Találatok a következő kifejezésre: Miért barnul a (233 db)

A piros cigiknek miért barna a szűrője?

ez tapasztalataim szerint csak a pirosnál van....miért?

Legjobb válasz: A kék Helikonnak és az arany Marlboronak barna a szûrõje, a piros Multinak fehér. Legalábbis amikor még cigiztem az volt. Egyébként nem tudom, gondolom egyes márkák gyártásánál úgy gondolták õk barna szûrõvel dolgoznak. Melyik márkánál fehér a gyenge és barna az erõs?

A kék Helikonnak és az arany Marlboronak barna a szûrõje, a piros Multinak fehér. Legalábbis amikor még cigiztem az volt. Egyébként nem tudom, gondolom egyes márkák gyártásánál úgy gondolták õk barna szûrõvel dolgoznak. Melyik márkánál fehér a gyenge és barna az erõs?
A kérdező hozzászólása: szinte az összesnél...talán van pár kivétel amit írtál pl. marlboro gold
Pattintósaknál is fehér, Piros pall mall pattintós az, igaz hülyén nézne ki a kék pötty egy barnán... Szerintem úgy van hogy a barnát olcsóbb gyártani, ezért rakják az erõsre, mert aki erõset szív azt nem érdekli hogy néz ki, viszont a Marlboro Blue Frost-nál, Pattintós cigiknél, könnyûeknél a fogyasztót biztos érdekli az is hogy hogy néz ki a cigi...
Ausztriában az összes ciginek barna szûrõje. Pl. itthon a szürke Westnek fehér, ott kint az is barna.
fekete dunhillnak is fehér a szûrõje.

Miert barna a baba koldoke? 2 honapos es barnas a koldoke, normalis?

Legjobb válasz: Nálunk is az a belseje, gyerekorvos szerint egy ér fut ott. Hát én nem tudom, az miért barna, mert máshol inkább kékesen látszik át egy ér, de nagy jelentõsége bizonyára nincs.

Nálunk is az a belseje, gyerekorvos szerint egy ér fut ott. Hát én nem tudom, az miért barna, mert máshol inkább kékesen látszik át egy ér, de nagy jelentõsége bizonyára nincs.
Nem lehet hogy koszos?! Én is jártam így, ciki volt, megkérdeztem a dokit miért barna és mondta koszos :S minden este fürdetem a gyereket, de a ruha szöszeszei az apró redõkbe bele megy a köldökébe és ott marad! Fültisztító pálcikára tegyél babaolajat, ezzel kendd be a köldökét ma minden pelenkázáskor, estére fellazítja a koszt, fürdésnél egy tiszta fültisztító pálcikával áttörlöd és lejön minden barnaság!
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat.. elkerultem a ciki helyzetet :) )
Az mit jelent, tényleg koszos volt?
Lejött a barnaság?! Koszos volt?
A kérdező hozzászólása: Nem meg mindig barna. nem ertem miert :(

Miért barna a hónom alja?

12 éves vagyok.Már többször is lelett gyantázva a hónaljam és azóta barna ott a b?r.Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Azelõtt nem volt barna? Talán rászoliztál és attól lett barna? Mondjuk nekem is sötétebb kicsit ott a bõr,mert a szõr töve azért látszik a bõrön keresztül is kicsit...

Azelõtt nem volt barna? Talán rászoliztál és attól lett barna? Mondjuk nekem is sötétebb kicsit ott a bõr, mert a szõr töve azért látszik a bõrön keresztül is kicsit...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget!Nem szoliztam!Még ahoz kicsi vagyok :D Köszi még egyszer!
nekem is ugyanez a problémám.. nem tudok vele mit csinálni! olyan mintha koszos lenne és én nem mosnám meg rendesen.
Én is csak azt tudom mondani, mint az elõdeim, sajnos nekem is ilyen problémám van, de szerintem ez a korral jár. Mármint ezt úgy értem, minden tininek megvan ez a problémája, és szerintem el fog múlni, mikor már nem nõ rajta szõr, úgymond, befejezte a növést...(nem fogja, de érted h értem..)

