Találatok a következő kifejezésre: Miért baj, egy (348 db)

Miért baj az, ha én érzelmes, gyengéd fiúként szeretnék már végre szeretni egy lányt? Miért nem kellek egy lánynak sem, vajon a külsőm a nagyobb probléma vagy a jó fiús, félénk jellemem, hogy egy lány sem vesz észre?

Legjobb válasz: Ez nem baj! Engem legalábbis nem zavar.:D Amúgy én is érzelmes vagyok, és szeretem a lányokat,velük gyengédnek lenni,és nekem sikerülni is szokott néha. Csak az a különbség,hogy én elég erõsnek,hidegnek,és keménynek mutatom magam. Így észre is vesznek,sõt tartanak is tõlem,nem is nagyon szeretnek de ez nem zavar. Ha valaki veszi a fáradtságot,annak megmutatom,h a kemény külsõ mögött nagyon is érzõ lélek rejtõzik. De a külvilág felé semmiképp nem mutatom,isten ments! Nem tartozik rájuk.

Ez nem baj! Engem legalábbis nem zavar.:D Amúgy én is érzelmes vagyok, és szeretem a lányokat, velük gyengédnek lenni, és nekem sikerülni is szokott néha. Csak az a különbség, hogy én elég erõsnek, hidegnek, és keménynek mutatom magam. Így észre is vesznek, sõt tartanak is tõlem, nem is nagyon szeretnek de ez nem zavar. Ha valaki veszi a fáradtságot, annak megmutatom, h a kemény külsõ mögött nagyon is érzõ lélek rejtõzik. De a külvilág felé semmiképp nem mutatom, isten ments! Nem tartozik rájuk.
6-os válaszoló leírta a lényeget. Nem kell a bunkó stílust felvenni, de igenis kell a magabiztosság. Még ha nincs is, akkor is mutasd azt, hogy van és szép lassan meg lesz a hatása. Az érzelmességet és gyengédséget meg hagyd meg bizonyos pillanatokra. Véleményem szerint a jellemed a nagyobb probléma és nem a külsõd. Mint nõt, engem pl. a kisugárzás, magabiztosság, közvetlenség fog meg elsõsorban. A külsõ is fontos, de nem az a legfontosabb. Szóval gyúrj elõször az önbizalomra. Hajrá! :)
Jelenleg ott tartunk, hogy a nõknek az átlagkereseted és a kocsid számít a legtöbbet. A megoldás tehát: Szerezz be pár millió költõpénzt, legyen egy fekete BMW-d vagy tûzpiros Ferrárid, és annyi csajod lesz, még meg is unod! Ennyi a trükk.
Kihagytad, hogy alacsony vagy.
Teljes mértékben átérzem a helyzeted tesó! Sajnos (vagy nem sajnos) pontosan ugyan ilyen adottságokkal rendelkezem, és nekem sem volt még barátnõm, pedig nagyon szeretnék már végre valakit a tenyeremen hordozni. A kérdésedre válaszolva, a külsõddel kapcsolatosan nem tudunk válaszolni neked, mivel nem láttunk. Az ilyen belsõvel rendelkezõ srácok pedig alapvetõen nehezen kezdeményeznek, a hasonló csajok pedig még nehezebben, így kész a baj. Nem mer egyik fél sem kezdeményezni, még akkor sem ha a másik illetõ alapvetõen szimpi. Az a régi közhely, mely szerint nem a ruha teszi az embert, egy nagy tévedés manapság. Az emberen totálisan átnéznek, ha a jellem ilyen, és még az öltözködésében is csak átlagos, ez saját tapasztalat. Amióta frissítettem a ruhatárat már át nem néznek rajtam, de egyrõl a háromra még nem jutottam, csak a kettõre.
A nõk (nem kislányoknak) egy igazi férfira vágynak. Na most az igazi férfiakat jellegzetes külsõ és belsõ tulajdonságaikról lehet felismerni. Mivel a külsõdrõl nincsenek információk, ezért ezt hagyjuk. Belsõ tekintetében egy igazi férfi a következõ egyszerû tulajdonságokkal bír: magabiztos, határozott, céltudatos, bátor, jó humorú. Az igazi férfiak a következõ dolgokat nem csinálják: nyafogás, siránkozás, panaszkodás, önsajnálat, túlzott érzelgés. Na most, lehetsz te külsõre akármilyen tökéletes. Ha ezek a tulajdonságok nincsenek meg benned, soha az életben nem fog egyetlen nõ sem õszintén vonzódni hozzád. Tehát elsõ lépésként ajánlom, hogy keresd meg a nadrágodban a tökeidet (Ha még nem sorvadtak el, ennyi buzeráns kérdés feltétele után.) és kezdjél el igazi férfiként viselkedni. Ha ezek után sem sikerül egy árva nõt se összeszedj, akkor valószínûleg tényleg eszméletlenül ocsmány és visszataszító külsõvel rendelkezhetsz. Sok sikert!
Ja és azt is, hogy utálod már az összes lányt, mert k*rva mind.
1-es :D :D :D :D
Hát én nagyon határozott magabiztos, és céltudatos vagyok, mindig elérem amit akarok, viszont emellett rengeteget panaszkodom, nyafogok, mert lusta dög is vagyok, szóval ha bennem a jó és a rossz tulajdonságok is megvannak, akkor most melyik kategóriába tartozom?:D

