Találatok a következő kifejezésre: Miért csak ülnek a boltok (2 db)

Miért csak nők ülnek a boltok kasszájánál?

lehet az kisebb abc,bevásárlóközpont,drogéria...még férfivel nem találkoztam..:P

Legjobb válasz: egy házépítésen miért csak férfiak dolgoznak? lehet az egy lakás, vagy ház vagy egy óriási irodaház, bevásárló központ, mindenhol még a segédmunkások is férfiak...

egy házépítésen miért csak férfiak dolgoznak? lehet az egy lakás, vagy ház vagy egy óriási irodaház, bevásárló központ, mindenhol még a segédmunkások is férfiak...
A kérdező hozzászólása: köszi :)
En mar nagyon sok ferfit lattam kasszanal.
Itt Pécsen jópár férfi is van a pénztárban. De azért a nõk vannak többségben. Szerintem ez azért van, mert a férfiak ezt nõisebb szakmának tartják, ezért kevesebb választják ezt, a nõk pedig tény, hogy jobban alkalmasak arra, hogy a vevõkkel foglalkozzanak, még a hisztis vevõvel is valahogy a nõk általánosságban jobban szót értenek, mint egy férfi. Üdv: Polly
Nálunk rengeteg kínai boltok vannak és szinte majdnem mindeggyikben kínai pasik ülnek a pénztárnál ;)
Mert a férfiak kevésbé bírják az ilyen monoton, türelmet kívánó és nem túl nagy kihívásokat támasztó munkát.
Mert a nõk többségbe vannak ebben a szakmában, a férfiak inkább mást választanak, férfiasabb szakmát
Nálunk is vannak férfi pénztárosok... kevesen, de azért vannak :-)
Nálunk meg a legtöbb pénztáros férfi. :)
én kasszás vagyok és férfi vagyok :D és itt sokan vannak férfi kasszások :D üdv:tomi

Miért nem engednek be a plázákban a boltokba bevásárlókocsival még ha kisgyerek ül is benne? A hétvégén nem engedtek be az Árkádban a BRENDON-ba. Meg lehet ezt tiltani? Főleg úgy hogy a kosár üres, csak az 1 éves gyerek ül a "gyerektartóban".

Megteheti ezt egy bababolt? Lehet, hogy a vásárlók könyvébe kellett volna írnom? Kivizsgálja azt valaki?

Legjobb válasz: Ja, azt hittem BABAKOCSI! akkor az más...azzal tényleg nem kellene bemenni.

