Találatok a következő kifejezésre: Miért csak csajok (215 db)

Legfőképp fiúk véleményére vagyok kiváncsi, de ugyanúgy lányokéra is. A fiúk miért csak a nagymellű p*icsás csajokra buknak?

Én nem tartom magam szépnek, de mindig azt mondják, hogy nem ronda, hanem hülye vagy... De vannak olyan lányok Isten ments, hogy kritizáljam ?ket nem is rossz indulatból mondom.. De tényleg elég igénytelenek(zsíros haj, koszos köröm stb.) És amúgyse valami szépségek és Nekik mégis van pasijük én meg tudom magamról, hogy igényes vagyok és nem is vagyok elöl deszka hátul léc se kövér se sovány mégsincs senkim :(

Legjobb válasz: Ez most két kérdés: - A fiúk miért csak a nagymellû csajokra buknak? - Miért nincs senkid? Gyanítom, hogy 20-nál fiatalabb lehetsz, ha ilyen kérdéseket teszel fel. Elõször is a hozzáállásdat és a világszemléletedet változtasd meg a kapcsolatokról, mert így tényleg nehezen lesz kapcsolatod. Amúgy volt már valaha párkapcsolatod?

Ez most két kérdés: - A fiúk miért csak a nagymellû csajokra buknak? - Miért nincs senkid? Gyanítom, hogy 20-nál fiatalabb lehetsz, ha ilyen kérdéseket teszel fel. Elõször is a hozzáállásdat és a világszemléletedet változtasd meg a kapcsolatokról, mert így tényleg nehezen lesz kapcsolatod. Amúgy volt már valaha párkapcsolatod?
És hogy probálsz pasit találni? Sokszor hallom csajoktol hogy senkijük sincs és ezen rágodnak, de nem is tesznek érte hogy legyen valakijük, márpedig nem fog becsengetni hozzád senki hogy téged akar:) Aztán meg ne akarj jobbat mint te magad vagy, ne akard a legjobb pasit mert arra kevés esélyed van hogy pont veled akarjon járni. Keress hozzád illöt, barátkozz, aztán majd lesz valami, de ne mindig azt várd hogy a pasi kezdeményezzen.
A "nagymellû p*icsás" csajokra a hasonló ketgóriájú pasik buknak....így kerek a világ. Egy normális gondolkodású, komoly kapcsolatot keresõ férfi, nem ezekkel a nõkkel fog leállni. Hanem keres magának egy intelligens, csinos, igényes nõt. Szerintem neked nincs elég önbizalmad, ezt a "Én nem tartom magam szépnek" mondatodból gondolom. Így sajnos, kevesebb eséllyel indulsz, mivel egy elégedett nõ szinte sugárzik a boldogságtól, és ezt egy férf észreveszi. Petranova
Azért, mert ezekkel a nõkkel lehet villogni, mint egy nagy BMW-vel, vagy egy drága mobillal. Ezek a csajok általában lelkileg üresek, csak kirakatba jók.. Most itt nem a soványakról beszélek, mert az adottság (nekem is), hanem a p*csás, szilikonos tyúkokról.
Nem azok az emberek vesznek körül akik az ápolt, intelligens nõket kedvelik, hanem olyanok akik felületesen szemlélik a nõket. Ennyi. Keresd meg a társad a hozzád hasonlóak közt.
Nem szoktam ilyesmire reagálni, de ezt most nem állom meg, én sajnos pont az ellenkezõjét tapasztaltam (kedves 3. válaszoló, ha ez igaz /lenne/, akkor örülök/nék/). Én tudok olyat, aki az 54. kilót is sokallta.. A kérdezõnek pedig kívánom, hogy megtalálja azt, aki éppen úgy szereti, ahogy van.
Amíg ezek az érzések vannak benned ezt fogod közvetíteni a külvilágnak...KISUGÁRZÁS!!!Ez az egyetlen fontos...(nyilván az ápoltság mellett)
A férfiak ízlése nagyon különbözõ. Van aki kifejezetten a kis mellû nõkre buknak. Szerintem erre is érvényes a normál eloszlásu görbe ( harang alaku görbe ). Tehát, ha átlagos vagy, akkor neked van a legnagyobb esélyed. Az is igaz viszont, hogy az elhízás magyarországon is az egész társadalmat érintõ jelenség. Az átlagos testalkat ma már eléggé eltolódott, és én úgy gondolom, hogy ezt a pasik ízlése nem igazán fogja követni.
Nekem pl nem tetszik a "hubammeg" kategoria. Valtozatos az izlesunk, mint ahogy a makostesztat sem szereti mindenki. Regi nepi mondas: szep nem vagy, hulye ne legyel... Persze viccesen, dehat nem en allitom rolad, hogy nem vagy szep.
Igazából nekünk pasiknak hót' mindegy, hogy hány kiló a csaj, amíg tud mozogni, nem olyan kövér, vagy nem látszódik külön a térdkalácsa, nem láttam még olyan srácot, aki szerette volna ezeket az anorexiás bulákat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :)
Ez a természet rendje, mindenki a tökéletesrõl álmodik. Mi férfiak a formás nõkrõl ti pedig az izompacsirtákról. Ha nem így lenne akkor most éhen halna Sorbert Norbi és a haverjai. De miután érettebb lesz az ember rájön hogy a külsõ nem minden, bár attól még lehet tökéletes alakú párja. Ne csüggedj! Ha mások dicsérik jó alakod akkor már csak fejben kell felnõnöd a párkapcsolathoz és ennek is eljön majd az ideje. A változás már elkezdõdött az életedben hisz felismerted hogy változtatnod kell és talán már tudod miben és ehhez segítséget is kértél. Csak légy továbbra is körültekintõ.
Szia, ugyanazt tudom én is mondani, mint a többiek. Mindenkinek más az ízlése. Nekem is tetszenek a kismellû lányok, nem a külsõ a legfontosabb, hanem hogy kedves, és barátkozó légy. Ha bezárkózol, akkor lehet, hogy elriasztod, vagy mégkevesebb esélyt adsz annak a srácnak, aki szeretne téged szeretni. Minden jót!:)
