Találatok a következő kifejezésre: Miért baj, a (1670 db)

Miért baj a facebookos ismerkedés?

Már mint az hogy ha ott kezdik el az ismerkedést? Fiúknak is sokkal könnyebb, legalább megtudják (rosszabb esetben) személyes pofára esés nélkül hogy van-e esélyük. Hisz általában már a válaszolásból, írásstílusból, reakciókból le lehet sz?rni a dolgot.

Legjobb válasz: Nem baj az csak ciki! Hogy miért? Azért mert ismerkedni még mindég a legjobb személyesen élõben megtenni, nem a gép elõtt beszélgetni. De igen a main fiúk többsége nem mer kezdeményezni és így marad az FB és egyebek. Ez csak is az én nézõpontom! További szép estét mindenkinek.

Nem baj az csak ciki! Hogy miért? Azért mert ismerkedni még mindég a legjobb személyesen élõben megtenni, nem a gép elõtt beszélgetni. De igen a main fiúk többsége nem mer kezdeményezni és így marad az FB és egyebek. Ez csak is az én nézõpontom! További szép estét mindenkinek.
Miért lenne baj? Nem baj.
A kérdező hozzászólása: Utolsóval egyet értek!
Az a baj, ha bejelölöm, visszajelöl, aztán meg azt sem tudja, hogy a világon vagyok. Sokkal esélyesebb egy olyan lányt, fiút bejelölni/becserkészni, akinek kevés ismerõsei vannak. De ha van 1300 ismerõse, akkor azokkal foglalkozik és nem a kiszemelttel.
Én sajnos nagyon szívesen lemondanám az Internetet is...de a függõség!!! :( sajnos én is itt kezdem.a net olyan, mint a drog...ha egyszer rákapsz... De megpróbálok egy kicsit eltávolodni a virtuális valóságtól... amég nem késõ. 14/F
A kérdező hozzászólása: Azért baj mert itt bármi FB-s kérdés van, egybõl jön a sok okoskodó "gyökér" és elmondj a Szentbeszédet" :) Tehát nem értem a "miért lenne baj" visszakérdezést Hál Istennek volt értelmes válasz is, köszönöm
Nekem nem baj, onnan szedtem fel egy csajt, aki már le is szopott azóta meg smároltunk is.
Mert alapvetõen az emberi érintkezés marad ki.A testbeszéd stb.. Ezek nélkül egy üres csetelés. De mindenki úgy csajozik ahogy tud.
nem baj, ha utána élõben folytatjátok
Ki mondta, hogy baj?
Pont azért baj, amiért régebben a veszed ismerkedés is baj volt. Ja, most is az. Végülis azért baj, mert a lányok a magabiztos, gyakran inkább öntelt pasikat bírják, facebookon meg az ismerkedik, aki élõben egy gyáva kukac leszólítani valakit. Amúgy mi ez a facebook mánia? Ismerkedjetek az iwiwen, lehet. Hogy ott nincsen nekik 2300 egyiptomi ismerõsük.

Miért baj a másság?

Miért baj a mai világban ,hogy az férfi férfihoz vagy a nő nőhöz vonzódok. Miért prédikálnak a papok, miközben a római katolikus egyházon belül burjánzik a pedofilizmus? Nem lehetne az embert élni hagyni és nem megbélyegezni ?

Legjobb válasz: Nem baj a másság, bár a társadalom jelenlegi tudati érettségét elnézve ennek az elfogadásához még rengeteg idõ kell. A homoszexualitást és annak a médiapropagandáját meg kell tanulni külön kezelni. A "másság" nem hiba, hanem hajlam, pontosan egyenértékû a heteroszexualitással, és ugyanúgy nincs "ellene" gyógymód, mint a heteroszexualitás ellen. Az óriási baj az, hogy a médiában divatos trendként oltják a fejekbe a másságot, ami éppen emiatt vált ki ellenérzést a heteroszexuálisokban és a minden újra legfogékonyabb réteg, a tizenévesek ilyen környezetbe szocializálódnak. Ez pontosan ugyanennyire lenne káros, ha a heteroszexuális hajlammal történne, ugyanis ez korlátozza az egyének választási és önmegvalósítási szabadságát. Ráadásul az említett korosztály nem csak ilyen téren, de semmilyen más szexuális, vagy intim téren nem kap semmilyen oktatást, nevelést, vagy felvilágosítást. Ennek legékesebb tükre a GYK "szerelem, szex" kategóriája. Ne a melegeket ítéljétek el, amiért ezzel a hajlammal születtek. Ítéljétek el azokat, akik divatpropagandát adnak a jelenségnek. Én a vendéglátóiparban dolgozom, egy kezemen nem tudom összeszámolni, hány meleg férfivel és leszbikus nõvel dolgoztam együtt az évek során. De mindegyikkel lehetett beszélgetni bármirõl, emberarcúak és emberi személyiségûek voltak és a lényeg; egyik sem kérkedett a másságával.

Nem baj a másság, bár a társadalom jelenlegi tudati érettségét elnézve ennek az elfogadásához még rengeteg idõ kell. A homoszexualitást és annak a médiapropagandáját meg kell tanulni külön kezelni. A "másság" nem hiba, hanem hajlam, pontosan egyenértékû a heteroszexualitással, és ugyanúgy nincs "ellene" gyógymód, mint a heteroszexualitás ellen. Az óriási baj az, hogy a médiában divatos trendként oltják a fejekbe a másságot, ami éppen emiatt vált ki ellenérzést a heteroszexuálisokban és a minden újra legfogékonyabb réteg, a tizenévesek ilyen környezetbe szocializálódnak. Ez pontosan ugyanennyire lenne káros, ha a heteroszexuális hajlammal történne, ugyanis ez korlátozza az egyének választási és önmegvalósítási szabadságát. Ráadásul az említett korosztály nem csak ilyen téren, de semmilyen más szexuális, vagy intim téren nem kap semmilyen oktatást, nevelést, vagy felvilágosítást. Ennek legékesebb tükre a GYK "szerelem, szex" kategóriája. Ne a melegeket ítéljétek el, amiért ezzel a hajlammal születtek. Ítéljétek el azokat, akik divatpropagandát adnak a jelenségnek. Én a vendéglátóiparban dolgozom, egy kezemen nem tudom összeszámolni, hány meleg férfivel és leszbikus nõvel dolgoztam együtt az évek során. De mindegyikkel lehetett beszélgetni bármirõl, emberarcúak és emberi személyiségûek voltak és a lényeg; egyik sem kérkedett a másságával.
Nekem a homikkal nincs bajom, amíg nem mutogatják magukat és terjesztik, hogy milyen jó másnak lenni. A keresztényekkel se, amíg nem traktálnak a hülyeségeikkel.
engem nem zavar van ilyen ismerõsöm, jót lehet vele dumálni, , ég szexrõl is lehet viccelõdni,
Hát különben mi másért fájna nekik más boldogsága?
Mennyi nyomorult homofób van itt... Ilyenkor tényleg nem tudok másra gondolni, csak hogy azért herpegnek, mert nem tudják kiélni a látens vágyaikat.
Mert ez nem normális dolog. Isten Ádámot és Évát teremtette meg, nem Ádámot és Bélát. (Ne a vallást lássátok ebben, azt is utálom) Most komolyan... elõbb halok meg szüzen, mint legyek meleg. Szerintem ez undorító. A négy fal között az Õ dolguk, tegyenek amit szeretnének, de nyilvános helyen én betiltanám. Fõleg az ilyen felvonulásaikat. Ennyi erõvel mi is vonuljunk, mert normálisak vagyunk? És ha már pedofilia... Akik elkövetik, azonnal végeztetném ki. Semmi felmentés, azonnal golyót a fejébe. Milliószor rosszabb, és nem említendõ együtt a melegséggel. Míg utóbbi egy hiba, az elõbbi egy mocskos... szavakat se tudok rá.
Tényleg van aki azt hiszi, hogy a média propagandája miatt válnak az emberek meleggé? Ez egy hülyeség, már ne haragudjatok. Tudom, hogy a média nagy úr, de az identitásodat úgyse tudják elvenni. Amúgy sem igaz, hogy a média propagálná ezt. Talán nem egy fajta forrásból kéne tájékozódni.
nemi elmebetegek
És te miért híreszteled a homoszexualitást és a pedofíliát nyilvánosan, mindenki szeme láttára? Pont ez az ok, a média ezt hangoztatja.
minden bizonnyal
Senki sem állította, hogy a média bárkibõl meleget csinálna. Csak az "hangzott el", hogy a média trendként szimpatikussá teszi a homoszexualitást. És ez már elég ahhoz, hogy sok bizonytalan és zavart érzelmi állapotú fiatal fiú akár csak egy, vagy két próba erejéig lépne. A lányokról, nõkrõl nem is beszélve. És az sem elhanyagolható tény, hogy amíg a melegeknek és a leszbikusoknak egykor képletesen szólva el kellett bújniuk és titkolniuk a hajlamukat, addig ma az elfogadottság által felvállalják másságukat. Ezért tûnik úgy tévesen, mintha hirtelen "mindenki" meleggé vált volna. És egyébként a média különféle pszichés és hipnotikus eszközzel képes változtatni emberek gondolkodásán, bizonyos dolgokban való hozzáállásán és valóságértékelésén. Csodálkozom, hogy valakinek ez 2013ban újdonságként hat. :)
A homoszexualitás nem egy választott életforma, hanem egy vele született kromoszóma hiba(genetikai betegség), pont úgy mint a Down kór. Már magzati korban ki lehet szûrni, h a gyerek homoszexuális lesz-e, vagy sem. Mindezt egy Ceizel Endre elõadáson hallottam. Ami a legmegdöbbentõbb volt az az , hogy a Down szindrómás magzatoknak a 60%-át elvetetik, míg a homoszexuális magzatok 85%-át.
Netto baromsag amit mondasz, ugyanis a mai napig nem tudjak a genetikusok, hogy mi okozza a homoszexualitast, azt is csak sejtik, hogy az X kromoszomoval oroklodik, igy egyaltalan nem szurheto ki nemhogy gyerkkorban, de semmikor.
"És egyébként a média különféle pszichés és hipnotikus eszközzel képes változtatni emberek gondolkodásán, bizonyos dolgokban való hozzáállásán és valóságértékelésén. Csodálkozom, hogy valakinek ez 2013ban újdonságként hat. :) " Képzeld, nem hat újdonságként. :) Én is leírtam, hogy tudom, hogy a média nagy úr. Sõt ismerem az összes propaganda-eszközt, amire te most gondolsz. De az identitásodat akkor sem tudják megváltoztatni. Ahhoz több kell, mint a propaganda.