Gyermek nélkül szeretnék élni kettesben egy pasival, miért baj ez?

30 felett miért gáz hogy nem akarok gyereket így is lehet teljes életet élni,annyi jó dolog van .de sajna ezt nem sokan értik meg. hasonló gondolkodású embereket keresek.(talán a nagy Õ -t is)

Legjobb válasz: Nekem sem baj. Én 18 éves koromtól 35 éves koromig kettesben éltem a férjemmel. Nem is akartunk gyereket egyáltalán. Aztán egyszercsak elkezdett valami hiányérzetünk lenni, eleinte nem is tudtuk mi... Mostmár 3 éves fiaink vannak, és tudom mi hiányzott. Egyébként nem baj, ha nem tör rád a vágy a gyerek iránt soha. Csak akkor van baj, mikor rádtör, de már túl késõ. (most két ilyen barátnõmet kezelik depresszióval. 39 évesen ébredtek rá, hogy gyereket akarnak, és egyiknek sem jött össze se lombik, se inszem).

Nekem sem baj. Én 18 éves koromtól 35 éves koromig kettesben éltem a férjemmel. Nem is akartunk gyereket egyáltalán. Aztán egyszercsak elkezdett valami hiányérzetünk lenni, eleinte nem is tudtuk mi... Mostmár 3 éves fiaink vannak, és tudom mi hiányzott. Egyébként nem baj, ha nem tör rád a vágy a gyerek iránt soha. Csak akkor van baj, mikor rádtör, de már túl késõ. (most két ilyen barátnõmet kezelik depresszióval. 39 évesen ébredtek rá, hogy gyereket akarnak, és egyiknek sem jött össze se lombik, se inszem).
Nekem nem baj.
Miért lenne baj?? Ma már senki nem foglalkozik azzal hogy van.e gyereked agy nincs..Sõt! Egyre több idõs ember is mondja, hogy ma nem is érdemes babát vállalni ebbe a világba.
Általában azok fújják ezt fel az egyik oldalon, akik nagyon is szeretnék, de még pasi sincs hozzá, a másik oldalon meg azok, akik túl hamar vagy túl sokat vállaltak, esetleg egyedül maradtak a gyerek(ek)kel meg a gondokkal. Nem gonoszkodni akarok, egyszerûen ilyeneket látok.
Úgy is nézheted, hogy egyre kevesebb az élelem és az ivóvíz, a következõ világháborút könnyen a vízhiány robbanthatja ki. Így te vagy a normális, tied a jövõ gondolkodása. :)
Ha jól értme, még a pasi nincs is meg? :) Hány éves vagy pontosabban?
nekem nem baj. egyedül család nélkül meghalni azért elég nagy baj... de ha neked oké akkor máris eltûnt a "baj"...
Nem baj én is ezt akarom és ezt csinálom.nem kell gyerek.ha belegondol az ember z csak nyûg meg csomó pénz elmegy rá.nem akarok eltartani senkit.engem tartsanak el a félretett pénzbõl meg meg kell élnem ha a férjem netalán meghalna.
A kérdező hozzászólása: a #8/10 es válasz tetszik a legjobban, avval a különbséggel hogy ha egyedül maradok, keresek egy új társat idõvel.köszi.
