Találatok a következő kifejezésre: Miért bújnak férfiak (2 db)

Miért bújnak a férfiak néha "álarc" mögé?

Vagy nem is tudom hogy nevezzem ezt a viselkedést. A barátom nagyon kedves velem, ahogy a szemembe néz, ahogy mondja szeret és...DE amikor jelen vannak a szüleim, olyan arckifejezéseket vág, hogy eszméletlen és mindenki azt hiszi, hogy nem is szeret engem, mert nem úgy néz rám...4 éve együtt vagyunk és még nem ismertem ki ?t... Nem értem miért csinálja. A haverjai el?tt úgy viselkedik velem mint ha én is egy barátja lennék, nem puszilgat meg ilyenek (de ez jobb is, nem)

Legjobb válasz: nemtudom én mindig ugyanugy viselkedtem a barátnõmmel. mármint nem ugy értem hogy a barátaim elött dugtam emg vagy a szülei elött. hanem ugyanugy néztem rá hogy szeretem. mert szerettem és szeretem és nem is birtam volna másképp nézni rá. szeirntem cska az csinál ilyet aki vagy szégyenli a barátnõjét, vagy csak nem akarja hogy mások megtudják hogy menynire odavan értem, mert ciki lenne neki vagy fél hogy piszklnák érte, és ez majdnem olyan mint az elsõ hogy szégyell vagy talán az. mindenesetre nem ártana ha beszélnél vele hogy mi jár ekkor az agyában.

nemtudom én mindig ugyanugy viselkedtem a barátnõmmel. mármint nem ugy értem hogy a barátaim elött dugtam emg vagy a szülei elött. hanem ugyanugy néztem rá hogy szeretem. mert szerettem és szeretem és nem is birtam volna másképp nézni rá. szeirntem cska az csinál ilyet aki vagy szégyenli a barátnõjét, vagy csak nem akarja hogy mások megtudják hogy menynire odavan értem, mert ciki lenne neki vagy fél hogy piszklnák érte, és ez majdnem olyan mint az elsõ hogy szégyell vagy talán az. mindenesetre nem ártana ha beszélnél vele hogy mi jár ekkor az agyában.
Egyszerûen szerintem a párodnak nagyon fontos, hogy a külvilág milyen véleménnyel van róla, s ilyen formán minden szituációban a környezethez alkalmazokodik. Szülõk elõtt komoly, megfontolt, barátok elõtt laza. Remélhetõleg veled nem alakoskodik, s elõtted elengedheti magát és útjára engedi az érzelmeit. Azért azt megjegyezném, hogy ha társaságban vagyunk a párommal, én sem pártolom a nyaljuk-faljuk egymást, mert hát mégis no, ne hozzuk kínos helyzetbe a többieket, de azért egy hátsimogatás, egy kézfogás, puszi vagy efféle belefér. Próbáltad már megbeszélni vele?

A nagy többség miért ítéli el az olyan nőket, akik lazán kezelik a szexet és "ágyba bújnak" azzal, akit megkívánnak? A férfiakat pedig miért nem?

Legjobb válasz: 8#Epic :D Azok által vannak elîtélve, akiknek esélyük sincs ilyen nõbe botlani. Ahogy a mondás tartja: savanyú a szõlõ..

