Találatok a következő kifejezésre: Miért csak csajok vannak (101 db)

Miért van az, hogy a párom mindig csak a csajokkal van elfoglalva, pornót néz ha nem vagyok vele? Miért teszi ezt velem? Mire jó ez? Miért?

Elég féltékeny típus vagyok, előző kapcsolataimban mindig megcsaltak. Próbálok én tenni elenne, de egyszerűen nem megy. Ha rászólok a páromra, hogy hagyja már abba a csajozást, akkor jön a veszekedés egyből. Lehet azt akarná ezzel elérni, hogy hagyjam el, mert ő nem mer szakítani? Nem értem. 3,5 éves élettársi kapcsolatról van szó.

Legjobb válasz: Azért csinálja,mert egy barom. Mármint nem a pornónézés,mert aki egy kicsit is tájékozott,az tudja,hogy a férfiak többsége nézi. Én nõként is szoktam néha. De ez,hogy csajozik melletted,kritikán aluli. Egyébként hogy kell érteni ezt a csajozást? Mert azért az sem mindegy:D

Azért csinálja, mert egy barom. Mármint nem a pornónézés, mert aki egy kicsit is tájékozott, az tudja, hogy a férfiak többsége nézi. Én nõként is szoktam néha. De ez, hogy csajozik melletted, kritikán aluli. Egyébként hogy kell érteni ezt a csajozást? Mert azért az sem mindegy:D
Az ha telefonál vagy telefonszámot cserél nem nagy bûn gondolkozz már a pasik utálják ha meg kell azt is beszélnie veled hogy hugyozás után kirázhatja-e vagy sem. Ha csak szemez szerintem elmegy utána már nem. Ha a pornónézést csajozásnak veszed akkor vess magadra majd küldöm az aratógépet.
hasonló szituációban voltam már én is, bár bevallom kevés az, aki emiatt ûzi ezt, amit a pasid. Volt egy rettenthetetlen féltékeny barátnõm, és 2 db olyan csaj, akivel nemcsak hogy kiskorom óta ismerem õket majdnem, de olyanok mintha a húgaim lennének. Ha az volt, hogy miattuk mentem el (tökmind1 miért), akkor jött a hiszti, ha nem tudta hogy miattuk megyek el, nem volt baj. Hülyén csináltam, mert hülye barátnõm volt, számomra nem normális, hogy egy nõ miatt az egész baráti körömet és az egész múltamat a kiskoromat dobjam el. Ez kb olyan, mintha összejönnék valakivel és anyám meg a nõm között kéne választani. de ha nálatok ilyen nem áll fent, akkor abban kúrás a levél tárgya, gyorsan megtudakolnám én ezt, de ne nyiltan kérdezz rá, mert akkor azt mondja csak régi barátok, és vagy igaz vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Egy délután csörgött a mobilja és nem vette fel, azt mondta a bank hívja, késõbb kapott egy sms-t, és egy csaj volt, hogy miért nem veszi fel a telefont. A neve pedig opel néven volt elmentve a telefonjában. De találkoztam már sanya néven elmentett telefonszámmal is.
Megaláz téged, állj a sarkadra! Tudod az ilyesmit, csak azzal lehet megcsinalni, aki hagyja! Nagyon buta vagy.
Nem tudom, akkor miért vagy vele. Számomra nagyon megalázó és nagy parasztságnak tartom, ha miközben a párom mellett sétálok/állok/ülök õ egy másik nõvel akár csak szemezget is. Én ezt tuti nem viselném el, de olvastam már pár másik kérdésnél hozzászólásokat, hogy ez nem izé... Hát ha másnak nem is, de nekem az. Ez a telefonszámcserés dolog is igen érdekes. Tudodmikor viselném el, hogy mellettem ismerkedjen... Na de amúgy honnan tudod, hogy tényleg csajok telefonszámai vannak elmentve, ha férfinevek vannak beírva?