Miért baj a szüleink szemében, hogy én nem akarok fiatalon anya lenni?

A testvérem 18 évesen terhes lett, nem tanult tovább, 30 éves létére egy napot nem dolgozott. Nem is ez a baj, csak a szüleink szerint nekem is hasonlóan kellett volna cselekedni, de nem értik meg, hogy az nekem nem lenne élet, hogyha egész nap itthon ülnék, háztartást vezetnék és várnám haza a gyerekeimet és a férjemet.

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járok. Elintézem minden egyes alkalommal azzal, hogy anyu, én másképp élek, fogadd el.

Hasonló cipõben járok. Elintézem minden egyes alkalommal azzal, hogy anyu, én másképp élek, fogadd el.
Szerintem csak féltenek, biztos nem szeretnék, ha idõs korodra egyedül maradnál. Vagy még ha szeretnél szülni, aggódnak, hogy egészséges legyen a baba, mert idõsebben szülni már veszélyesebb, a petesejtek öregedése miatt. Én erre gondolok, de ki tudja õk miért piszkálnak.
én ere annyit szoktam mondani hogy "nos akkor szépen ideköltözünk a párommal a gyerekszobámba és majd ti eltartotok"
Nekem már a nagyszüleim sem szültek 28 éves koruk elõtt anyu meg 32 éves kora elõtt, így szerencsére nincs ilyen gondom. De mi lenne ha egyszer nem megsértödnél erre a kérdésre hanem tényleg elbeszélgetnél anyukáddal errõl.
Te hany eves vagy?
Egy kérdés: szüleid mennyire sikeresek a munkájukban, milyen végzettségük van , mennyi idõsen vállaltak gyereket?
csak egyetlen mondat: a te eleted, nem az ovek. a legundoritobb dolog egyebkent az az erzelmi zsarolas, hogy te 'elhanyagolod' oket.
Gondolom vidékiek, nem túl magas képzettséggel. Nekem már anyukám is 25 évesen szült, úgy hogy elõtte évekig dolgozott. Teljesen egyetértek veled. Itt a fórum már többen oltogattak, mert le mertem írni, hogy én is 30 után fogok gyereket vállalni, sokat tanultam, utána/azóta dolgozom, hogy megteremthessem a gyerekemnek azokat a dolgokat, amik szükségesek ahhoz az életszínvonalhoz, amit biztosítani akarok neki. Ezt az egyetem elvégzése után, 1-2 éves munkával sajnos nem tudtam volna megtenni. Nem hiszem, hogy a mai világban bármivel is el lennék késve.
Azért, mert buták, korlátoltak és merevek. Nem hajlandóak belátni, hogy a saját életmintájukon kívóül is létezik MÁS életpálya-modell, és nem akarhják tudomásul venni (ezért önzõek!), hogy te nem akarsz ún. korai záró lenni. A másik: az érzelmi zsarolás aljas dolog. Márpedig õk ezt teszik veled. Tényleg ne költözz vissza, mert tönkretesznek. És éld csak a magadat életét a magad vágyai és akarat szerint. Te nem vagy egyenlõ velük, te egy másik ember vagy!

Miért baj a férjemnek, hogy hétkozbe nem végzek házimunkát?

az a helyzet, hogy a férjem minden nap hamarabb ér haza munkábol mint én, ez még nem is lenne baj, de nem tetszik neki hogy hétkozbe elutasítok mindenféle házimunkát. Fozni csak akkor fozok, ha nagyon muszáj, mert általában anyukám vagy anyosom kuld fott ételt, ha mégse marad a melegszendvics, tejbegríz hasonlo dolgok amiket én csinálok majd a férjem mosogat. Minden szombaton kitakarítom a házat, szerintetek nem elég?

Legjobb válasz: Osszátok el, õ végzi hétköznap, te meg hétvégén...

