Találatok a következő kifejezésre: Miért ciki a (358 db)

Kedves keresztények! Miért ciki a keresztények körében is, ha egy hölgy még 30 évesen is szûz?

Voltak barátaim (összesen 3) és most is kapcsolatban élek. De azt komolyan gondolom, hogy nemi kapcsolatot csakis házasság után élek. Ebbõl nem engedek. Amikor ez szóba került, egy keresztény beszélgetés során, furcsán néztek rám és hihetetlennek gondolták. Kértem errõl nõgyógyászati igazolást, hogy lássák, nem vetítek. Ekkor csak a szájukat húzogatták.

Legjobb válasz: Hát érdekes, én sem értem õket. Szerintem nem ciki, és elég sokan mások is így gondolják :)

Hát érdekes, én sem értem õket. Szerintem nem ciki, és elég sokan mások is így gondolják :)
Szervusz Abban a keresztény közösségben ahol én élek, az a természetes, ha a házasségkötés elõtt a férfi, vagy nõ nem él nemi életet. Ott ez senkinek nem ciki. Ez a természetes. Azért természetes, mert ezt tanulták a Bibliából. Tudják, hogy csak akkor lesz áldás a házasságukon, ha tisztán állnak mindketten a házasság szentsége elõtt. Az a természetellenes, amikor nem így történik. De ma már kevesen tartják a Biblia tanítását mérvadónak ebben a kérdésben.
Szia! Azt csinálsz amit jónak látsz. Viszont biztosan tudod mi a bibliai házasság?
Csatlakozom Testvéremhez, Zitushoz. azok akik Isten félõ életet élnek, de valóban is nem csak névlegesen azoknak természetes. azok akik pedig csak Jézus szerint csak a szájukkal hisznek és élnek a Tetteikkel nem azok csak szavakban maguknak "keresztények" nem a teremtõnek. A lényeg, hogy Te legyél elfogadható, a Te életedért Te felelsz, nem más, és Más életéért sem Te fogsz kikapni Katy Weaver
Mert rendkívül ronda. Egyszer voltam 34 éves szûz nõvel, szerintem el tudod képzelni hogy nézhetett ki, ha addig senkinek sem kellett.
kérdezõ, nem szeretnélek megbántani, csak valahogy le kell írnom...tehát a legtöbb ember, keresztények is, érzi a lelke mélyén, hogy mi erõltetett, természetellenes, és mi nem.Mit gondolsz errõl?
Aki valóban mélyen megéli a hitet, az egyáltalán nem botránkozik meg ezen. Tény, hogy ez az önmegtartóztatás sokat veszített az erejébõl. Az egyházban (katolikus) elég sok cikk szól a házassági tisztaságról és vannak mozgalmak amik ezt támogatják. Ettõl függetlenül fiatalok között is (úgy értem tinik) vannak olyanok akik bevállalják és felvállalják. Hordják a tisztasággyûrût, stb. Mindenki maga dönt a saját életérõl és nem hiszem, hogy bárkinek joga van a másikat megítélni.
Valószínûleg azért néztek rád furcsán, mert nem nagyon találkozik ilyesmivel az ember, hogy egy világi nõ ezt tegye. Meg irigyek is lehettek. Szerintem tiszteletre méltó, hogy így állsz hozzá a dolgokhoz. Kérdés, hogy akikhez mentél, azok egyáltalán Jézus szerint is keresztények lennének?
Szia! Én ezt az egésszet nem értem. Miért kell ahhoz megházasodni? A közösségetek ezek szerint nem kivánja meg. Vagy nem csak te élsz ilyen önmegtartóztató életet? Szerintem azért ciki, mert már nem 1800 azt írunk és ha az egyház nem is, maga a közösség halad a korral. Amúgy hogy bírtad ki eddig?:D És a párod mit szól hozzá?
A kérdező hozzászólása: 7. válaszadó! Mondtam, hogy voltak már barátaim, illetve most is kapcsolatban vagyok. Én magam nem engedek abból, hogy házasságon kívül legyen nemi kapcsolat. Ebbõl hogyan következne az, hogy a megjelenésem miatt...? Furcsa logikád van, hallod-e! Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Javítás: "... csakis házasságkötés után élek."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Pietrosol! Kifejtenéd, hogy mit értesz Te "bibliai házasság" alatt? Elõre is köszi! :)
"Kifejtenéd, hogy mit értesz Te "bibliai házasság" alatt? Elõre is köszi! :) " Igen! Ez a személyiség és a lélek házassága, amirõl Jézus beszél. Fontos az önmegtartóztatás, de ha nem érted miért, csak elhiszed, akkor üres tett marad, amelynek eredménye a rigorózus morál lesz.