Miért barna a sz*r?

Legjobb válasz: az elhalt vörösvérsejtek szinezik barnára

az elhalt vörösvérsejtek szinezik barnára
Tudományosan: Az egészséges barna szinét az epefestékek adják...ha kórosan megnövekedik a hemoglobin pusztulás az sötétbarnát, feketét eredményezhet...
Nagyrész bilirubin és biliverdin adja a színét. Mint aaz elsõ leírta ezek a hemoglobin bomlástermékei.
pontosabban az epefesték folyamatos cserélõdése miatt, amely barnára színezi a béltartalmat.
Tudományosan: Az egészséges barna szinét az epefestékek adják...ha kórosan megnövekedik a hemoglobin pusztulás.Az sötétbarnát, feketét eredményezhet...
Mindennek van oka!!
milyen tudományosjellegû válasz
Mért piros a meggy, és mért sárga a citrom? Hát csak. Nincs mindennek oka.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:D
MERT NÉGER

Miért barnul a kutyám bőre?

Vettem egy fehér-barna foltos csivava kant, 2007 szeptemberjében született.

Legjobb válasz: Szia! Egyszerû:Barnul! Télre kivilágosodik, nyáron sötétedik. Lehet, van benne egy kis kínai kopasz vér is, Õk szinte feketére tudnak égni nyáron, télen viszont szép rózsaszínûek. Sajnos, mivel nem ismered a felmenõit, révén vásári kuyus, elõfordulhat, hogy nem fajtatiszta, sõt! Üdv.

