Találatok a következő kifejezésre: Miért ciki, egy (121 db)

Miért ciki egy pasinak?

A barátom azon aggódik , hogy elmegy 10-15perc alatt ... De ez természetes nem ? Ha kielégít akkor miért izgatja magát ezen ? Egy pasinak miért ciki ez ?

Legjobb válasz: Nem az a ciki, hogy elmegy ennyi idõ alatt, hanem hogy nem tud órákon át produkálni, mint a filmeken. Hogy értsd, ne érezné cikinek, ha egyböl utána képes lenne még egy vagy két akusra, de nem képes, ezt érzi cikinek, úgy gondolja ez kevés. Itt jössz te a képbe, meggyözöd ogy ez igy tökéletesen rendben volt vagy addig játszadoztok tovább mig újra fel nem éled a vágy. Persze, csak akkro ha erre igényed van, ha nincs akkor úgy tökéletes ahogy volt.

Nem az a ciki, hogy elmegy ennyi idõ alatt, hanem hogy nem tud órákon át produkálni, mint a filmeken. Hogy értsd, ne érezné cikinek, ha egyböl utána képes lenne még egy vagy két akusra, de nem képes, ezt érzi cikinek, úgy gondolja ez kevés. Itt jössz te a képbe, meggyözöd ogy ez igy tökéletesen rendben volt vagy addig játszadoztok tovább mig újra fel nem éled a vágy. Persze, csak akkro ha erre igényed van, ha nincs akkor úgy tökéletes ahogy volt.
Mond meg neki, hogy ne úgy, mint a nyulak.. Diktáld neki a tempót.
Ezt nem értem, ha te elélvezel akkor utána õ miért ne élvezhetne el ha 5 akkor 5 perc alatt?
A kérdező hozzászólása: tudunk mi egymás után több menetet is :$
Most ezt nem értem fogalmazd át kérlek.
A kérdező hozzászólása: "Hogy értsd, ne érezné cikinek, ha egyböl utána képes lenne még egy vagy két akusra, de nem képes, ezt érzi cikinek, úgy gondolja ez kevés." erre írtam , hogy tudunk mi egymás után több menetet is lenyomni :$

Miért ciki egy feleségnek a férje vezetéknevét viselni?

Rengeteg olyan nőt ismerek,aki fel sem vette a férje vezetéknevét,vagy ha igen,akkor a lánykori neve helyett használja a férjéét,nem is tudom melyik rosszabb a másiknál..

Legjobb válasz: Nem ciki, miért lenne az. Én felvettem a férjem nevét hivatalosan, de egyszerûen nem áll rá a szám, hogy úgy mutatkozzak be. Mindig a lánynevemet használom. Megszoktam 30 évig, nehéz áttérni, pedig már 7 éve más a nevem. Igaz nem is erõltetem, nekem jó így

