Találatok a következő kifejezésre: Miért azzal rosszul, aki jó velük (2 db)

Miért azzal bánnak rosszul, aki jó velük?

Most derült ki hogy a barátom megcsalt, már két hónapja van egy másik n?je, még a lakásunkba is felhozta amig én a barátn?mnél voltam vidéken.Mindent megadok neki,talán itt volt a hiba, nehogy máshoz forduljon errefel ennek ellenére is megtette.

Legjobb válasz: Szia! Szerint hagynod kellene az egészet és keresni egy normális pasit (tudom könnyû beszélni) Más lenne, ha csak 1x fordult volna elõ hogy megcsalt, de hogy már 2 hónapja tart, az már egy kicsit gáz.

Szia! Szerint hagynod kellene az egészet és keresni egy normális pasit (tudom könnyû beszélni) Más lenne, ha csak 1x fordult volna elõ hogy megcsalt, de hogy már 2 hónapja tart, az már egy kicsit gáz.
Szia! Szerintem minél hamarabb szállsz ki ebbõl a kapcsolatból, annál hamarabb fogsz "meggyógyulni". Tudod vannak olyan pasik, akiknek nem elég annyi, amennyi van, és van olyan, akit hajt a vére. Vedd ezt az egészet úgy, hogy tapasztatlat volt és kész. Hidd el, kár olyasvalakiért harcolni, aki nem érdemli meg!A megoldást már te is megfogalmaztad! Nem kell a másik nõvel versenybe szállni, hisz õ is csak egy áldozat lesz ebben a kapcsolatban, mint te voltál. Szerintem õ nem tehet semmirõl sem, csak a párod. Szerintem a megcsalást csak akkor lehet megbocsátani, ha kellõen tiszteld magad és a másikat is. Ha ért annyit neked és neki ez a kapcsolat, hogy tisztázzátok a helyzetet.Azt látom, hogy 2 hónapja nem õszinte hozzád ez a fiú. Egyet tanulj meg: Sose add alább a vágyaidat! Olyannál fõleg ne, aki kihasznál! Sok sikert neked!
Ugysem változik meg én úgyan így jártam.Egy nálam kétszer annyi idõs pasival.Fülig szerelem aztán kiderûlt három év után van egy felesége és még vagy négy barátnõje.Nem tudok megbocsátani és nem is akarok.Majdnem bele döglöttem de kiraktam.Nem ezt érdemeljük.Én is mindent megtettem sex kaja és mindent amit csak akart.Na ezt nem szabad tudom mindig azt használják ki aki öszinte és becsületes.Megváltozni nem fogok és nem is akarok de okosabban fogom titkolni a dolgot.Mindenkinek ezt tanácsolom.Vigyázzatok magatokra nagyon.
Én is csak azt tudom mondani, hogy kutyából nem lesz szalonna, és aki egyszer megtette-2 hónapig-az megfogja máskor is. Te többre tartod magad-helyesen egy ilyen kapcsolatnál. Tényleg ne add alább vágyaid, meg fogod találni azt aki olyan mint te. Nekem is volt nem kevés sikertelen kapcsolatom, és véletelen idén meglett a ngy õ, most 14 hetes mama vagyok, januárban esküvõ és határtalanul boldogok vagyunk. nekem is ezt kívánom! nehéz, de lépj!!

Miért ilyenek a csajok a normális pasi aki nem akar neki rosszat, nem csak du. Ni akarja, törődik vele az max csak barátnak jó?

Nem egy papucs fajta ember vagyok, ha kell határozott erős jelem, de a barátnőmmel gondoskodó kompromisszumokra hajlandó, állítólag jó képű sportos szeretett éhes srác vagyok. A barátnőm 1 hónapja elhagyott egy olyan srác miatt aki leszarja csak néha megdugja és még nem is illenek össze semmilyen szempontból a kis hülye meg szalad mint egy pincsi. De a legnagyobb hülye az én vagyok mert mindig szeretem :( Tanácsok egy 24 éves srácnak akinek az a tapasztalata, hogy nektek csajoknak az kell aki leszar titeket, mert nem vagyok büszke de én is csináltam ilyet csajjal és ő is jobban ragaszkodót mint akit a tenyeremen hordoztam :(

Legjobb válasz: 8. Olyan nincs, hogy barátzóna, azt felejtsd el. Csak néhány hugyagyú lány találta ki ezt a baromságot. Engem ne tegyen soha egy nõ sem ilyen kitalált, mondva csinált zónába, mert szörnyen megbánja. Ha nem kellek, akkor megyek a következõre, nem fogok küszködni érte.

