Találatok a következő kifejezésre: Miért baj, egy (387 db)

Miért baj az, ha én érzelmes, gyengéd fiúként szeretnék már végre szeretni egy lányt? Miért nem kellek egy lánynak sem, vajon a külsőm a nagyobb probléma vagy a jó fiús, félénk jellemem, hogy egy lány sem vesz észre?

Legjobb válasz: Ez nem baj! Engem legalábbis nem zavar.:D Amúgy én is érzelmes vagyok, és szeretem a lányokat,velük gyengédnek lenni,és nekem sikerülni is szokott néha. Csak az a különbség,hogy én elég erõsnek,hidegnek,és keménynek mutatom magam. Így észre is vesznek,sõt tartanak is tõlem,nem is nagyon szeretnek de ez nem zavar. Ha valaki veszi a fáradtságot,annak megmutatom,h a kemény külsõ mögött nagyon is érzõ lélek rejtõzik. De a külvilág felé semmiképp nem mutatom,isten ments! Nem tartozik rájuk.

Ez nem baj! Engem legalábbis nem zavar.:D Amúgy én is érzelmes vagyok, és szeretem a lányokat, velük gyengédnek lenni, és nekem sikerülni is szokott néha. Csak az a különbség, hogy én elég erõsnek, hidegnek, és keménynek mutatom magam. Így észre is vesznek, sõt tartanak is tõlem, nem is nagyon szeretnek de ez nem zavar. Ha valaki veszi a fáradtságot, annak megmutatom, h a kemény külsõ mögött nagyon is érzõ lélek rejtõzik. De a külvilág felé semmiképp nem mutatom, isten ments! Nem tartozik rájuk.
6-os válaszoló leírta a lényeget. Nem kell a bunkó stílust felvenni, de igenis kell a magabiztosság. Még ha nincs is, akkor is mutasd azt, hogy van és szép lassan meg lesz a hatása. Az érzelmességet és gyengédséget meg hagyd meg bizonyos pillanatokra. Véleményem szerint a jellemed a nagyobb probléma és nem a külsõd. Mint nõt, engem pl. a kisugárzás, magabiztosság, közvetlenség fog meg elsõsorban. A külsõ is fontos, de nem az a legfontosabb. Szóval gyúrj elõször az önbizalomra. Hajrá! :)
Jelenleg ott tartunk, hogy a nõknek az átlagkereseted és a kocsid számít a legtöbbet. A megoldás tehát: Szerezz be pár millió költõpénzt, legyen egy fekete BMW-d vagy tûzpiros Ferrárid, és annyi csajod lesz, még meg is unod! Ennyi a trükk.
Kihagytad, hogy alacsony vagy.
Teljes mértékben átérzem a helyzeted tesó! Sajnos (vagy nem sajnos) pontosan ugyan ilyen adottságokkal rendelkezem, és nekem sem volt még barátnõm, pedig nagyon szeretnék már végre valakit a tenyeremen hordozni. A kérdésedre válaszolva, a külsõddel kapcsolatosan nem tudunk válaszolni neked, mivel nem láttunk. Az ilyen belsõvel rendelkezõ srácok pedig alapvetõen nehezen kezdeményeznek, a hasonló csajok pedig még nehezebben, így kész a baj. Nem mer egyik fél sem kezdeményezni, még akkor sem ha a másik illetõ alapvetõen szimpi. Az a régi közhely, mely szerint nem a ruha teszi az embert, egy nagy tévedés manapság. Az emberen totálisan átnéznek, ha a jellem ilyen, és még az öltözködésében is csak átlagos, ez saját tapasztalat. Amióta frissítettem a ruhatárat már át nem néznek rajtam, de egyrõl a háromra még nem jutottam, csak a kettõre.
A nõk (nem kislányoknak) egy igazi férfira vágynak. Na most az igazi férfiakat jellegzetes külsõ és belsõ tulajdonságaikról lehet felismerni. Mivel a külsõdrõl nincsenek információk, ezért ezt hagyjuk. Belsõ tekintetében egy igazi férfi a következõ egyszerû tulajdonságokkal bír: magabiztos, határozott, céltudatos, bátor, jó humorú. Az igazi férfiak a következõ dolgokat nem csinálják: nyafogás, siránkozás, panaszkodás, önsajnálat, túlzott érzelgés. Na most, lehetsz te külsõre akármilyen tökéletes. Ha ezek a tulajdonságok nincsenek meg benned, soha az életben nem fog egyetlen nõ sem õszintén vonzódni hozzád. Tehát elsõ lépésként ajánlom, hogy keresd meg a nadrágodban a tökeidet (Ha még nem sorvadtak el, ennyi buzeráns kérdés feltétele után.) és kezdjél el igazi férfiként viselkedni. Ha ezek után sem sikerül egy árva nõt se összeszedj, akkor valószínûleg tényleg eszméletlenül ocsmány és visszataszító külsõvel rendelkezhetsz. Sok sikert!
Ja és azt is, hogy utálod már az összes lányt, mert k*rva mind.
1-es :D :D :D :D
Hát én nagyon határozott magabiztos, és céltudatos vagyok, mindig elérem amit akarok, viszont emellett rengeteget panaszkodom, nyafogok, mert lusta dög is vagyok, szóval ha bennem a jó és a rossz tulajdonságok is megvannak, akkor most melyik kategóriába tartozom?:D

