Találatok a következő kifejezésre: Miért csak ülnek a (25 db)

Miért nem csinálja rögtön a kutyám azt amit mondok? Miért csak egy idő után? Pl:mondom neki hogy ül, és vár és csak utána ül le

Legjobb válasz: azért mert így is kap jutalmat. Minek fárassza magát azzal hogy azonnal csinálja meg ha ráér ? :) Persze az is lehet hogy nem tudja hogy mit vársz és csak tippel hogy ezt kell csinálnia. Ehez meg kell némi idõ hogy rájöjjön.

azért mert így is kap jutalmat. Minek fárassza magát azzal hogy azonnal csinálja meg ha ráér ? :) Persze az is lehet hogy nem tudja hogy mit vársz és csak tippel hogy ezt kell csinálnia. Ehez meg kell némi idõ hogy rájöjjön.
Nem tudom >< Lehet hogy gondolkozik mit kéne csinálni, eszébe jut és megcsinálja. Nem biztos. Dicsérd meg add neki a falatot és kisebb idõ után talán rögtön megcsinálja.
Valószínû csak így szokta meg és mivel te ezt elfogadod neki, nem is kell változtatnia rajta. Egy alapvetõen nyugodt és lustább kutyát fel kell pörgetni ahhoz, hogy gyorsan reagáljon. Ha kell az, hogy azonnal leüljön, mikor kiadod a vezényszót, akkor érdemes kijavítani vagy új feladatként bevezetni.

Miért nem engednek be a plázákban a boltokba bevásárlókocsival még ha kisgyerek ül is benne? A hétvégén nem engedtek be az Árkádban a BRENDON-ba. Meg lehet ezt tiltani? Főleg úgy hogy a kosár üres, csak az 1 éves gyerek ül a "gyerektartóban".

Megteheti ezt egy bababolt? Lehet, hogy a vásárlók könyvébe kellett volna írnom? Kivizsgálja azt valaki?

Legjobb válasz: Ja, azt hittem BABAKOCSI! akkor az más...azzal tényleg nem kellene bemenni.

