Találatok a következő kifejezésre: Miért büdös nyál (1 db)

Miért büdös a nyál?

Legjobb válasz: Azért lehet kellemetlen szaga, mert nem tiszta H2O, hanem bizonyos emésztési savakat, és ilysmiket tartalmaz, talán ezek miatt.

Azért lehet kellemetlen szaga, mert nem tiszta H2O, hanem bizonyos emésztési savakat, és ilysmiket tartalmaz, talán ezek miatt.
Na az már baj. Irány a fogorvos.
Lehet bacik miatt vagy ilyesmi
Nem is büdös szerintem... Vagy legalábbis sosem éreztem hogy büdös lenne, se magamon, se másokon...
nem is büdös
talán mert mos nyaltad ki valakinek a szaros seggét, csak vigyázz nehogy visszanyaljon!!
nekem nem büdös nincs illata a nyál semleges se roszz se jó szaga nincs mondjuk ha eszel epres cuorkát a nyálad is kicsit epres cukorka illatú leszz ami szerintem jo de ha halet eszel akkor hal iszagú lesz ami nem anyira jo
Valóban büdös, pedig nem mocsokos a szám, de ha leköpködök valamit, egy padot, vagy egy bútort, akkor elég cifra szaga van. meg kiskoromban amikor megharapta valamelyik ismerõsöm a kezem, akkor is büdös volt ott , a pofája után. Egyszóval valóban van valami szaga.Vagy lehet hogy ez olyan dolog, hogy van akinek valamivel másabb feromonok vannak benne, és az hozzám nem "kompatibilis" ezért érzem jobban mint másét, nemtudom, ez csak egy elgondolás. De van a kérdésnek valamilyen szinten valós alapja. De mindenképpen a szájban lévõ baktériumok jellege, mennyisége tehetõ elsõsorban felelõssé.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A képen látható felső két metszőfogamat szeretném fogorvossal esztétika szempontok miatt rendbe tetetni. Hogyan lenne ez lehetséges? Esetleg ha van itt, egy fogorvos tanuló, vagy asszisztens válaszának különösen örülnék!

Esztétikai szempontok miatt szeretném megtenni. Eredetileg fogszabályozás volt tervben, de annyira összetett, speciális helyzetek vannak a fogsoromban, hogy inkább attól a tervemtől elálltam. Amikor orvosnál jártam, annyira meglepődtem ezen, hogy nem javasolt számomra a fogszabályzó, hogy elfelejtettem megkérdezni ezt az eshetőséget.
Én úgy gondolnám, hogy a bal 1-re héj kerülne, a bal 2re pedig korona.
Ez körübelül mennyibe kerülne?
[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=

9

Ugy erzem no a felso bolcsessegfogam. A mellette levo fogam viszont zsibbadt es nem birok ragni vele. Miert lehet ez?

1

Ionic White! Rendeljek vagy ne? Tapasztalatok?

Most akarok rendelni, de félek, hogy pénzkidobás. A neten jókat és rosszakat is olvasni róla. Nem dohányzom, de kicsit sárgás a fogaim színe. Köszönöm a tanácsaitokat!

0

Fogfehérítés Budapesten?

Szeretnék fehérebb fogakat, és szeretnék megbízható dokihoz/rendelőbe menni.

Akinek van tapasztalata, mit ajánl, hová érdemes menni?
A válaszokat előre is köszönöm. :)

0

Ívtágítósok! Mit ettetek, amíg fenn volt, mert én kb. semmit nem tudok, csak ami folyik:///?

Pls segítsetek!

0

Foghúzás után meddig dagadt az arcotok?

Szerdán délelőtt húzták ki az egyik hátsó fogam, és még mindig be van dagadva az arcom, jegelem többször egy nap, de még így is látszik. Fájni nem fáj, csak érzékeny.
Meddig tarthat ez?

6

Az egyik hátsó fogam alatt az ínynél van ilyen hólyagszerűség ez mitől lehet?

Ma vettem észre az egyik hátsó fogam alatt az ínynél hogy van egy hólyagszerűség és ha hozzányúlok kicsit fáj is. Nem tudom mitől lett ez ott, de van rá valami módszer hogy ezt eltüntessem?
Itt van róla pár kép:

12

Mit lehet tenni, hogy ne jöjjön ki sorba herpeszem vagy ha mégis akkor gyorsan elmúljon?

Augusztus óta megy ez, hogy kijön elmulik és rá min 1 hét mulva jön egy új. de nem is múlik el olyan gyorsan, és az a baj, hogy még a heg is ott marad pedig nem kaparom. és már kezdem unni. a háziorvosomhoz ha ezzel elmennék kiröhögne. valami hasznos házipraktika? :)

4

Fogszabályozás előtti gumik kieshetnek?

2 napja rakták fel és azt mondta az orvos,hogy 1 hétig lesz fent. Nem merek vele enni csak joghurtot mert félek hogy kiesik vagy elszakad más ételtől. Lehetséges ez? A fogmosást is lassabban és óvatosabban csináljam?

2

Fogkőeltávolítás?

Ma voltam fogorvosnál fogkőeltávolításon. Azt mondta ne igyak tejet,meg mindent ehetek ihatok,csak tejet nem. Elfelejtettem megkérdezni,hogy meddig nem. Egész napra szól ez vagy meddig??

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!