Találatok a következő kifejezésre: Miért csak álmodok a halott nagymamámmal (1 db)

Miért csak külföldön álmodok a halott nagymamámmal?

Nagymamám a kertszomszédunk volt, így mindig is ott éltünk együtt, 84 évesen meghalt. Fájt, de felnöttként megértettem. Már éltem elötte is külföldön egyedül, de csak él´ö anyukámmal álmodtam néha. De mikor a mamim halála után félévvel angliába kerültem elkezdtem vele álmodni,elötte soha. Az álmok gyakoriak voltak és mindig úgy álmodtam mintha megsem halt volna. Aztán haza tértem az álmok is megszüntek. 5 év után megint külföldön élek és a pár hónap alatt már párszor megint álmodtam vele, és szintén mintha meg sem halt volna. De már sokkal ritkábban. Ezekre az álmokra mindig emlékszem, és nagyon jó érzés, olyan valóságos.

Legjobb válasz: igen az elsõ válaszadonak igaza van! álmunkban áttudunk térni másik világba ez bizonyitott tény, amikor nem csak álmodunk hanem annál sokkal lejebb megyünk. a halottak tényleg azért jönnek vissza mert befejezetlen ügyük van de hogyha segitség kell tõlük vagy szügséged van rájuk akkor is ott vannak, valaki látja õket valaki csak érzi a jelenlétüket valaki pedig álmodik róluk. tényleg probálj meg vele álmodban beszélni. leeht ogy a nagymamád csak nem szeretné hogy egyedül legyél kinnt a nagyvilágban és amikor hazamész azér nem álmodsz róla mert tudja hogy akor ott a családod és akkr nem vagy egyedül.

igen az elsõ válaszadonak igaza van! álmunkban áttudunk térni másik világba ez bizonyitott tény, amikor nem csak álmodunk hanem annál sokkal lejebb megyünk. a halottak tényleg azért jönnek vissza mert befejezetlen ügyük van de hogyha segitség kell tõlük vagy szügséged van rájuk akkor is ott vannak, valaki látja õket valaki csak érzi a jelenlétüket valaki pedig álmodik róluk. tényleg probálj meg vele álmodban beszélni. leeht ogy a nagymamád csak nem szeretné hogy egyedül legyél kinnt a nagyvilágban és amikor hazamész azér nem álmodsz róla mert tudja hogy akor ott a családod és akkr nem vagy egyedül.
A kérdező hozzászólása: De én nem úgy álmodom vele mintha vissza térne, úgy mintha megsem hallt volna, nála vagyok az ö házában, vagy anyukámék házában. nem vissza tér csak ott van, és olyan mintha soha nem is hallt volna meg.
A külföldi hercehurca, vagy a vidék biztos ilyen élményeket kavar fel belõled.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

TÖRI! Dualizmus rendszere! Hogy hívják a közös bankot? Ki köt egymással kereskedelem és vámszövetséget?

holnap tézét írok és ezeket nem tudom. segítsetek kérlek!

0

X2-x-6= (x-3) (x+2) hogy egyenlő?

Az x2 az x a négyzeten lenne. Van erre képlet vagy hogy ?

10

Olyan létezik-e, hogy érettségi bizonyítványban üres a "vizsgabizottság elnöke" feletti vonal tehát nincs aláírva?

Adott egy érettségi bizonyítvány amit haverom egy hete szerzett meg (októberi pótérettségi) és hiányzik a vizsgabizottság elnökének az aláírása. Úgy ér valamit a bizonyítvány vagy ha nem akkor hogyan lehet azt megszerezni?

2

Tudnátok Oroszországról írni nekem pár jellemzőt? (Lent! )

Hali! Holnapra kéne föcire egy prezentáció, amit már 2 hete meg kellett volna csinálni, csak technikai okokból nem tudtam elkezdeni! Szóval a Google Drive -ba kéne 6 oldalnyi anyag, amivel "be tudom mutatni" Oroszországot! Úgy 4 oldalnyi infó kéne, 2 meg egy híres látványosságról, ami ott található! Nem tudom, hogy mennyire értek erre rá, de aki segít, annak természetesen megy egy nagy zöld pacsi! Az sem baj, ha(a wikin kívül) linkeltek nekem egy oldalt, ahol le vannak írva ezek! Ha ide írjátok, akkor csak nyugodtan úgy ahogy van, hozzászólásba! ;)

1

Valaki ír nekem olyan könyv címeket ami sci-fi de felvételinél a tanárok nem haragudnak érte?

Lehetőleg 200 oldalnál ne legyen több meg ne legyen gyilkosságos.

7

Ha egy csempelap mérete 25x33.3 cm, a csempe darabja 580 ft, akkor mennyibe kerül egy négyzetméternyi csempe?

2

Rengeteg dolgot meg tudnak állapítani ha az agyat vizsgálják. (emotiv és hasonlók) De azt is meg tudják mondani ezzel a módszerrel hogy mit mond az egyén? Vagy ha valahogy a beszédért felelős idegeket vizsgálnák akkor lehetne?

Hogyan működik ezeknek az érzékelő részük?

3

A csont hogyan kapcsolódik az izmokhoz és csonthoz?

4

Milyen áttétel adódik a 11mm-es és a 165, 1mm-es fogaskerekek között?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

2

Kit tartotok a legnagyobb tudósnak?

Erre nagyon kíváncsi vagyok!Az én kedvencem Da-Vinci.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!