Miért ciki a tévézés?

Mostanában azt vettem észre,hogy sikk lett (f?leg az én korosztályomban)ez az "én sosem nézek tévét" és lenézik azt aki nézi.Én sem nézem sokat,de a kedvenc sorozataimat (3 van) sosem hagyom ki.Nem mondom,hogy ott kell ülni el?tte,de miért érne az kevesebbet aki tévézik mint aki nem?

Legjobb válasz: sztem nem ciki.attól függ mit nézel. Nyilván ha Mónika showt nézel,hülyének néznek.De amúgy sztem gáz..Meg persze mértékkel kell csinálni.

sztem nem ciki.attól függ mit nézel. Nyilván ha Mónika showt nézel, hülyének néznek.De amúgy sztem gáz..Meg persze mértékkel kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: Engem azzal is hülyének nézett az egyik osztálytársam, hogy egy másik lánnyal a Született feleségekrõl beszélgettünk (az az egyik sorozat amit nézek).Forgatta a szemeit és olyanokat mondott, hogy hogy tudtok ilyen szappanoperákat nézni...
Valószínûleg annak a gyereknek más az ízlése. Drámákat vagy horrorokat, mûvészfilmeket néz. Esteleg pornót, ezért mondja szappanoperának és forgatta a szemét.
Én se nagyon nézek tévét, de a kedvenc sorozataimat SOSE hagynám ki! Hétfõ:NCIS Kedd:Mentalista Szerda:Dr House Csütörtök:Vmi Helyszínelõk most az aktuális a Las Vegasi, ezeket SOSE hagynám ki, és oké, h letölthetném, de jobban szeretem szinkronosan nézni!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Nem ciki tv-t nézni. Bár manapság sztem nem adnak olyan jó filmeket. Elvétve lehet látni csak. Sorozatokat én speciel utálom. Szóval azokat nem nézek. Inkább neten néz filmeket. Vannak online filmek. pl http://www.moovie.hu vagy ***** stb. És nem nagy ördöngösség összekötni a tv-vel a Számítógépet, hogy akár ott ágyból tud nézni.* Automatikusan eltávolított tartalom.
... hány évesek vagytok? 12? 10?

Most miért ciki a csillogós farmer? Vagy milyenre gondoltok hogy az már ciki?

Legjobb válasz: Csak azért írták , mert hülyeség megkérdezni.Mindenkinek más tetszik...:P ha neked ez akkor hordd bátran...:)

Csak azért írták , mert hülyeség megkérdezni.Mindenkinek más tetszik...:P ha neked ez akkor hordd bátran...:)

Miért ciki a lányoknak a menzesz?

