Találatok a következő kifejezésre: Miért azzal rosszul, (830 db)

Ha egy lány nem önszántából késik randiról fél órát, és meg akarja magyarázni (nem rögtön a randi elején), hogy miért, az rossz?

Egy íráshoz kell! Kíváncsi vagyok, ki mit gondol! A válaszokat el?re is köszönöm!! A zárójeles rész figyelembe vételével, és anélkül is szeretnék kérni válaszokat! Mégegyszer köszi!!!

Legjobb válasz: A mondat elsõ felébõl kiderül, hogy igen. Ha a randi elején, akkor még hagynám, de ha randi után, akkor már azt mondom, hogy ezt érkezéskor illene megmagyarázni...

A mondat elsõ felébõl kiderül, hogy igen. Ha a randi elején, akkor még hagynám, de ha randi után, akkor már azt mondom, hogy ezt érkezéskor illene megmagyarázni...
Érkezéskor illik magyarázatot adni, illetve a találka elõtt pár perccel telefonon szólni mindenképp, hogy épp most itt és itt vagyok és ez és az miatt késni fogok ne haragudj.
A kérdező hozzászólása: Ment a zöld mindkettõre!! Amúgy randi közben gondoltam, közepe felé:-) Köszönöm a gyors válaszokat!

Lányok, ha van párkapcsolatok és egy másik pasi elmondja vagy leírja az érzéseit azt ti miért nem szeretitek? Meg a másik, ha negatívat ír magáról pl hogy sok rossz dolog történt vele azt miért veszitek rossznak?

Legjobb válasz: Ezt attól kéne megkérdezned, aki így reagált. Én úgy gondolom, ha valakinek elmondod az érzéseidet párkapcsolaton kívül, akkor az a másik számára sokkolólag hat, és a legtöbb ember ezzel a szituval nem tud mit kezdeni, mivel a másikat nem akarja sem megbántani, sem bátorítani, és beleesik a 22-es csapdájába. Szerintem unfair dolog belekényszeríteni a másikat egy ilyen helyzetbe. Igazából én azt nem értem, hogy ebben a helyzetben a bevalló személy, miért teszi mindezt? Valamit el akar vele érni? Csak mert ha valaki párkapcsolatban van, akkor ideális esetben azért van, mert szereti azt a másikat. Szóval igazából nem értem, hogy mire számítottál? Hogy a nyakadba ugrik és azt mondja erre várt, hogy mikor mondod már ki? Ha jóban vagytok - és feltételezem abban vagytok, hisz a múltadról is meséltél neki - akkor tudnod kell, hogy õ a párkapcsolatában hogyan érzi magát. A másik, hogy mit jelent hogy "rossznak vette" a te múltadban történt eseményeket? Hogyan reagált? Nem lehet, hogy nem a megfelelõ embernek nyíltál meg? 28/n