Ja, azt hittem BABAKOCSI! akkor az más...azzal tényleg nem kellene bemenni.
Tudod mit nem értek? Hogy milyen bevásárlókocsiról van szó? A Brendonnak van sajátja, abba is beülhet a gyerek, és azzal be lehet menni. Amúgy a legtöbb üzletbe más bolt bevásárlókocsijával nem engedik, hogy bemenj. Ez független a gyerektõl, alapszabály általában mindenhol, attól még nem kivételeznek, mert van gyereked. Az más kérdés, hogy persze lehetnének toleránsabbak (fõleg a Brendonban, ha már bababoltról van szó), de hát más kocsival bemenni miért is akarsz?
Én is láttam már. Gondolom azért találták ki, mert ha sok cucc van a kocsiban, akkor könnyebben tudnak lopni és eldugni közte. Meg azért, mert a bevásárlókocsi nagy, nem mindenhol lehet vele manõverezni, és a többi vevõt is akadályozza a mozgásban, vagy hogy hozzáférjen az áruhoz. A bevásárlókocsi szupermarketbe való, nem pedig kisebb boltokba. A nagy Brendon üzletnek van külön bevásárlókocsija. A te esetedben üres volt a kocsi, de a szabály az szabály. Ha nem tud járni a gyerek, akkor vidd babakocsiban, ha meg tud, akkor menjen a saját lábán, vagy az öledben.
mert nem az övék...Mit nem lehet ezen megérteni?Ahogy írták, Brendonnak, Tesconak, mindnek van sajátja, a saját kocsijukkal kétlem, h nem engedtek be...Te voltál a ludas, kár háborogni...
Szerintem sem ezt akarod hallani, de az a baj, hogy kivételnek érzed magad, mert van gyereked. Nekem is van, mégsem jutna eszembe más bevásárlókocsival bemenni más üzletbe. Igen, a Brendon lehetne toleránsabb, és segíthetett volna neked pl. a babádat átültetni a saját bevásárlókocsijába, de nem köteles senki sem beengedni téged egy másik üzlet bevásárlókocsijával. Ja, és százszor kellemetlenebb és bunkóbb dolgok is történnek ennél a gyermekes anyukákkal. Tolerancia semmi sokszor, de a te esetedben nem látok felháborító dolgot.
A bevásárlókocsi a tescoba meg az auchanba való, nem mindenféle üzletbe, még ha az a brendon is. Marha nagy kosár, össze-vissza megy a kereke, nem csoda, hogy nem engedik be. Igazuk van. Vigyél magaddal babakocsit vagy kösd magadra a gyerekedet vagy jöjjön a lábán. Biztos nem erre a válaszra vársz, de szerintem nincs igazad.
Mit ertesz az alatt, hogy bevasarlokocsi? Olyan, ami pl. Tescoban, auchanban, stb. van? Azert, mert az egy masik aruhaz tulajdona, onnan kivinni nem szabad. Ergo valahonnan elloptad, nem oda valo, nem viheted be. Deminek is vinned? Ha nem ul benne gyerek, akkor sem tolhatod be.
Még mindig nem érted? Mert nem a Brendon bevásárló kocsija! A tescos bevásárlókocsit sem tolod el a közelben lévõ lidl-be
A vásárlók könyvébe beírt minden panaszt hivatalból ki kell vizsgáltatni, és a panaszost írásban tájékoztatni az ügy kimenetelérõl. Egyébként meg nagyon durva, pont a brendonba nem engedtek be? nagyon gáz.
Hogy ti milyen bunkók vagytok, kedves lepontozók. Vagy csak fáj, hogy végül kiderült, hogy mégiscsak Ti nem tudjátok, pontosan mirõl van szó? Ettõl jobb lett?
Én meg hadd védjem meg a kérdezõt. Vannak plázák, ahol magának a plázának vannak bevásárlókocsijai, esetleg autós (gyerekeknek való beülõs)bevásárlókocsijai. Így pl a pécsi árkádot tudom biztosan. Tehát nem a tesco, spar..kocsijait lopja ki, hanem az árkád szolgáltatását használja. Ezek pont azért vannak, hogy a plázában körözzön vele, és gyerekekkel könnyebben közlekedjen. Az üzlet hozzáállása dönti el, hogy oda konkrétan betolhatja-e. Ha nem, nyilván be sem megy, mert kint hagyni nem fogja, tehát szerintem megérné a brendonnak is.
Szerintem arra gondol, hogy az ÁRKÁD-nak, mint üzletközpontnak van saját bevásárlókocsija, gyereknek való. Úgy hirdetik, hogy azt használhatod minden üzletben, ahová befér - így nem értem, a Brendonba miért nem engedték be, már ha arról a bevásárlókocsiról van szó.
Akkor Nyíregyháza lehet kivétel..... Mi hogyha a tescó-ban vagyunk nagy bevásárláson és a kinti üzletsoron akarok vásárolni egy adott üzletben és látják ül a gyerek a BEVÁSÁRLÓ KOCSIBAN még õk szólnak oda a kasszából hogy óó hagyjad toljad nyugodtan.... Szóval anyukák felesleges itt lopásról meg minden marhaságról papolni mert a kérdezõ annyit kérdezett hogy egy adott épületen belül ahol több üzlet van stb. stb.....! Nem a két utcával arrébb található Lidl-be akarta betolni....! Szóval nem lopta el! Viszont ha lett volna bevásárló kocsi a BRENDONBAN valószínûleg abba tette volna a gyereket! Ugye másnak is van 9 hónapos járni nem tudó 11 kilósa? Akkor megérthetnétek kicsit! Ja, és lehet nem is õ pontoz le...... Üdv.: Timi
Az élet APRÓ problémái... :-(
Nem baj kérdezõ, látjuk soha nem fogod megérteni. Akkor meg menj, aztán írj a panaszkönyvbe, csinálj fórumot, esetleg népszavazást, netán forradalmat.
Hat, fura, hogy nem tudod ezt megerteni. Amugy meg miert nem ott kerdezted meg, azt, aki nem engedett be? Ja, es koszi a lepontozast a tobbiek neveben is, attol meg nem lesz igazad. :-)
ha nincs, akkor sem visszük, be más üzlet kocsiját!!! akkor van kosara, és vidd azt. Agyerek meg ölben, babakocsiban, vagy a saját lábán!
A kérdező hozzászólása: Az Árkádban a Brendonnak nincs bevásárlókocsija.
A kérdező hozzászólása: Nem kell ellopni, több plázában is vannak bevásárlókocsik. Az Árkádban is vannak. Ezek a boltok kifejezetten nagyok, nem foglal nagyobb helyet egy bevásárlókocsi mint egy babakocsi. Ha valaki lopni akar az a babakocsiban is el tudja dugni a cuccot, erre van az elektronikus lopásvédõ, amit használnak is mindenütt. Értem én, de gyerekkel miért ne lehetne betolni, fõleg egy bababoltba, nevetséges.
Ha nem vetted volna észre mindenkit lepontoztak egytõl-egyig. Amúgy mit háborogtok állandóan a pontozás miatt? Ez egy ilyen oldal, nem az igazságot vagy épp a rosszat szokták pontozni, hanem mindent. Na paff, összedõlt a világ.

