Találatok a következő kifejezésre: Miért beszélik a csajok a (16 db)

Most hogy már nem beszélek a csajjal, miért bámult folyton?

Megismertem a sulimban,néha -néha beszélgettünk,de amint kibontakozott el?ttem ,ahogy megismertem az alpári ,beképzelt oldalát , utána teljesen rá hagytam ,de már nem is köszöntem neki ,mert egy beképzelt. Azóta folyton bámult ,már ahogy belépem a suliba a szemezése várt !

Legjobb válasz: Valószínûleg várná a folytatást... hiszen azt írtad,hogy neked nem jött be az õ stílusa, õ viszont lehet hogy pont másképp gondolja rólad. Nyilván várja, hogy tovább haladjatok, valószínûleg nem tudja, hogy most miért hagytad annyiba a dolgot, ha láthatólag eddig érdeklõdtél iránta. Ha nem mondod meg neki, hogy vége mielõtt bármi elkezdõdött volna, akkor még számíthatsz erre továbbra is.

Valószínûleg várná a folytatást... hiszen azt írtad, hogy neked nem jött be az õ stílusa, õ viszont lehet hogy pont másképp gondolja rólad. Nyilván várja, hogy tovább haladjatok, valószínûleg nem tudja, hogy most miért hagytad annyiba a dolgot, ha láthatólag eddig érdeklõdtél iránta. Ha nem mondod meg neki, hogy vége mielõtt bármi elkezdõdött volna, akkor még számíthatsz erre továbbra is.
ba.zd meg és ágyõ

Miért mondta hogy nem beszél a csajjal ha közben meg igen?

Barátkozom egy sráccal, talán lehetne belőle valami. Tudom hogy találkozgat egy csajjal, el is szokta mondani a dolgokat. De azt mondta hogy "1 hete hívtam, nem vette fel a telefont. Aztán mégis váltottunk pár sms-t de ennyi. Szerintem nem lesz belőle semmi" Ehhez képest a csaj folyton célozgat facebookon hogy "kos-rák szerelmi horoszkóp mennyire összeillik" (ezek ők ketten) sőt egy 3 napos közös fényképet is kirakott ahol összeölelkezve vannak. De hogy nem lesz ebből semmi, nem beszélnek, nem találkoznak. Miért hazudozik? Csak barátkozunk, de ez a terelés...

Legjobb válasz: szerintem gyáva

szerintem gyáva

Miért beszélek nehezen azzal a csajjal aki tetszik?

Elég beszédes srác vagyok, mindenkivel könnyen megtalálom a közös hangot. De van egy lány, aki tetszik már kavartunk is párszor, viszont valamiért olyan nehezen megy vele a beszélgetés neten. Nem akarok feleslegesen beszélni, olyan dolgokról amik lehet nem is érdeklik, de ő nem valami beszédes.. Inkább nem írok rá minthogy azt érezze, hogy be nem áll a szám. Segítsetek légyszíves valami tanáccsal, tippel :)

Legjobb válasz: Szokj hozzá ez a természetes.

Szokj hozzá ez a természetes.
zavarban vagy, idõvel megszokod, hogy vele beszélsz
Szia! Beszélj hozzá mindenképp, jobb mint ha semmit nem mondanál :D Legfeljebb hülyének néz, de az nembaj, ha egy kicsit bolond vagy, lehet pont ez jön be neki! Ha már azt érzed, hogy be nem áll a szád, akkor kérdezz Tõle valamit, beszéltesd, biztos van véleménye a dolgokról Neki is!:) Üdv, SevN

Miért van az hogy ha msn-en beszélek a csajommal néha ott összeveszünk vagyis kötözködünk, élöbe meg nem?

