Találatok a következő kifejezésre: Miért bánt mindig Igy (2 db)

Miert bannak velem igy? Mindig pikkel ram valaki. :O

Most kezdtem a kozepsulit,es eddig minden oke volt, egy par napja furcsak az o.tarsaim, kolcson szoktak kerni a ruhaimat,es en ugy nem adok senkinek semmit,hogy o ne adna valamit,mert ha nem adja vissza,en jarok rosszul. De valamiert mindenki bunko velem, akikkel eddig joba voltam most nagyon furak lettek velem. Nem mehetek vissza a regi sulimba,mert az is kozepsuli, es onnan jottem el. Nem vagyok uj,itt kezdtem,csak ujra jartam,mert sokat voltam korhazban, es nem volt jegyem. Mit tegyek ? Unom hogy mindenhol en vagyok minden ok nelkul a rossz :| 16L

Legjobb válasz: "Mit tegyek ? Unom hogy mindenhol en vagyok minden ok nelkul a rossz " Ez azért egy elég durva hárítás. Kijelenteni, hogy velem semmi baj, csak a világ fellázadt ellenem, hát nem is tudom. Szerintem ahelyett, hogy másokra haragudnál, próbálj meg elgondolkodni azon, hogy mi történt akkor, amikor elfordultak tõled. Lehet észre se vetted, de tettél, mondtál, vagy esetleg úgy reagáltál valamire, ahogy azt már nem tudta a közösség elfogadni. Ha van legalább egy ember akivel jóba vagy, kérd meg,hogy õszintén mondja meg szerinte miért lehet ez. Persze csak akkor, ha készen állsz az építõ jellegû kritikára.

"Mit tegyek ? Unom hogy mindenhol en vagyok minden ok nelkul a rossz " Ez azért egy elég durva hárítás. Kijelenteni, hogy velem semmi baj, csak a világ fellázadt ellenem, hát nem is tudom. Szerintem ahelyett, hogy másokra haragudnál, próbálj meg elgondolkodni azon, hogy mi történt akkor, amikor elfordultak tõled. Lehet észre se vetted, de tettél, mondtál, vagy esetleg úgy reagáltál valamire, ahogy azt már nem tudta a közösség elfogadni. Ha van legalább egy ember akivel jóba vagy, kérd meg, hogy õszintén mondja meg szerinte miért lehet ez. Persze csak akkor, ha készen állsz az építõ jellegû kritikára.
Tudod mit jelent az, hogy vannak ellenségeid? Azt, hogy néha kiálltál az igazadért..

Miért bánt meg mindig? Igy szeret?

Van egy barátom(barátilag barát) ö fiu én lány. Már évek óta a lelkitársam de mostanában oan furcsa... mindig megbánt. hülyén viselekedik bunkon nem is szol már hozzám találkozni is alig akar. mikor megprobálom vele megbeszélni h mennyire szar akkor sztem nem is érdekli. gondolkoztam h meg kéne vele szakitani a kapcsolatot de azt nem tudnám. mer hiányozna. mikor mondom h rosszul esik azt mondja h nem direkt van meg h ö szeret. de már alig ebszélgetünk. nem tom mit kéne csinálnom h éreztethetném vele mégjobban h ez nekem mennyire fáj? de közben ne vesszünk össze?:S elöre is köszi a véleményeket

Legjobb válasz: sokban függ hányéves is a srác:) ha olyan 16-17-18 akkor most kezd felnöni és minden baja van nõ kéne neki vgy nem tudom.mi lenne ha kicsit hanyaglnád hátha keres.

sokban függ hányéves is a srác:) ha olyan 16-17-18 akkor most kezd felnöni és minden baja van nõ kéne neki vgy nem tudom.mi lenne ha kicsit hanyaglnád hátha keres.
Nekem is van egy baratom aki 15 eves korom ota az egyik legjobb baratom. Teszem hozza soha nem volt egyikonk oldalarol sem vonzalom - legalabbis az en oldalamrol biztos!!!! Mindig meghagytuk a masiknak a teret es elfogadtuk a masik parvalasztasat. Lehet tul sokat vagytok egyutt. Lehet o tobbet gondolt de belement ebbe az egeszbe es meghagyott teged a "baratod" vagyok hiszemben. Latta, te ebbol nem tudsz kikeveredni, tehat nem lesz ebbolmar semmi es izgalmat vesztette a dolog. Ha valaki nem akar oszinte lenni veled, nem lesz az. Valoszinu szuneteltetni kellene a dolgot egy kicsit es nem eroltetni megha nagyon bant is.
A kérdező hozzászólása: hát énse érzek többet barátságnál! ö se! csak régen napokat együtt hülyültünk mostmeg... tiszta gajparaszt:D:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!