Lehet, hogy az elsõ mondatodban van a válasz is... "Én nem tartom magam szépnek..." Szóval, ha magad nem tartod magad szépnek/elfogadhatónak, mások sem látnak annak. Lehet, hogy a zsíroshajúnak pont úgy kerek a világ, ahogy van, és a fiúk érzik ezt. Ha megtanulod szeretni/elfogadni magad/a külsõdet, a kisugárzásod rögtön változik, és felfigyelsz majd néhány érdeklõdõ tekintetre... és így tovább...
Na nekem egyáltalán nem ezek a cicababák jönnek be.Sokkal inkább az aranyos , kedves, szolidabb lányok, akik ugyanúgy lehetnek szépek, sõt.Soha nem a mellmérete miatt tetszett meg egy lány.Meg fontos, hogy a lány értelmes, intelligens legyen, és ne csak a külsõségekre menjen. Nem tudom, sok mindenen múlik, de nincs szerencsém, mert ezek a lányok már nagyrészt foglaltak.Így nekem sincs senkim. Ne a másikat nézd, hogy neki van párja, mert sehova nem vezet, csak bekattansz. De azok alapján amiket írtál, vagy nem vagy elégedett magaddal, vagy túl nagyok az elvárásaid a fiúkkal szemben.Ha nem tartod magad rossz csajnak, valaki már tuti, hogy észrevett, de lehet, hogy Te észre se veszed. Szerintem nem feltétlenül kell egy lánynak keresnie.Elég ha észreveszi, ha szeretnék megismerni, és ad egy esélyt a srácnak.Vagy ha nagyon tetszik egy lánynak egy fiú, kimutathatja, hogy kedves vele, vagy mosolyog rá, és akkor a srác is felbátorodik.Nem neked kell leszólítani õket, de az se megoldás, ha tetszik valaki és nem mutatod ki, mert akkor a fiú azt gondolja nem érdekled. Szerintem csak eddig nem volt szerencséd, ez változhat, vagy kicsit tegyél érte.;) (21f)
Én is azt érzem, amit Te. Hogy nehéz ma "normális" pasit találni. Igazából engem az bizonytalanít el, hogy ha végre bízom valakiben, mindig eljön egy paillanat, amikor megbámul vagy rajta felejti a szemét egy nagymellü csajon.... aki talán közel nincs olyan ápolt vagy csinos, mint én. Na ettól teljesen elveszítem az önbizalmam, s jönnek a kisebbségi komplexusok...... s rájövök, hogy bármennyire is hangoztatják, hogy nem a külsö számít, rájössz, hogy DEHOGYISNEM!!!!!! Persze nálam az is lehet a baj, hogy volt már nem egy csalódásom, s nehéz feldolgozni és visszanyerni az ónbizalmat.
a tudás egzisztencia?
Mindenkinek szíve joga, hogy olyan igényei legyenek a másik nemmel szemben, amilyenek. De azért nyavalyogni, mert le se tojnak azok, akik milliószor jobbak a saját "kategóriájukban", mint te... Te miért nem adod lejjebb az elvárásaidat? Ne is add, de akkor tégy meg mindent, hogy azoknak megfelelj, akik tetszenek neked, vagy ne picsogj róla, ilyen egyszerû! :) Én is mondhatnám, hogy jajj, a huszonéves srácok miért csak a nagymellû lányokra buknak? De nem teszem, olyat keresek, aki elfogad kis mellel, mert ez ellen inkább nem akarok tenni :D
A kérdező hozzászólása: én nem is feltétlenül a nagymellû lányokra bukom, legyen formás sõt ha nagyon nagy az kövérít és nem jó, de az arc sokkal fontosabb
És miért csak a "jó csajok" érdekelnek? A nem annyira jó csajok kevesebbel is beérik, kénytelenek beérni! Válogass közülük! A csunyácska lányok is feltehetnék a kérdést, hogy a gazdag pasiknak miért csak a bombázók számítanak?
A kérdező hozzászólása: aki nem jön be azzal nem tudok mit kezdeni ez van... am oda-vissza ergo irányomban is elfogadom csak érdekel h mé van ez így evolúció vagy mi?
És veled mit lehet kezdeni? Mindenhez pénz kell az életben. De ha te még arra sem vagy jó, hogy mellette sétálj, és õ büszke lehessen a külsõdre, nem várj csodát, hogy majd egy jó nõnek pont te kellesz.
A kérdező hozzászólása: jogos
Egy jó nõ inkább marad egyedül, mint hogy egy nála alacsonyabb kategóriájú pasival leálljon. Hiszen egyszerûen egy olyan pasi nem tudná boldoggá tenni. Ezért van a szinglik között arányában sokkal több jó nõ, az átlagos nõk viszont többnyire párban vannak.
A kérdező hozzászólása: am a jó csajoknak mindig van pasija legalábbis az esetek 90%ban
A kérdező hozzászólása: úgyh belsõre ha nem is vagyok valami okos, sikeres zseni attól még érhetek vmit
A kérdező hozzászólása: kedves vagyok és sokat segitek az embereknek ha tudok a nyugdijasoknak, templomban, koldusoknak stb és (igaz nincs túl sok) de a pár barátom szerint van néha egész jó humorom
Szóval az a baj, hogy neked egyik sincs? :D
A kérdező hozzászólása: sárkányka nem ez a kérdés
Akkor mid van?:D
A kérdező hozzászólása: semmim de nem ez a lényeg, hanem h miért számít ez ennyire azoknál a csajoknál akik jók tehát válogathatnak
Menj rá a milfekre, neki az számít, hogy bánsz a gyerekekkel.
A kérdező hozzászólása: am persze a 20asoknál is számít a külsõ nagyon csak az egzisztenica még fontosabb és fordítva a 10en éveseknél fõleg a 17/18/19 körül számít a pénz is nagyon csak a külsõ náluk méginkább
Ha nincs semmid, akkor nem is értem milyen jogon várod el, hogy BÁRKINEK is kelljél. Se belsõre, se külsõre nem érsz semmit, így mégis ki állna le veled?
Mert szerény volt a gyerekkoruk, és most szeretnék pótolni. Viszont az elõkelõ családból származó lányok az intelligens pasikat értékelik.
vagyok elég jól kinézõ és sikeres, hogy csinos nõket is összeszedjek 19-40 éves korig. átlagos kinézet, kis/nagy/lógó mell, kor is mindegy, ha bejön. te pedig a semmire vagy "igényes"