Osszátok el, õ végzi hétköznap, te meg hétvégén...
ki az a hülye, aki kétnaponta wc-t takarít???? HAsználd normálisan és nincs baj. Kérdezõ, ha van tiszta ruha, nincs kosz, rendetlenség, van mit enni, szerintem édesmindegy, mikor csinálod. Én se mosok, vasalok hét közben, az a hétvégi program. Mondjuk fõzök, egyikünk munkahelyén sincs lehetõség meleget enni, ezért nálunk a vacsi mindig friss, meleg :)
Ha õ hamarabb hazaér, és annyira zavarja, akkor miért nem kezdi el takarítani a lakást? Én is a munkamegosztás híve vagyok, de ha emiatt raplizna velem a férjem, biztos fejéhez vágnám a felmosófát.
ha nem tetszik neki, lépjen a tettek mezejére -.-
Ha nincs kupi, nem ciki. de ha màr annyira zavarja a férjed, csinàlja meg ö, söt! Akàr fözhet is néha!
Beszéltél már vele errõl? Mit mondott?
Én heti 2-szer takaritom, ha van idöm, az egész lakàst, muszàj! Nàlunk gyorsan terem a kosz :/ 1-es voltam
Én is dolgozok, este 6-7 körül érek haza, de MINDEN NAP takarítok és fõzök. Tömblakásban élünk a város fõterén(nagy a forgalom), ha egy nap nem sepernék és mosnék fel, úsznánk a porban. És én is kétnaponta fertõtlenítek wc-t, kádat, és mosdókagylót.A szennyes mennyiségétõl függõen naponta vagy kétnaponta mosok. Te látod a saját lakásod/házad, én nem bírnám hétvégére hagyni az egészet, úgy érezném, koszosak vagyunk. Persze biztosan más lenne a helyzet, ha nem fõút mellett laknánk.
Nem tudom. ... Két nap után nem szeretnèk a padlón sétálgatni, a wc-t használni. A mosogatni való az meg kész rémálom. De ha nektek igy jó.
gondolom neki se esik le a gyûrû az ujjáról ha néha fel kell takarítani, miért várja el hogy mindig te rakd rendbe a házat?...sztem neveld szobatisztaságra :D
Bocs, véletlenül 2X küédtem el.
Hát ha mindketten dolgoztok, te még többet is, akkor ugyanannyit (illetve neki többet) kéne még otthon is tenni-venni... Hogy a férjednek pontosan mi a baja, az eddig nem derült ki. De hogy én nem bírnám elviselni, hogy folyton az egyik vagy másik anyós fõzicskéljen és hordja oda, az biztos... Jó, ha otthon vannak, unatkoznak, néha oké, hozzanak, de hogy ez legyen jellemzõ a legtöbb hétköznapra, az durva. 2 fõre munka mellett is simán meg lehet oldani a mindennapi melegételt, fõleg ha más munkát nem csináltok. Ja, a hétvégén elõ lehet készíteni a hétközbeni fõznivalót, sok kaját le lehet fagyasztani pl. Nem olyan bonyolult ez...
Nekem csak az asszony fõzési szokásával van bajom, de már nem mondom neki, mert megsértõdik. Az rendben van, hogy hétköznap nem fõz minden nap, vagyis egyáltalán nem, mert általában este érünk haza, de a vacsorát is mindig én készítem el a gyerekeknek, ami általában hideg kaja, vagy virsli, bundáskenyér, melegszendvics, tojás... Szombat, vagy vasárnap szokott ebédet készíteni, de nem úgy kell elképzelni, hogy leves, meg fõétel, desszert, hanem túlnyomó részt fagyasztott kaját süt ki. Ráadásúl általában kevés is. Nekem hiányzik az "otthon illata", ha értitek mire gondolok, amikor még anyámékkal laktam, hétvégén reggel már arra keltem, hogy mindenféle finom illatok lepték el a lakást (példáúl a fõvõ húslevesé, az valami isteni). Sajnos a kölkeim ebbõl kimaradnak, helyette marad a "fritõz" unalmas büdösen olajos szaga.
#8 az igen! És a gyerekeiddel mikor foglalkozol?? Vagy még nincsenek? Mert akkor igen sajnálni fogom õket :S A férjeddel is tuti nagy a szerelem, ha ilyen sok idõt szánsz rá.
Miért mi vagy te, a cselédje? Ketten laktok, neki talán valami baja lesz, ha meg kell fogni a seprût? Nem elég, hogy te dolgozol többet és még otthon is mindent te csinálj, még ugat is érte.. Én biztos nem hagynám.
Elég káthavonta egyszer takarítani, ... ugyanis a lerakódott kosz gátolja a további kosz lerakódását és az immunrendszert is készültségben tartja ! Mond meg férjednek próbáljátok ki !
Anyámat már régen kivágta volna akkor apám. Nálunk még hetente sincs takarítás, csak a fürdõszobai cuccok vannak vízkõ elleni cuccal lespriccelve, áll, ameddig van ideje, és kész. 200 nm-es házat nincs az embernek minden nap kedve felnyalni. Illetve egyáltalán nem is szükséges. A cipõt a bejárattól max. 3 méterre levesszük, mindenhol máshol papucsban járkálunk, amit csak bent használunk. A konyhapult és tûzhely minden használat után le van törölve, de ezt az csinálja, aki használta. Por van, de nem vészes, nem kell naponta portörölni 195 polcon. Van több helyen is párásító készülék, mióta használjuk minimálisra csökkent a por is, a TV-t is ritkábban kell letörölni. Az én szobámat hetente kiporszívózom, fõleg, mikor vedlik a cicám. Nem esz meg minket a kosz, senki nem tette még szóvá, pedig elég õszinte barátaink vannak. A mindennapos WC takarítást én sem értem. Ti beleültök, vagy mi? Bele kell találni, meg nem kell összekenni az ülõkét ezzel-azzal. Na mindegy, én biztos, hogy a késõbbiekben sem fogom a fél estémet azzal tölteni, ha elköltözök itthonról, hogy felnyaljam az egész lakást/házat, bármi lesz. Minek töröljek le egy polcot minden nap, ha nincs rajta por? Na mindegy. A férjed kezdjen neki takarítani, ha nem tetszik neki. Na meg fõzzön is finomakat.
Kedves 4-es. Én vagyok olyan hülye hogy 2 naponta takaritom a fürdõt, lévén 3 gyerek van ebbõl 1 még összefogdos mindent. Amúgy amikor munkanèlküli voltam, gyerek se volt akkor is igy takaritottam. Én ezt láttam gyerekkoromban, szeretem a tisztaságot, de nem hiszem hogy ezért le kell hülyèzni valakit. 3-as voltam.
A kérdező hozzászólása: Altalában minden munkát elosztunk, de ha én nem csinálom neki se akarodzik.....a mosogatást pedig írtam, hogy azonnal megcsináljuk, azért nem fogom otthagyni a tányérokat egy hétig
"Miért baj a férjemnek, hogy hétkozbe nem végzek házimunkát?" Ezt én honnan tudjam???! :) Nekem nem baj.

Ma vagyok 39 hetes. Eddig minden rendben zajlott, de tegnap a 38 hetes uh-n, azt állapították meg hogy túl sok a magzatvizem és be kellene feküdnöm emiatt. Miért baj a sok magzatvíz, mik a veszélyei a babára nézve és eddig hogy nem vették észre?

Legjobb válasz: A sok magzatvíz általában arra utal, hogy a babának nem jó a kiválasztása. Mert ugye õ nyeli a vizet, majd kipisilja, de ha ez nincs rendben, akkor lesz vagy kevés, vagy sok a víz. Szeritnem ne félj, nem lesz semmi baj, ilyenkor már amúgy is szülés elõtt állunk. Feküdj be, a te és a baba érdekében, és nemsoká lesz egy egyészséges szép kisbabád!.-) 39+3 kismama:-)

A sok magzatvíz általában arra utal, hogy a babának nem jó a kiválasztása. Mert ugye õ nyeli a vizet, majd kipisilja, de ha ez nincs rendben, akkor lesz vagy kevés, vagy sok a víz. Szeritnem ne félj, nem lesz semmi baj, ilyenkor már amúgy is szülés elõtt állunk. Feküdj be, a te és a baba érdekében, és nemsoká lesz egy egyészséges szép kisbabád!.-) 39+3 kismama:-)

Ha sok a magzatvíz az miért gond? Tegnap voltam uh-n, azt mondták pihenjek többet, és szedjek B6-ot. Egyébként minden rendben van velünk. Miért baj a sok víz? 24 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A sok magzatvíz terhességi cukorbetegségre is utalhat. De mielõtt megrémülsz, a mennyiség dinamikusan változik, tehát lehet egy óra múlva már kevesebb volt. Nekem volt több, majd köv. uh már átlagos. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/magzatviz

