Találatok a következő kifejezésre: Miért csípi lányt a (8 db)

Miért csípi a lányt a síkosító? Lehetséges hogy ahogy bedugom megsérül a hüvely és azért?

Legjobb válasz: nem ...engem is csipett az egyik fajta...mert ott lenn vekonyabb,erzekenyebb a bor...probaljatok olyant ki amin azt irja h sensitiv,vagy valami ilyesmi,ami gyengebb. Ugyanolyan lesz az eredmeny,kiveve,h az nem kellene csipje :)

nem ...engem is csipett az egyik fajta...mert ott lenn vekonyabb, erzekenyebb a bor...probaljatok olyant ki amin azt irja h sensitiv, vagy valami ilyesmi, ami gyengebb. Ugyanolyan lesz az eredmeny, kiveve, h az nem kellene csipje :)
Mi a francnak a lány hüvelyébe sikosító??? Tudtommal egy normális nõ szexuális inger hatására magának megtermeli a szükséges sikosítót, külsõ sikosításra csak seggbedugás esetén van szükség (kivéve hasmenéssel kombinált seggbedugás). A saját hüvelyváladéka nem fogja csípni, mert pH 5.5 meg mittudomén. Úgy kell vele kefélni, hogy kellõ mennyiségû termelõdjön, aztán passz. Teccikérteni?
Igazi gyógyszertári síkosítót használjatok, és ne krémeket, különösen ne olajosakat (az óvszer miatt, ha használtok)
Hmm, érdekes, ilyenrõl még nem hallottam. Elképzelhetõnek tartom hogy van mondjuk egy kis sérülés a hüvelyében és ott csipi õt, de hogy mitõl van azt nem tom. Hogy lehetséges, hogy miattad sérült meg ? Nem hinném, kivéve ha nagyon vastag és esetleg kidörzsölöd neki a bört de ezt sem hinném. Kettõvel elöttem szólónak válasz: nem mindenki ugyanúgy nedvesedik, szóval elképzelhetõ hogy kell egy csajnak síkosító... ez nem jelent semmit
Szia. Én is jártam már így nem volt kellemes, mi azóta a durex (kék) vizes alapút használjuk és az bevált, és egyáltalán nem gáz hogy használtok, szerintem sokkal jobb így, és nem mindenki nedvesedik eléggé, valamint szüzeknél, kezdõknél megkönnyíti a behatolást.
jaj..am nekem is van olyan h fél óra szex után már nem vok nedves!nem mki termel egy literrel...

Miért csíp a nemiszervem szex után? Amúgy lány vagyok és nem mindig csak néha-néha.

Legjobb válasz: gombara tippelek. vegyel canestent ha nem hasznal irany a nögyogyasz.

gombara tippelek. vegyel canestent ha nem hasznal irany a nögyogyasz.
A kérdező hozzászólása: De nem mindig csak néha... vmikor egy hónapig jó vmikor naponta csíp...:S
akkor lehet olyankor megsérül a bõr, nyálkahártya, és érzékenyebb lesz. használjatok síkosítót, de megnyugatásnak elmennék a helyedbe egy nõgyógyászhoz megvizsgáltatni magam, neki is mondd el a panaszaid.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...Megsérül a bõr nyálkahártyája.Síkosító, vagy hosszabb elõjáték, vagy nagyobb óvatosság.Nálunk is elõfordul még 17 év után!Ha gomba lenne, az folyamatosan jelen lenne, folyamatosan csípne, viszketne, égne...

Miért csipked a 23 hós lányom?

fél éves kora óta úgy alszik el, hogy csipkedi a csuklómat, kezemet, néha már nagyon zavar, meg fáj. ha elveszem hisztizik. Eleinte a nyakamt csipkedte, az sem volt jobb, s?t. Cumizik is, miért nem elég ha csak fogom a kezét? Mikor szokik le? Valakinél volt ilyen?