Legjobb válasz: ahogy írod, csak a lányoknak ciki. vagyis, akik még nem tudták teljesen elfogadni a nõiségüket. nekem is ciki volt pl. megvenni a betétet kb. 17-18 éves koromig, de aztán már nem. azért persze akadnak olyan kiscsajok is, akik gyerekként (12-14 év) sem szégyellnek ilyesmit venni a boltban.

ahogy írod, csak a lányoknak ciki. vagyis, akik még nem tudták teljesen elfogadni a nõiségüket. nekem is ciki volt pl. megvenni a betétet kb. 17-18 éves koromig, de aztán már nem. azért persze akadnak olyan kiscsajok is, akik gyerekként (12-14 év) sem szégyellnek ilyesmit venni a boltban.
13-14 évesen esetleg még ciki volt, de felnõttként nem. (Egyik barátnõmnek táborban kiesett egy csomag betét a hátizsákjánból, a fiúk 2 napig ezen vihogtak. De 13 évesek voltunk, a fiúk meg talán még fiatalabbak.) SOk mindent lehet rá mondani, hogy néha utálom meg kihagynám, mert nagyon rosszul vagyok olyankor, de miért lenne ciki?
A kérdező hozzászólása: Jól teszem nem?:)
Na pedig az már ciki ha mindenki elõtt kipakolja a véres betétjét, vagy inkább undorító?:D
a tanteremben??????:O
Nekem nem ciki és szerintem másoknak sem.Honnan veszed ezt?Ez a világ legtermészetesebb dolga.Minden nõ menstruál.
Ki mondta hogy ciki?:D
ÚRISTEN :D Amúgy nekem ciki volt gimiben betétet cserélni suliban, csörögni vele, mert mások tampont használtak szerintem Bár sose cseréltem ki suliban. Lehet h nem volt egészséges, dehát tképpen semmi bajom nem lett tõle.
Egyik osztálytársam egy csomószor cseréli ki a betétjét a tanteremben mindenki elõtt. Senki nem nevet, mert hozzászoktunk. Látod a csajnak ennyire nem ciki:)
nem ciki.. el kell fogadni. minden lánynak van. sztem az a ciki mikor átázol és elég feltûnõ és nincs pótgatyád és a városon úgy kell végigmenned. szerencsére így még nem jártam de egyik oszt. társam igen
khhmm..hát..a tenteremben ciki. xD am sztem nem... nost mi ciki van azon?
én ezt gyszerûen nem hiszem el!!!ilyet épeszû ember nem csinál... amúgy kezdõként nekem is ciki volt, cserélni suliban meg bárhol, meg utáltam mint a fene...de mostmár 19 éves vagyok, és már nem tartom annak, sõt nem is utálom ha megjön, mert ettõl (is) érzem magamat nõnek hogy menstruálok!szóval valamilyen szinten még "örülök is neki"
mekkoraa a csaaajj!!XDDD Am sztem sem ciki, nemértem mért vicces ez egyes éretlen f*szfejeknek:D
jézusom..!!!!!!
azt az eget!! ilyet még nem hallottam! ezek szerint látszik a nemi szerve, segge a csajnak? nem csak viccelsz? :) miért nem üvöltitek le a fejét, hogy takarodjon ki a wc-be, hogy lehet ilyet tenni, igazi tahó.
Igen a tanteremben:S
A tanteremben??? Ez nem ciki, ez gusztustalan és undorító, kb. olyan, mintha ott pisilne, vagy mondjuk nyitott vécéajtónál, amikor állnak az elõtérben huszan:(
A kérdező hozzászólása: most pl kiesne 1 csomag betét vagy tampon nem tom de én nem nevetnék rajta mert tudnám de vannak más fiuk is akik éretlenek nem nagypofáskodni szeretnék de én nem vihogbnám ki azt
nekem nem ciki csak ideges leszek ha erre gondolok mert amikor nekem megvan folyton fáj a hasam, hányingerem van, szédülök. ez max. akkor ciki mikor elázok és tiszta vér a gatyám

Miért ciki a mai világban 15 évesen még szűznek lenni?