Hát a csajozáson én sem tudom mit érthetsz. Ha szándékosan keresi a társaságukat, olyan dolgokat ír nekik chaten, vagy randira is hívja õket, az tényleg erõs. Ha van néhány lány barátja, az nem problémás, de nem is lehet csajozásnak nevezni. Pornónézés elfogadható, ha nem megy a kapcsolat rovására, bár mondod hogy élettársak vagytok, ha ott elõtted nézi az elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Én csajozásnak veszem azt ha hátam mögött ismerkedve telefonszámot cserélget, a telefonjába úgy írja be a nevét, hogy azt én ne tudjam, pl. különbözõ férfi becenevekkel. Vagy pl. furcsán vettem azt is, hogy a barátja meghívott minket babalátogatásra, és a párom mindent kitalált hogy ne menjek el vele, nem is vitt el, azt mondta az én érdekemben jobb ha nem megyek. Nos nem értem az ilyeneket. Nekem az is rosszul esik, mikor együtt elmegyünk valahova és a tekintetével flörtöl.
én sem értem hogy kell értelmezni ezt a csajozást. 1. ha én párkapcsolat mellett más nõvel beszélek, akkor az max flört, de olyat se szoktam sûrûn, de ez még nem bûn. 2. ha konkrét randizik a csákó, vagy csókolózik meg ilyenek és te hagyod, akkor jó hülye vagy. 3. ha a pornónézést mondod csajozásnak, akkor szintúgy hülye vgy.
Ha a pornónézést nevezed csajozásnak, akkor veled van baj- ha csajozik melletted és te csak megkéred, hogy ne tegye, akkor is veled van baj.
El kéne gondolkodni azon, hogy tényleg a megfelelõ embereket választod e magad mellé......most tudom hogy elcsépelt közhely, de akkor is! Ki milyen virágot tép, olyat szakít.....
Szerintem tuti meg is csal téged. Én is ilyen cipõben járok és párszor már le is bukott a drága
biztos rossz helyen keresgélsz vagy csak szimplán nincs ilyen
Hány lánynál próbálkoztál az elmúlt 1 hónapban?
Ahelyett hogy itt sajnáltatnád magad, érezd jól magad a bõrödben és hidd el bevonzod a neked megfelelõ leányzót. Párkapcsolatban élõkkel meg lehetõleg ne flörtölj vagy ismerkedj, amúgy vegyesen van mindenféle lány, hidd el, sok egyedülálló jófej is van. Talán te az elérhetetlenekre jobban buksz? Biztos vagyok benne hogy hamarosan te is találsz megfelelõ lányt, de elõbb érdemes lenne kicsit megváltoztatni a hozzáállásodat evvel kapcs.
Meg kell nézni a fenekét is.
fenekét is meg kell nézni, de ez afféle reflex v mi. de tényleg....több ideig tudd bámulni...
Elölrõl sajnos nem látszik a segge...
Nemcsak a popsit nézzük meg naturba, hanm azt is lecsekkoljuk, milyen bugyi van a csajon. :D Imádjuk látni! 30F
A kérdező hozzászólása: És ha esetleg a csajotokkal vagytok? mert olyanra is van példa! Utolsó: ÉS gondolom a szerénységedrõl híresültél el :D
Én nem tudnék ilyen szemtelen lenni, hogy ilyen feltûnõen bámuljak lányokat, de én utánam már 3 lány is fordult hátra vissza utcán.
Én azért teszem mert popsi párti vagyok.egyszerûen meg kell néznem egy jó csaj fenekét, hogy milyen.Imádom a szép, kerek, feszes popsikat.(Jobban érdekel mint a mell)!
A kérdező hozzászólása: Vagyis ennyire számítana egy jó fenék ?:D
Ez így természetes. Elölrõl a cicit és az arcot, hátulról a popsit! Ez szinte reflex, ahogy írták elõttem is. Így teljes a kép.
nem csak a fenékrõl van szó legalábbis nálam, a nõ olyan mint az étel és ha olyan a nõ akkor kívánod és nem tudod abba hagyni a szemed legeltetését + be indul a fantázia amit hagy ne részletezek 17/f
Szép lányokat szeret az ember sokáig nézni! :) No meg persze, hogy a rutinos lányok ezt meglássák, és cserébe kapjanak egy kis plusz önbizalmat, ne csak nekünk essen jól! :) ui: az ésszerû egy szó.