Legjobb válasz: Nem tudom,lehet,hogy gonosznak gondoltok,de ezt nem engedném.Elég régóta csinálja ezt veled,magától nem fogja ezt elhagyni.Ne add oda a kezed.Adj neki egy plüsst.Sírni fog az biztos,de légy kitartó.Legalábbis Én ezt tenném.Biztos lehetsz benne,hogy elõször 2-3 órát fog sírni,de a fáradságtól el fog aludni.Másnap már hamarabb elalszik,késõbb pedig belenyugszik,hogy nem csipkedhet.

Nem tudom, lehet, hogy gonosznak gondoltok, de ezt nem engedném.Elég régóta csinálja ezt veled, magától nem fogja ezt elhagyni.Ne add oda a kezed.Adj neki egy plüsst.Sírni fog az biztos, de légy kitartó.Legalábbis Én ezt tenném.Biztos lehetsz benne, hogy elõször 2-3 órát fog sírni, de a fáradságtól el fog aludni.Másnap már hamarabb elalszik, késõbb pedig belenyugszik, hogy nem csipkedhet.
Én most várom az elsõ babámat, láttam magam körül sok furcsaságot, a közvetlen ismeretségi körömben is van olyan anyuka, aki mindent megenged a gyerekének. de hidd el, biztosan Te is tudod, hogy azért mert kicsik, még nem hülyék a gyerekek. Magyarázd el neki szépen, hogy ez neked fájdalmat okoz, ezért azt szeretnéd, ha nem csinálná többet.
A kérdező hozzászólása: Á, elmagyarázni..... Kb 10 másodpercig be is tartja.
Csípd vissza, de csak egy nagyon picit, de hogy érezze, hogy ez neked fáj, és megérti, és abbahagyja. :)
nekem a fiam(2éves)és este úgy alszik el kicsi kora óta, hogy az orrom alatti anyajegyet piszkálja, vagy a számba nyúlkál.Már párszor rácsaptam a kezére, hogy ezt nem szabad, mert ez anyának fáj.Most átszokott a pólómba nyúlkálásra(nyakkivágásba nyúlkál) és napközben csíp és harap.már próbálkoztam a visszacsípéssel, a kézre csapással, az "elmagyarázom-al"de eddig nem nagyon akarja elhagyni.Szerintem õ most ismerkedik ezzel a dologgal.

Elég vékony lány vagyok, de most elkezdtem hízni. Úgy tűnik egyenlőre csak a derekam és a pocim akar vastagodni. Miért? Idővel kiegyenlítődnek a zsírok, és a csípőm, combom is vastagszik majd?

Legjobb válasz: Sajnos van akinek olyan az alakja hogy hajlamosabb pocira és fenékre hízni. Én tizenévesen olyan sovány voltam hogy mindenki csúfolt, most 24 vagyok és 58 kg, ami a magasságomhoz nézve pont jó, de még mindig olyan idétlen az alakom, vékony lábak, kerek fenék (majdnem nagy) nagyobbacska poci, vastag karok... :( Nem akarlak elkeseríteni, lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen alkat, de elfogadtam magam és a párom ilyennek szeret amilyen vagyok! Amúgy hány éves vagy? Sporttal is lehet az izmok térfogatát növelni és az is vastagíthat rajtad egy kicsit, és alakítana is a formádon! Én sajnos nem sportolhatok az izületeim miatt!

Sajnos van akinek olyan az alakja hogy hajlamosabb pocira és fenékre hízni. Én tizenévesen olyan sovány voltam hogy mindenki csúfolt, most 24 vagyok és 58 kg, ami a magasságomhoz nézve pont jó, de még mindig olyan idétlen az alakom, vékony lábak, kerek fenék (majdnem nagy) nagyobbacska poci, vastag karok... :( Nem akarlak elkeseríteni, lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen alkat, de elfogadtam magam és a párom ilyennek szeret amilyen vagyok! Amúgy hány éves vagy? Sporttal is lehet az izmok térfogatát növelni és az is vastagíthat rajtad egy kicsit, és alakítana is a formádon! Én sajnos nem sportolhatok az izületeim miatt!
tinédzserkorában mindenkinek van egy pufi idõszaka, amikor mindenféle rendszer nélkül aprócska zsírpárnák rakódnak le a legkülönbözõbb helyekre. nyugi, ez felnõttkorodra (18 év) el fog tûnni. én 12 évesen kezdtem el így idétlenül hízogatni, nekem elsõsorban a karom volt nagyon problémás, meg az arcomra híztam nagyon sokat. akkor a 174 centis magasságomhoz 58 kg voltam. most 15 éves vagyok, egy nyár alatt hipp-hopp lement rólam az összes zsír (nem fogyóztam, ez teljesen természetes folyamat volt) és most 176 centi vagyok és 50-51 kg. ne aggódj egy percig sem, ha az alaptestalkatod vékony, soha nem fogsz elhízni, ez csak átmeneti állapot.