Legjobb válasz: Ez velem is így volt a párommal a kapcsolatunk elején. Ha nekem valami bajom volt,azt csak msn-en mertem felhozni.Valahogy nem mertem eléállni a problémáimmal, könnyebb volt így,nem személyesen.Lehet,hogy nálatok is ez a baj.Ha együtt vagytok,egyikõtök sem akarja elrontani az együttlétet a veszekedéssel.Így ez marad msn-re. Ez persze nem megoldás,már én is rájöttem,a gondokat jobb személyesen megbeszélni. Ha csak kötözködtök,vagyis nem komoly dolgokról vitáztok,akkor meg szerintem az azért lehet,mert msn-en mindketten úgy érzitek,hogy "többet megengedhettek magatoknak",abból úgy sem lesz baj.Mert az nem olyan komoly, valószínüleg egyikõtök sem veszi olyan komolyan,mintha élõben történne a dolog. Így egy kicsit játékosabb is talán .

Ez velem is így volt a párommal a kapcsolatunk elején. Ha nekem valami bajom volt, azt csak msn-en mertem felhozni.Valahogy nem mertem eléállni a problémáimmal, könnyebb volt így, nem személyesen.Lehet, hogy nálatok is ez a baj.Ha együtt vagytok, egyikõtök sem akarja elrontani az együttlétet a veszekedéssel.Így ez marad msn-re. Ez persze nem megoldás, már én is rájöttem, a gondokat jobb személyesen megbeszélni. Ha csak kötözködtök, vagyis nem komoly dolgokról vitáztok, akkor meg szerintem az azért lehet, mert msn-en mindketten úgy érzitek, hogy "többet megengedhettek magatoknak", abból úgy sem lesz baj.Mert az nem olyan komoly, valószínüleg egyikõtök sem veszi olyan komolyan, mintha élõben történne a dolog. Így egy kicsit játékosabb is talán .
Ha írsz valamit nem biztos úgy jön le ahogy gondolod, mivel a hangsúly más, vagyis nincs hangsúly, nekem is ebbõl voltak félreértések, mivel nem úgy értettem ahogy mondani akarta.
1.válaszoló vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy tényleg nem megoldás, és inkább ront a helyzeten, mint használ neki. Én pl sosem tudtam, hogy mit gondol komolyan abból a párom, amit ír, nem tudtam, hogy most viccel-e(mert ez elég gyakran elõfordul a drágámmal), mit jelent ha MINDENT NAGY BETÛKKEL ÍR, viccel, vagy mérgében rámordít :D Volt, hogy kötözködésnek értelmeztem azt, ami számára csak vicc volt.Abba is hagytuk az msn-t, maradt a telefon, mert az még mindig jobb, meg a személyes találkák. Nektek is ezt javaslom, ha ilyen rossz hatással van rátok a virtuális világ :)
Jahajjj a mi kapcsolatunkat is részben ez fullasztotta be. Egyetértek az összes elõttem szólóval. LEHET, hogy az emberek msn-en jobban ki merik mutatni a "foguk fehérét", de az is LEHET, hogy az msn félreértések kimeríthetetlen forrása. az is LEHET, hogy van, aki utálja magát az msn-t. (Na de ha a körülmlnyek kényszerítenek, pl. egyikõtök beteg, és nincs pénz órákig telefonra?) Az én exem pl. nem értette meg, hogy msn-en elõfordul az egyszerre "beszélés", és az nem olyan, mint ha valaki belevágna a másik szavába, mert utólag vissza lehet olvasni, és ált. mindenki érti, mi mire vonatkozik. Ugyanakkor az én elvem akkor is az, hogy aki szeret, az msn-en is szeret. Miért van az, hogy a legjobb barátnõmmel nem veszekszek msn-en, hanem hatalmasakat röhögünk? Akárcsak a fiú haverjaimmal. Ha valaki szeret, igenis megszokja a kommunikáció e módját. ÉS igenis msn-en is lehet "szépeket mondani"
Tényleg a hangsúlytalansággal van a gond :) Ismerõs érzés nekem is, szerencsére élõben sokkal többet vagyunk együtt a barátommal mint msnen és mi is rájöttünk erre, úgyhogy nem írunk olyan dolgokat ami úgy jöhet ki, vagy átfogalmazod vagy zárójelbe oda írod hogyan érted ;)
Felmérések szerint a metakommunikáció (hangsúly, testbeszéd, mimika, stb...) közvetíti az információ ~60%-át. Magyarán akármit mondasz, annak csak a 40%-a megy át, még az emotikonokkal és a kisbetû-nagybetû-dõlt-félkövér játszadozással együtt is. Ez komoly eséllyel okoz félreértést, ami vitához vezet. Ha már nagyon neten akartok beszélni, vegyetek webkamerákat és videotelefonáljatok. -G-
MSN egy virtuális világ, én spec betiltanám pároknak, h használják :P
Nálunk az msn veszekedések azért voltak, mert nem bírtuk elviselni h nem egymással vagyunk. Mivelis, más városban tanulunk és csak hétvégén taliztunk. Hétköznapra maradt az msn. Kedd, szerda körül kezdtünk nyûgösek lenni és kötözködni. Amióta ingyen beszélünk telón, az msn-t elfelejtettük és kevesebb ilyen problémánk van. Nyáron pedig egymás nyakában voltunk és 1 db veszekedés nem volt :)