8. Olyan nincs, hogy barátzóna, azt felejtsd el. Csak néhány hugyagyú lány találta ki ezt a baromságot. Engem ne tegyen soha egy nõ sem ilyen kitalált, mondva csinált zónába, mert szörnyen megbánja. Ha nem kellek, akkor megyek a következõre, nem fogok küszködni érte.
A csajok nem arra buknak ha lesazrod õket teljes mértékben, hanem a bizonytalanságra.Egyszer lef*sod, máskor keresed õt, kedves vagy vele.Ez a helyes út!Nem a másik 2 véglet barátom!
Elõször is hidd el, ha most még baromira is hihetetlen, elöbb-utóbb elfelejted a csajt.Tudom, ez nem túl vigasztaló, attól még ugyanúgy fáj a dolog, de ez az igazság, és egyszer túl leszel rajta :) Én mint lány mondom, férfiak is hasonlók néha, úgyhogy az emberiségre nyugodtan ki lehet ezt a fogalmat vetíteni, hogy az kell nekünk, embereknek, aki még nincs meg, mert akit már megkaptunk(a másik szívét, szerelmét), az már nem kell, megyünk új kalandot keresni.Hidd el, ha az új pasija hirtelen megváltozik, és szeretni fogja, meg megbecsüli, ugyanúgy leszarja majd, mint téged :S Ez alapvetõ emberi hülyeség, senki nem becsül meg smemit, újat, még jobbat akar.Ebbe sajnos bele kell törõdni.De azért ne add fel, és kicsit vegyél vissza a tenyereden hordozásból.De nem kizárt, hogy találsz majd oylan lányt, aki nagyon is megbecsüli, és ugyanúgy odalesz érted, mint te õérte.Keresni kell, és soha nem feladni! H aze megvigasztal, én miss junior russia is voltam(oroszorzságban nõttem fel, amúgy félig magya, félig orosz vagyok), szóval azért nem vagyok csúnya, viszonylag értlemes is, mûszaki egyetemre járok, elég jó az alakom(arányos, elég vékony, gömbölyû mellek), nõies vagyoktermészetem alapján se vagyok hárpia, nem vagyok feminista(sõt, nagyon is sok esetben azt mondják, túl férfiszemmel nézem a dolgokat, és akkoris nekik adok igazat, ha nem kéne), házias vagyok, imádok fõzni-sütni, házimelókkal se állok hadilábom.Beképzelten hangzik, de nem vagyok sztem egy rossz fogás, mégsincs pasim, mert akik voltak, tõlságosan kimutattam irántuk az érzéseimet, és ha nem is voltam nyálas, de tudták, hogy én mindig ott leszek nekik, és csak kihasználtak.De akárhogy kerestem, nem találtam olyat, aki viszonylag jól is néz ki, nem egy füvezõ, érettségijét megszerezni nem képes gyári munkás, nem otthon tölti minden idejét, anyuci gondoskodásától 30 évesen se akar megszabadulni kis hülyegyerek, és ezen felül még szeret is :( Szal mi kb sorstársak vagyunk, de én nem adom fel, keresek amig nem találok magamhoz valót :) 21/L
A kérdező hozzászólása: Én elfogadtam a külsõmet belsõmet és tudom, hogy egyik sem rossz bár ez beképzelten hangzik. Õ volt egy érzelmi szerencsétlenség mégis beleszeretem aztán meg kidobott. erõs jelem vagyok mégis ki tudta rúgni a lábamat ezért kesergek.
De most mit sírsz egy ilyen nõ után? Attól még, hogy egyre több lány ilyen, attól még ez a lány egy degenerált. Nekem nem olyan nõ kell, aki mellett folyton figyelnem kell, hogy ajjistenem, nem vagyok-e netán túl kedves, mert akkor biztos elhagy, hanem elõször fel kell mérnem, hogy én elégedett vagyok-e magammal, és azután majd keresni egy nõt, aki olyannak fogad el, amilyen vagyok. Ilyen hülye libák, akik nem engem szeretnek, hanem valami rámvetített elvárást, azok nem kellenek.
