Találatok a következő kifejezésre: Miért csak ülnek (26 db)

Miért nem csinálja rögtön a kutyám azt amit mondok? Miért csak egy idő után? Pl:mondom neki hogy ül, és vár és csak utána ül le

Legjobb válasz: azért mert így is kap jutalmat. Minek fárassza magát azzal hogy azonnal csinálja meg ha ráér ? :) Persze az is lehet hogy nem tudja hogy mit vársz és csak tippel hogy ezt kell csinálnia. Ehez meg kell némi idõ hogy rájöjjön.

azért mert így is kap jutalmat. Minek fárassza magát azzal hogy azonnal csinálja meg ha ráér ? :) Persze az is lehet hogy nem tudja hogy mit vársz és csak tippel hogy ezt kell csinálnia. Ehez meg kell némi idõ hogy rájöjjön.
Nem tudom >< Lehet hogy gondolkozik mit kéne csinálni, eszébe jut és megcsinálja. Nem biztos. Dicsérd meg add neki a falatot és kisebb idõ után talán rögtön megcsinálja.
Valószínû csak így szokta meg és mivel te ezt elfogadod neki, nem is kell változtatnia rajta. Egy alapvetõen nyugodt és lustább kutyát fel kell pörgetni ahhoz, hogy gyorsan reagáljon. Ha kell az, hogy azonnal leüljön, mikor kiadod a vezényszót, akkor érdemes kijavítani vagy új feladatként bevezetni.

Láttatok már bárányt ülni? Miért nem ülnek sohasem? Csak fekvő meg álló bárányt láttam

Legjobb válasz: A bárányok azért nem ülnek hogy ne legyen kakás a fû amit megesznek. Szóval nem akarják a saját szarukat megenni. Remélem segítettem.

A bárányok azért nem ülnek hogy ne legyen kakás a fû amit megesznek. Szóval nem akarják a saját szarukat megenni. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Baromság.Ha áll, akkor is maga alá szarik. Ergo a helyzet ugyanaz
Csak vicceltem az elõbb! :D Amúgy azért mert olyanok mint a lovak. Ha egyszer leülnek nem kelnek fel.
sok a szabadidõd....

Miért csak nők ülnek a boltok kasszájánál?

lehet az kisebb abc,bevásárlóközpont,drogéria...még férfivel nem találkoztam..:P

Legjobb válasz: egy házépítésen miért csak férfiak dolgoznak? lehet az egy lakás, vagy ház vagy egy óriási irodaház, bevásárló központ, mindenhol még a segédmunkások is férfiak...

egy házépítésen miért csak férfiak dolgoznak? lehet az egy lakás, vagy ház vagy egy óriási irodaház, bevásárló központ, mindenhol még a segédmunkások is férfiak...
A kérdező hozzászólása: köszi :)
En mar nagyon sok ferfit lattam kasszanal.
Itt Pécsen jópár férfi is van a pénztárban. De azért a nõk vannak többségben. Szerintem ez azért van, mert a férfiak ezt nõisebb szakmának tartják, ezért kevesebb választják ezt, a nõk pedig tény, hogy jobban alkalmasak arra, hogy a vevõkkel foglalkozzanak, még a hisztis vevõvel is valahogy a nõk általánosságban jobban szót értenek, mint egy férfi. Üdv: Polly
Nálunk rengeteg kínai boltok vannak és szinte majdnem mindeggyikben kínai pasik ülnek a pénztárnál ;)
Mert a férfiak kevésbé bírják az ilyen monoton, türelmet kívánó és nem túl nagy kihívásokat támasztó munkát.
Mert a nõk többségbe vannak ebben a szakmában, a férfiak inkább mást választanak, férfiasabb szakmát
Nálunk is vannak férfi pénztárosok... kevesen, de azért vannak :-)
Nálunk meg a legtöbb pénztáros férfi. :)
én kasszás vagyok és férfi vagyok :D és itt sokan vannak férfi kasszások :D üdv:tomi


A galambom miert csak melle ul a tojasnak?

Legjobb válasz: Nem tudja mit kell vele csinálni. Meg van termékenyítve a tojás? Tojt már máskor is?

Nem tudja mit kell vele csinálni. Meg van termékenyítve a tojás? Tojt már máskor is?
Elõször is tisztázzuk! Most a szárnyas házi állatról van szó vagy a kedvesedrõl?

Miért csak a jóképű bunkó fiúk faviccein nevetnek a lányok? Ha egy csúnyább pasi mond egy nagyon jó frankó viccet, akkor meg savanyúan ülnek mint a befőtt.