A kérdező hozzászólása: egyik válaszom:37 vagyok. hát igen ehhez a gyermek nélküli éljünk ketten felálláshoz még nem találtam meg a pasit, de nem adom fel.tuti van ilyen férfi.az nem baj ha neki van gyermeke csak ne éljen velünk, néha eljön s megy is vissza .köszi.
Nem gáz, így is lehet élni. Majd ha megtalálod a párod, azonnal érezni fogod, hogy tõle viszont szeretnél gyereket. Nem kell még kétségbe esned.
Én egyet értek veled. De az a baj, hogy a többség úgy szocializálódott, hogy a nõknek szülniük kell. Még akkor is, ha nagy többségük alkalmatlan erre a feladatra. És szépen tovább nõ a megnyomorított lelkûek száma. Én sem voltam soha kotlós típus, de ez csak akkor baj szerintem, ha nem ismered fel. A család, társadalom nyomására szülni az egyik legnagyobb ostobaság. Én is ismerek boldogtalan anyákat, akik bár szeretik gyerekeiket igazából nem tudnak velük mit kezdeni. Sõt, már olyat is halottam, hogy a mai eszével nem vállalna gyereket!

Miért baj, ha a 11 hónapos fiam akár egy órát is eljátszik egyedül?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem baj, miért is lenne. Egy gyereknek kell hogy egyedül is eltudjon játszani. Van olyan hogy az én kisfiam is 1-15,órát is elvan nélkülem, bár ez mostanában igencsak ritka:(

Szia! Szerintem nem baj, miért is lenne. Egy gyereknek kell hogy egyedül is eltudjon játszani. Van olyan hogy az én kisfiam is 1-15, órát is elvan nélkülem, bár ez mostanában igencsak ritka:(
Ez nem baj. Az én lányom is nagyon jól elvan egyedül. Odaülök mellé, és ha akar velem játszani, úgyis jelzi. 1-2 órát is elvan magában amúgy, úgy hogy én meg se szólalok.
Ki mondta, hogy baj? Nagyon szerencsés vagy, sokan irigyelnek érte, hidd el :-)
inkább szerencsés vagy, irigylésre méltó; nálunk 5 perc a rekord....(szintén 11 hónapos)
Szia!Egyáltalán nem baj, sõt azt olvastam valahol, hogy az a baba aki órákig eljátszik egyedül, sokkal inteligensebb lesz! :)
Miért lenne baj? Kimondta azt, hogy baj lenne! Szerintem is örülj inkább neki!
Én is a szerencsések körébe tartozom. A lányom most 3 éves és õ is mindig jól elvolt egyedül is. És pont most dícsérte meg a védõnõ, hogy értelmesebb a koránál és meglepõen élénk a fantáziája. Kérdezte, hogy szokott-e unatkozni és ezen elgondolkodtam, mert jóformán soha nem unatkozik. Akár a 2 kezével is elbábozgat, ha nincs más. Én gyerekkoromban annyit nyaggattam anyáékat, hogy játszanak velem. Jó, hogy õ nem ilyen. A 4 hónapos fiam is elcsörgõzik magának vagy 20 percet. Remélem õ is olyan lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Én is szerencsésnek tartom magam a kicsim miatt. :)


Miért baj az ha egy kamasz lányt érdekel a divat? Sőt még lehet, hogy a fiúk is érdeklik.

