Találatok a következő kifejezésre: Miért csípi lányt (11 db)

Miért csípi a lányt a síkosító? Lehetséges hogy ahogy bedugom megsérül a hüvely és azért?

Legjobb válasz: nem ...engem is csipett az egyik fajta...mert ott lenn vekonyabb,erzekenyebb a bor...probaljatok olyant ki amin azt irja h sensitiv,vagy valami ilyesmi,ami gyengebb. Ugyanolyan lesz az eredmeny,kiveve,h az nem kellene csipje :)

nem ...engem is csipett az egyik fajta...mert ott lenn vekonyabb, erzekenyebb a bor...probaljatok olyant ki amin azt irja h sensitiv, vagy valami ilyesmi, ami gyengebb. Ugyanolyan lesz az eredmeny, kiveve, h az nem kellene csipje :)
Mi a francnak a lány hüvelyébe sikosító??? Tudtommal egy normális nõ szexuális inger hatására magának megtermeli a szükséges sikosítót, külsõ sikosításra csak seggbedugás esetén van szükség (kivéve hasmenéssel kombinált seggbedugás). A saját hüvelyváladéka nem fogja csípni, mert pH 5.5 meg mittudomén. Úgy kell vele kefélni, hogy kellõ mennyiségû termelõdjön, aztán passz. Teccikérteni?
Igazi gyógyszertári síkosítót használjatok, és ne krémeket, különösen ne olajosakat (az óvszer miatt, ha használtok)
Hmm, érdekes, ilyenrõl még nem hallottam. Elképzelhetõnek tartom hogy van mondjuk egy kis sérülés a hüvelyében és ott csipi õt, de hogy mitõl van azt nem tom. Hogy lehetséges, hogy miattad sérült meg ? Nem hinném, kivéve ha nagyon vastag és esetleg kidörzsölöd neki a bört de ezt sem hinném. Kettõvel elöttem szólónak válasz: nem mindenki ugyanúgy nedvesedik, szóval elképzelhetõ hogy kell egy csajnak síkosító... ez nem jelent semmit
Szia. Én is jártam már így nem volt kellemes, mi azóta a durex (kék) vizes alapút használjuk és az bevált, és egyáltalán nem gáz hogy használtok, szerintem sokkal jobb így, és nem mindenki nedvesedik eléggé, valamint szüzeknél, kezdõknél megkönnyíti a behatolást.
jaj..am nekem is van olyan h fél óra szex után már nem vok nedves!nem mki termel egy literrel...

Miért csipked a 23 hós lányom?

fél éves kora óta úgy alszik el, hogy csipkedi a csuklómat, kezemet, néha már nagyon zavar, meg fáj. ha elveszem hisztizik. Eleinte a nyakamt csipkedte, az sem volt jobb, s?t. Cumizik is, miért nem elég ha csak fogom a kezét? Mikor szokik le? Valakinél volt ilyen?

Legjobb válasz: Nem tudom,lehet,hogy gonosznak gondoltok,de ezt nem engedném.Elég régóta csinálja ezt veled,magától nem fogja ezt elhagyni.Ne add oda a kezed.Adj neki egy plüsst.Sírni fog az biztos,de légy kitartó.Legalábbis Én ezt tenném.Biztos lehetsz benne,hogy elõször 2-3 órát fog sírni,de a fáradságtól el fog aludni.Másnap már hamarabb elalszik,késõbb pedig belenyugszik,hogy nem csipkedhet.