Gyermek nélkül szeretnék élni kettesben egy pasival, miért baj ez?

30 felett miért gáz hogy nem akarok gyereket így is lehet teljes életet élni,annyi jó dolog van .de sajna ezt nem sokan értik meg. hasonló gondolkodású embereket keresek.(talán a nagy Õ -t is)

Legjobb válasz: Nekem sem baj. Én 18 éves koromtól 35 éves koromig kettesben éltem a férjemmel. Nem is akartunk gyereket egyáltalán. Aztán egyszercsak elkezdett valami hiányérzetünk lenni, eleinte nem is tudtuk mi... Mostmár 3 éves fiaink vannak, és tudom mi hiányzott. Egyébként nem baj, ha nem tör rád a vágy a gyerek iránt soha. Csak akkor van baj, mikor rádtör, de már túl késõ. (most két ilyen barátnõmet kezelik depresszióval. 39 évesen ébredtek rá, hogy gyereket akarnak, és egyiknek sem jött össze se lombik, se inszem).

Nekem sem baj. Én 18 éves koromtól 35 éves koromig kettesben éltem a férjemmel. Nem is akartunk gyereket egyáltalán. Aztán egyszercsak elkezdett valami hiányérzetünk lenni, eleinte nem is tudtuk mi... Mostmár 3 éves fiaink vannak, és tudom mi hiányzott. Egyébként nem baj, ha nem tör rád a vágy a gyerek iránt soha. Csak akkor van baj, mikor rádtör, de már túl késõ. (most két ilyen barátnõmet kezelik depresszióval. 39 évesen ébredtek rá, hogy gyereket akarnak, és egyiknek sem jött össze se lombik, se inszem).
Nekem nem baj.
Miért lenne baj?? Ma már senki nem foglalkozik azzal hogy van.e gyereked agy nincs..Sõt! Egyre több idõs ember is mondja, hogy ma nem is érdemes babát vállalni ebbe a világba.
Általában azok fújják ezt fel az egyik oldalon, akik nagyon is szeretnék, de még pasi sincs hozzá, a másik oldalon meg azok, akik túl hamar vagy túl sokat vállaltak, esetleg egyedül maradtak a gyerek(ek)kel meg a gondokkal. Nem gonoszkodni akarok, egyszerûen ilyeneket látok.
Úgy is nézheted, hogy egyre kevesebb az élelem és az ivóvíz, a következõ világháborút könnyen a vízhiány robbanthatja ki. Így te vagy a normális, tied a jövõ gondolkodása. :)
Ha jól értme, még a pasi nincs is meg? :) Hány éves vagy pontosabban?
nekem nem baj. egyedül család nélkül meghalni azért elég nagy baj... de ha neked oké akkor máris eltûnt a "baj"...
Nem baj én is ezt akarom és ezt csinálom.nem kell gyerek.ha belegondol az ember z csak nyûg meg csomó pénz elmegy rá.nem akarok eltartani senkit.engem tartsanak el a félretett pénzbõl meg meg kell élnem ha a férjem netalán meghalna.
A kérdező hozzászólása: a #8/10 es válasz tetszik a legjobban, avval a különbséggel hogy ha egyedül maradok, keresek egy új társat idõvel.köszi.
A kérdező hozzászólása: egyik válaszom:37 vagyok. hát igen ehhez a gyermek nélküli éljünk ketten felálláshoz még nem találtam meg a pasit, de nem adom fel.tuti van ilyen férfi.az nem baj ha neki van gyermeke csak ne éljen velünk, néha eljön s megy is vissza .köszi.
Nem gáz, így is lehet élni. Majd ha megtalálod a párod, azonnal érezni fogod, hogy tõle viszont szeretnél gyereket. Nem kell még kétségbe esned.
Én egyet értek veled. De az a baj, hogy a többség úgy szocializálódott, hogy a nõknek szülniük kell. Még akkor is, ha nagy többségük alkalmatlan erre a feladatra. És szépen tovább nõ a megnyomorított lelkûek száma. Én sem voltam soha kotlós típus, de ez csak akkor baj szerintem, ha nem ismered fel. A család, társadalom nyomására szülni az egyik legnagyobb ostobaság. Én is ismerek boldogtalan anyákat, akik bár szeretik gyerekeiket igazából nem tudnak velük mit kezdeni. Sõt, már olyat is halottam, hogy a mai eszével nem vállalna gyereket!