Van fent egy videó youtubon ami azzal kezdődik hogy my name is boxxy és egy csaj beszél benne annak miért akkora a nézetsége és mit mond benne a csaj?

Legjobb válasz: A nézettsége azért magas, ami miatt bármilyen netes videónak magas lehet: Valójában senki sem tudja, egyszerûen csak híres lett. Mint a Nyan Cat, vagy itthon Szalacsi. Volt benne valami, ami megfogta az embereket. Egy vlog, amiben mindenfélérõl beszél.

A nézettsége azért magas, ami miatt bármilyen netes videónak magas lehet: Valójában senki sem tudja, egyszerûen csak híres lett. Mint a Nyan Cat, vagy itthon Szalacsi. Volt benne valami, ami megfogta az embereket. Egy vlog, amiben mindenfélérõl beszél.
a csávesz vagy meleg, vagy idióta.
Tipp: feltörték a fiókját.
A kérdező hozzászólása: biztos nem törték fel. a beszélgetés folyamatos volt, szóval biztos, hogy nem törték fel. Más vélemény?
Csak unatkozik! :D

Miért érzem kellemetlenül magam, amikor egy jó csajjal beszélek és szóbakerül a szex téma?

Nyilván mivel szűz vagyok ezért nem tudok hozzászólni. De más is állhat a háttérben, úgy érzem alacsonyabb értékű vagyok a lánynál, egy senki, aki még nem volt nővel. Mit tegyek, hogy jobb legyen? Csak azért szedjek össze egy csajt gyorsan akár egyéjszakára, hogy túllegyek rajta? Komoly kapcsolatot akarok alapvetően de úgy érzem szűznek lenni nem hátrány, de tapasztaltnak lenni előny. De ez ellenkezne az elveimmel, hogy legalább jópár randi után jöjjön a szex. De általában nincs 2. randi:( 19/f

Legjobb válasz: Nézd. Vedd sorra eddig mit értél el az életben és az egész szexualtiás mizériát tedd a 20. helyre, ahova valójában való. Onnantól kezdve, hogy ezt fejben is megtetted érezni fogod, hogy minden rendben és lesz elég önbizalmad. Akkor majd nem fogsz ilyeneken agyalni.

Nézd. Vedd sorra eddig mit értél el az életben és az egész szexualtiás mizériát tedd a 20. helyre, ahova valójában való. Onnantól kezdve, hogy ezt fejben is megtetted érezni fogod, hogy minden rendben és lesz elég önbizalmad. Akkor majd nem fogsz ilyeneken agyalni.

Miért azok a srácok tetszenek a csajoknak, akik majdnemhogy női ruhákat hordanak és úgy beszélnek-viselkednek mint az utolsó büdös parasztok?