Legjobb válasz: Talán mert a jóképû pasiknak van önbizalmuk, és elõadó készségük mert magabiztosak. :) Míg egy "csúnyább" pasi, nem biztos hogy olyan jól tudja elõadni a viccet mert abban sem biztos, hogy jól fog elsülni és parázik. Egy viccnél nem a külsõ számít, hanem az elõadás :) Én is totál átlagosnak tartom magam, de még egy vicc sem maradt eredmény nélkül :) 21/F

Talán mert a jóképû pasiknak van önbizalmuk, és elõadó készségük mert magabiztosak. :) Míg egy "csúnyább" pasi, nem biztos hogy olyan jól tudja elõadni a viccet mert abban sem biztos, hogy jól fog elsülni és parázik. Egy viccnél nem a külsõ számít, hanem az elõadás :) Én is totál átlagosnak tartom magam, de még egy vicc sem maradt eredmény nélkül :) 21/F
Egyébiránt megértelek, a gimis éveim így teltek... Nemhogy nem nevettek az osztálytársaim, de egyenesen ki is cinkeltek, hogy sz*r a humorom, miközben mondok példát a csajok számára vicces mondatra egy másik sráctól: "ez nem is tûzkõ, hát hol van belõle a tûz?". Lúzer kategóriába tartoztam, ráadásul elég igénytelen is voltam a külsõmre, kicsit gyerekes is, szóval tettem érte rendesen, hogy ne tartsanak semmire. Elkerültem máshová, és sör mellett a társaság közepe vagyok azóta is, aki megismer, egybõl humoristának akar zavarni. Ezt csak azért írom le, mert érdekes, hogy a legerõsebb oldalam éppen az, amiért szétcincáltak 15 évesen. A 15-18 éves kor akármilyen gyönyörû, valami visszataszítóan idióta egy korszaka az embernek.
A viccnél a lényeg az elõadásmód, a legszarabb faviccet is elõ lehet adni, úgy hogy mindenki röhögjön rajta.
Ide a viccel, megszakértem, hogy valóban annyira frankó volt-e. :)
1: Azért mert õk a bunkó pasi értelmi színvonalán állnak 2: tizenéves korban sok embernek semmi önálló egyénisége nincs, ezért megpróbálnak ahhoz alkalmazkodni, akit menõnek képzelnek, akit nem sorolnak ebbe a kategóriába, azt eleve elutasítják 3: lehet, hogy tényleg sz*r viccet mondtál, vagy rosszul tálaltad, vagy csak eleve rád nem kíváncsiak, és ekkor, ha megszólalsz az már baj, nemhogy még nevessenek is rajta tizenévesen kegyetlen a világ :S
Kérdésben a válasz!
lehet, hogy csak nem jól adod elõ.
Nekem nevetnek a vicceimen, pedig ronda vagyok. Az más kérdés, h ennél többet nem érek el a lányoknál, mert a humort nem értékelik.
A kérdező hozzászólása: Vagytok egy buliban vagy 12 en, pl 5 fiú és 7 lány, de ha a bunkó és kötsög jó arcú, vagány gyerek elsüt egy nulla tréfát, akkor mindenki oda van, hogy milyen jó poén volt. Ha a csúnya mond egy nagyon jót, akkor meg még a többiek vannak felháborodva, hogy meri magának ezt megengedni, hogy akár egy viccet is mondjon. Hiszen õ ronda, és neki pofa befogás jár. Örüljön, hogy él.
Ez érdekes, nem rég olvastam egy cikket a neten, hogy végeztek egy kutatást és általában a nõk ösztönösen azt a férfit találják viccesebbnek, akihez vonzódnak. Hát ezért. Ösztön.
Félénk vagy. Túl sokat gondolkodsz rajta, h mit mondj.
A kérdező hozzászólása: hogy változtathatnák ezen?
A kérdező hozzászólása: hogy tudnék változtatni rajta?
Felejtsd azt hogy meg kell felelned a társaságnak.. Baromság. :) Az a bajod hogy görcsölsz mit mondj, minden figyelmed erre irányul. Ilyenkor elõfordul hogy eszedbe jut valami, de mégse mondod, mert szted nem elég vicces, stb.. Felejtsd el! Mondd azt, ami eszedbe jut, ne várj vele (persze azért itt is vannak határok). Csináld ezt sokszor, utána már természetesnek fog tûnni, megszokod. Ha kérdésed van írj. :)
Együttérzek, én is pont ilyen vagyok. Ráadásul a társaságban mégis kikényszerítek magamból egy két szót, az is valami oltári nagy hülyeség, úgyhogy még jobban megszégyenülök. Nem tudom hogy lehetne ezen változtatni, de egy kis önbizalomtréning jól jönne! 20/L
A kérdező hozzászólása: van, hogy bátorságot veszsek magamon és megszólalok, viszont ilyenkor legtöbbször megakad a szavam, vagy amit mondok úgy hangzik mindta nem tudnék fogalmazni..és az az érdekes, hogy ha külön-külön találkozok ezekkel az emberekkel akkr mindegyikkel nyugodtan, minden gond nélkül eltudok beszélgetni..
én is ugyanez vok.elég rossz érzés..