8#Epic :D Azok által vannak elîtélve, akiknek esélyük sincs ilyen nõbe botlani. Ahogy a mondás tartja: savanyú a szõlõ..
Pfff micsoda véletlen hogy valaki pont abban.a.percben irta le a kulcsos monologot mikor en is megirtam hogy holt ziher hogy valaki mindjart ideböki! XD
nemtom, idióták..
Ha ezt a.kerdest nem tettek meg fel 3649szer a GYIK torténelme ota akkor nem ér a nevem! Mert a nõket tizstességre, szemérmességre nevelték évezredek óta... csak a legmegfelelobbel parosodjon hogy az utodok is a leheto legjobak legyenek. A ferfiakak meg az van beprogramozva az agyacskajukba hogy minel tobbszor hágjanak, minnel tobb felé tudjak szorni a magjukat...tudod mint az állatoknál.
Mert így vagyunk programozva az evolúció által.
Azért, mert a férfinak kell meghódítani a nõt. Ha több nõt tud meghódítani az erény, mert ezek szerint õ tud küzdeni, nem adja fel, életrevaló, ügyes, stb. ezt igazolja. A nõknek nincs különösebb dolguk, max szépítkeznek, sminkelnek, de az had ne legyen már olyan nagy erény. max jó tulajdonság, hogy jól tud sminkelni. Ezen kívül több dolga nincs is igazán a nõnek. Egy nõnek sokan udvarolnak, neki az az erény ha képes kontrollálni magát, nem dõl be minden hülyeségnek, amit a pasik mondtak, és megválogatja a partnereit. Egy nõ akkor "erõs" ha képes uralkodni az ösztönein. A férfi meg akkor erõs ha több nõt képes meghódítani, ennyi. Egyébként nem értem a felháborodást, ez már nagyon rég óta így van, és van oka. Miért kell mindenben a rosszat látni, és hogy "nincs egyenlõség". Persze hogy nincs, mert a férfi udvarol a nõnek... Jobb lenne, ha nem így lenne?
a hármas kommentelõ rátapintott a lényegre: irigységbõl
#14 A férfiaknak az a dolguk, hogy õk kezdeményezzék a kapcsolatot? Oké! Akkor szedjenek fel sok nõt, de udvaroljanak is annak, aki tetszik neki, mivel manapság ez megfordult! A nõt szokták kezdeményezni a dolgot. És ez a világ legnagyobb hü lyesége, ez az evolúciós dolog, mert ha annyira szaporodni akar, akkor nem védekezne, de itt nem akar szinte senki sem gyereket, mert sok pénz. Ez csak élvezeti dolog a férfiaknak. Amúgy sem vagyunk állatok, ne mentegessétek magatokat az evolúcióval. Ha a férfiak is szexelhetnek élvezetbõl, akkor a nõk miért ne? Én ezt úgy mondom, hogy én csak azzal fekszem le, akit igazán szeretek, de van, aki azért szeret, mert élvezi. A nõ is védekezik. Azért is jó, mert tapasztalatot szerez a kalandjainál. De szerintem egyik fél se szexeljen túl sok emberrel. Csak olyannal, akit SZERET!!
"A nõk esetében viszont társat keresek, aki fûvel-fával lefekszik, az komolytalan, megbízhatatlan, ösztönlény tehát alkalmatlan partnernek." RESPECT Ezt nem is lehetett volna érthetõbben/jobban/tudományosabban megfogalmazni grat (!) :)
én csak azt ítélem el, aki nem velem akar..
A férfiakat azért nem ítélem el, mert férfi vagyok, ha nõ lennék nekem nem kellenének, de így nem az én dolgom, azt csinálnak, amit akarnak. A nõk esetében viszont társat keresek, aki fûvel-fával lefekszik, az komolytalan, megbízhatatlan, ösztönlény tehát alkalmatlan partnernek.
Az evós "magyarázat" erõsen téves. Nem halak vagyunk, hogy az anya kinyom magából párszáz utódot, aztán lesz velük, ami lesz. Hosszú a terhesség, hosszú idõ a gyerek felnevelése valami magát viszonylagosan ellátó korig, ehhez kell az apa védelme is. Az apa nem teheti meg, hogy magára hagyja a gyermeke anyját, ha valóban tovább akarja örökíteni a génállományt. Annak a gyereknek el is kell jutnia ivarérett korba. A kulcsos duma meg egész egyszerûen a mindenség legalja. Aki azt elhiszi, borítékolhatóan egy idióta. Azt hittem, már eltûnt ez a marhaság. Ja, és amúgy mi van akkor, ha a mindenkivel ágyba bújó férfiakat IS elítélem? Meg a nõket IS? Hadd legyen mán véleményem...
Csak az idióták itélik el, akiknek nincs jobb dolguk, mint h mások felett itélkezzenek..
Maydy4! Engem megfogtál. Respect. Ha én tudnék, csak hasonlót is... A kulcsos lakatos finta mindent elmond.
Na már most: Van egy kulcs, amelyik az összes ajtót kinyitja. Az egy elég jó kulcs, ugye? És van egy zár, amit minden kulcs kinyit...az egy elég rossz zár ugye? :) ha érted
Ja és majd biztos irni fogjak a kulcs lakat effektust is....mint minden ilyen kerdesnel....
Mert a nõk megtanultak nemet mondani Õk mindennap ezt kell mondják sugallják a nekik nem tetszõ fériaknak: NEM!NEM! NEM! Ezzel szemben ha egy szexi csaj odamenne egy átlagos pasihoz hogy akarsz dugni? Szegény csávónak leállna az agya nem tudna válaszolni mert ilyen vel még nem volt
én ki nem állhatom az ilyen rib**cokat, mert tudom hogy velem soha nem feküdnének le, ki*rtanám egytõl egyig, az összes ilyen r**ancot, halál az összesre
Köszi, köszi, kösz! XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!