Találatok a következő kifejezésre: Miért biztonságos PHP (1 db)

Miért biztonságos a PHP?

Legjobb válasz: Én nem mondanám, hogy biztonságos. Egy rossz programozó ugyanolyan kiskapukat hagy benne, mint akár más programnyelvekben is, ami által aztán akár a szervert is fel lehet törni, amin a program fut, mint a sicc. Láttam már ilyet.

Én nem mondanám, hogy biztonságos. Egy rossz programozó ugyanolyan kiskapukat hagy benne, mint akár más programnyelvekben is, ami által aztán akár a szervert is fel lehet törni, amin a program fut, mint a sicc. Láttam már ilyet.
a) Normális esetben a forráskód sohasem kerül a felhasználó szeme elé, így nem tudja, mi alapján dolgozik az oldal. b) Egyébként ennek kivételével egyáltalán nem biztonságos.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudnék két eltérő fájlt egyesíteni?

A lényeg a következő van 2 nyelvi fájl, eltérés van a kettő között. Az egy angol nyelvű a másik magyar. A magyar régebbi verziójú mint az angol. Így az angolban van pár új sor. Ez a syntaxis:

StringInfo
ID "IDS_RESEARCHSUBJECT_POPULATIONCAPBARRENPSI1_DESCRIPTION"
Value "By expanding cities under the surface, even larger populations on Barren planets under your empire's control can be sustained."
StringInfo
ID "IDS_RESEARCHSUBJECT_POPULATIONCAPDESERTTECH0_NAME"
Value "Improved Arid Colonies"

Egyesíteni akarom úgy a két fájlt hogy amihez nincs fordítás az maradjon úgy ahogy van, valami ötlet, program, vagy megoldás?

5

Hogyan lehet megélni webes jelenlétből, 3d látványtervezősből, (nem gagyi! ) honlaptervezésből?

Értek a fent leírt témákhoz, de még nem tudom hogyan csináljak ebből (nem aprópénzt)

Látványtervezésre és honlapszerkesztésre elég nehéz munkát találni, túl sokan csinálják.

A másik oldal pedig, hogy a saját hasznomra készítsek weboldalakat, erre még nincs ötletem.

Gondoltam itt webshopokra, promóciós oldalakra, reklámoldalakra, amik csillivilli leírásokkal reklámoznak valami drága terméket (légtisztító, akármi) majd webshop szerűen megvásárolhatják az oldalon.

Esetleg ez?

Vagy készítsek olyan oldalt amin a fenti szolgáltatásokat felajánlom?

Esetleg készítsek oldalakat, és pakoljak rá reklámot? Komolyan érne valamit?

Szóval hogyan lehet pénzt csinálni ebből?

7

Megszeretnék tanulni scriptet írni?

Windows XP-m van túl jutottam már a VBScript:
<html>
<title> Első VBScript alkalmazásom </title>
<script language="VBScript">
<!--
MsgBox("Helló Világ!")
-->
</script>
</html>
Meg ugyan ilyen csak java "nyelven".
De hogyan tovább?
Van a Sub meg function meg ezek ezeket hogy tudom alkalmazni hova kell írni stb most nem csak ezekre gondolok hanem függvényekre is stb.Meg hogy kell elkezdeni első 5 sort vagy ilyesmi alap dolgokat szeretném megtanulni aztán onnan meg valahogy rájövök.

13

Ha ELTE IK proginfó szakra jelentkezek, akkor érettségin szerezhetek azzal több pontot ha fizikából ÉS infóból is érettségizek?

Vagy érdemesebb vmeikre ráfeküdni és abból egy biztos jójegy?

Tudom nem a legmegfelelőbb kateg., de a témában jártas emberek ide járnak.

Köszönöm, üdv

5

Valahogy lehet állítani a cpu órajelét?

valami parancs/ forráskód elem amivel órajeleket és feszültséget lehet változtatni(c/c++ vagy pascal lenne a legjobb) valamint telejesítményt lehet e valahogy figyelni és értéket csinálni belőle

1

C#-ban hogyan kell ezt kiszámolni?

Írjunk programot, mely a testsúly és a testmagasság alapján meghatározza a testtömegindexet. (a kg-ban vett testtömeg osztva a méterben vett testmagasság négyzetével)

7

C-nyelvben hogy kell külön függvényben érméket felváltani illetve a lnko-t megkeresni?

Adott az a feladat, hogy fel kell váltani egy számot 10-5-2-1 forintos érmékre (Hogyan fizethető ki a legkevesebb 10-5-2-1 forintos érmékkel az összeg?) Ezt külön fv-ben kéne leírni, de én csak amolyan home-made verzióban tudom ami ez:
tiz = osszeg/10;
ot = (osszeg - (tiz*10))/5;
ketto = (osszeg - (tiz*10) - (ot*5))/2;
egy = (osszeg - (tiz*10) - (ot*5) - (ketto*2))/1;

ezt meg csak a main-ben tudom használni.
A másik problémám pedig az lnko. Prímtényezőkre nem lehet felbontani, mert azt nem tudjuk mindig hogy mi mennyi. Hogyan lehetne ezt is külön fv-ben? Köszönöm!

5

Hogy lehetne ezt a feladatot a legegyszerűbben megoldani C++ban?

Olvassunk be természetes számokat! A számok beolvasása a 0 szám beviteléig tart. Számoljuk meg és írjuk ki, hány olyan számot találtunk, amelyeknek 7-tel való osztási maradéka 5, illetve hány olyant, amelyeknek 13-mal való osztási maradéka 7!

már volt rá néhány próbálkozásom de egyik se volt jó, mert az az (egyik) nagy hibám, hogy mindent túlbonyolítok és a végére már elvesztem a fonalat...

8

Magyarországon melyik fősulikon/egyetemeken, mely szakokon lenne haszna a programozási tudásomnak? (Html5, Xml, Java, Javascript, Php, SQL, CSS, C#, C++, Pascal)

9

WordPress-hez van valami magyarnyelvű leírás?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!