Itt mindig feltesznek egy kérdést,hogy 'jaj én így különc vagyok,engem inkább csak a tanulás érdekel,a fiúk meg a divat egyáltalán nem,normális vagyok?megkéne változnom?" És akkor erre jönnek a válaszok,hogy "dehogyis,maradj ilyen amilyen vagy,ne kövesd a sok divatmajmot,foglalkozz csak a tanulással" és hasonlók. Erre kérdem én,hogy ez miért baj?Talán nem lehet jól tanulni meg jól öltözködni Pl engem érdekel,hogy mi a divat,persze nem követek mindent,de ami tetszik az tetszik.És érdekel,hogy-hogy öltözködöm. Ezért miért kell le ribäncozni meg plázapicsäzni meg divatmajmozni??F?leg úgy,hogy nem is ismerjük azokat akik felteszik a kérdést.

Legjobb válasz: Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.

Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.
Egyet jól jegyezz meg: a stílus önmagunk utánzása. Ha hisztérikusan követed a divatot, akkor másokat majmolsz. Nyilván itt szélsõségekrõl van szó, egyik sem jó. Az sem, ha úgy öltözöl, mint a nagyanyád, és az sem, ha a fél éves pulcsit már nem veszed fel, mert kiment a divatból. A lényeg az, hogy belül találd meg az egyéniségedet, a többi csak csomagolás - de ki lehet vele fejezni önmagadat. Ezért harmóniában kell lenni a külsõnek és a belsõnek.
Sosem értettem milyen emberek írják az ilyeneket. Õket kiutálták, mert szegény volt vagy mi? Mindenki a többséghez akar tartozni.
Nekem például elegem van az ilyen: jaj én így különc vagyok, engem inkább csak a tanulás érdekel, a fiúk meg a divat egyáltalán nem, normális vagyok?megkéne változnom?" kérdésekbõl. Ezeknek a 99 sõt szerintem inkáább a 100%-a csak dicsekedni akar meg növelni az ego-ját. Persze nem baj hogyha vannak ilyen emberek de legem van ezekbõl a kérdésekbõl mert úgyis csak dicsekedni akarnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy válaszoltatok.

Miért baj, ha ilyet kérdezek egy fiútól, akinek tetszem?

Azt hittem,hogy nem vettem észre,hogy bámulsz? vagy Miért gondoltad,hogy nem veszem észre,amikor bámulsz? Haha én jót nevetnék rajta,na ti?

Legjobb válasz: Az miért baj ha egy csávó odamegy hozzád(aki tetszik neked) és azt mondja ne bámulj úgyis rusnya vagy?

Az miért baj ha egy csávó odamegy hozzád(aki tetszik neked) és azt mondja ne bámulj úgyis rusnya vagy?
ebben nincs semmi szimpatikus utalás, elég flegma és bunkó stílus
Most akkor tetszik neked, de mégis lepattintottad? :D Ejj te csaj...
A hangnemedtõl is függ.. ha viccesen kérdezed az nem olyan gáz, de még úgyis, komolyan nem így kell elárulni, hogy neked is bejön vagy nem is tudom mit akarsz ezzel.
Mert a bunkó stílusodból arra következtethet, hogy le akarod koptatni.
A kérdező hozzászólása: Szeretem, ha zavarba tudom hozni.TÖK JÓ!!!
A kérdező hozzászólása: Neki nem ment el, és randira is hívott volna, ha elfogadom...
Mert ez inkább így hangzik: Azt hitted nem vettem észre hogy bámulsz? Teeeeee.... Mit akarsz? Mit képzelsz? Mit gondolsz te? :D Akár:) De gondolom nem ilyen hanglejtéssel mondod. De inkább hagyd el ezeket a beszólásokat. A fiú is tudja hogy tetszel neki, te is tudod, más szavakkal vagy tettekkel add inkább a tudtára. Azt hogy észrevetted hogy néz majd késõbb megbeszélitek. Amikor már nem fogod ilyenekkel zavarba hozni. Mert ismerkedésnél még könnyen belepirulhat egy-egy ilyen vicces mondatodba.
Nekem elég nagyképûnek/beképzeltnek tûnik, nekem tutira elmenne a kedvem a lánytól.
Az már más :) )))))
A kérdező hozzászólása: De én nem mondtam neki, hogy csúnya, sõt arra utaltam elõtte, hogy tetszik nekem.
ha kedvesen adod elõ magad akkor engem nem zavarna különösebben. ha tetszik a lány akkor alkalom a beszélgetésre.