Miért csak nők ülnek a boltok kasszájánál?

lehet az kisebb abc,bevásárlóközpont,drogéria...még férfivel nem találkoztam..:P

Legjobb válasz: egy házépítésen miért csak férfiak dolgoznak? lehet az egy lakás, vagy ház vagy egy óriási irodaház, bevásárló központ, mindenhol még a segédmunkások is férfiak...

egy házépítésen miért csak férfiak dolgoznak? lehet az egy lakás, vagy ház vagy egy óriási irodaház, bevásárló központ, mindenhol még a segédmunkások is férfiak...
A kérdező hozzászólása: köszi :)
En mar nagyon sok ferfit lattam kasszanal.
Itt Pécsen jópár férfi is van a pénztárban. De azért a nõk vannak többségben. Szerintem ez azért van, mert a férfiak ezt nõisebb szakmának tartják, ezért kevesebb választják ezt, a nõk pedig tény, hogy jobban alkalmasak arra, hogy a vevõkkel foglalkozzanak, még a hisztis vevõvel is valahogy a nõk általánosságban jobban szót értenek, mint egy férfi. Üdv: Polly
Nálunk rengeteg kínai boltok vannak és szinte majdnem mindeggyikben kínai pasik ülnek a pénztárnál ;)
Mert a férfiak kevésbé bírják az ilyen monoton, türelmet kívánó és nem túl nagy kihívásokat támasztó munkát.
Mert a nõk többségbe vannak ebben a szakmában, a férfiak inkább mást választanak, férfiasabb szakmát
Nálunk is vannak férfi pénztárosok... kevesen, de azért vannak :-)
Nálunk meg a legtöbb pénztáros férfi. :)
én kasszás vagyok és férfi vagyok :D és itt sokan vannak férfi kasszások :D üdv:tomi
Félénk vagy. Túl sokat gondolkodsz rajta, h mit mondj.
A kérdező hozzászólása: hogy változtathatnák ezen?
A kérdező hozzászólása: hogy tudnék változtatni rajta?
Felejtsd azt hogy meg kell felelned a társaságnak.. Baromság. :) Az a bajod hogy görcsölsz mit mondj, minden figyelmed erre irányul. Ilyenkor elõfordul hogy eszedbe jut valami, de mégse mondod, mert szted nem elég vicces, stb.. Felejtsd el! Mondd azt, ami eszedbe jut, ne várj vele (persze azért itt is vannak határok). Csináld ezt sokszor, utána már természetesnek fog tûnni, megszokod. Ha kérdésed van írj. :)
Együttérzek, én is pont ilyen vagyok. Ráadásul a társaságban mégis kikényszerítek magamból egy két szót, az is valami oltári nagy hülyeség, úgyhogy még jobban megszégyenülök. Nem tudom hogy lehetne ezen változtatni, de egy kis önbizalomtréning jól jönne! 20/L
A kérdező hozzászólása: van, hogy bátorságot veszsek magamon és megszólalok, viszont ilyenkor legtöbbször megakad a szavam, vagy amit mondok úgy hangzik mindta nem tudnék fogalmazni..és az az érdekes, hogy ha külön-külön találkozok ezekkel az emberekkel akkr mindegyikkel nyugodtan, minden gond nélkül eltudok beszélgetni..
én is ugyanez vok.elég rossz érzés..