Én pl egy tök normális srácnak tartom magam, a barátn?m néhány hete szakitott velem egy olyan tahó miatt, akire pont illik a fenti leírás(napisz*ron csak pózerként emlegetik az ilyet). Lányok nektek komolyan ez a gyökér stilus jön be? És ráadásul egyre több ilyet lehet látni, minden divatmajom igy akar kinézni. Van még egyáltalán olyan 15-17 éves csaj akinek nem ez a stilus tetszik?

Legjobb válasz: Van. Ismerek is kettõt (az egész országban kettõt).

Van. Ismerek is kettõt (az egész országban kettõt).
Az én barátnõm sem a pózereket szereti. De én sem értem, hogy mit esznek azon, ha valaki b*zinak öltözik.. Elbaxott társadalom. ennyi. Van még értelmes lány nugi.;) és sok sikert, hogy találj egyet. 17/F
Igen van még olyan csaj. ÉN 17/L
A kérdező hozzászólása: vééégre vki :D
én megmondtam, hogy van még :D (21.33)
A kérdező hozzászólása: 21:33 jaja :D eddig találtunk 1-et aki 15-17 között van még a világot is megváltjuk xD
Ugyan 18 vagyok, de 15-17 éves koromban is ugyanez volt a véleményem, mint most, valahol föntebb már leírtam, szóval engem is beleszámolhatsz:D
A kérdező hozzászólása: akk 2 :D elképesztõ x'D
Én is ilyen csaj vagyok. Nem szeretem a bu.zis pasikat. Sztem a normális öltözködés 1 pasinál:farmer, vmi színes felsõ(nem rózsaszín!!) , meg sportcipõ. Az én barátom is ilyen, és ettõl férfias. DE viszont az ápoltságot fontosnak tartom: borotválkozás(hónalj, mellkas, ott lent) , havonta fodrász, fürdés naponta, tiszta ruha, dezodor..stb.. 19L
Szerintem azért különböztessünk meg két dolgot: - az egyik az, hogy valaki divatosan szeret(ne) öltözködni és kinézni - a másik meg az, hogy valaki ezt túlspilázza. Igazából sosem az aktuális divattal van a baj, szerintem a mostanival sincs, és szerintem attól még nem búza egy srác, ha csõgatyát hord meg passzos pólót. Ha a nõknek 12-tõl 60 éves korukig szabad (és megszokott) mindig az aktuális divat szerint öltözködni, sõt elvárt, akkor a fiúknak miért nem? Ha a trapéz csípõgatya volt a divat, azt hordta a tinilány is, meg a 45 éves nõ is – azzal a különbséggel, h a tinilányé azért tinis stílusú volt. Most bejött a csõszárú csizmával - hordja tini, huszon- és harminc- és negyvenéves. Fiúknak miért kéne öt-tíz évvel ezelõtti cuccokban járni, meg jellegtelen szabású farmer + bõ pamut T-shirt kombinációban? Pedig ez az elvárása a lányoknak, pláne, ha 20 fölött van a pasijuk, akkor már ne kövesse a divatot, legyen konzervatív, mert az a férfias. Az más kérdés, hogy a divat túllihegése az nevetséges egyedeket eredményez: ugyanígy járnak az agyonkörmözött, szolizott, pics*sodott plázamacák, meg ezek a fiúkák, akik rózsaszín flitteres pólót meg szegecses övet meg légynapszemüveget hordanak, és csokibarnák. Nem az a baj, hogy követik a divatot, hanem, hogy túlpörgetik, ízléstelenné teszik. De én kikérem magamnak, hogy ezekkel egy kalap alá vegyenek, csak mert én is szûkszárú gatyát, szûkebb szabású pólókat meg tornacipõt hordok, és 55 kiló vagyok. Egyébként meg hülyeség azzal jönni, hogy újabban mi búzás, meg nõies, csak nézzétek meg, mi volt a divat a 70-es években (pl. full s*[email protected] feszülõs trapézszárú a fiúknak, hasig kigombolt inggel), vagy a 80-as években, amikor bejött a popirányzat (feszes, mogyorótörõ csõfarmer, fényes, szegecses bõrkabát stb.). Csak a 90-es években lett mainstream - az amerikai rappereknek meg kosarasoknak köszönhetõen -, h az a férfias, ha a hat számmal nagyobb, nagyzsebes undorító farmer rottyosan lóg a csávókon (plusz jéghokimez).
Nem olvastam végig a válaszokat, de én egy 17 éves lány vagyok.undorodom az ilyen fiúktól, akik vasalják a hajukat, nagyon menõk, pózolnak májvippen, közbe mind ugyanúgy néz ki, ezek nem férfiak ezek kisfiúk.Egy férfi legyen férfias, de ezek ezzel a külsõvel nem ezt a hatást keltik.És énis elvagyok képedve h a lányoknak ez a fajta ember jön be.