Ha egy 30 éves szûz pasi, akit folyton elutasítanak a csajok és tanácsot kér, hogy mit csináljon másképp, az miért csak gúnyt és megvetést kap itt legtöbbször? Miért mindig csak a kezdeményezõ szûz srácokban van a hiba, nõkben soha? Különbek?

Legjobb válasz: Most komolyan mit vársz? Kiírod naponta a kérdésed/kérdéseid ezzel kapcsolatban és sokan akartak már segíteni de mindenre csak kifogásod van. Akkor? Ennél többet nem fog senki tenni.

Most komolyan mit vársz? Kiírod naponta a kérdésed/kérdéseid ezzel kapcsolatban és sokan akartak már segíteni de mindenre csak kifogásod van. Akkor? Ennél többet nem fog senki tenni.
A kérdező hozzászólása: Akkor hol? Mert diszkóban csak a szépfiúkra bukó csajok vannak.
"egy nõ megszólítja, akkor össze-vissza hebeg-habog" Tényleg a nõk a hibásak. Bárki bármit mond, akinek 30 évesen még nem barátnõje azzal komoly problémák vannak. Neked miért nem volt? Ilyen a társadalom, 30 éves férfitõl elvárja, hogy egy nõ közelében is megtudjon szólalni értelmesen. Nem a nõkben van a hiba, hanem azokban a fiúkákban akik húszon sok évesen képtelenek normálisan közelíteni egy nõhöz. Ha csak dadogsz, meg úgy viselkedsz, mint egy debil mit vársz az adott nõtõl?
Neked nem barátnõ kell, csak szex. Egy test, amit használsz. Ez meg nem fog összejönni nulla önbizalommal. A vergõdésed meg ellenszenves is, nem csak szánalmas. Menj prostihoz és nem leszel szûz. Ennyi. A kérdéseidben szó se esik szerelemrõl, kapcsolatról, kölcsönös vonzalomról. Csak pityeregsz, hogy nem élheted ki magad senki testén. Nem is érdekel, ha a nõ nem élvezi, csak hagyja magát dugni. Ezzel fogsz minden csajt elriasztani. Senki nem akar egy kiéhezett, tapasztalatlan és érzéketlen kan használati tárgya lenni.
Bocs, hogy a nõk férfira vágynak, nem egy töketlen, picsogó kislányra.
A kérdező hozzászólása: Nem csak szexet akarok.
Az írásaid alapján érzelmileg teljesen éretlen vagy, menj el egy pszichiáterhez szerintem. Az elmúlt 20 évben mit csináltál?
Hol próbálsz ismerkedni?
Képzeld el a helyzetet: oda megy hozzád valaki aki képtelen egy normális mondatot végigmondani. Minimum debillnek néznek. Ezek után miért csodálkozol?
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat, nem vagyok debil, van agyam, diplomás férfi vagyok. Az lehet, hogy érzelmileg éretlen vagyok, de szerintem akinek ennyi évesen nem volt párja, az már azt sem tudja mi az az érzelem. Csak a családom felé vannak érzelmeim, ha egy nõ érdeklõdne irántam, akkor felé is lenne, így, vagyis enélkül ez nehezen alakul ki.
Húú diploma, minden második embernek van. Férfinek meg nem nagyon nevezném, azt aki nem tud egy nõ társaságában megszólalni, ha így viselkedsz a nõkkel akkor tényleg mit vársz? Vagy majd kezdeményezni fog valaki? Ha valami csoda folytán normálisan is tudnál vele viselkedni, akkor hagyna ott amikor megtudná, hogy 30 évesen még nem volt párkapcsolatod. Ilyenkor a nõk már családot szeretnének, nem egy debilt akinek fogalmam sincs arról mi kell egy nõnek. Õszinte leszek: szerintem ezt a párkapcsolat dolgot buktad.
30 évesen még nem vagy lekésve semmirõl, és lehet hogy késõn érõ tipus vagy. Probálkozz és elõbb-utóbb összejön, ne hallgas olyanokra hogy bebuktad ezt a dolgot, lehet neked jobb kapcsolatod lesz, mint aki ilyeneket ir.
Nem vagy lekésve semmirõl, ne sajnáltasd magad, mert akkor tényleg buktad! Vannak nõk akik szeretik, ha egy férfi érintetlen!
Miután le lett pontozva az elõzõ hozzászólásom, nem tudom mennyi értelme van még próbálkoznom, de azért megteszem: Rengetegen vannak, akik az életüket sokkal jobban elbaltázták 30 éves korukra és örülnének, ha az egyetlen bajuk az lenne, hogy nem tudnak semmilyen kapcsolatot létesíteni a nõkkel. Ha egyszer elfogadod, hogy egy bolhányi problémából csinálsz elefánt méretût, varázsütésre el is fog tûnni még ez is az életedbõl. Amíg viszont kisgyerek módjára állsz hozzá, addig tényleg sokkal nagyobb probléma lesz ez annál, mint hogy önmagad meg tudd oldani.
Nekem is kellene egy segítõkész hölgy.
35-ös pont így fogsz nõt találni...
tök jó hogy mindenki azt mondja: a kérdezõ hibája... persze ha a szülei nem engedték pl sehova el.., nem volt pénze bulizni menni, stb stb vagy esetleg csak nem volt menõ..akkor már elég nehéz barátnõt fogni, ha az embernek nem volt semmi tapasztalata 18 éves koráig, onnan meg persze mindenki nevet rajta, hogy még barátnõje se volt, utána kicsit nehezebben áll a dolgokhoz mert eleve fél attól ha be is jön valakinek akkor az mit fog szólni ha kiderül róla.., és ez nagyon feltûnik ám.. már az elsõ csóknál is, és aztán abba a pillanatba amikor a lányt látja(a kedves lányt, mert a kevésbé kedves még el is zavarja) hogy egyre csak távolodik tõle abból már sejthetõ hogy le lesz rázva.. szóval aki nem olyan szerencsés, és ezek szerint rengetegen vagyunk, azoknak nem egyszerû barátnõt fogni