Nem ciki, miért lenne az. Én felvettem a férjem nevét hivatalosan, de egyszerûen nem áll rá a szám, hogy úgy mutatkozzak be. Mindig a lánynevemet használom. Megszoktam 30 évig, nehéz áttérni, pedig már 7 éve más a nevem. Igaz nem is erõltetem, nekem jó így
Én meg attól vagyok rosszul, hogy nõ létemre férfi nevet kelljen viselnem, mert hozzámentem valakihez. Nem értem, hogy valakinek miért ott kezdõdik az összetartozás, hogy ugyan az a nevük, két betû különbséggel. Akkor már fogkefét is csak egyet használjatok, mert minek kettõ, ha egyszer házasok vagytok, meg amúgy is csókolóztok. Csak a sznoboknak van igénye a külön fogkefére.
Nem szégyellném, csak fölöslegesnek tartom felvenni. Születtem egy néven, most dobjam el, mert megházasodom? Mindenki egy néven ismer évtizedek óta, így hívtak a pólyában, az oviban, a családban... Aki akarja felveszi, de én nem tartom szükségesnek. Megtisztel hogy elvett? Megtisztelem, hogy fõzök-mosok rá, szeretem, nevelem a gyerekeit. Vegye fel a nevem akkor.
Úristen, akkor ezentúl legyen mindegy úgy, ahogy te akarod!!! Csak a kis lelked nyugodjon meg. A nõ nem tiszteli meg a férfit azzal, hogy igent mond? A férfi miért nem veszi fel a felesége nevét tiszteletbõl?
Nekem ugyan még nincs kilátásban, de szerintem én sem fogom felvenni a férjem nevét, és nem azért, mert én nem szeretem õt, hanem mert egyrészt az én nevem, ha addig 20x évig az volt a nevem, akkor nagyon nehezen venném rá magam egy másikra. Nálam a szeretet és az összetartozás érzése nem itt kezdõdik. Aztán ott vannak az iratok. Az összes iratot le kell cserélni, bankkártyákat, útlevelet, adókártyát, jogsit, személyit, stb stb. Ez pénzbe is kerül, és nem kevés idõbe, amíg sorban állsz a hivatalban. Meg ha nekem is van már egy bejáratott karrierem, ahol x éven keresztül Kovács Marikaként ismertek, és holnaptól már Szabó Józsefné leszek, hát nekem elég fura lenne. Aztán az identitás tudat mélyebb rétegeibe ne menjünk bele. Én örülök neki, hogy már nem kötelezõ felvenni a férj nevét. Már csak azt nem értem, hogy ez téged miért zavar?
Miért lenne rosszabb? A kapcsolatukon nem változtat, aki ismeri õket, tudja, hogy házasok, aki nem, annak semmi köze hozzá.
Miért gondolod, hogy ciki? Én úgy vettem fel a nevét, hogy x-né y z. Tehát megtartottam a lánykori nevem, ehhez ragaszkodtam, de felvettem az övét is. Lehet, hogy azért nem vették fel, ne kelljen papírokat cserélni. Sok idõ, és pénz...
Szerintem sem ciki, én a vezetéknevét vettem fel.
Én nagyon szeretem a születési nevemet, s a férjemé sehogy se illik hozzá, ezért nem vettem fel az övét. De ezt még a házasságunk elõtt megbeszéltük, szóval nem lett belõle sértõdés vagy duzzogás. Egyébként meg nem érdekel, hogy errõl kinek mi a véleménye, én a mostani nevemmel tudok azonosulni és kész.
Onnan lehet tudni, hogy van a "-né"-ben és magában a névfelvételben valami lenézendõ, hogy ha egy férfi venné fel a felesége nevét, rögtön papucs lenne.
nem, külföldön nincs né, ott miss és mrs. van. Ott is megkülönböztetik a férj-feleséget, csak nem néként. szerintem ott régen gond van, ha valaki azt gondolja, hogy azért változik a személyisége, mert felveszi a férje nevét. És itt sokan bukhattak nyelvtanból, mert a -né nem birtokos jelzõ, a férjEM és a feleségEM birtokos jelzõt tartalmaz, akkor ennyi erõvel a feleség is birtokolja a férjét? Az nem zavarja a nõket, ha õk azt mondják, hogy a férjem? Bocsánat, hogy így írok, de már láttam akkora orbitális hülyeséget is, hogy azért nem ment hozzá, mert azt kérdezte meg, hogy leszel-e a feleségem?????? ÚRISTEN!
na ez a sok idõ és pénz nekem fura, mert pénz összesen nekem 2000 Ft-omba került, lakcím és személyi igazolvány, a többi ingyenes volt, mivel idõpontokat foglaltam neten, összesen talán ha 3 órámba került az ügyintézés. Most õszintén, tovább tart sokaknak a fotózás vagy akár a polgári megszervezése.
"Tehát õ teszi a gesztust, õ kéri meg rá, hogy legyen a felesége, ezért is a gesztus viszonzása, hogyha a nõ felveszi a férj nevét." NEM. Az a viszonzás, hogy igent mondok. Egyébként meg a férfiaknak azért nem lehet megkérni a kezét, mert a nõk úgy reagálnak, hogy ne már hogy õk, a pasik meg kasztrálásnak veszik.
Hülye példa de külföldön sincs -né. Elég béna amikor bemutatkozom valakinek, hogy kovács józsefné vagyok, és szerencsétlen pára már azon filózik, hogy józsefné a nevem és utána úgy szólítgat, mert nem érti meg, hogy a nevem amúgy Kati. Én kötõjelesen veszem fel a nevem. Miért? Mert -né az anyósom és nem kívánom az õ nevét használni, viszont tisztelem a férjemet ezért felveszem a nevét. Viszont a saját nevemhez is ragaszkodom, mert régóta azért tanulok, hogy egyszer Dr legyek, amit a szüleim által választott név elé szeretnék bebiggyeszteni. Tehát az egész kompromisszum kérdése, legalábbis nálam
18-as én sem értem a gondolkodásodat. Akármennyire is ellenzik egyesek, sok helyen még mindig a férfi jegyzi el a nõt, a férfi kéri meg a nõ kezét és nem fordítva. Tehát õ teszi a gesztust, õ kéri meg rá, hogy legyen a felesége, ezért is a gesztus viszonzása, hogyha a nõ felveszi a férj nevét. Formaságra formaság, de ugyan ott vagyunk. Akkor ennyi erõvel mostantól a férfiak se szervezzenek lánykéréseket, hiszen párjául választotta, ennyi, több dolga nincsen. Ettõl függetlenül szinte minden nõ a férfiaktól várja el, hogy tegye meg ezt a lépést, õ maximum csak hátulról igyekszik rásegíteni, vagy kierõszakolni a dolgot. Ezért sem értem, hova ez a nagy ellenkezés, meg tulajdonjog stb, mikor ha nem tetszik, akkor NEM-et lehet mondani. Ennyi.
Nálam eleve kizárt volt, hogy hagyományosan felvegyem, mivel vagy dr xné dr yz lettem volna, ami nagyon hosszú, vagy dr xyné dr, de hát ez szintén nagyon hülyén hangzik, és ebbõl a nevemet sem tudnák. :) Kötõjelesen meg nem jó a két vezetéknév együtt, meg nekem nem is nagyon tetszik ilyen formában. Végül is most dr xz vagyok, tehát a vezetéknevét vettem fel az enyém helyett. Szívesen meghagytam volna a sajátomat is, de van benne kettõs betû meg hosszú magánhangzó is. Mivel külföldre megyünk jövõre több évre, de lehet véglegesen, gondoltam, hogy legalább az õ nevét ki is tudják majd mondani, az enyémmel meg csak a bonyodalom lenne. Szóval praktikussági okokból döntöttünk így, a férjemnek is tetszik.
Nekem nem azzal van a bajom, hogy valaki nem veszi fel a férje nevét, mert nem megy az övéhez (bár ez régen nem volt kérdés), hanem azzal, de azzal nagyon, hogy úristen, elvesztem a személyiségem. Az óriási gond, ha ettõl függ egy ember személyisége. Én az a korosztály vagyok most, akik sorozatban mennek férjhez, csak idén eddig 4 volt osztálytársam házasodott, tavaly 5-en mentünk férjhez, és mind felvette a férje nevét valamilyen formában. Akkor most mi a ciki?
nem ciki. én gipszné kis juliska vagyok, de mindenütt kis juliskaként mutatkozom be. ha meg szólítanak az orvosnál, idõbe telik, hogy ÁÁÁ, én vagyok a gipszné:-D nekem természetes volt, hogy így veszem fel a férjem nevét: mindkettõnk vezetékneve szép + velem kihal a családunk (nincsenek unokatesók se). a kötõjeles megoldások sajnos többnyire baromi röhejesek, nem is erõltettem.
#36: Anyám dr. xné dr. yz volt... Nem voltam maradéktalanul boldog, amikor csekkeket töltöttem ki helyette... Ráadásul a címünk is hosszú volt... A -né+saját nevek néha elég humorosak, Cipné Cap Ilona (kiejtésre ez volt, fogalmam sincs az írásmódról), Feketéné Poklosi Zsuzsa (ez mennyire jó :D)...
Bár nem vagyok házas, de megértem azokat, akiknek furcsa. Nyilván nem úgy gondolják, hogy ha megváltozik a vezetéknevük, akkor utálni fogják a spenótot, amit addig imádtak. Ha mondjuk Noémi lenne a nevem, és egyszer csak hirtelen Veronika lennék, én is kicsit furán érezném magam.
Nem rég nõsült apa egyik munkatársa, és apa úgy mesélte el nekem, hogy férjhez ment a "Józsi". Mondom, hogy hogy férjhez? Melegházasságot kötött? (ezzel sem lenne semmi baj, csak tudtam, hogy évek óta barátnõje van) Azt mondja erre apa, hogy dehogy, a csajt vette el, de képzeljem felvette a felesége vezetéknevét az övé helyett. Ja mondom, szerinted ez ciki? A férfiak szerint ciki felvenni az asszony nevét. Akkor a nõk nem mondhatják azt, hogy nekik ciki felvenni a férjük nevét? Apa is rögtön azzal jött, hogy de hát régen nem így volt. Mondtam neki, hogy régen barlangba laktak az emberek, azt is sajnálja, hogy megváltozott?? Nekem tudod mi a cikibb? Ha egy nõ megtiszteltetésnek érzi, hogy elveszi egy férfi. Önbecsülés? Ismerõs szó? Jól mondta itt több válaszoló is, ha a nõnek megtiszteltetés, hogy elveszi a férfi, akkor a férfinek is megtiszteltetés, hogy a nõ igent mond. Akkor miért is ciki egy pasinak felvenni a felesége nevét? Megint patthelyzet...
A kérdező hozzászólása: Igenis van, aki szerint ciki..hihetetlen, hogy egy egyszerû kérdésbõl is vita keveredik és hülye vagyok, mert megmertem kérdezni.Mindenki használja úgy a nevét, ahogy szeretné, csak kíváncsi voltam.Egyébként, aki írta, hogy a név viselésébõl az látszana, hogy a férje alárendeltje...ha így gondoljátok, akkor egyáltalán miért köttök házasságot?:)
Szerintem egyik se ciki, és még jó is, hogy ennyi lehetõség van. A 40 alatti korosztálynál simán meg lehet saccolni az illetõ egyéniségét is a nevébõl. Mert ha Kis Józsefné típus, akkor az a fajta, akibõl itt többen is megszólaltak, aki szerint a házasság olyan, amit ki kell érdemelni, mint a munkahelyi elõléptetést és a nõt ezzel megtiszteltetés éri. Én nem változtatnék nevet, házasodni se akarok, de ha akarnék, nem esne nehezemre megkérni a férfi kezét, és eleve nem kéne olyan pasi, aki emiatt kasztrálva érezné magát. Amíg mindkét típus megtalálja a hozzáillõ párt, addig semmi gond :)
Én felvenném, de csak igy: Kovácsné Horváth Gyöngyi. De így már nem szeretném, hogy mondjuk Kovács Józsefné. A lánykori vezetéknevemet is csak akkor cserélném le a párom vezetéknevére (Kovács Gyöngyi), ha mondjuk a szüleimmel nagyon rossz viszonyom lenne stb
Miért lenne ciki? De sosem értettem, minek felvenni a másik nevét, ha nekünk már van egy saját (a -nétõl különösen herótom van, azt semmiképp). Csak felesleges komplikáció, a tisztelethez pedig semmi köze. Nem fogok házasságot kötni, de ha kötnék, akkor is megmaradna a nevem, részben mert ez az enyém, részben pedig mert csak ebben az esetben kaphatná a gyermekem az én vezetéknevemet, ami azóta tervem, hogy megtudtam, a családjogi törvény megengedi. Ahhoz képest alig alkalmazza valaki, szimpatikus, hogy azt tegyem, amúgyis kellemes kis nevem van, bár nem evidens, hogyan kell leírni, de ez a pároméra is igaz, õ pláne nem szereti a nevét, így minden ugyanabba az irányba mutat...
Eszembe sem jutott -né formában felvenni a férjem nevét, nekem így nem tetszik és kész. Kötõjellel vettem fel és - most kapaszkodj meg - a fiunk is ezt a kötõjeles vezetéknevet kapta. Lehet, hogy téged ez kiakaszt, de ez legyen a legnagyobb bajod életedben.
A kérdező hozzászólása: Idõ és pénz...de milliós lagzira meg telik...
Megmondom õszintén hogy xyné én sem leszek.... én a férjem családnevét veszem föl az én keresztnevemmel.. ebbõl látszik hogy egy csalás vagyunk és nekem ennyi elég :D
A kérdező hozzászólása: Csak egy kérdés volt, nem akartam vitát szítani:) a mai világban kevesebben vannak azok, akik hivatalossá akarják tenni a kapcsolatukat ezért szerintem büszkeség a házasság.De nem is ez a lényeg, csak elgondolkodtatott a dolog..Mert nem egy olyan ismerõsöm van, aki kiharcolta magának az eljegyzést, esküvõt, de a férje nevét már nem akarta felvenni, mert hogy "az milyen már, hogy én xy-né legyek"
Ez a "büszkeség a házasság" dolog egy fatális ostobaság. Annak nyilván büszkeség, aki veri a mellét a külvilág felé, hogy lám, én házas vagyok. Nincs ebben semmi büszkeség, nevetséges. Azzal meg mi probléma, ha valaki megtartja a leánykori nevét, ne adj' Isten simán, -né nélkül használja a férje nevét? Anyukám is így használja, nincs ebben semmi kivetnivaló. Szimpatikusabb, szinte egy az egyben felvenni a férj nevét, szerencsére ma már nem néznek furán, ha valaki nem akar így, névleg azonosulni a férjével.
Mindenkinek más a norma és más a ciki. Szerintem ezzel semmi baj sincs. Annak idején természetes volt, hogy mindenki xy-né lett, de ma már másképp gondolkodnak emberek. Engem kirázott a hideg attól, hogy -né legyek, egyszerûen nem tetszik, ez van. A kötõjeles verzió szoba sem jött, mert nem passzol a két vezetéknév, így maradt az a megoldás, hogy a férjem vezetékneve az én keresztnevemmel. 10 év és egy gyerek után ennyit tudtam adni még, hogy felvettem a nevét, de ha nem tetem volna, akkor sem lett volna semmi gond. nem ezen áll, vagy bukik egy házasság, ha mégis, akkor baj van.
*szóba *tettem
Hát nem tudom, én is úgy voltam vele, hogy ha a férjem tesz felém egy gesztust és ugyebár elvesz, akkor már csak felveszem a nevét. Én ....-né lettem utána a saját nevemmel, mert így mindenki felismer, az is aki nem tudja, hogy férjhez mentem. No meg édesapám felé is megadom a tiszteletet, hogy nem teszem le az õ nevét sem. Szerintem ez a legjobb megoldás. Sokan úgy vélik, hogy ez amolyan birtokos jelzõ, pedig ez hülyeség. Nem egy szón múlik senkinek sem az autonómiája, ez csak jelképes. De ha nem értik, akkor hagyjad...
Nem értem a gondolkodásodat. Azt írod, hogy a férfi megtiszteli a nõt azzal, hogy párjának választotta. De a nõ is megtiszteli a férfit ugyanezzel hisz akkor nem lennének házasok. Ennek szerintem semmi köze a névhez. Nem a nevükben kell ezt kifejezniük az már csak egy plusz lehetõség. Én sem biztos, hogy felvenném a férjem nevét, de majd eldöntöm ha odajutok.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem az a mérveadó, hogy
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egyébként maradi gondolkodású ember, mi nem is házasodtunk össze.Csak furcsának találom, hogy ha mégis úgy dönt egy pár, hogy összeházasodik, ami manapság valljuk be, hogy ritka, akkor az miért nem fér bele, hogy viselje a nõ a férje nevét.Amiket itt egyesek, azok szerintem részben azt gondolják, hogy ciki is lenne...Nem kötözködni akartam, csak kíváncsi vagyok erre is mint sok minden másra:) Még azt sem értem, hogy egy Kis-Nagy Rozália miért jobb, mint egy Kisné..Egyik kedvenc kiakasztó nevem, amit kapott egy kislány Pavlik-Rácz Lívia Nikol.Na ha a kislány még kötõjellel fel alkarja majd venni a férje nevét:)
Szerintem azért ciki, mert azt mutatja, hogy az asszony a férfi birtoka és nincs személyisége. Szerintem ez a mai világban vér ciki.:)
A kérdező hozzászólása: hát így is fel lehet fogni:)
"Amiket itt egyesek, azok szerintem részben azt gondolják, hogy ciki is lenne" Tök jó, hogy te tudod, hogy más mit gondol... Sokan megmondtuk, hogy nem ciki, csak ezért vagy azért számunka fölösleges.
Szerintem nem ciki, de mi az értelme? Ez mutatja hogy házasok vagyunk? Ugyan már, dehogy mutatja. A viselkedésünk mutatja. Ráadásul ha felveszem a férjem vezetéknevét a keresztnevemhez, akkor honnan tudná valaki is, hogy az nem az én lánykori vezetéknevem. Én nem vettem fel a férjem nevét semmiféle formában. Nem volt kedvem az iratokkal vacakolni, munkahelyen minden aláírást megváltoztatni, mindenkinek elmondani, hogy igen én vagyok xy, csak most már zy vagyok. Külföldiekkel dolgozok, akik nem tudnak ráadásul mit kezdeni a -né névformával. Van ilyen nevû kolléganõm, és szegényrõl mindig azt hiszik férfi: Péterné, hát akkor Péter biztosan vmi fura magyar írásmód, eszükbe sem jut, hogy nõ, aztán kényelmetlenül érzik magukat. A -né firma nekem is birtoklást jelent kissé. Egyébként meg vajon miért kell az anyja nevéhez mindenhol az anyáink leánykori nevét írni? Mert úgy egyszerûbb rájönni kirõl is van szó.
Én nem vagyok a férjem alárendeltje, sem a szolgája, hogy az õ nevét viseljem. Ha tetszik akkor felveszem, ha nem akarom akkor nem. Nem tudom neked ez mér fáj :D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom nekem furcsa.A férfi megtiszteli azzal a nõt, hogy hivatalosan is élete párjául választja, de azt meg szégyelli, hogy xy-né legyen.DE szégyelli, mert ha úgyis mindegy lenne, akkor akár fel is vehetné a nevét.Egyébként nõ vagyok:) A kötõjeles nevektõl pedig már rosszul vagyok.