A sok magzatvíz terhességi cukorbetegségre is utalhat. De mielõtt megrémülsz, a mennyiség dinamikusan változik, tehát lehet egy óra múlva már kevesebb volt. Nekem volt több, majd köv. uh már átlagos. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/magzatviz
mert könyebben a nyakára tekerösik a köldökzsinór ha nagyon sok vizben van sok pihenés és magnézium
A polyhydramnion lehetséges okai közé sorolható az anyai cukorbetegség, Rh-szenzibilizáció, szifilisz és vesegyulladás. De méhen belüli fertõzés, ikerterhesség és különbözõ fejlõdési rendellenességek - Down-kór, hydrocephalus, duodenumatresia, hydrops fetalis, anusatresia - is állhatnak a háttérben. A polyhydramnion leggyakoribb szövõdménye a koraszülés, ugyanis feszül a méh, és emiatt könnyen megreped a magzatburok. Súlyos következmény lehet továbbá szülés során a lepény korai leválása, fájásgyengeség, illetve a magzat beilleszkedési és fekvési rendellenességei. Szülés után a túlnyújtott méh nehezebben tud összehúzódni, ezért elhúzódó vérzésre is lehet számítani.
Szia! Nekem nagyon sok magzatvízem volt az amniocentézis után végig. Kórházba is fektettek miatta. Okát nem találták szerencsére egészséges 10 hónapos fiam van. Nekem azt mondták a dokik, hogy a feszülés miatt megrepedhet a burok és a víz a köldökzsínort ki sodorhatja és ha a baba feje odaszorìtja a szülõcsatornához az végzetes lehet. Ha vèletlen repedne a burok, le kell feküdni és nem szabad mozdulni. amíg orvos oda nem ér. Én ezt az utasítást kaptam. Nekem 2-3-szor annyi vízem volt, mint a normàlis végig. Ugyan is ez napról napra változhat. Sûrûn ellenörzik. Lehet, hogy legközelebb normális lesz. Végül is a 35. h3ten császároztak, mert már fulladtam a sok víztõl és nem mertek rizikózni. Minden rendben volt. Az esetek 10%-ban nemtudják az okát. Ne ilyedj meg a sok riogatástól, csak pihenj és ne hajolgass, és ne tégy hirtelen mozdulatokat. Jó baba várást!

Miért baj a szüleimnek az, hogy elköltöm a saját pénzemet? !

19 éves egyetemista srác vagyok. 1 éve dolgozom heti 20 órában, 82 ezer forintot keresek, plusz még kapok 24 ezer Ft árvasági ellátást, amiből 10 ezret a szüleimnek adok. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a szüleim cseszegetnek, hogyha elmegyek itthonról valahova. Meg mindig azt mondják, hogy szórom a pénzemet... de szerintem nem szórom, csak próbálok normális életet élni. Minden hónapban: - legalább 2-szer szoktam elmenni moziba a barátaimmal és/vagy a barátnőmmel, ilyenkor kb 3.000 Ft-ot költök el - 1-szer elmegyünk kocsmába: 2-3 ezer Ft - veszek 2-3 pólót: 8-10 ezer Ft - egyszer elszoktam menni egy normális étterembe: 5-6 ezer Ft - hetente egyszer eszek gyorsétteremben: 1.500-2.000 Ft Ezen kívül még: - megveszem a bérletet (4 ezer) - fizetem a telefonszámlámat (6-7 ezer) - a suliban reggelizek és ebédelek minden nap (reggeltől késő délutánig ott vagyok): reggeli: 500-800 Ft, ebéd: 1000-1500 Ft

Legjobb válasz: Talán azért mert ha belegondolsz a fenntartási költséged ennek sokszorosa. Szerinted ha önálló lábra kellene állnod, mire lenne elég az a havi 10 ezer? Még a kajád is többe van. Ez csak jelképes összeg. Tõlem a szüleim havi 60-at kértek el + fizettem a telefonomat, meg minden egyebet amit magamnak akartam. És ez nem tartalmazott mást, csak a rezsit. Na ezek után gondolkodj el, hogy miért cseszegetnek. Szerintem szeretnék azt látni hogy ha már dolgozol keresel, akkor szánj többet arra hogy vissza segítesz a szüleidnek, fõleg amilyen világban ma élünk. Ha van havi 106 ezred, abból 30-at 40-et simán leadhatnál a szüleidnek és még mindig megmaradna annyi hogy megfelelõen tudd élni az életed amit akarsz... 29/F

Talán azért mert ha belegondolsz a fenntartási költséged ennek sokszorosa. Szerinted ha önálló lábra kellene állnod, mire lenne elég az a havi 10 ezer? Még a kajád is többe van. Ez csak jelképes összeg. Tõlem a szüleim havi 60-at kértek el + fizettem a telefonomat, meg minden egyebet amit magamnak akartam. És ez nem tartalmazott mást, csak a rezsit. Na ezek után gondolkodj el, hogy miért cseszegetnek. Szerintem szeretnék azt látni hogy ha már dolgozol keresel, akkor szánj többet arra hogy vissza segítesz a szüleidnek, fõleg amilyen világban ma élünk. Ha van havi 106 ezred, abból 30-at 40-et simán leadhatnál a szüleidnek és még mindig megmaradna annyi hogy megfelelõen tudd élni az életed amit akarsz... 29/F
Szerintem meg normális... nyilván nem éheznek otthon szülei különben nem menne el étterembe de ha már van rá pénzem még ha nem is vagyok dús gazdag had menjek már el néha étterembe és érezzem jól magam... Persze száraz zsemlét ennék mindennap az még olcsóbb lenne de hát vannak igények. 3 póló 8 ezer az nem olyan horribilis összeg. turkálón kívül mindenhol ennyi v drágább...
2-3 pólóra 8-10 ezer forint? :D
Mondjuk azert, mert havi 10 ezer semmit nem fedez otthon a te költségeidbol? Villanyszámla, víz, fûtés, internet, mosószer, elelmiszer, stb. Engem is irritálna, ha a gyerekem elköltene 5-6 ezret egy étteremben, hiszen abból tobb mint egy étkezésre be lehet vásárolni egy négytagú családnak....
Én is 10 ezret adok le, de csak aludni járok haza(zuhany, alvás és reggel 1 kávé+ heti egyszer ruhák mosása).Munkából netezek, tv-t nem nézek.Vasárnapoként eszek csak otthon pár szendvicset.Mindent magamnak veszek, ha szól anyu, hogy vegyek pár dolgot akkor azt megveszem(nem kérem el a pénzt érte nyilván), ezek a beesõ vásárlások havonta 8-10 ezer forintot jelentenek maximum. A napi kajám nekem is sokat elvisz, de azzal nem tudok mit csinálni, reggelizni nem szoktam, este meg mire hazaérek már nem eszek, szerencsére én kapok bözsi utalványt, többé-kevésbé az fedezi az éttermi menüket egy hónapra.
Szerintem ez megállapodás kérdése. Nálunk anno úgy volt, hogy amíg otthon lakunk a tesóm meg én is, és rendelkezünk saját keresettel, akkor annak 30 %-át adtuk oda anyukáméknak. Persze ez sem fedezte a "fenntartási költségeinket".

Miért baj a szülõknek, ha szexelünk?

Anya teljesen ki van akadva, hogy szexelek a barátommal. nem tudom, hogy gondolja ezt az egészet: tegnap óránként kopogás nélkül berontott a szobámba, hogy vajon mit csinálunk... 18 éves vagyok, 2,5 éves kapcsolat

Legjobb válasz: Ha anyukád így áll hozzá akkor ne nappal szexeljetek/amikor otthon van. Éjjel amikor alszik vagy a barátodnál, vagy amikor munkában van.

