Találatok a következő kifejezésre: Miért bánik velem (68 db)

Miert bannak velem igy? Mindig pikkel ram valaki. :O

Most kezdtem a kozepsulit,es eddig minden oke volt, egy par napja furcsak az o.tarsaim, kolcson szoktak kerni a ruhaimat,es en ugy nem adok senkinek semmit,hogy o ne adna valamit,mert ha nem adja vissza,en jarok rosszul. De valamiert mindenki bunko velem, akikkel eddig joba voltam most nagyon furak lettek velem. Nem mehetek vissza a regi sulimba,mert az is kozepsuli, es onnan jottem el. Nem vagyok uj,itt kezdtem,csak ujra jartam,mert sokat voltam korhazban, es nem volt jegyem. Mit tegyek ? Unom hogy mindenhol en vagyok minden ok nelkul a rossz :| 16L

Legjobb válasz: "Mit tegyek ? Unom hogy mindenhol en vagyok minden ok nelkul a rossz " Ez azért egy elég durva hárítás. Kijelenteni, hogy velem semmi baj, csak a világ fellázadt ellenem, hát nem is tudom. Szerintem ahelyett, hogy másokra haragudnál, próbálj meg elgondolkodni azon, hogy mi történt akkor, amikor elfordultak tõled. Lehet észre se vetted, de tettél, mondtál, vagy esetleg úgy reagáltál valamire, ahogy azt már nem tudta a közösség elfogadni. Ha van legalább egy ember akivel jóba vagy, kérd meg,hogy õszintén mondja meg szerinte miért lehet ez. Persze csak akkor, ha készen állsz az építõ jellegû kritikára.

"Mit tegyek ? Unom hogy mindenhol en vagyok minden ok nelkul a rossz " Ez azért egy elég durva hárítás. Kijelenteni, hogy velem semmi baj, csak a világ fellázadt ellenem, hát nem is tudom. Szerintem ahelyett, hogy másokra haragudnál, próbálj meg elgondolkodni azon, hogy mi történt akkor, amikor elfordultak tõled. Lehet észre se vetted, de tettél, mondtál, vagy esetleg úgy reagáltál valamire, ahogy azt már nem tudta a közösség elfogadni. Ha van legalább egy ember akivel jóba vagy, kérd meg, hogy õszintén mondja meg szerinte miért lehet ez. Persze csak akkor, ha készen állsz az építõ jellegû kritikára.
Tudod mit jelent az, hogy vannak ellenségeid? Azt, hogy néha kiálltál az igazadért..

Miért bánik velem úgy a férjem mint egy gyerekkel?

Szívbeteg vagyok, gyógyszert kell szednem. Ezt én tudom nagyon jól, de a párom úgy kezel mint egy gyereket.

Legjobb válasz: Csak félt,mert szeret!

Csak félt, mert szeret!
Csak törõdik veled!:)
ez legyen a legnagyobb problémád :) máskor meg az a baj, ha le se sza.rják az embert.
Jó, nagyon szuper az, hogy ennyire törõdik vele, de szerintem mindenki tudja, hogy egy idõ után már ez is sok tud lenni. Fõleg, mikor egy nap már ezredjére mondják el.
A kérdező hozzászólása: De ez már túlzás, ma este is leégetett mindenki elõtt azzal a mondattal, hogy "nehogy igyál mert akkor nem tudod bevenni a gyógyszered". Mintha nekem nem volna ennyi eszem...
Meg akarja mutatni mindenkinek, hogy törõdik veled, nincs ezzel semmi gond!
Csak félt, mert szeret Téged. Bárcsak az exem is így viselkedett volna velem.
Mondd meg neki határozottan, hogy téged ez idegesít és hogy nem törõdésnek, hanem lealacsonyításnak, megalázásnak veszed. Biztos megérti.
Add oda olyannak, aki megbecsüli!:)

Miért bánik így velem?

3 éve vagyunk együtt, 18 éves fiú vagyok. Bárhogy akarok vele találkozni nem hajlandó velem eltölteni id?t. Messzebb költözött, de mondtam neki, hogy semmit sem kell soha fizetnie minden úti illetve szórakozásra szánt pénzt én fizetek ? akkor se jött el. Befizettem egy helyre ahova megígérte, hogy eljön, az utolsó pillanatban lemondta, buktam mindent. Bármit amit megígér nem tartja be kb. már 3 havonta találkozik velem akkor is 1-1 órára annyit lehet t?le kikönyörögni, de ? megesküszik rá, hogy szeret. Ami a legbosszantóbb, hogy mindenre a válasza az, hogy "csak, mert, nem tudom" ett?l meg kikészülök. Bármit szerveznék, terveznék ? így válaszol így pedig csinálni bármit nem lehet. Rengetegszer átver és hazudik nekem és azt mondja utána, hogy milyen bunkó vagyok amiért számon kérem és, hogy én elhordom ?t mindennek. Mikor megkérdem t?le, hogy mi rosszat mondtam rá akkor meg ennyit mond, hogy: hagyjál,semmit stb..és még ezeket sorolhatnám, kommunikálni egyáltalán nem lehet vele. De miért teszi ezt velem?