21vagyok, de utálom õket! Eddig is utáltam... 21nem sokkal több a 17tõl:D:D
Tessék, most akkor mirõl beszélünk? 1978-as tévéshow, ABBÁval, Olivia Newton-Johnnal meg Andy Gibbel (akinek a három bátyja a Bee Gees, de õ maga szólókarriert csinált). Nézzétek meg 3:30-tól, milyen cuccban van, nyaklánccal, hajjal! Még a cipõje is magassarkú (akkoriban férfiaknak is az volt a divat). Magas hangon énekelt. És a nõk szexbálványa volt, többet dugott, mint fél Magyarország, Victoria Principal volt a nõje. http://www.youtube.com/watch?v=hhW68WE8F8s&feature=related Szóval baromság ez a "csak mostanra korcsosultak meg búzásodtak el a fiúk a divattal" duma. Csak a közelmúltat is ismerni kéne, legalább divatszinten. Megjegyzem, a szõke abbás csajon meg ott a mai divatmánia, a leggings.
A kérdező hozzászólása: "Tetszem a csajoknak. Ne bennük keresd a hibát, hanem magadban" ezzel akk mit is akartál mondani?
Lehet én vagyok vak, de nem látom, hogy olyat írtam volna:D De tudod, próbálkozni lehet.:D
A kérdező hozzászólása: ez azt jelenti h megpróbálkozhatok nálad is? :D:D
Nem vagyok 17, de amikor az voltam, nekem akkor is a férfias férfiak tetszettek, férfiruhában. És ha más lett volna a divat, akkor is. És még most is a férfias férfiakat szeretem, akik kívül-belül azok, van önbizalmuk, intelligenciájuk...
A kérdező hozzászólása: 21:14 az már mennyiség :D 21:15 én is erre törekszem, hogy próbáljak jól kinézni, de mégis úgy nézzek ki mint egy férfi
hidd el h van :) ne keseredj el, nekem se tetszenek az agyonszolizott, hú de menõ gyerek vagyok típusuak:) ehhez meg kell találni a megfelõ lányt, ami nehéz de el fog jönni :) nem biztos h külsõbõl kell ítélni, mert ha magamból indulok ki akkor van mikor úgymond "pi*ásan " nézek ki, de belül egy normális lány vagyok (hozzáteszem nem nagyon bulizok, riktán iszom és cigi meg mx buli alkalmával)évi 3-4 buli ennyi nézz körül a környezetedbe, olyan lányok akik nem minden pénteken rúgnak be stb... azok között sztem nagyobb eséllyel találsz olyat amilyent leírtál:) sok sikert :) 18/L
most ez a kor divatja. mikor énvoltam 17 szerencsére még nem ez a szar stílus hódolt a pasik körében. de amúgy csak most ilyenek, majd ahogy fejlõdnek abbahagyják, sõt cikinek is érezhetik. 24L
Na, meg is találtuk azt a kettõt:D elsõ voltam
Én se szeretem az olyan srácokat.Sajnos most ez a divat:/ Nekem is a férfias férfiak jönnek be inkább. Azokon tényleg van mit szeretni.
Én nem nem szeretem õket... Én UNDORODOM az ilyenektõl - és ez még enyhe kifejezés :S 17/L
A kérdező hozzászólása: 21:19 nem adom fel, és a volt bnõmrõl is azt hittem normális, erre tessék..:D pedig a legtöbb csaj ismerõsöm helyesnek, jóképûnek tart mégis összejönnek ilyen üresfejûekkel..kár :/
Normális ruhákba járok, rövid hajam van, izmos vagyok nem vasággyal húsz kiló, nem vagyok különösebben paraszt. :D Tetszem a csajoknak. Ne bennük keresd a hibát, hanem magadban.
A kérdező hozzászólása: jöhet még válasz :D
A kérdező hozzászólása: 21:24 hol láttad leírva h én nem tetszem a csajoknak?
Fúj...Ez röviden a véleményem róluk:D Nem tudom, én nagyon sok olyan lányt ismerek (magamat is beleértve), akiknek nem ez tetszik. A férfiasság sosem "megy ki a divatból". És ha belegondolsz, sok félénk lány van, nekik meg pont egy határozott, férfias társra van szükségük, aki megvédi õket:) Próbálkozz ilyen lányoknál.Nekik nem mégegy lány kell maguk mellé...Tapasztalat, ugyanis én is ilyen vagyok:D Na sok sikert:) 18/L
MINDEN nap felidegesítem magam az ilyen fiúkon, nekem hányingerem van tõlük! én a férfias, nem metroszexuális fiúkat szeretem. 16, 5/l