Ezt attól kéne megkérdezned, aki így reagált. Én úgy gondolom, ha valakinek elmondod az érzéseidet párkapcsolaton kívül, akkor az a másik számára sokkolólag hat, és a legtöbb ember ezzel a szituval nem tud mit kezdeni, mivel a másikat nem akarja sem megbántani, sem bátorítani, és beleesik a 22-es csapdájába. Szerintem unfair dolog belekényszeríteni a másikat egy ilyen helyzetbe. Igazából én azt nem értem, hogy ebben a helyzetben a bevalló személy, miért teszi mindezt? Valamit el akar vele érni? Csak mert ha valaki párkapcsolatban van, akkor ideális esetben azért van, mert szereti azt a másikat. Szóval igazából nem értem, hogy mire számítottál? Hogy a nyakadba ugrik és azt mondja erre várt, hogy mikor mondod már ki? Ha jóban vagytok - és feltételezem abban vagytok, hisz a múltadról is meséltél neki - akkor tudnod kell, hogy õ a párkapcsolatában hogyan érzi magát. A másik, hogy mit jelent hogy "rossznak vette" a te múltadban történt eseményeket? Hogyan reagált? Nem lehet, hogy nem a megfelelõ embernek nyíltál meg? 28/n
Szia! :) Szóval én 20 éves fiú lennék. Én nekem is sok rossz van a múltamban ami miatt nagyon mély lelki sebeim vannak. És én is meg ismertem egy lányt, aki meghallgat, de nem szabad folyton folyvást sajnáltatni magad. Mert ez zavaró, és nagyon le rontod a hangulatot. Az a lány akit én meg ismertem mindig meg hallgat, de nem panaszkodom neki folyton. Csak, ha már nagyon nyomaszt a dolog... És én is bele szerettem, de õ ezt nem tudta viszonozni. Persze ez nagyon fáj nekem, de barátok maradtunk amolyan testvéri barátok. Persze rossz mással látnom, de elfogadom... Én a mondó vagyok ne azzal, próbáld magadat meg szerettetni, hogy sajnáltatod magad. Hanem, hogy erõs és ön magad leszel annak ellenére, hogy a múltad súlyát cipeled. :)
talán mert szeretik a párjukat, és nem érdekli hogy te szét akarod õket "szedni". gyökér... ezért mondja sok férfi hogy nem kell a párkapcsolat mellé pincsikutya
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem tudom sehogy se elfelejteni azt a lányt nem tudom mit tegyek.
A kérdező hozzászólása: Békén hagyom csak egyszer vallottam neki úgymond "szerelmet" és tudtam is, hogy neki van valakije, csak abban a hitben voltam, hogy lehet örülni fog neki meg aranyosnak fogja találni. Amúgy mostanában is szoktam vele beszélgetni elég jól kijövünk egymással kivéve, ha néha sajnáltatom magam, mert van mikor semmi pozitívat nem tudok neki írni. Amúgy nem tudom, hogy találni fogok e egy hasonló értékel rendelkezõ lányt, mert eddig õ volt a legnormálisabb akivel életemben találkoztam.
Van pasija a csajnak, tehàt tabu. Nem értem, miért nem hagyod élni. Nekem is volt ilyen baràtom, aki többet akart, miközben tudta, hogy komoly kapcsolatom van. Pedig én soha nem biztattam! Odàig fajult ez bennem, hogy màr szinte menekülök elöle, mert idegesit, hogy nem érti azt amit màr többször a szemébe mondtam, hogy semmit nem akarok töle, se most, se màskor! Hagyd békén a lànyt!
Azért, mert egy pasi ne nyavajogjon nekem, mint egy kismacska. Nem tudom és nem akarom megoldani a problémáit, ugyanakkor meg sajnálom - nyilván, ha egyszer rossz dolgok történtek vele - és ez együtt elég zavaró...
találj más nõt.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy felhoztam neki sok rosszat és ezek után nem akart beszélni. És ez nem az elsõ, mert sokszor ott jukattunk, hogy én hoztam fel a negatívat. De ha nem tudok sok pozitívat írni.
A kérdező hozzászólása: De, ha én is kedvelem, és szeretném õt dicsérni, mert tényleg ilyen jó tulajdonságokkal rendelkezõ lánnyal még nem beszélgettem.
Mert ha sok rossz dolgot felsorolsz, a lány elkezd sajnálni, mégsem tud mit csinálni, mert ott a barátja, ezért nem szeretne tõled semmit, hiába sajnáltatod magad. Nem kéne olyan lányoknak ezeket a gondokat írnod, akinek van barátja, mert nem fogja annyira meghatni, hogy miattad otthagyja a barátját.. L/18

Ismertk rossz hírű iskolákat? (ha igen, miért van rossz híre az iskolának? )

Legjobb válasz: Igen! Debrecenben lakom, itt ezek a rossz hírû iskolák: Povolny : ez egy szakmunkásképzõ tele cigánnyal... Rakovszki: ez meg egy olyan suli ahová áttanácsolják a diákokat meg ilyesmi, ugyancsak tele cigánnyal,cigiznek,rajolnak minden. Azt hiszem érthetõ miért rossz hírûek.

Igen! Debrecenben lakom, itt ezek a rossz hírû iskolák: Povolny : ez egy szakmunkásképzõ tele cigánnyal... Rakovszki: ez meg egy olyan suli ahová áttanácsolják a diákokat meg ilyesmi, ugyancsak tele cigánnyal, cigiznek, rajolnak minden. Azt hiszem érthetõ miért rossz hírûek.
A Dombóvári 516. Szakképzõsuli tele balhés cigányokkal szintén.
Budapesten van a 16. kerületben azt hiszem. Csonka János Mûszaki Szakközépiskola és Szakiskola. Elvileg csak ilyen nagyom rossz tanulók mennek oda, akik azért elég zûrösek. Ha nem tetszik valami, akkor simán elverik a másikat. Ha valaki hall valamit ezzel az iskolával kapcsolatban, kb úgy reagál, mint a "nyócker"-re.:D
A kérdező hozzászólása: Az igen :O. Köszi a válaszokat :D. Itt Székesfehérváron is van nem egy ilyen iskola van az Aranykéz, ahova fogyatékosok mennek (nem az IGAZI fogyatékosok, hanem a nagyon buta emberek), meg még van egy iskola, ami mindig beázik és már majdnem összedõl, meg egy ahol nem a tanárok irányítják a dolgokat XD.
Kápolna téri ált. isk. ...mindenki színjeles mégis hülyék mint a s*gg... Sibrik Miklós Ált. Isk., sok a rétinéger meg a drogos pedig még csak általános! Giorgo Prlska (nem biztos, hogy így írják) sok a balhés cigány ...
ja az enyém a kapocs gyál mellett 18. kerületben és mért azt nemtom de én utálom!
A kérdező hozzászólása: aztakva XD meg még van egy suli az ensz feri mellett az valami gyógyó (sárgasuli) :'O