Fiúk nektek miért nem tetszenek olyan lányok akiknek kicsit szélesebb a csípőjük? Hasra nem kövér csak csípőre széles!

Legjobb válasz: mert nõies alak. a férfi csípõje keskeny, a nõé pedig legyen szélesebb.:)

mert nõies alak. a férfi csípõje keskeny, a nõé pedig legyen szélesebb.:)
Hát szerintem azzal, amit belinkeltél semmi baj, sõt...
Linkelj már egy képet, hogy milyen is az a "kicsit" széles csípõ és megmondom, hogy tetszik-e vagy sem.
nekem is széles csípõm van :, D na akkor ezért nem tetszem a pasiknak
Nekem tetszenek a jó a seggük
miért miért és a nõknek miért nem tetszenek a lófogú srácok?
Mi is volna a gond ezzel én kifelyezetten rajongok a széles csipelyû lányokért( a nõiesség jelképe). Szerintem ennek oka az a nevetséges divatot követõ gondolat a mit bele ütettnek az emberek felyébe , vagy lehet , hogy más ideált kellene választanod aki mellet megtalálnád a boldogságot . Amit persze kívánok neked hisz nem könnyû megfelelni, ill. akalmazkodni egy ilyen felületes világban. Szia!
Nagyon szép és nõies a széles csípõ, HA nem akar a lány mindenáron három számmal kisebb nadrágot felvenni, mert az aztán teljesen elrontja az összhatást: összenyomorítja az alakját. Ugyanez áll a kissé "kipárnázottabb" hölgyekre is, a szûk ruhával inkább el akarják rejteni a zsírpárnákat de valójában épphogy kihangsúlyozzák õket.
szerintem nincs vele senmi gond, nekem tetszik pláne ha ven mit fogni egy lányon de azé ne legyen dagadt
nekem bejönnek a széles csípõjû nõk
ne idetlenkedjel mar bazzeg csomo csavo imadja a szeles csipot...legalabb jol meglehet dugnixD nemkel felni hogy kete torik:) )
Engem mindig is vonzottak a szélesebb csípõjû lányok, az olyan nõies :) 24/f
Hát nekem az nagyon bejön, amikor feszülés ruci van rajta és széles a csípõje..:) Bár nem a csípõjét szoktam nézni, hanem inkább az arcát meg a seggét..:D 1 szó, mint száz: sztem jó a széles csípõ, ha jó a többi rész is ;)
Partnerválasztáskor a tudatalatti, az ösztönök nagy szerepet játszanak. Az ösztön pedig azt súgja: Válaszd a szélesebb csípõjû nõt, mert az termékenyebb, könnyebben szül, így több és egészségesebb utódod lesz. Ezért statisztikailag a férfiak sokkal gyakrabban választják házastársul a széles csípõjû nõket. Ne tévesszen meg, hogy a tv-ben megnézik a nyeszletteket, ha arra kerül a sor, a széles csípõ mellett fognak dönteni...
jaja , az ien széles csípõ nagyon tuti(Y) és attól h 1 vki estleg beszólt , attól lehet h sokmindenki másnakl bejön az alakod
http://www.selfshot.hu/wp-content/uploads/2011/01/26.jpg itt ez a csaj, széles csípõ és ami kell, tuti jól néz ki! szerintem a széles csípõ, keskeny derék jó lábak, formás mell a nyerõ!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a választ...megkaptam a kérdésemre a választ! :) :) <3
A kérdező hozzászólása: http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.femina.hu/fog.. hát pl. ilyen , hogy az oldalán jobban látszik hogy széles
A kérdező hozzászólása: lehet hogy valamelyik fiúnak nem tetszik az ilyen lány, de nem mindenkit a külsejéért kell szeretni!!
A kérdező hozzászólása: nem annyira széles de ha szûk rucit húz fel akkor látszik h széles
mennyi az a "kicsit" szélesebb?
Honnan vetted, hogy mi, fiúk ezt nem szeretjük ? Énnekem pont ez az ideális alkat, és a férfiak többségénék is. A sovány divathölgyek kevésbé vonzóak, hiába látni sok ilyet a reklámokban. És nem kéne a fogyókúrákat túlzásba vinni, fõleg olyanoknak, akik, akik nem is kövérek, csak teltebbek!A divat általában nem a józan észt követi..