Miért van, hogyha az embernek nincs senkije, akkor meg is szakadhat mire lesz, de ha van barátnője, akkor meg szinte úgy kell leráznia magáról a többi csajt? ! Vagy ez a furcsa eset csak nálam van így?

Legjobb válasz: Velem is így van...:S Amikor van valakim valahogy mindig akkor lenne még 3-4 másik lány is mint lehetõség, de amikor magamba vagyok akkor totál semmi..

Velem is így van...:S Amikor van valakim valahogy mindig akkor lenne még 3-4 másik lány is mint lehetõség, de amikor magamba vagyok akkor totál semmi..
ez tényleg így van. 23/F
Nálam is ez van, de én már nem is erõlködök.. Kb. 1 éve vagyok egyedül, egy ideig még próbálkoztam, most viszont már nem nagyon érdekel a dolog. 24/f
Mert amikor egyedül vagy lógatod az orrod, amikor párkapcsolatban vagy, akkor meg sugárzol. Te melyik csajhoz mennél oda: egy szomorúbbhoz, vagy egy folyton nevetgélõhöz? . . . Na, meg is van a válasz :)
Ez tenyleg igy van de erre van magyarazat! Ha van valakid akkor megvaltozik a kisugarzasod, magabiztosabb leszel stb, es ez feltunik a lanyoknak. Emellett ennek tudomanyos biologiai magyarazata is van. Parkapcsolatban boldog vagy es ugye nem utolso sorban a szexualis eleted is "fellendul" ezaltal a szervezetedben is felszabadulnak, jobban termelodnek bizonyos kemiai anyagok amikre a masik nem igencsak fogekony. :) Szval kerem szepen ez nem csak a veletlen muve. :)
Azért, mert ha nincs senki, akkor látszik is rajtad, hogy görcsösen erõlködsz, töröd magad. Mikor van, akkor vidámabb, lazább, magabiztosabb vagy, mert tudod, hogy úgyis van valaki más.
Ez valóban így van.
velem is igy van 20 f
Passz... Szerintem ez leginkább hozzáállás kérdése. Én legalábbis nem vettem észre ilyesmit.
igen nálad.
Ez így van, el kell fogadni :D
alsótestû bérmunkásokkal kell edzetni magad :D
Hát akkor én vagyok egy kivétel, ha nincs senkim senkinek sem kellek. Ha van valakim nagy nehezen, akkor se kellek senkinek. :)

Miért csak csunya csajok vannak a chat-en?

nézzétek meg myvip chat-et pl, mind 12-13éves csaj és tök csúnyák, egyik kövérebb mint a másik

Legjobb válasz: Én ugyan a myvip chat-et nem ismerem,de megnéztél más helyeket is?Nem hiszem,hogy mindehol csak csúnya lányok lennének.De ismerkedni talán nem ilyen helyeken kellene...