Ha anyukád így áll hozzá akkor ne nappal szexeljetek/amikor otthon van. Éjjel amikor alszik vagy a barátodnál, vagy amikor munkában van.
Ülj le kettesben anyukáddal és kérdezd meg. Mond el hogy védekeztek rendesen, nem kell attól tartania hogy terhes leszel. Bár ezt az egész beszélgetést neki kéne kezdeményeznie (vagy inkább kellett volna évekkel ezelõtt). Az ajtót pedig tényleg célszerû zárni ha szexeltek, mindentõl függetlenül.
Zárd be a szobádat!
Szexeljetek! Ha majd tényleg ezt látja, amikor benyit, majd leszokik róla, hogy benyitogasson.
Beszéltetek errõl?
Még nem érzi magát eléggé felkészültnek a nagymama-szerepre. :D
Igazából ahány ház, annyi szokás. Van ahol a szülõ teljesen megérti és mellette van, hogy a lánya/fia szexel a szobájában. Van ahol tûzre raknák ilyenért a gyereket. Ha a szüleid ellenzik, akkor nem tudsz mit csinálni, mivel az övéké a lakás papíron(gondolom) így õk mondják a szabályokat, abban igaza van itt a legtöbb hozzászólónak. Viszont az nem igaz, hogy ez pofátlanság. Ha gond a szülõnek ezer oka lehet: akár az is, hogy nem akarják elfogadni, hogy felnõttél; meglehet, hogy nekik sem szabadott ezt 18 évesen otthon és nem tudnak ettõl a szabálytól elrugaszkodni; akár az is lehet, hogy nem akar belegondolni, hogy ti szexeltek (ahogy egy gyerek se akarja a szüleit) Még sorolhatnám, de neked ilyen az anyukád, ez van. Ennél azért ezerszer rosszabb szülõk is vannak. Én nem igazán értek ezzel egyet, tehát szerintem érthetõ, hogy miért vagy kiakadva DE! 18 vagy, elköltözhetsz otthonról. a kérdés, (lehet már írtad nem olvastam) : miért nem mentek a pasidhoz?
A kérdező hozzászólása: Adnátok akkor tippeket, hogyan is költözzek el itthonról? Hogy gondoljátok, hogy suli mellett tudnék annyit keresni, hogy fent tudjak tartani egy albérletet? Nagyon érdekelne, mivel már többen írtátok. Szépen, ft-ra lebontva írjátok, akkor lesz hiteles a "költözz el nyugodtan".
A kérdező hozzászólása: Normális vagy te?? Szerintem egyáltalán nem!
Még mindig a szülõké a lakás és nem a kis ribizlié ha jól tudom...
A kérdező hozzászólása: Nem azért nem csinálják, mert jaj mi hallanánk, hanem mert gyûlölik egymást.
Utolsó kérdezõ írta, hogy szülei nem csinálják.
"Minek kell a hazahoznod a barátodat egyáltalán?És még pofátlanul ott közösültök.Semmi szégyen érzet nincs benned.Vannak hotel szobák ott csináljátok." Akkor szépen anyukáék is vegyenek ki minden alkalommal hotelszobát, ha szexelni akarnak, nehogy a gyerek lelki sérült legyen, na meg undorító dolog is a szex, erkölcstelen, fuj. Vagy a gyerek születése után anya és apa elfelejtsen nõ és férfi lenni, és a gyereknek is szépen tiltsák ezt meg?
A kérdező hozzászólása: Igen, persze, nagyon jól mondod, büszke lehetsz magadra!:)
Tudom manapság az erkölcsi szint a béka feneke alatt van ahogy a te példád is mutatja.
A kérdező hozzászólása: :D Jó, majd miután röhögtem rajtad vagy 5 percig.
Minek kell a hazahoznod a barátodat egyáltalán?És még pofátlanul ott közösültök.Semmi szégyen érzet nincs benned.Vannak hotel szobák ott csináljátok.
A kérdező hozzászólása: Éjszaka is itthon van mindenki. Anyám pl éjjel 1-2-ig fent van. Apám gyakran felébred. Tehát nem értem, hogy miért gond nappal szexelni, amikor beszélgetnek, zenét hallgatnak, üvölt a tv, stb.
Ennyire nem jó, akkor nagykorúként már oda költözöl ahova akarsz, hajrá.
Én 22 éves koromig laktam otthon, szinte minden nap jött hozzám a barátom, de sose jutott eszünkbe nappal szexelni, mikor otthon van mindenki.
A kérdező hozzászólása: Csak hogy lenyugodjanak a kedélyek: az én szobám az emeleten van, míg minden(ki) más a földszinten.
Azért, mert a gyerek szexuális élete azt jelenti a szülõ számára, hogy a gyerek már nem gyerek, hanem felnõtt, õ maga pedig szép lassan megöregszik. Nem lesz többé szükésg rá, mint szülõre, és hamarosan meghal. A legtöbb ember ennek a gondolatától is bepánikol. Anyuka tahó, már megbocsáss. Akár van pasid, akár nincsen, elemi dolog, hogy nem rontunk be senki szobájába, pláne kopogás nélkül. Még az anyádnak sem szabad! Zárd be szépen, vegyél reteszt, szereld fel, vagy tegyél egy széket a kilincs alá. Plusz anyukát teremtsd szépen le, amiért kopogás nélkül beront, ahogy megérdemli.
nem tudom milyen elrendezésû az otthonotok és hogy mekkora, de nekem eszembe nem jutott volna úgy szeretkezni hogy anyám a másik szobában vagy kinn a konyhában van. lehet prûd vagyok, vagy túl szemérmes, de nekem ez annyira intim dolog, h nem szeretném, ha bárki is meghallana bármit belõle, vagy egyáltalán sejtsék, h mi ott a zárt ajtók mögött mit csinálunk. ettõl függetlenül már 17 évesen volt szexuális életem, de úgy idõzítettem, h ne feszélyezzen semmi közben. nem kutya vagy macska vagyok, amelyik ott és akkor csinálja ahol épp rájön az ösztön. ugyanígy anyám is volt annyira tapintatos, h nem akkor hívta fel hancúrpartyra a pasiját amikor én otthon az igazak álmát aludtam vagy épp a másnapi töridogára készültem. intelligens kultúremberben legyen már annyi jó érzés, hogy nem akkor szexel, mikor csupán egy 10cm-es fal választja el a családtagjaitól. nem lett pókhálós a puncim, elég gyakran meg tudtam oldani hogy közönség nélkül hódoljak a szerelmi élvezeteknek :)
Neked kell megoldani nem nekünk.
A kérdező hozzászólása: De nem kell lehetetlen dolgot tanácsolni akkor, ha ti sem tudjátok, hogyan kellene megoldani. Vagy mit gondoltok, annyi diákmunka van és annyira jól fizet, hogy fent lehet tartani akár ketten egy albérletet? Megsúgom, hogy közel sem! És akkor még egy percet sem tanultam mondjuk, mivel leghamarabb este 11-re érnék haza a munkából. Picit azért gondolkozzatok már, mielõtt a költözést mondjátok mindenkinek.
Az õ szülei pont nem csinálják, de rajtuk kívül van elég szülõpár az országban, és az egész világon. Akár te magad is szülõ lehetsz, nem ismerlek. Gondolom te sem fogsz szexelni a gyerek születése után, vagy majd kiveszel egy hotelszobát és addig bébiszittert hívsz a gyerekhez. Meg gondolom a te szüleid is így tették... Ne nevettess már.
A kérdező hozzászólása: De mondom éjjel anyám fent van 1-2-ig, apám bármikor felkelhet, most akkor miért szexelnénk a tök csendben, mikor nappal hangzavar van?? Mi ebben a logika??
Istenem ezt a sok ökör fotelból, meleg szobából okoskodó majmot! :D Költözz el, majd kifizeted levegõbõl, öt perc alatt felvesznek dolgozni 8 általánossal, mikor diplomások hónapokig keresnek munkát. Szexelni akarsz? Takarodj hotelba, és különben is a pokolra jutsz miatta! Beszarás! :D