Miért csak akkor tudok belemarkolni a hasamba amikor ülök, vagy lehajolok, ha állok akkor nem?

Legjobb válasz: Mert gondolom lapos a hasad. Ha meg ülsz, akkor a bõrt tudod markolni.. enyém is ilyen :)

Mert gondolom lapos a hasad. Ha meg ülsz, akkor a bõrt tudod markolni.. enyém is ilyen :)
De jó nektek !!!!
höhö! ne dicsekedj, mert elsárgulok! :) Pár év múlva változik a helyzet..
A kérdező hozzászólása: :) De ha ülök akkor kicsit ki is domborodik a nadrág fölött! Ez nem baj? :S
De rémes!!! Menj zsírszívásra!!!!! :-)
Dehogy baj! Az a bõröd, és annyi kell, sztem cuki :) ) (elsõ voltam)
nekem is ilyen, én most az ülve is lapos hasra "gyúrok" (inkább fogyok.) :D
Én állva is simán bele tudok markolni! :P
én állva két kézel megemelem a hasamat xD

Miért taszítom az embereket? Ha a buszon csak mellettem van hely meg egy csöves mellett biztos, hogy a csöves mellé ülnek le. Miért?

Ennyire rosz a kisugárzásom? Vagy csak bemesélem magamnak? Mostanában egy kapcslat sem jön össze, pedig ez el?tt bármilyen csajt fel tudtam szedni.

Legjobb válasz: A csajok a vonaton buszon nem szeretnek potenciális pasik mellé ülni!!! Inkább csaj vagy más olyan mellé ülnek akitõl nem kell tartaniuk, h akar tõlük valamit.

Egyszer otthonhagynatnád már a láncfûrészt... amúgy meg fényképrõl többet lehetne mondani.
A csajok a vonaton buszon nem szeretnek potenciális pasik mellé ülni!!! Inkább csaj vagy más olyan mellé ülnek akitõl nem kell tartaniuk, h akar tõlük valamit.
Én azért nem fogok álldogálni, mert csak egy pasi mellett van szabad hely, tök lazán leülök mellé. Észrevettem, hogy néha vannak fiúk, akik mellém nem mernek leülni, míg mások lazán. Megint vannak olyanok, fõleg öreg bácsik, akik inkább mellém ülnek le, mint mások mellé. Ha unatkozom, megfigyelem ezeket:) 19/L
Velem is így szokott lenni, és velem azért, mert undorítóan nézek ki.
KÉRDEZÕ : ESETLEG TUDNÁL NEKÜNK MUTATNI EGY KÉPET ?
Dettó velem is ígyvan, pedit bányarém se vagyok :D
Nem tudom, lehet félnek Tõled az emberek, és nem mernek melléd ülni!
Az nincs messze, még kívül esik a reptoid invázión. Amúgy engem is elkerülnek az emberek. Vajon miért? :) Áh, ki nem tojja le, Rammstein beizzít a fülbe, és élvezem az utazást a koszos-szutykos villamoson.
ma 08:20 Valahol Bogotában (Columbia)! :D
Velem is ez van. Én örülök neki. Mindig leülök egy négyesbe és nyugodtan elvagyok :D Csak a haverok meg a jóarcok mernek leülni. Ronda meg nem vagyok :P
Azért ne adjátok fel, a 7 milliárd ember közül a Nektek 'rendelt'nagy Õ épp rátok vár.
XDDDDDD ez a kérdés tök vicces, kérdezõ :DDD 17/L

A tengerimalacom, csak egy helyben ül. Miért?