Tévedsz, vannak fent szépek is, de az nem adja ki magát, csak akkor ha bejön neki valaki!Ne csak a myvip-et vedd figyelembe.
Én ugyan a myvip chat-et nem ismerem, de megnéztél más helyeket is?Nem hiszem, hogy mindehol csak csúnya lányok lennének.De ismerkedni talán nem ilyen helyeken kellene...
Nem chaten kell ismerkedni. Egyébként nem csak csúnya lányok vannak, bár én irc-n szoktam beszélgetni, rengeteg szép lányt láttam már.
A szép lányoknál sokan bepróbálkoznak élõben is, ezért nincs szükségük chat-en ismerkedni. Egyik csaj ismerõsöm nem is kimondottan szép, mégis szórakozóhelyeken egy este mindig minimum tízen jöttek oda hozzá ismerkedni.
Amúgy tényleg így van, azok chat-elnek általába, akik máshol nem tudnak ismerkedni. Ez van, de amúgy, ha mindenképpen neten akarsz ismerkedni, mondjuk válassz lányokat az adatlapjuk után! Akár iwiw, akár myvip. Kint van az msn-címje, felveszed, és megmondod hogy valami megfogott benne. (Ami egyébként igaz is) Szóval hajrá, szerintem így azért sokkal több esélyed van.
most mer??en nem vagyok sokak szerint csunya, sot szep, jo sok fiu akar engem, pasim is van, de megis jarok myvipre..mert unatkozom ha nem took mit csianlni, es nezkedem a kepeket x)
Valóban.Egy szép csajszi nincs rászorulva hogy chat-en ismerkedjen, a kisujját se kell mozdítania és úton útfélen ismerkednek vele.A 12 évesek még csak így tudnak találni valakit, de aki kicsúszott a korból 25-35 az is itt próbálkozik.Azt nem árultad el hogy te hány éves vagy, és miért chat-en akarsz ismerkedni?Veled is lehet valami gáz.
Mert általában azok ismerkednek chaten akik máshol nem tudnak... és általában azok nem tudnak máshol ismerkedni akik csúnyák... Egyébként meg normális chatet kell kifogni. MyVip chatet inkább nem jellemezném XD
A szebbeknek van pasija, és nem a myVIP chatjén keresnek pasit. A szép lányokat leszólítják az utcán, a maradék meg chatel a myVIPen.
Mert azok nem kellenek senkinek
Ne haragudj deh nagyon nagy tuskó lehetsz ha csak a külsõ alapján ítélsz meg embereket, és akkor mi van ha kövér egy lány??!!! Senki nem tökéletes mindenkiben vannak hibák!!!!! Még benned is, csak te tartod tökéletesnek magadat...Szerintem kicsit magadba nézhetnél hogy nem mindenki lehet oylan "tökéletes" mint amilyet te elképzelsz! De ha így fogod fel az egészet akkor soha nem lessz barátnõd mert neked senki nem fog megfelelni, de hát te dolgod, scak egyet mondok...ne a külsõ alapján ítéld meg az embereekt!!!! Ennyi... Tamilina
Azért ez nem igaz hogy minél ronfább annál kedvesebb.Bizony ismerek jópár olyan lányt aki tökéletes külsõvel rendelkezik ám mégis kevés az önbizalma pedig igazi beszédes egyéniség.Aztán van 1 másik lány aki duci és beképzelt ráadásul ronda és üresfejû.Úgyhogy necsak a külsõ alapján ítéljetek legyen szó duciról vagy soványról.
Ja, én fiú vagyok, nemrég egy duci csajjal csevegtem élõben, aki kb magát is utálja, és milyen érdekes, egy plázacicában sem találtam meg azt amit benne igen, szóval minél rondább egy csaj, annál kedvesebb :-) a többiek akik meg leorditanak mindenkit elmehetnek homokozni.
Ez mekkora ekkora hûlyeség , 1.nem csak csúnya lányok keresnek chaten pasit.2.Meg Duci vagy Dagi csaj is lehet szép és jófej, ha valakit nem a kûlseje alapján itélsz meg akkor biztos hamar találsz csajt..Én se vagyok egy csont kollekcio és mégis van barátom mert nem a kûlsöm alapján itélt ennyi.... SZoval szerintem ne zavarjon hogy valaki kövér.ja és a szép csajok azért vannak cseten mert szeretik ha bokolnak nekik meg ienek ennyi
Hát ez egyáltalán nem igaz.Rengeteg szép csaj van chaten dehát nem olyan könnyû megtalálni õket.Egyébként a szépek meg azért vanak chaten(mégha párkapcsolatban vannak is)mert yól esik nekik a sok bók meg a hízelgés.
Te sem lehetsz valami nagy szépség, ha ott keresed a csajokat. Ja és ha nem tetszenek a kövérek, és ha nagyon válogatós is vagy, és ha mg pluszba te is ronda vagy, akkor van két szép kezecskéd, és elintézed magad!Egy kövér csaj:)
Nem vagyok egy bombázó, de szép vagyok, nem egy ember talált már meg kép alapján magának, van barátom, lenne még jelölt rajta kívül is, és mégis csetelek ha épp nincs más dolgom, mert szeretek beszélgetni mindenféle emberrel, minden csatornán. Egyébként még az is eszembe jutott, hogy te egy vagy azok közül aki szerint 50 kiló föllött az már nem nõ hanem tehén...
A csúnyaság relatív. Attól hogy neked nem tetszenek, nem feltétlenül csúnyák. És ha nem tetszenek ne chatelj. Nézegess myvipen vagy iwiwen, ha mindenkéép interneten akarsz ismerkedni.
szerintem azért mivel nem kell a társadalomnak a salak fajtájuk és még pl azért mert így nem látja senki a pattanásos arcukat

Miért van ez? Csajok van olyan, hogy csak azért bámultok egy pasit mert olyan csúnya?