Én egy ultrarosszfiú vagyok, de próbálok változni. Mégsem csípnek a lányok. Miért?

Mármint úgy 1-2 hónap a legtöbb, amit egy lánnyal együtt voltam, utána menekül el?lem. :D Mégis azt mondják, hogy a rosszfiúkra buknak...

Legjobb válasz: én speciel nem bukom a rosszfiúkra... és szerintem sokan nem. mégis kinek kéne hosszabb távra egy bunkó, piálós, drogozós, cigizõs, félrelépõs, káromkodós, balhézós, bandázós...stb fiú? mondjuk nem tudom, mit értesz pontosan rosszfiú alatt...

én speciel nem bukom a rosszfiúkra... és szerintem sokan nem. mégis kinek kéne hosszabb távra egy bunkó, piálós, drogozós, cigizõs, félrelépõs, káromkodós, balhézós, bandázós...stb fiú? mondjuk nem tudom, mit értesz pontosan rosszfiú alatt...
Mit értesz "ultrarosszfiú" alatt? Én csípem a rossz fiúkat, jól el vagyok velük.De mint barát, hosszú távra nem kellene egy rossz fiú, mert valamivel mindig kiakasztana. 15/L
Egy normális csaj normális pasit akar nem olyat aki bunkó, csajozik mellette, semmibe veszi, meg a többi.
miben vagy rossz fiú? ez így kevés.ha gondolod írj privit és megmondom miben kéne változnod
"Olyan rosszfiú vagyok, miért nem csípnek a lányok?" Csak én látom?
csak egy szerencsétlen kisfiú vagy. ultrarosszfiu pfffff :D megnevettetsz kis gyökér F24
NE csak próbálj változni, hanem változz is. Mellesleg párkapcsolatba köszönöm nem kérek semmilyen rosszfiút. Legyen kedves, hûséges, megbízható jó barát.
Ez nem hajszíntõl függ.
Nekem a barnák jönnek be mindenkinek más ...
szia ! Szerintem ez abszolút hülyeség. Teljesen egyénfüggõ, hogy kinek mi jön be, sõt szerintem nem kifejezetten maga a hajszín a döntõ :)
Lehet hogy nagy hülyeség hogy a szõkék bulizósak, de ez az alap képzettársítás... A vörösek pedig szexistennõk állítólag, mégis ismerek frigid vöröst. A Fekete = feleség nekem nagyon sántít, mert a fekete hajról épp egy K jutott eszembe... Kinek mi és hogy... A szõke csajok pl. neonfényben sokkal feltûnõbbek. Míg a barna / fekete / vörös haj beolvad a diszkó sötétjébe, a minél világosabb szõke világít. Ezen kívül semmit nem jelent a hajszín. Az átlag pasinak sokkal jobban bejön egy barna hajú csaj akinek jól áll ez a szín, mint egy szõke akihez nem illik a szõkeség.
pasi vagyok, mégse csípem a szõke csajokat... "szõke csaj=bulizós, vörös csaj=randizós, fekete/barna csaj=feleség"
én szõke csajszi vagyok...és egyébként én is észrevettem h mióta hamvasszõke a hajam és nem csak a természetes alapszínemnél pár árnyalattal világosabb, megáll minden kocsi h átengedjen, meg elég sok mindenki néz meg...egyébként:nem vagyok bulizós, sõt!1, 5éve boldog kapcsolatban élek, és szerintem nagyon jó feleségalapanyag lennék...tdok fõzni, szépnek tartom magam, gondoskodó vagyok, és van eszem, nem vagyok tipikus szõke ribanc, aki azt se tudja h hol van...