Lányok miért baj, hogy szerelmes szeretnék lenni? Miért baj hogy hamar megszeretek egy lányt? és ha szemezek egy lánnyal, mindig azon töprengek, hogy vajon tudnám-e őt szeretni szerelemmel!?

nem vagyok terhes és medvedisznó ember sem,és mást sem keresek....

Legjobb válasz: mert aki ismerettség nélkül, hamar szerelmes lesz, arról feltételezhetõ, hogy párkapcsolatban is, hirtelen másba lesz szerelmes tehát komolytalan

mert aki ismerettség nélkül, hamar szerelmes lesz, arról feltételezhetõ, hogy párkapcsolatban is, hirtelen másba lesz szerelmes tehát komolytalan
A kérdező hozzászólása: csak akit megismerek õt szeretem, de a mai emberek egyszerûen félnek a szeretettõl, úgy vettem észre.
Ne mondd el nekik egybõl. Várj ki. Egyébként az nem szerelem-szerintem-amit érzel, de te tudod.
Mert a mai lányok az olyat keresik aki lesz*rja õket.. sajnos tapasztalat

Miért baj az ha 8 hós kisfiam egy nap csak 3* szopik, nem kap tápszert sem?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj. Enyém is 3-szor szopizott ilyen idõsen, ráadásul az egyik altató cici volt, amikor csak tessék-lássék evett. Mondjuk õ kapott napi egyszer tejpépet. Ki szerint baj?

Szerintem nem baj. Enyém is 3-szor szopizott ilyen idõsen, ráadásul az egyik altató cici volt, amikor csak tessék-lássék evett. Mondjuk õ kapott napi egyszer tejpépet. Ki szerint baj?
Ki mondta , hogy baj lenne, gondolom mellette kap már fõzeléket, tejpépet és gyümölcsöt is.
Ha gyarapszik a súlya, nem stagnál, vagy fogy, akkor szerintem nem baj. Fogadjunk a védõnõk szerint baj! Nálunk is "túl okosak" a védõnõk! Nálunk közölték, hogy a gyerek feje lapos, mert sokat fekszik hanyatt! Elvittem a dokihoz, és csak nevetett. Bocsi, hogy beleírtam a válaszba a saját, nem idevágó sztorimat, de jelenleg még nagyon a hatása alatt vagyok a történteknek!! Amúgy az "igény szerinti szoptatás pont errõl szól, hogy annyit, és annyiszor szopizzon a baba, amennyit õ kíván. Ezt nem csak a sûrûbb szoptatásnál kell alkalmazni, hanem akkor is, ha kevesebbet eszik, mint a ti esetetekben.!!!
az enyém 16 honapos, mostani szokása hogy elkezd egyik percrol a masikra eroltetve nevetni, de azt ugy:Dtobbszor csinalja egy nap, es soxor en mar jobban nevetek mint o
A kérdező hozzászólása: Igen, a védõnõ szerint baj. Tejpépet nem kap, nem szereti. Kap fõzeléket, gyümölcsöket, gabonákat és iszik házi gyümilevet és vizet is vagy kis teát. Amúgy 9 kiló felett van a súlya és 75centi.
Már miért lenne baj??? Én is így etettem, mikor ennyi idõsek voltak. Most 1 évesen 2 szopi, nincs mellette tápszer, vagy ilyesmi. Fõzelék, gyümölcs van persze, 3 másik étkezéskor, t ehát összesen 5-ször eszik, ebbõl 2 szopi.