77: valószínûleg egy ilyen szülõ, aki még nappal sem hagyja a gyerekének, hogy azt csináljon, amihez kedve van, nem is engedi együtt aludni õket. Nyilván azért, hogy ne szexeljenek... Millió meg egy ilyet olvastam már, hogy még a 22 éves sem alhat együtt a barátjával. Na most így hogy szexeljen éjszaka?
De arra csak nem válasozltál, hogy miért nem éjjel szexeltek?
Imádom ezt a koltozz el szoveget... Az anyjáék feletti emeleten nem szexelhet-menjen hotelba, de bérlotárs/fobérlo/oreg néni mellett nyugodtan mehet mi? 73% jo hulye otleteid vannak. Ej-ej
A kérdező hozzászólása: De az diákmunka!!! Úgy lehet menni árufeltöltõnek, de estin nem!
Árufeltöltõnek?? Nem vesznek fel 8 általánossal? :DD Ugye ezt nem mondod komolyan? Képzeld el, hogy nekem a osztálytársaim fele 10. osztálytól már járt árufeltöltõnek. Egyébként vannak kifejezetten olcsóbb albérletek, léteznek albérlõtársak is, akikkel elosztjátok még ezt is. Én nem szándékozom elköltözni itthonról, ugyanis én segítem a szülõmet anyagilag, mivel nem tudja egyedül fent tartani a házat (20 vagyok). A könnyebb megoldás viszont az, hogy leülsz és megpróbálsz beszélni az anyukáddal. Ha ez nem megy, akkor írj neki üzenetet és akkor nem fog elkezdeni sírni, csapkodni a jelenlétedben. (bár úgy hiszem, hogy elég durván beszélsz vele, ha sírni kezd) Ha ez sem megy, akkor tûrsz, tanulsz az érettségire és aztán idõd munkát keresni és albérletet. Bár arra még nem válaszoltál, hogy miért nem mentek a pasidhoz szexelni, ha nálatok nem lehet?
A kérdező hozzászólása: Jó, majd úgy teszek. Köszi a hasznos választ! Ja, és költözz el!
Jó akkor keresd továbbra is a kifogásokat és nyavalyogj mint egy 10 éves az biztos célravezetõ.
A kérdező hozzászólása: Nem vesznek fel árufeltöltõnek 8 általánossal. Max álmodban.
Nem a vakvilágba beszéltem árufeltöltõnek tuti felveszek 8 általánossal is. Azt is írtam, hogy nem 40 ezres albérletet kell keresni hanem 20 ezres szóba bérlést. 18évesen ennyi önállóságod legyen már, hogy megkeresed magadnak ha akarod.
A kérdező hozzászólása: Ha ilyet tanácsolsz, akkor ne csak a vakvilágba beszélj. Könnyû mindenkinek beírni, hogy költözz el, csak azt sem tudod, mirõl beszélsz.
nem muszáj költözködni, elég lenne betartani az otthoni játékszabályokat, és egy kis tapintatot mutatni a családod felé. ingyen van, csupán némi önuralomba kerül.
A cipõdet betudod egyedül kötni vagy azt is mástól várod?
A kérdező hozzászólása: Utolsó évemre menjek el esti tagozatra... Milyen munkát találnék érettségi nélkül? Tudnál linkelni pár állásajánlatot, vagy a vakvilágba beszélsz?
Nem lehetetlen csak akarni kell. Elmész esti tagozatra máris mehetsz 8 órába minden nap dolgozni. Nem albérletet csak szobát kell bérelni. Igazán olyan szörnyû lenne rég ezt tennéd.
na jó, én csak azt nem értem, hogy ha már úgyis látott, akkor már nem mindegy? Esõ után köpönyeg. Kérdezõ, azért erõltetik a többiek, hogy miért nem beszélsz anyukáddal, mert lehet, hogymás megvilágításba helyezné a problémát és más tanácsot is tudnánk adni azon kívül, mint hogy kommunikálj!
A kérdező hozzászólása: A vicc amúgy az, hogy 3 hónapja nem szexeltünk.
A kérdező hozzászólása: Ja, nyilván.
Gondolom édesanyád és édesapád sem fényes nappal szexelnek amikor bárki rájuk nyithat/hallhatja õket, tiszteld meg te is õket ugyanennyivel!
A kérdező hozzászólása: Felnõttem már agyilag is, de ez az õ háza duma akkora baromság. Most ha hullákat akasztgatna fel, akkor sem lenne beleszólásom ennyi erõvel.
Te tényleg 18 éves vagy mert a hisztiidbõl még 15 sem néznélek. Ideje lenne agyilag is felnõni.
A kérdező hozzászólása: Aha, világos. Õk bármit megtehetnek, nekem kuss a nevem. Õk szexelhetnek, míg én nem. Ez végülis teljesen normális így.
Igen. SAJÁT lakásuk, nem?
A kérdező hozzászólása: Tehát õk akár a szoba közepére is kakilhatnak, teljesen rendben van.
Ez a s szüleid/vagy anyukád lakása, és ott az õ szabályai szerint kell lakni. Fõleg ha csak õ tartja fenn.
A kérdező hozzászólása: Hát ha bárki meghallja a nyögéseinket, akkor le a kalappal elõtte. Valami zseni lehet.
Utolsó, szerintem kissé elvetetted a sulykot... Ott voltál talán a kérdezõ ajtajában, és bizonyítékként hallgattad a nyögésieket? Vannak ugyanis, akik nem nyüszítenek kéjesen szex közben, és a kérdezõ tûnik annyira intelligensnek, hogy az ilyenfajta emberek közé lehessen sorolni. Nem értem, minek kell rögtön kitalálni dolgokat, miközben semmi indíték nincs is rá. Az embernek van egy teljesen jogos, saját intimszférája, ez a saját szobája, ahová kopogtatás nélkül nem illik betörni, fõleg akkor nem, ha az illetõnek ott van a párja is, aki minden bizonnyal nem este 9-kor érkezik meg, amikor a kedves szülõk már alszanak, nehogy meghalljanak bármit is...
Ne haragudj már, de mi az hogy "nehogymár az legyen a megoldás"? Értelmes felnõtt ember eleve nem akkor kezd el kefélni fényes nappal, amikor az egész család otthon van. Ha külön lakásotok van akkor lehet, de amíg otthon éltek nem ártana alkalmazkodni a szüleitek és a család igényeihez is, amibe esetleg nem fér bele hogy egész délután az ágyrecsegést és a nyögéseidet hallgassák. Tudom hogy 18 évesek, tinik vagytok, de valahogy sosem tudtam megérteni, hogy hogy lehet úgy élvezni a szexuális együttléteket hogy a fél lakásban azt hallgatják a többiek!
Akkor csak duzzogj magadban, mint egy 14 éves. Az nyilván megoldja a problémát.
A kérdező hozzászólása: Nem fogok.
Akkor talán meg kéne próbálni beszélni vele.
A kérdező hozzászólása: Nem beszéltünk, soha semmirõl nem beszélünk.
A kérdező hozzászólása: Mindig itthon van... Meg most hagy ne ez legyen már a megoldás, hogy csak a barátomnál szexelhetünk, ez annyira szánalmas...
A kérdező hozzászólása: Állítása szerint látta már, mert "nekünk fel sem tûnt a nagy dugásban, hogy õ benyitott". Ami azért érdekes, mert én biztosan látnám, ha kinyílna az ajtó.
A kérdező hozzászólása: Nem szexelnek. De nem mindegy, hogy nappal vagy éjszaka? Nem értem. Éjszaka csend van, sokkal könnyebben meg lehetne hallani (nem vagyunk hangosak). Másrészt nem kéne benyitogatni és akkor nem lenne lehetõség látni.
Tényleg 18 éves vagy? Nem hallottál még arról, hogy szinte minden problémát megold a -most figyelj- KOMMUNIKÁCIÓ? Nyisd ki szépen a szád és csicseregd el anyucinak, hogy nem szeretnéd ha benyitna. Stimmt?