Miért baj, ha a 11 hónapos fiam akár egy órát is eljátszik egyedül?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem baj, miért is lenne. Egy gyereknek kell hogy egyedül is eltudjon játszani. Van olyan hogy az én kisfiam is 1-15,órát is elvan nélkülem, bár ez mostanában igencsak ritka:(

Szia! Szerintem nem baj, miért is lenne. Egy gyereknek kell hogy egyedül is eltudjon játszani. Van olyan hogy az én kisfiam is 1-15, órát is elvan nélkülem, bár ez mostanában igencsak ritka:(
Ez nem baj. Az én lányom is nagyon jól elvan egyedül. Odaülök mellé, és ha akar velem játszani, úgyis jelzi. 1-2 órát is elvan magában amúgy, úgy hogy én meg se szólalok.
Ki mondta, hogy baj? Nagyon szerencsés vagy, sokan irigyelnek érte, hidd el :-)
inkább szerencsés vagy, irigylésre méltó; nálunk 5 perc a rekord....(szintén 11 hónapos)
Szia!Egyáltalán nem baj, sõt azt olvastam valahol, hogy az a baba aki órákig eljátszik egyedül, sokkal inteligensebb lesz! :)
Miért lenne baj? Kimondta azt, hogy baj lenne! Szerintem is örülj inkább neki!
Én is a szerencsések körébe tartozom. A lányom most 3 éves és õ is mindig jól elvolt egyedül is. És pont most dícsérte meg a védõnõ, hogy értelmesebb a koránál és meglepõen élénk a fantáziája. Kérdezte, hogy szokott-e unatkozni és ezen elgondolkodtam, mert jóformán soha nem unatkozik. Akár a 2 kezével is elbábozgat, ha nincs más. Én gyerekkoromban annyit nyaggattam anyáékat, hogy játszanak velem. Jó, hogy õ nem ilyen. A 4 hónapos fiam is elcsörgõzik magának vagy 20 percet. Remélem õ is olyan lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Én is szerencsésnek tartom magam a kicsim miatt. :)


Miért néznek le azért az emberek mert brutal deathcore-t és grindcore-t hallgatok és lány vagyok? Miért baj azha egy lány ilyen zenét hallgat?

Legjobb válasz: egyáltalán nem baj, csak itt Magyarországon az emberek többsége (tisztelet a kivételnek) lenézi azt, aki egy kicsit más..