Ha isten mindenható miért úgy teremtette az embert, hogy az rossz legyen? Vagy ha az ördög tette gonosszá az embert, akkor isten miért teremtette az ördögöt? Hiszen kezdetben csak isten volt, valakinek teremtenie kellett az ördögöt is.

Legjobb válasz: nem vagyok profi, de megmagyarázom, ahogy tudom, egyszerûen. Isten megteremtette az angyalokat, az embert, az élõlényeket, és jónak teremtette õket. DE! Mindnek szabad akaratot adott. Tehát az anygalok közül néhányan "rossz útra tértek", belõlük lettek a gonosz lelkek, ha úgy tetszik, az ördögök. Köztük a sátán. Az emberrel is ez volt a helyzet, ott volt a szabad választás: eszik az almából, vagy nem. Evett, ezért rossz lett. Laikus magyarázat, biztos sántít egy-két helyen, de lényegében sztem errõl van szó.

nem vagyok profi, de megmagyarázom, ahogy tudom, egyszerûen. Isten megteremtette az angyalokat, az embert, az élõlényeket, és jónak teremtette õket. DE! Mindnek szabad akaratot adott. Tehát az anygalok közül néhányan "rossz útra tértek", belõlük lettek a gonosz lelkek, ha úgy tetszik, az ördögök. Köztük a sátán. Az emberrel is ez volt a helyzet, ott volt a szabad választás: eszik az almából, vagy nem. Evett, ezért rossz lett. Laikus magyarázat, biztos sántít egy-két helyen, de lényegében sztem errõl van szó.
A 2. válaszadó nagyon közel áll az igazsághoz. Valóban: Isten alkotásában a szabad akarat volt a döntõ. A sátán Istennek az egyik angyala, aki szembeszegült Vele: nemcsak hasonlóvá akart vele lenni, hanem feljebbvalóvá is. Isten ezért eltaszította õt magától, mindazokkal az angyalokkal együtt, akik a sátánnal együtt tartottak. Õk a bukott angyalok.
1. kérdésre a válasz: Isten a saját képmására teremtette az embert - kedvtelésébõl. Saját akaratot adott neki, azért hogy õszintén szeresse az alkotóját. Ádám viszont - amikor engedetlensége folytán - ellenszegült Istennek, onnantól kezdve lett "rossz". Vagyis innentõl jött be az ember életébe a bûn. Vagyis NEM Isten teremtette az embert azzá, ami. 2. kérdésre a válasz: A sátán kezdetben Isten jelenlétében élt, mint angyal. Az ellenszegülése folytán azonban - bukott angyalként - letaszíttatott a Mennybõl.
nem vagyok teológus, szal nem tudom, de most õszintén a vallástól eltekintve: jó lenne, ha minden tökéletes lenne? ezen el lehet egy kicsit gondolkodni...
3. válaszadó: Éva (és persze Ádám is) ott hibáztak, hogy beszélgetésbe elegyedtek a Sátánnal. Pontosabban: nem úgy válaszoltak a Sátánnak, ahogy Jézus. Nem azt mondták neki, hogy "meg van írva: ne kisértsd az Urat a Te Istenedet" - ehelyett engedtek a Sátánnak. A Sátán akaratának engedelmeskedtek, nem pedig Isten szavának. Ezért buktak el.
A 16:11-es válaszoló összekeveri a fogalmakat. 1, A szabad akarat, az nem a szabad cselekedetet jelenti, hanem a szabad döntéshozást. 2, A rossz nem alapelv (mint a jó), hanem jó hiánya.
16:11. Nos ha minden tökéletes, akkor az ember is..mégpedig olyannyira, hogy képes elhitetni magával, hogy bármi, de még akár saját maga is tökéletlen...ez a magyarázat arra, hogy a nyomorban felnövõ ember miért nem így látja...mert azt hiteti el magával, hogy nyomorult...persze errõl nem tehet...idõvel észreveszi tévedését mindenki. :) üdv 26/F LastOne.Left
Ezzel en is vivodom hogy miert kellet megteremteni az ordogot ha tokeleteset alkotot az Isten.Tesztelni akarta az embert?De miert ha az tokeletes volt?Csak nem sajat magaval akart kitolni hogy bebizonyitsa nem is olyan tokeletes amit alkotott?? Itt egy logikai bukfenc van szerintem mely bizonyitja hogy a Bibliat emberek irtak.Attol Isten meg letezik de a Bibliaban eleg sok ellentmondast lehet talalni.