feltünõ hajszin így jobban megnézik a pasik a szõke csajokat !
Hát látszik a válaszodon, szõke.pfff
Nem minden esetben, van akiknek nem is áll jól a szõke, van aki meg istennõ tõle:) Én is szõke vagyok, semmivel nem lettem jobb csaj mint amikor vörös vagy fekete hajam volt. Ja és ez a "szõke csaj=bulizós..." nagy hülyeség.
nem, õket a darazsak csípik jobban, mennek a "sárga" szinre hahahaha hülye kérdésre hülye válasz
látszik is, nem láccik, ahogy te írtad...szeretek tetszeni másoknak, könnyen észre is vesznek....nem úgy mint téged....:D
ne okoskodjál már pff !!!
egyékbént te vak vagy? látszik-nak írta .. istenem és még idejön okoskodni.. hahaha különben meg ne tartsd már magad olyan nagyra azért mert szõke a hajad.. képzeld nekem barna és megnéznek igy is .. errõl ennyit
Természetes barna hajam van.Egy idõben festettem hamvasszõkére.Való igaz, hogy többen megfordultak utánam.Pedig nagyon természetellenesen, idiótán állt.Szerintem ennek az az oka, hogy világos és ez a természetben feltûnõbb, a sok zöld és barna szín között, de speciel meguntam a szõkézõs vicceket, így visszaálltam a természetesre.Azóta nem ér ilyen atrocitás.Ismerek okos szõkéket, érdekesmód eredetieket.Szerintem a "szõkés viccek" a plázacica, cicababa típusú lányokra vonatkoznak.De ezen típusban lehet vörös, fekete, barna is, de tény plázákban, discokban sok az IQ-lightos szõke(és a nagy részük festett).Hogy a férfiak miért részesíthetik elõnyben a szõkét?Talán mert lágyságot, naivitást sugároz.Ezek csak külsõségek.ELõbbutóbb már úgysem a hajszín döntõ.Egyébként kedves szõke testvéreink ki fognak halni, mivel a természetnek már nincs szüksége ezen tulajdonságra.Állítólag a jégkorszakkor tûnt fel ill. után.Kevés volt a férfiember és ez az anomália fejlõdött ki elõször a nõk között, hogy a nekik nemzenek utódot a hímek, feltûnéségéból adódóan.Ma is ritka már az igazi szõke haj.
Egy szõke, aki az elsõ megnyilvánulásában bemutatta, hogy nem bír olvasni :D Ehh ez már jó! Egy természetes barna, akit megnéznek a pasik! :*
hát én szõke vagyok, és nem vagyok egy nagy bulizós fajta, szóval ez hülyeség... semmi nem a hajszíntõl függ szerintem. igaz, h a szõke az kirívóbb, és észrevehetõbb... :$:P<3

Lány vagyok, és pár napja viszket a nemiszervem, ha pisilek, csípi ott azt a területet. Miért viszket a nemiszervem?

Gombás fert?zés, felfázás? Vagy egyszer?en megvághattam magam a borotvával, és emiatt fáj?

Legjobb válasz: Irány a nõgyógyász,valószinû gombás fertõzés. Ne használj intim mosogatógélt,mert ilyen esetben inkább árt,mint használ,elég a langyos víz is.