egyáltalán nem baj, csak itt Magyarországon az emberek többsége (tisztelet a kivételnek) lenézi azt, aki egy kicsit más..
A kérdező hozzászólása: oké értem köszi. csak ahol én lakom meg a sulimba a mulatos meg a cigány zene meg a disco meg az elktro a menö és lehet hogy ezért néznek le mert ordibálnak az én zenémbe.
Ne is törõdj velük, de tényleg. Õ bajuk, ha hülyék és ezért lenéznek. Én amúgy leginkább death metált hallgatok, eddig senki nem mondott rá semmit, csak azt, hogy nem nézte volna ki belõlem :D Az egyik barátnõm meg popzenét hallgat, de nem szólunk bele egymás ízlésébe :)
A kérdező hozzászólása: értem. köszi.ritkán én is hallgatok death metalt mert Job For A Cowboy death metal. meg Triger the bloodshed is death metal meg pár banda. meg aza baj h sok fiu ezért nem akar velem járni mert szeritük sátán zenét hallgatok közbe meg nem is az.
Én is Deathcore/Metalcore-t hallgatok. Az én sulimban is a cigány meg a disco zene a "menõ". Nem tudom, hogy engem lenéznek e emiatt, mert egész normálisak velem ettõl függetlenül, de ha olyan alkalom adódik éppen, akkor büszkén és hangosan szoktam hangoztatni, hogy mit is hallgatok. :D 17/L
A kérdező hozzászólása: értem. hát én nem merem hangosan hallgatni.
pacsiiiii.D:D:nekem az a pláne hogy 14 vagyok.:) .
Nembajaz:D Sõt nagyon is jó:) Én mindent ami a death fogalma köré csoportosul(deathmetal, deathcore, metalcore, brutal death metal, hardcore beatdown) egyszóval mindent:D Nem szoktak leszólni, de ha igen visszaszólok, esetleg érvelek ilyesmi xd
Hát a csoffat kávboj(Job for a cowboy) régen jobb volt ugye akkor még deathcore volt:3 de engem is lenéznek nyugi, deathcore, metalcore, guttural, brutal deathmetal, és mert piercingem van... de lényegtelen nem kell oda figyelni rá de tessék ezek hátha tetszeni fognak: https://www.youtube.com/watch?v=ZoodgUt5ta8 https://www.youtube.com/watch?v=mUaAjEB3acg https://www.youtube.com/watch?v=Y5JNWACh83o https://www.youtube.com/watch?v=qV9u9ItTjoM

Miért baj az ha egy kamasz lányt érdekel a divat? Sőt még lehet, hogy a fiúk is érdeklik.

Itt mindig feltesznek egy kérdést,hogy 'jaj én így különc vagyok,engem inkább csak a tanulás érdekel,a fiúk meg a divat egyáltalán nem,normális vagyok?megkéne változnom?" És akkor erre jönnek a válaszok,hogy "dehogyis,maradj ilyen amilyen vagy,ne kövesd a sok divatmajmot,foglalkozz csak a tanulással" és hasonlók. Erre kérdem én,hogy ez miért baj?Talán nem lehet jól tanulni meg jól öltözködni Pl engem érdekel,hogy mi a divat,persze nem követek mindent,de ami tetszik az tetszik.És érdekel,hogy-hogy öltözködöm. Ezért miért kell le ribäncozni meg plázapicsäzni meg divatmajmozni??F?leg úgy,hogy nem is ismerjük azokat akik felteszik a kérdést.

Legjobb válasz: Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.

Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.
Egyet jól jegyezz meg: a stílus önmagunk utánzása. Ha hisztérikusan követed a divatot, akkor másokat majmolsz. Nyilván itt szélsõségekrõl van szó, egyik sem jó. Az sem, ha úgy öltözöl, mint a nagyanyád, és az sem, ha a fél éves pulcsit már nem veszed fel, mert kiment a divatból. A lényeg az, hogy belül találd meg az egyéniségedet, a többi csak csomagolás - de ki lehet vele fejezni önmagadat. Ezért harmóniában kell lenni a külsõnek és a belsõnek.
Sosem értettem milyen emberek írják az ilyeneket. Õket kiutálták, mert szegény volt vagy mi? Mindenki a többséghez akar tartozni.
Nekem például elegem van az ilyen: jaj én így különc vagyok, engem inkább csak a tanulás érdekel, a fiúk meg a divat egyáltalán nem, normális vagyok?megkéne változnom?" kérdésekbõl. Ezeknek a 99 sõt szerintem inkáább a 100%-a csak dicsekedni akar meg növelni az ego-ját. Persze nem baj hogyha vannak ilyen emberek de legem van ezekbõl a kérdésekbõl mert úgyis csak dicsekedni akarnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy válaszoltatok.

Miért baj, ha ilyet kérdezek egy fiútól, akinek tetszem?