Nem tudom, lehet, hogy gonosznak gondoltok, de ezt nem engedném.Elég régóta csinálja ezt veled, magától nem fogja ezt elhagyni.Ne add oda a kezed.Adj neki egy plüsst.Sírni fog az biztos, de légy kitartó.Legalábbis Én ezt tenném.Biztos lehetsz benne, hogy elõször 2-3 órát fog sírni, de a fáradságtól el fog aludni.Másnap már hamarabb elalszik, késõbb pedig belenyugszik, hogy nem csipkedhet.
Én most várom az elsõ babámat, láttam magam körül sok furcsaságot, a közvetlen ismeretségi körömben is van olyan anyuka, aki mindent megenged a gyerekének. de hidd el, biztosan Te is tudod, hogy azért mert kicsik, még nem hülyék a gyerekek. Magyarázd el neki szépen, hogy ez neked fájdalmat okoz, ezért azt szeretnéd, ha nem csinálná többet.
A kérdező hozzászólása: Á, elmagyarázni..... Kb 10 másodpercig be is tartja.
Csípd vissza, de csak egy nagyon picit, de hogy érezze, hogy ez neked fáj, és megérti, és abbahagyja. :)
nekem a fiam(2éves)és este úgy alszik el kicsi kora óta, hogy az orrom alatti anyajegyet piszkálja, vagy a számba nyúlkál.Már párszor rácsaptam a kezére, hogy ezt nem szabad, mert ez anyának fáj.Most átszokott a pólómba nyúlkálásra(nyakkivágásba nyúlkál) és napközben csíp és harap.már próbálkoztam a visszacsípéssel, a kézre csapással, az "elmagyarázom-al"de eddig nem nagyon akarja elhagyni.Szerintem õ most ismerkedik ezzel a dologgal.

Miért csíp a nemiszervem szex után? Amúgy lány vagyok és nem mindig csak néha-néha.

Legjobb válasz: gombara tippelek. vegyel canestent ha nem hasznal irany a nögyogyasz.

gombara tippelek. vegyel canestent ha nem hasznal irany a nögyogyasz.
A kérdező hozzászólása: De nem mindig csak néha... vmikor egy hónapig jó vmikor naponta csíp...:S
akkor lehet olyankor megsérül a bõr, nyálkahártya, és érzékenyebb lesz. használjatok síkosítót, de megnyugatásnak elmennék a helyedbe egy nõgyógyászhoz megvizsgáltatni magam, neki is mondd el a panaszaid.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...Megsérül a bõr nyálkahártyája.Síkosító, vagy hosszabb elõjáték, vagy nagyobb óvatosság.Nálunk is elõfordul még 17 év után!Ha gomba lenne, az folyamatosan jelen lenne, folyamatosan csípne, viszketne, égne...

Fiúk nektek miért nem tetszenek olyan lányok akiknek kicsit szélesebb a csípőjük? Hasra nem kövér csak csípőre széles!

Legjobb válasz: mert nõies alak. a férfi csípõje keskeny, a nõé pedig legyen szélesebb.:)

