Találatok a következő kifejezésre: Miért baj játszom (11 db)

Akkor valószínû hogy kezd meghalni vagy, esetleg próbáld meg más progival írni.

Miért baj ha játszom a fiúkkal?

A fiúk "Jó n?nek" neveznek. Gyakran megbeszélek velük talikat és nem megyek el. Volt már hogy megbeszéltük csajokkal, hogy a fiúkat rávesszük, hogy western csizmában, kalapban és övben de mesztelenül mászkáljanak ha le akarnak feküdni velem. És felvettük ?ket kamerával és jókat nevettünk rajtuk. (De azért megkapták, azt amiért megdolgoztak) Van aki ezt gonoszságnak tartja? Pedig ez csak játék. A tanárokat is szeretem húzni, direkt rövid szoknyában megyek be, és keresztbe teszem a lábam. És röhögünk, hogy milyen zavarban vannak, ha észreveszik hogy nincs rajtam bugyi

Legjobb válasz: Hány évesek is vagytok? Mert ez a felfogás nem utal érett viselkedésre.

Hány évesek is vagytok? Mert ez a felfogás nem utal érett viselkedésre.
Nem baj ha ezt csinálod ha az a cél hogy a város kurvájának hivjanak és csak akkor keressenek ha éppen baszhatnékjuk van és nincs más.
fogadd gratulációmat.és ennek tulképp mi értelme van? h lássa a puncid? LOL:D mert õ még tuti nem látott olyat..vagy várj igaz:D olyat mint a tiéd még tuti biztos nem látott:D bocs de nem értem.Bezzeg amikor a nöket alázzák meg a férfiak egy emberként mondjuk rá h BUNKÓ FASZ!!!és stb. NEkünk nöknek sem kéne ieneket tenniük.
Volt 2-3 ilyen kis k. a középsuliba, mint ti. Ugyanezt csinálták, az egyik férfi tanár haza küldte õket felöltözni. Másnak a ribancok feljelentették szerencsétlen szexuális zaklatásért, jót röhögtek rajta. Addig, míg két hét múlva jött a hír hogy a tanár felakasztotta magát. Köszi. Majd ne lepõdjetek meg és ne sírjatok, ha nem találtok magatoknak komoly kapcsolatot vagy, hogy a szerelmetek csak kihasznált, mert meg lesz a híretek és nem kelletek majd senkinek. A férfiak nem egy k****val akarnak komoly kapcsolatott, netán gyereket nevelni stb. Egy két alkalommal jól meg, aztán mehettek amerre akartok.
Én ismertem egy ilyen lányt. Összejött egy szintén vicces fiúval, aki azt játszotta, hogy a csaj azt csinálta amit a fiú mondott, vagy ha nem akkor kapott 1-2 pofont, vagy még többet. A fiú szép pénzt keresett evvel a játékkal, mert nagyon keresett volt a csajszi a piacon, pénzes pasik is keresték. Aztán 30 évesen kibaszta az utcára, a csaj meg mehetett el takarítónõnek, kiégve. Szóval így tovább!
Lehet, hogy most ez nektek egy "hû de jó poén, meg játék"és jót nevettek ezen, de akkor is nevessetek, amikor majd ezeket veletek fogják csinálni a pasik.Majd mondjátok akkor, hogy ez milyen jó poén.Akkor már nem lesz az...A viselkedésetek nagyon gyerekes.
Az nem baj hogy a fiúkkal játszol, az a baj hogy ribanc vagy és nem tudod hogy kell az erkölcsi normáknak megfelelõen viselkedni... Ja az a baj... Szerintem.
És ez vicces? Inkább szánalmas. Jó esetben kinövöd a hülyeséged, de remélem a híred megmarad és majd a kutyának sem kellesz bármilyen jó nõ is vagy.
Az a western csizmás jelenet a meztelen fiúkkal nem hangzik rosszul. Hozzáférhetõ valahol a neten? Akár fizetõs is lehet így elmondás alapján elég izgi.
Azért baj, mert egy rohadt szánalmas geci kurva vagy, azért.
Szánalmas utcalány vagy. U.i: Hogy miért baj, ha játszol velük? Mert érzõ emberek, mint mi, nõk, akik szintén szeretnének normális párkapcsolatban élni. Tévhitben élnek ilyen nõk miatt, mint te ;)
Éppen a ti fajtátok miatt használják ki és alázzák meg a nõket!!majd ha netán egyszer oda is eljutsz hogy unokáid lesznek, majd lesz mit mesélned...hát kisunokám a nagyi egy szánalmas kis ribanc volt, szeretett játszadozni a fiúkkal aztán arra a sorsra jutott hogy egyszer bevágták egy kocsiba és vagy 10-en megbaszták!! egyszer így fogsz járni és majd sírhat a szád mikor kiraknak valahol és te majd azt sem tudod hogy hol vagy!! AKKOR MAJD MEGTANULOD!!hagyd abba mert tényleg így fogsz járni, vagy teherbe esel és az apja otthagy téged mert egy rongyot!!
elsõnek pasztázd újra a processzorod, nagy eséllyel a kiszáradt paszta miatt túlmelegszik. a tápegységnek sem árt utána nézni.
A kérdező hozzászólása: hát igazából a gépem 8 hónapos szóval nem kéne hogy ez legyen a hibája vagy mégis ?? De csak ennél a 2 játéknál van