Azt hittem,hogy nem vettem észre,hogy bámulsz? vagy Miért gondoltad,hogy nem veszem észre,amikor bámulsz? Haha én jót nevetnék rajta,na ti?

Legjobb válasz: Az miért baj ha egy csávó odamegy hozzád(aki tetszik neked) és azt mondja ne bámulj úgyis rusnya vagy?

Az miért baj ha egy csávó odamegy hozzád(aki tetszik neked) és azt mondja ne bámulj úgyis rusnya vagy?
ebben nincs semmi szimpatikus utalás, elég flegma és bunkó stílus
Most akkor tetszik neked, de mégis lepattintottad? :D Ejj te csaj...
A hangnemedtõl is függ.. ha viccesen kérdezed az nem olyan gáz, de még úgyis, komolyan nem így kell elárulni, hogy neked is bejön vagy nem is tudom mit akarsz ezzel.
Mert a bunkó stílusodból arra következtethet, hogy le akarod koptatni.
A kérdező hozzászólása: Szeretem, ha zavarba tudom hozni.TÖK JÓ!!!
A kérdező hozzászólása: Neki nem ment el, és randira is hívott volna, ha elfogadom...
Mert ez inkább így hangzik: Azt hitted nem vettem észre hogy bámulsz? Teeeeee.... Mit akarsz? Mit képzelsz? Mit gondolsz te? :D Akár:) De gondolom nem ilyen hanglejtéssel mondod. De inkább hagyd el ezeket a beszólásokat. A fiú is tudja hogy tetszel neki, te is tudod, más szavakkal vagy tettekkel add inkább a tudtára. Azt hogy észrevetted hogy néz majd késõbb megbeszélitek. Amikor már nem fogod ilyenekkel zavarba hozni. Mert ismerkedésnél még könnyen belepirulhat egy-egy ilyen vicces mondatodba.
Nekem elég nagyképûnek/beképzeltnek tûnik, nekem tutira elmenne a kedvem a lánytól.
Az már más :) )))))
A kérdező hozzászólása: De én nem mondtam neki, hogy csúnya, sõt arra utaltam elõtte, hogy tetszik nekem.
ha kedvesen adod elõ magad akkor engem nem zavarna különösebben. ha tetszik a lány akkor alkalom a beszélgetésre.

Lányok miért baj, hogy szerelmes szeretnék lenni? Miért baj hogy hamar megszeretek egy lányt? és ha szemezek egy lánnyal, mindig azon töprengek, hogy vajon tudnám-e őt szeretni szerelemmel!?

nem vagyok terhes és medvedisznó ember sem,és mást sem keresek....

Legjobb válasz: mert aki ismerettség nélkül, hamar szerelmes lesz, arról feltételezhetõ, hogy párkapcsolatban is, hirtelen másba lesz szerelmes tehát komolytalan

mert aki ismerettség nélkül, hamar szerelmes lesz, arról feltételezhetõ, hogy párkapcsolatban is, hirtelen másba lesz szerelmes tehát komolytalan
A kérdező hozzászólása: csak akit megismerek õt szeretem, de a mai emberek egyszerûen félnek a szeretettõl, úgy vettem észre.
Ne mondd el nekik egybõl. Várj ki. Egyébként az nem szerelem-szerintem-amit érzel, de te tudod.
Mert a mai lányok az olyat keresik aki lesz*rja õket.. sajnos tapasztalat

Miért baj az ha 8 hós kisfiam egy nap csak 3* szopik, nem kap tápszert sem?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj. Enyém is 3-szor szopizott ilyen idõsen, ráadásul az egyik altató cici volt, amikor csak tessék-lássék evett. Mondjuk õ kapott napi egyszer tejpépet. Ki szerint baj?