Legjobb válasz: Azért mert nem az, és aki elhiteti veled ezt, na az a ciki

Azért mert nem az, és aki elhiteti veled ezt, na az a ciki
Azért "ciki", mert egy eltorzult értékrendszerû világban élünk. Valójában nem az, hanem érték.
Szerintem egyeltalán nem ciki, sõt, ha valaki 20 fölött szûz, az se ciki. Ez MAGÁNÜGY! Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mikor veszted el. És egyébként is, az sokkal rosszabb, ha valaki felkészületlenül szeretkezik elõször.
Hát igen. Nekem is van néhány "nagyon raj" csávó az osztályomban. 2 naponta azt hallgatom, h: én életem végéig szûz akarok maradni? Meg h miért nincs pasim? Én meg mondom nekik, h hagyjanak már békén, meg menjenek a fenébe, de hát használ? Nem! És inkább leszek még 18 éves koromban is szûz, mint egy k*rva, akin már végig ment a fél iskola. 15/l
"Van 16 éves szûz is..." mintha ritka lenne:P
25 voltam, mikor elvesztettem. Úgyhogy ne nyivákolj!
Én 19 éves vagyok és még szûz! Na az már ciki!A 15 évesen NEM!
Liberalizmus van... meg rajság...
de hogy ciki, van 16 eves szuzz is...s akkor mi van?semmi...en 15 vagyok es meg szuz
CSAK 20 ÉV FELETT CIKI A SZÜZESSÉG!!!!!!22/F
Szerintem manapság az ciki, ha valaki nem akar menõnek látszani, hanem magát adja.Menõ 15 évesen sexelni, cigizni, drogozni.Ha kimész az utcára minden fiatal ugyanúgy beszél, öltözködik, viselkedik, mint a klónok.A gáz az, hogy a lányok és a fiúk egyre jobban hasonlítanak egymásra.Az én idõmben 15 évesen még az izgatott, hogy hova menjünk focizni.Szóval undorító a mai világ.Szóval élj úgy, ahogy neked jó és ne foglalkozz mással.
Én inkább büszke vagyok rá, mert már jópár alkalmam volt rá, h elveszítsem de inkább várok egy ormális fiúra. 16 vagyok. Gáz, hogy így gondolkodsz...
szerintem sem ciki én pl.: Fiú létemre szûz vagyok 16 évesen szóval nem kell aggódnod ha el akarod csak úgy veszteni akkor szólj egy csávónak a diszkóban ha meg vársz még egy normális fiúra akkor tedd azt. Neked kell tudnod, hogy mi a jó neked
Normális esetben nem ciki!!!!!
NEM CIKI!!!!!!
:D itt erõsítgetiek egymást..
15 vagyok és még szûz és büszke is vagyok rá.
Szerintem nem ciki.. az az igazság, hogy ezt nem lehet annak nyilvánítani soha ha Te nem érzed úgy h neked ez nem jó. Én 15 éves vagyok még csókolózni se csókolóztam .. és nem azért mert csúnya lennék mert diszmodellkedni szeretnék..egyszerûen nem vot még olyan pasi akihez vonzódjak és ennyi.. pedig vannak jelentkezõk.. akik barátnak nagyon jók.. de többnek nem kellenek.. a lényeg h nem h 15 évesen "ciki" de 20 évesen se az, tudod ebben a világban nagy szó aki értelmes nõ és szép is mellette.. mert mit látunk sok loty* . . csak azért, hogy megtalálja a helyét ..egy értelmes ember nem nézz rá.. nah az a ciki.. nem az ha 15 évesen érett és van igénye.. neked lesz jövõd.. nekik is nah de milyen.. hidd el ez így mûködik.. szívesen beszélek errõl