Tegnap vettem, és csak egy helyben van állandóan, és bámul. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Azért mert egy helyben ül, nem kell neki társat venni, ne beszélj hülyeségeket. Nem a megszokott helyén van, ezért megvan lepõdve és tart még a dolgoktól. Megfogja szokni az új helyét, nyugodtan vegyétek ki, simogassátok, szoktassátok csak magatokhoz és tudni fogja, hogy biztonságban van és nincs mitõl tartania. A lényeg, hogy érezze a törõdést.

Azért mert egy helyben ül, nem kell neki társat venni, ne beszélj hülyeségeket. Nem a megszokott helyén van, ezért megvan lepõdve és tart még a dolgoktól. Megfogja szokni az új helyét, nyugodtan vegyétek ki, simogassátok, szoktassátok csak magatokhoz és tudni fogja, hogy biztonságban van és nincs mitõl tartania. A lényeg, hogy érezze a törõdést.
Igaz hogy tegnap vetted meg minden, de szerintem bánatos, magányos vegyél neki egy lány társat. :)
magyányos.vegyél mellé társat mert depis lesz! a malac társas állat.-egy malac nem malac... ha veszel mellé társat elõször verekedni fognak de kb. 3-4 nap múlva (vagy legalább is nekünk) elválaszthatlanok lesznek :) sok sikert!
21:58 és 22:03 --> Igen nagyon ért a malacokhoz... Szánalmas, itt osztja az észt, mikor fogadjunk a 8 osztály sincs meg... Nagyba okoskodik csak nem tudom hogy mire, meg hogy minek... Én is akkor pofont adnék neki hogy 2 foga nem maradna. Itt okoskodik a nagy tudású-.-" Egyébként 21:58, be lehetne linkelni még 50 oldalt, mindenhol leírják, de ennek mind egy, nem érdekli õt, hiszen õ az okos, nem az állatorvosok, meg az állat viselkedés megfigyelõk.... Ilyennek nem is való tengerimalac, neked max egy plüss macit adnék a kezedbe. Szóval szerintem vegyél vissza és ne pattogj, mert itt az oldalon vannak szakemberek, tenyésztõk, és hozzáértõ emberek, szóval nem kellesz még te is ide hogy itt oszd a nagy eszedet.
No meg Stimp az eddigi beírásaid alapján k*rvára értesz a tengerimalacokhoz!
21:38-as, hogy képzeled hogy ilyeneket írogatsz rólam?!Ha itt lennél elõttem akkora pofont adnék hogy a fal adná a másikat!!!!Te tudatlan, én nem parancsolgatok csak leírom hogy a tengerimalaca depressziós lesz ha egyedül van!!!Itt a bizonyíték: http://www.malacok.hu/tengerimalac-viselkedes.htm http://cociportal.uw.hu/index8.html http://www.tengerimalacklub.hu/index.php?option=com_content&.. Gondolom akkor õk is majmok meg rühes végbéll0vagok!Inkább te vegyél vissza!!!
elõbbi a 20-asnak szólt.
Bocs azt hittem kisgyerek vagy.De mindenképp kettõ malacka kell, ha nem akarod hogy 1 évig éljen!
A kérdező hozzászólása: Hát ezek a kommentek kicsit rosszul estek:D hogy kicsi vagyok hozzá:D 16 éves vagyok! És keresztapámnak is van 2 tengerimalaca, elvittem hozzá egy napra hogy kipróbálja hogy milyen a társas élet! Neki 2 éves a fiúmalaca és mégis egész nap rivalizáltak! Anyám csak azzal a feltétellel egyezett bele hogy 2 legyen, ha nem lesz vele gond!.. És gond volt! érdekes hogy már futkározik itthon, ki veszem, ki viszem az udvarra és nagy az életkedve:D! de úgylátom hogy ez a 3 "tengerimalac barát" jobban ért hozzájuk mint õ saját magához:D amúgy 100x50x50 emeletes ketrece van:D ami régen 2 degué volt:DDD viszont aki pozitív kommenteket küldött, annak köszönöm a tanácsot!!
Tengerimalac tenyésztõ vagyok.
Jézusom itt valami nagy félreértés volt, azt hittem nekem írt be!Bocsánat!
Bocsánat én írtam rosszul. Azt a hosszút amit írtam, nem neked utolsónak szántam hanem annak a Stimpnek vagy mit tudom én ki az. Szóval én bocs!
Semmi baj:) !
Igen és nekem írja hogy én vegyek vissza.Azért mert beírom a kérdezõnek hogy egyedül depis lesz a malaca.Jobb az ilyen emberekkel nem foglalkozni, mert akkor örülnek ha kötekedhetnek.
Jaja.. De hát ha egyszer ez az igazság akkor most mit pattog. Köztudott hogy a tengerimalac társas élõlény, és társra van szükségük minden egyes fórumban le van írva. Csak soha nem olvasnak utána ezek az okosak hogyan kéne tartani a tengerimalacot, csak megveszik és ennyi, de a háttérben tudás meg 0
Amúgy mintha valami gond lenne a fórummal mert az elõbb 33 beírás volt most 32, és eggyel több beírás.
Én nem tudomO.o Lehet hogy gond van vele. De visszatérve a témához, sajnálom azokat a tengerimalacokat akiknek egyedül kell leélniük az életüket. Ezeket a gazdikákat kéne bezárni egész életükre egy szobába.
Úgy bizony!!!
Na és hogy van a kérdezõnk ábrándosan ücsörgõ kis tengerimalackája?