Gyakran veszem észre, hogy az utcán bámulnak a lányok...vagy véletlenül összeakad a tekintetünk... Például ma reggel is jött szembe egy kislány a barátnőivel és rámnézett majd le újra rám majd megint le....aztán mellém ért és bele nézett a szemembe én is az övébe( nagyon szép lány volt) ilyenből van sok, de viszont ha valakinél aki ezt csinálja megpróbálok lépni, hogy megszólítom akkor elutasitóak velem szemben.... Esetleg hogyan szürhetném ki, hogy kinél érdemes probálkozni? És ki az aki nem csak azert néz mert csúnya vagyok? Bocs a helyesírásért, de telefonról írok!!!! 20/F

Legjobb válasz: Hát, én szoktam pasit azért is nézni, mert olyan csúnya, de ezt onnan tudod leghamarabb kiszúrni, hogy aki pl. barátnõjével jön és néznek, mosolyognak és sokáig a szemedbe néznek, annak tetszel, ha viszont röhögcsélnek közben, vihognak, furán mutogatnak rád, vagy fura grimaszokat vágnak, akkor bizony valami érdekeset találtam rajtad és nem pozitív értelemben :P

Hát, én szoktam pasit azért is nézni, mert olyan csúnya, de ezt onnan tudod leghamarabb kiszúrni, hogy aki pl. barátnõjével jön és néznek, mosolyognak és sokáig a szemedbe néznek, annak tetszel, ha viszont röhögcsélnek közben, vihognak, furán mutogatnak rád, vagy fura grimaszokat vágnak, akkor bizony valami érdekeset találtam rajtad és nem pozitív értelemben :P
A kérdező hozzászólása: Hát ilyesmi még nem fordult elõ...pedig nem vagyok olyan helyes ezt tudom magamrol de megis szeretnek nezni a lányok....:S
azt mondják a szerelem vak! szóval igyekezz valakit jó szerelmessé tenni akkor nem látja milyen ronda vagy! :D)
szegeny fejed. ennyit az onbizalmadrol... nem lennek a helyedben :(
Hello! Nem biztos, hogy azért elutasító, mert ronda lennél. Maga a szitu ronda neki :] ha tényleg vonzó a lány, annak gondolj bele mennyi közvetlen ismerõse van iskolából, rokonok, ismerõsök által, baráti körébõl, akik összejönnének vele? ÉS akkor mért egy vadidegen srácot válasszon? Ezek azok a lányok, akiknek fontos a bizalom, és inkább járnak olyannal, akit már valamelyest ismernek. Szóval az is lehet, hogy csak annyi a baj veled, hogy idegen vagy neki. És van neki bõven baráti körébõl fiú, aki "udvarol" neki, és õ olyan tipusú lány, aki nem szeret idegenekkel ismerkedni. Szerintem vannak olyanok is, akik bevállalósabbak, de ezt ránézésre nem lehet megmondani kik azok.
A kérdező hozzászólása: Ronda azert nem vagyok, csupan nem vagyok az a fajta amilyenek mostansag a lanyok idealjai... Kondizok es sportolok... Onbizalom hiany nincs pusztan ismerem a hataraimat...
Lehet, h mindig olyant fogtál ki, aki már foglalt volt. Szemezni szemezett veled, de nem akart továbblépni, mert volt barátja már.
Nálam is vannak ilyen szituk. Képzeld még olyan is, hogy utcán mögötte sétálok pár méterre és képes hátra fordulni és rám nézni. Csak tudnám miért szemeznek vagy néznek engem a lányok! Én még ezek közül a lányok közül egyet sem szólítottam le, mert tartok a beégéstõl, de néha úgy érzem, hogy bejöttem nekiké s olyankor bánom az elszalasztott lehetõségeket. Persze lehet csak a nagy orromat nézték, de állítólag szép szemeim vannak és lehet ez kompenzálja a ronda nagy orromat?
Elsõ válaszoló: Az a csúnya srác, akin vihogsz, meg grimaszolsz, csak kiváltja valahogy belõled ezt a reakciót. Normális esetben egy teljesen visszataszító külsejû emberre legfeljebb egy pillanatra néznek rá. Különben is, ha minden ok nélkül fikázol egy embert a külseje miatt, akkor elégedetlen vagy magaddal is.
mi az, h " kuplungos "???
öö.. mi az, h selejtes lany?
Társkeresõtõl ne várj többet. Ugyanannyi kuplungos pasi van fent, mint amennyi kuplungos csaj. Úgyhogy inkább élõben ismerkedj.
A kuplung az, amit nyomni kell, de igazából csak a sebváltáshoz jó, és hogy ne fulladjon le az autó. Szóval: d.god, hogy legyen valaki, ne legyél egyedül, a sebeidet nyalogasd mellette, de igazából nem szereted? õõõ. talán ne online isemrkedj, hanem offline, a valóságban!
Szerintem semmi gond az online társkereséssel. És tudod, a "való életben" megismertek nagy része is "kuplungos" egy bizonyos kor felett, amennyiben azt érted alatta, hogy szerzett már sebeket.
nem az értelmezéssel van a gond.. de ha ennyire válogatsz, akkor ismerkedj élõben, azt csááá :DD
Miért társkeresõn akarsz barátnõt találni magadnak?? Amúgy igen ott általában olyanok szoktak lenni...
A kérdező hozzászólása: Kuplungos= beteg, rossz, hibás, selejtes.
A kérdező hozzászólása: basszus értelmezzétek a kérdés többi részét ha ez már sok