Ezeknek a mocskos k urváknak csak a pénz kell. Vagy CRonaldos külsõ minimum. Szerintem hagyd õket a fenébe, nem is érdemlik meg a normális embereket. Tapasztalatból beszélek: az se jó, ha komoly vagy, a viccet se értik, meg a nagyja sík hülye. Ami nem megy azt nem kell erõltetni.
18, a kommunikáció javítására kell az alkohol, nem konkrétan a nõszerzéshez (megjegyzem, abban is sokat segít, ha eljárogatsz ide oda...) Kérdezõ, nem annyit kell inni, hogy látszódjon rajtad, hogy fullon vagy, csak annyit, hogy bátrabban beszélj... Nameg, nem konkrétan egy kávézóban.
A kérdező hozzászólása: Ne dadogok, csak zavarban vagyok, nem tudok két mondatot kipréselni.
A kérdező hozzászólása: Kék szemem és szõkésbarna hajam van, ha egy kis alkoholt is iszok, mindig vérbe van a szemem. Hogy nézne ki az, ha csak úgy pl kávézóba odamegyek lányhoz, megered a nyelvem, mert ittam és gátlástalan lettem, d látja a vörös fejemen és a vérben úszó szemeimen, hogy részeg vagyok, akkor 100 ból 99 úgy zavar el, mint a sicc. Nekem meg nincs kedvem 100 elutasítást szenvedni, hogy hátha összejön egy. Mert addig a nulla önbecsülésem mínuszban lesz.
Írj egy privátot, és a napokban beszélünk, próbálok pár tanácsot adni.
Mert itt nincs értelmes lány/nõ :D
Mert feminista beállítottságú a társadalmi felfogás... Sajnos, pedig ennek nem kellene így lennie, hiszen látniuk kellene az embereknek, hogy a nõk el vannak maguktól telve teljesen alaptalanul...
Itt ne várj másra. Itt mindenki szuper, szuper erkölcsös, soha nem hibázik, mindent tökéletesen átlát. AMúgy némi hiba benned is van. Nem igaz, hogy egy kapcsolatod sem lehetett volna, ha valóban akarod.
Ha a nõkkel lenne gond, MINDEN 30 éves pasi szûz lenne. Nem csak te. Hogy lehet valaki ennyire béna, hogy még kurv.ázni se tud???
"Ha a nõkkel lenne gond, MINDEN 30 éves pasi szûz lenne." Nagyon sok huszon-harminc éves férfi van ugyanilyen helyzetben!
Egy harminc éves embertõl a többség elvárja az önállóságot és azt, hogy ne másokat okoljon azért, ha nem képes valamit elérni az életben. Most csuklóból ennyit tudok rávágni erre a kérdésre.
"Hogy lehet valaki ennyire béna, hogy még kurv.ázni se tud???" Ezzel a mondatoddal beismerted, hogy másképp szerinted is nehéz becsajozni...
Egyébként sok esetben csajozásban sikeres pasik is belátják, hogy a lányok az anyagiakra és a külsõségekre hajtanak...
Mert 30 évesen kizárt, hogy ne legyél te is hibás...
A kérdező hozzászólása: 30 évesen már annyira kín ez, nem merek emberek közé sem menni, szinte rá van sütve az ember homlokára, hogy soha nem volt nõvel. Egyszerûen minden egyes mozdulatában benne van (enyémben), hogy nem volt nõvel, ha egy nõ megszólítja, akkor össze-vissza hebeg-habog. Hiába nem akarom ezt csinálni, de nem lehet valahogy elnyomni.
A kérdező hozzászólása: Ezt pedig gyakorlás nélkül nem lehet fejleszteni, ha az embernek nincsenek lány barátai, hogy velük fejlessze a kommunikációt. Az pedig nem nagyon járható út, hogy boldog-boldogtalan nõt leszólítok és hebegve-habogva hívom el nulla ismertséggel randira. Azért nullával, mert egyik sem akar egy hebegõ-habogó pasival beszélgetni. Az meg nem úgy van, hogy összeszedem a tökeimet és úgy beszélek a csajokkal, mintha ezzel születtem volna. Ha te nem tudsz az Istennek sem megtanulni kínaiul, akkor ha egy kínai leszólít, akkor hebegni-habogni fogsz.
A megoldás: ALKOHOL!
"A megoldás: ALKOHOL!" Szerinted melyik lánynak vonzó egy magányos alkoholfogyasztó férfi?!...
A kérdező hozzászólása: Nem egy ilyet olvastam már és romokba voltam és zokogtam, mert ezt már nem bírom.Sírni nem férfias, de ha az ember, mint férfi megbukott a nõknél, akkor nincs mit szépíteni rajta, jogos a sírás néha napján. , , Szia Én 31 vagyok f és szintén szûz. Járok szakemberhez már egy jó ideje(pszichológus) , de egyszerûen nem megy az ismerkedés. Ha meglátják a képemet vagy találkoznak velem élõben egybõl lekoptatnak, nem jönnek velem randizni. És az a baj hogy kezdek belefásulni. Ha megszakadok se sikerül ismerkednem."
Ismerkedéskor elõtt kell az alkohol, hogy pörögjön a nyelve... Megjön a bátorsága, aztán nem fog dadogni.
És aki sosem iszik, azzal mi legyen? Emiatt sem fogok, az fix.
Én már feladtam ezt a barátnõs dolgot.... Úgysem lesz... 27 év ffi