Miért van az, hogy a fiúk akkor izgulnak jobban rá a lányra, ha ágyban fekszenek, ha pedig csak ülnek vagy állnak egymás mellett, kevésbé? Ezt csak én látom így?

Észrevettem a barátomon is ezt. Amíg csak ültünk egymás mellett teljesen nyugis volt, nem is közeledett. Amint lefeküdtünk egymás mellé és beszélgettünk rögtön akart smárolni és tapizni... Sokszor vettem ezt észre. Ez miért van?

Legjobb válasz: Nem tudom, ha áll a lány én el szoktam kapni a haját odatolom a falhoz és elkezdem csókolgatni a nyakát. Ezt nem vettem észre magamon:D

Nem tudom, ha áll a lány én el szoktam kapni a haját odatolom a falhoz és elkezdem csókolgatni a nyakát. Ezt nem vettem észre magamon:D
Az ágyról és fekvésrõl a szexre asszociál. A kis perverz döge.

A galambom miert csak melle ul a tojasnak?

Legjobb válasz: Nem tudja mit kell vele csinálni. Meg van termékenyítve a tojás? Tojt már máskor is?

Nem tudja mit kell vele csinálni. Meg van termékenyítve a tojás? Tojt már máskor is?
Elõször is tisztázzuk! Most a szárnyas házi állatról van szó vagy a kedvesedrõl?
fake
Mert a farkadnak ez a csaj nem tetszik. Szerintem hallgass ra.
Ez azért lehet mert: impotens lettél nincs is farkad a bnöd csúnyácska túl sokat wow-ozol hentai-ra vered nemszereted a szilvásbuktát nincs nyelve a csajodnak mert gombás a lábad nah ha ezek közül valameik akk azé

Miért csak akkor tudok belemarkolni a hasamba amikor ülök, vagy lehajolok, ha állok akkor nem?

Legjobb válasz: Mert gondolom lapos a hasad. Ha meg ülsz, akkor a bõrt tudod markolni.. enyém is ilyen :)

Mert gondolom lapos a hasad. Ha meg ülsz, akkor a bõrt tudod markolni.. enyém is ilyen :)
De jó nektek !!!!
höhö! ne dicsekedj, mert elsárgulok! :) Pár év múlva változik a helyzet..
A kérdező hozzászólása: :) De ha ülök akkor kicsit ki is domborodik a nadrág fölött! Ez nem baj? :S
De rémes!!! Menj zsírszívásra!!!!! :-)
Dehogy baj! Az a bõröd, és annyi kell, sztem cuki :) ) (elsõ voltam)
nekem is ilyen, én most az ülve is lapos hasra "gyúrok" (inkább fogyok.) :D
Én állva is simán bele tudok markolni! :P
én állva két kézel megemelem a hasamat xD

Van egy 2, 5 éves kisfiam 2 éves korában szépen szólt hogy pisilnie kakilnia kell de most 2 hónapja egyfolytában bepisil csak kakilni ül a bilire. Nem tudom miért és hiába mondom neki hogy szóljon nem szól. Tudnátok tanácsot adni mit csináljak?

Legjobb válasz: Mivel a 2 éves gyerek többnyire nem érett a szobatisztaságra, ezért korán kezdted! Pedig hányszor elmondják, hogy felesleges biliztetni, mert ha érett, akkor 3-4!! nap alatt szobatiszta lesz a gyerek, de ha erõltetik korán, akkor úgy járnak, mint Te!

Mivel a 2 éves gyerek többnyire nem érett a szobatisztaságra, ezért korán kezdted! Pedig hányszor elmondják, hogy felesleges biliztetni, mert ha érett, akkor 3-4!! nap alatt szobatiszta lesz a gyerek, de ha erõltetik korán, akkor úgy járnak, mint Te!
A kérdező hozzászólása: Szia! Barátnõm kisfiától látta hogy bilibe pisil és õ akart saját magától bilibe pisilni egyáltalán nem erõltettem ezért nem értem most miért pisil be
Az én fiam is 25 hónaposan lett szobatiszta. Semmit sem erõltettem. Most 28 hónapos és egyedül elmegy wc-re ha pisilnie kell v. kakilni. Úgyhogy szerintem semmit sem rontott el a kérdezõ. Nálunk volt egy hasonló idõszak, amikor a Húga megszületett. Akkor néhány hétre visszaesett, de azóta megint minden ok. Nálatok nem történt valami nagyobb horderejû dolog az életében?

