Találatok a következő kifejezésre: Miért ciki a srácoknak (2 db)

Nem értem. Miért lenne ciki?
Mért lenne ciki? elég sok srác borotválja...
Hát egy egyáltalán nem ciki. Sõt némelyik haverom még dicsekszik is vele. :D
Ki mondta, hogy ez valakinek ciki?
nem tudom, én addig éreztem cikinek az öltözõben amíg nem borotváltam.
Ciki. Olyan mintha papucs lenne. Az ilyen kifejezésekkel dobálózó tinikrõl nekem más kifejezések jutnak eszembe. Tajgetosz Lángszóró Láncfûrész
növeszd meg te is frankó retrósra, és mond neki:amíg neked ciki, addig nekem is!
hát akkor mondja azt h na mivan baj h nem vagyok borzosjeti?:D sztem nem gáz sõõõõt:$
A pasijaim 90%-a borotvált volt, a többi 10% meg lett! nem hiszem, hogy ciki lenne az igényesség. A haverok egymás farkát stírölik??????
A kérdező hozzászólása: a barátom:) azért ciki szerinte, mert zuhanyzásnál meglátja a többi srác, és az olyan, mintha papucs lenne. Szerinte.
Van pár árnyoldala, de olyat még nem hallottam, hogy cikizés tárgyát képezné - bocsánat a tipikus kérdésért, hány évesek vagytok?

Miért nem tudok egy randin enni, inni a sráccal akivel elmegyek? Olyan cikinek érzem:S

Tegnap is elmentem egy randira egy nagyon kedves sráccal, aki meghívott egy üdít?re egy kávézóban, de a másfél óra alatt egyszer sem tudtam inni, valahogy olyan kínosan érzem magam...enni még nem hívtak meg, de érzem, hogy arra végképp képtelen lennék:S Hogy tudnék jobban felszabadulni és oldottabbnak lenni a randikon?

Legjobb válasz: nem az, h undorítóan eszek vagy iszok, inkább olyan rossz, hogy nem tudok feloldódni még ennyire se... mosolygok, beszélgetünk, stb.. de ez nem megy..és olyan kínos ilyenkor, mert már nemegyszer elõfordult, hogy a srác azt hitte, hogy ennyire nem jön be nekem, hogy még a nekem megrendelt vizet sem akartam meginni.. ez a pálinka dolog nem rossz ötlet, ki is próbálnám, csak nem vagyok egy nagy ivó és félek rossz vége lenne:D

A kérdező hozzászólása: nem az, h undorítóan eszek vagy iszok, inkább olyan rossz, hogy nem tudok feloldódni még ennyire se... mosolygok, beszélgetünk, stb.. de ez nem megy..és olyan kínos ilyenkor, mert már nemegyszer elõfordult, hogy a srác azt hitte, hogy ennyire nem jön be nekem, hogy még a nekem megrendelt vizet sem akartam meginni.. ez a pálinka dolog nem rossz ötlet, ki is próbálnám, csak nem vagyok egy nagy ivó és félek rossz vége lenne:D
1 órával a randi elõtt igyál meg 1 felest. (nekem bevált, gyors és alapos fogmosás, rágó, és nem volt piaszagom sem - és nem voltam túl gátlástalan sem, csak mosolyogtam, ennyi.) Vodka, v. pálinka.
ha teccel a srácnak nem azt fogja nézni h mien undorítóan eszel vagy iszol...:D
egy kicsi felesbe nem halsz bele, semmi bajod nem lesz tõle. amúgy nem értem, osztálytársaid elõtt nem eszel? vagy bemész a mekibe barátnõiddel pl egy shake ért és mentek tovább az utcán ott is látnak, tudsz enni úgy? gyõzd már le ezt a hülyeséget magadba... a végén rosszul leszel, az még jobb ugye.?
Hát én is voltam már így, de mondjuk én inni azért mertem..de enni nem:D mindig attól féltem hogy leeszem magam vagy kiesik a számból a kaja:D aztán amikor már mertem enni meg is történt, hála csak egy morzsa volt de jót nevettünk rajta, ennyi volt az egész...:)
ez olyan mint ha muterodékkal ennél innál az is kinos??:)
Erre nem tudok mit mondani, ez egyszerû ostobaság! Ha egy randihoz elég érettnek érezed magad, akkor nõj fel a feladathoz és egyél, igyál! Nincs ebben semmi, tök természetes...gondolom a tüsszentés, orrfújás, köhögés meg egyéb ilyen emberi dolgok is cikik neked...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!