Én miért csak undok csajokat fogom ki vagy a foglalt rendeseket, esetleg a ribizli típusú csajokat?

Úgy értem én az ilyen félnk, visszahúzódó rendes, de kicsit huncut, perverz, pimasz csajokra bukom, viszont ilyeneket nem nagyon tudok kifogni mostanság. Mindenfelé ilyen agyonketn kiábrándítóan egoista, beképzelt, nagyszájú csajok vagy jó fej, de foglalt lányok vannak. Én meg ilyen cuki, félénk, tapasztalatlan, aranyos szeretgetnivaló lányt keresek, aki tud kedves lenni egy fiúval, aki bepróbálkozk nála és nem egyből támad, bunkóz vagy flegmáskodik velem.

Legjobb válasz: Hol szoktál ismerkedni?

Hol szoktál ismerkedni?
ne aggódj vannak még ilyenek csak a jó helyen kell keresned ;)
Általában az értékes dolgokat nem lehet egy könnyen megszerezni! :) Biztosan találsz majd ilyen nõt, csak sajnos õk általában háttérbe is szorulnak a nagyszájúak miatt! Legyen nyitva a szemed, aztán majd hozza az élet! :)
ez a kérdés nem egy emberben felmerült már, az oldalt böngészve is több tucatot lehet találni. A VÁRVA VÁRT VÁLASZ: rossz helyen keresgélsz, keveset ismerkedsz. én 4 éve ha kell találok ilyen lányt. max 1 hónap alatt. szûk a közösség ahol ilyenek vannak.
Haha én pont ilyen vagyok. :'D Kár hogy a lányokat jobban szeretem.
legalább ne etessétek a kérdezõt. én is ilyen vagyok és iszonyat pechesm van mindig.
Én pont ilyen vagyok..és én meg mindig a bunkó beképzelt pasikat fogom ki..nem tudom ez biztos valami "törvény":D 2 rendes ember nehezen találkozik
#7 Hány éves vagy?:D
A kérdező hozzászólása: Na jó azért én sem vagyok ám szent, csak van érzõ részem és nem szeretek megbántani másokat, de a legtöbbb csajnál ez valami alapfelfogás én meg nem bírom az ilyen csajokat, felõlem lehet akármilyen szép, ha elkezd bunkózni tiltom vagy nem foglalkozom vele többet.

Miért csak a trendi, úgymond eléggé bu. Is öltözékû helyes srácokra buknak a csajok? Másokat, akik nem így öltözködnek azokat legtöbbször miért nem veszik észre?

a href="http://mensworld.hu/index.php/stylist/item/1202-%C3%B6lt%C3%B6zz-a-korodnak-megfelel%C5%91en-20" target="_blank">http://mensworld.hu/index.php/stylist/item/1202-%C3%B6lt%C3%..

Legjobb válasz: 1. Kikérem magamnak hogy én a bu-is rossz kis köcs-gökre bukom. 2. V-nyakú póló, szûk farmer, torna cipõ meg valami idióta elnyalt haj, gusztustalan. 3. Úgy néznek ki mint a meztelen csigák. Az még hagyján hogy a hónaljukon nincs szõr, de hogy az arcukon se nõ semmi 20-25 évesen se, na eléggé ciki. 4. Világ életemben a normális ölTöZéket szerettem egy pasin meg azt ha értelmes a haja és van rajta szõr. Én a pasikat szeretem nem azt aki csak annak hiszi magát miközben lánynak öltözik.