Stimp: Szánalmas vagy-.- Tönkre teszed az élletét csak, nem értem miért jó ez neked. Így is léeg etetni?? Huhh +1 malac se fogja "le zabálni a fejedet". Ha már egyet tartasz kell hozzá még egy ha meg nem akarsz akkor vidd vissza azt az egyet. Állatkínzás nem fogod fel???!!!
Utolsó elõtti: egyetértek veled!!!! Bírom hogy kitalálják hogy juppi akarok egy tengerimalacot de gõze nincs róla hogy kel õt tartani-.-""" Komolyan, ha anyukád nem engedi a kettõt akkor ne tarts. Ne kínozzad már komolyan-.-" Vidd vissza, ajándékozd el, vagy ha meg akardo tartani vegyél neki társat és 100×50 centis ketrecbe tartsd!! Egyébként mekkora ketreced van??
A kérdező hozzászólása: de anyukám nem akar 2 malacot. ezt is alig ebgedte:(
Meg kell szoknia az új környezetet.
A malac általában ilyen, szeret sokáig egy helyen üldögélni/feküdni.Az enyém van hogy órákig meg se mozdul csak néz maga elé..
Bocsánat az írásjelekért, még kómás vagyok :)
Azért nézd meg, hogy él-e :D
A kérdező hozzászólása: Igen él:) és köszonöm a válaszokat!:)
Beszélj hozzá sokat, hogy megismerje a hangodat. Majd ha megismeri a az új helyet, a hangokat, akkor feloldódik. Vedd ki sokszor, simogasd, adj a kezedbõl neki uborkát, répát. De tényleg kellene mellé egy társ.
Elõször is vannak fontos tudnivalók a tengerimalaccal kapcsolatban. Elõször is: Mikor meghozod a malacot 3 napig békén kell hagyni, mivel új a környezet, ne fogdosd símogasd st.b Utána elkezdhetsz hozzá beszélni és szépen finoman barátkozni. Másik dolog. A tengerimalac félõs állat, zsákmány állat, gí érthetõ hogy flõs, ezért a ketrecébe mindenféle képpen kell lenni búvóhelynek!!! Másik dolog. Azért is félhet mert nincs társa. A tengerimalac társas lény TILOS egyedül tartani õket!!! Depressziós lesz, és akár bele is hahat!! Ha anyukád nem engedi hogy legyen társa ajándékozd el, és vegyél egy hörcsögöt!! Hidd el, nem jó neki egyedül leélnie az életét. Te sem éreznéd magad jól ha egész életedben egy házban kellene élned egyedül, és senkihez nem zólnál hozzá, te is depresszióssá válnál ahogy õ is. Így mutasd meg anyudnak ezt a választ amit írok, hogy nem lehet egyedül tartani!!! Kell még egy társ hozzá, és hidd el nem fog így félni és ezerszer boldogabb lesz. Mellesleg a tengerimalacnak 100×50 centiméteres ketrec kell, ennél kisebbe tartani állatkínzásnak minõsül. A ketrecbekell: búvóhely, itató és szénatartó, ezek az alapok. Széna napi 24 órában legyen elõtte. Ez a fõ táplélák, illetve sepeciális tengerimalac tápot kell neki adni amiben nincs kukorica, súza, szotyi, tökmag! A tengerimalacot nem szabad ablak alá rakni vagy radiátor mellé!!! Ezek a fontos tudnivalók és egyedül tényleg ne tarstsd!!Állatkínzás, ha anyud nem engedi ajándékozd el, és vegyél egy hörcsögöt:) ) Ha valami kérdésed van írj üzit, mindenben tudok segíteni!)
Igen jól mondja az elõttem szóló ha mondjuk fiú a tengerimalacod akkor vegyél mellé egy lányt majd jól elszaporodnak mint a nyúlak :)
#11-nek Senki nem mondta, hogy fiú mellé lányt vegyen. Azonos nemû malacokat kell tartani, legalább kettõt, de ha több, az még jobb. Nekem 3 fiúmalacom van.
A fiú malacok általában rongyá verik/harapdálják egymást.De ez nem csak a tengerimalacoknál van így ha jól megfigyeled.
A malac fiúk is ilyenek.
Két lány tengerimalac a legjobb. De ha fiúd van, semmi gond vegyél 1 fiatalabbat nála jóval, és nem fognak verekedni:)
Arra nincs semmi garancia hogy nem fognak verekedni, így hát nem veszek még1 malacot, se lányt se fiút.Egy állatot már így is bõven elég takarítani + etetni +itatni.
Na ezt utálom!!!"de anyukám nem akar 2 malacot. ezt is alig ebgedte:("ember nem kötelezõ malacot tartani!!!HA AZ ANYUKÁD NEM ENGED 2 MALACOT VIDD VISSZA A BOLTBA!!!MIÉRT NEM OLVASTÁL UTÁNA A TARTÁSÁNAK MIELÕTT VETTÉL?!Ha megtartod egyedül ez történik vele:a sarokban ülve szomorúan meghal:(! Értek hozzá, szóval ha nem akarsz állatkínzó lenni VIDD VISSZA A BOLTBA!Ebbõl is látszik hogy még kicsi vagy egy állathoz.
#13-nak "A fiú malacok általában rongyá verik/harapdálják egymást." Az én három fiúmalacom nem bántja egymást, néha van egy kis dominanciaharc, de nem verik és nem harapják egymást. Más lenne a helyzet, ha lenne egy lánymalac is a közelben. Ha annak megéreznék a szagát, akkor biztos ölre mennének.
esetleg fegyvert ne hozzak hogy itt rendezitek le a vitáitokat na de mindegy kell neki társ

