Találatok a következő kifejezésre: Miért büdös nyál (1 db)

Miért büdös a nyál?

Legjobb válasz: Azért lehet kellemetlen szaga, mert nem tiszta H2O, hanem bizonyos emésztési savakat, és ilysmiket tartalmaz, talán ezek miatt.

Azért lehet kellemetlen szaga, mert nem tiszta H2O, hanem bizonyos emésztési savakat, és ilysmiket tartalmaz, talán ezek miatt.
Na az már baj. Irány a fogorvos.
Lehet bacik miatt vagy ilyesmi
Nem is büdös szerintem... Vagy legalábbis sosem éreztem hogy büdös lenne, se magamon, se másokon...
nem is büdös
talán mert mos nyaltad ki valakinek a szaros seggét, csak vigyázz nehogy visszanyaljon!!
nekem nem büdös nincs illata a nyál semleges se roszz se jó szaga nincs mondjuk ha eszel epres cuorkát a nyálad is kicsit epres cukorka illatú leszz ami szerintem jo de ha halet eszel akkor hal iszagú lesz ami nem anyira jo
Valóban büdös, pedig nem mocsokos a szám, de ha leköpködök valamit, egy padot, vagy egy bútort, akkor elég cifra szaga van. meg kiskoromban amikor megharapta valamelyik ismerõsöm a kezem, akkor is büdös volt ott , a pofája után. Egyszóval valóban van valami szaga.Vagy lehet hogy ez olyan dolog, hogy van akinek valamivel másabb feromonok vannak benne, és az hozzám nem "kompatibilis" ezért érzem jobban mint másét, nemtudom, ez csak egy elgondolás. De van a kérdésnek valamilyen szinten valós alapja. De mindenképpen a szájban lévõ baktériumok jellege, mennyisége tehetõ elsõsorban felelõssé.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szükségem van fogszabályzóra? (Kép lent)

Szeretném még kérdezni, hogy Kaposváron csinálnak tb-re fogszabályzót? Ha igen, tudtuk elérhetőséget adni? Köszönöm.
Képek:
7

A számban a hátsó fogam alatt (ami már volt gyökér kezelve) ciszta keletkezett. Tegnap megnyomogattam ki is folyt, aminek ki kellett, azóta mindig van benne egy kevés. Szerintetek így csókolózhatok a párommal?

5

19 éves elmultam, de nappali tagozatos diák vagyok . Mehetek a régi gyermek fogászatra, vagy csak felnőtt rendelésre mehetek?

2

Hogy lehet az ínyt erősíteni?

Jelenleg eléggé gyulladtak.
voltam fogorvosnál,előbb a fájdalmat okozó fogaimat teszi rendbe,utána az inyemet,majd a problémát nem okozó,de rossz fogaimat.
A fogínnyel mit csinál? Én tudok valamit a helyes fogmosáson kívül?

3

Milyen szövődményei lesznek egy erősen gyulladt fognak?

Sziasztok!

Tudnátok nekem saját tapasztalataitok alapján olyan tüneteket mondani,melyeket gyulladt,gócos,gennyes fog okozott?
Minden válasz érdekel!

2

20 évesen fogszabályzó? Még lehet ilyen korban?

3

Felrakták a fogszabályzót, nem tudok összeharapni? (Többi lent)

Ma rakták fel felülre,és a drótot hátra,közvetlenül a fogaim mögé hajlította a doki.Az alsó fogsorom viszont nem fér el tőle,mert ha össze akarom zárni a fogsorom rendesen,akkor beleakadnak a drótba,és így a 2 fogsorom között van egy kb 2 cm-es rés.Így hogy rágjak?Nem merem megnyomni az alsó fogaimmal,mert félek h letörik. :(
Itthon még meg is oldom,mert eszek levest,de a suliban? :(

3

Ez magától elmúlik?

Hátul, valószínűleg a még ki nem nőtt bölcsességfogamra, vagy ha nem az, akkor egy őrlőfogra rá van nőve a fogíny, csakhogy az előtte lévő őrlőfogra is rá van nőve, egy picit. Fáj, már 2-3 napja, ha hozzáérek a nyelvemmel, ha ott rágok vele, és ha megpiszkálom valamivel. Ez magától el fog múlni, vagy valamit kell csinálni vele? 13 éves vagyok, és még nagyon sokára nőne ki a bölcsességfogam... és a fogorvos sem mondott semmit, a legutóbbi fogtömésemkor, pedig ha olyan súlyos, akkor tuti észrevenné....nem?

2

Ma vetél le a fogszabályzóm. Két nap múlva újra vissza kell mennem, a retenciós sín (? ) miatt. Az milyen? Nagyon látszik?

2

Tudnátok valamit mondani? (próbatömés)

ma kaptam egy próbatömést mert az ínyem miatt nem tudott rendes tömést beletenni...de ez a próbatömés olyan mintha valami fehér neon lenne a számba úgy világít...ezen nem lehet valahogy segíteni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!