Ja, azt hittem BABAKOCSI! akkor az más...azzal tényleg nem kellene bemenni.
Tudod mit nem értek? Hogy milyen bevásárlókocsiról van szó? A Brendonnak van sajátja, abba is beülhet a gyerek, és azzal be lehet menni. Amúgy a legtöbb üzletbe más bolt bevásárlókocsijával nem engedik, hogy bemenj. Ez független a gyerektõl, alapszabály általában mindenhol, attól még nem kivételeznek, mert van gyereked. Az más kérdés, hogy persze lehetnének toleránsabbak (fõleg a Brendonban, ha már bababoltról van szó), de hát más kocsival bemenni miért is akarsz?
Én is láttam már. Gondolom azért találták ki, mert ha sok cucc van a kocsiban, akkor könnyebben tudnak lopni és eldugni közte. Meg azért, mert a bevásárlókocsi nagy, nem mindenhol lehet vele manõverezni, és a többi vevõt is akadályozza a mozgásban, vagy hogy hozzáférjen az áruhoz. A bevásárlókocsi szupermarketbe való, nem pedig kisebb boltokba. A nagy Brendon üzletnek van külön bevásárlókocsija. A te esetedben üres volt a kocsi, de a szabály az szabály. Ha nem tud járni a gyerek, akkor vidd babakocsiban, ha meg tud, akkor menjen a saját lábán, vagy az öledben.
mert nem az övék...Mit nem lehet ezen megérteni?Ahogy írták, Brendonnak, Tesconak, mindnek van sajátja, a saját kocsijukkal kétlem, h nem engedtek be...Te voltál a ludas, kár háborogni...
Szerintem sem ezt akarod hallani, de az a baj, hogy kivételnek érzed magad, mert van gyereked. Nekem is van, mégsem jutna eszembe más bevásárlókocsival bemenni más üzletbe. Igen, a Brendon lehetne toleránsabb, és segíthetett volna neked pl. a babádat átültetni a saját bevásárlókocsijába, de nem köteles senki sem beengedni téged egy másik üzlet bevásárlókocsijával. Ja, és százszor kellemetlenebb és bunkóbb dolgok is történnek ennél a gyermekes anyukákkal. Tolerancia semmi sokszor, de a te esetedben nem látok felháborító dolgot.
A bevásárlókocsi a tescoba meg az auchanba való, nem mindenféle üzletbe, még ha az a brendon is. Marha nagy kosár, össze-vissza megy a kereke, nem csoda, hogy nem engedik be. Igazuk van. Vigyél magaddal babakocsit vagy kösd magadra a gyerekedet vagy jöjjön a lábán. Biztos nem erre a válaszra vársz, de szerintem nincs igazad.
Mit ertesz az alatt, hogy bevasarlokocsi? Olyan, ami pl. Tescoban, auchanban, stb. van? Azert, mert az egy masik aruhaz tulajdona, onnan kivinni nem szabad. Ergo valahonnan elloptad, nem oda valo, nem viheted be. Deminek is vinned? Ha nem ul benne gyerek, akkor sem tolhatod be.
Még mindig nem érted? Mert nem a Brendon bevásárló kocsija! A tescos bevásárlókocsit sem tolod el a közelben lévõ lidl-be
A vásárlók könyvébe beírt minden panaszt hivatalból ki kell vizsgáltatni, és a panaszost írásban tájékoztatni az ügy kimenetelérõl. Egyébként meg nagyon durva, pont a brendonba nem engedtek be? nagyon gáz.
Hogy ti milyen bunkók vagytok, kedves lepontozók. Vagy csak fáj, hogy végül kiderült, hogy mégiscsak Ti nem tudjátok, pontosan mirõl van szó? Ettõl jobb lett?
Én meg hadd védjem meg a kérdezõt. Vannak plázák, ahol magának a plázának vannak bevásárlókocsijai, esetleg autós (gyerekeknek való beülõs)bevásárlókocsijai. Így pl a pécsi árkádot tudom biztosan. Tehát nem a tesco, spar..kocsijait lopja ki, hanem az árkád szolgáltatását használja. Ezek pont azért vannak, hogy a plázában körözzön vele, és gyerekekkel könnyebben közlekedjen. Az üzlet hozzáállása dönti el, hogy oda konkrétan betolhatja-e. Ha nem, nyilván be sem megy, mert kint hagyni nem fogja, tehát szerintem megérné a brendonnak is.
Szerintem arra gondol, hogy az ÁRKÁD-nak, mint üzletközpontnak van saját bevásárlókocsija, gyereknek való. Úgy hirdetik, hogy azt használhatod minden üzletben, ahová befér - így nem értem, a Brendonba miért nem engedték be, már ha arról a bevásárlókocsiról van szó.
Akkor Nyíregyháza lehet kivétel..... Mi hogyha a tescó-ban vagyunk nagy bevásárláson és a kinti üzletsoron akarok vásárolni egy adott üzletben és látják ül a gyerek a BEVÁSÁRLÓ KOCSIBAN még õk szólnak oda a kasszából hogy óó hagyjad toljad nyugodtan.... Szóval anyukák felesleges itt lopásról meg minden marhaságról papolni mert a kérdezõ annyit kérdezett hogy egy adott épületen belül ahol több üzlet van stb. stb.....! Nem a két utcával arrébb található Lidl-be akarta betolni....! Szóval nem lopta el! Viszont ha lett volna bevásárló kocsi a BRENDONBAN valószínûleg abba tette volna a gyereket! Ugye másnak is van 9 hónapos járni nem tudó 11 kilósa? Akkor megérthetnétek kicsit! Ja, és lehet nem is õ pontoz le...... Üdv.: Timi
Az élet APRÓ problémái... :-(
Nem baj kérdezõ, látjuk soha nem fogod megérteni. Akkor meg menj, aztán írj a panaszkönyvbe, csinálj fórumot, esetleg népszavazást, netán forradalmat.
Hat, fura, hogy nem tudod ezt megerteni. Amugy meg miert nem ott kerdezted meg, azt, aki nem engedett be? Ja, es koszi a lepontozast a tobbiek neveben is, attol meg nem lesz igazad. :-)
ha nincs, akkor sem visszük, be más üzlet kocsiját!!! akkor van kosara, és vidd azt. Agyerek meg ölben, babakocsiban, vagy a saját lábán!
A kérdező hozzászólása: Az Árkádban a Brendonnak nincs bevásárlókocsija.
A kérdező hozzászólása: Nem kell ellopni, több plázában is vannak bevásárlókocsik. Az Árkádban is vannak. Ezek a boltok kifejezetten nagyok, nem foglal nagyobb helyet egy bevásárlókocsi mint egy babakocsi. Ha valaki lopni akar az a babakocsiban is el tudja dugni a cuccot, erre van az elektronikus lopásvédõ, amit használnak is mindenütt. Értem én, de gyerekkel miért ne lehetne betolni, fõleg egy bababoltba, nevetséges.
Ha nem vetted volna észre mindenkit lepontoztak egytõl-egyig. Amúgy mit háborogtok állandóan a pontozás miatt? Ez egy ilyen oldal, nem az igazságot vagy épp a rosszat szokták pontozni, hanem mindent. Na paff, összedõlt a világ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!