Miért csak a lányok szeretik a lovaglást? Miért ciki egy fiúnak?

Nekem ez eléggé kínos, mert én fiú vagyok, de idegesít, hogy mindenki lányosnak nevezi. Nem tudom ki fejlesztette ezt így ki, pl tényleg ilyen "pónilovak" vannak kislányoknak, engem meg állandóan ezzel szekállnak! Szerintetek ez miét ciki?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem ciki sok férfi volt már a középkorban is, meg a zsokék is általában mind férfiak. :) Ne foglalkozz velük nem értenek a lovakhoz... :P

Szerintem egyáltalán nem ciki sok férfi volt már a középkorban is, meg a zsokék is általában mind férfiak. :) Ne foglalkozz velük nem értenek a lovakhoz... :P
én konkrétan életembe nem halottam olyant hogy ciki a lovaglás, de ha így bele gondolok mélyebben tényleg egy jó csaj jut eszembe ahogy lovagol rajtam, és valahogy egy férfit el nem tudnék képzelni magamra lovagolni.
A kérdező hozzászólása: Igazad van elsõ, én is tudom ezeket, éppen ezért nem értem. Meg én jártam lovagolni még kiseb koromban és 90%-ban lányok voltak, az akkor meg még kellemetlenebb volt. Most is egy barátommal beszéltem, akivel még soha ezelõtt Azt kérdeztem, hogy õ szereti a lovakat, mire õ azt mondta, hogy szerinte eléggé lányosak, meghogy a lányok szeretik. Nekem ezzel nincs bajom, csak akkor idegesítõ, amikor mindenkinek ez jut eszébe róla. Amúgy még az nem világos, hogy ez mibõl alakult ki... régebben valóban szinte csak férfiak lovagoltak! Utolsó meg nagyon humoros vagy, de tényleg. Hiányzott a kommented!
figyu abszolút nem humornak szántam. szerintem 30 alatti korosztály 50%ának a szexpóz is eszébe jut ha lovaglás a téma, pláne ha nõt látnak lovagolni akkor még magasabb a szám, és szerintem sok köze van ennek a ténynek ahhoz hogy féfiakban felmerül az hogy ciki a lovaglás, aztán ha nincs igazam hülye vagyok és kész.
engem miért nem cikiznek?
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad Jah végülis igazad is lehet. trollface: mondjuk mert normálisak például?
Most így hirtelen egy dologra tudok gondolni ami miatt ciki lehet: A lónak nagyobb van, és büszkén mutogatja :)
Igaz, sok lány lovagol, de egyáltalán nem ciki, ha fiú is ûzi ezt a nem mindennapi sportot. Légy büszke arra, hogy te is a lovasok közé tartozol, hogy olyan élményeket élhetsz át, amit sok ember álmodni sem mer. Egyébként azt hallottam, hogy a lovak körüli teendõket a lányok szívesen vállalják, mert az anyáskodás bennük van. Ha az oktatód, vagy edzõd férfi, talán több magyarázattal is szolgálhat.

Miért ciki egy teltebb, duci lánnyal mutatkozni a strandon? Mikor növi már ki magát ebből a világ, hogy a másik embert lenézzük, stb?

Legjobb válasz: Akinek ez ciki, annak nincs önkritikája! Ahogy én elfogadom a másik "hibáit", úgy neki is el kell fogadnia az enyémeket!