Legjobb válasz: még azt kérdezed, hogy miért??? szarba se vesz!!! kb talán azt akarja, hogy te szakíts vele, ne neki kelljen. és még akkor is te lehetsz a bunkó. jó mi? szakíts vele am. nem tudom egy ilyen valakivel miért vagy együtt.....

még azt kérdezed, hogy miért??? szarba se vesz!!! kb talán azt akarja, hogy te szakíts vele, ne neki kelljen. és még akkor is te lehetsz a bunkó. jó mi? szakíts vele am. nem tudom egy ilyen valakivel miért vagy együtt.....
Hiába írunk itt bármit, ha még mindig fel szeretnéd hívni.Miért nem várod meg kíváncsiságból, hogy mikor jutnál eszébe?
A kérdező hozzászólása: Holnap fölhívom, de szerintetek mit mondjak neki?
Nem akarlak elkeseríteni, õ valószínûleg még mindig ilyen, csak már nem veled...
A kérdező hozzászólása: Azért vagyok vele együtt mert õ nem ilyen volt, csak megváltozott és reménykedtem hátha... azt hittem, hogy õ az az ember akiben megbízhatok és aki mindig ott lesz mögöttem. Én oda adtam neki mindenemet, még a családom ellen is fordultam, hogy megvédjem õt õ neki a válasza : senki se kérte tõled. És nem is ez a kiábrándító, hanem, hogy õ messze nem ilyen volt. õ egy kedves okos megértõ nyílt látókörû lány volt és tudott kommunikálni, most meg az ellenkezõje.
Mit látsz benne, hogy ennyi energiát fektetsz bele? Ez a lány nem szeret téged.Most már tudod, hogy ez milyen.Ideje keresned valakit, aki tényleg viszonozza az érzéseidet.A szerelem nem elvárás, és fõleg nem üzlet.
Nekem a volt barátnõmmel volt ilyen. Lefoglaltam egy "menedéket" hajdúszoboszlón 2 hétre, de közölte hogy "családi nyaralás" van, így buktam az egészet. (tán több karton sört is vehettem volna belöle)
így semmi, értelme a kapcsolatnak, rég meguntam volna... egyértelmû szakítás!!:||
Mert egy rinya-pina! Szakíts vele!
A kérdező hozzászólása: Ez is megfordult a fejemben, csak az a baj, hogy mi van ha elakar érni de nem tud? szóval telefonján nincs pénz, laptopja meg már nincsen. Ezért szoktam hívni, hátha egyszer benyögi, ha már a felkérésekre nem jön, hogy szeretne találkozni, vagy, hogy csináljuk valamit ketten, vagy talán, hogy hiányzok neki ilyesmi...

Azt lehet olvasni, hogy a fiatal lányok szeretik, ha kicsit bunkón bánnak vele, beoltják őket, nem a tenyerükön hordozzák stb. , nem mindig bánnak kedvesen velük. Lehet ezért lógnak tuskó fiúkkal. De ez miért jó nekik?

És miért ragaszkodnak a tuskókhoz, ha már átverte párszor őket, vagy nem úgy bánt velük, ahogy kellett.

Legjobb válasz: Mert érzelmeket váltanak ki belõlük. Egy unalmas srác mellett meg max. unalmat éreznek.

Mert érzelmeket váltanak ki belõlük. Egy unalmas srác mellett meg max. unalmat éreznek.
Ez rám pont nem igaz. Hol olvasol ennyi hülyeséget?
Én ugyan nem szeretem és nem is lógok ilyenekkel...
ez azokra a csajokra igaz, akik a , , menõkkel`` akarnak járni, azok a bolondját járatják velük, a csaj meg eltûr mindent
Enyhe piszkalodas oda-vissza szerintem teljesen normalis
kis piszkálódás, a bunkókat meg elküldöm a p*csába, szerintem egyik barátnõm exe is ezt olvashatta mert tapló lett vele, utána meg lesett hogy miért dobta õt a barátnõm csak a pasik mentegetik magukat azzal hogy jó nekünk ha bunkók
Csak az szereti, ha bunkó vele a pasija, aki érzelmileg és szellemileg nulla, és mint nõ, igénytelen.Eltûrni meg elviselni persze megint más tészta, de azt is megunja az ember, és szépen keres olyan társat, aki képes megbecsülni.
Általában én is az ilyen tipikus bunkókra bukok, vagy valamiért mindig õket fogom ki. Szerintem ez emberfüggõ. Az ilyen lányok késõbb úgy is megtanulják, hogy egy bunkó férfival nem lehet leélni egy életet.
Látom, a válaszok a szokásos mellébeszélések és hazudozások. Ez nem csak a fiatal lányokra igaz, hanem a nõk 98%-ára. Persze, ezt egyik nõ sem fogja bevallani, inkább mellébeszél, vagy az is lehet, h õ ennek a dolognak nincs tudatában. Épp egy régebbi gyakos kérdésnél olvastam, hogy a srác írta, h a haverja, aki jóképû és nagyon bunkó, simán lefektet közgazdász és jogász hallgató lányokat, minden megcsinál velük szex közben stb. De számtalan ilyen példát tudnék mondani. A nõket izgatja, ha lekezelõen/bunkón viselkedik velük egy bunkó domináns férfi, ez tény. Persze, úgyse fogják bevallani, kár is kérdezni õket errõl.