Szerintem nem baj. Enyém is 3-szor szopizott ilyen idõsen, ráadásul az egyik altató cici volt, amikor csak tessék-lássék evett. Mondjuk õ kapott napi egyszer tejpépet. Ki szerint baj?
Ki mondta , hogy baj lenne, gondolom mellette kap már fõzeléket, tejpépet és gyümölcsöt is.
Ha gyarapszik a súlya, nem stagnál, vagy fogy, akkor szerintem nem baj. Fogadjunk a védõnõk szerint baj! Nálunk is "túl okosak" a védõnõk! Nálunk közölték, hogy a gyerek feje lapos, mert sokat fekszik hanyatt! Elvittem a dokihoz, és csak nevetett. Bocsi, hogy beleírtam a válaszba a saját, nem idevágó sztorimat, de jelenleg még nagyon a hatása alatt vagyok a történteknek!! Amúgy az "igény szerinti szoptatás pont errõl szól, hogy annyit, és annyiszor szopizzon a baba, amennyit õ kíván. Ezt nem csak a sûrûbb szoptatásnál kell alkalmazni, hanem akkor is, ha kevesebbet eszik, mint a ti esetetekben.!!!
az enyém 16 honapos, mostani szokása hogy elkezd egyik percrol a masikra eroltetve nevetni, de azt ugy:Dtobbszor csinalja egy nap, es soxor en mar jobban nevetek mint o
A kérdező hozzászólása: Igen, a védõnõ szerint baj. Tejpépet nem kap, nem szereti. Kap fõzeléket, gyümölcsöket, gabonákat és iszik házi gyümilevet és vizet is vagy kis teát. Amúgy 9 kiló felett van a súlya és 75centi.
Már miért lenne baj??? Én is így etettem, mikor ennyi idõsek voltak. Most 1 évesen 2 szopi, nincs mellette tápszer, vagy ilyesmi. Fõzelék, gyümölcs van persze, 3 másik étkezéskor, t ehát összesen 5-ször eszik, ebbõl 2 szopi.

Miért baj az ha egy 34 éves férfi a 18-28 körüli nõket hajtja és ha megállapodik, akkor is huszonéves felesége lesz majd?

Ha azt gondolja egy fiatalabb nõvel sokkal jobb családot alapítani, mint egy 30 felettivel.

Legjobb válasz: A 30 feletti nõknek baj, mert irigyek, hogy nem õket hajtod hanem a szebb, fiatalabb, aranyosabb, kevesebbet követelõzõ lányokat. Irigyek. Dehogybaj. Miért lenne?

A 30 feletti nõknek baj, mert irigyek, hogy nem õket hajtod hanem a szebb, fiatalabb, aranyosabb, kevesebbet követelõzõ lányokat. Irigyek. Dehogybaj. Miért lenne?
ez leginkább két korcsoportnak szúrja a szemét! a 30 év körüli nõknek, mert irigyek amikor látják, hogy a 20 éves csajokat hajtják a 30 éves a pasik, valamint a 20 éves fiúknak akik szintén sajnálják, hogy nem rúgnak labdába az idõsebbek mellett. de még szúrhatja a szemét a 30 körüli férfiaknak akiknek otthon porosodik a 30+ éves már-már lestrapált feleségük :D
Ha az illetõ nem puhos és begyöpösödött, akkor nem baj... Mindenki olyat szerez, amilyet tud. :D
így a jó!
A kérdező hozzászólása: Leszögezem az eredeti tárgytól ez már eltérés, de: Mert egy 50-60 éves férfinek még feláll. És akkor nézz meg egy 50-60 év körüli nõt. Segítek: Egy férfi minden életkorában ugyanazokat a nõket kívánja. Pl. nekem 20 évesen felállt a 15-45 körüli nõkorosztályra. 30 évesen felállt a 15-45 körüli nõkorosztályra. És ez késõbb is valszeg így lesz.
6 év eltérés nem sok. mi neked a puhos? nem hinném, hogy rosszul néznék ki. 30+Fsportosdiplomás
De miért, ha a feleségével egykorúak (tegyük fel ezt), akkor az asszony miért túl öreg...? Egy harmincas átlagférfi elég rossz karban van. Kopaszodik, puhos. Mondom ÁTLAGférfi. Lehet kikérni, kedves kérdezõ, ha nem ilyen vagy...
a viagrától is csak nõkre áll fel 77%os mama :D
A kérdező hozzászólása: 3: Akkor a te logikád szerint 2 dolog közül választhat mindenki. 1. Vagy olyan öreg lesz hogy már nem áll fel neki ezért elhagyja a felesége. 2. Vagy a felesége lesz olyan öreg, hogy neki nem áll már fel a felesége kinézetére.
Akinek a Viagra kell, az hetven éves papákra is hajthat ennyi erõvel...
viagrával örökké él dákó uraság!
Mikor megpuhulsz, a fiatalabb csaj keres majd mást. :D Nem vagyok 30 feletti. :D
nem az
Bajnak nem baj, a 25-28 éves korosztály meg szerintem még illik is hozzá korban. A 18 éves talán még picit fiatalka, ritka az olyan kapcsolat, ami ilyen korkülönbséggel hosszútávon jól mûködik. Nem azt mondom, hogy nem lehetséges, csak ritka. Egy fiatal lányt még el tud bûvölni egy érett férfi, de évek múlva könnyen jöhetnek a problémák, pl. mikor õ még egy ereje teljében levõ, 30-as évei vége felé járó nõ lesz, akkor te már jócskán az ötvenes éveidet taposod. Olyankor már tényleg nagyon nagynak kell lennie a szerelemnek, de még inkább a szeretetnek ahhoz, hogy minden téren harmonikus legyen a kapcsolatotok. Nem lebeszélni akarlak, lehet, hogy szerencséd lesz. Mondjuk a családalapítás részét nem igazán értem, hogy miért elõnyösebb fiatalabb nõvel, mikor egyre inkább azt látom, hogy a nõk többsége nagyon fiatalon még nem akar szülni, de mindegy.