Az miért baj ha egy lány is focizik?

Foci, szerelem, futball

Legjobb válasz: Miért lenne baj, nálunk gimiben sõt most egyetemen is beállt 1-2 lány a csapatba mindig...

Miért lenne baj, nálunk gimiben sõt most egyetemen is beállt 1-2 lány a csapatba mindig...
Sok nõi focista van bár sztem nem egy nõi sport. Foci akkor férfi. :D De ha szereted és jól játszól nem csak hülyéskedsz akkor nem gáz.
játszol.
A kérdező hozzászólása: Értem..csak mikor egy fiú megkérdezi hogy mit sportolsz és azt mondom hogy focizok mindig nagyot néznek:) )
Nem baj, csak Magyarországon nem ez a megszokott. Pedig Pádár Anita személyében olyan válogatott játékosunk van, aki többször lépett pályára magyar színekben, mint Bozsik Cucu. A másik probléma, hogy Magyarországon a nõi focisták nem ismertek és minden nõi futballista amatõr. Ez okozza azt, hogy nálunk minden lányra nagyot néznek, aki focizik. Én személy szerint azt mondom, hogy mindegy, csak sportoljon.

Miért van h egy nő ki meri mondani hogy nincs szüksége se pasira se kapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bizonyítani az ellenkezőjét, v. rásütik hogy "megbántották/csalódott". Én rájöttem h. van rengeteg lehetőségem. Miért baj ez?

Miért van az, hogy ha egy nő ki meri mondani hogy nincs szükségem sem pasira sem párkapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bebizonyítani az ellenkezőjét, vagy rásütik azt a bélyeget hogy "megbántották/elkeseredett/csalódott". Én pusztán rájöttem arra, hogy van egy csomó lehetőségem!!! Végre tehetem azt amit szeretnék, nem kell kompromisszumokat kötni vagy magyarázkodni. Miért akkora baj ez? Boldog vagyok és vannak akik szeretnek és támogatnak, akiket én is viszont szeretek és támogatok.

Legjobb válasz: Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.

Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát se látják meg egyesek. Nem kell foglalkozni velük. Én is le vagyok cseszve sokszor hogy 24 évesen nincs barátnõm. Bár már megtanultam kezelni és a társaságom is elfogadja hogy nincs és nem is lesz, mert nekem így a jó. Az hogy másnak ez beteges, meg nem normális, az engem nem nagyon tud érdekelni.
Nekem aztán édesmindegy, hogy te (vagy épp akárki más) mit csinál és mennyire akar szingli lenni. Õ dolguk, de tényleg... Viszont milyen elb.szott egy világ ez, ahol a kapcsolatot mindenki egyenlõvé teszi a korlátozásokkal, idegesítõ kompromisszumokkal és magyarázkodásokkal...? Én barátom mellett teljesen szabad vagyok, azt teszek és amikor csak akarom, nem idegesítjük egymást, nem korlátozzuk egymást semmiben, kifejezetten támogatjuk a másikat... Szóval tõlem nyugodtan legyél szingli, de ne gondold, hogy azért jobb ez, mert egy kapcsolat mindenáron sz.r. Lehet az sokkal jobb is, csak neked talán eddig nem volt hozzá szerencséd, ahogy írod... Megesik.
Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.
13:27-es vagyok Most õszintén, feltetted itt ezt a kérdést, mikor a legtöbben tudjuk hogy az ilyen kérdésekre általában a többség válasza hogy keress normális barátot, nem só egyedül bla bla bla. Akkor most nem értem hogy mit vársz a válaszolóktól, hacsak nem azért jöttél hogy ezeket olvasgasd, vagypedig dicsekedni jöttél hogy milyen ügyes és boldog vagy egyedül is. Ráadásul voltam hasonló helyzetben mint te, de nem találkoztam fojtogató mennyiségben az általad felhozott problémával. Az emberek nagy többsége elfogadja az egyéni döntésedet, ráadásul egy idegen légkörben nem is kell tudniuk errõl az életviteledrõl hogyha nem akarod.
Én nem akarok rádsütni semmit, felõlem azt csinálsz amit akarsz, igazából az volna számomra az igazi he nem is kiáltanád világnak a szokatlan életstílusodról alkotott véleményedet itt a neten. És felõlem aztán megvénülhetsz egyedül is. Ha téged nem zavar akkor én mit foglalkozzak a te bajoddal.
Azért mondják, mert az ilyen kijelentésekkel dobálózó nõk általában valóban így is gondolják. Akiktõl ilyet hallottam, általában éppen túl voltak egy vagy több csalódáson, és egyfajta lázadó forradalmár szerepében üzengettek a pasiknak, hogy "ha ilyenek vagytok, akkor nem kaptok meg, fújjátok fel magatokat". A többségükrõl sütött, hogy nem boldogok, csak a dühüket kiabálták a világba, és így "álltak bosszút" a pasikon. Ha te nem közéjük tartozol, és valóban így érzed jól magad, akkor csak puszta általánosítás áldozata vagy. Úgy általában, ha egy - amúgy teljesen átlagos - ember ennyire eltérõen gondolkodik, ott az ember automatikusan elfedni szándékozottt okokra gondol. Ha egy sikertelen pasi kijelenti, hogy neki nem kell csaj, akkor gyanús, hogy a szándékossággal magyarázza a kudarcait, mintha egy totálkáros karambol után azt mondaná, mennyivel jobb gyalog járni. Ha ez a pasi amúgy vonzó a nõk számára, akkor azonnal terjedni kezd, hogy b*zi.
A kérdező hozzászólása: Most elégedett vagyok vele... csak nem értem h miért kell megbélyegezni valakit h "magányos" meg biztos h boldogtalan, h. nincs valakije...
én annak örülök, ha te boldog vagy
A kérdező hozzászólása: 23 éves nõ vagyok.. Már 2 éve remekül el vagyok szingliként, rengeteg lehetõségem van igy is... ott van 2 imádnivaló macskám, és 1 kutyám, a család, a barátok, a haverok.. Rájuk pl. lehet számitani.. Ill. sokszor volt már kapcsolatom és MINDIG a bajban hagytak ott... De ez utóbbi régebben volt jellemzõ
nekem aztán mindegy, én nem így vagyok, vannak gyerekeim, de az a kapcsolat és minden más emberrel más, mint egy férfival a szex nem jó, mindig egy alkalmasat v, szexkapcsolat, az sem annyira jó, ez a Te döntésed, engem nem zavar, nem vagyunk egyformák N

Miért baj ha túl sokat elmélkedem, elemzek? Ekkora gond ha az életem egy része a fejemben zajlik?

Mindenki különcnek tart, mert csöndes vagy és szeretem kielemezni a dolgokat, filozofálgatni. Bár ha kérdeznek válaszolok, ha a véleményem kérik bőven ki tudom fejteni. Sokan mondják hogy érett vagyok a koromhoz képest... De ez végett nincsenek igazán barátaim... Mi kéne csinálnom? Megjátszani nem akarom magam, de hogy kéne hozzáállnom a dolgokhoz?

Legjobb válasz: Miért baj, ha különcnek tartanak?

