstõl, a 40. hétig hetente menne orvoshoz, az várandósonként 36 alkalom :) Így is 1-2 órákat kell várni, akkor tuti káosz lenne...persze ez csak plusz megjegyzés, az elõttem írok megmondták már, hogy sajnos ezzel a bajt elkerülni nem lehet; ha jönnie kell, jön, ha nem akkor meg mindegy is ;) Jó babavárást 29hkm
Ha Téged megnyugtat, akkor az tudom javasolni, hogy válassz egy magánrendelõt. Ott olyan gyakran néznek meg ahányszor szeretnéd, persze normál keretek között, ami nem veszélyezteti a terhességed. Engem a harmadik trimeszterben a sok görcsölés miatt szinte hetente vizsgált az orvosom, hogy biztos ne legyen baj. Bár, ha probléma mentes a terhességed, akkor tényleg semmi szükség a túl gyakori vizsgálatokra.
Sok a
Sok a páciens, már a jobb helyeken. Én mindig idõpontra megyek, de így is várni kell, pedig megyeibe járok. Vki írta, hogy a dokihoz járás készíti ki, hát engem meg a védõnõi várakozás, már ha 4-5 ember vár nem bírom ki kell jönnöm, s utána visszamegyek inkább. Gyûlölöm hallgatni másnak a bajait, ráadásul ott tényleg mindenféle ember van, megaztán a védõnõ dilettantizmusa is dühít. Szóval nekem a havi védõnõi tere-fere is borzasztó nagy kín, nemrég tudtam meg, hogy hál'Istennek le lehet mondani a szolgáltatásaikról. Ja és ha nem megyek, telefonon zaklat.25hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!