Mostanság miért csak a túlsúlyos csajok tapadnak rám facebooon, hol vannak a normális súlyú, számomra vonzó lány rajongóim?

Én sovány fiú vagyok, cukinak, aranyosnak, nem férfias. Ezt dobta a gép, genetika. Én szeretnék hozzám hasonló vékony lányt, vagy normális alkatút, ne vonzódom a túlsúlyos lányokhoz, ezt leszámítva elég sok hibát elnézek egy lányban szerintem.

Legjobb válasz: Meghíztak, b..meg! Mikor meglátták, hogy nézel ki, elkeseredésükben bánatevõk lettek.

Meghíztak, b..meg! Mikor meglátták, hogy nézel ki, elkeseredésükben bánatevõk lettek.
Férfias férfiakkal... Olyanokkal, akik tettek érte, hogy azzá váljanak.
Hogy te egy menyire ön telt be képzelt hólyag vagy .! "rajongóim , sok hibát elnézek " Szerinted itt fognak rád írni a lányok igen én vagyok aki te elvárásaidnak meg felel.. Vagy mire gondoltál kis csicska ? 23L
ne haragudj, de tapad rád a görcs, nem szoktam vadászni, másként válogatok N
Büszke lehetsz, hogy facebookon ennyi csaj tapad rád, nagy tehetség kell hozzá:D cyber casanova

Miert vannak olyan sracok akik csak ki akartak hasznalni a csajokat?

Legjobb válasz: és miért vannak olyan csajok akik csak kihasználják a pasikat....a kocsi, pénz miatt vannak vele.... én csaj vagyok és sztem nem minden pasi ilyen...nem szabad általánosítani, vannak ilyenek is akik nem tudnak egy csaj mellett kikötni, de nem mindenki ilyen, de ha megismered akkor úgyis tudod majd hogy milyen, hogy kihasználna vagy sem

és miért vannak olyan csajok akik csak kihasználják a pasikat....a kocsi, pénz miatt vannak vele.... én csaj vagyok és sztem nem minden pasi ilyen...nem szabad általánosítani, vannak ilyenek is akik nem tudnak egy csaj mellett kikötni, de nem mindenki ilyen, de ha megismered akkor úgyis tudod majd hogy milyen, hogy kihasználna vagy sem
Erre a legjobb válasz és miért vannak olyan lányok akik haggyák magukat kihasználni?Ha nem lennének ilyen lányok akkor nem lennének ilyen pasik se:-)Mindig kettön áll a vásár...és igazam van az elöttem szólónak van ugyan annyi csaj is aki kihasználja a pasikat.

