Találatok a következő kifejezésre: Miért baj ha 17 éves (3 db)

Miért baj az, ha 17 éves vagyok és még nem volt barátnőm?

Hát igen. Sajnos az életem úgy hozta hogy két lánynál hosszú próbálkozások után a fejemhez vágták a "legyünk csak barátok" dumát. Nem érzem kötelez?nek a dolgot, viszont szeretnék igenis egy komoly kapcsolatot. Arra lennék kíváncsi, hogy van aki szerint gáz az, ha valakinek eddig nem jött össze?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gáz. Elõfordul az ilyen. Mindenki másként éri/éli meg a 17 éves kort. Van akinek van párja, és van, akinek nincs. Nem kell elkeseredned, majd Te is megtalálod azt a lányt, aki nem a "barátod" akar lenni, hanem tényleg komoly szándékai vannak! Sok sikert!

Szerintem egyáltalán nem gáz. Elõfordul az ilyen. Mindenki másként éri/éli meg a 17 éves kort. Van akinek van párja, és van, akinek nincs. Nem kell elkeseredned, majd Te is megtalálod azt a lányt, aki nem a "barátod" akar lenni, hanem tényleg komoly szándékai vannak! Sok sikert!
szia!Sztem nem gáz hiszen nem az a lényeg hogy minél korábban legyen b.nõd. Annak meg semmi értelme hogy csak azért járj vkivel hogy elmondhasd azt hogy van csajod. Ha te csak 20évesen találod meg azt akivel komoly kapcsit tudsz létesíteni akkor 20évesen. Ez egyeltalán nem baj. Nyugi neked is eljön majd az igazi. Sok sikert hozzá!!
Szia! Szerintem egyáltalán nem baj, hogy 17 évesen még nincs barátnõd. Ilyen korban szerintem a fiúk nehezebben alakítanak ki kapcsolatot mint a lányok. Mert a veled egy idõs lányoknak már az idõsebb fiúk tetszenek. A tõled fiatalabbak meg szerintem még csak "szórakozni" akarnak. De ne aggódj Te is meg fogod találni az igazit!
SZERINTEM EGYÁLTALÁN NEM KELL AGGODNOD MERT NEKEM VAN KÉT OLYAN ISMERÕSÖM AKIK 30 ÉVESEK ÉS MÉG NEM VOLT BARÁTNÕJÜK.AMIKOR MEGKÉRDEZTEM ÕKET, HOGY MÉRT NINCS AZT FELELTÉK, HOGY MÉG NEM TALÁLTÁK MEG A MEGFELELÕ PARTNERT AKI ELFOGADJA ÕKET OLYANNAK AMILYENEK
dehogy is, nem gáz, mért lenne az?? azér mert nem jársz az összes csajjal a suliban?? dehogy :D
figyi ez egyálltalán nem gáz most én is 17 éves vagyok, igaz nekem voltak bnõim de iagazat megvallva azok nem voltak annyira komoly kapcsolatok, legtöbb barátomat akik 16-17 évesek nem is érdeklik õket a csajok, ami õszintén szólva elég furcsa, mert annyira kanosak, hogy csak na de inkább "távolról" szeretik a lányok egyik se meri megszólítani õket. Én meg csak próbálkozok orrba-szájba, hogy összeszedjek egy kapcsolatot amit talán komolyanbb irányba terelhetek oly kevés sikerrel, hogy az elkeserítõ, de mostmár nem aggódok, hisz én is ehez hasonló gonddal kerestem fel ezt az oldalt, hogy tanácsot kérjek, amit igazából tudtam, csak nem hittem el, hogy tényleg ez az eset áll fenn, de ne csüggedj majd rádtalál valaki aki megérdemli, hogy szeresd ;)

Miért olyan nagy baj, ha egy 17 éves lány egy 26 éves pasival jár?

június közepén töltöm a 18-at, a barátom meg júliusban a 26-t. és nem régen láttam egy kérdést, ahol egy anyukának mindenki azt írta, hogy túl nagy ez a korkülönbség. de hát könyörgöm, ha szeretjük egymást, akkor? arról meg nem is beszélve, hogy szerintem egy idősebb pasi sokkal felelősségteljesebb és szerintem jobban is figyel rám mint egy 18-19 éves. szerintetek? tényleg nem való egy ilyen korú pasi hozzám/hozzánk?