Akinek ez ciki, annak nincs önkritikája! Ahogy én elfogadom a másik "hibáit", úgy neki is el kell fogadnia az enyémeket!
187 centi vagyok és 96 kiló. Ha a lány arányaiban nem meg ezen túl akkor nem gond. Azért a 160 centis 90 kilós csaj már sok egy kissé.
Nehéz elfogadni hogy valaki olyan tulajdonsággal rendelkezik ami nagyon sok férfinál kizáró ok a kapcsolatoknál, de amíg a kövér nõk állandóan rikácsolnak emiatt(eredménytelenül), hisz nem a világ fog változni a kövér emberekhez, addig más hibákkal rendelkezõk visszafogottabban adják magukat elõ, itt már nemcsak a testi részrõl kell beszélni, sok kövér nõt láttam már a közvetlen közelemben és a viselkedésük is valami förtelem, nem tisztelik a másikat, valami olyan dimenzióban érzik magukat ahol õk többet megtehetnek másoknál, kiábrándító a röfögésük vagy az ahogy TÖMIK magukat néhányan, fulladnak ha meleg van, sokan nemhogy ellensúlyoznák eme hibájukat vagy tennének ellene hanem egész életükben harcolnak a világgal sõt szembefordulnak a világgal ez utóbbi jobban vissza adja a viselkedését sok nõnek.Nekem számos rossz tapasztalatom van, jó tapasztalatom kevesebb.Remélem ezt sok ilyen nõ olvassa mert szerintem lenne min elgondolkodni!!! Engem is lenéznek de engem a belsõ tulajdonságaim néhánya miatt, mégsem érzem hogy másokat kellene befolyásolnom és jóformán ráerõszakolni másokra hogy szeressenek valamit ami természetes módon alapból hátrány bennem, hisz a hiba bennem van, ezért nem volt soha párkapcsolatom, stb.
Mert a túlsúlyt az igénytelenséggel párosítják elég sokan, és valljuk be nem túl szép látvány egy hájas. definiálatlan test. Ha valakit nem ismerünk, és nincs is alkalmunk megismerni, akkor nem tudunk más alapján ítélni, csak az alapján, amit a szemünk lát, az ítélkezés meg egyidõs az emberiséggel, belénk van kódolva. Vannak akik ezt diplomatikusan megtartják maguknak, és vannak akik könnyelmûen hangot adnak az elõítéleteiknek. Mondom mindezt úgy, hogy jómagam is egy dagadt lány vagyok. Ez van, nem ciki csak cikinek tartják. A lenézés sosem fog megszûnni. Én személy szerint 5000 éve nem voltam strandon, nem teszem ki magam feleslegesen ilyen megaláztatásoknak.:)
Az az igazság, hogy nekem csak rossz tapasztalataim vannak a duci, kövér lányokkal. Erõszakosak, akaratosak, nagyszájúak, nyomulósak és tapadnak mint a pióca a rendes fiúkra. Épp a napokban szólt be nekem egy ilyen dagadt lány, hogy mit képzelek én magamról, hogy nem írok rá és nem keresem õt. Na én itt döntöttem úgy, hogy köszönöm szépen nem kérek egy ilyen hárpiából. Na meg alapból sportos, vékony srácként szép, egészséges, vékony lányokat is megkaphatok. De egyszer adj esélyt egy dagadt lánynak és ez a hála.
Sajnálom, hogy a rosszindulatú, tapadós önkritikátlan kövér lányokkal azonosítanak:( Személy szerint az a típus vagyok, aki tisztában van vele, hogy milyen és éppen ezért soha semmi olyat nem tennék, amibõl a legkisebb esélye is megvan annak, hogy a másik nem azt gondolja, hogy szeretnék valamit, számítok valamira vagy ilyesmi. Csak a világ legsemlegesebb témáiról beszélek a másik nemmel, vagy lelki szemetesláda/tanácsadó/kerítõ szolgálatként funkcionálok, de mindig megtartom a három lépés távolságot. Sem a viselkedésem, sem az öltözködésem nem kihívó vagy kirívó. Általában fekete, szürke, lehetõleg mindent takaró ruhákban járok, nem is merek mosolyogni sem, nehogy azt gondolja bárki, hogy nem vagyok tisztában magammal(sajnos volt már olyan, hogy mosolyogtam az utcán , és egy kedves fiatalember beszólt, hogy mit mosolyogsz te dagadt állat). Pedig nem vagyok az az amorfra dagadt ember, sportolok is, nem zabálok ész nélkül, csak egyszerûen ezt dobta a gép. Igyekszem úgy élni, hogy senkinek se lépjem át az ingerküszöbét, mégis céltábla vagyok, az emberek feljogosítva érzik magukat arra, hogy belém rúgjanak. Lehet, hogy más kövér lányok úgy vannak vele, hogy ha már így is úgy is bántanak akkor nem mindegy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából én most nagyon el vagyok csodálkozva azokon amiket írtatok. Persze azért nem kell általánosítani. Én sem vagyok nádszálvékony, 169 cm vagyok, és 72 kg, de nem mondanám magamat se erõszakosnak, se nyomulósnak, stb... Meg nem hiszem hogy valaki is ilyet mondana rólam, én eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam mindenhonnan. Sõt én szerény is vagyok. :)
Azt gondolom, hogy a kövérséget nem utasítják el a férfiak, ha jó köntösbe öltöztetik, és van kisugárzása. Ha tudod, hogy miben vagy, jó, és nem akarsz meggyõzni senkit arról, hogy miben vagy jó, akkor stabil, belsõ kisugárzásod lesz. Ez meg tökre vonzó egy lányban. Jah az viszont rontja az összképet, ha a felszínességgel párosul. Vagy tömi magát úton útfélen, vagy "csak salit eszik" mindenütt. (mert feltételezhetõen otthon meg zabál)... Szóval ha egy lány belülrõl szép (nem kiforgatni ezt a részt!), akkor szép mindenhogy. De mivel a külsõ megfelelési kényszerébõl táplálkozik leginkább a belsõ kisugárzás, így a kövérség társadalmilag nem elfogadott mivoltja miatt, személyiségzavarral küzd a kövérek 90%-a. Jah és a túlsúly nem azért rossz elsõsorban, mert nem lesz pasid, herceged, hanem mert az érrendszeredet szétkúrja, és meghalsz keservesen, féllábbal (mert le kell vágni lehet), és nem kapsz levegõt a melegben, és egyszerûen a közérzeted sokkal nyomottabb, csupán a súlyfelesleg miatt. Én is kövérnek tartom magam, de igyekszem mozogni... 21f
Egy ilyen 169/72 arányos jó csajjal én is szívesen mutatkoznék strandon. Sõt, nyalnám-falnám ott mindenki elõtt.

Fiuk! Miert ciki egy lanynak viragot vinni?

Sok fiu ismerosom mondta mar nekem, hogy soha nem adnanak a lanyoknak viragot? Miert van ez?

Legjobb válasz: nem kell am igy letamadni, nyugodj le. Azt, hogy a te barataid miert nem adnanank viragot, azt toluk kellene megkerdezni, mert nem mindenki ilyen es mi nem tudjuk erre a vaalszt. Mindig is lesznek ilyenek es a masik csoport tagjai is. Masodik voltam