Jó akkor majd te a saját gyerekedet máshogy neveled és kész. Igenis az õ házuk az õ váruk neked kell alkalmazkodni.
Egy napi életkép a kérdezõéknél: Szomszédasszony! Mi újság van maguknál? Mi jót csinálnak egész nap? - Hát én fõzök meg takarítok egész nap, - A férjem dolgozik a munkahelyén egész nap, - A lányom, meg a szobájában bas.ik egész nap...
"DE nem kell egymás orra alá dörgölni, és illik úgy végezni, hogy ne legyen arról mindenkinek tudomása" És ki mondta, hogy a kérdezõ a többiek orra alá dörgölte? Egy csukott ajtó miért jelent 100%-ban szexet? Az én ajtóm egész nap csukva van, ha egyedül vagyok, ha nem. Ha a barátom 3 napig van itt, és 3 napig csukva van az ajtó, akkor 3 napig megállás nélkül dugunk, mint a nyulak? A szüleim is csukott ajtó mögött szoktak TV-t nézni, olvasni, délután aludni. És gondolom szexelnek is. De õk sem kötik az orromra. A csukott ajtóból pedig nem találom ki, hogy õk most éppen mit csinálnak... Vagy ti barlangban éltek, ahol mindenki rálát a másikra, és tudja, ki mit csinál? Nincsenek szobák, magán szféra? Mert akkor megértem ezt a gondolkodást. De amúgy képtelen vagyok felfogni is.
A kérdező hozzászólása: ?? Egyértelmû indokkal?? Ha valaki ránéz az ajtóra, tudja, hogy be van zárva és szexelünk, vagy csak be van csukva és mondjuk beszélgetünk? Vagy csak akkor lehet becsukva, ha szexelünk? Most akkor ennyi erõvel azt hihetnék, hogy fél nap szexelünk, pedig filmezünk, tanulunk, stb. Csukott ajtónál, aminél nem látszik, hogy be van-e zárva.
". Miért ne szexelhetne valaki nappal, mi ebben a bûn? " Nem bûn, hanem egyszerûen illetlenség. Ahogy a szülõk orra elõtt smárolni, egymás fenekét taperolni és hasonlók is. Sok gyerek maga sem viselné túl jól, ha a szülei nappal bezárkóznának azzal az egyértelmû indokkal, hogy õk most 2 óráig a lepedõt gyûrik. A szexuális élet mind szülõk, mind gyermekek esetén egy teljesen normális dolog, DE nem kell egymás orra alá dörgölni, és illik úgy végezni, hogy ne legyen arról mindenkinek tudomása. Ezért csinálja a legtöbb ember éjjel. "És miért az anyuka a normális, aki napjában 25-ször ront be a szobába, mert úgy tartja kedve?" Senki nem írta, hogy az anyja normális lenne.
Én sem értettem soha a szülõk benyitogatás mániáját. Az enyémeknek érdekes módon soha nem volt. És én is szexelek a barátommal fényes nappal meg az éjszaka közepén is. Nem kell közben ordibálni meg nyögdécselni, na meg ágyból is van olyan, ami nem recseg, hiába nem látott még ilyet pár válaszoló. 16 éves voltam, mikor összejöttem a barátommal, és egyetlen egyszer se nyitottak ránk a szüleim, de még csak kopogással is ritkán jöttek ide, megvárták, míg mi megyünk a földszintre valamért, és akkor mondták, amit akartak. De amikor nem volt barátom se nyitottak be hozzám soha kopogás nélkül, még 8 évesen se, nemhogy 18. Úgy, ahogy nekem is megtanították, hogy mindig kopogni kell, sõt még a választ is meg kell várni, nem kopogni és már be is vágni az ajtót. Szóval szerintem a kérdésben nem a kérdezõ az, aki nem tud viselkedni. Miért ne szexelhetne valaki nappal, mi ebben a bûn? És miért az anyuka a normális, aki napjában 25-ször ront be a szobába, mert úgy tartja kedve? Komolyan mondom, ilyenkor hálát adok az égnek, hogy normális családba születettem, nem pedig ilyen elmebeteg szüleim vannak, akiknek a házában csak a levegõvétel engedélyezett. Mert nyilván az ilyen ember azért szül és nevel gyereket, hogy késõbb a fejéhez vághassa, hogy hálás lehet, amiért engedte, hogy az õ házában lakjon. A 18. születésnapján pedig takarodhat amerre akar, mert ez nem az õ háza, és már nincs kedve tovább nézni, ahogy eszik, alszik, szexel, stb.
Nekem nincs gondom. De látom sokat örököltél anyukádtól. :) Fura, hogy nem értitek meg egymást. :/
A kérdező hozzászólása: ???? Mit kell turkálni mások életében?? Írtad, hogy beszéljek vele. Válaszoltam, hogy nem fogok. Akkor mi is a gondod? Innentõl kezdve semmi közöd ahhoz, hogy én miért nem megbeszéléssel fogom megoldani a problémát!
Az ilyen kérdések után gondolom, hogy anyáméknak marha szerencséjük van velem, minden nagyképûség nélkül.
Kislány, ha semmi közünk hozzá, ne tégy fel itt kérdéseket. :)
És marhára túlzásnak találom, hogy ennyire alkalmazkodni kéne. Az emberek tényleg sokszor tekintet nélkül élnek másokra, és nem képesek kompromisszumra, na de azért ácsi, senki sem tehet azért, hogy hová szülessen. A szex teljesen természetes dolog, ezt most olyan, mintha a saját családjánál nem mehetne el vécére szinte. Na jó, ez is túlzás kicsit, de közelít a valósághoz. Nem igazán értem a hozzászólok gondolatmenetét... Mindenkinek van joga magánélethez, még egy családban a gyereknek is, fõleg, ha már szinte nem is gyerek. Mert, ha a kérdezõ 14 éves lenne, megérteném mindenki kifakadását. De nem 14 éves, és nem egy három hetes kapcsolatról van szó...
A kérdező hozzászólása: De miért kéne kifejtenem, hogy miért nem fogok? Nem fogok és kész. Nem jutnék vele semmire. De ehhez semmi közötök..
A kérdező hozzászólása: Amikor meg anno elmondtam, hogy azt hiszem depressziós vagyok, meg akarok halni, akkor kiröhögtek. Eszükbe sem jutott, hogy nem valami holmi jajmegakarokhalnimertkidobottapisti tinilányos dolog, hanem komolyabb.
Lehet de a kislánynak mindössze annyi volt erre a kérdésre korábban a válasza, hogy: "Nem fogok." Ez meg inkább egy hasonlít egy 6 éves kislány bilirõl leszoktatós histijére, mint egy érett felnõtt nõ válaszára...
A kérdező hozzászólása: Persze, mindent megold, kivéve az én szüleimnél:) ) Velük képtelenség beszélni, vagy kiröhögnek, vagy ott hagynak, vagy anyám elkezd bõgni, hogy mit bsztatom. Ez pont múltkor történt, mikor megkértem, hogy legyen szíves odafigyelni arra, hogy nagy wc-zés után tisztítsa le a wc-t. Elkezdett bõgni, hisztizni, csapkodni, hogy mit bszogatom õt. Mikor teljesen normálisan mondtam, kettesbe voltunk, senki sem hallotta..
Saját tapasztalatomból mondom, hogy néha rohadtul nem egyszerû a kommunikáció a szülõkkel! Nem tudom, hogy nem lehet ezt felfogni...
A kérdező hozzászólása: Különben pont, hogy éjszaka nem merünk szexelni, mert akkor lehet, hogy hallanák.
A kérdező hozzászólása: Be volt zárva. Nekirontott az ajtónak, de kinyitni nem tudta. Viszont ez annyira mindegy, mivel akkor is zavaró és teljesen hülyeség..