Legjobb válasz: Nekem nem baj, más véleményre meg ne adjál. Legyél boldog és szarj mindenkire!

Nekem nem baj, más véleményre meg ne adjál. Legyél boldog és szarj mindenkire!
Ez még egy teljesen elfogadható korkülönbség.
Hát.. Ebben a korban sokat számít ez a korkülönbség :) de ha szeretitek egymást akkor sok boldogságot!:D
19 vagyok és a párom 35...
ÉN soknak tartom. 26 évesen minimum egy 20 évessel állnék össze. Dehát úgy sem számít mit mondunk nem??
19 éves vagyok a párom 24. Jól mûködik, már az eljegyzés is szóba került, úgy hogy hajrá! ;)
Azért fura ez, sok lány szereti ha idõsebb a pasi - én meg pont hogy a fiatal lányokat szeretem -, engem meg sok 23 éves is már öregnek tart magához, pedig még csak 30 vagyok. Isten bizony nem értem a nõket! :(
nem baj! én is szívesen beleélveznék egy csinos 17 éves lányba! 25F
Szerintem kicsit szerencsétlen a pasi, de mindegy..
Szia figyi, én 16 voltam amikor megismerkedtem az akkor 27 éves barátommal. Soha nem találkoztam még jobb emberrel mint Õ, azonnal beleszerettem és sikeresen elcsavartam az Õ fejét is, ennek 3 éve. Olyan boldog vagyok mint még soha. A nõk elõbb érnek! a Drágám meg picit késõbb így pont találkoztunk:) sok sok boldogságot! a szülõk miatt ne aggódj, nálunk is az elsõ percben jött a szívroham, most meg imádják egymást! de csak ha a szüleid is látják hogy tényleg szeret és nem csak kihasznál!
A kérdező hozzászólása: februárban múlt egy éve, hogy együtt vagyunk és eddig semmi gond nem volt köztünk. mindent meg tudok vele beszélni és ha neki valami gondja van, akkor õ is elmondhatja nekem. illetve ha rá nézel, akkor nem is mondod meg, hogy hány éves. és, ha hiszitek ha nem, elõfordult már, hogy elkezdtem beszélgetni valakivel gépen úgy hogy az illetõ nem ismert és sokkal idõsebbnek hitt mint amennyi valójában vagyok, mert egészen másképp álltam a dolgokhoz... amúgy nem is az a gond, hogy engem zavarna a korkülönbség. én senkit nem ítélek el semmiért. a legjobb barátnõm (egyidõsek vagyunk) egy 38 éves pasival jár, akinek van gyereke. mégsem oktattam ki sosem. tehát én csak azon akadtam ki, hogy egy másik kérdésben az anya is, meg a hozzászólók is ki voltak akadva a korkülönbség miatt. jah, és köszi a válaszokat. mindenkinek ment is a zöld kéz :)
Minél fiatalabb valaki, annál nagyobb a relativ korkülönbség, nem a 8 év a gond, hanem a 18-26 viszonylat - te se járnál egy 10 évessel, pedig a 8 év ott is "csak" 8 év... Egyébként nem freltétlenül túl nagy a köztetek lévõ korkülönbség, de egy kapcsolat mûködéséhez a szerelmen kívül más dolgok is kellenek. Más élethelyzetben vagytok, eltérõ problémákkal, a pasidnak valószínûleg már megvannak azok a tapasztalatai, amiket neked most kellene megszerezned, de esetleg pont azért marad ki, mert egy kapcsolatban vagy (és most nem csak a szexre gondolok). De persze semmi komoly gond nincs, ha jó, mûködik, ha már nem lesz az, véget ér és kész.
"19 vagyok és a párom 35..." Ez viszont már apakomplexus...
Egyáltalán nem baj. (:
Egyáltalán nem nagy baj! Csinál-csináld... 38f. ;)
Tíz év van köztünk, de nálunk mûködik egy éve. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem verhet át, miután megkapott, de lehet komoly kapcsolat függetlenül a korkülönbségtõl. 29/F
El kell hogy keserítselek, de egy idõsebb srác is olyan mint a 18-19 évesek, csak ügyesebben vernek át ha akarnak. Tisztelet a kivételnek.
Hát szerintem az már baj ha egy 26 éves férfi komolyan tud venni egy 17 éves lányt , de valószínûleg piszok jó tested van vagy valami hasonló adottságod, de sztem meg leszel dugva aztán "szevasz " hamar rád fog unni, szellemileg nem lehettek egy szinten
en 15 vagyok, baratom 18. Nalunk nem a 3 ev volt a gond, hanem h en mrg csak 15 vagyok. Csaladom mondta h egy 15 eves mast akar egy kapcsolattol mint egy 18 eves, de most mar 8 honapja vagyunk egyutt, teljesen ugyanaz az elkepzelesunk a kapcsolstokrol. Ram mar tobben is mondtak h erettebb vagyok.a koromnal, hat be is igazolodott, foleg hogy baratom is erettebb mint egy atlagos 18 eves. Meg ha pl 5 ev mulva talalkozunk, az elejen is teljesen elfogadott lett volna ez a 3 ev. De hat igy alakult es egyikunk se banja, elvettuk egymas szuzesseget, teljesen boldogak vagyunk egyutt :) persze meg mindig vannak beszologatasok, de minket mar nem erdekelnek mert nneki nincs egy ilyen tokeletes kapcsolatuk. Nektek is csak azt tudom mondani, hogy ne torodjetek masok velemenyevel, foleg ha mar ennyi ideje egyutt vagytok es semmi gond nem volt. A fontos az, hogy ti legyetek boldogok :)