Miért baj az, ha valakiknek van hamis útlevele, ha egyszer ez egy lehetõség, hogy az elnyomó rezsimbõl meneküljenek?

Ezt én nem értem.

Legjobb válasz: "Itt is akkor tesznek tönkre, mikor akarnak, és úgy ássák el a hullád az erdõbe észrevétlenül, ahogy akarják, ne aggódj." ---errõl beszélek! abszolút tisztában vagyok vele, na de és akkor miért is baj, ha valaki tehát menekülni szeretne?

A kérdező hozzászólása: "Itt is akkor tesznek tönkre, mikor akarnak, és úgy ássák el a hullád az erdõbe észrevétlenül, ahogy akarják, ne aggódj." ---errõl beszélek! abszolút tisztában vagyok vele, na de és akkor miért is baj, ha valaki tehát menekülni szeretne?
Kérdezõ, kapaszkodj meg. A Kádár rendszerben voltak, akik megtapasztalták. Nem a végén, az elején. Ha te nem, örvendj. Megértem én az agyi szinttel kapcsolatos problémádat. De az a szint nem a jobboldalé, nem is más oldalé, hanem a gondolkodóké. De az igazi probléma itt - nemcsak veled kapcsolatban - hogy itt már nincs jelentése a törvény szónak. Hogy mitõl az és mi oldja fel. De ennek az elmagyarázása már meghaladja e fórum lehetõségeit.
A kérdező hozzászólása: hogy mitõl? na ne viccelj már, a Kádár rendszerben nem tapasztaltam még ilyen jelenségeket h pl az emberek még csak elmondani se merik, kivel szimpatizálnak, mert olyan rettegésben tartják õket, hogy ha megtennék, másnap repülne, így vagy úgy. és komolyan mondom: ismertem én a Kádári korszakot is, de ott nem volt ennyire kõkeményen kiépített apparátussal mûködõ elnyomórendszer.
Mitõl van itt elnyomás és diktatúra ? Számomra rejtély volt és az is fog maradni, hogy ilyen mértékû agyhiánnyal hogy képes életben maradni a kérdezõ és egy-két, ugyanilyen társa.
Hát persze. Orbán kinyírta Welsz Tamást. Egyértelmû. Bissau-Guineában aztán meg biztos jobban meg lehet élni, mint itt. Az adócsalás meg... ugyan már, hát ez alatt a szemét kormány alatt mindent meg lehet csinálni, és ezért nem vonhatnak felelõsségre! Meg tényleg, milyen hülyék a jobboldaliak, hogy azt a régi, elavult bétékát még figyelembe veszik! Olyan maradiak!
A kérdező hozzászólása: édes jó istenem ... szal ilyenkor gyõzõdök meg újra és újra, hogy számomra egyenesen elképzelhetetlen agyi szintû elemekbõl áll össze a jobb oldal, és ez azért igen elkeserítõ :( de hát ugye ez megfelel a Matolcsy-szintnek szal no problem. Aztán meg tessék, itt van amire gondoltam: Welsz ügye. Ha a bolondja elmenekült volna, ma is élne. Még most is azt mondod, hogy az ember a saját életének védelme érdekében se alappal szeg meg bizonyos szabályokat? ja hogy hamis útlevele volt? na és? és a náci megszállás alatt, sõt fõleg után, szted hányan menekültek ki hamis útlevelekkel a világ minden országába? Ennél a Welsz-ügynél nem is kell hirtelen fényesebb bizonyíték. ez a nagy magyar realitás.
jól van, kilopják a milliárdokat a szerelmeid, te meg itt mentegeted õket, meg rikoltozol mellettük, hogy nincs pénz semmmire. De van, drágám, ott van a zsebükben. Semmi más oka nincs annak, hogy itt tart az ország, csak ez.