Mikor van egy rendes, kedves férfi azt a nők nem tudják értékelni, aztán meg évek múlva bánkódnak, hogy miért is szalasztották el, mert milyen jól bánt velük?

Jó lenne ,ha tudnám szeretni azt a valakit aki emberszámba vesz és nem tipor mint az előző ,de nem megy képtelen vagyok , kedvelem ,de nem szeretem szerelemmel és valami,valaki másra vágyom . Aztán meg arra gondolok hogy de fogom én azt még bánni ,hogy nem akartam vele lenni .

Legjobb válasz: nem bánkodnak mert nekik az ilyen pasi unalmas... és tény hogy a legtöbbi ilyen pasi az a tipikus chipset rágcsálú unalmas papucs... Ha csaj lennék én is inkább valami pörgösebb pasit választanék mert rohadtul idegesítene ha lenne egy ilyen nyálgép mellettem.

nem bánkodnak mert nekik az ilyen pasi unalmas... és tény hogy a legtöbbi ilyen pasi az a tipikus chipset rágcsálú unalmas papucs... Ha csaj lennék én is inkább valami pörgösebb pasit választanék mert rohadtul idegesítene ha lenne egy ilyen nyálgép mellettem.
Évek múlva se bánkódnak.
A kérdező hozzászólása: Hát hallottam már párszor mikor arról beszélnek egyes nõk, hogy akkor az a valaki nem kellett és milyen butaság volt elutasítani . Nem is tudom , az soha nem is derül ki milyen is lett volna az a kapcsolat ami soha nem jött létre . És csak feltételezni tudja valaki , hogy jól ment volna . Az is hátrány talán , ha valakinek nincs elég tapasztalata . Valahogy úgy érzem nem tudok lehorgonyozni , vagy ez csak azért van mert nem vagyok szerelmes . Arra is gondolok , hogy megvan nekem a kép , hogy mire is vágyom , de lehet soha nem lesz olyan valakim és ellököm azt aki meg eltûr és elvisel pedik tudok ám nagyon undok lenni , nem is tudom miért . Hülye vagyok , de nagyon .
A kérdező hozzászólása: Hát valami arany közép út a jó , mert ne legyen nyámnyila de sok férfi nem tudja akarja kifejezni a törõdést , a szetetetet és csak úgy megölelni , csókolózni anélkül , hogy az elõjáték lenne a szexhez . Szóval csak úgy gyengédségbõl érintkezni .
Velem egyszer volt ilyen és aztán én meg is kerestem õt és összejöttünk. 2 évig bírtam vele aztán rájöttem hogy nekem nagyon nem való az ilyen típus, ezért többször tuti hogy nem fogok bánkódni ha kihagyok egy ilyet.
Még ha meg is bánják, akkor is mindig újra és újra beleesnek ugyanabba a hibába.
A kérdező hozzászólása: Hm , hát nem tudom , igazából úgy érzem nem helyes nem értékelni egy ilyen személyt , de mitõl is függ a boldogság nem tudom egészen biztosan nagyon sok dolog közrejátszik abban , hogy milyen is egy kapcsolat . Gondolom az a lényeg , hogy egyszerûen úgy érezze az ember hogy jó a másikkal lenni , idõt tölteni vele , beszélgetni , szeretkezni és csak úgy ellenni . Na most csak annyi a feladat , hogy ilyet kell találni . :P

Miért bánt mindenért? Miért változott meg? Beszéljek vele? Mit mondjak neki?

Egy osztálytársammal 12 éve ismerjük egymást,mindig is jóban voltunk.7.-ben még jobb lett a kapcsolatunk,amikor egyszer írt facebookon és elkezdtünk beszélgetni(el?tte nem sokat beszélgettünk,csak pár szót).Elmondta,hogy nagyon szerelmes egy lányba,akivel egyedül én vagyok jóban az ismer?sei közül,ezért segítenem kéne neki,mert a csaj eléggé a város men?i között van és egy kicsit fél.