"16:20 ez attól függ mit értünk tökéletesnek. avagy mitõl tökéletes az önhitegetés tehát azt mondod ha én összekötöznélek és összerugdosnálak, akkor a te hibád lenne ha közben nem nevetnél? érdekes elmélet." Az lenne az én hibám, ha ebbõl lelki ügyet csinálnék, vagyis félnék közben, szomorkodnék, sajnáltatnám magamat és a többi...az pedig, hogy Te ilyet teszel velem, az már a te hibád...:) egyébként a tökéletesség minõségjelzõ, ami kb. annyit tesz, hogy bármi a hatalmadban áll...s nyilván az is, hogy magadat emészd...ez utolsót persze tévesébõl. :) üdv 26/F LastOne.Left
A kérdező hozzászólása: Baromi érdekes válaszok nagyon szépen érveltek, köszönöm a gondolatmeneteket.
Elnézést kérek, de pár hozzászólást kijavítanék, összességében lehet jót mond az illetõ, de ezek a nüansznyi problémák... tudjátok :D -nem almát ettek Édenben, hanem gyömölcsöt- nem tudjuk milyen fajtát :) -Nem Ádámot csalta meg a kígyó és nem is ketten beszéltek vele, hanem egyedül Éva :) -Isten nem teremtette Sátánt, hanem akkor még Lucifernek(fényhozó) hívták. Késõbb Isten ellen fellázította az angyaloknak feltehetõleg kb. 1/3-részét Isten ellen, levettetet a mennybõl és ekkor kapta a Sátán(ellenség, vádló) nevet. -Isten elég erõsre teremtette az embert, ellen tudott volna állni a kisírtésnek, de sajnos nem tette. Más lett volna a történelmünk az biztos, de már mindegy :) Szerencsére van megváltás! és vannak válaszok, amelyek inkább okoskodások, azok javítását el sem kezdem :D
Isten direkt meg akart szivatni!Teremtett valamit amitõl nekünk rossz lehet, és minket is gyengének teremtett hogy rosszak is legyünk.Szóval errõl ennyit.
Én azon szoktam elgondolkodni, hogy ha Isten nem tiltotta volna azt a bizonyos fát, sõt semmit sem tiltott volna meg, akkor nem teremtett volna lehetõséget a kísértésre.Talán nem lett volna helyzet, amit az ördög kihasználhat. Ha Isten annyira bölcs, miért nem gondolt erre? Ha Isten tökéletes, akkor miért kételkedett mégis abban, hogy megbízható a teremtménye? Következtetés:Sose teremts olyasmit, ami gondolkodik ;)
Utolso nem let volna egyszerubb meg sem teremteni az olyan angyalt vagy embert aki fel mer lazadni vagy olyant aki lazit last az ordog?? A szabad akarat egy dolog de ha elegge erosre teremtette volna az Isten az embert akkor ellenalhatott volna azaz mint tokeletes emberrel nem tehetet volna semmit az ordog. De nem igy lett es nem jon hogy elhigyem Isten nem tokeltetes dolgot alkotott vagy kiszurt sajat magaval hanem inkabb a Bibliaval volnanak gondok.
Azon enis sokszor elgondolkodtam, hogy ha Isten megteremtette az embert, viszont rosszat nem teremtett, csak szabad akaratot adott neki, akkor ha a teremtett ember rossz utra tert, bunos lett, azt azert tudta megtenni, mert meg lett teremtve es letezett a Foldon, tehat azt Isten munkaja utan tudta megtenni. Ezutan mar rosszra lehet gondolni, de en ezt nem teszem , mert szerintem eppen itt van a lenyeg, hogy nem szabad kisertesbe esni. Persze, hogy megfordul a fejembe, hogy ha Isten teremtette az ember agyat, amivel o majd rosszat tudot cselekedni akkor most mi is van miert teremtette ugy? De az elet azert van, hogy bebizonyitsuk, hogy milyen embekent tudjuk leelni az egyetlen lehetoseget. Es az embereknek az a legnehezebb, hogy olyan dologban hiddjenek amit nem latnak. Aki nem hisz es nincs Isten, nem lesz semmi. Aki nem hisz es van es tuti hogy van, az...., aki hisz aval rossz nem tortenhet.