a témáról iwiw:http://iwiw.hu/pages/main/index.jsp mybip:http://myvip.com/index.php?fromhomepage=1 facebook:http://www.facebook.com/ Szívesen beszélgetek el emberekkel az ilyen "elveiktõl" amit rosszul lát:)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!! Teljes mértékben igaza van! Én 20 és fél voltam, amikor elvesztettem. Attól hogy ilyen "késõn" volt, az ég világon semmirõl nem maradtam le, ráadásul cikinek se éreztem. És mondok még valamit: aki tudta azt, hogy szûz vagyok, az mind becsült és tisztességes lánynak tartott. Manapság ez tényleg ritkaság, de semmiképp sem szégyellnivaló. Az szégyellje magát aki k*va módjára lefekszik minden jött-menttel.
Komolyan mondom, magömlésem van már a sok jóképességûtõl. Kezdjük az elején, aztán menjünk szép sorban, mert hát rend a lelke mindennek: Kérdezõ! Ritka ostoba vagy? Honnan a f*szból veszed ezt? 15 évesen? Ne viccelj már! Még ha 15 éves is vagy, nehogy már akkora IQ kelljen, hogy ezt valaki ne higyje el!?! Már várom azt a kérdést, hogy "Ciki 10 évesen még szûznek lenni?" 18:24! Ha csak vicceltél, hogy 20 év felett ciki a szüzesség, akkor szólok, hogy viccnek szar volt. Ha komolyan gondoltad, akkor keresd fel kérlek kezelõorvosod, gyógyszerészed! Meg a másik 18:24-es! Igen, 19 évesen k*rvára ciki még szûznek lenni! De miért is? Most akkor aki 19 évesen még szûz, szégyelje el magát és vesse le magát egy magas szikláról? Besül az agyam az emberek ritka idióta felfogásától! Én 24 vagyok és szûz, és tudod mit, nagy ívben sz*rok arra, hogy x, meg y, meg z szerint ez ciki! Majd ha én jónak látom, akkor elveszítem. 19:47! Már nem az értékrendszer van eltorzulva, hanem az emberek. De nagyon! FS
Hát szerintem ez egyáltalán nem ciki... Van aki 18-20 éves és még szûz...
sztem nem ciki
Nem ciki! Én 17 vagyok és szûz, de szerintem nem ciki:) 17/F
Abszolút nem ciki! Az unintelligens embereknek az!
szerintem nem ciki. én 15 évesen veszítettem el a szüzességem, de nem azért mert ciki volt már és gyorsan le akartam feküdni valakivel, hanem mert szeretem a barátomat és úgy gondoltam, hogy lefekszem vele és kész. azóta is együtt vagyunk. sosem gondoltam azt mielõtt elvesztettem, hogy ciki hogy szûz vagyok..
én 20 éves vagyok és fiu és szûz, és rohadtul nem érzem cikinek. igaz, nembánnám ha végre összejönnék valakivel, és eljutnánk az ágyig is, de attól még nem ciki, hogy nem ugrottam rá azokra a ribikre akik tálcán kinálják magukat. komoly kapcsolat meg nem feltétlen jön össze mindenkinek ennyi idõs korára... és a környezetem se tartja cikinek és nem csesztet miatta, többet nyavajgok a nõhiányom miatt én magam mint amennyiszer õk fel hoznák hogy mérnincs barátnõm :) . pedig õk nagyrészt nem szüzek. de normálisak, nem úgy mint idióta gimis osztálytársaim voltak!... a lényeg, max akkor ciki ha te magad annak érzed, amúgy normális körökben NEM! még fiuknak sem...