1. Kikérem magamnak hogy én a bu-is rossz kis köcs-gökre bukom. 2. V-nyakú póló, szûk farmer, torna cipõ meg valami idióta elnyalt haj, gusztustalan. 3. Úgy néznek ki mint a meztelen csigák. Az még hagyján hogy a hónaljukon nincs szõr, de hogy az arcukon se nõ semmi 20-25 évesen se, na eléggé ciki. 4. Világ életemben a normális ölTöZéket szerettem egy pasin meg azt ha értelmes a haja és van rajta szõr. Én a pasikat szeretem nem azt aki csak annak hiszi magát miközben lánynak öltözik.
biztos rossz helyen keresgélsz vagy csak szimplán nincs ilyen
Hány lánynál próbálkoztál az elmúlt 1 hónapban?
Ahelyett hogy itt sajnáltatnád magad, érezd jól magad a bõrödben és hidd el bevonzod a neked megfelelõ leányzót. Párkapcsolatban élõkkel meg lehetõleg ne flörtölj vagy ismerkedj, amúgy vegyesen van mindenféle lány, hidd el, sok egyedülálló jófej is van. Talán te az elérhetetlenekre jobban buksz? Biztos vagyok benne hogy hamarosan te is találsz megfelelõ lányt, de elõbb érdemes lenne kicsit megváltoztatni a hozzáállásodat evvel kapcs.

Akit kihasználnak, miért csak egyszer, vagy párszor? A pasiknak egy csajjal elég egyszer-2-szer a szex?

az elején még szeretett, utána napok alatt kiábrándult belőlem, gondolom, mert oda-meg vissza vagyok érte, és ezzel leterheltem. a legutolsó napokban már teljesen hideg volt. most meg olyan már, mint aki meghalt. nem tudom elérni, nem látom sehol, mintha nem is létezett volna. és nincs bnője, nincs senkije. én meg itt vagyok hogy kevés volt, nem volt elég, telhetetlenséget érzek, szóval egyáltalán nem vagyok betelve vele. ezt is hogy múlasszam el, nem akarok én itt szenvedni ettől az érzéstől, hogy hiányzik, meg miegyéb. csak magamat kínzom.

Legjobb válasz: ha csak a szexre ment akkor érthetõ,hogy miért nem keres beleestél az már õt nem érdekli ezért sem keres téged lépj tovább,keress mást aki értékel

ha csak a szexre ment akkor érthetõ, hogy miért nem keres beleestél az már õt nem érdekli ezért sem keres téged lépj tovább, keress mást aki értékel
Szerintem azért csak pár alkalomra szoktak hogy elmondhassák hogy "Na, ezt is kipróbáltam" :S
ha csak numerára ment, akkor bebuktad, ha nem akkor elkövetted a hibát. egy férfinak kell az hogy Önmaga lehessen ne csak Ti. (vagy Mi, nézõpont kérdése) ha rátelepedsz bukó.
A kérdező hozzászólása: az elején azt akarta hogy a bnõje legyek, csak közben kiábrándult, gondolom mert mindenre igen-t mondtam mindig
A kérdező hozzászólása: jah rátelepedtem mások vagyunk nekem nem elég heti egy randi utána 4-5 napig kikapcsolt telo, meg nem tudni hol volt.
Jajj ez a heti 1 randi tipikus! nálunk is így volt és csak a szexre ment, aztán 4-5-7 napig semmi jelentkezés. TIPIKUS!!!! Csak az enyém nem használt ki mert nem feküdtem le vele.
Van olyan nõ, akibõl bõven elég 1-2 szex, de ezt általában a belsõ dönti el. Ha elõbb a barátnõddé akart tenni, majd kiábrándult, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Vagy az ágyban, vagy a stílusodban mindenképp kéne változtatni valamin.
Nekem nem elég! Hosszabb ideje, évek óta vagyok együtt a barátnõmmel! Rossz pasikkal találkoztál! Vagy valamit nem csinálsz jól!
Pasi vagyok. Nem elég egyszer- kétszer! Többszõr, tartósan szeretném! Már sok éve!

Miért csak a csajok kiváltsága, hogy szexy-n öltözködjenek? Pl a fiúkat miért nézik le ha ők is fogyóznak, vékonyak, feszes nadrágot hordanak ami kiemeli vonásaikat, és haspólót?

Legjobb válasz: Mert ezt a fajta öltözködés férfiaknál leginkább a homok kapcsán híresült el, és ezért mindenki egybõl arra gondol, ha ilyen fiút lát, hogy õ is az. Vagy jobb esetben "csak" "metroszexuális", de az is legalább annyira derogatív értelmû. Mondjuk annyiból tényleg nincs is túl sok értelme a dolognak, hogy egy férfin még akkor se nagyon van mit nézni, ha egyébként tényleg jó alakja van. Úgymond nincs semmi rajta, amit tényleg ízlésesen lehetne kiemelni, úgy, hogy az tényleg szép is legyen. Nõk ezt megtehetik pl. mellel vagy fenékkel, de férfinál semmi ilyesmi nincs; ha a farkukat emelik ki, az már ugye inkább röhejes. Hát ennyi, legalábbis szerintem.