A kérdező hozzászólása: 5-ös: Oké, de na és akkor? Mert szted amiket leírtál, azok jó része nincs jelen most nálunk?
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); jó, hát ha már elkanyarodunk erre, akkor és pl miért nem Deutsch-familyt vezetik elõ az MTK-s milliárdok lenyúlása miatt? azért az mégse 230 milla vagy oké, legyen a többszöröse, akkor is töredéke akár annak, akár Viktor-family egyéb neveken lévõ vagyonfelhalmozásának. Vagy tévedek? Na de a témára térve: Igen, bûncselekmény, naná, hát ezt használja ki a hatalmon lévõ rezsim a megtorlásra. De azért azt vegyük már figyelembe, hogy katasztrófa-helyzetben kicsit másképp értékelendõ sok minden! Milyen triviális példát mondjak? Tavaly a márciusi havazásnál tankok is felmentek az autópályára, sõt egy csomó autó a szembesávokban közlekedett. és megbüntették õket? Pedig elég súlyosan megszegték a KRESZ-t. Szal érted, mire gondolok ... Válsághelyzet felülírja az általános normákat sokszor. Ez pedig nálunk jelenleg fokozottan igaz, hát láthatod magad is, hogy még az ügyészség is a fidesz-kampányt végzi. Milyen egyéb bizonyíték kell még?
Nem akartak õk lelépni, csak a vagyonukat mentették ki olyan országba, ahol nincs bankadó, tranzakciós adó, és nem kell bevallani a vagyonukat.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Leginkább azért baj, mert törvényt szeg. És a diktatúra, a nagy gazemberség is mind kicsike törvényszegéssel kezdõdik, ahogy a mostani is 2006-ban, a Kossuth téren, a kordondöntögetéssel. Az elnyomás alól kikerülni sokféleképpen lehet, a történelem számos rendkívül eredményes példát ad. Szerepel benne a törvénytelen út is, de annak az a feltétele, hogy nagyon nagyon sokan akarják, együtt és összehangoltan csinálják. Igaz, ekkor már szabadságharc, vagy népfelkelés a neve. Riadozni azért nem kell, sokkal hatásosabb az összefogás, Rákosit is az távolította el végsõ soron. A demokráciafogalom is jó, ha pontos, mert könnyen juthatunk olyan torz vélekedésre, mint az egyik válasz. Nem, a demokrácia nem tûr semmiféle erõszakot, legfeljebb nem képes elég hatásosan fellépni ellene. De elvben feltétlenül fellép. Ahol az erõszak bármely formája legális alternatíva, az nem demokrácia, hanem a diktatúra valamely fokozata. Amikor már a véleményedért is érted jönnek, amikor már az erdõbe kerülsz fél méterre a talajszint alá, az már a diktatúra szélsõséges fajtája, külön neve is van: terror. Itt még nem tartunk, de tudható, ha egy úton elindulunk, azon vagy végigmegyünk, vagy erõszakkal megszakítjuk a menetet. Egy bizonyos ponton túl ritkán megy érvekkel.
Jézusom, icipicit túl gondolod a dolgokat :D
Mert okirathamisítás, ahogy elõttem is mondták.Simon Gábornak és ismerõseinek pedig nem azért volt hamis útlevele, hogy az Orbán-kormány elnyomása miatt majd lelépjenek.
A kérdező hozzászólása: ez értelmes és velõs komment. "itt már nincs jelentése a törvény szónak." csak maximálisan egyetérteni tudok, nem kell kifejteni. és ez tényleg nagyon durva egy helyzet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!