Irány a nõgyógyász, valószinû gombás fertõzés. Ne használj intim mosogatógélt, mert ilyen esetben inkább árt, mint használ, elég a langyos víz is.
A kérdező hozzászólása: Értem, de nem lehet, hogy a viszketés a borotválkozás miatt van? Kedden borotválkoztam, azóta viszket... :S
Voltál mostanában fürdõhelyen vagy uszodában? Mert gombát onnan is fel lehet szedni. Szerintem a másik válaszolónak igaza van és ilyenkor nem szabad intim mosakodót használni, mert ez gyengíti a savas hatást, ami megöli a baktériumokat. Ha ez fennáll továbbra is, akkor el kell menned orvoshoz. Mikor kezdõdött?
Anyukád nem adna pénzt? Oké, akkor ne költs a pénzed nõgyógyászra, legyenek egészségügyi gondjaid, és legyél meddõ. Nem tudom, milyen feleletet vársz.
Hát akkor maradj tanácstalan, és ne csinálj semmit. Igy látatlanban ezt senki se tudja megmondani. Ha gombás fertõzésed van, a Canesten használhat, de saját fejedtõl nem szabadna elkezdened szedni.
A kérdező hozzászólása: Egyik "kedves válaszolónak", akit le is pontoztak...: De anyukám ad pénzt, de ha csak azért viszketek, mert megvágtam magam, nem szeretnék elmenni, és 5000 ft-ot kiadni egy vizsgálatért. Mert megvan annak a pénznek a helye máshol is.
A kérdező hozzászólása: Nem, kb. augusztus óta nem voltam sehol ilyen nyilvános fürdõben. Kedden megborotválkoztam, és azóta érzem, hogy elviselhetetlenül viszket. Nem Pesten lakok, nálunk 1 kórház van az egész városban, és ahol van a nõgyógyász, azon a folyosón van a bõrgyógyászat, és a sok kisebbségi nõ oda jár (nõgyógyászhoz), van aki annyira büdös, hogy messzirõl érezni, hogy hetek óta nem fürdött. És oda nem szívesen mennék. gondolom, hogy nagyobb városban nincsenek ilyen problémák, de itt sajnos van.
Én tudom...valószínüleg valami gombás bigyula került...oda, ezért én a Canestent tusnám ajánlani, ezt alkalmazd kb8 alkalommal. Sztem így rendben lesz.
Az egészséednek érnie kéne annyit, hogy erõt veszel magadon, és igenis elmész orvoshoz. ha a saját kórházatokba nem akarsz menni, akkor elmehetsz máshova is, már nincs ilyen, hogy köt a lakhely. (én pl a 4. kerületben lakom, mégis a 12. kerületbe járok nõgyógyászhoz.) amúgy nem értem, honnan veszed, hogy "sok igénytelen nõ" jár a kórházba. az orvosi rendelõkben mindeféle nõ meg szokott fordulni. van egy nõgyógyász rezidens ismerõsöm, aki egy budai elitkórházban dolgozik, mégis mesélt elképesztõ eseteket, amikor olyan nõk jelennek meg vizsgálaton, akiken érezni, hogy hetek óta nem mosakodtak... szóval errõl ennyit. mint mondtam, én is sztk-rendelõbe járok nõdokihoz, és még élek. ja, és igényes nõ vagyok... egyébként valószínû, hogy vmilyen fertõzést szedtél össze. nem kell ahhoz feltétlen nemi életet élni. velem is elõfordult már, hogy a tiédhez hasonló tüneteim voltak, de nekem sem volt akkor már jó ideje szexuális kapcsolatom senkivel.
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva a félretett pénzemet nem nõgyógyászra szeretném költeni, ha nem muszáj. Ami a kórházban van, oda minden igénytelen nõ jár, mindenki felfekszik az asztalra, igaz lefertõtlenítik, de akkor is visszataszító. Legalábbis a mi kórházunkban! :S
A Canesten recept nélkül kapható, de ebbõl kifolyólag nem olyan erõs, így lehet, hogy nem lesz elég, de kipróbálhatod. Egyébként csak úgy megjegyezném, hogy BP-n éppen ugyanolyan vagy még sokkal rosszabb a kórházak helyzete. Ahol szültem pl. nagyon elit helynek van kikiáltva, mégis tele van kisebbségiekkel, mint a többi is. A nõgyógyászat már csak ilyen terület, mivel a romáknak ált. jóval több gyerekük van. Én a helyedben nem az 5 ezer forinton spórolnék, ha az egészséged múlik rajta. Ha ennyire zavaró a problémád, jó lenne megoldani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!