Találatok a következő kifejezésre: Miért csak értékelések (2 db)

Miért csak az értékelések százalékát írja ki a rendszer?

Engem az is érdekelne, hogy hányan szavaztak igennel és nemmel. Mert lehet pl. 2 ember szavazott, abból 1 igen, 1 nem, ha igennel szavazok, akkor megváltoztatom a szavazás állását (50 %-ról 75% igenre). De ha 20-an szavaztak igennel és 20-an nemmel, akkor az én értékelésem nem sokat számít. Ha egy válasznál szerintem nem az a helyes értékelés, amit mutat a %-arány, akkor csak akkor értékelek, ha azzal nem rontom le a pontjaimat... Szerintem ezzel többen is így vannak. Ezért azt hiszem, nem éppen mindegy a szavazatok száma.

Legjobb válasz: "Miért csak az értékelések százalékát írja ki a rendszer?" Eddig értem mit kérdezel, de a többit lefordíthatnád. Miért romlik a pontod, ha értékelsz egy választ?

"Miért csak az értékelések százalékát írja ki a rendszer?" Eddig értem mit kérdezel, de a többit lefordíthatnád. Miért romlik a pontod, ha értékelsz egy választ?
A kérdező hozzászólása: Nem akkor, ha értékelek, hanem ha nem úgy értékelem, mint a többség. Tehát ha van egy válasz, ami szerintem hasznos, de elõttem pl 60% szerint nem hasznos, akkor azzal, hogy én pozitívan értékelem, a meglévõ pontjaimból levonnak -mivel nem a többséggel értek egyet (tehát nem "jól értékeltem" a választ).
Ja, nem tudtam. De mindegy. Hát szerintem ne aszerint értékeljünk egy választ, hogy a többség mit mond rá. Lehet, hogy a többség hülye. Lehet az a 3 ember aki rányomott hasznosra és így kijött 100%, lehet hogy õk tévednek. 3-4 embernek egyszerre nem nehéz tévedni. De igazából, ha sokan értékeltek az se számít. Ne már a többség után menjünk, mint a birkák, meg ne a pontokra hajtsunk. Szerintem asszerint értékelj, hogy te mit gondolsz. Hogyha meg nem tudod, nem vagy jártas a témában akkor meg inkább ne értékelj.
És hol érdekel téged a pontozás? Úgyse ez alapján kapod a havi fizetésed.. ;)

Miért van az h rengeteg szerelmi kategóriás és más egyéb kérdésnél csak az első 3-4 komment kap értékelés a többi nem? Lusták elolvasni az emberek? XD

Legjobb válasz: Az embereket általában nem érdekli mások véleménye, hiába írnak ki valamit. Másrészt sokan nem veszik a fáradtságot, hogy értékeljenek. Én szinte mindig értékelek. Na de ha igazad van kérek egy 100%-ot:D

Az embereket általában nem érdekli mások véleménye, hiába írnak ki valamit. Másrészt sokan nem veszik a fáradtságot, hogy értékeljenek. Én szinte mindig értékelek. Na de ha igazad van kérek egy 100%-ot:D
xDDDD a világ nagy problémája.
És napok múlva is visszamész megnézni? Amúgy gondolom akkor nem értékelnek szívesen, amikor valaki nem olvassa el a válaszokat és leírja ugyanazt.
Miért fontos az értékelés? Ha én gondolok valamit valamirõl, kit érdekel, hogy azt ki hogyan értékeli????


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!