I-vel kezdõdik, de nem Indulat hanem Igazság. Nem mindegy!
A kérdező hozzászólása: Hoppa! Micsoda indulatok egy egyszeru kerdes miatt... 3-as valaszolo: NO comment.
nem kell am igy letamadni, nyugodj le. Azt, hogy a te barataid miert nem adnanank viragot, azt toluk kellene megkerdezni, mert nem mindenki ilyen es mi nem tudjuk erre a vaalszt. Mindig is lesznek ilyenek es a masik csoport tagjai is. Masodik voltam
mert te biztosan 15-16 eves fiukat kerdeztel meg, naluk gondolom, mar nem divat. En korosztalyomban, ugyan en sem vagyok oreg (23) meg vesznek viragot, mert romantikus gesztus es a romantika soha nem fog kimenni a divatbol az ertelmesek koreben.
Kiment a divatból, a fiatalság körében már nem megy ez a féle ajándékozás. Hogy miért? Na. Azt nemtudom :)
Az a kategória akikrõl Te beszélsz úgy ismerkedik, hogy Sia, járunk? Nem? Akkor menj a **csába! Komolyan ezektõl szeretnél virágot kapni?
Nem a fiúk körében hanem inkább a lányok körében ment ki a virág adás a divatból. A tapasztalatok szerint egy lány már nagyobb dolgoknak örül. Persze nem általánosítok.
MIlyen indulatokról beszélsz????!!!-.-'Te vagy ki azon hogy nem azt olvasod amit hallani szeretnél!Nem tehetünk róla hogy neked fáj az igaszság.Te kérdeztél mi meg válaszoltunk.Egyépként ezt a virágadást nem lehet le általánosítani mert van aki ad van aki nem én pl.:idáig minden fiútól kaptam.Na ennyit errõl lehet lepontozni
Mert a virág elhervad, én sem szeretek ezért venni.
Ez nagy hülyeség.Nyugodtan vigyél neki virágot.Ne, hogy olyan legyél mint a mostani fiuk mert azokror tudnák mondani egy egész Lexikont 17 éves fejemmel.De a lányokrol is tudnák mit.Ez már nem az a világ ami voltPl:randi Régen udvaroltak a fiuk a lányoknak, szerenád stb.minden romantikus dolog Most meg már MSN legtöbb helyen.idézek:(intetrnet randi a fotomra kattincs, ha bejövök neked irj puszi)ennyi.Utánna meg ki tudja mi lesz belöle.
Én csak 17 éves vagyok (lány9 és a barátom is ennyi idõs és nekem szokott virágot hozni:) ...olyankor nagyon örülök és szerintem mindenki örülne ennek...nem ciki sztem
Érdekes kérdés, ezen már én is elgondolkodtam... Én imádom meglepni bnõm valamilyen virággal.. nemtom miért lenne ciki... bár belegondolva a mai világban sokaknál már az érzelmek kimutatása is ciki, mindenki keménynek akar látszani amennyire csak lehet, szóval nem meglepõ. Egyébként meg egy virág egy GESZTUS, egy jelképes dolog, meg különben sem biztos, hogy mindig valami baromi értékes ajándékkal kell meglepni a nagy Õ-t, néha bõven elég egy szál virág is :) Különben is sokkal romantikusabb, mint átadni egy csomag bombont :D /egy 20 éves fiú/
A kérdező hozzászólása: utolso valaszolo: Tokeletesen egyetertek veled! :)
19 éves lány vagyok. Én nagyon-nagyon szeretek (bár most sajnos feltételes módban kéne írnom, tehát szeretNÉK) virágot kapni. Az elõzõ kapcsolataimban nagyon el voltam ilyen téren kényeztetve. Fiatal barátaim voltak, és nem hiszem h "cikinek" érezték azt, h nekem virággal kedveskednek. Minden fontosabb alkalomkor is megleptek, de volt, h csak spontán, ami még jobb. Nem hiszem h a virág kimenne a divatból. Legalábbis remélem, h nem fog. Az udvariasság és a figyelmesség egyik jelképe, ha a fiú visz a lánynak virágot. És biztos vagyok benne, h csak elvétve akad olyan lány, aki ne örülne egy szép szál virágnak, hát még egy szép csokornak.
Nemtom, hogy miért utasítjátok el ezt a virág dolgot...én személy szerint rendszeresen szoktam virágot "ajándékozni" a bnõmnek és mindig örül neki. (17 vok) Persze ez barátnõtõl is függ. Ha eléggé ismered, akkor eltudod dönteni, hogy örülne-e virágnak, vagy sem.
Akkor én a nõk azon 1%át képviselem, akik nemhogy nem a pasi képébe röhög, ha nem hoz virágot a randira, hanem egyenesen rosszul esik neki, hogy nem jutott eszébe! mi az, hogy ciki a virág? az a ciki, ha egy pasinak soha eszébe se jut virágot hozni a randira. pfff. tuskó generáció.
A kérdező hozzászólása: Utolso valaszolo: szomoruan olvasom a tapasztalataidat. tenyleg vannak olyan lanyok akiket nem hat meg egy szal virag es vannak olyan fiuk akik szerint nem kell viragot adni a lanyoknak... Egy biztos mindig vannak kivetelek es megkell oket becsulni! Azt hiszem itt lezarhatjuk a a virag vitat! tovabbi szep napot mindenkinek:)
Azért "ciki", mert a nõk 99%-a a pofádba röhög, ha egy virággal állsz elé.Sajnos tapasztalatból tudom, hogy manapság húzósabbak az elvárások. Zsíros bankszámla kell meg forgófelnis Hummer...
A kérdező hozzászólása: Na kapaszkodj meg a bugyidban :) egy korosztaly vagyunk! Szerencsere ertelmes es erzelmes fiuk vesznek korul, ezert nem ertem igazabol, hogy miert jelentettek ki hogy viragot nem ajandekoznanak, de megnyugtat a tudat, hogy nem minden pasi gondolkozik igy virag ugyben:)
Kedves kérdezõ, mint látod a hozzászólók többsége szeret virágot adni ill. kapni. A baj nem itt, azokkal a fiukkal van akik benéznek erre az oldalra, hanem a Te ismerõseiddel. Vajon igaz lenne a mondás miszerint madarat tolláról...?

Miért ciki egy olyan ember aki tiszteli szereti a magyar hagyományokat kultúrát és szereti a hazáját?

Félreértés ne essék, most nem arra gondolok, hogy vonuljunk ki kockakövekkel dobálózni, vagy, hogy a magyar tiszta vér meg a hasonlók, hanem arra, hogy ha valaki kitesz egy magyar zászlót a házára, akkor már megszólják érte, talán meg is verik.

Legjobb válasz: Idéznék egy sort az egyik kedvenc elõadómtól. "Mindenkiben hol lappang még hazafi jellem Ezt nem lehet eladni nekem se kellett vennem"