Miért beszélik ki a csajok a többi lányt, ha még szűzek?

Ismerek egy lányt aki nekem nagyon jó barátn?m (? a legjobb). Általánosban mindig mindenhova együtt mentünk. Azóta szétváltak útjaink mert ? is és én is másik középsuliba mentünk. Azóta hallom t?le gyakran, hogy szinte alig van barátn?je, mert még ? sz?z és állandóan azzal cikizik, hogy "sz?zkurva". Szokta mesélni, hogyha kicsöngetnek óráról és megy ki a folyosóra gyakrabban el?fordult már, hogy a folyosó másik végér?l kiabáltak neki, hogy "nézzétek ott a sz?zkurva". Miért ilyen szemetek?:S (ahova jár suli annak több mint a fele olyan csajokból áll akik már "több f_szt fogtak, mint kilincset".) Bn?m meg nem tud egyszer?en nem odafigyelni rájuk, mert mindenhol ott vannak és már több lányt és fiút is elkergettek már mell?le, mert h ? semmit nem ér, mert még nem fogott faszt... stb. :S Nagyon sajnálom szegényt. Tudtok segíteni esetleg, hogy mit csináljon?

Legjobb válasz: Nyugtasd meg a barátnõdet, hogy aki a legjobban "leszûzkurvázza" vagy akinek a legnagyobb a szája, még életében nem szexelt és nem fogott péniszt a kezében!!! Ez tuti! Nagy szája bárkinek lehet és sajnos az ilyeneknek is az van!