Mert ezt a fajta öltözködés férfiaknál leginkább a homok kapcsán híresült el, és ezért mindenki egybõl arra gondol, ha ilyen fiút lát, hogy õ is az. Vagy jobb esetben "csak" "metroszexuális", de az is legalább annyira derogatív értelmû. Mondjuk annyiból tényleg nincs is túl sok értelme a dolognak, hogy egy férfin még akkor se nagyon van mit nézni, ha egyébként tényleg jó alakja van. Úgymond nincs semmi rajta, amit tényleg ízlésesen lehetne kiemelni, úgy, hogy az tényleg szép is legyen. Nõk ezt megtehetik pl. mellel vagy fenékkel, de férfinál semmi ilyesmi nincs; ha a farkukat emelik ki, az már ugye inkább röhejes. Hát ennyi, legalábbis szerintem.
Ezek a lányok/nõk szokásai ezért.Lehetne ez fordítva is csak nem lett.Én is valami melegnek gondolom azt ha így öltözik, kivéve ha poénból egy házibuliba vagy valami ilyesmi okból fogva.
engem is félreértettél, én nem azt mondtam h te nemvagy férfias, hanem azt h aki így öltözködik, és ígynézki, az a nem férfias. de mivel te biszex vagy, és te elvileg férfias vagy, ezért logikus h neked az ilyen pasik jönnek be. ezek a nem férfias pasik. ez biszexeknél általéban így szokott lenni, attól függõen h az adott fél melyik stílust képviseli, a férfiast vagy a férfiatlant? mivel te elmondásod szerint férfias vagy, így adja magát h a férfiatlan pasi az ideálod.
Elsõ vagyok újra - és félreértettél, kérdezõ. Nem azt mondtam, hogy a férfi nem lehet szép (mondtam is, hogy lehet), hanem azt, hogy nincs rajta semmi olyan, amit még külön ki kéne emelni, mert az még külön, önmagában is szép lenne. Ennyi.
azért, mert a vékony, feszesgatyás haspolós pasi nem férfi és egyáltalán nem szexi. tudod egy férfinek méshogy kéne szexinek lennie, nemúgy mint egy nõnek. komoly gondok vannak az identitásoddal, ha azt hiszed h a férfi is ugyanattól szexi, mint egy nõ :D:D egy férfi akkor szexi, ha férfias. erõs-izmos, nem jár feszes holmikban, és nem fogyózik h vékony legyen. (ha 120 kilo akkor persze fogyózzon, de ne 50 kilósra)
Azét, mert ezek nõi szokások, illetve ruhadarabok, és csak a b_zik hordanak pl. haspólót... Azzal kábé olyan hatást érsz el (már ha hím vagy), mintha miniszoknyát húznál magassarkúval.
na tudtam én h nemi identitás gondjaid vannak....biszex vagy. a biszex vagy homokos pasik ilyenek akik feszülõs gatyás pasikra gerjednek, de ezek nem férfiak. a biszexeket meg pont ez vonzza. mi, heterok, más világban élünk, én spec nõ vagyok, nekem nem az a szexi ha egy pasin haspóló meg feszes gatya van, hanem az, ha erõs, férfias, nemilyen kis vézna homokosbetütésû kiscsávó.
A kérdező hozzászólása: nem reklámozom, és nem is ez volt a kérdés. És inkább arra adj választ hogy mi a természetes, mert az ember az alapból nem az.... és még valami, undorító vagy te, meg a nõd muffja, nem az én kedvesemnek a popsija ;)
Az hogy a heterók seggbedugják a nõket nem gusztustalan??? Elõbb a saját környékeden nézz szét, aztán szóld le a "másságot" Ezek után meg sem említem a perverz kaki pisi szexet a heterók között...
HAspólót meg ilyen szarokat a bu*ik, divatbu*ik meg a 40 kilós emos köcsögök vesznek fel. Õket nem lehet férfinak nevezni. Az meg tényleg gusztustalan hogy itt bizonygatod hogy milyen jól áll nekik. Egy férfi legyen izmos és bátor, semmi szükség nincs a kislányos fiúkra. Ókorban ezért a tajgetoszon végezték volna.
11:30: "ókorban" nem csak Spárta volt. A thébai szent seregrõl hallottál már? 150 meleg pár alkotta, akiket a "reguláris" hadseregbõl válogattak ki. Az ókori Hellász legerõsebb "elit alakulata" volt, akik még a legalább háromszoros túlerõben lévõ spártaiakat is legyõzték a tegürai csatában.
A kérdező hozzászólása: 11:30 te beteg vagy! a te fajtádra nincs szükség! ÉS mellesleg nincs cukibb, egy olyan lányos fiúkánál, akit te itt ócsárolsz. nagyon sajnállak, hogy nem tudod meglátni a szépet, a szexit az aranyosat, egy fiúban, csak a muffot meg a didit egy nõn. sajnállak, emiatt a legjobban, és a homofóbiád miatt is. Ugyanis a homoszexualitással ellentétben az tényleg egy nagyon súlyos lelki betegség, sõt! Néha még rejtette homoszexuális hajlam is van mögötte:)
A kérdező hozzászólása: ez miét lenne gusztustalan?
Ne gusztustalankodjál már légyszíves, ilyen kérésekkel.
13:23 Ez nem mindenkinél van így. A melegek jelentõs része inkább a "magafajtához" vonzódik: nyunyó a nyunyóhoz, maci a macihoz, kigyúrt állat a kigyúrt állathoz. Az aktív-passzív párosítás sem mindenkire jellemzõ, meg szerintem az unalmas is, az uni fiúkkal sokkal változatosabb a szex. A biszexeken viszont én sem igazodok el :) Nekem valahol a férfi és a nõ között van a szépségideálom, ezért szeretem az emókat, travikat, meg persze a thai ladyboyokat :) de találkoztam már olyan 20 éves, vékony, magas, jóképû pasival, aki (a hasonló adottságokkal rendelkezõ, atom gyönyörû barátnõje mellett) a 120 kiló feletti férfiak felé kacsingatott. Szóval nem lehet egyértelmû megfeleltetéseket felállítani. Az eredeti kérdésre visszatérve, ha körülnézel a nyugati nagyvárosokban, már ott is természetesnek tûnik, hogy a fiúk is adnak magukra; a goth, emo, scene stílusok létrejötte meg magáért beszél. Mint minden másban, Magyarország ebben is rendesen el van maradva. Nálunk az emberek nagy részének az az egyetlen öröme, hogy mások felett ítélkezhet, mert az másként öltözködik, mint a hagyományok diktálják. Õk a dicsõ leszármazottai annak a mentalitásnak, aminek nevében apámat a 70-es években elkapták a nyílt utcán, bevitték a rendõrõrsre, és leborotválták a haját, mert szerintük túl hosszú volt...
hát figyi, tök logikus. tudod a homároknál is így van az egyik az aktív a másik a passzív. az aktív általában férfias pasas, a passzív pedig enyhén nõies beállítottságú. ígyhát a biszexeknél is, ha tevagy az aktív férfias, akkor logikus h a passzív enyhén nõies az ideálod. a lényeg h különbözzetek, hiszen ugyanez van férfi-és nõ között is. nõ:nõies, férfi: férfias. és ezek keresik egymást.
A kérdező hozzászólása: értem, akkor bocsánat:) lehet nálam ez azért is van így, mert én ízig vérig férfi vagyok. szóval, nem vagyok passzív beállítottságú, ha fiúkról van szó. ezt amúgy nem tudtam, hogy a biszexeknél, ez így szokott lenni általában:9 most legalább tanultam valami újat! köszi!
A kérdező hozzászólása: És nincsenek identitás gondjaim, fiúval éppen annyira szerelembe tudok esni, mint lánnyal!
A kérdező hozzászólása: ha hiszed ha nem, én férfias vagyok:) és nem is úgy öltözöm, az csak az ideálom, a fiúknál:) és nagyon kitudok akadni, ha valaki emiatt megvet egy fiút mert így öltözködik. és mellesleg szerintem egyáltalán nem mindegyik meleg, sõt. sajnos csak egy kevés része:( Üdv!
A kérdező hozzászólása: Én nem öltözködöm így, mert nekem nem áll jól, de pl szerintem jól néznek ki azok a fiúk akik így öltözködnek. és az elsõvel vitatkoznék. szerintem igen is van szép egy fiún is, különben nem lennék biszex:)
Bazzeg tartsak cukinak egy fiút?? Veled se lenne semmi bajom mert meleg vagy, ha nem írtad volna a kérdést. Semmi bajom a melegekkel csak ha szar személyiségük van.