Mai csajok miért a hivalkodó vagyonra és a külsőre mennek csak? Miért ilyen buták, mikor tudják előre, hogy csak egy életük van.

Legjobb válasz: Ez sjanos nem csak a mai csajokra igaz.Az én fiatalságomat is ezek jellemezték a 90-es években, de amióta talán a "vagyont" kitalálták, mint fogalmat a gazdagságot keresik. Lehet rizsázni nõi részrõl, hogy õket ez nem érdekel, hanem a "belsõ értékek", de az ábrám mindig igaz lesz rájuk: -Nekem nem a pénz a fontos! -Hanem mi?-kérdem én. -???- a belsõ értékek. -Ja igen, legyen full extrás autómata váltós bõr belsõ, vagy a pénztárcám belsõ értékeire gondol. Ez sajnos mindig igy marad.Nagyon kevés nõ van, aki el tudja fogadni a csóróságunkat és megelégszik azzal,huzamosabb ideig,amink van,mert persze itt is akadnak kivételek.

Ez sjanos nem csak a mai csajokra igaz.Az én fiatalságomat is ezek jellemezték a 90-es években, de amióta talán a "vagyont" kitalálták, mint fogalmat a gazdagságot keresik. Lehet rizsázni nõi részrõl, hogy õket ez nem érdekel, hanem a "belsõ értékek", de az ábrám mindig igaz lesz rájuk: -Nekem nem a pénz a fontos! -Hanem mi?-kérdem én. -???- a belsõ értékek. -Ja igen, legyen full extrás autómata váltós bõr belsõ, vagy a pénztárcám belsõ értékeire gondol. Ez sajnos mindig igy marad.Nagyon kevés nõ van, aki el tudja fogadni a csóróságunkat és megelégszik azzal, huzamosabb ideig, amink van, mert persze itt is akadnak kivételek.
belsõre mentem, megismertem, megszerettem, de visszautasított, sokat szenvedtem/szenvedek miatta még most is, miközben Õ más csajokkal élvezi az életet
Az utolsó része ragadott meg a kérdésednek hogy csak egy életük van. Így igaz! Minden amit így vagy úgy összekapartál azt a végén itt kell hagynod. Az is másodlagos hogy ez mikor következik be. Akkor talán rájössz hogy az sem fontos már hogy te hányat szerettél, csak az számít hogy téged hányan szerettek.Bizony sokan összetévesztik a birtoklási vágyat a valódi boldogsággal kis és nagy döntéseknél egyaránt.
te tényleg beveszed ezt a baromságot? csak azok a csajok mennek rá a pénzes pasi témára, akik ingyenélõ plázacicák.
Mert felszínesek és anyagiasak, azért. Akinek nem lógnak a nemzetibankok a zsebébõl, és nem Ferrárin járkál, emberszámba sem veszik, levegõnek nézik. Ezek után miért törje magát a pasas egyáltalán? Hogy minél változatosabb módon elküldhessék a 3, 14csába? Marhára megéri...
Pont az, h egy életük van és nem egy lyukban akarják leélni, ha tehetik, h utazzanak jobbra-balra.
Még mindig van kivétel, nem ártana megemlíteni...
Blablabla. Lerágott csont ez a téma, kielégítõ válasz meg sosincs.
Szerintem aki ilyen idióta kérdést ír ki, az már maga nem lehet túl intelligens.
ahogy anno a tanárom mondta: A nõ azt a férfit keresi aki biztonságot tud neki nyújtani (mind anyagilag mind fizikailag) bocs ha roszzul irtam le (nem szó szerint és valszeg helyesirásilag meg értelmetlenül de nekem igy tünik helyesnek ugyhogy bocsi)
20:23, és azt mivel magyarázod hogy a csajok döntõ többségben ilyenek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!