Legjobb válasz: Szerintem hagyd a fenébe!Ne alázkodj meg elõtte,azzal,hogy futsz utána!nekem nagyon úgy tûnik,hogy kihasznált téged!addig kellettél neki,amig segítettél,hogy öszejöjjön a másik csajjal,aztán most,hogy már nincs haszna belõled,barátkozni sem akar veled.Te értelmes lánynak tûnsz,ne pazarold az idõdet és az energiádat ilyen felszines bunkó alakokra.Án a helyedben nagy ívben elkerülném,fõleg azok után,hogy ilyen rondán beszélt veled!Attól,hogy egy osztályba fogtok járni nem kötelezõ jóban lenni!

Szerintem hagyd a fenébe!Ne alázkodj meg elõtte, azzal, hogy futsz utána!nekem nagyon úgy tûnik, hogy kihasznált téged!addig kellettél neki, amig segítettél, hogy öszejöjjön a másik csajjal, aztán most, hogy már nincs haszna belõled, barátkozni sem akar veled.Te értelmes lánynak tûnsz, ne pazarold az idõdet és az energiádat ilyen felszines bunkó alakokra.Án a helyedben nagy ívben elkerülném, fõleg azok után, hogy ilyen rondán beszélt veled!Attól, hogy egy osztályba fogtok járni nem kötelezõ jóban lenni!
Ne foglalkozz vele, most van a legrosszabb idõszakában.Nem beszélnék vele, ugyanolyan flegma lennék mint õ, még ha nehezemre is esne.Nem hagynám hogy beletiporjon a lelki világomba.
A kérdező hozzászólása: De nagyon hiányzik...Hiányoznak a közös programjaink, a hajnali üzenetek, az illata, a mosolya meg minden, ami vele kapcsolatos.És tök sz*r látni, hogy õ teljesen jól megvan nélkülem. Depressziós vagyok miatta, utálok kimozdulni itthonról.
Csak én vagyok kiakadva azon, hogy 13 évesen lefeküdt a srác a barátnõjével 2 hónap után? Utána meg ott hagyta.... Szóval valószínûleg azt a kislányt is csak kihasználta ahogy téged is arra, hogy össze jöjjön vele. Szerény véleményem szerint ez a gyerek még azt sem érdemelné meg, hogy leköpd. Értem, hogy hiányzik és valószínûleg még fog is de nem szabad hagynod, hogy emiatt tönkre menjen az életed. Barátkozz te is másokkal és próbáld meg túltenni magadat rajta. Ha jövõre új suliba mész akkor ott tudsz barátokat szerezni. :) Egy fiú sem érdemli meg, hogy egy lány sírjon miatta. ;)

Miért bánnak igy velem az ismeröseim?

Drasztikusan leromlott az életszinvonalam. annó egy jól men? cégnél dolgoztam , jól ment akkor minden szép barátn? , norm fizetés , albérlet. Bnöm el különváltunk 4 év után , mind 2 nek jobb igy Ha én fizettem az albérletett akkor Jó vot mindent de amint rosszabodni kezdett az anyagi helyzetem olyan szintre hogy a létminimum is néha nezézkesen jön össze, albérletett - szoba bérlésre kellet váltani mindenki eltávolodott töllem . Bnöm el is Emiatt mentünk szét mert ha Én nemfizettem arról szó se lehetett hogy közösen fizessük az albérletett. ha megtehettem , megtettem sose volt kérdés hogy irigykednék a pénzzel csak sajnos a helyzet hozta igy és egyedül már nem ment. mindenki eltávolodik t?llem senkitöl nemvárhatok még egy biztató szót sem , nincs sok ismerösöm ez tény de már nemtudom hogy mihez kezdjek , miért van ez hogy senkire sem számithatok ? ha kellet segitség én segitettem barátnömnek is anyagilag is amikor kellet neki bármire pénz ha tudtam adtam és mindig is csak attól függöt hogy tudok e vagy sem , nem azon hogy akarok e vagy sem. fiatalabb koromban ( most sem vagyok öreg) nagyon könnyen ment az emberekkel való kapcsolat, akár lányokkal megismerkedés , de most ugy vagyok már hogy semmi önbizalmam sincs , nem merek már semmilyen lánnyal megismerkedni mert szégyenlem hogy egy senki vagyok napi 20 önéletrajzot küldtem huzamosabb ideig és alig pár helyr?l kaptam vissza választ hogy "köszönjük de nem" még a Máv takaritást is megpróbáltam szóval nincs azzzal baj hogy nem szeretnék csak azzal hogy nincs lehet?ség. Már nemmerek ismerkedni sem , nemmerek senkivel sem beszélni kb mert hazudni nemfogok és ha elmondanám hogy milyen a helyzetem anyagilag vagy társadalmilag azonnal kinevetnének és otthagynának. Leromlott az életszinvonalmam és haverok már nem hivnak , bnöm nincs már rajtam már amúgy is túl n?tt egy senki vagyok , nincs amutóm ,se pénzem, szorakozni sem járhatok mert örülök hogy kajára tellik nem discó ra. ( legalább neki legyen jó igy fogtam fel ) csak nemértem hogy miért van hogy ha katasztrófálisan rosszul( a lakhatása sem biztositott már, pont egy szobát tudok fizetni ) él valaki miért hagyja el mindenki és 1 pici jó sincs eggyetlen napjába mert mindenhol elutasitást kap és lenézést. már ott tartok hogy minden nap azt várom amikor alszok mert akkor elmúlnak a problémák. NEM szenvedek enyhe depresszióban sem . Nagyon nagy akarat van bennem hogy elérjek valamit és legyek valaki csak sajnos lehet?ség nincs rá és szépen összejöttek a dolgok az életemben ( nevel?otthon , 8 osztály ) szóval nemszámithatoksenkire és sajnos agyoniskolázva sem vagyok. Nagyon reálisan látom a dolgokat ezért már közeledni sem merek senkihez , lányhoz mert tudom hogy dominálnom kell neki és ez mindig is igy volt csak manapság ez átfajult abban hogy egy korombeli (22) lányt nemlehet megfogni azzal aki vagyok és ami vagyok ( egy senki). Miért távolodnak el az emberek és miért beszél pl a bnöm úgy velem mintha a legnagyobb ellensége lettem volna mindig neki? miközben talán Õ az a ki a letöbbet nyert ezzel? 4 év alat nemtudtunk eggyüt összehozni semmit csak akkor ha én fizettem szóval a szakitás most Létfontosságú volt mert nemvolt pénzem már semmire kb. és most úgy beszél velem mint egy senkivel (talán az is vagyok) de természetesen örül hogy vége mert igy ö élhet már és boldog. Köszönöm szépen ha valaki elolvassa és válaszol rá