Miért csak az ilyen rossz életű csajok akarnak csak velem barátkozni? :/

Nem barátkozik velem senki sem. Néha, 1-2x el?fordult, hogy 1-2 lány kezdeményezett nálam barátságot, de kés?bb kiderült, hogy részegen járnak be suliba, a fél iskola végig ment rajtuk és stb. Én azt szeretném, hogy a szelíd lányok barátkozzanak velem. Vmi megoldás? :/

Legjobb válasz: Barátkozz te:d de nállamis ez a probléma,csak h a pasik ilyenek nálam..:D 15/L

Barátkozz te:d de nállamis ez a probléma, csak h a pasik ilyenek nálam..:D 15/L
Szelíd lányokhoz neked kell odamenned, õk kicsit elkülönülnek...
Öreg, te ezen siránkozol? Hát ezeket a legkönnyebb lefektetni ebben a korban (aztán fordul a mérce). Ne siránkozz, dugj!
A kérdező hozzászólása: Engem nem érdekel a szex, a barátság érdekel. Annak örülnék, ha végre lennének rendes barátaim.
Te azok körébe tartozol akik kezdenek kihalni a világon?:D
tegnap 22:24 Nem, szerintem a srác enyhén meleg. EGy normális srác már dugna ilyen korban én még most is ki vagyok éhezve a finom puncira 22 évesen. :P
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok meleg! És igen, kihalóban vagyok, én vagyok az egyetlen ember, aki ilyen... tudomásom szerint.

Miért csak az új csajokat találom vonzónak?

Nem tudok hosszutavu kapcsolatot letesiteni mert mar masodik,harmadik alkalommal nem tartom vonzonak a lanyt,mindig uj kell,akkor is ha picit csunyabb mint az elozo...Kezdek megszeretni egy nagyon jo lanyt,nem akarom lerazni,de mar nem talalom vonzonak...Hogy lehetne ezen valtoztatni

Legjobb válasz: Mert biztos csak a levadászásuk érdekel. Neked találták ki a nyitott kapcsolatot. Lehet, sosem fogsz megváltozni, de ebben a korban még úgysem kell komoly kapcsolat, ugye? Csak ne áltasd a nõket, úgy tisztességes.

Mert biztos csak a levadászásuk érdekel. Neked találták ki a nyitott kapcsolatot. Lehet, sosem fogsz megváltozni, de ebben a korban még úgysem kell komoly kapcsolat, ugye? Csak ne áltasd a nõket, úgy tisztességes.
Az új mindig jobb.
Én is ilyen vagyok, de ez a jóó :D ilyen a férfi genetika nem arra vagyunk programozva, hogy egy nõstény mellett rohadjunk meg, hanem, hogy szórjuk a magvakat :D:D
Új csaj=csecsemõ?
Egyszerûen felszínes vagy. Meg se próbálod megismerni a lányokat.
Hány éves vagy? Ha < 18 akkor a hormonszinted játszik veled, olyan korban még okés. Éld ki magad, majd elmúlik késõbb 30 felé. Vagy nem, mert akkorra meg szexfüggõ leszel. Ha nem bírsz magaddal, menjél pornózni.
A kérdező hozzászólása: 23 múltam
Szerintem keress akkor olyan csajokat, akik csak alkalmi kapcsolatokra hajtanak. Csak azokat akik komolyabbat szeretnének nem szép pofára ejteni, meg hitegetni.
Mert olyannak állíthatod be magad, amilyennek csak szeretnéd. Nem jó, ha egy nõ kiismer, mert tudat alatt irányít. Jól vagy úgy ahogy vagy, ne irkálj ki feleslegesen kérdéseket és ne akarj ezen változtatni, max 10 év múlva. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!