A fiatal, 16-17 éves lányoknak miért vonzó egy 19 éves egyetemista? (nem mint ha baj lenne :D)

Legjobb válasz: Hát az nem elég, hogy 19 éves és egyetemista, kicsit többet lehetni az illetõrõl elmondani? :)

Hát az nem elég, hogy 19 éves és egyetemista, kicsit többet lehetni az illetõrõl elmondani? :)
Szerintem nem baj. A 16-17 évesek várnak egy kicsit - amíg 19-ek nem lesznek - és akkor már se okosnak, se kedvesnek nem kell lenni, mert a 16 éves lányok ugranak rájuk. De most komolyan: Minél több évvel fiatalabb a csaj, annál kisebb erõfeszítésbe kerül felszedni vagy megtartani. (Ez változik, mikor kinõnek a csitri korszakból úgy 25 környékén.)
Szerintem ez valamilyen szinten baj, hogy a 16-17 éves lányok nem a saját korosztályukba nézelõdnek. Ezért van az, hogy az ilyen idõs lányokat elmondják ribäncnak, kurvänak, stb. mert a 19-20 éves faszi jól megdugja és heló, szia és ezért nincs sok 16-17 éves fiúnak csaja, mert a saját korosztálya lenézi õket....
Azért mert mûködik köztük a kémia és kész :P
bazzmeg....:D egy 30 éves két gyerekes anyukának miért vonzó egy 40 éves facér pali? egy 50 éves fickónak mért vonzó a felesége? egy 15 éves lánynak mért vonzó a 16 éves párja?:D
A korosztályukban is lenne hasonlóan értelmes, és okos fiú, csakhát azok ugye nem kellenek, mert csúnyák, bénák stb.
Mert lehet dicsekedni hogy okos egyetemista pasijuk van.:D
nekem is jobban bejönnek a nem velem egykorúak 17/L (elõzõ)
talán azért, mert a velük egykorúak sokkal sokkal gyerekesebbek és éretlenebbek.és 2-3 év pont jó :)
A kérdező hozzászólása: Az illetõ én vagyok, 19 éves ELTE-s, szeretek sportolni az arcom se annyira csúnya, lány ismerõseim szerint aranyos vagyok meg vicces. Így kb ennyi. Csak mert mostanában egyre többet kavarok lányokkal :D
Mert 16-17 éves lányok körében menõ idõsebb pasival megd*tni magát. Majd kinövik, addig meg használd ki az alkalmat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!