mert nõies alak. a férfi csípõje keskeny, a nõé pedig legyen szélesebb.:)
Hát szerintem azzal, amit belinkeltél semmi baj, sõt...
Linkelj már egy képet, hogy milyen is az a "kicsit" széles csípõ és megmondom, hogy tetszik-e vagy sem.
nekem is széles csípõm van :, D na akkor ezért nem tetszem a pasiknak
Nekem tetszenek a jó a seggük
miért miért és a nõknek miért nem tetszenek a lófogú srácok?
Mi is volna a gond ezzel én kifelyezetten rajongok a széles csipelyû lányokért( a nõiesség jelképe). Szerintem ennek oka az a nevetséges divatot követõ gondolat a mit bele ütettnek az emberek felyébe , vagy lehet , hogy más ideált kellene választanod aki mellet megtalálnád a boldogságot . Amit persze kívánok neked hisz nem könnyû megfelelni, ill. akalmazkodni egy ilyen felületes világban. Szia!
Nagyon szép és nõies a széles csípõ, HA nem akar a lány mindenáron három számmal kisebb nadrágot felvenni, mert az aztán teljesen elrontja az összhatást: összenyomorítja az alakját. Ugyanez áll a kissé "kipárnázottabb" hölgyekre is, a szûk ruhával inkább el akarják rejteni a zsírpárnákat de valójában épphogy kihangsúlyozzák õket.
szerintem nincs vele senmi gond, nekem tetszik pláne ha ven mit fogni egy lányon de azé ne legyen dagadt
nekem bejönnek a széles csípõjû nõk
ne idetlenkedjel mar bazzeg csomo csavo imadja a szeles csipot...legalabb jol meglehet dugnixD nemkel felni hogy kete torik:) )
Engem mindig is vonzottak a szélesebb csípõjû lányok, az olyan nõies :) 24/f
Hát nekem az nagyon bejön, amikor feszülés ruci van rajta és széles a csípõje..:) Bár nem a csípõjét szoktam nézni, hanem inkább az arcát meg a seggét..:D 1 szó, mint száz: sztem jó a széles csípõ, ha jó a többi rész is ;)
Partnerválasztáskor a tudatalatti, az ösztönök nagy szerepet játszanak. Az ösztön pedig azt súgja: Válaszd a szélesebb csípõjû nõt, mert az termékenyebb, könnyebben szül, így több és egészségesebb utódod lesz. Ezért statisztikailag a férfiak sokkal gyakrabban választják házastársul a széles csípõjû nõket. Ne tévesszen meg, hogy a tv-ben megnézik a nyeszletteket, ha arra kerül a sor, a széles csípõ mellett fognak dönteni...
jaja , az ien széles csípõ nagyon tuti(Y) és attól h 1 vki estleg beszólt , attól lehet h sokmindenki másnakl bejön az alakod
http://www.selfshot.hu/wp-content/uploads/2011/01/26.jpg itt ez a csaj, széles csípõ és ami kell, tuti jól néz ki! szerintem a széles csípõ, keskeny derék jó lábak, formás mell a nyerõ!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a választ...megkaptam a kérdésemre a választ! :) :) <3
A kérdező hozzászólása: http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.femina.hu/fog.. hát pl. ilyen , hogy az oldalán jobban látszik hogy széles
A kérdező hozzászólása: lehet hogy valamelyik fiúnak nem tetszik az ilyen lány, de nem mindenkit a külsejéért kell szeretni!!
A kérdező hozzászólása: nem annyira széles de ha szûk rucit húz fel akkor látszik h széles
mennyi az a "kicsit" szélesebb?
Honnan vetted, hogy mi, fiúk ezt nem szeretjük ? Énnekem pont ez az ideális alkat, és a férfiak többségénék is. A sovány divathölgyek kevésbé vonzóak, hiába látni sok ilyet a reklámokban. És nem kéne a fogyókúrákat túlzásba vinni, fõleg olyanoknak, akik, akik nem is kövérek, csak teltebbek!A divat általában nem a józan észt követi..

Van egy lány tetrám, és három fiú. Olyan, mintha "csipkednék" egymást. Miért van?

Legjobb válasz: Kevesen vannak, és rossza a nemek aránya.

Kevesen vannak, és rossza a nemek aránya.

Fiúk, nektek bejönne egy ilyen lány? 16/L, 175 cm, normál (homokóra) alkat, szőkésbarna, középhosszú haj, nagy barna szemek, vékony derék, szélesebb csípő. Egyik fiúnak sem vagyok elég jó! Miért?

Pedig a környezetemben sokan mondják, hogy miért nincsen barátom, pedig olyan szép vagyok szerintük. Vannak udvarló fiúk (gyakran utánam fütyülnek), de semmire sem jutok velük. Sokan kihasználnak, megcsalnak, ilyenek. Udvarolnak egy darabig, majd abbahagyják, pedig nem t?nök elérhetetlennek. (Két lábbal járok a földön.)

Legjobb válasz: A leírásodból semmi rosszat nem látok benned. Lehet, hogy majd késõbb sokkal jobban fog alakulni minden, ne aggódj. Ha igaz minden, amit leírtál, nem vagy kis hazudós :P, akkor egész biztos sorban fognak állni érted a fiúk... Türelem!

