Találatok a következő kifejezésre: Miért ciki, egy huszonéves (2 db)

Miért ciki, ha egy huszonéves srác szűz?

Legjobb válasz: Nem ciki, s hidd el, nem vagy ezzel egyedül, nekem is van huszonakárhány éves fiúbarátom, aki szûz. Én is az vagyok lány létemre ennyi idõsen. Sokaknak az jön be, ha valaki nem sportból vagy hobbiból vagy mert mert ciki veszti s vár 1 olyan partnerre.

Nagyon nem ciki. 30 évesen sem. És ha találsz valakit akivel szeretitek egymást, az igenis be fogja vállalni a tanítónénizést. Azért legalább elméleti tudás kellene, és nem csak pornófilmekbõl (mert tényleg nem mindegy hogy a 20+ pasas az ágyban úgy alakít mint egy tapasztalatlan férfi, vagy mint egy 14éves kölyök). Ez az én véleményem.
Nem ciki, s hidd el, nem vagy ezzel egyedül, nekem is van huszonakárhány éves fiúbarátom, aki szûz. Én is az vagyok lány létemre ennyi idõsen. Sokaknak az jön be, ha valaki nem sportból vagy hobbiból vagy mert mert ciki veszti s vár 1 olyan partnerre.
Nekem volt egy 28 éves barátom 20 évesen, aki még szûz volt és én "tanítottam" meg mindenre. Én nem éreztem cikinek, inkább csak félénk volt a lányokkal és ezért nem volt még alkalma, meg mert nem ment el akárkivel.
Nem ciki. Azok szerint ciki, akiknek torz, korlátolt világnézetük van.
Nem arról van szó, hogy ez ciki. Csak szerintem furcsa, hogy még nem kerültél olyan szituációba, hogy az elsõ együttlét megtörténjen.
nem ciki, de azt mondom, ha lehetõséged lesz, ne habozz, mert nagyon jó dolgot hagysz ki! :)
Nem ciki. És különben is, miért kell adni a rosszindulatú emberek véleményére???
az attol függ mennyire huszonéves. a sexet meg kell tanulnia mindenkinek. nem úgy megy hogy most bedugom azt hú de jó. minöségi sexhez érzelmek és ismeret szükséges. annak az ismerete hogy érintésekre csókokra hogyan reagál a másik. a sex akkor jó ha amásik is élvezi. volt olyan pasim akit egy hónap után azért menesztettem mert nem éreztem hogy húú lenne. nem tudott lázba hozni. olyan semmilyen nem volt a sex. szóval a tanuláshoz idö kell. ha 20 éveid igen nagyon elején vagy nem ciki de huszas évek közepe vége fele igen. hol fogsz egy hozzád korban illö lányt találni aki beválalja a tanítónéni szerepét. ilyenkor a nök már igazi férfit akarnak akiben érzik a leendö apát, férjet. (még ha eszük ága´ban sincs még férjhez menni, de az ösztöneik azt diktálják meg kell találni a domináns hímet.)
nem ciki akkor, ha nem vagy félénk, és gyorsan elveszíted egy belevaló csajjal..(vagy a barátnõddel)
Kurvára ciki, öcsém!
Azért mert ez arra utal, hogy nem volt még olyan komoly kapcsolata lánnyal, hogy alkalma lett volna. Ez azt sejteti, hogy valami hibája van és kevésbé szeretik a lányok mint másokat. Tehát egy lúzer. Amúgy ez persze nem biztos és csak ez alapján nem lehet valakit megítélni, de az emberek általánosítanak ugyebár.
Mert mád mint a többiek.

Miért ciki az ha valaki 30 év felett él úgy, mint egy huszonéves?

Fiatalként nagyon tehetetlen voltam, nem volt semmim és nem rég jöttem rá hogy márpedig tenni kell érte hogy kipróbáljam amit szeretnék, most vagyok abban az élet szakaszban amikor el tudok menni kocsikázni zenét hallgatva akkor motorozhatok is, sok embertől viszont visszahallottam hogy lator vagyok meg szélhámos csavargó hogy nagyzolok hol ott nem áll jól, elsírtam magam itthon mikor ezt megtudtam

Legjobb válasz: Én szarnék rá.. senkinek semmi köze ki, mikor, mit csinál, hogyan érzi jól magát...