Legjobb válasz: Szia kedves kérdezõ! Elõször is nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz dolgok történtek Veled az utóbbi idõben. Szerintem a barátnõd azért volt Veled eddig is a leírtak alapján, mert eltartottad és ez kényelmes volt neki, sajnos vannak ilyen nõk, ha tényleg nem is törekedett arra, hogy megbeszéljétek és együtt kitaláljatok valamit a problémára, akkor talán sosem szeretett igazán... és nem tervezett közösen, hosszabb távra Veled. De errõl nem Te tehetsz, belefutottál egy olyan nõ csapdájába, aki azokat a férfiakat keresi, akik anyagi biztonságot nyújtanak, hosszútávon õ sem lesz boldog, mert sosem szeretett igazán senkit. Az, hogy egy senki vagy az nem igaz. Egyszer pár évvel ezelõtt nekem is nagyon rossz volt a helyzetem, nem akartak összejönni a munkák, kb már engem is a barátom tartott el, de nekem ez kellemetlen volt, mert otthon is ezt láttam, meg én is így gondolom, hogy egy nõnek azért legyen függetlensége, saját keresete... és addig meddig kerestem míg elmentem éjszakai árufeltöltõnek, kemény volt, de úgy gondoltam, hogy csak az nem dolgozik, aki nem akar (itt most nem rád értem ne vedd magadra), ma már jó helyen dolgozom és mindenki elégedett velem és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok... Nálad is azt látom problémának,mint anno magamban, hogy teljesen elvesztetted az önmagadban való hitedet, egy senkinek, semmittevõnek érzed magad, és ezt mutatod mások felé, és ha ezt látják sajnos, a mai, külsõségekre hagyatkozó világban nagyon nehéz lesz érvényesülnöd. Kezd pozitívabban látni magad, hisz volt idõ, amikor "menõ" voltál jól fizetõ állással, az az idõ most is eljöhet...csak akarni kell és hinni magadban Azt viszont mindenképpen javaslom, hogy amíg nem tudsz olyan állást találni, ami megfelelõ, mindenképpen hasznosan töltsd el az idõdet és TANULJ! Elvehetik a pénzedet, a hitedet, mindened, de a tudásodat nem.. Remélem tudtam segíteni, és bízom benne, hogy hamarosan jobb kilátásaid lesznek a jövõre nézve... Üdv.: nyuszi