Minecraftba belépek a multin játszom egy darabig ( Hamachis ) és egyszer ezt írja ki . java. Net. Socketexception connection reset . Miért? és kilép folyton mi lehet a baj?

Legjobb válasz: H ajól tudom összeomlik a java.Utána menj be ujra a szerverre.Nekem is szokott ilyet semmi baj ha kiirja.

H ajól tudom összeomlik a java.Utána menj be ujra a szerverre.Nekem is szokott ilyet semmi baj ha kiirja.

Miért dobja le tálcára a játékot? Akármilyen játékkal játszok, random idõközönként lerakja tálcára és foggalmam sincs mi lehet a baj

Legjobb válasz: Nézd meg hogy a billentyûnek van-e valami baja, beragadt billentyû,zárlat stb. Próbáld meg úgy elinditani a játékot hogy kihúzod a billentyût. Nézd meg hogy nincsenek-e kémprogramok/haszonlesõ programok a gépeden. Esetleg még a feladatkezelõben a folyamatoknál megnézhetnéd hogy van-e olyan program amit nem ismersz és hogy eszi-e a memóriát! Remélem segítettem!

Nézd meg hogy a billentyûnek van-e valami baja, beragadt billentyû, zárlat stb. Próbáld meg úgy elinditani a játékot hogy kihúzod a billentyût. Nézd meg hogy nincsenek-e kémprogramok/haszonlesõ programok a gépeden. Esetleg még a feladatkezelõben a folyamatoknál megnézhetnéd hogy van-e olyan program amit nem ismersz és hogy eszi-e a memóriát! Remélem segítettem!

Nos az lenne a kérdés hogy miért indul újra a gép ha játszok? A táp nem elég erős vagy esetleg nemjó? Vagy Alaplap hiba? Esetleg videókártya? RAM? Vírus? Nemtudom milehet a baj. PLS HELP MEE!

Windows Xp-m van és mikor először jelentkeztek a problémák, újra lett rakva! Karácsonykor a gép Olyan configgal volt hogy 350W-os táp 512RAM Ati Radeon 9550/x1050 (Asus 256MB) Videókártya 20GB-os vinyó (IDE) Intel Celeron 2.8GHz-es proci egy 848P-Neo-V alaplapon alap ventikkel. Nah nekem a RAM nemvolt elég ezért beleraktam még 1 512MB-ost egy erősebb 400W-os tápot és egy S-ATA 40Gb-os Vinyót. Amikre gyanakodtam: zárlat a por miatt, túlmelegedés (Tettem bele 3 ventit és a gépház oldala is levan kapva) de eggyik sem.

Legjobb válasz: Ha csak akkor indul újra a gép ha játszol akkor az valószínû túlmelegedés miatt!Lehet csak ki kellene pucolni,csak elmozdult a CPU venti stb!

Ha csak akkor indul újra a gép ha játszol akkor az valószínû túlmelegedés miatt!Lehet csak ki kellene pucolni, csak elmozdult a CPU venti stb!
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy leellenõriztem de nem :/ a CPU hõfoka 32C fok az alaplapé viszont 62-70 azt hogy tudom hûteni vagy nem az a gond?
A kérdező hozzászólása: Jah és LoL-nál nemindul újra minden másnál igen.

A Windows DVD készítő nem játszik le csak egy zenét, az előnézetben. Miért? Mi a baj?

Sziasztok!Az lenne a problémám hogy:a Windows DVD készítőm csak egy zenét játszik le.Egy lemezt készítek és több zenét tennék rá,de amikor előnézetben megnéztem,a legelső zene ment,amikor annak vége lett a képek tovább mentek,csak hang nem volt.Remélem érthető a dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!