Találatok a következő kifejezésre: Miért csíp pisilés a menstruáció (2 db)

Miért csíp a pisilés a menstruáció utolsó 1-2 napjában?

Ciki, de tényleg, nem el?ször veszem észre, hogy az utolsó 1-2 napban, mikor már csak pecsétel? vérzésem van, a pisilés vége csíp, s gyakrabban is kell kimennem, mert úgy érzem, mintha csepegne a vizeletem, ami valójában nincs is így! Olyan fura, s vén fejjel nem is értem igazából. Ötlet? Tipp?

Legjobb válasz: A felfázásnál vannak ilyen tünetek,más ötletem nincs.Ha nem múlik el nem ártana beszélni egy nõgyógyásszal.

A felfázásnál vannak ilyen tünetek, más ötletem nincs.Ha nem múlik el nem ártana beszélni egy nõgyógyásszal.
A kérdező hozzászólása: Ezt én is tudom, de az ember nem fázik fel minden mensesének utolsó 2 napjára! Egyébként köszi a választ!
Ha a pisilés vége csíp, az a hólyag problémáját jelenti.Nem értem miért csak mensi utolsó napján, de dokinak mond el inkább, mert6 maga a mensi nem okoz ilyet.
A kérdező hozzászólása: szerintem is fura :) majd elmondom a dokinak, ha mennem kell hozzá. kivi vagyok mit fog mondani.
szia! látom régi a kérdés, de pont ez a bajom. Neked sikerült kideríteni mi volt ez? van megoldás? kérlek írj! köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem sikerült, de így évekkel késõbb voltak komolyabb tüneteim is, s ez ki is ment már a fejembõl. Most HSV2-t diagnosztizáltak nálam, amit még régen kaphattam el. Nem tudom, h biztosan van-e összefüggés, de jelenleg 3 hónapja bénulásos tünetekkel vk tp-en. Szûresd magad HSV-re, mert elég gyakori dolog. Vigasztaló, h nagyon ritkán járnak vele így, mint én. Aztán írd meg, h mit derítettetek ki!
szia! köszönöm a tippet és hogy válaszoltál. remélem minden rendben lesz és Neked is javulást, jó egészséget kívánok!

Miért van az, hogy most jött meg pár napja a menstruációm és észrevettem, hogy amikor elmegyek a wc-re akkor valami iszonyatosan fáj/csíp a pisilés?

Sajnos sokkal nehezebben tudom felhelyezni a tamponomat is. Lehet,hogy az a gond,hogy miel?tt megjött 2estét tamponnal aludtam,mert annyira görcsölt a hasam,hogy azt hittem megjött,ráadásul 1 napot is használtam,mert strandon voltunk és inkább "biztosra" mentem?

Legjobb válasz: húgyúti fertõzésed van és sikerült egy hüvelygyulladást is összeszedned - irány a háziorvos és a nõgyógyász

húgyúti fertõzésed van és sikerült egy hüvelygyulladást is összeszedned - irány a háziorvos és a nõgyógyász
A kérdező hozzászólása: Nekem is rögtön ez jutott az eszembe, de sajnos még 3 napig biztosan meglesz a menzeszem és utána szokott lenni némi folyásom is, így csak késõbb tudok elmenni dokihoz.16vagyok még nem kellett nõgyógyászhoz mennem, szóval, ha van némi folyásom úgy is mehetek?
Húgyúti fertõzéssel urológushoz kell menned. Akkor is mehetsz ha menstruálsz.
Urológushoz, minél elõbb. Antibiotikumot fog felírni valószínûleg.
háziorvoshoz menj! ad antibiotikumot a húgyúti fertõzésre - beszélj a nõgyógyásszal, hogy menzesz alatt megvizsgál-e

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!