Szia kedves kérdezõ! Elõször is nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz dolgok történtek Veled az utóbbi idõben. Szerintem a barátnõd azért volt Veled eddig is a leírtak alapján, mert eltartottad és ez kényelmes volt neki, sajnos vannak ilyen nõk, ha tényleg nem is törekedett arra, hogy megbeszéljétek és együtt kitaláljatok valamit a problémára, akkor talán sosem szeretett igazán... és nem tervezett közösen, hosszabb távra Veled. De errõl nem Te tehetsz, belefutottál egy olyan nõ csapdájába, aki azokat a férfiakat keresi, akik anyagi biztonságot nyújtanak, hosszútávon õ sem lesz boldog, mert sosem szeretett igazán senkit. Az, hogy egy senki vagy az nem igaz. Egyszer pár évvel ezelõtt nekem is nagyon rossz volt a helyzetem, nem akartak összejönni a munkák, kb már engem is a barátom tartott el, de nekem ez kellemetlen volt, mert otthon is ezt láttam, meg én is így gondolom, hogy egy nõnek azért legyen függetlensége, saját keresete... és addig meddig kerestem míg elmentem éjszakai árufeltöltõnek, kemény volt, de úgy gondoltam, hogy csak az nem dolgozik, aki nem akar (itt most nem rád értem ne vedd magadra), ma már jó helyen dolgozom és mindenki elégedett velem és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok... Nálad is azt látom problémának, mint anno magamban, hogy teljesen elvesztetted az önmagadban való hitedet, egy senkinek, semmittevõnek érzed magad, és ezt mutatod mások felé, és ha ezt látják sajnos, a mai, külsõségekre hagyatkozó világban nagyon nehéz lesz érvényesülnöd. Kezd pozitívabban látni magad, hisz volt idõ, amikor "menõ" voltál jól fizetõ állással, az az idõ most is eljöhet...csak akarni kell és hinni magadban Azt viszont mindenképpen javaslom, hogy amíg nem tudsz olyan állást találni, ami megfelelõ, mindenképpen hasznosan töltsd el az idõdet és TANULJ! Elvehetik a pénzedet, a hitedet, mindened, de a tudásodat nem.. Remélem tudtam segíteni, és bízom benne, hogy hamarosan jobb kilátásaid lesznek a jövõre nézve... Üdv.: nyuszi
Nem olvastam el az egészet, de amíg ilyen a helyesírásod, addig ne is várd el, hogy szuper munkád legyen, szuper fizetéssel. Tanulj, olvass, mûvelõdj, végezz el egy képzést, bármi jobb mint az önsajnálás. És mindenképp tanulj meg helyesen írni, ez egy felnõttnél ALAP elvárás, ha ez nincs, max egy gyárban fogsz munkát kapni.
Itt egyértelmûen a pénz a fõ ok. Nem gondoltál új munkára?
Szia! Sajnállak, én is voltam így, kerestem sokáig melót.. Ha nincs munka, nincs "pörgés", nincs pénz, nincs semmi.. Ez a gondod, hogy megállt az élet. De ne add fel!! Lovakhoz nem értesz? Elmehetnél külföldre, ott mindig van kereslet lovászra. Sok a meló, de legalább van, lenne pénzed és félre lehet tenni. Neked környezetváltozás kellene. Amúgy sok ember be van fordulva amiatt, h nincs állása, nagyon sokan éreznek hasonlót, mint te. Tanulj is valamit mindenképpen. Majd lesznek új barátok. Esetleg te is felkeresheted a régieket. De ha szoktál nekik panaszkodni sokat, lehet azért nem keresnek..
Hát a sok érdekkapcsolat miatt van ez így. A barátnõdet ne sajnáld, viszont amíg nem hoztad fel magad addig ne a nõk legyenek a legnagyobb bajod hanem törj fel újra. Ne úgy tekints magadra mint egy senkire mert akkor mások is úgy néznek rád. Egyébként most én is hasonló szituban vagyok csak az a különbség, hogy nekem szinte egy barátom se volt sohasem igaz bulizni sem jártam sehova, és nem hagyott el a barátnõm, igaz sosem éltünk együtt 8 év alatt talán ez a titka. ;)
Aki kb 8 éve végezte a 8 általánost - bizonyára nem kitûnõvel, ha nem tanult tovább - nem csoda, hogy nem tud helyesen írni. Magasabb végzettségûeknél durvább kibák is elõfordulnak... Javaslatom, ha van ambíciód. Hogy ne pocsékold el a fiatal éveidet, mint sokan, tanulj! A munka nélkülieknek annyi ingyenes lehetõséget kínálnak, válasz közötte, amelyik közel áll hozzád! Sokan frászt kapnak a tanulás szótól. Ezek a buta emberek. A mai világban nem teheti meg senki, hogy nem tanul holtáig. Aki megteszi - elveszett ember...Jön a másik, a tanult - aki a helyére lép. Õ meg elveszti a munkáját. És még valami. Kevés fiatal érti meg, hogy ha elvégzi korán, a néhány év alatt az iskolát a további élete sokkal könnyebb, nem kerül olyan válságba mint Te! Húzzál bele!
Nincs igazad. Én román osztályba jártam, nem, hogy 8, de egy évet se tanultam magyarul, és mégis viszonylag helyesen írok. Sokat olvastam és megtanultam. Erre bárki képes. És nem kritizálni akartam, csak tanácsot adtam, hogy képezze magát valahogy, mert így nem álmodozhat jó állásról( vagy csak álmodozhat).
Igaza van az utolsónak. Én sem bántásból írom, de katasztrófa a helyesírásod és nem tudsz érthetõen fogalmazni. Apróságnak tûnik, de nem az. Ez is egyfajta igényességet tükröz és normálisabb munkahelyre nem vesznek fel ilyen helyesírással. Amúgy a legjobb az lenne, ha leérettségiznél (akár hétvégi suliban). Nézz utána milyen lehetõségek vannak. Valamint kezdj el nyelvet tanulni, hogy legalább alap dolgokat megérts, utána próbálkozhatnál külföldön. Sok helyre keresnek fizikai munkásokat és a fizetés sem rossz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszadóknak. Fõleg az elsõnek. Remegve írtam a levelet mert már annyira nem tudom hogy mit kezdjek. A helyesírás mindenképpen az én saram de van 1-2 olyan Betû ami nincs a billentyûzetemen és maceráns állandóan másolgatni az ékezetes megfelelõiket. én nem mondogattam senkinek épp ez a baj hogy meg se hallgatnának, így ezért gondoltam hogy itt felteszem ezt a kérdést. Köszönöm mindenkinek. !