Az emberek miért hallgatnak a gonosz ösztöneikre, mikor tudják, hogy az rossz (például gyilkosság)? Mindenkiben van rossz, de mindenki tudja, hogy a jó erősebb. Mégis miért hallani annyi bűntényről a mai világban?

Mindenki érzi, hogy a szeretet a legfontosabb dolog az életben. Még a leggonoszabb ember is. Vannak undorító szörnyetegek a világban (sorozatgyilkosok, pszichopaták). Mégis tudják, hogy rossz, amit csinálnak. Akkor miért csinálják? Miért élvezik sokan, ha szenvedést okoznak, mikor boldogságot látni sokkal jobb?

Legjobb válasz: A bûnesetek 90%-a a pénzszerzéssel áll összefüggésben . Ez a kapitalista világ velejárója, ha megnézed a manapság szinte minden ember úgy nõ fel, hogy a társadalom rákényszeríti a pénzszerzésre, van aki dolgozni kezd és beilleszkedik a társadalom fogaskerekébe van aki erre képtelen . Senki nem lesz magától gyilkos, mindenkit még a pszichopatát, sorozatgyilkost is a környezete tette olyanná amilyen . Hiszem, hogyha megszûnne a pénz alapú világ bûnesetek se nagyon lennének . OM

A bûnesetek 90%-a a pénzszerzéssel áll összefüggésben . Ez a kapitalista világ velejárója, ha megnézed a manapság szinte minden ember úgy nõ fel, hogy a társadalom rákényszeríti a pénzszerzésre, van aki dolgozni kezd és beilleszkedik a társadalom fogaskerekébe van aki erre képtelen . Senki nem lesz magától gyilkos, mindenkit még a pszichopatát, sorozatgyilkost is a környezete tette olyanná amilyen . Hiszem, hogyha megszûnne a pénz alapú világ bûnesetek se nagyon lennének . OM
Mert akiket említesz, õk valósan beteg emberek, és egy beteg ember nem úgy lát semmit, mint egy normális, és lehet néhányan úgy érzik, hogy õk a rossz dolgoktól boldogak.....
Kb. ezekkel nem értek egyet: #1. Az ösztönök nem gonoszak. Gonosz az, aki a rosszat teszi magáért a rosszért. Ezt akarattal kell. Akinek az ösztöne valami nagy rossz irányába tereli az embert, az téved, vagy nincs elég erõs akarata és még sok más dolgot el lehet mondani róla. De gonosz ettõl még nem lesz. #2. A pszichopata fõ jellemzõje hogy "nem érez, nem szeret". Ez valójában a klinikai definíciójának a része. Szóval nem, a pszichopata nem érzi át hogy amit tesz az rossz. És azt meg fõleg nem érzi, hogy a szeretet a legfontosabb dolog. A pszichopaták általában okosak, és általában tudnak róla, hogy amit tesznek az egy társadalom által rossznak minõsített dolog. De számukra a "rossz" is csak fogalomként létezik, nem érzik át hogy lenne különbség rossz és jó között. A miért csinálják kérdésre: mindenki tesz rosszat és jót is. Sõt, van úgy hogy egy cselekedet egyik nézõpontból jónak, a másikból rossznak látszódik. Egyszerre lehet jó és rossz. Az a kérdés, hogy "miért csinálja" valaki azt amit csinál, nem válaszolható meg ennyire leegyszerûsítve. Cselekedeteink okai, és motivációink nem csak attól függenek, hogy azt mi vagy mások jónak vagy rossznak ítéljük meg. A kérdésre csak akkor lehet pontos választ adni, ha egy konkrét ember konkrét cselekedetére kérdezel rá. Nagy általánosságban kérdezve, az egyik legpontosabb válasz az lenne, hogy "számtalan különbözõ oka van, és ezek emberrõl emberre, és idõben is változnak". Nagy kár, hogy ez a válasz nem sok információt hordoz...
"Mindenki érzi, hogy a szeretet a legfontosabb dolog az életben." A szeretet nézõpont kérdése. Egy sorozatgyilkos szexuális kielégüléssel tötlhet el a gyilkosság, vagy a holttest látványa. Azaz ezt szereti.
*sorozatgyilkost

Mennyire rossz és miért olyan rossz, amikor begipszelik a lábát az embernek?

Nekem még nem volt szerencsére, csak kérdezem egy rokonom miatt.

Legjobb válasz: Nem a gipszelés a rossz, hanem ha fáj, vagy begagad, vagy gipszelés elõtt helyre kell tenni a csontot, mert elmozdult.

Nem a gipszelés a rossz, hanem ha fáj, vagy begagad, vagy gipszelés elõtt helyre kell tenni a csontot, mert elmozdult.