Nyugtasd meg a barátnõdet, hogy aki a legjobban "leszûzkurvázza" vagy akinek a legnagyobb a szája, még életében nem szexelt és nem fogott péniszt a kezében!!! Ez tuti! Nagy szája bárkinek lehet és sajnos az ilyeneknek is az van!
Ez nagyon szomorú lehet jobb lenne ha átjelentkezne másik iskolába.Sajnos a tizenévesek ilyen dologkkal vannak elfoglalva.Ha õk csinálják az õ dolguk.Nem lehet hogy esetleg õk a legnagyobb ribancok??Én a helyükben nem jártatnám a számat hanem elszégyelném magam.Szánalmas.Biztos tele vannak komplexusokkal, és így próbálják leplezni.Sajnos az ilyen gonosz emberek mindig bántják azt aki nem olyan mint õk.Fel a fejjel és összpontosíts a tanulásra biztos hogy te leszel a nyerõ!!!
A kérdező hozzászólása: az nem megy olyan könnyen. és nem magamról írtam, hanem a bnõmrõl
Én elõször is elmagyaráznám nekik, hogy mit jelent a szûzkurva, mert ha a barátnõdre mondják, nagy valószínûséggel nem tudják. Szerintem egyáltalán nem szégyen szûznek lenni. Sõt, a mai világban inkább megbecsülendõ, ha egy lány nem fekszik le az elsõ útjába kerülõ pasilva. Én 17 évesen veszítettem el a szüzességem, és egyáltalán nem érzem úgy, hogy valamirõl lemaradtam volna. Szóval inkább legyen rá büszke, hogy õ nem ribanc.
hát elég ocsmány az ilyen..jól megkellene õket verni...:) nah én is lány vok, és én is 18évesen voltam elõször együtt a barátommal:) tlg nem maradt le semmirõl...és azok a lányok tlg nagy kúrvák lehetnek..nálunk is vannak ilyenek, de soha nem cikiztek vna senkit ezért..bár lehet annak tartanák , de nem mondanának ilyeneket.és honnan veszik h az?valaki csak elmondta nekik, vagy nemtom, de sztem is jobban járna egy másik iskolával:)
22 éves vagyok és még mindig szûz. Igaz pasi vagyok, de az én fajtámból egyre ritkább.:-) Megtehetitek, hogy beszéltek az igazgatóval és megmondjátok, hogy sérelmeznek és tegyenek valamit az érdeketekben. Ha többen összefogtok, akkor biztos hogy intézkednek majd. De lehet szólni szülõnek is, hogy beszéljenek a tanárokkal, igazgatóval hogy intézkedjenek az ügyben. Ha én tanár, vagy igazgató lennék, akkor biztos hogy nem hagynám, hogy ilyenek történjenek. Ez az iskola hibája is, hogy idáig engedik a diákokat. Másrészt. A barátnõd nagy lány már. Mond meg neki, hogy attól, hogy kirekesztik, attól ez nem az õ hibája. És inkább örüljön hogy kirekesztik, mint olyanná válljon, mint ezek a szájhõsõk. És igenis ha kell álljon ki magáért. Ne engedje hogy véletlenül is olyasmibe vigyék be, amit õ nem akar. Tudjon úgy tenni, mintha nem is róla van szó és ha kell akkor tudjon nemet mondani. Az ilyenekkel nem kell törödni.
nekem is volt egy ilyen iskolám... a lányok állandóan cikiztek, mert még nem szexeltem (15 éves se voltam!) aztán elmentem onnét és a mostani sulimba sokkal értelmesebb emberek járnak. van 1-2 csaj aki ugyanazt csinálja amit leírtál, különösen egy van benne nagyon a kurvulásban, de a fiúknak nem kell õ. legfeljebb arra h megdugják vagy még arra se mert elterjedt róla h nemibeteg. gondolom am vannak még az iskolátokban "szûzkurvák" vagyis akik még szüzek is piszkálják miatta, barátkozzon velük, vagy normális fiúkkal... vagy szóljon tanároknak, azok le tudják õket állítani... vagy bújjon el szünetekben... vagy váltson sulit.
Magyarázd meg neki a kurva fogalmát, és hamar rájön majd, hogy ez a fogalom rá jobban illik. Amúgy a szüzesség egyáltalán nem ciki, sõt! büszke lehetsz rá.
honnan tudják h szûz én ezt soha nem mondtam el senkiknek csak a legjobb barátnõmnek( és azt sem amikor elvesztettem:S én keresztül néznék rajtuk de ez nagyon nehéz fõleg ha zavarja is segíteni nem tudsz rajta max annyi h tartod benne a lelket

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!