Miért ciki a legtöbb társasági, baráti körben az, ha valaki szereti a klasszikus zenét, vagy akár a kicsit érzelmesebb pop ot? 15/F

Legjobb válasz: Az én baráti körömben nem ciki. Mi hallgatunk popot(amibe beletartozik minden, amit a rockerek nem szeretnek), rockot, bluest, jazzt, klasszikust. Szerintem keress más barátokat, vagy egyszerûen ne törõdj vele. Ha huszonéves leszel, csak nevetni fogsz az egészen.

Az én baráti körömben nem ciki. Mi hallgatunk popot(amibe beletartozik minden, amit a rockerek nem szeretnek), rockot, bluest, jazzt, klasszikust. Szerintem keress más barátokat, vagy egyszerûen ne törõdj vele. Ha huszonéves leszel, csak nevetni fogsz az egészen.
Mert a Viva tv-n nem ezeket adják.
Mert nem tudják mi a jó. Hangos legyen, zakatoljon a dobgép, ez a menõ. És sajna a mai fiatalok között egyre kevesebben vannak azok akiknek vannak érzéseik. Én is világéletemben a normális zenét szerettem ami rendes hagszeres zene. Nem a mai mûzenék, kösz abból én se kérek. (És ilyen idõs koromba se kértem belõle, a mai napig fáj a fejem a mûzenétõl). 22/N

Sokak szerint miért ciki a mezőgazdaság? ( Mungagépek stb )

Hello, azt szeretném megtudni hogy sok ember szerint miért ciki ez a munka? Pl: Hogyha valamilyen közösségben meghallják hogy erről beszélek valakivel, vagy véletlen szóba jön, egyből mondják a magukét! ( Utálom az ilyen büdös vidéki parasztokat, többet nem szeretnék idézni! )

Legjobb válasz: Elõször is,olyan hogy munga,és olyan,hogy mungagép,olyan nincs. Olyan van,hogy munka, és olyan van, hogy munkagép.

Elõször is, olyan hogy munga, és olyan, hogy mungagép, olyan nincs. Olyan van, hogy munka, és olyan van, hogy munkagép.
véletlenül elgépelte, na bumm... a kérdésre: szerintem csak azt szajkózzák, amit a haveroktól hallanak, egyáltalán nem ciki, sõt...
A kérdező hozzászólása: Úgy akartam írni, hogy lenézik a mezõgazdasági munkát, és a azokat az embereket akik a munkagépekkel dolgoznak, traktor, kombájn, stb!
nem gondolnak bele, hogy az általuk megtermelt élelmiszert eszik.

Miért ciki a szilikonpánt? Te mivel helyettesíted? Pl: egy váll nélküli ruhát, vagy pántos felsőt hogyan lehet viselni?

Mindenhol azt olvasom, hogy milyen ég? szilikonpéntot hordani, ez idáig oké, de melltartót mindenképp akarok viselni, nyáron is, nem érdekel milyen meleg van. Az is ciki, ha kilátszik a pánt. És a pánt nélküli melltartó az milyen? tart rendesen?

Legjobb válasz: Pánt nélküli melltartó esetleg?! Tart tökéletesen. Az én 90d-s mellemet is megtartja. Bátran hordj ilyet.

Pánt nélküli melltartó esetleg?! Tart tökéletesen. Az én 90d-s mellemet is megtartja. Bátran hordj ilyet.
a pántnélküli is tart, ha jó a melltartómérete. Szerintem is ciki a szilikonpánt, olcsónak tünik benne mindenki. amúgy, ha kilátszik a melltartópánt az még divat is (persze, ha nem szilikon).
fuuuuuuj csak szilikonpántot neee már szinte mindenhol lehet pántnélküli melltartót kapnii!!!
Pántos felsõvel nagyon jól néz ki ha szines a melltartópánt
A kérdező hozzászólása: nem akarok szilikonpántot hordani, pár éve volt, de rohadt kényelmetlen, és idegesítõ. csak bajba voltam, hogy mit vegyek fel, ha nem szabad látszódnia a pántnak, pl. alkalmi ruhánál.de köszi a válaszokat, megpróbálom ezt a pánt nélkülit, csak nekem olyan hihetetlen, hogy úgy is tart rendesen
Pánt nélkülit csak olyan helyen vegyél, ahol fel lehet próbálni, mert itt tényleg extra fontos a pontosan megfelelõ méret (különben aláfordul a szilikon és semmit nem ér). Egyébként szerintem mindenképp jó befektetés, szerintem nem csak a szilikonpánt igénytelen, hanem úgy általában ha nagyon kilóg a melltartópánt, pl. pánt nélküli felsõnél, ahol ráadásul pont a lényeget rontja el, vagy középrõl nyakbakötõs felsõnél kétoldalt a pántok... fujj! Ezeknél mind a pánt nélküli ízléses megoldást kínál :)
Sztem csak akkor gáz, ha az izzadságtól besárgul vagy ha nagyon bevág a bõrbe. Ja, és azért nagyon elegáns helyre én nem venném fel. Én szoktam egyébként szilikonpántos melltartót viselni, mert sajnos a pántnélküli melltartó nem tartja eléggé a melleimet (pedig nem vmi kínai, olcsó vacak :(...), és egyébként meg jól állnak a pántnélküliek. Ja, és sztem még mindig ez a jobb alternatíva, mint a kilátszó melltartópánt (hacsak nem ugyanolyan színû a melltartó pántja, mint a felsõ). Viszont aki tud, az inkább hordjon pánt nélkülit, nagy átlagban beválik az embereknek :) .
"Pántos felsõvel nagyon jól néz ki ha szines a melltartópánt" Hát k*rva jól néz ki nem mondom. :P