Miért ilyen rossz az élet?

Sok rossz ért mostanában, és ezt el is kell fogadnom, el is fogadtam. És lesz még rosszabb is, tudom. Holott azért vannak örömök az életben, de alapvet?en sok szenvedésb?l áll... És nekem még jó dolgom van, vannak olyanok, akik nálam sokkal több rosszat kell, hogy átéljenek. Miért? Mire jó ez, hogy ennyi szenvedés van? Miért ilyen szar az élet...?

Legjobb válasz: Nem az élet rossz, hanem a hozzáállásod, vagy amihez viszonyítod. Egy római rabszolga szíves-örömest cserélne veled, és remekül érezné magát. Persze nem tudom, hogy mi az a sok rossz ami ért…

Nem az élet rossz, hanem a hozzáállásod, vagy amihez viszonyítod. Egy római rabszolga szíves-örömest cserélne veled, és remekül érezné magát. Persze nem tudom, hogy mi az a sok rossz ami ért…
Szerintem minden az értékeléseden függ! :)
és ez csak egyre rosszabb lesz
Azért rossz az élet mert szemét emberek irányítják Viszont az elsõ válaszolóval egyet értek, egy római rabszolga, éhezõ etióp gyerek stb szívesen helyet cserélne veled.Az a helyzet hogy az ember mindig elégetlenkedik, nekik semmi sem jó, én is olykor elszégyellem magam amikor panaszkodok valami miatt, hiszen örülhetnék hogy nekem ilyen életem van
A kérdező hozzászólása: Ezt is akartam írni, csak nem sikerült elég egyértelmûre... Írtam, hogy nekem még jó dolgom van. És ennek ellenére, van egy csomó bajom. De például az etióp kisgyerek, vagy a római rabszolga, mivel érdemelte ki, hogy ilyen rossz legyen neki? És a sok emberkínzások satöbbi... Azok mivel érdemelték ki? NEKIK egyértelmûen szar az élet, és ez rohadtul nem igazságos.

Miért vagyok rosszul a cigitől? Mi lehet az oka? SEGÍTSETEK!

Lassan 15 vagyok.Nem dohányzom csak néha a haverokkal 1héten max.2szál.Most szünetben szaporodott ez és napi 1szálat szívtam.Eddig mindig jól esett ellazultunk.Most hogy egyre többet szívtam ma "megkívántam"és 1szál (nem is erős cigitől) nagyon rosszul lettem.-->hányinger,erős émelygés teltségérzet a gyomromban meg a hasamba.Ki is dobtam az egész doboz cigim mert rájöttem hogy hülyeség..:/ De még mindig szarul vagyok miért van?Mi segíthet rajta? Mikor múlik el? 15/L (és persze tudom lehet jönni azzal hogy hülye vagyok...)

Legjobb válasz: Nem jövök azzal, hogy hülye vagy, én is 15évesen szívtam el az elsõt, és én is voltam rosszul tõle. Csak nekem nem volt annyi eszem, hogy kidobjam. Azért vagy rosszul, mert a cigaretta tele van mérgekkel (nikotin, kátrány, káros égéstermékek, stb), amikhez nincs hozzászokva a szervezeted. Igyál sok folyadékot, tusolj le és feküdj le. Holnapra kialszod. De figyelj. Nekem is mondták, hogy hagyjam abba, ne szívjam, stb, de én nem hallgattam senkire. Te ne tedd ezt! Eldobdtad, holnapra jobban leszel.Most még megállhatsz, késõbb már nehezebb lesz. Egyébként meg nem vagy hülye :) Kevés olyan ember van, aki ne próbálta volna ki.. 18/L

