Találatok a következő kifejezésre: Miért büdös nyál (1 db)

Miért büdös a nyál?

Legjobb válasz: Azért lehet kellemetlen szaga, mert nem tiszta H2O, hanem bizonyos emésztési savakat, és ilysmiket tartalmaz, talán ezek miatt.

Azért lehet kellemetlen szaga, mert nem tiszta H2O, hanem bizonyos emésztési savakat, és ilysmiket tartalmaz, talán ezek miatt.
Na az már baj. Irány a fogorvos.
Lehet bacik miatt vagy ilyesmi
Nem is büdös szerintem... Vagy legalábbis sosem éreztem hogy büdös lenne, se magamon, se másokon...
nem is büdös
talán mert mos nyaltad ki valakinek a szaros seggét, csak vigyázz nehogy visszanyaljon!!
nekem nem büdös nincs illata a nyál semleges se roszz se jó szaga nincs mondjuk ha eszel epres cuorkát a nyálad is kicsit epres cukorka illatú leszz ami szerintem jo de ha halet eszel akkor hal iszagú lesz ami nem anyira jo
Valóban büdös, pedig nem mocsokos a szám, de ha leköpködök valamit, egy padot, vagy egy bútort, akkor elég cifra szaga van. meg kiskoromban amikor megharapta valamelyik ismerõsöm a kezem, akkor is büdös volt ott , a pofája után. Egyszóval valóban van valami szaga.Vagy lehet hogy ez olyan dolog, hogy van akinek valamivel másabb feromonok vannak benne, és az hozzám nem "kompatibilis" ezért érzem jobban mint másét, nemtudom, ez csak egy elgondolás. De van a kérdésnek valamilyen szinten valós alapja. De mindenképpen a szájban lévõ baktériumok jellege, mennyisége tehetõ elsõsorban felelõssé.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek vegyek valamit a fogorvosomnak?

Már 2 hónapja jártam kezelésekre és pénteken lesz kész a fogam! Számlával csináltattam, akkor ugye nem nagy haszon van rajta neki gondolom én?! És mindig nagyon kedvesek votak velem, nem magándoki csak sima körzetis! Az lenne a kérdésem hogy gáz lenne ha vinnék neki valami ajándékot? Vagy ilyen nem szokás? Mert nagyon pénzt nem tudnék még adni! Kérlek segítsetek, hogy vigyek-ne vigyek? És ha igen mit?

Előre is köszii mindenkinek aki válaszol!

4

Mennyire fáj egy fogtömés eltávolítása érzéstelenítő nélkül?

Szóval az egyik tömött fogamból letört egy darab, a tömés látszik, törött tükördarabbal megnéztem és bizony elég nagy lyuk van a tömés alatt. Feltételezem nem húzza ki, hanem megpróbálja megmenteni. Ilyen esetben általában kiszedik a tömést ha jól tudom. Kérdésem az tehát, mennyire fáj a tömés eltávolítása? Érzéstelenítőt nem szokott adni az orvosom, csak foghúzás esetén.

3

Van itt valaki, akinek esetleg Dr. Gyuris Róbert a fogorvosa Egerben?

0

Altatásos fogászatról mik a tapasztalatok?

Tudtok mondani árakat,és hogy hogyan zajlott az egész?

4

Most volt gyökérkezelésem! Eléggé fájt! Vissza kell még többször mennem, mi jön most ezután majd (többi lent)?

Egy csomó rossz dolgot olvastam, mi fog most következni?
Én a 3-4 alkalom után szeretném letudni...ha nem sikerül, akkor ha azt mondom húzza ki , akkor megteszi a doki?
Hogy zajlik ez?

3

Milyen tapasztalataitok vannak a gyökérkezelésről? Érzéstelenítővel is fáj? Kb. meddig csinálják?

8

Kihúzott fog helyére Bionet-Biyovis Aktív Balzsam, a ‘csodabalzsam’rakható? Mult Kedden huzták ki már nem fáj csak csupán az inyem kivülről!

1

Az ideiglenes hidat hogy távolítják el?

A véglegeset ha el kell távolítani, szétvágják...de mivan az ideiglenessel?

2

Alsó bölcsességfog kiműtése után meddig számíthatok majd arra a mindenki által elmondott óriási fájdalomra, ami akkor kezdődik, amikor kiment az érzéstelenítő?

Holnap műtik az egyiket és fel akarok készülni rá,meddig számítsak erre a fájdalomra,mert itt lesz nekem egy örökmozgó baba mellé majd.

2

Kedden volt foghuzásom majd csütörtök-pénteken gyógyszeres felszivódó gézt kaptam a sebbe mert szétszakadt?

Szombattól a fog helyéről büdi szag jön ez természetes?már nem nagyon fáj csak érzem!Ma pedig kiesett a gédarab ami a seb legbelsejébe raktak!Nagy baj szerintetek?vissza kell mennem a dokihoz?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!