A leírásodból semmi rosszat nem látok benned. Lehet, hogy majd késõbb sokkal jobban fog alakulni minden, ne aggódj. Ha igaz minden, amit leírtál, nem vagy kis hazudós :P, akkor egész biztos sorban fognak állni érted a fiúk... Türelem!
Kezdetnek egy kérdés: neked milyen fiúk jönnek be? Nem csak külsõleg, hanem belsõleg is. Lehet, hogy rossz körökben keresgélsz, és felszínesebb fiúkat választasz. A másik kérdés az, hogy mennyire tudod magadhoz közel engedni a fiúkat (mármint lelkileg, mennyire tudsz megnyílni elõttük). Lehet, hogy éreznek valamiféle távolságtartást. Na meg a mai világban eleve a felszínesség az uralkodó, és a legtöbb ember kevesebb idõt szán a másik ember megismerésére. Sok fiú úgy gondolkodik, hogy "ha nem adod könnyen magad, akkor lelépek, lesz helyetted másik". Õszintén szólva nem tudom, mi lehet a gond, látatlanban tényleg nem könnyû megmondani.
Én pont egy ilyen lányt keresek, de nem találok, hiába udvaroltam normálisan bárkinek is, csak kihasználták, hogy kedves voltam. 20f
Kicsit régimódi lehetsz, és nem 1 hét alatt akarsz valakivel összejönni, ezért akadnak le rólad a srácok. De! Ne változtass rajta, ha olyan barátot szeretnél, aki illik a személyiségedhez :D Ja és nekem nagyon bejössz ;D ha már kérdezted
Ja és szemezz aki tetszik, vagy menj oda hozzá, ezzel bátorítod, és adsz neki elég lendületet, hogy tovább fûzzön! Nekem, pl a szemezés bõven elég jel (csak néha félreértem XD) elõzõ voltam, egy 18/f
unokatesóm is homokóra lakat, jó kerek popsija van, keskeny dereka, lapos hasa, jó barna bõre, nagy mellei (C, D) de szépek, és kb 162cm 52 kg, 23 éves, nagyon okos, motorozik, autót vezet, három nyelven beszél, hamarosan diplomát szerez, rendes is, van köldök piercingje, nem is nagyon sminkeli magát, nem cicababa de bombázó, kezd házias lenni, szép hosszú ápolt körmei vannak, tud úszni, korizni, szal elég sportos is, néha buliba jár, szeret kirándulni, strandolni, nincs káros szenvedélye, dolgozik is, elég mobil, arca se ronda, szép hosszú hullámos haja van aztán mégis sokan megcsalták, átverték, kihasználták igaz most van pasija
A kérdező hozzászólása: ma 16:27 és szerinted mi ennek az oka??
az hogy nekik nem az ilyen nõk jönnek be, vagy esetleg laza kapcsit akarnak, a csaj meg komolyat és az a bajuk, vagy nem elég rámenõs és belevaló a csaj, ha érted mire gondolok, lehet a vagányabb csajokat szeretik, vagy lehet valaki inkább a menõbb, vagányabb csajokat kedveli, pl rocker, punk, van aki a sportosakat, vagy csak más életvitel smakkol nekik, esetleg a bögyös, szexi szép csajokat nem tisztelik, csak cicababának nézik, és csak szexre kell nekik, vagy max dísznek maguk mellé, hogy a haveroknak eldicsekedhessenek, esetleg túl jónak találják a nõt, és nem akarják h a csaj mellett senkik legyenek, vagy hogy más pasikkal kavarjanak, vagy csak megunnak egy nõ mellett lenni, és találnak mást intelligencia meg ízlés kérdése is van aki nem tudja mit akar
Próbálkozzál alacsonyabb fiúkkal!
azt írtad, hogy hamar lekopnak rólad. mi van, ha van egy rosszakaród, aki mindenkit lekoptad rólad?
Szerintem pont egy ilyen lány véleményére van szükségem egy hasonló alkatúval kapcsolatban. Ha látnék valamit belõled akkor jobban tudnálak alkatra hasonlítani hozzá. Amit elõttem kimutatott azt szerintem pontosan tudom, hogy, hogy ítéljem meg. Részben szükséged lenne az õ személyiség jegyeire, részben pedig, majd én ellátlak tanácsokkal. Írj privátban! 18/F
Ez fura, pedig a leírásodban rengeteg olyan dolgot olvasok ami nagyon is pozitív tulajdonság. Kezdjük rögtön azzal hogy hûséges vagy, így nem kell aggódni, hogy mit csinálsz miközben nem vagytok együtt. Ragaszkodó..ezt én valahogy úgy fordítom jelen esetben hogy nagyon szeretsz a pároddal lenni és érzelmileg erõsen tudsz kötõdni. Az alatt hogy érzelgõs vagy azt érted hogy könnyen elsírod magad, mert az mondjuk nem mindig szerencsés. Tehát összefoglalva te olyan lány lehetsz akit szívesen elfogadna az ember mint barátnõt. 21/F