Nem jövök azzal, hogy hülye vagy, én is 15évesen szívtam el az elsõt, és én is voltam rosszul tõle. Csak nekem nem volt annyi eszem, hogy kidobjam. Azért vagy rosszul, mert a cigaretta tele van mérgekkel (nikotin, kátrány, káros égéstermékek, stb), amikhez nincs hozzászokva a szervezeted. Igyál sok folyadékot, tusolj le és feküdj le. Holnapra kialszod. De figyelj. Nekem is mondták, hogy hagyjam abba, ne szívjam, stb, de én nem hallgattam senkire. Te ne tedd ezt! Eldobdtad, holnapra jobban leszel.Most még megállhatsz, késõbb már nehezebb lesz. Egyébként meg nem vagy hülye :) Kevés olyan ember van, aki ne próbálta volna ki.. 18/L
Szerencsés vagy, hogy a vészjósló jelek hamar jelentkeztek. Ha ezeket sem veszed komolyan, véged van! Lassan jobban leszel, de soha többet ne gyújts rá!
Egy év múlva újra rászeretnél majd gyújtani?
Szerintem sem:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon szépen a válaszokat!És igen nem fogok az biztos most egy jó évre megundorodtam tõle....:S
Mindenkinek más fajta jön be, lehet ezt a faját nem szereted. Az a lényeg ne szokj rá:)
A kérdező hozzászólása: épp ez az...ez ahhoz képest semmi volt mint amilyen mocskosul erõseket szívtam ..még néztek is hogy neem vagy dohányos ha egy köhögés és szédülés nélkül így elszívsz ilyen cigit...:/ mert mindenkinek mondom hogy nem cigizem mert tényleg nem vagyok rászokva..
Túl erõset szívtál azért lettél tõle rosszul.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!Amúgy nem most próbáltam ki..1éve lassan h 1-2hetente barátaimmal cigizgettünk csak az volt a furcsa hogy arany marlborot meg piros bondot töltöttet simán elszívtam...ez meg csak egy fekete dunhill volt..azért dobtam el mert nem kívánom és nem pangok ha nincs cigim vagy nem cigizhetek +rosszul is lettem szoval ink.nem várom meg míg rászokok vagy baj lessz...:/
Nem vagy hülye kicsit sem! Ezen a cigizõs korszakon minden kamasz átesik :) (én is). Én is rosszul voltam most a cigitõl! Meghányattam magam és azért jobb! Legyél friss levegõn és vegyél nagy levegõt!

Ha egy vitában azt mondom hogy, , Igaz hogy az MSZP is rossz, de a Fidesz még rosszabb" akkor a sok nagy kemény jobbosnak miért az jön le hogy MSZP-s vagyok?

(Ne mondjátok hogy nem ígyvan, mert már több vitában is tapasztaltam ezt)

Legjobb válasz: Sajnos ezek a tyúkeszû agy-mosottak, akikbõl egyre több van itt Magyarországon. MSZP = FIDESZ = a magyar nép kifosztói!!! Már az MSZP alatti 8 év is rossz volt, de amit a FIDESZ most 2010-tõl mûvel az már a magyar nép elleni hazaárulás. A nemzetközi hitelminõsítõk egyértelmûen az Orbán Viktor vezette FIDESZ rezsim rossz gazdaságpolitikája miatt minõsítették le Magyarországot a "bóvli kategóriába". Ezek sajnos a tények. 2014-ben a Jobbikra vagy az LMP-re kell szavazni! Az MSZP és a FIDESZ is egyaránt bizonyította, hogy alkalmatlanok Magyarország vezetésére csak a magyar nép kizsákmányolásához értenek.

Sajnos ezek a tyúkeszû agy-mosottak, akikbõl egyre több van itt Magyarországon. MSZP = FIDESZ = a magyar nép kifosztói!!! Már az MSZP alatti 8 év is rossz volt, de amit a FIDESZ most 2010-tõl mûvel az már a magyar nép elleni hazaárulás. A nemzetközi hitelminõsítõk egyértelmûen az Orbán Viktor vezette FIDESZ rezsim rossz gazdaságpolitikája miatt minõsítették le Magyarországot a "bóvli kategóriába". Ezek sajnos a tények. 2014-ben a Jobbikra vagy az LMP-re kell szavazni! Az MSZP és a FIDESZ is egyaránt bizonyította, hogy alkalmatlanok Magyarország vezetésére csak a magyar nép kizsákmányolásához értenek.
hát, ha a jobbik a megoldás, jobb lesz diszidálni. Inkább a Kétfarkú Kutya Párt. :)
"kkor a sok nagy kemény jobbosnak miért az jön le hogy MSZP-s vagyok?" mert idióták
Tévedés haver! A fideszesek mondják hogy maszopos vagy, csak ugye a maszop is leszerepelt! Egy rendes Jobbikos azt fogja mondani hogy: MSZP = Fidesz = [email protected] Bizonyíték : az elmúlt 21 év És ezen nincs mit megmagyarázni! "persze egybõl náci leszek, mert más eszközük nincs"
Így próbálják kompenzálni azt a kisebbségi érzésüket, hogy a legszarabb.
[email protected] Mszp= [email protected] Szdsz= egy fokkal jobb mint a [email protected] Lmp= 2 fokkal jobb mint a [email protected] JOBBIK M.M. = Megoldás
"Ha egy vitában azt mondom hogy, , Igaz hogy az MSZP is rossz, de a Fidesz még rosszabb" akkor a sok nagy kemény jobbosnak miért az jön le hogy MSZP-s vagyok?" Mert jóindulatúak, és feltételezik, hogy nem vagy ostoba jobbikos :) )))
""Szabadosi János válasza: Így próbálják kompenzálni azt a kisebbségi érzésüket, hogy a legszarabb. Ok Jobbikos vagyok, próbálj meg egy kis komplexust gerjeszteni bennem! Pld Beszélgessünk gazdaságról, és a Jobbikos meg te a bárki. Elõre elmondom, kellemetlen lesz!!!!!!
Én csak a kettõs állampolgársággal kapcsolatban véleményeztem egy cikket, és rögtön ballib, maszopos, gyurcsányista lettem. Pedig nem is vagyok magyarországi lakos. Nem minden fehér és fekete...
mert a komsi trrükkje, ha már ök buktak velük bukjon más is... régi és ocska...mint ök....
".....a sok nagy kemény jobbosnak miért az jön le hogy MSZP-s vagyok?" - Nem tudom, tõlük kéne megkérdezni. Én arra aki ezt mondja, nem állítom, hogy MSZP-s, hisz ez nem látszik. De ami még egy ilyen írásból is látszik: egyszerûen tudatlan, mûveletlen és ostoba vagy. Ennyi.
Aki meg az SZ(adista)D(egenerált)SZ(arzsákok)-klón L(ehetünk)M(affiózók)P(ajtásai)-t emelné a hatalomba, az teljesen agyhalott. A Jobbik is csak akkor lehet megoldás, ha végre megszabadul az állandó botránykavaróktól, akikrõl már pofára is lesír, hogy fitymadeszesek és/vagy maszopósok fizetett provokátora. Ld.: Novák....