Miért ilyenek a nők? Miért van az ha a nőket szeretik, szép sms-t írnak nekik, szépen bánnak velük, odafigyelnek rájuk, ettől függetlenül dobják a srácot.

Ha viszont nem kapnak smst,a barátjuktól(vagy csak nagyon ritkán)nem a legjobban bánnak velük,nemigazán figyelnek rájuk akkor viszont hatalmas szerelemre lobbannak...

Legjobb válasz: Helló! nekem az az elképzelésem hogy sok sms-t írnak a csajnak akkor idegek lesznek mert már idegesítõvé válik számukra az egész! ugyan úgy ha sokat vagy vele mert csak az idejét rablód! vagy amikor már túl sok dicséretet adsz neki az is idegesíti õket! amikor pedig hanyagolják egymást nem rabolják egymás idejét nem idegesítik egymást és nem is unják megy egymást! nekem ez a véleményem!

Helló! nekem az az elképzelésem hogy sok sms-t írnak a csajnak akkor idegek lesznek mert már idegesítõvé válik számukra az egész! ugyan úgy ha sokat vagy vele mert csak az idejét rablód! vagy amikor már túl sok dicséretet adsz neki az is idegesíti õket! amikor pedig hanyagolják egymást nem rabolják egymás idejét nem idegesítik egymást és nem is unják megy egymást! nekem ez a véleményem!
szerintem is a sok sms egy idõ után zavaróvá válik, de ezt sokszor nem monják ki a nõk hogy ne bántsa meg a fiút. ÉS az sem jó ha tul sokat foglalkozol a nõkkel mer ez is olyan mint az sms :zavaróvá, idegesitõvé válik.
Mert mindenkinek az kell, akiért küzdeni kell, ugyanis ettõl termelõdik az adrenalin, ami nélkül nincs izgalom.
A barátom és én 7 hónapja vagyunk együtt mindig is harmonikus volt közöttünk minden, és én olyan vagyok, aki NAGYON értékeli és igényli egy fiú törõdését. (18)
Mint minden mást, ezeket is mértékkel kell csinálni. Lány vagyok (16) és nekem nagyon jól esik, ha a barátom ír esténként egy szép sms-t, ami tényleg tartalmas, viszont ha egész nap írogat ilyeneket, hogy "mizu?", "mit csinálsz éppen?" meg hasonlók, az valóban idegesítõ tud lenni. És ez igaz, hogy mindenkinek az kell, amit nem kaphat meg, ami elérhetetlen, legalábbis egy kapcsolat elején. Hogyha már komolyabb a dolog nem feltétlenül. De ha neked ez a problémád, kicsit vegyél vissza, hagyd, hogy a lány keressen téged néha, valahogy próbáld meg kifejezni, hogy szereted, de ne ess túlzásokba! Nem általánosítok, mert ez nem mindenkinél így megy, de nálam spec igen. :)
A "szépen bánnak velük" és az "odafigyelnek rájuk" alatt konkrétan mit értesz? Amúgy meg ugyanúgy, mint a pasiknál, a túlzott törõdés inkább menekülésre serkenti az "áldozatot". A szép esemes meg egy dolog, de azt a WCn is meg lehet írni...az az igazi, amikor a munkahelye elõtt várod, szerelmes levelet küldesz POSTÁN, kinyitod neki az ajtót, felsegíted a kabátját, néha vmi apróságot adsz ajándékba...de ezek az sms, email meg elektronikus cuccok...
A lanyok arra vagynak aki elerhetetlen, akiert kuzdeni kell, akit nehezen kaphatnak meg, a rosszfiuk a menok... A legnagyobb hosszerelmes voltam gimiben, rozsaval vartam a lanyokat, verseket irtam, stb. Volt baratnom de mind elromlott mert unalmassa valik az ember. Alapveto emberi termeszet. Ami a tied es barmikor hozzaferhetsz mert tudod hogy mindig ott van es var rad az nem izgalmas. Az alap, vesztartalek. Amikor azt erzekelteted hogy bar nehezen de megkaphat ha kicsit kuzd akkor sokkal tobb kihivast adsz neki, azon fogja torni a fejet egesz nap hogy ferkozhet hozzad es hogy vajon mi az amiert nem kuszok terden oda hozza egybol. Ha ezen agyal azt veszi eszre hogy egesz nap te jarsz majd a fejeben ergo eszre sem veszi es izgalmassa valsz szamara. Olcso trukk es mindig bejon. A foiskolan mar igy csajoztunk. Nem is olyan bonyolult a noi lelek mint ahogy tunik... :)
Hmm.. valóban ez az általános viselkedési forma sajnos! És nincs igazatok!! Aki KOMOLYAN szereti a párját, az SOHASEM unja meg az sms-eket, és Õt magát sem!! Nagy szerepe van ebben az életkornak, a társadalomnak.. Emberek! Egy tizenéves fiataltól ne is várja el senki, hogy felnõttként viselkedjen és felnõttként szeressen!! Ebben a korban nem ez a jellemzõ! Még csak próbálkoznak, tesztelgetik a határaikat, bontogatják a szárnyaikat! Nem ezek a tulajdonságok a fontosak ebben a korban egy kapcsolatban! Igen erõsen az érzelmek dominálnak, amelyeket ráadásul hajlamosak még össze is keverni, tévesen értelmezni! Viszont ha felnõtt nõk esetében beszélünk errõl, akkor: Ne aggódj, Te is rátalálsz arra a lányra, akinek Rád van szüksége!! Addig pedig gondolj arra, hogy ezek a lányok idõvel(amikor elcsattan az elsõ pofon) rájönnek, hogy mennyire rosszul választottak! Én erre azt mondom, "aki hülye, az haljon meg!" ha valakinek ez kell... Isten áldja!!! :) Üdv: Haven 23/L
Mert ez unalmas!Nekem is volt ilyen pasim, és fúúúú a hideg rázott tõle!Ott is hagytam!A mostani barátom az arany középút, mert tudja, hogy mikor kell hagynia, hogy kicsit egyedül lehessek, és tudja, hogy mikor van szükségem arra, hogy érezzem, hogy nagyon szeret!Nem kell mindig a másik nyakán lógni, mert azzal csak megfojtod!