Miért baj, ha egy éves lányom csak úgy ül, hogy térdelve a lábai közé ül le?

Legjobb válasz: Mert nem tesz jót az ízületeknek és szalagoknak. Tanítsd meg a Z ülést neki.

Mert nem tesz jót az ízületeknek és szalagoknak. Tanítsd meg a Z ülést neki.
A kérdező hozzászólása: De akkor nem valami fejlõdésbeli baj, hanem ilyen fizikai probléma? Megyünk majd konduktorhoz, most csak próbálok felkészülni.
Csak így ül? Máshogy egyáltalán? kinyújtott lábakkal, z ülésben egyáltalán? Csak mert az én egyévesem is legtöbbször így ül, de a többit is csinálja, még is ez a legkényelmesebb neki. Ha a tiéd máshogy is próbálkozik, akkor szerintem nem olyan nagy baj, majd átszokik, de persze én nem vagyok orvos, nem tudom. Inkább ne hallgass rám. :) Csak mondom, hogy az enyém is így szeret ülni, de máshogy is szokott rövid idõre.
Kisfiam 17 hónapos és szinten csak így ül. Természetesen babakocsiban vagy széken normálisan ül, de ha játszik csak úgy ül ahogy a te babád. Nem tudok mit csinálni, így szokta meg. Azt tudni kell, hogy hypotóniával született, Dévény tornára jártam vele, a gyógytornász azt mondta, hogy azért ülnek így a hypotón babák, mert gyenge a csípõjük. Azóta már jár, úgyhogy szerintem a csípõgyengeségre nálunk már nem lehet fogni, szerintem így szokta már meg, nem tudok vele mit csinálni...így ül, így kényelmes neki. Kisfiam például mászásból soha nem ült ki oldalra, hanem feltolta magát ebbe az ülési pozícióba.
A Z ülést meg lehet tanítani, mindig korrigálni kell és megszokja. A fiam vagy így vagy nyújtott lábbal ül, erre a Dévényes gyógytornász külön felhívta a figyelmemet, hogy ne hagyjam így ülni. A fiam is nyaki hipotón volt.
A kérdező hozzászólása: Sehogy máshogy nem ül. Voltunk már egy konduktornál, õ azt mondta, hogy nem gond, hogy így ül, de most anyukám erõlteti, hogy menjünk máshova is. Remélem tényleg nem mond majd semmi vészeset.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!