Miért azt mondják hogy [email protected] miért nem azt hogy [email protected]? Miért balszerencse miért nem jobbszerencse? Miért tulajdonitanak rosszat a balnak?

Legjobb válasz: A magyar nyelv sajátosságai , elég régóta így használják ezeket és így ivódott bele az emberekbe.

A magyar nyelv sajátosságai , elég régóta így használják ezeket és így ivódott bele az emberekbe.
A bal kéz -és oldal- hátrányos megkülönböztetése nagyon régre nyúlik vissza, és szinte az összes indoeurópai nyelvben jelen van. A left, link, sinistra nem túl hízelgõ jelentésû szavak. Régen elfogadhatatlannak tartották a balkezességet (egyházi babona, ugyanúgy mint a 13-as szám és hasonlók), a gyerekeket átnevelték a jobb kéz használatára, ami fogyatékosságokat eredményezett. Nem teljesen ismert, hogy az embereknél általában miért a jobb kéz dominál, de vannak különbözõ elméletek: pl. hogy amikor a harc az ember mindennapi életéhez tartozott, akkor a pajzsnak a bal kézben kellett lennie, hogy védje a szívet (akkor a nõk, akiknek nem kellett harcolni, miért voltak többségükben szintén jobbkezesek?), illetve, hogy a Nap látszólagos pályája tudat alatt ezt alakítja ki az emberben (délen, ahol a Nap látszólagos pályája fordított, állítólag sokkal nagyobb a balkezesek aránya). Mindenesetre a bal oldalt a rosszal azonosította a buta emberi tudat mindig is. Én pont ezért magamban a bal kezemet "szebb" kéznek hívom a "jobb" kéz mintájára.
16:26 "A magyar nyelv sajátosságai" Nem. Az angol right, német recht, spanyol derecho, orosz право mind hordoz olyan mellékjelentéseket, hogy "helyes", illetve "jog". Latinul a jobb dexter, a bal sinister. A dexter ügyeset is jelent, a sinister pedig rosszat, helytelent. A "balsors", "balvégzet" könnyen lehet, hogy latin eredetû szóalkotás a magyarban.
Igen: a latin is ilyen értelemben különböztetett meg balt és jobbat. Azon gondolkodom: milyen sorsszerû is, hogy a Convent BAL oldalán foglalt helyet a véreskezû radikális..mi is? - na jó, mondjuk, hogy: tábor.
ez szerintem oda megy vissza abba az idõbe, amikor kialakult a balsors, baljós, balul üt ki, balul sül el, stb. kifejezések.
Igen a bal az a szerencsétlenebb. Két lehetséges verziót tudok elképzelni: A legtöbb ember jobbkezes, így a balja béna... Az is felmerült bennem, hogy nem-e azért mert a Biblia szerint amikor Jézus visszatér akkor ketté fogja választani a népet, és a jobbján az igazak a balján pedig a pokolba kerülõk lesznek majd? Persze lehet h régebbi keletû ez a balozás.
Na, és akkor lesz ez vicces, ha alkalmazod a baloldal - jobboldalra is :D (politikai állástól függetlenül)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!