Találatok a következő kifejezésre: Miért bánt mindig Igy szeret (1 db)

Miért bánt meg mindig? Igy szeret?

Van egy barátom(barátilag barát) ö fiu én lány. Már évek óta a lelkitársam de mostanában oan furcsa... mindig megbánt. hülyén viselekedik bunkon nem is szol már hozzám találkozni is alig akar. mikor megprobálom vele megbeszélni h mennyire szar akkor sztem nem is érdekli. gondolkoztam h meg kéne vele szakitani a kapcsolatot de azt nem tudnám. mer hiányozna. mikor mondom h rosszul esik azt mondja h nem direkt van meg h ö szeret. de már alig ebszélgetünk. nem tom mit kéne csinálnom h éreztethetném vele mégjobban h ez nekem mennyire fáj? de közben ne vesszünk össze?:S elöre is köszi a véleményeket

Legjobb válasz: sokban függ hányéves is a srác:) ha olyan 16-17-18 akkor most kezd felnöni és minden baja van nõ kéne neki vgy nem tudom.mi lenne ha kicsit hanyaglnád hátha keres.

sokban függ hányéves is a srác:) ha olyan 16-17-18 akkor most kezd felnöni és minden baja van nõ kéne neki vgy nem tudom.mi lenne ha kicsit hanyaglnád hátha keres.
Nekem is van egy baratom aki 15 eves korom ota az egyik legjobb baratom. Teszem hozza soha nem volt egyikonk oldalarol sem vonzalom - legalabbis az en oldalamrol biztos!!!! Mindig meghagytuk a masiknak a teret es elfogadtuk a masik parvalasztasat. Lehet tul sokat vagytok egyutt. Lehet o tobbet gondolt de belement ebbe az egeszbe es meghagyott teged a "baratod" vagyok hiszemben. Latta, te ebbol nem tudsz kikeveredni, tehat nem lesz ebbolmar semmi es izgalmat vesztette a dolog. Ha valaki nem akar oszinte lenni veled, nem lesz az. Valoszinu szuneteltetni kellene a dolgot egy kicsit es nem eroltetni megha nagyon bant is.
A kérdező hozzászólása: hát énse érzek többet barátságnál! ö se! csak régen napokat együtt hülyültünk mostmeg... tiszta gajparaszt:D:S


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem vagyok képes párkapcsolatot kialakítani. Hogyan változtassak ezen?

Kicsi koromban túlsúlyos és beszédhibás voltam. Az osztályaimban állandóan csúfoltak, kirekesztettek és emiatt senki nem mert velem barátkozni (az egyik alsós tanárom még "buzdította" is őket erre).
Gimnáziumban már jobb volt a helyzet (nem csúfoltak, csak néha), de nehezemre esett bárkivel kapcsolatot kialakítanom (akár barátit is). Talán mivel régebben a fiúk csúfoltak elsősorban velük nem igazán ismerkedtem, hanem inkább lány barátokat szereztem (megismerkedtem a legjobb barátnőmmel).
Most egyetemre járok, lefogytam (a beszédhibám egy idő után senkinek sem tűnik fel) és elkezdtek érdeklődni a fiúk utánam... De akárhányszor randira hívnának én lekoptatom őket és elmenekülök, mert bennem van az, hogy én úgyse vagyok elég jó senkinek és a végén ők is csak megszégyenítenének. Mit tegyek most??? 19 éves lány vagyok, soha nem volt még pasim, még csak nem is csókolóztam senkivel sem. Ez egyszerűen szánalmas :-(

5

A barátomnak nemsokára szülinapja lessz és megszeretném lepni valami különlegessel de semmi ötletem sincs tudnátok segiteni?

14

Komolyak a Barátom szándékai, vagy csak kihasznál?

A barátommal egy hete vagyok együtt.Még nem vállaltuk fel a suliban .Amikor kettesben vagyunk ,csók közben csukva van a szeme, és közben magához szorít .Csók után mindig mélyen a szemembe néz .

7

Jogosan vagyok elkeseredve? Szerintetek?

Privát üzenet írjon akit érdekel! :)

4

Mi lehet a baj velünk?

Szeretkeztünk a barátommal és a nemi szerveink reakcióba léptek egymással. Viszketünk, fura kiütések jelennek meg neki, nekem csak kellemetlen érzés.
Elmentünk nőgyógyászhoz, bőrgyógyászhoz, nemi beteg gondozóba senki nem talált semmit, minden negatív, semmi rendellenes. Õ kapott egy krémet és nem vettem hüvelytablettát és krémet.
Valami ötlet hogy ne szenvedjünk emiatt, járt már valaki hasonló cipőben?

5

A nőknél miért a megcsalás a megoldás a "nem foglalkozik velem" problémára?

Miért nem lehet mondjuk megbeszélni vagy szakítani?
Már csak azért a kérdés, mert minden nő a fentivel indokolja a megcsalást.

6

Van olyan aki 10-15 éve van kapcsolatban?

Lenne 1-2 kérdésem! Sokat változott a kapcsolat? Meddig tartott a szerelem,mikor lett csak szeretet és ragaszkodás? Volt gond esetleg hullámvölgyek a szexuális életben?
Ha valaki tud válaszolni azt köszönöm! Esetleg azt megírhatod hány éves kapcsolat?

6

A sportosabb lányok nektek mennyire jönnek be?

6

Mi a különbség a női és a férfi borotva közt?

Intim részek szőrtelenítésére vajon mi a jó? :D
Mi a különbség a színen kívül?
19F

4

Megcsaltad már valaha a párod? Ha igen, miért? Elmondtad neki vagy titkolod? Együtt vagytok még?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!