A kérdező hozzászólása: elõzõ válaszoló nem a barát zóna hanem az hogy ha leszarom a csajt az jobban ragaszkodik hozzám mint akit a tenyeremen hordozok. ez miért van mert a saját tapasztalatom ez? Meg ha én nem vagyok boldog õ se legyen erre az a véleményem, hogy én elkerülöm élje az életét õ meg mindig megjelenik ott ahol tudja hogy ott leszek és riszálja a se.ét.
az a pasi aki "barátzónába" kerül, maga tehet róla. nem tesz célzásokat, úgy viselkedik mint a kisöcsém. mégis hogy várja akkor hogy majd belezúgjak? teljesen oké hogy nem csak a szexet hajhássza, de az is kell. lehet utána aggresszív barom és terjeszthet béna pletykákat a csajról mert koppant, de ettõl még nem változik a dolog ha magán nem változtat. csak azt látják mások úgyis, hogy õ maga milyen nyomi, ezzel magát járatja le. az meg hogy "ha én nem vagyok boldog, te sem lehetsz" - rohadt nagy önzõségre, hiúságra és bosszúállóságra utal. milyen normális lelkületû csaj akarna ilyen szemetet? ez undorítóbb dolog még annál is ha valaki megjátssza a rosszfiút és lesz.r. nekem nem kéne olyan pasi aki másokkal köcsög, ez rohadt visszatetszõ és nagyon sok csaj van még így ezzel. az olyan nemhogy a barátzónába nem kerül be, hanem a "veszélyes agybeteg, kerülendõ leprás"-ban kap örök helyet.
Van olyan, hogy barátzóna, de oda csak azok kerülnek be akiket a csajok totál aszexuálisnak néznek. Viszont van olyan, hogy maga se tudja definiálni, hogy mi vagy...jól elvan veled, de pasinak azért nem kellesz. Ez azonban tapasztalatom alapján egy elég képlékeny állapot, itt ha megütöd a "paraszt szintet" akkor ebbõl kapcsolat lesz.
A kérdező hozzászólása: A srác nálam is megbánta egy kicsit ;) Igen egy ilyen érzelmileg gyerekes csajba szeretem bele aki még nem nõt be a feje lágya 24 évesen :) . A 20/L nak mondom mi nem barátok voltunk mi egy kapcsolatban voltunk csak a végére mint barátot szeretett elmondása szerint mert túlságosan csak a jót kapta tõlem és nem kellet harcolnia értem :)
Mondjuk én agresszív hajlam vagyok, ha találkzom egy ilyen nõvel, aki ilyenért hagy el, azt nagyon megbánja a lány és a fiú is.
Hát a legtöbb nálam barátzónába került fiú, aki többet akart, sosem közeledett felém igazán, csak úgy mintha szimplán tényleg csak barátkozni akarna.. 20L
Üdv a klubban kedves kérdezõ. A legtöbb nõ ilyen, te meg belehúztál egy ilyenbe. Car az élet.
A kérdező hozzászólása: Én sem értem mert eltudtam csábbitina nem egyszer.
Mert az éretlen lányoknak még izgalom meg pezsgés kell, nem pedig biztos érzelmi háttér és szeretet. Az elõttem író 20/L-t meg nem értem. Attól még, hogy valaki kedves meg törõdõ még nem biztos, hogy "csak" barátilag viselkedik.
Mert a csajok egy része mazohista. Ráadásul az érzelmek vezérlik õket.
oké, hogy törõdsz velünk meg minden, de ha barátként viselkedsz, barát is maradsz! igenis el kell minket csábítani! ha tényleg minden olyan jó volt a kapcsolatotokban, akkor meg elég érett vagy egy kapcsolatra, csak arra nem, hogy olyan felet válassz, aki szintén érett hozzá. 20L
Nekem pont így tetszenél :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!