Idéznék egy sort az egyik kedvenc elõadómtól. "Mindenkiben hol lappang még hazafi jellem Ezt nem lehet eladni nekem se kellett vennem"
Jogos a félelmed. Sajnos túl sok a média által agymosott ember. Magyarországon kívül szerintem nincs olyan ország a világon, ahol azért kellene szégyellned magad, mert a többségi társdalom tagja vagy. Ha leírod azt, hogy "magyar vagyok", akkor 1. náci és fajgyûlölõ vagy, 2. politikailag inkorrekt vagy, 3. sovininszta disznó vagy.
Szerintem se gáz önmagában, ha valaki kitesz zászlót, vagy tartja a hagyományokat. De az már túlzás, ha valaki lenéz mindenkit, aki nem tartja. Ha valaki túl szélsõségesen magyar és legszívesebben kiirtaná a világ többi részét. És mivel az ilyenek szoktak fõleg kirakni zászlót, ezért aztán ha valaki, aki csak "normális magyarként" rak ki egy zászlót, azt is a szélsõségesekhez sorolják.
Szerintem nem ciki. Sõt én becsülöm az ilyeneket, hisz valahol mégis csak ez kellene hogy normális legyen. De a magyar kultúra nem fog csak úgy eltûnni. Mindig lesznek akik kutatják, ismerik, és élik.
Ezért félnek manapság egy bizonyos párttól, mert annak a pártnak ez az elsõdleges célja. Ha ez megtörténik nincs több buta és megvezethetõ ember, aki rájuk szavazna. Ezt a manapság dúló politikai csatározást az fogja megnyerni, aki újraéleszti a magyarokban a nemzeti öntudatot. Hogy a kérdésre is válaszoljak. Nyugodtan õrizd a hagyományokat. Ne foglalkozz a többiekkel. Ha valaki ezért "leköp", az csakis rá nézve lehet sértõ.
Milyen magyar hagyományokra gondolsz konkréte?A dizsnóvágásra, vagy libatömésre? Én még mindíg fontosabbnak tartom azt, hogy szivesen elovasok egy Mikszáth regényt, mit hogy az IWIW-en egy magyar zászló legyen a bemutatkozóképem. Közben meg az egyetlen magyar vers amirõl hallott az az Anyám tyúkja. Én a gyermekeimnek az irodalommal szeretném átadni a magyarságtudatot. Szerintem egy zászló mûveltség nélkül csak egy képmutatás.
Hát ápod a hagyományokat, de ne zászlót tegyél ki. Adományozz pénzt néptánccsoportoknak, vagy az adód 1°-át, írasd be a gyereked néptáncra, íjászatra, járj sokat színházba magyar darabokra. És ami fontos még olvass sokat magyar íróktól, és költõktõl. Ezeket nem helyettesíti a magyar zászló a házadon.
Nem tudom ki mondta, talán Benjamin Franklin, hogy a "hazafiság a gazember utolsó menedéke" ami félig-meddig igaz is, mert a legnagyobb rémtetteket mindig egy adott ország szolgálatában követték el. A kérdésedre válaszolva: nem ciki, nem kínos, semmi baj sincs vele, csak azoknak a jó része, akik így gondolkodnak, sértésnek veszi, ha más nem, és agresszívan térítenek, és hülyézik a másikat. A normálisan gondolkodó nemzeti 5-10 százalék szív a nacionalista majomcsorda miatt.
11:03! Szerinted érdekelni fog? :) Attól még igazam van. (11:02)
"Miért ciki egy olyan ember aki tiszteli szereti a magyar hagyományokat kultúrát és szereti a hazáját?" Nem ciki. A ciki az, amikor az egyik párt hívei gyûlölik a magyar kultúra jelentõs részét, és huszadrangú írókat neveznek ki legjobb magyar írónak, a magyar történelem helyére pedig fiktív történelmet helyeznek. "Úgy érzem ha ez így megy tovább, akkor x éven belül eltûnik a magyar kultúra, mintha betiltanák." Akkor ne szavazz Vonó Gabikára, akinek feltett szándéka a magyar kultúra eltüntetése és pótlása a zsírtáltos szubkultúra termékeivel, valamint a magyar történelem politikai mítoszokra való lecserélése.
Én szerintem ez egyáltalán nem ciki, sõt ez (lenne) a normális dolog.Igazad van kérdezõ, valóban olyan már mintha betiltották volna.Érdekes Amerikában mindenhol csüngenek az amcsi zászlók és õk büszkék rá.Szerintem az a ciki ha valaki szégyelli ezeket a jelképeket és elfelejtette azt hogy ezek a jelképek mi mindent szimbolizálnak, pl hogy anno hány magyar hõs halt meg ezért az országért amit mára már szépen tönkretettek.Ne féljetek majd jön a Jobbik, és végre észhez fog térni a magyar és majd büszkék leszünk ismét a nemzetünkre, a jelképeinkre!
Ki is az igazán hû hazafi? Aki hatalmas tudással rendelkezik, de mindent úgy tesz hogy a külföldet szolgálja? Vagy aki a maga egyszerûségében nem lenne képes a társadalomnak ártani? Ez nem csak arról szól hogy mit tudsz és mit nem, hanem hogy miként cselekszel. Ebben van hatalmas deficite a magyar politikai elitnek.
A válasz megírásának idõpontja: ma 11:02 Na ezért szét fognak szedni a többiek.
Bezzeg más országok lakói büszkén hordják magukon, pólójukon a zászlajukat (lásd pl.: Anglia) Nekünk is büszkének kell lenni magyar származásunkra!
Bocsi, de miért lenne ciki? Engem még soha sehol nem szóltak meg azért, mert szeretem a hazám. Persze lehet, hogy csak mert olyan körökben mozgok, ahol a többiek is így vannak ezzel. Téged megvertek a kitett magyar zászlóért?
Mert magyar hagyományok, az irodalom, népzene nem olyan látványos, mint a zászló, a Bálint- nap, és a többi amerikából idehozott divat. Az még nem baj, . ha valaki zászlót tesz a házára, és fitogtatni akarja vele a magyarságát.Az viszont igen, ha nem ismeri a magyar népmûvészetet, irodalmat stb. Aki ilyen magyarságát fitogtatót ismerek, az soha nem halott Gárdonyiról, Jókairól, Kodolányiról.Na, ez a szememben nem magyar.
A kérdező hozzászólása: szerintem meg nem olvastad el a kérdésem.
A kérdező hozzászólása: ne haragudj, de miért akarod/akarják megmondani valakinek, hogy hogyan ápolhatja a hagyományait?
A kérdező hozzászólása: megkerdezhetem, h miert nm lehet ugy beszelgetni itt, h egyes emberek ne kezdjenek felhozni mindent a jobbik ellen es gyulolkodni? itt nem a jobbikkal kapcsolatos dolgokat akarom megvitatni es nem adom meg neked az oromot, h nekiallok vitazni a temaval kapcs.

Miért ciki, ha egy huszonéves srác szűz?

Legjobb válasz: Nem ciki, s hidd el, nem vagy ezzel egyedül, nekem is van huszonakárhány éves fiúbarátom, aki szûz. Én is az vagyok lány létemre ennyi idõsen. Sokaknak az jön be, ha valaki nem sportból vagy hobbiból vagy mert mert ciki veszti s vár 1 olyan partnerre.

Nagyon nem ciki. 30 évesen sem. És ha találsz valakit akivel szeretitek egymást, az igenis be fogja vállalni a tanítónénizést. Azért legalább elméleti tudás kellene, és nem csak pornófilmekbõl (mert tényleg nem mindegy hogy a 20+ pasas az ágyban úgy alakít mint egy tapasztalatlan férfi, vagy mint egy 14éves kölyök). Ez az én véleményem.
Nem ciki, s hidd el, nem vagy ezzel egyedül, nekem is van huszonakárhány éves fiúbarátom, aki szûz. Én is az vagyok lány létemre ennyi idõsen. Sokaknak az jön be, ha valaki nem sportból vagy hobbiból vagy mert mert ciki veszti s vár 1 olyan partnerre.
Nekem volt egy 28 éves barátom 20 évesen, aki még szûz volt és én "tanítottam" meg mindenre. Én nem éreztem cikinek, inkább csak félénk volt a lányokkal és ezért nem volt még alkalma, meg mert nem ment el akárkivel.
Nem ciki. Azok szerint ciki, akiknek torz, korlátolt világnézetük van.
Nem arról van szó, hogy ez ciki. Csak szerintem furcsa, hogy még nem kerültél olyan szituációba, hogy az elsõ együttlét megtörténjen.
nem ciki, de azt mondom, ha lehetõséged lesz, ne habozz, mert nagyon jó dolgot hagysz ki! :)
Nem ciki. És különben is, miért kell adni a rosszindulatú emberek véleményére???
az attol függ mennyire huszonéves. a sexet meg kell tanulnia mindenkinek. nem úgy megy hogy most bedugom azt hú de jó. minöségi sexhez érzelmek és ismeret szükséges. annak az ismerete hogy érintésekre csókokra hogyan reagál a másik. a sex akkor jó ha amásik is élvezi. volt olyan pasim akit egy hónap után azért menesztettem mert nem éreztem hogy húú lenne. nem tudott lázba hozni. olyan semmilyen nem volt a sex. szóval a tanuláshoz idö kell. ha 20 éveid igen nagyon elején vagy nem ciki de huszas évek közepe vége fele igen. hol fogsz egy hozzád korban illö lányt találni aki beválalja a tanítónéni szerepét. ilyenkor a nök már igazi férfit akarnak akiben érzik a leendö apát, férjet. (még ha eszük ága´ban sincs még férjhez menni, de az ösztöneik azt diktálják meg kell találni a domináns hímet.)
nem ciki akkor, ha nem vagy félénk, és gyorsan elveszíted egy belevaló csajjal..(vagy a barátnõddel)
Kurvára ciki, öcsém!
Azért mert ez arra utal, hogy nem volt még olyan komoly kapcsolata lánnyal, hogy alkalma lett volna. Ez azt sejteti, hogy valami hibája van és kevésbé szeretik a lányok mint másokat. Tehát egy lúzer. Amúgy ez persze nem biztos és csak ez alapján nem lehet valakit megítélni, de az emberek általánosítanak ugyebár.
Mert mád mint a többiek.

Miért ciki ha egy 13 éves fiúval járok, ha szeretem?

Nem azt kérem h:13 éves LOL,XD! Köszi

Legjobb válasz: az a ciki ha ezt valaki cikinek gondolja

az a ciki ha ezt valaki cikinek gondolja
Nyugodj meg, a srácot meg rohadt mázlistának tartják. Ha 13 évesen nekem is 15 éves sunám lett volna...
te hányévesvagy???
Mert a ti korotokban két év iszonyú nagy különbség: õ egy 13 éves kisfiú. Persze más ha egy 16 meg egy 18 éves járnak, ott már annyira nem számít a két év, de itt még nagyon.
Semmi gáz nincs ebben. Szeretitek egymást? Akkor meg? Mi a gond? ;)
Szexuális téren más fejlõdési szakaszban vagytok, tehát ha nem tudod be-be várni, akkor még ha azért nem is gáz, akkor is elég kellemetlen. Képes volnál akár 2-3 vagy akár 4 évet is várni rá, mire lefekszetek?
na ne vicceljetek már..... egyáltalán nem ciki, hogy idõsebb a pasi... sõõõõt... még kicsit menõ is a fiú szempontjából...
nálunk 2 :) 16/F és 18/L
nekem is pontosan 2 év pár nap van köztünk és jól kijövünk:) a barátnõmmel én 16 õ 14
Én is jártam már 13 évessel 15 évesen :D Nem tartottam cikinek, sõõõt...
A kérdező hozzászólása: Akkor minden rendben van..köszönöm szépen!
A "szex az már bûncselekmény"-es kommentre válasz: Ha a csaj idõsebb, akkor elvileg õ rontaná meg a pasit. A pasi meg szerintem nem olyan, hogy feljelentést tesz :P
Hát ez nem ciki.. Te tudod, hogy mennyire érett hozzád. 13év az olyan 6-7. osztály. 15és az megy 8-9. osztály. Az osztálytársaid lehet, hogy ki fognak nevetni érte, de ne is figyelj rájuk. :P
Ha csak jártok az nem ciki. A szex az már bûncselekmény. 14 év a korhatár.
nem ciki, csak irigylik õt... unoktesóm 13 éves, barátnõje 16...édesek együtt...
A kérdező hozzászólása: 15
Nekem mindegy, orrba szájba, hadszóljon XDXD

Miért cink ha egy lány nem csõnadrágot hord?