Miért ciki a fiatalok körében ha valaki Ákost hallgat?

Egyik haverom nagyon szereti és ezért megvetik a többiek akik csak tuc-tuc zenéket hallgatnak. Pedig szerintem sokkal igényesebb mint az a zenének nem nevezhet? izé.

Legjobb válasz: azért mert õk sp-re és justin bieberre izgulnak

azért mert õk sp-re és justin bieberre izgulnak
Szerintem egyáltalán nem ciki, mi szoktunk hallgatni Michael Jacksont, Depeche Mode-ot, Ákost, Bikinit, stb.-t, szerintem nincs vele semmi baj, sokkal igényesebb valóban, mint a zenének nem nevezhetõ "tuc-tuc" sémára épülõ valami.
Én is nagyon szeretem Ákost. Van pár barátom, aki szintén kedveli, de a többség nem. Sokan már attól rosszul vannak, ha magyar zene szól valami nyilvános helyen. Szerintem inkább ezerszer Ákos, Magna Cum Laude, Quimby, Kispál és a Borz vagy Kiscsillag, mint SP vagy Justin Bieber és társaik.
Én odavagyok Ákosért, de nincs egyetlen egy velem egykorú, aki szeretné. Pedig õ tényleg jól zenél. Felteszem azért, mert nem tipikus divatcucc. 15/L
Azért, mert minden "ciki", ami nem mai zene. Ákos valóban mûvész, õ írja a számait, verseket adott ki, gondolkodásra ösztönzõ szövegei vannak. Ezt nem mindenki szereti. Van, aki a könnyen emészthetõ, egynári slágereket komálja, de Ákos kivételes tehetség. Én is nagyon szeretem, mégsincs velem egykorú, aki szeretné. Cikinek tartják az én zenei ízlésemet, de hidegen hagy, hogy mit gondolnak.
En is imadom Akos zenejet es rohadtul leszarom mas velemenyet.

A srácoknál miért ciki a magassarku?

Legjobb válasz: Mert b.zis!

Mert b.zis!
ezt remélem viccbõl kérdezted
Mert (joggal) transzvesztitának néznék õket miatta.
Azért, mert magassarkút normális esetben a lányok hordanak. (bár a mai világban már semmi sem lehetelen...) F. UI.: a magassarku hosszú "ú". (egy kis kötekedés:) )
Mert nõi cipõk.
probálom magammal elhitetni, hogy ez a kérdés nem komoly
nem azért mert b.zis meg lányos, csak egyszerûen szeretünk kiválasztani tárgyakat, amiket rituális utálatban részesítünk. csak ezt nektek általában nem mondjuk el, mert nem akarunk megsérteni titeket. meg úgyse értenétek. ez férfidolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!