A kérdező hozzászólása: mármint a fiúk
A kérdező hozzászólása: fogalmam nincs, de remélem majd megoldódik:) a gond ott kezdõdik, hogy még alig tudnak rólam valamit, és már el is tûntek a láthatárról:D
A kérdező hozzászólása: nem vagyok hazudós, nyugi:)
ez mind szép, és jó. csak egy a bökkenõ, az arcodat nem látjuk az irományodból:) ez így kevés, lehet, hogy egy hisztérika vagy. ezt ne vedd sértésnek, nem feltételezem, csak hogy érezd pár sor kevés ahhoz, hogy egy fiú megmondja neked, hogy bejönnél-e neki. érted:) 22L
Nekem az a bajom veled, hogy magadról, arról, hogy milyen vagy, semmi infót nem adsz. Magasztalod az alakodat, de az egy normális (tehát a nem megcsalós, kihasználós) férfinál nem annyira a lényeg... Egyébként nagyon sokat elmond egy ember jellemérõl, ha megkérdezzük, hogy meséljen magáról három mondatot. A legtöbben a saját külsejüket, vagy a hobbijukat kezdik el mesélni, pedig sokkal fontosabb lenne, ha a lelkérõl mondana valamit. Abból lehetne ítélni. Hiába vagy szép, ha közben beképzelt módon állsz minden, esetleg próbálkozóhoz, vagy a rendesebb srácokat lepattintod, mert neked csak a menõ fiúk elég jók (akik aztán megcsalnak, kihasználnak, és otthagynak). Meg az is lehet, hogy az "udvarolnak egy darabig, majd abbahagyják" talán azért van, mert nem adsz vissza jelet, hogy vetted az adást. Én se rohannék egy lány után sokáig (na jó, én igen, de én hülye vagyok), ha közben az a füle botját se mozdítja, csak élvezi, hogy elcipelik mindenhová... Persze, ezt csak a három mondatot alapján írtam, tudom, hogy te nem ilyen vagy. De azért fontold meg. :)
A kérdező hozzászólása: persze, értem:D nem vallom magam tökéletesnek, de az arcom szép szerintem. szóval nem tudom, mi gond velem:) persze, nekem is vannak hibáim, de az a fiú aki ismerkedik velem, honnan tudná? na értitek, hülyén fogalmaztam magam, csak nem értem miért fújnak a fiúk visszavonulót 1-2 hét után
A kérdező hozzászólása: most kezdjek el mesélni a belsõmrõl? érzékeny lány vagyok, lehet hogy egy kicsit túlságosan is. nagyon hûséges vagyok, és nem tudom elviselni ha hazudnak nekem. viszonylag könnyen barátkozom, sosem beszélem ki a barátaimat, még ha akármilyen böszmeséget is csináltak. néha, adott helyzetben szégyenlõs vagyok. nem tudok várni, rettenetesen türelmetlen vagyok. ragaszkodó típus vagyok, de nem érezném, hogy tapadnék emberekre, és azt sem érzem, hogy zavarnám õket. bocsi, hirtelen ennyi jutott eszembe, fáradt vagyok..
A leírásod alapján a külsõddel nem hiszem hogy probléma lehet , bár az arcodat így nem látjuk. Eléggé magas vagy, ami sok fiút lehet hogy zavar, itt az alacsonyabbakra gondolok.Ha pedig a külsõddel nincs baj akkor vagy nagyok az igényeid vagy pedig a személyiségedben van olyan dolog ami esetleg hosszútávon nem nyerte még el egy fiú tetszését sem. El árulod milyen idõs vagy ?
2. vagyok "érzékeny lány vagyok, lehet hogy egy kicsit túlságosan is. nagyon hûséges vagyok, és nem tudom elviselni ha hazudnak nekem. viszonylag könnyen barátkozom, sosem beszélem ki a barátaimat, még ha akármilyen böszmeséget is csináltak. néha, adott helyzetben szégyenlõs vagyok. nem tudok várni, rettenetesen türelmetlen vagyok. ragaszkodó típus vagyok, " én is ilyen vagyok:) talán annyira nem érzékeny, mint te, mert én visszapofázok (anyától örököltem:D) de alapjában tök ilyen vagyok. ezek szerintem jó tulajdonságok. Jönni fog az igaz hidd el:)
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok. Hát nem tudom, az összes fiú akivel eddig dolgom volt, mind magasabbak voltak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, utolsó. mindenkinek köszönöm.:D
A leírtak alapján szinte tökéletes. Nem lehet, hogy a természetedben van valami, amit nem bírnak elviselni?
Nekem bejönnél. De a két lábaddal ne a földön járj. Feküdj hanyatt és V alakba rakd. Igy de csak igy jönnél be.