Szia! Egyszerû:Barnul! Télre kivilágosodik, nyáron sötétedik. Lehet, van benne egy kis kínai kopasz vér is, Õk szinte feketére tudnak égni nyáron, télen viszont szép rózsaszínûek. Sajnos, mivel nem ismered a felmenõit, révén vásári kuyus, elõfordulhat, hogy nem fajtatiszta, sõt! Üdv.
A fedezéstõl biztos nem barnul a bõre. De minek fedez egy "lehet hogy chihuahua"? Szûretlen, genetikailag bizonytalan, valószínüleg nem teljesen fajtatiszta kutya?
A pénzéhségeddel csak növeled az állatvédelem munkáját. Ha felelõs, állatszeretõ állattartó ember lennél, nem csinálnál ilyet. Ne érzõ lelkekbõl élj meg!!!
külöNben, fajTAtiszta Tenyésztõ nem fedezteti a szukáját a te kanoddal, mert nem lesz törzskönyves a kölyök. És tenyésztõ nem fedeztet szûretlen kutyával, mert ha valami elõjönne a kölykökben, akkor õ azért szerzõdésileg felelne. Olyan szaporító fedeztet így, aki törzskönyv nélküli kutyákat ad el vásárban. (Tudom, hogy nem ez volt a kérdés)
hát ha szüleinek is ilyen , akkor öröklõdõ. sztem ez amúgy természetes mert a korral erõsödik a pigment. A szülei is ilyenek?
Szimplán barnul, sok kutyának lesz pöttyös a hasa. De ha úgy látod, hogy ez mégsem normális dolog vidd el dokihoz. Ki tudja, kutyáknál is biztos van bõrrák. Más, és számomra igen furcsa dolog, hogy mégis miért kell egy ismeretlen eredetû, vásári kutyával (ami lehet egyáltalán nem is fajtatiszta!) fedeztetni? Ráadásul többszõr? Ez mire jó?!
Minek szaporítasz a kutyáddal, amikor másfél millió gazdátlan kutya van az országban??? Gondolom törzskönyve, szûrései nincsenek. Miért is lenne, ha vásáros kutya. Csak sajnálni tudlak, hogy szaporított kutyát vettél. http://www.olcsokutya.uw.hu !!!!!!
He-he he megszólalt a kúltúra. Érdees menézni s kommentjeidet, igazi sötét paraszt vagy. Igy besötétedik a kutyád is hogy hasonlítson a gazdájára. De hát megérdemeld legalább nem lesz aki vigye hozzád a szukját. Mondjuk egyszerübb lenne ha téged bezárnának valahová, mert biztosan közveszélyes lehetsz ilyen stílussal.. bár mondjuk lehet h egy igazi kis puhap*öcs vagy aki itt tépi a száját, mert az életben a nála nagyobbak folyton a földbekelapálják, mert egy kis undorító nyálas sikamlós kis féreg.
A kérdező hozzászólása: a dög a jó édes anyukád aki a világra fosott egy ilyen begyöpösödött ringyót, mint amilyen te vagy. tudod mit? sz.opd le a kutyáidat, talán lenyugszol.
Azt hiszem, hogy amit most kívánok neked az nem szalonképes te mocsok, öntelt, DÖG!!!!!
A kérdező hozzászólása: inkább az árva gyerekekkel kellene foglalkoznotok, nem pedig a dögökkel, azokat el kell altatni, és kész. Nem pedig a pénzt költeni rájuk feleslegesen. Ha ezt te nem látod be, akkor nem tudom ki a szûk látókörû. A kölykökért meg vállalja a felelõsséget, akinél születnek, ezért nem vettem szukát. Azért, mert egyesek ennyire be vannak gyöpösödve, mint te, azért pedig nem fogok lemondani róla. Igen is szeretem a kutyám, megkap mindent, okos, jólnevelt kutya, így még nem láttad, nem mondhatsz róla véleményt. Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni a kérdéshez( ami látszik a válaszaidból), akkor inkább ne is írj semmit. Ha annyira állatvédõ vagy, akkor nyiss te is egy menhelyet, etesd õket, pucold a szart utánuk, 2 hónap mulva már te sem leszel akkora állatvédõ. Részemrõl ennyi.
tenyésztõ ilyet nem csinál, amit írsz..ez szaporító ... és a te felelõsséged is a kölykök sorsa, hiszen te tetted rá a kant a szukára..
A kérdező hozzászólása: hogy ti mekkora marhák vagytok! Attól, hogy sok ember túlszaporítja a dögjeit, és utána nem tud vele mit kezdeni, az hagy ne legyen már az én bajom. Képzeld, tenyésztõ hozta, azt mondta, hogy a papírra majd az õ kanját írja be. Ez engem meg már nem tud érdekelni. Milyen állatvédõkrõl van szó? Ilyenekrõl mint te? Akik csak fórumokon verik magukat, hogy ilyen meg olyan állatvédõk, közben meg lehet hogy belerúgsz a macskába, mert ott fekszik a küszöbön. Ugyan már!
jézusom..megint egy ididóta, aki azt hiszi a kutya ember és vágyik a szexre..ez náluk ösztön..nem kell hogy életében akár 1x is fedezzen..szép dolog, veszel egy kutyát, aztán rögtön azt nézed, hogy mivel tudná behozni az árát.. egyébként a kutyád pont az alsó súlyhatár, nem kéne szaporítani..
A kérdező hozzászólása: nem tudom milyenek voltak a szülei, mert vásárban vettük. csak nagyon furcsálltam, hogy egyik napról a másikra kezdett el sötétedni. Ahogy kijött a jóidõ.
A kérdező hozzászólása: külömben meg a pénzért biztos hogy fajtiszta, csak nem t.könyves., 1.70 kg, teljesen almafejû, és neten hírdettem, és tenyésztõk hozták hozzám a kutyáikat, nálunk a környéken õ a legszebb kan. így, hogy a tenyésztõk jöttek fedeztetni, így biztos vagyok benne, hogy f.tiszta.
A kérdező hozzászólása: nem ez volt a kérdés.
A kérdező hozzászólása: tegnap is hoztak hozzám szukát, és 2 hét múlva jön a következõ. Úgyhogy nagyüzemben nyomjuk :) te meg az irígységtõl az orrod hegyéig sem látsz el, a szitkozódást pedig nem én kezdtem, csak reagáltam az általad válaszoltakra. Így hát kedvesem akár milyen puha p.öcs vagyok, csak kell a kutyám a magadfajta "becsületes" tenyésztõknek. Minden jót, én meg ahogy mondtátok, megyek, és ráteszem a kanomat a szukára. Igaz megy neki egyedül is, de majd közben rád gondolok, és jót nevetek.