Én szarnék rá.. senkinek semmi köze ki, mikor, mit csinál, hogyan érzi jól magát...
Ne foglalkozz vele, élj úgy, ahogy akarsz, egyszer élsz! :)
Én speciel 27 vagyok, (közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz), de kb. 18 éves korom óta szinte megállás nélkül minden partyban, buliban, ökörségben, néha oltári nagy felelõtlen baromságokban is benne vagyok, mert jól szórakozok! Sok kortársam már megállapodott, együtt él a barátnõjével, valaki már házastársával, ilyesmi, de nekem eszem ágában sincs még ilyenekre gondolni. Party-pörgés ezerrel, na meg persze a túrázás, hegymászás, aktív sport, amiért még élek-halok és kitölti egyéb szabadidõmet és ez utóbbival fel nem hagynék ezzel senki kedvéért sem. Én ilyen vagyok és felénk is van olyan akinek ez nem tetszik, de mindegyik tehet egy szívességet, mert én speciel boldog vagyok és ez a lényeg szerintem. :) Te se foglalkozz másokkal, ha jól érzed magad, tedd azt amit jónak látsz és ne másokkal foglalkozz! :)
Élj úgy ahogy neked tetszik. Ha másnak ez fáj valszeg irigy lehet rád, vagy annyira unja magát, hogy más gondja sincs, minthogy rajtad csámcsogjon. Fel a fejjel, és tedd amit jónak látsz. Jobb késõbb mint soha.
ezzel senkit nem bántasz, úgy értem hogy nem vagy sértõ vagy bunkó vagy bármi, akkor engem nem érdekelne. annyi éves vagy ahánynak érzed magad. :D
Ha ez abban nyilvánul meg, hogy munka helyett inkább sokat jársz szórakozni, és úgymond most "éled ki magad", akkor ez valóban nem helyes, mert 30 éves korára már be kéne, hogy nõjön az ember feje lágya. Ideje lenne felnõni. Ha pusztán csak abban, hogy életvidám vagy, azzal természetesen semmi gond nincs, sõt. Az normális jelenség, hogy ha úgymond kimaradtak a húszas éveid, akkor most akarod bepótolni, de tartsd szem elõtt azt, amit fentebb írtam.
Igazad van!
Szarni bele, ha egy másik ember [ez esetben a te] életed a legizgalmasabb beszédtémája akkor elég sivár mindennapjai lehetnek. Irigy és\vagy csak unatkozik. Éld az életed a belátásod szerint, az a legjobb. A többi érdektelen. Ammeg ha jól érzed magad tovább maradsz fiatal :D 21f
Mit szólnál ahoz, ha egy 60 éves szivar diszkóba járogatna. Mindennek megvan a maga ideje.
Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. Egyébként másnak mi köze van hozzá hogy egy X éves mikor mit tesz? :D
Pontosan értem a kérdésedet. Ugyanezt élem meg én is.
Azért, amiért ti is kicikizitek azokat, akik huszonévesen úgy élnek, mint egy 40 éves, tehát komolyabbak. Egyébként meg te tudod mit csinálsz, valaki 30 évesen már házas, felelõsségteljes életet él, valaki meg partypics.ákat döntöget.
A kérdező hozzászólása: Azért látom ti is tudjátok mi a jó :) jó olvasni ezt a sok építõ hozzászólást
Én is csak erõsíteni szeretnélek! Én 23 éves koromba kezdtem el szórakozgatni, és érzem, hogy egy csomó jó dolog kimaradt amit most bepótolhatok és ami boldoggá tesz. Csak még egy kis biztatás: http://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc 25/F
Én közel a 30-hoz még mindig a helyi kocsmába/diszkókba járok hétvégente és 18-20 éves csajokat szedek fel rövid távra és [email protected] jól érzem magam. Ha majd egyszer találok egy olyan lányt, akivel el tudom képzelni a jövõmet és azt, hogy megállapodunk egymás mellett, akkor véget vetek ennek az életmódnak, de addig ez lesz, mert így érzem jól magam. Viszont ilyen lányt sajnos még nem találtam és akármilyen bányarémmel pedig nem fogok összejönni. :)
30 évesen miért ciki 18-19 éves csajokat felszedni? Ez az egy, amiért várom már, hogy 30 éves legyek! :D
Szerintem ez, amit ide leírtál, még nem vészes. De az már baj, ha 30-egynéhány évesen az embernek nincs jövõképe, és nincs benne semmi felelõsségvállalás. Meg van olyan dolog, ami mondjuk egy 30évestõl ciki (pl. ha még mindig minden hétvégén leissza magát a helyi diszkóban, és 18-19 éves csajokat szed fel).
Én meg negyven éves férfi vagyok .A kortársaim fele már túl van az elsõ házasságán.Gyerekek , volt feleség st stb .én meg még mindig táncolni járok , gitározom , ölelgetem a szép hölgyeket .túrákra járok , táborozok nyaranta és eszem ágában sincsen megnõsülni .na ha valami kicsit gáz akkor az ez .az én koromban illene már csalâdot alapitani nem ?de mit tegyek nem erre jár rà a gondolkozásom .így viszont egyedül maradok öreg koromra .na ez a hátránya a dolognak ....
az igazi szabadság az amikor azt csinálsz amit akarsz, [email protected] a többiek véleményét(azért bûnözésre senkit nem bíztatok)én is ezt próbálom elérni hogy ne legyenek korlátaim max a fizikálisak de senki ne szabja meg h mit csinálok és hogyan (a törvényeket azért nem tanácsos megszegni de nem mindegyiket tekintek kötelezõnek de a rablás gyilkolás károkozás nem ide való, az egyszerû vandalizmus lealacsonyító dolog.) pl az elhúzok valahova motorozni, autózni/ haverokkal elvetemült bulizás, vicces marhaságok elkövetése, csajozás, anyagi fizikai kárt nem okozó szivatások semmilyen külsõ erõ által ne legyenek korlátozva, mondjuk én nem szándékozom lekötni magam úgyhogy a faktorok jó része kiiktatva
Én még csak 24 vagyok, de sosem szerettem a hangos bulizásokat, partikat (amilyen igénytelen zenék szólnak inkább otthon hallgatok valami egyebet vagy úton MP3-on a kedvenceimet) - idegbajt kapok a mai napig tõlük. Egyszer hívtak meg házibuliba tizenévesen egy életre elment a kedvem attól a hangulattól ami ott volt. Engem inkább a sportolás, a természetjárás/utazás és az egyéb, csendes tevékenységek vonzanak (sokat festek, rajzolok amikor csak eszembe jut). Kisebb társaságban (maximum 5 ember) jobban oldódom, de egyedül könnyebben össze tudom szedni a gondolataim. Szóval én inkább introvertált vagyok, a nyugodt tevékenységek kötnek le. Én kinevetem azokat magamban akik leézenek a szokásaim miatt mert magukból indulnak ki. Azért mert más valaki még nem rossz az amit tesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!