Melyik derék-csípő tetszik jobban? Melyik lány alkata? Miért?

Mit gondoltok a két képr?l? (1.? 2.?)

Legjobb válasz: Mindkettõ szép, de az elsõé formásabb, kecsesebb, nõiesebb, szebb :) De persze, arról nem tehet senki, hogy milyen testalkattal születik.

Mindkettõ szép, de az elsõé formásabb, kecsesebb, nõiesebb, szebb :) De persze, arról nem tehet senki, hogy milyen testalkattal születik.
Nekem az elsõ tetszik. Sokkal formásabb, szép vonalakkal.
1. A második nem tetszik, mert olyan mint egy téglalap :)
Nekem is az elsõ tetszik.
Az elso, a masodik olyan, mint egy fatorzs.
elsõ szép nõies :)
1.!! tök jó(Y)
Elsõ:D, a 2. egyáltalán nem tetszik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! :) )

Én egy ultrarosszfiú vagyok, de próbálok változni. Mégsem csípnek a lányok. Miért?

Mármint úgy 1-2 hónap a legtöbb, amit egy lánnyal együtt voltam, utána menekül el?lem. :D Mégis azt mondják, hogy a rosszfiúkra buknak...

Legjobb válasz: én speciel nem bukom a rosszfiúkra... és szerintem sokan nem. mégis kinek kéne hosszabb távra egy bunkó, piálós, drogozós, cigizõs, félrelépõs, káromkodós, balhézós, bandázós...stb fiú? mondjuk nem tudom, mit értesz pontosan rosszfiú alatt...

én speciel nem bukom a rosszfiúkra... és szerintem sokan nem. mégis kinek kéne hosszabb távra egy bunkó, piálós, drogozós, cigizõs, félrelépõs, káromkodós, balhézós, bandázós...stb fiú? mondjuk nem tudom, mit értesz pontosan rosszfiú alatt...
Mit értesz "ultrarosszfiú" alatt? Én csípem a rossz fiúkat, jól el vagyok velük.De mint barát, hosszú távra nem kellene egy rossz fiú, mert valamivel mindig kiakasztana. 15/L
Egy normális csaj normális pasit akar nem olyat aki bunkó, csajozik mellette, semmibe veszi, meg a többi.
miben vagy rossz fiú? ez így kevés.ha gondolod írj privit és megmondom miben kéne változnod
"Olyan rosszfiú vagyok, miért nem csípnek a lányok?" Csak én látom?
csak egy szerencsétlen kisfiú vagy. ultrarosszfiu pfffff :D megnevettetsz kis gyökér F24
NE csak próbálj változni, hanem változz is. Mellesleg párkapcsolatba köszönöm nem kérek semmilyen rosszfiút. Legyen kedves, hûséges, megbízható jó barát.