Miért igényli sok nő, hogy úgy bánjanak velük, mint egy szeméttel (bunkó, agresszív pasik)?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a nõk erre vágynának. Én legalábbis biztos nem. Csak bejön nekik a rosszfiú kategória, és ott él bennük a halvány remény, hogy õk tudják majd megváltoztatni. Ami persze 1%-ban fordul elõ. Ez egy hülye játszma, aztán majd rájönnek.

Nem hiszem, hogy a nõk erre vágynának. Én legalábbis biztos nem. Csak bejön nekik a rosszfiú kategória, és ott él bennük a halvány remény, hogy õk tudják majd megváltoztatni. Ami persze 1%-ban fordul elõ. Ez egy hülye játszma, aztán majd rájönnek.
Ha tudományos okot akarsz hallani: a nõkben több az ösztrogén hormon, ezért hajlamosabbak a szubmisszív (behódoló) viselkedésre. Mivel egy szubmisszív alkatú ember nem talál vonzónak egy másik szubmisszív alkatú embert, domináns félt keres magának. A rendes, ámde domináns férfi pedig ritka mint a fehér holló, így beérik egy "bunkóval".
Mert ezek a nõk tényleg szemetek. Hozzáteszem a saját szemükben.
Sajnos én is ebbe a kategóriába tartozok. Azt hisszük, majd mellettünk megváltozik.Közbe persze kizárt.
Mert a bunkó pasi vagány és KEZDEMÉNYEZ, a rendes meg nem viselkedik férfi módjára. Nekem hosszú évek munkája volt, amíg megtanultam bunkó pasi módjára (is) viselkedni.
Én is ilyen szemét vagyok, bár nincs barátnõm, de ha lesz, az száz, hogy hetente egyszer elverem mint a lovat.
A nõnek nem bunkó férfi kell, hanem erõs, kezdeményezõ, uralkodó. A bunkó férfi félig-meddig megvalósítja ezt, és ezért a nõt vonzza. Különösen a primitívebb nõk rajonganak a bunkókért. A kicsit kevésbé primitív nõknek zavarja a hiúságát, hogy bunkó a szerelmük, ezért õk ideológiákat gyártanak (majd megváltoztatom stb.)

PÓTHAJASOK? Miért szárítja forrón, miért huzogatja, miért nem bánik vele szépen?

Ahol felrakattam a póthajamat vissza mentem,hogy szárítsa be mert rosszul állt.És a csaj aki felrakta nagyon rosszul bánt vele,kicsit tönkre is ment a vége:(Pedig rá szóltam!De ez miért jó neki?hogy amit ö felrak tönkre is tesz?Direkt rontja az üzletet?://

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!