Olvastam egy kérdésnél hogy mit lehetne venni egy kamasznak szülinapjánál. Mindenki írogatta hogy csõnadrág így-csõnadrág úgy. És aki nem szereti? Én is hordok csõgatyát de van amikor nem ... Ez miért ciki ha valaki nem szereti és nem hordja a csõnadrágokat?

Legjobb válasz: Nekem van ilyen is, olyan is! Szerintem nem ciki, ha nem csõnadrágot hord egy lány. Nekem pl. egy csõfarmerom van, ami igazán jól áll, de az tényleg. Ha azt veszem fel, szinte mindenki megdicsér. Egyébként a többi nadrágom, ami igazán jól áll, inkább egyenes fazonú. :) Az a fontos, mi áll jól és ahhoz öltözz!

Nekem van ilyen is, olyan is! Szerintem nem ciki, ha nem csõnadrágot hord egy lány. Nekem pl. egy csõfarmerom van, ami igazán jól áll, de az tényleg. Ha azt veszem fel, szinte mindenki megdicsér. Egyébként a többi nadrágom, ami igazán jól áll, inkább egyenes fazonú. :) Az a fontos, mi áll jól és ahhoz öltözz!
Nem ciki, hordj olyat, amiben jól érzed magad.
Egyáltalán nem cikis!
Szerintem egyáltalán nem ciki. 17L
Hát én csak azt hordok, nem ciki ha nem azt hordassz de nekem pl kényelmesebb és szebbnek tartom.
Szerintem nem cink, inkább bróm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mentek az ujjacskák :) ) Persze nekem is bejönnek a színes csõgatyák is meg minden csak kicsit távol áll tõlem :DD
Saját véleményem szerint nem ciki, bár én nem hordok más nadrágot, mert csak ezt szeretem, de ha valakin más típusú nadrágot látok nem gondolok arra, hogy hú de ciki. Egyszerûen csak a divat miatt terjedt el, hogy hû de ciki...
Nem ciki! én azért szeretem a csõnacit, mert sportcipõhöz jobban áll (nem takarja el stb)
Hat nem tudom. Szerintem nem ciki, de a legtobb ember szerintem az. Irtad, hogy szereted a szines csogatyakat. Hat en keptelen lennek szines csonadragot magamra venni (pl. rozsaszin, sarga, vilagoskek, stb...). Csogatyabol (farmer) sotet es vilagos farmerszinuek, cicagatyabol (foleg ilyeneim vannak, en imadom oket. Persze ne azt a nejlonanyagu anyagot kepzeljetek el, hanem a normalis, jo minoseget) fekete, sotetkek, szurke, bezs. En nem tudnek olyan nadragot felvenni, ami nem "szorul ram". De mint mar emlitettem, nem ciki. :) 14/L
Bocsi: * nejlon anyagot :D

Miért ciki feketén seftelni, mikor ma már a munkából nem nagyon lehet megélni? Mi lesz ha egyre többen ezt az utat választják?

Legjobb válasz: Ez annak ciki aki olyanokkal veszi körül magát akik munkából élnek meg (többnyire rosszabb színvonalon). Ha többen lesznek, akkor pedig a "két kocsmáros egy csárdában" szituáció miatt lesz gáz.