Miért csak a jóképű bunkó fiúk faviccein nevetnek a lányok? Ha egy csúnyább pasi mond egy nagyon jó frankó viccet, akkor meg savanyúan ülnek mint a befőtt.

Legjobb válasz: Talán mert a jóképû pasiknak van önbizalmuk, és elõadó készségük mert magabiztosak. :) Míg egy "csúnyább" pasi, nem biztos hogy olyan jól tudja elõadni a viccet mert abban sem biztos, hogy jól fog elsülni és parázik. Egy viccnél nem a külsõ számít, hanem az elõadás :) Én is totál átlagosnak tartom magam, de még egy vicc sem maradt eredmény nélkül :) 21/F

Talán mert a jóképû pasiknak van önbizalmuk, és elõadó készségük mert magabiztosak. :) Míg egy "csúnyább" pasi, nem biztos hogy olyan jól tudja elõadni a viccet mert abban sem biztos, hogy jól fog elsülni és parázik. Egy viccnél nem a külsõ számít, hanem az elõadás :) Én is totál átlagosnak tartom magam, de még egy vicc sem maradt eredmény nélkül :) 21/F
Egyébiránt megértelek, a gimis éveim így teltek... Nemhogy nem nevettek az osztálytársaim, de egyenesen ki is cinkeltek, hogy sz*r a humorom, miközben mondok példát a csajok számára vicces mondatra egy másik sráctól: "ez nem is tûzkõ, hát hol van belõle a tûz?". Lúzer kategóriába tartoztam, ráadásul elég igénytelen is voltam a külsõmre, kicsit gyerekes is, szóval tettem érte rendesen, hogy ne tartsanak semmire. Elkerültem máshová, és sör mellett a társaság közepe vagyok azóta is, aki megismer, egybõl humoristának akar zavarni. Ezt csak azért írom le, mert érdekes, hogy a legerõsebb oldalam éppen az, amiért szétcincáltak 15 évesen. A 15-18 éves kor akármilyen gyönyörû, valami visszataszítóan idióta egy korszaka az embernek.
A viccnél a lényeg az elõadásmód, a legszarabb faviccet is elõ lehet adni, úgy hogy mindenki röhögjön rajta.
Ide a viccel, megszakértem, hogy valóban annyira frankó volt-e. :)
1: Azért mert õk a bunkó pasi értelmi színvonalán állnak 2: tizenéves korban sok embernek semmi önálló egyénisége nincs, ezért megpróbálnak ahhoz alkalmazkodni, akit menõnek képzelnek, akit nem sorolnak ebbe a kategóriába, azt eleve elutasítják 3: lehet, hogy tényleg sz*r viccet mondtál, vagy rosszul tálaltad, vagy csak eleve rád nem kíváncsiak, és ekkor, ha megszólalsz az már baj, nemhogy még nevessenek is rajta tizenévesen kegyetlen a világ :S
Kérdésben a válasz!
lehet, hogy csak nem jól adod elõ.
Nekem nevetnek a vicceimen, pedig ronda vagyok. Az más kérdés, h ennél többet nem érek el a lányoknál, mert a humort nem értékelik.
A kérdező hozzászólása: Vagytok egy buliban vagy 12 en, pl 5 fiú és 7 lány, de ha a bunkó és kötsög jó arcú, vagány gyerek elsüt egy nulla tréfát, akkor mindenki oda van, hogy milyen jó poén volt. Ha a csúnya mond egy nagyon jót, akkor meg még a többiek vannak felháborodva, hogy meri magának ezt megengedni, hogy akár egy viccet is mondjon. Hiszen õ ronda, és neki pofa befogás jár. Örüljön, hogy él.
Ez érdekes, nem rég olvastam egy cikket a neten, hogy végeztek egy kutatást és általában a nõk ösztönösen azt a férfit találják viccesebbnek, akihez vonzódnak. Hát ezért. Ösztön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!