Miért barna a patkányom farka? barna foltok vannak a bőrén mintha kakis lenne, mitől van?

?rgomba?

Legjobb válasz: Koszos. Sok pati lusta pucolni a farkát. :) Langyos nedves szivaccsal, vagy egy puha fogkefével sima vízzel tisztítsd le neki.

Koszos. Sok pati lusta pucolni a farkát. :) Langyos nedves szivaccsal, vagy egy puha fogkefével sima vízzel tisztítsd le neki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ ! nah hát nem gondoltam volna hogy ilyen lusta patkányom van.. ; D mitõl koszosodik be?? vagy mi az rajta?? természetes?
A kérdező hozzászólása: nem jön le.. hiába mosom.. csak vonyít a patkány és karmol de a barnaság rajta mard és mostmár egyre több helyen.:S
Hm, érdekes... nem sebes, vagy hámlik? Szokta harapdálni? Egyébként az a barna cucc, ami rajta szokott lenni, hát, az kosz... kis pisi, kaki, por egyveleg. De lehet, hogy esetedben másról van szó.
A kérdező hozzászólása: neem nem sebes... nem harapdálja... ha kitartóan surolhatom neki akkor lejön... csak nagyon nehéz megállítani hogy meg mossam neki.. mert vonyít mindig..
Ja, értem. Hát akkor csak hisztizik. :) De amúgy nem nagy gáz, ha koszos a farka, csak hát nem túl esztétikus. :) Egyedül van, van társa/társai? Illetve mekkora helyen van? Ha többen vannak, akkor jobban koszolódik a farok, mert egymáson fetrengenek, vagy ha túl kicsi a hely, és ritkán van takarítva, akkor is. Utóbbi eset egyébként egészségügyi szempontból nem túl szerencsés.
A kérdező hozzászólása: egyedül van .. nem túl kicsi helyen de nagynak se nevezhetõ.. takarítva rendszeresen van.. meg rengeteget van kiengedve a szobába... : ) köszönöm a segítséget !

Miért barnul a jávai moha?

Ma délel?tt raktam jávai mohát 30literes aksiba van sz?rés heti 30-40% vizcsere, napi8 óra világitás, garni még nincs, valamiért a jávai moha sötétebb zöld/barnás lett, de miért??

Legjobb válasz: Milyen a világítás? A jávai moha igénytelenebb növény, de a rossz világítás meg tudja viselni, illetve az normális ha csak az alja, vagy a belsõ része barnul, azzal nem nagyon lehet mit csinálni.

Milyen a világítás? A jávai moha igénytelenebb növény, de a rossz világítás meg tudja viselni, illetve az normális ha csak az alja, vagy a belsõ része barnul, azzal nem nagyon lehet mit csinálni.
Néhány ok: elástad, esetleg túlzottan elszigetelted a fénytõl egyes részeit. A másik, hogy LED, vagy akvárium felé alkalmatlan világításod van. Ha mégsem, akkor jó lenne tudni, hány Wattos a fény? Nálam LED alatt 10 liter/300 lumen alatt simán tönkrement.
A kérdező hozzászólása: Nincs elásva szabadon úszkál, 30liter és 11wattos fénycsõ, ez a szett: http://www.zoofast.hu/aquaelgarnelarakakvariumshrimpset3030x..
Akkor sajna passzolok, a fénynek elégnek kell lennie. Viszont elõre felkészítelek egy hamarosan bekövetkezõ problémára: a rajta lévõ lámpa 2-3 hónapon belül megadja magát. Eleszi a fénycsövet. Az Aquael lámpa valamiféle szériahibás.

Miért barna a kaki?