Ez annak ciki aki olyanokkal veszi körül magát akik munkából élnek meg (többnyire rosszabb színvonalon). Ha többen lesznek, akkor pedig a "két kocsmáros egy csárdában" szituáció miatt lesz gáz.
ja igen a kafetériáról meg azt gondolják, hogy valami nemi betegség! 6-9 voltam
pont ezt akartam írni 5.! Ha keresek 500.000-et feketén, jól élek, és félrerakom, megalapozom a gyermekeim jövõjét....ellenben gáza vagyok, mert a BKV buszok lerobbannak, és nincsenek utak... Gyerekek! Lehet engem foglalkoztatni nettó 500-ért bejelentve adózva, csak nem igen van ilyen állást ajánló. Jelzem nem arról a seftrõl beszélek aki ukrán cigit csempész, meg aki benzinnel csencsel, hanem aki tisztességesen összerak egy konyhabútort, vagy aki feketén elmegy és villanyt szerel (tisztességes szakma)!
És ha te jó fiú vagy fizeted az adót attól jobb lesz az út meg az egészségügy?? Megsúgom NEM! Vagy nem vetted még észre ?? Semmire nem mész azon kívül , hogy verheted a melled , hogy becsületes adófizetõ vagy... És ugyanúgy a xarban élsz , csak közben kevesebb a lóvéd mint a seftesnek.Aki jól kiröhög és seftel tovább, meg a politikusok és érdekcsoportjaik talicskázzák a pénzed a saját zsebükbe.
ez hülyeség nekem van munkahelyem mégsem nézem le azt aki seftel, õ dolga, ameddig ilyen szar a helyzet addig mindenki ugy boldogul ahogy tud. Nem mi lesz ha ezt az utat választják hanem mi van: hát ez...sok olyan pénz ami mögött nincs valós érték és csak spekulálni lehet vele gyomrot teletömni azt nem, mivel a munka teremt értéket, a viszont eladó csak lefölözi a megteremtett érték bizonyos hányadád, a különbség mondjuk egy tõzsdespekuláns meg egy zugárus közt csupán a mértékben különbözik Bizonyára te is tudod: aki ellop egy csokit az tolvaj, aki ellop egy csokigyárat az meg igazgató úr......
8# Nem is veled van a baj fõnök, hanem a másik 1000 seg.gfej "kollégáddal" akik lehúzzák az embereket és kihasználják! Pl. Egyik faluban itt mellettünk, egy vállalkozó XY Mercin jár (kb fél éves), de a 30 munkása meg éhen döglik, és keresnek 60.000 ft-ot, napi 14 órában!
"És ha te jó fiú vagy fizeted az adót attól jobb lesz az út meg az egészségügy?? Megsúgom NEM! Vagy nem vetted még észre ??" Azért nem lesz jobb, mert túl sok van a ti fajtátokból, így nem lehet fejleszteni az országot, ha a lakosság nagy része adóelkerülõ! Nézd meg azt hogy pl. Dániában mennyi az adófizetési hajlandóság, és mennyi itthon? Dániában 98% az adófizetési hajlandóság, nálunk jó ha 30%! Nyugaton, fejlett országokban, ahova elvileg a magyarok is tartozni akarnak, az adóelkerülõk köznevettség tárgyai, megvetik õket, itthon meg büszkék vagytok arra, hogy miattatok még nehezebb az ország helyzete!
"hanem aki tisztességesen összerak egy konyhabútort, vagy aki feketén elmegy és villanyt szerel (tisztességes szakma)!" Én minden erõmmel a fekete munka ellen vagyok, mindig adok és kérek is számlát, minden dolgozóm 100%-ig be van jelentve, kapnak cafeteriát, utazási költségtérítést, céges mobilt, laptopot! És mégis bõven megélek! Elég sûrün fordulok a NAV-hoz és jelentek be feketén dolgozókat! Nem egy esetben fordult elõ, hogy a feketézõ villanyszerelõt, gázszerelõt, duguláselhárítót bejelentettem, õk pedig szép büntetést kaptak!
Az emberek többségében az is benne van , hogy egy ilyen államnak minek adózzanak?? Lyukas vödörbe hordják a vizet? Ugye nem kell sorolnom az évek alatt kirobban botrányokat , sikkasztásokat , pénzherdálást, iszonyat korrupciót , szemérmetlen gátlástalan hazudozást , teljesen mindegy melyik kormányról beszélünk..Ez tette tönkre az országot, az emberek ebbõl már kiábrándultak, mondhat már bárki nagyokat , már le se xarják, egyszerûen semmi hitelük, az emberek élnek ahogy tudnak..
Kár hogy a kérdezõt nem lehet zöld kézzel jutalmazni :D
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Lol... szégyelljétek magatokat. Nektek nem volt gyerekszobátok? Nem tanította meg anyukátok, hogy nem a másikra kell mutogatni, hanem becsületesen élni? Szégyen, hogy ide jutnak az emberek, aztán csodálkozunk, hogy nincs normális állam? Oda ÁLLAMPOLGÁROK kellenének. Az meg errefelé nem divat. Az állampolgárnak az lenne az ismérve, hogy elõször is befizeti az adót, másodszor elkergeti a rossz politikusokat. De a magyar mit csinál? Ül a kis pocsolyájában, idõnként köp egyet a politikusok felé, de persze esze ágában sincs elkergetni õket, hiszen amíg a politikus korrupt és lop, addig neki is szabad. Szánalmas!!!
itt csak rossz politikusok vannak..De nemrég volt "fülkeforradalom" nem volt elég? Meg voltak vicces tüntetések is :D
A kérdező hozzászólása: "Szégyen, hogy ide jutnak az emberek, aztán csodálkozunk, hogy nincs normális állam? Oda ÁLLAMPOLGÁROK kellenének. Az meg errefelé nem divat. Az állampolgárnak az lenne az ismérve, hogy elõször is befizeti az adót, másodszor elkergeti a rossz politikusokat. De a magyar mit csinál? Ül a kis pocsolyájában, idõnként köp egyet a politikusok felé, de persze esze ágában sincs elkergetni õket, hiszen amíg a politikus korrupt és lop, addig neki is szabad. Szánalmas!!! Neked beteg az agyad! Ha nem kereselannyit hogy adózz és meg is élj, mert a magyar piaci állapotok nem engedik, akkor mit választassz? Elmégy segélyre? Keresel valami nemlétezõ munkát? "hiszen ha neked nincs akkor a területeden másnak sem nagyon" Szép csendben éhendöglesz? Vagy elmagyarázod a gyerelnek hogy azért nincs mit ennie, mert csúnya dolog az adó elkerülés. De még valami! Miért nem támadod le a magyar megrendelõsi mentalitást? Hogy mindíg a legolcsóbb trocsok munka kell mindenkinek, és [email protected] hogy adózól-e. Ha kifizetnék a bruttóját mindennek, nekem teljesen mindegy lenne. De nem fizetik ki, és aki nem hajéandó feketézni, az éhendöglik a köjkével együtt. Kapizsgálod, te kis tissztesség emlékmûve?
Kérdezõ: a magadfajta piti tolvajok miatt kell ekkora adót fizetnie a becsületes embereknek. Mert igen, tolvaj vagy, a magyar államot és a becsületes magyar embereket lopod meg. Milyen szüleid lehettek neked...
Hát igen, kicsit visszás a dolog. Elvárják, hogy mindenki adózzon tisztességesen, (esetleg evés, fûtés helyett is, mert ez így lojális), majd a befolyt pénzbõl, jól vásárolnak MOL-részvényt, meg hasonlókat, ami majd "hosszútávon" mindenkinek jó lesz. Meg amit a vízipaci behimbál!!
Az emberek élni akarnak, túlélni, munkahelyek nincsenek, ami van arra 300an állnak sorba , aztán kapnak minimálbért a 12órázásra, közben jó ha 4re be vannak jelentve.. Nem Bp-bõl áll az ország , vidéken ez megy, de már a fõvárosban sem egyszerû. Megértem az adóelkerülõ vállalkozót is , mivel olyan brutális közterhek vannak amit nem lehet kitermelni , ha nem vagy nagytõkés tutibiztos megbízásokkal . Alulmaradsz az árversenyben a konkurenciával szemben és szépen becsukhatsz. A megrendelõt nem fogja érdekelni , hogy te vagy a mintavállalkozó aki mindent fizet mindenre adózik és ezért drágább.Keres egy másikat.
"ki ennek ellenére becsületeskedik az vagy gazdag és megteheti , vagy olyan helyzetben van hogy esélye sincs ügyeskedni." A szüleim sem nem gazdagok, sem semmi más, lenne esélyük ügyeskedni, de nem teszik! Hogy miért? Mert tudnak bánni a pénzzel, nem szórják feleslegesen, nem verik magukat felesleges hitelekbe. Fejenként 120.000-150.000 Ft-ot keresnek, teljesen bejelentve, van megtakarításuk, közben pedig tisztességesen felneveltek engem és a nõvéremet, mindkettõnket egyetemre járattak, mindenféle csalás és ügyeskedés nélkül! Lehet így is! De sokan a könnyebb utat választják!
Tényleg mekkora suttyóság már feljelenteni feketén dolgozókat, ha tényleg a fekete munka ellen vagy akkor harcolj a korrupció és a kizsákmányolás ellen , majd ha ezek visszaszorultak a normális szintre akkor lehet feketemunkásokat jelentgetni......
"Miért ciki feketén seftelni, mikor ma már a munkából nem nagyon lehet megélni?" Nem ciki, de akkor ne is panaszkodj, ha kátyusak az utak, rozogák a bkv-buszok meg hogy szar az egészségügy! Ha nem adsz a közösbe, akkor ne is szólj semmit amit arról amit az elõbb írtam. A leghangosabban ti szidjátok az országot, hogy itt milyen rossz meg minden sz*r, de a közösbe nem tesztek semmit sem! Miattatok is tart itt az ország, és ezért kell a még tisztességesen dolgozóknak magasabb adókat, járulékokat elviselni!
Rövidtávon biztos jó... Csak épp az ilyenek maguk, és a többi tízmillió alatt vágják a fát hosszútávon. Ez ment rendszerváltás elõtt és után is. És hol tartunk?
Dániával példálózik , eszem megáll... Majd ha itt is annyi lesz az átlagbér és olyan szintû lesz az ellátás , majd akkor talán. Addig esély nincs rá. Mert az embernek 1 élete van , és pontosan látja akinek egy csepp esze van , hogy mi folyik ebben az országban .A hatalom itt mindig az emberek ellen van. Mindent szétloptak a rendszerváltás óta , teljesen büntetlenûl, de azért te legyél mintapolgár , hogy majd az ükunokád Dániai átlagbér felét megkeresse majd.
"Nem is veled van a baj fõnök, hanem a másik 1000 seg.gfej "kollégáddal" akik lehúzzák az embereket és kihasználják! " Ebben egyetértünk! Sokan tényleg olyan pofátlanul bánnak a dolgozókkal, hogy az hihetetlen!
"Majd ha itt is annyi lesz az átlagbér és olyan szintû lesz az ellátás , majd akkor talán. Addig esély nincs rá." Pont azért nincs olyan átlagbér, mert a magyarok többsége mindenben csak a kibúvót keresi! Majd a hozzáállás is olyan lesz, akkor lesznek nyugati bérek! Ameddig rengeteg a seftelõ, addig ne is várd hogy jobb legyen bármi i, köszönhetõen a hozzád hasonlóknak!
8-as te aztán büszke lehetsz magadra . Apád az ávónak jelentett , te meg követed a hagyományt? Dörzsölheted a markod , hogy megszivattál egy szerencsétlen melóst. Miért nem az állami beruházások elsikkasztott milliárdjai után kutakodsz, jelentgetsz? Ja az nem megy , meg az nem számít..
13# hagyd már magad! mi volt hamarabb a tyúk vagy a tojás? bammeg az emberek vannak többen de hatalom csak egy van! a hatalom van miértünk, vagy mi a hatalomért? (persze a hatalomnak kutya kötelessége megtanítani adózni, de egyben óvni, és engedni a boldogulást!) visszatérve 64% örülök, hogy belátod! ha Pista néni azt látja, hogy otthon a hímzéssel keres 100-at, de egy varrodában meg 60-at egyértelmû melyiket csinálja. Majd ha a varrodában értékelik a tehetségét, korát, és tudását akkor majd elmegy oda dolgozni! Pista néni nem Dán fizetést akar, csak adózni és munkával nem éhen dögleni!
Ok okozati viszonyt nagyon rosszul látod . Olyan nincs hogy mindenki kifehéredik egyik napról a másikra! A kényszer meg nagy úr! Enni adni kell a gyereknek , nem lehet azt mondani , hogy majd 20év múlva kapsz .. Az adók csökkentésével meg lehetne valósítani a fizetési hajlandóság növekedését, szép lassan , de amíg ennek ellenkezõje van , addig az ellenállás csak nõni fog. Ez garantált! Az államnak meg nem kellene herdálni, ott lehetne nagyot fogni a pénzen.Aki ennek ellenére becsületeskedik az vagy gazdag és megteheti , vagy olyan helyzetben van hogy esélye sincs ügyeskedni.
Utolsó, ezt átgondoltad? Piti tolvaj, kis pénz, legális tolvaj(vagy hozzá nem értõ, de okoskodó, "tudodki")irány az államcsõd. Az egyik megélni akar, a másik hatalommániás idióta. Melyik okoz nagyobb kárt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!