Miért baj, ha különcnek tartanak?
Alapítsunk egy elmélkedõk-barát nélküliek-magányosak klubját, mert rengeteg ember van hasonló cipõben, mint te (meg én, stb...). Többes számban beszélve..: Szerintem nem baj, ha a fejünkben éljük az életünk egy részét, ez is egy személyiségtípus, változtatni rajta nem nagyon lehet. :) Én is a többiekhez képest érettebb vagyok, és nem sok barátom van, de nincs is rájuk igazán szükségem, magamnak való vagyok és kész. 16L
A kérdező hozzászólása: Hát nem igazán vágom ezt az illúzió dolgot ha meg mégis akkor meg én barátra vágyom nem díszemberekre körülöttem. Legalábbis ha erre céloztál. Amúgy meg ha meg sem próbálod sosem tudod meg hogy milyen az illeti. Na meg hogy azt keressem aki rám akar találni... nincs ez ráírva senkire ezért kell az ismerkedés... Összegezve sosem kergetem illúziókat. Ha akartam volna akkor már rég lennének nyálas követõim vagy ál-barátaim... de nem ilyenre vágyom! Na meg vágyakozni csak szabad?! Hisz álmok/vágyak nélkül nem ér semmit az élet. :)
Egyáltalán nem baj, ha sokat elmélkedsz, csak ne felejtsd el, hogy a fejeden kívül is tudnod kell élni. Próbáld meg felmérni, hogy mi érdekli a körülötted élõket, biztos találsz valamit, ami ha nem is érdekel, de értesz hozzá és próbálj beszélgetést kezdeményezni errõl az egyén saját "szintjén". Mások nem fognak hozzád alkalmazkodni, így ha szeretnél társaságot, neked kell tenned érte. Viszont azt el kell döntened magadban, hogy mire vágysz, miben szeretnél megváltozni és miben szeretnél önmagad maradni. Ha ezeket tisztáztad, sokkal könnyebb lesz elindulni. Én sem vagyok nagy társasági ember, ugyanazokat a "tüneteket" produkálom, amit te, viszont én ezt elfogadtam és a szenvedélyeimnek élek. Habár nem vagyunk egy korcsoport, de remélem segíthettem. Sok sikert! :) (15/L)
Én is ilyen vagyok, azt hiszem. Megoldást még nem találtam, de nem igazán töröm magam. Sajnos én dolgozni megyek érettségi után. Nem hiszem, hogy a munkahelyemen (gyár) olyan kommunikációs partnerekre fogok bukkanni akikkel a viselkedéskultúra alap formáin tovább jutnék. A mûvészet engem is érdekel, elméletben. Gyakorlatban még semmilyen mûvészi tevékenységet nem próbáltam ki. Majd szeretnék rajzolni és írni is. (19/F)
A kérdező hozzászólása: Most állok érettségi elõtt. De megyek fõiskolára bár mûvészeti irányon. De félek már megszólalni mások elõtt. Meg nagyon parázom az elsõ találkozáskor így eltart egy ideig mire feloldódom...
egyetem fõsikola nem jársz? ott van sok hasonló ilyen ember, meg lehet találni egymást könnyen
A kérdező hozzászólása: Én szeretek ilyen lenni. De magányos viszont nem akarok lenni... Sokan elsõ látásra megítélnek és így nem is akarnak beszélni velem. Pedig elég sok mindenhez hozzá tudok szólni kivéve a divathoz és a sztárvilághoz... És ez 18 évesen gondolom elég nagy kihívás a barátok kereséséhez... Idõsebbekkel mindig jól elbeszélgettem, de a korom végett gyereknek néznek és zavarják hogy értelmileg és szellemileg is fejlettebb vagyok... Így nem merek megszólalni. Nem akarok okoskodni, de ha kérdeznek vagy tanácsot kérnek én komolyan és õszintén a legjobb tudásom szerint válaszolok...
Egyáltalán nem baj, van sok hozzád hasonló ember. Akarsz ezen változtatni? Mert ha nem akkor hagyd rá a többiekre, hogy ki mit gondol
*kellene Nem baj az, ha sokat gondolkozol, de próbáld megtalálni az "arany középutat". Azért éljél is ne csak a fejedben. Most érettebb vagy. Ne te kezdj el változni, majd a többiek felzárkóznak :) Legyél nyitott, nem kell megjátszanod magad. Inkább legyél így egy, mint megjátszva tucat...
szerintem is jól vagy úgy ahogy vagy, nem te tehetsz arról hogy a többiek szintje a való világ meg az x faktor szintjén van és talán ezért elkerülik az olyan értékes embereket mint te vagy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!