Mármint nem csak barna kaját eszünk és akkor miért PONT barna?:'D Én arra gondoltam,hogy azért,mert ugye amit kisz*runk abba nincs olyan amit felhasznál a szervezet és ezért lenne barna? És ha már itt tartunk a pisi miért sárga? :O

Legjobb válasz: Elhalt vörösvértesteket is tartalmaz, az alvadt vér is (sötét)barna, ha megfigyelted már. A benne található színanyag festi meg a székletet, ha az nem tartalmaz más olyan anyagot aminek erõsebb színezõanyag-tartalma lenne. A vizelet is csak akkor kap színt, ha nem kizárólag vizet tartalmaz, hanem más salakanyagot is. Színét szintén egy színezõanyag adja (urochrom), ami az anyagcsere-folyamatok egyik visszamaradó terméke. Ennek aránya határozza meg, hogy mennyire sárga a vizelet.

Elhalt vörösvértesteket is tartalmaz, az alvadt vér is (sötét)barna, ha megfigyelted már. A benne található színanyag festi meg a székletet, ha az nem tartalmaz más olyan anyagot aminek erõsebb színezõanyag-tartalma lenne. A vizelet is csak akkor kap színt, ha nem kizárólag vizet tartalmaz, hanem más salakanyagot is. Színét szintén egy színezõanyag adja (urochrom), ami az anyagcsere-folyamatok egyik visszamaradó terméke. Ennek aránya határozza meg, hogy mennyire sárga a vizelet.
decsunyavagy qqq:'D
Minél kevesebbet iszol, annál sárgább a vizeleted. Egyébként tök jó, hogy pont most eszek. :D

Miért barna a menstruációm?

Most volt márciusba, hogy 7 hónapja jött meg. (legelőször szeptemberbe jött meg, 15 éves vagyok). De vagy 3.-ik alkalommal barna. Sose volt sok de az első 3 vér volt. De egyre halványabb barna. Márciusba 3 napig tartott és halvány barna volt. Általában eddig 5-6 napig tartott. Egyszer volt, hogy lehet hogy előváladék került a hüvelyem nyílásához, de nem biztos. Megjön 31-32 napra, csak utána olvastam egy csomó helyen, hogy a barna folyás terhesség, és nagyon félek. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Vszeg még nem állt be rendesen, ezért van más-más vérzés. Csak azt nem értem 15 évesek miért kerülnek [email protected]özelbe...

Vszeg még nem állt be rendesen, ezért van más-más vérzés. Csak azt nem értem 15 évesek miért kerülnek [email protected]özelbe...
Szia! Kicsit zavaros amit írsz... Elõször azt írod h 7hónap után jött meg, utána meg azt írod h megjön 31-32 napra... Most akkor beállt a ciklusod vagy nem??? Ha annyira rendszertelen a ciklusod h 7 hónap után jön meg, akkor kevés az esély h terhes vagy. Egyébként azt nem értem, ha rendszertelen a menzeszed, akkor még testileg (nem hogy lelkileg!!!) már készen állnál arra h [email protected] közelében legyél.... Az elsõ válaszolóval egyet értek! Ki se fejlõdtél de már ilyeneket csinálsz...
A kérdező hozzászólása: A legelsõ menstruációm 7 hónappal volt. Azóta 31-32 napra jön meg.

Miert barna a vizeletem?

Neha mikor vizelek barna eleinte aztan rendes szinre valt.Mi az ok???

Legjobb válasz: Ez májról is jöhet pl. Vagy egyes gyógyszerek, így az Algopirin megfesti. Érdemes lenne egy labort elvégeztetned.

Ez májról is jöhet pl. Vagy egyes gyógyszerek, így az Algopirin megfesti. Érdemes lenne egy labort elvégeztetned.
Iszol elég folyadékot? Egyébként a billirubin is barnásra festi a vizeletet, ha a májaddal van probléma.
A kérdező hozzászólása: a reggel bevettem egy fajdalomcsillapitot....esetleg attol lehet???
A kérdező hozzászólása: sajnos nem iszom eleg folyadekot
Mindkettõnek lehet benne szerepe. Ha visszatérõ panasz, akkor csináltass egy vérképet+ vizeletet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!