Miért baj a tanárok nyugdíjazása? (többi lent)

Nem értem ezt az élőlánc dolgot a corvinusnál. Az idős oktatókat nyugdíjazzák, a fiatalabb generáció meg esélyt kap az elhelyezkedésre. Lehet a nyugdíj kisebb jövedelem( bár nem minden esetben tegyük hozzá), de így legalább nem kihalálos alapon működik, aminek a diákok örülhetnének, ha már az elhelyezkedéssel is problémájuk van ugye.

Legjobb válasz: Kérdezõ, te valahol nagyon lemaradtál a felsõoktatás problémáival kapcsolatban. Kérlek, mindannyiunk érdekében, tájékozódj kicsit, aztán gyere vissza beszélgetni, ha lesz még kérdésed...

Kérdezõ, te valahol nagyon lemaradtál a felsõoktatás problémáival kapcsolatban. Kérlek, mindannyiunk érdekében, tájékozódj kicsit, aztán gyere vissza beszélgetni, ha lesz még kérdésed...
Nem. Nem errõl van szó. Az egyetemektõl három év alatt majdnem a támogatások 50%-t vonják el. Mivel az egyetemek költségeit nagyrészt a bérek teszik (dologi beruházásra évek óta nem telik), és mivel valahol spórolni kell, ezért ki kell rúgni tanárokat. Nem lesznek a helyükön fiatal tanárok. Nem lesz a helyükön semmi. Elmaradt órák és megszûnõ szakok, na azok lesznek.
Figyelj, én gépészmérnöki szakon vagyok. Legtöbbet nekem pont az idõsebb profok tanítottak, akik lehúztak 20-30 éveket különbözõ cégeknél (pl. Pakson), így azért jártasak a témában. Na õk sokkal többet tudnak mondani, mint egy egyetemrõl szabadult friss-diplomás, aki még életében nem dolgozott egy cégnél sem, max. a könyvekbõl tanult ezt-azt. Vannak olyan szakok, ahol nagyon is szükséges a sok tapasztalat. Mondom úgy, hogy pár hete még én "védtem" valamennyire a kormányt a Hallgatói Szerzõdések miatt. :)
5-ös mindent leírt. Az oktatás átszervezése címen kinyírták a felsõoktatást, de ha kérdezõ olvas(na) híreket akkor látná a közép és általános iskolait is ... lásd még pedagógus fizetések rendezése helyetti csökkentés és társai. És a nem vicces, hogy amit így sikerült megspórolni, és mondjuk über fontos stadionokra elkölteni, annál a pénznél SOKKAL több elveszett EU pályázatok formájában, mert az átszervezésre hivatkozva a 2012-es oktatási pályázatokat tarkón lõtték mind egy szálig, így a pénz ment vissza az EU-hoz ...
Így van kedves kérdezõ! És a fiatalok többsége még mindig Fideszes. Na? Ez most hogy van?
A mai omladozó nyugdíjrendszer már nem bír el egy hirtelen nyugdíjas létszám növekedést.
A kérdező hozzászólása: Nem lesznek tanárok, nem lesznek szakok, nem lesz áram, nem lesz menza, még a portást is kirúgják, de lesz ku:vasok tandíj, ku?va magas ponthatárok, kivándorlási tilalom, és az egyetemekbõl végül hajléktalanképzõ lesz. Értek én mindent..
A kérdező hozzászólása: Na de tudtommal, nem arról van szó, hogy frissen diplomázottakkal helyettesítenék azokat akik elérték a nyugdíj korhatárt, viszont sok fiatalabb tanár kapna lehetõséget, akik eddig lógtak a levegõben helyhiány miatt. Nyilván sokat ér a tapasztalat, de más szemszög is létezik. Nem vagyok kormánypárti, de a vérfrissítés nem rossz ötlet az oktatásban, persze nem feltétlenül ebben a formában.
A kérdező hozzászólása: Úgy hogy a fiatalok többsége nem is gondolja így.
A kérdező hozzászólása: "Nem értem ezt az élõlánc dolgot a corvinusnál." Ezzel kezdtem a mondandómat. Azaz válaszokat várok, hogy én is "tájékozott" legyek. Tudod ez egy ilyen oldal. A többi amit írtam az meg csak egy kis véleményformálás arról, amit eddig olvastam errõl, nem releváns.
500 oktatóból elküldtek 22-t. Én úgy gondolom, hogy ezen a nagy tekintélyû oktatók szélnek engedése túl van lihegve picit.Már már olyan színezetet kap a dolog mintha ezen oktatók nélkül nem tudna mûködni az egyetem.Az ott maradó oktatók meg képtelenek lennének ellátni az oktatói feladatokat.Nekem volt a miskolci egyetemen egy oktatóm aki egykor nagy penge volt, de az én idõmre a hamut mamunak mondta.Szemilis volt vigyorgott mint egy marha tiszta ideg volt mindenki tõle.Megöregedett.Aki nyugdíjas korú az menjen nyugdíjba mindegy hol dolgozik! Nem vagyok fideszes.

Miért baj a szexnél, ha kövérebb a pasi?

Legjobb válasz: 69-nál egyébként sem szerencsés, ha a férfi van felül :D

69-nál egyébként sem szerencsés, ha a férfi van felül :D
Próbáld ki! Alapból rossz ránézni. És amire nem jó ránézni az nem is indít be. Aztán ha rádfolyik a hasa az nagyon lelombozó. 5x akkora a hónalja mint egy normál alkatúnak. Tehát büdös is. Folytassam?
Hát már miért lenne baj? Nekem mindig a mackósabb alkatú férfiak tetszettek és majdnem minden párom ilyen volt és a jelenlegi is ilyen :) ) Egyetlen egy volt, akinek sportos volt a testalkata, szóval tényleg olyan V alakú.
Miért lenne baj?
mert ha rádfekszik, agyonnyom
*nél
nem baj csak ne legyen a 69 nél felül
xdd
Ja meg egyszer tetszett egy atomkigyúrt fazon. Tipikusan olyan, mint akiért a tinilányok tolonganak :D Sosem tetszettek az ilyenek, de az a férfi igen. Annyira magas volt, hogy az elképesztõ, utána láttam milyen széles a karja és rámmosolygott, el voltam olvadva. :DDD De ez már régen volt :D A mackós a nyerõ :DD
Hát..mindenki más:)
Nekem ennél mackósabb is belefért mindig :)
nem mindenkinél baj, de engem pl lehet hogy zavarna.Nem a mackósra gondolok, hanem a kövérre. Nálam a mackós ez: http://www.google.hu/imgres?hl=hu&client=opera&hs=BaV&rls=hu.. Ilyen a mackós, nekem.Itt húzom meg a határt.
Akkor elõször is csak a tisztesség kedvéért mit értesz az alatt hogy kövérebb? Nekem volt 100 pluszos partnerem. Több mint kétszer volt súlyosabb mint én. Ugh elõtte sose kezdtem volna ilyen pasival de vmiért nagyon vonzódtam hozzá... Hát khm. Utólag visszagondolva, miért baj? - a farka kicsi, mert ellepi a háj az ágyékát is - a hasától megint nem fér el az ember, a kicsi faszból még kevesebb jut - hát nem egy erotikus látvány Jabba nemde? - és mindenhol ottvan, mármint ez olyan durva... - és igen ugyebár izzadékonyabbak a súlyfelesleg miatt Mellékesen basszus a testedre legyél már egy kicsit igényes. Szerintem a súly is olyan mint a napi fürdés. Nehogy már ennyire igénytelen legyél hogy ennyire elhízz... Másrészt meg ezt a vackot egy életen át kell használod, tönkreteszed az izületeidet, a szíved kipurcan, nem is csak a látvány de a belsõ. A kis csontvázad meg próbálja tartani ezt a temérdek zsírt amibe be vannak börtönözve a belsõszerveid. Nah meg a szíved körüli zsírréteg is megnõ és szó szerint megfolytja azt... Iszonyat. Igénytelenség. El se hiszem. Hogy hogy lehet ennyire meghízni. És nekem ne hisztizzen senki a hormonokkal, én is voltam hormonbeteg, szõrös is lettem!!! durva volt, az alakom is amorf lett, de 14 kilónál többet nem híztam mert nem zabáltam bakker amikor láttam már hogy egy nagy hájgumi van a derekamon és elkezdtem életmódot váltani jah és jujj a hormonháztartásom is rendbejött majdnem tökéletesen csak az életmódváltástól? Talán nem kéne annyi cukros vackot enni nemde? És akkor nem lennél IR-es meg PCO-s baszod. És nem kéne a metformint nyomatni mert 120 kilósan kölyköt akarsz... Gratulálok. Tessék már magatokat rendbeszedni emberek! Tudom hogy tré, de életmódváltás, másképp nem mûködik! Nem véletlenül vagy dagadt meg beteg, azért mert szarul élsz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!