Elég vékony lány vagyok, de most elkezdtem hízni. Úgy tűnik egyenlőre csak a derekam és a pocim akar vastagodni. Miért? Idővel kiegyenlítődnek a zsírok, és a csípőm, combom is vastagszik majd?

Legjobb válasz: Sajnos van akinek olyan az alakja hogy hajlamosabb pocira és fenékre hízni. Én tizenévesen olyan sovány voltam hogy mindenki csúfolt, most 24 vagyok és 58 kg, ami a magasságomhoz nézve pont jó, de még mindig olyan idétlen az alakom, vékony lábak, kerek fenék (majdnem nagy) nagyobbacska poci, vastag karok... :( Nem akarlak elkeseríteni, lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen alkat, de elfogadtam magam és a párom ilyennek szeret amilyen vagyok! Amúgy hány éves vagy? Sporttal is lehet az izmok térfogatát növelni és az is vastagíthat rajtad egy kicsit, és alakítana is a formádon! Én sajnos nem sportolhatok az izületeim miatt!

Sajnos van akinek olyan az alakja hogy hajlamosabb pocira és fenékre hízni. Én tizenévesen olyan sovány voltam hogy mindenki csúfolt, most 24 vagyok és 58 kg, ami a magasságomhoz nézve pont jó, de még mindig olyan idétlen az alakom, vékony lábak, kerek fenék (majdnem nagy) nagyobbacska poci, vastag karok... :( Nem akarlak elkeseríteni, lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen alkat, de elfogadtam magam és a párom ilyennek szeret amilyen vagyok! Amúgy hány éves vagy? Sporttal is lehet az izmok térfogatát növelni és az is vastagíthat rajtad egy kicsit, és alakítana is a formádon! Én sajnos nem sportolhatok az izületeim miatt!
tinédzserkorában mindenkinek van egy pufi idõszaka, amikor mindenféle rendszer nélkül aprócska zsírpárnák rakódnak le a legkülönbözõbb helyekre. nyugi, ez felnõttkorodra (18 év) el fog tûnni. én 12 évesen kezdtem el így idétlenül hízogatni, nekem elsõsorban a karom volt nagyon problémás, meg az arcomra híztam nagyon sokat. akkor a 174 centis magasságomhoz 58 kg voltam. most 15 éves vagyok, egy nyár alatt hipp-hopp lement rólam az összes zsír (nem fogyóztam, ez teljesen természetes folyamat volt) és most 176 centi vagyok és 50-51 kg. ne aggódj egy percig sem, ha az alaptestalkatod vékony, soha nem fogsz elhízni, ez csak átmeneti állapot.

Lány vagyok, és pár napja viszket a nemiszervem, ha pisilek, csípi ott azt a területet. Miért viszket a nemiszervem?

Gombás fert?zés, felfázás? Vagy egyszer?en megvághattam magam a borotvával, és emiatt fáj?

Legjobb válasz: Irány a nõgyógyász,valószinû gombás fertõzés. Ne használj intim mosogatógélt,mert ilyen esetben inkább árt,mint használ,elég a langyos víz is.

Irány a nõgyógyász, valószinû gombás fertõzés. Ne használj intim mosogatógélt, mert ilyen esetben inkább árt, mint használ, elég a langyos víz is.
A kérdező hozzászólása: Értem, de nem lehet, hogy a viszketés a borotválkozás miatt van? Kedden borotválkoztam, azóta viszket... :S
Voltál mostanában fürdõhelyen vagy uszodában? Mert gombát onnan is fel lehet szedni. Szerintem a másik válaszolónak igaza van és ilyenkor nem szabad intim mosakodót használni, mert ez gyengíti a savas hatást, ami megöli a baktériumokat. Ha ez fennáll továbbra is, akkor el kell menned orvoshoz. Mikor kezdõdött?
Anyukád nem adna pénzt? Oké, akkor ne költs a pénzed nõgyógyászra, legyenek egészségügyi gondjaid, és legyél meddõ. Nem tudom, milyen feleletet vársz.
Hát akkor maradj tanácstalan, és ne csinálj semmit. Igy látatlanban ezt senki se tudja megmondani. Ha gombás fertõzésed van, a Canesten használhat, de saját fejedtõl nem szabadna elkezdened szedni.
A kérdező hozzászólása: Egyik "kedves válaszolónak", akit le is pontoztak...: De anyukám ad pénzt, de ha csak azért viszketek, mert megvágtam magam, nem szeretnék elmenni, és 5000 ft-ot kiadni egy vizsgálatért. Mert megvan annak a pénznek a helye máshol is.
A kérdező hozzászólása: Nem, kb. augusztus óta nem voltam sehol ilyen nyilvános fürdõben. Kedden megborotválkoztam, és azóta érzem, hogy elviselhetetlenül viszket. Nem Pesten lakok, nálunk 1 kórház van az egész városban, és ahol van a nõgyógyász, azon a folyosón van a bõrgyógyászat, és a sok kisebbségi nõ oda jár (nõgyógyászhoz), van aki annyira büdös, hogy messzirõl érezni, hogy hetek óta nem fürdött. És oda nem szívesen mennék. gondolom, hogy nagyobb városban nincsenek ilyen problémák, de itt sajnos van.
Én tudom...valószínüleg valami gombás bigyula került...oda, ezért én a Canestent tusnám ajánlani, ezt alkalmazd kb8 alkalommal. Sztem így rendben lesz.
Az egészséednek érnie kéne annyit, hogy erõt veszel magadon, és igenis elmész orvoshoz. ha a saját kórházatokba nem akarsz menni, akkor elmehetsz máshova is, már nincs ilyen, hogy köt a lakhely. (én pl a 4. kerületben lakom, mégis a 12. kerületbe járok nõgyógyászhoz.) amúgy nem értem, honnan veszed, hogy "sok igénytelen nõ" jár a kórházba. az orvosi rendelõkben mindeféle nõ meg szokott fordulni. van egy nõgyógyász rezidens ismerõsöm, aki egy budai elitkórházban dolgozik, mégis mesélt elképesztõ eseteket, amikor olyan nõk jelennek meg vizsgálaton, akiken érezni, hogy hetek óta nem mosakodtak... szóval errõl ennyit. mint mondtam, én is sztk-rendelõbe járok nõdokihoz, és még élek. ja, és igényes nõ vagyok... egyébként valószínû, hogy vmilyen fertõzést szedtél össze. nem kell ahhoz feltétlen nemi életet élni. velem is elõfordult már, hogy a tiédhez hasonló tüneteim voltak, de nekem sem volt akkor már jó ideje szexuális kapcsolatom senkivel.
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva a félretett pénzemet nem nõgyógyászra szeretném költeni, ha nem muszáj. Ami a kórházban van, oda minden igénytelen nõ jár, mindenki felfekszik az asztalra, igaz lefertõtlenítik, de akkor is visszataszító. Legalábbis a mi kórházunkban! :S
A Canesten recept nélkül kapható, de ebbõl kifolyólag nem olyan erõs, így lehet, hogy nem lesz elég, de kipróbálhatod. Egyébként csak úgy megjegyezném, hogy BP-n éppen ugyanolyan vagy még sokkal rosszabb a kórházak helyzete. Ahol szültem pl. nagyon elit helynek van kikiáltva, mégis tele van kisebbségiekkel, mint a többi is. A nõgyógyászat már csak ilyen terület, mivel a romáknak ált. jóval több gyerekük van. Én a helyedben nem az 5 ezer forinton spórolnék, ha az egészséged múlik rajta. Ha ennyire zavaró a problémád, jó lenne megoldani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!